GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!

<3

Fall Out Boy - Dance, Dance

Bye Bye Past

Isabéll

HELLO FUTURE ^

2006, snart ett avslutat kapitel.

Svårt, har upplevt så himla mycket det här året. Både bra och dåliga saker. Vart ska man börja. Vet iallafall att jag känner mig som en helt annan människa nu när året lider mot sitt slut än vad jag gjorde när det startade, mer erfaren, mer mogen, mer rädd..

Jag försökte hamna där jag velat gå hela mitt liv, men i Februari ändrades de, mina mål byttes ut mot de gamla, jag började fundera vad jag egentligen höll på med, hamnade på nya spår, jag fick nya förhoppningar, men började även må sämre än vad jag någonsin gjort, kände mig värdelös!

Maybe the past is like an anchor holding us back.
Maybe, you have to let go of who you are to become who you will be.

Tiden gick, jag började väl släppa just de men mådde fortfarande inte bra. Funderade över vart jag skulle hamna, vad jag skulle göra nu.. Va dansen allt för mig? Va de det jag älskade mest? Va de det jag ville hålla på med..

Aldrig förr har jag haft det i tal eller tanke
Det lilla ordet som skrämmer och plågar mig så.
Ordet är -om - om jag har lagt ner all tid förgäves..
Om den inte finns i mitt liv, ja vad ska jag göra då ?
 

men trots att jag mådde som jag gjorde och inte tränade särskilt mycket bestämde jag mig ändå för att följa med mina vänner till Los Angeles i somras och dansa i en månad, L.A, det som alltid hade vart min dröm, att få komma dit en dag. Och i somras hände det. jag spenderade en månad där och mådde bättre än någonsin. Jag hade de underbart och saknade inte Sverige någonting, jag ville helt enkelt stanna där och sen jag kommit hem har det alltid funnits där, alla minnen, i mitt hjärta, och en dag ska jag tillbaka dit, men den gången ska jag inte tillbaka hit något mer! jag hör hemma där, jag lovar!

men innan sommaren kom avslutades ett sex års långt kapitel i mitt liv. Nio års kapitel kan man väl säga. Jag slutade grundskolan, och jag slutade på min underbara skola Fryx efter sex år där. Med allt därtill, alla underbara lärare, klassen/ ELITEN 00-06, mina 91:or, ALLT! den tiden kommer jag aldrig glömma .
10/6-06, sorgens dag för mig och min kära ELIT! men det var även hello future för oss alla och det verkar gå bra för dem flesta, de glädjer mig!

ELITEN, 00-06<3 I had the time of my life.
Dom ör över nu, men ja kommer ihåg alla dagar med er!
As we go on, we remember, all the times we had together <3

Sommaren gick och jag började gymnasiet, först på Rudbeck där jag inte trivdes alls, så böt skola till kunskapsgymnasiet nu i November.. Det passar mitt sätt att leva bättre och jag trivs, det gör jag verkligen. Mycket tack vare alla underbara människor som tagit emot mig med öppna armar, det betyder mycket för mig, tror att den skolan kan vara en av sakerna som kan hjälpa mig mot mitt nyårsmål, att börja må bra igen. Så det börjar kännas lite bättre. I och med att jag böt skola kom det in nya underbara människor i mitt liv som jag verkligen uppskattar, men samtidigt började fler och fler glida ifrån mig, riktigt, riktigt långt..
it's not OK


People always leave.. right?
But sometimes they coming back.

Jag hoppas innerligt att det stämmer, för jag saknar er, det gör jag verkligen. Men som sagt år 2006 har vart ett svårt år för. Aldrig mått så dåligt som jag gjort detta år. Men jag hoppas det blir ändring på det nu, och jag hoppas att ni alla som sägs betyda mycket för mig kommer finnas vid min sida för att hjälpa mig. jag tror att år 2007 kommer bli de året när jag kommer förstå vilka som är de som kommer tillbaka och stannar för gott, dom som betyder något, och de som är det som lämnar mig med jättebra minnen, men ingen framtid.. men sånt är livet, alla kan inte hålla ihop livet ut.. Eller?
It's nothing wrong with fairy tales, because they live happily ever after´

Jag hoppas iallafall att du kommer att börja förstå, vill inte mista dig, Jag älskar dig.
Men då måste du börja sätta dig in i andras livssituationer, sluta tänka för mycket på dig själv, helt enkelt bli mer insatt. för jag vet att jag behöver dig!
they are not you


Som sagt, min framtid består väl mest av att må bra igen. Sen får man se vilken väg jag kommer behöva välja för att kunna må bra igen, jag får se vilka som kommer stå brevid mig under tiden och när allt är okej igen, vilka som har tillkommit och vilka som har gått, hur som helst kommer jag alltid vara jag, oavsett.men beroende på vilka man kommer ha brevid sig blir ju resultatet olika. Men hur de än blir så är JAG alltid jag.. glöm inte det. tack alla ni, som finns där och för allt ni har sagt. Vissa har menat de dom sagt och försöker verkligen finnas där, medan vissa bara säger tomma ord. Men de kan hjälpa en det med ibland. Bara det finns några ritkiga där ute så är allt okej med mig.

