nu kommer allt tillbaks.

jag springer mest runt i mina alldeles förtjusande mintgröna dr martens som jag inhandlade mig i new york. en marinblå emi-mössa bär jag på huvudet dagarna i sträck. och med alldeles, alldeles för tovigt hår dansar jag runt. men det gör liksom inget. det ordnar sig sen. solen lös idag, det var fint. och i måndags kväll såg jag och linnea säkert! som spelade på debaser. det var nog det bästa på länge! så fint så man kan knappt tro. jag grät, skrattade, dansade och log om vartannat. hon kan ju de där med att få en att känna, hon annika alltså. så det vill jag tacka för och nu kan jag inte sluta lyssna på den nyaste skivan. fin, fin, fin! nu ska dricka té i sängen och titta på across the universe. som jag har saknat den filmen. puss! och puss på allt fint jag har framför mig.

someday.

lite fler bilder från vår fina N.Y-weekend. en dag bor jag nog där. jag måste nog det. i en vindsvåning i williamsburg vill jag bo. med takterass där jag vill ställa till med fest mest hela tiden. pizza-öl-dans-fest ska det vara. med alla jag tycker om. dom allra finaste människor ni kan tänka er. och varje morgon vill jag springa ner till bagel-fiket på hörnet, köpa min vanliga med kaffe till. på lunchen vill jag gå till något av vegan-caféerna som har uteservering i solen. jag ska besöka vinyl-butiken varenda dag för att titta om dom fått in något nytt, samma sak med beacon's closet för att leta nya second-hand fynd. jag vill äta det bästa köttet i stan på den lilla argentiska restaurangen och dricka ett gott glas rödvin till. jag vill sitta i fönstret i min lägenhet och skriva. skriva i solen och känna hur mina vita spetsgardiner stryker sig mot mina bruna bara ben när en vind når just mitt fönster. och jag ska titta på folket som går förbi där neranför. hitta inspiration genom dom till min skrivning. jag ska vänta där hemma på min kära som gärna bär hatt och vi ska spendera varenda ledig minut med varandra och våra fina vänner. vi ska ses på alla olika fina pubar och dricka öl på kvällarna, berätta om våra dagar som gått sen vi sågs sist och sen ska vi gå hemåt tillsammans, jag och min kära, han i hatt, varenda natt, till vårt hus som just precis det, det huset som är vårt, råkar vara rosa av en ren slump. så ska vi sova tätt, tätt ihop tills vi vaknar och allting börjar om. dom finaste dagarna i hela världen ska vi ha. den där dagen när den där staden ska bli mitt hem.

det är så jag säger det.




jag mår bra. jag har det fint. känner mig lite lugn i själen. livet glider liksom på. och det är så mycket fint som ligger framför mig att jag inte ens längtar för jag vill känna varenda liten dag. att bara sitta ute på en gata i solen någon timma, dricka kaffe och äta glass med fina vänner. bara nått sånt kan ju göra en så glad att det knappt inte är klokt. tack mina fina vänner. jag tycker så mycket om oss, hur vi är med varandra, allt stört roligt vi alltid hittar på, och att vi är ett himla fint gäng med konstiga personligheter och massa, massa tid för skratt. ja. nu är det fint. nästan varenda dag den senaste tiden har varit fin. och så kommer det nog fortsätta. imorgonkväll ska jag och linnea se säkert! på debaser, bara en sån sak liksom. och snart är det april. och då är det håkan. och så fyller jag år och ska ha té-party, och sen är det maggio och lykke i maj. sen måste jag på peace and love. muaaah vilken fin musik det finns. nu ska det duschas och plockas lite på rummet. sen kolla ett greys avsnitt innan sömn väntar. vill tacka håkan, the cure och the beatles för fint söndagssällskap. puss!

you beautiful town.

några bilder från dom fina dagarna vi spenderade i new york.
älskade, älskade, vackra stad.

välkommen du underbara vår.