JAG KOMMER IALLAFALL ALLTID HA DANSEN!
den är min, det kan ingen ändar på.
Nu måste jag väl bara bestämma mig om på vilket sätt den ska va min i framtiden!

men min underbara familj finns alltid där<3
oavsett..


But everybody's changing and I don't feel the same


ONE TREE HILL! <3

Tack för det året som har varit, jag är bara tacksam över att ha fått upplevt ännu ett!
Jag ska sluta vara rädd nu, It can only get better!
you can't hide from life, sooner or later you have to live it

Nyårsafton 2006

Det känns faktiskt helt okej, jag menar att ännu ett år har gått ur tiden och att vi aldrig får de tillbaka.
Samtidigt har vi väl antagligen mycket att vänta de kommande året,.. Eller?
Känns bara som allt börjar om, igen och igen- men bättre det än att det helt plötsligt var över. allt!

har inte några direkta förväntningar på kvällen, det blir väl oftast bäst då. Och med tanke på att förra nyårsafton inte direkt var något att hurra för. Kan bara tycka ibland att det här med nyår är ett krav, ett krav att man måste ha roligt. Men iår blir det nog ganska bra.  Ska iallafall spendera förkvällen med folk jag saknat mycket den senaste tiden, så det blir nog bra. Vi ska ha middag alla tjejer, äta gott och dricka drinkar ^^, heh. Sen får vi se vart man hamnar, men jag är bara tacksam. kanske inte alla människor bara försvinner, vissa kanske kommer tillbaka? ´ Ja, jag vet inte. Men nu är iallafall 2006 slut och man får göra det bästa utav de sista timmarna.

vet inte om jag har några direkta förhoppningar på nästa år heller, inte några speciella mål. Bara att jobba på att må bra igen, våga tro att allt kommer att bli bra. Tack Linnéa- behöver höra någon säga det till mig!
Men drömmen är väl iallafall att tillslut komma iväg till Los Angeles efter sommarn. Men vet varken ut eller in med det där längre, är väl inte sådär jättebra mellan mig och Ellen just nu heller..
Men nu under de senaste dagarna på lovet har jag iallafall hittat tillbaka till en del andra vänner. Några som jag kanske trodde hade försvunnit. Men ni finns, hoppas ni stannar den här gången.

Men iallafall. GOTT NYTT ÅR allihopa! Hoppas ni får en bra kväll, ta de lugnt med drickandet ;)


Feeling the moment slip away
Losing direction you're losing faith
Feeling it all begin to slide
Am I just like you´

How do you feel when there's no sun
And how will you be when rain clouds come?
They'll pull you down again
How will you feel when there's no one?
Am I just like you?


Thanks.

men tror faktiskt att ibland, tack vare One Tree Hill, känner jag mig lite mindre rädd.
Låter konstigt, men det är faktiskt så. De förklarar alllt på ett sådant bra sätt, de ser allt på ett sådant bra sätt vad för problem de än är. Det ger en faktiskt hopp, hopp om att även fast allt har ett slut kan man ju ha de bra under tiden.. eller hur ? ´
De gör en lite, lite mindre rädd

Every song ends, but is that any reason not to enjoy music ´
-
Skulle bara så gärna vilja göra något för någon annan, ge någon annan något bra, något att leva för. Så att man kan känna att man själv har gett något till världen, gjort den lite bättre.. Vad är annars meningen.. Jag vill kunna öppna mitt hjärta för dem jag älskar. Och sedan mina ögon för att se vad som sker.

-

I just wanna believe everything will be okey.
I just really really wanna believe everything will be okey.
-Hey,  you're to young not to believe it's gonna be okey.

It's okey, just breathe -It's gonna be okey.






But how? ´

NO FEAR!

men hur?? HUR!

heaven ok.

heaven ok.
I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am


Det vore så mycket enklare

ibland önskar jag att allt var som i en tv-serie, som i One Tree Hill..
Att jag var med där.
okej, dom har sina problem där också, men dom har ett manus över livet.
Dom vet vilken väg de ska välja, dom vet vad som kommer att hända tack vare ett manus.
Ibland vill jag också ha det så.
Ibland vill jag också veta att allt kommer bli bra för det står i några papper.
För jag är rädd, jag vill veta vad som kommer hända.

LIFE IS AN A AMAZING THING!

harder and harder to breathe

kommer iallafall inte kunna sova nu. inte när jag mår så här..

Jag vill få uppleva livet.

Vad är det för fel.. kan jag inte bara få må bra? jag vill ju inget annat än att få uppleva livet,.
Jag är rädd.. Jag vill stanna här. Ja, jag vet att de kan verka som om jag är trött på livet, men så är det verkligen inte. jag älskar livet och allt med det, men jag ÄR trött på att må som jag gör. Så snälla, få det att sluta. För jag vill inte sluta, inte nu,. jag vet att det "bara" är livet. men känns ändå som jag har så mycket att hämta här, med mig själv och tillsammans med de jag älskar!

Is there anyone out there cause it's getting harder and harder to breathe

Fall Out Boy

Fall Out Boy
just love this guys, I think I had my moment when I really fell in love with music with them!
Fall Out Boy - I've got a dark alley and a bad idea that says you should shut your mouth

I'm the guy for you..


Lyckan den ler mot alla andra, men aldrig mot mig slår mitt hjärta...  slå

-
" I'm the guy for you Brooke Davids " - ABSOLUT en av mina favorit repliker från One Tree Hill..
Bara väntar på den rätta killen som ska säga så till mig! ^^,


I wish I could talk to someone

Don't be afraid. Every song ends but is that any reason not to enjoy music ..

I want you to focus more on the living. If you keep this up, hiding in your art and sadness you're really gonna miss out.
Because the truth is, there is nothing to be afraid of, it's just life

..

kommer jag någonsin låta någon komma riktigt nära, kommer jag någonsin kunna släppa någon in.
I need it, I really need someone there.

ååh yes!

One Tree Hill


blir att sätta sig och kolla One Tree Hill några timmar innan det är dags för sängen, bara för ovanligtheten skull tänkte jag. haha. Det är väl det jag spenderat hela dagen åt, även hela gårdagen och natten. hah
först var de ju jag och mina One Tree Hill fantaster Linnéa och Shirin som satt hela natten och kollade. När jag och Shirin vaknade imorse vart de att vi kollade i tre timmar. Sen har man suttit och kollat sen man kom hem vid tre tiden. FINNS INGET BÄTTRE! jag lovar, ni som aldrig sett de. Ge det en chans och börja!
ni som sett det och inte håller med, oj oj oj. ;) haha. Allt beror på hur man ser och väljer att se programmet som. jag ser det som ett sätt att få mig börja tänka, få mig att börja prata, få mig att gråta eller va fan som helst, bara jag får ut mina känslor. och de hjälper en verkligen. Låter nördigt, men så är det.
DET ÄR HELT ENKELT OSLAGBART BÄST! check it out. Går inte ett program utan att man gråter som ett barn, hihi.

Ja , jag är en one tree hill NÖRD
I know.. ^^,

TACK HANNA!

.

Don't get it

hur kommer det sig att man alltid är själv när man som bäst behöver någon ?
where is everyone ..


People always leave

People always leave / Peyton

Tired

I'm tired of hiding behind these lying eyes.
I'm tired of this smile that even I don't recognize.

life goes on

isabell
Det är både synd och sorgligt, men de kanske är så de ska vara. Alla människor kan inte hålla ihop livet ut, vissa har sina stunder, sina tider tillsammans. Tider som sedan blir till minnen -bra minnen
För någon stans går ju livet vidare, utan vissa personen. Det är synd med de kankse är så de ska va. man ska sakna och ångra, men man kan inte få allt. jag skulle gärna inte mista er, men det är inte så lätt. Inte mår jag särkilt bra just nu heller, då är det så svårt att försöka ta ansvar över att inte tappa kontakten. jag orkar tyvärr inte det just nu. Ni har kanske inte märkt något. men jag mår inte bra.
men nu till det nya året ska de bli ändring på allt de där! jag har så bra NYÅRSMÅL!
Vill iallafall att ni ska veta att jag saknar er, jag saknar dig! men inget känns som förut, vad ska vi göra åt det?! Hoppas NI tar åt er. För jag har inte glömt er, men ibland känns de som ni ej förstår.
TYVÄRR

my dress

my dress

Bara för att Hanna TJATAT om att hon vill se min Acne klänning ;P
haha. inte syns den så bra på bilden heller, men men. HERE IT IS HANNA!

Inside my head

thanks for yesterday and every other day.
tack för gårdagen med er<3
början är här, jag vågade prata! jag har inget att vara rädd för!