har inte så mycket att säga. förutom att new york var fantastiskt. staden visade sig från sin finaste sida med sol och vårvärme, strosing i klänning och hatt, häng i fina, fina williamsburg, öl och god mat, inhandling av vackra ting och familjemys på hög nivå! kunde inte blivit så mycket bättre. lite bilder kommer så småning om. annars är allt överlag okej. våren är verkligen på ingång även här hemma. vi satt en timma i solen idag, lyssnade på vacker musik och drack två koppar kaffe, jag, tette och limpan. det var himla fint. vi dansade gatorna fram och kände oss ganska lyckliga. overall en riktigt fin tisdag. i helgen bär det av till götet med tette och lange. det kommer också bli fint. allt framöver kommer bli fint. lite kluven över sommarn och nästa termin, men det vill inte jag ta nu. jag vill njuta utav den här våren, i fina fina kläder. puss.

i want to be a part of it.

har inte varit i denna underbara stad, som någon gång ska bli mitt hem hade jag tänkt, sen januari 2008. om inte alltför många timmar befinner jag mig där igen. ska bara sova, äta, läsa, lyssna fin musik och kolla massa film på några, ganska många, timmars flygning först. sen blir det en weekend. i älskade, älskade new york. jag vill äta gott. strosa på gatorna. vara fint klädd. förhoppningsvis får vi lite sol. jag vill dricka kaffe och köpa vackra ting med mig hem. puss du fina stad, vi ses snart!

...


dance while you can.

mår rätt så bra. jag har haft en bra dag. och helgen var bra den med. och tidigt, tidigt på torsdag åker jag med mor och syskon till new york. det kommer bli fint. nu har jag precis ätit väldigt god tomatsoppa. jag har myschattat lite med en mysig person. och nu ska jag duscha och sedan avnjuta några OC-avsnitt till en kopp té. sen ska jag sova. för jag är död. fast död på ett skönt vist. död efter en tung fysisk dag. sen måste jag ta tag i lite saker imorgon. lägga in ny musik på iphonen till flygresan. städa rummet + packa. skriva ner lite vintage butiker jag vill hitta till i NY. ja. lite fix liksom. puss och så. saker är fina. och tänk, snart är det vår. och nästa helg vill jag åka till götet. det skulle kunna bli himla fint! puss!

i dont care what nobody says, no i'm gonna be his lover.

solen skiner. det är 5 plusgrader. wow vilken härlig dag. är det våren som är på ingång? hoppas, hoppas! ska dra mig neråt stan i en skir blommig vadlång klänning. ska strosa runt i solbrillor. ska kika på nya bågar med gustav på levins. sen ska jag gå uppåt hem till shirin och hänga med henne och limpan. prata världsproblem och pojkar över några koppar kaffe. ikväll får vi se vad livet har att erbjuda. PUSS!
tror föressten att idag kommer bli en såndär håkan dag. när man bara vill lyssna på håkan ni vet.

life is life

har haft en helgrön vecka i skolan. det känns faktiskt väldigt, väldigt bra. känner mig skönt slut i kroppen och ja, som sagt. skolan känns rätt bra just nu. ibland saknar jag dock förra veckan och vill vara tillbaka då. det är så konstigt det där, med tid. att förra veckan vid den här tiden var jag någon helt annanstans. förra torsdagen va så himla mysig. jag hängde med camisa och santi. allt var bara så himla bra. och fredagen med. jag vaknade med folk jag gillar att vara med. folk jag vill vara med. folk jag saknar och folk jag på samma gång hatar för att allt kan skifta så fort. hatar för att jag aldrig vet hur saker och ting ligger till. fan vad jag hatar det. saknar saknar saknar. och saker känns dumt med folk jag tycker om. men skolan har varit min tillflykt denna vecka och det har gått bra. men det finns folk jag tycker om som jag vill vara med. fan va det tär på mig. ska nog finula ihop ett bra mail till en viss människa nu. sen måste det bli dusch och lite fixning. det är helg och det är bäst! ska träffa lite vänner och bara mysa. allt blir nog bra. skulle bara vilja vara med en viss person. fan.

får jag träffa dig ikväll.

precis som alla de andra senaste dagarna kan jag inte sluta lyssna på lykke's nya album. jag är dödsnere över att hennes spelning på circus är slutsåld. måste ordnas, måste! ska boka biljetter till säkert! och veronica maggio iallafall så det inte blir samma missöde där. men jag menar, lykke. det är ju min bästa ju. så ordnas måste det, ja! dagen har varit fin. med kaffe. sol. fina vänner. känns nästan som att skolan kommit att bli min fristad nu dagarna efter lovet. och som att den kommer fortsätta vara det nu ett bra tag. just för att den här perioden känns så bra. nästan så att det är kul att gå till skolan trots att jag sovit så himla dåligt de senaste nätterna. man känner att man får ut något av varenda klass, vi har bra lärare, rolig instudering och jag kommer bli smal och stark. ja, jag håller mig så pass fokuserad så jag slipper tänka på annat. det känns skönt. det är här hemma, när det att dags att sova. det är då det blir jobbigt. men men. ska kolla ett oc-avsnitt nu och sen försöka sova. imorgon blir det nog kvällsklass efter skolan. skulle vilja inhandla lite löshår också till lite balla frisyrer. jag vill vara snygg i new york nästa vecka. puss

sadness is a blessing.


tidigare idag kände jag att jag hade så mycket att skriva. nu vet jag liksom inte längre. är för trött för att fungera. funderar på att bara tänka skola, skola, skola ett tag nu. för att slippa tänka på sådant som ändå bara gör en ledsen. det är konstigt ändå. hur man gör saker lite bara för att. och hur man kan vara avundsjuk på människor man tycker väldigt mycket om. och hur mycket lättare det är att vara ledsen, arg och besviken på folk man tycker riktigt mycket om för man vet liksom om att dom ändå kommer finnas kvar vid ens sida. skillnad är det med dom där andra, där allt ständigt är så skört. som att vad som helst kan få allt att brista. just nu vet jag inte mer. känns som allt jag säger bara blir så tradigt. men det är liksom så det känns och jag kan inte förklara det. vill bara lämna alla tankar vid din hals och istället bara känna nuet. helt slut. måste sova. kan inte inte stänga av lykkes nya skiva. så fint, så tragiskt, så vackert och så bra så det går inte att beskriva. kan vi snälla, snälla få lite mer vår här hemma nu. för jag kan inte rå för det. tänker. saknar. vill strosa i en sol som värmer. så lite vår nu tack, så tror jag allt blir lättare. funderar på att börja skriva mer. vill liksom lära mig.


minnen utan mörker.

nu kör vi på det här. en vår hemma i sverige kan nog bli så himla fint. med fina fina vänner. dansa. äta bra. träna. det blir bra. massa fint. så ska jag ju till new york alldeles alldeles snart. med min fina fina familj. ni hör ju. det här blir kanon. puss

hon kommer aldrig hit igen.

nej. det har inget att göra med den här staden eller så. det hör bara att göra med att jag är en svag människa. att jag är besviken på en människa. att jag tycker om en människa som väljer att bete sig på ett sätt som inte är okej. att jag inte kan låta bli att bry mig, eller att tänka, eller att bli ledsen. så den här staden i sig har inget med något att göra. jag är bara så besviken på människor. som jag tycker så mycket om. jag vet inte längre vad jag ska ta mig till. kommer man någonsin klara av att se allt detta som något som hör till det förflutna....? ja, vad vet jag. ja, jag är lite ledsen just nu. men har haft jättefina dagar även om det här om just tiden ständigt skrämmer mig. hur kommer allt bli nu då? och hur mycket kommer jag sakna.. och hur mycket kommer jag klara. hur mycket är något av allt detta värt, egentligen, om man tänker efter. hej då för denna gång. min älskade stad som aldrig gjort något ont.

för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

min stad är lika vacker som alltid. kom igång lite sent idag men solsken hann man få. kaffehäng utomhus med camilla där det pratades om livets stora frågor hann man också få. hamburgare till middag hann man också få. psykbrytt-skrattanfall på camillas rum hann man också. saker är mysiga och fina. på något konstigt sätt känner jag mig lugn. det blir nog bra. nu ska vi dricka lite öl. puss

my lovely town.

här är allt fint. som vanligt. blev hemma igår och bara mös. idag har vi också bara myst. tog oss en middagsöl medan jag förhörde camilla då hon har spanska prov imorgon. dock har jag ett skavsår som dödar mig. låter töntigt men det är infekterat och jag dödsont. kan inte ha några av mina egna skor. så dansar runt i camillas boots. hehe. oscar intar stan om några timmar. ska möta upp camisa och santi runt 23-tiden och gå till en bar där camisa ska spela skivor. dricka lite öl och hänga. sen kommer orre dit nångång efter tolv. sedan blir det nog att vi går ut och dansar lite. blir nog megabra. tjejerna blir dock hemma då på grund av deras prov imorgonbitti. men sen har vi en härlig helg som väntar. det blir en "strosa-på-stan" dag imorgon först bara. sen blir det dans för hela slanten. pussss

fin-tisdag!


ja. en fin-tisdag har det varit. har fikat i flera timmar med sophia, min fina lärare från högstadiet. vi drack kaffe med påtår och pratade om livets gång och allt vad det innebär. sedan köpte jag mig ett par nya jeans innan det blev lunch med mor och far och sedan någon mer timmas fikande, dock med therese och linnea denna gång. fint om ni frågar mig. nu ska jag dricka té med mor. sen dona på rummet. städa och packa. ja, imorgon får jag träffa mina favvo-tjejer i en viss stad igen. ja, imorgon bär det av för några dagar i barcelona. underbart om ni frågar mig. trots många om och men. men jag tror att det kan bli så bra så. onsdag till söndag ska jag mysa och strosa och hoppas på sol och dricka kaffe och öl, prata, dansa och skratta. avsluta dessa blad så jag kan börja på ett blankt nästa gång jag kommer ner som antagligen inte blir fören i sommar. ja, jag tror att det kan funka. och det hjälper att nästa period i skolan kommer vara bättre, så är inte helt opepp när det gäller det. nej. nu ska det mysas och allt kommer nog bli bra. puss.

love out of lust

har haft en jättebra helg med mina fina fina vänner och min fina fina familj. med allt från mys-förande med tette och limpan innehållande rödvin, ost och kex, skratt och sång, till massa dans och öl på temple of love med tette, limpan, lange och min älskade camilla. till en fantastiskt lördag innehållande vackert bröllop, urgod bröllopsmiddag följt av trevlig bröllopsfest med fint folk, till en söndag fylld av vänner, kaffe, häng hos shirin och oscarsgala natt som pågick från 23-tiden igårkväll till 9-tiden imorse. sen fick det bli handling av frukost på macken och några timmars sömn, som sedan fick bli 5 O.C avsnitt på raken i soffan och sedan avsluta dagen med lång kvällsfika med några utav dom jag tycker allra mest om. jag älskar lykkes nya album, helt stört fantastiskt. och gaga's video till born this way är inte tokig den heller. annars har jag just för tillfället panik. jag hade ju bestämt mig. så bara skiter sig allt. precis som vanligt. helvetes skit. va fan gör jag nu då. jag måste. det finns inga alternativ nu. nej. nu ska jag krypa till kojs och gråta till greys. upp med tuppen imorgon fast man har lov. tandläkarbesök klockan nio imorgonbitti. sen väntar kaffe på mysigt fik med gammal lärare från högstadiet. det blir väldigt fint tror jag. men fuck, jag som ville få allt fixat ikväll så jag bara kunde chilla med allt imorgon.. åhhhh!! alltid, alltid blir det såhär för mig. panik!