Tyler Hilton - Missing you
Mozella - Light years away

" "

"Det sägs att hoppet är det sista som lämnar människan, men jag lever ju fortfarande"

Ja, jag lever. me inte på grund av något hopp. Utan viljan att leva, kärleken till livet, viljan om att allt en dag ska vända och gå mot de bättre. det svåra är bara vad jag ska göra för att få vinden att gå med mig.
Vem ska jag vända mig till, vem ska jag prata med när det känns som om jag inte har någon.
finns många människor jag "känner" och pratar med. Finns många som säger att de saknar mig, finns många som säger att de älskar mig och ändå är jag inte nöjd och lycklig!
PATETSIKT?! eller vad.. Nej! faktiskt inte. jag är tydligen en person som behöver mer än det för att må bra, mer än det för att känna mig behövd. jag behöver helt enkelt bara känna någonting mer -något starkare.

För just nu känner jag ingenting, iallafall inget äkta!
Förlåt mig för det. men det är tydligen så jag fungerar.

Be brave, live - Var modig, lev
Dumma , jävla skitord. Kan inte ens leva efter de ord jag själv brukar uttala.
Jag är självisk, feg, omogen, rädd och ensam

Honestly, what will become of me ?
En bekräftelse? JA TACK!

I'm trying.

jag ska försöka, jag lovar -jag ska försöka le!
konstigt egentligen, att de personer i livet man faktiskt inte känner så bra är dom som bryr sig mest, tack för de. ser framemot att få lära känna er bättre.

TACK!  , hanna & raffaella bland annat.
förlåt ellen, men så är det. saknar dig iallafall.

Imorgon ska jag spendera dagen med min syster<3

The first cut is the deepest´

Morgondagen´


LÅT MORGONDAGEN BLI BÄTTRE !!!
saknar dig, vill verkligen att du ska förstå, men det är svårt!
FÖRLÅT


One tree hill, make me through the day! :)

?


Where do you go when you're lonley?
I want someone to follow me ´

,


INGEN FÖRSTÅR!!!! och ingen kommer någonsin göra det heller.

-

I'm not trying to crash, I want to feel the sun from the morning.

Time takes it all, what do you want it to or not. Time takes it all, time beares it away, and in the end there is only darkness. Sometimes we find others in that darkness and sometimes we loose them there again.


jaha .

så var de julafton! mysigt. nu var halva julskinkan uppäten av mig, min kära mor och mina underbar syskon. Julskinkan är aom godast när den är nygjord och varm!! så då äter jag som mest.-

Jag mår som jag mår, nu är det bara att göra det bästa av situationen, får njuta av de livet har att erbjuda mig så länge som man blir kvar här.
Nu ska jag försöka börja må bra igen!

dan före dan ..

ÖNSKELISTA
wiho, imorgon är de dags. DÅ ÄR DE JULAFTON!!!! ska bli jättemysigt tycker jag,. Jag bara älskar julen!
men kvällen kommer även den bli mysig, med alla de sista förberedelserna som måste göras. klä den stora granen i vardagsrummet, slå in de sista klapparna, baka det sista godiset, städa, pynta med tomtar, laga den sista maten och framförallt provsmaka skinkan!!!! =)

Hoppas man får sig några saker från den långa önskelistan som det ändå blev iår, haha.
saknar dig ellen, hoppas du får en kanon jul! vi ses ju snart.
Jennie, kör försiktigt nu i julrushen, så det inte slutar på samma sätt som förra året<3
ÄLSKAR MIN FAMILJ!!!!

ha en kanon jul allihopa, de kommer jag ha!

JULMYS!

ROSETTERJULGRANSPYNTMARSHMALLOWS
MIN JULGRAN

Nu har min gran på mitt rum kommit upp och blivit klädd=)
vart okej nöjd, jo men den blev söt. Så nu är det så juligt och mysigt på mitt rum. wiho, STORT + till julen, den är riktigt bra!
Min gran hade ganska veka grenar, den tolde därför inte mitt vanliga julpynt utan jag fick ta till lättare grejer iår. Därför vart de lite av mina små kulor, sen använde jag Marshmallows på trådar istället för pärlbanden jag brukar ha, jag knöt rosa och silvriga rosetter och jag hängde även upp polkagrisar! så den blev ätbar och söt!

Det blev även lite paketinslagning idag för min och min syster medan mamma gjorde massa gott julgodis!!! så de har vart en riktig juldag är hemma.

JULKLAPPAR

Nu vill jag bara få uppleva livet, uppleva julen. Känns som jag mår sämre för varje år som går.. orkar inte med de mer nu, men vill heldre leva så, ok jag kan väl gå med på att må såhär så länge jag får stanna här. Jag älskar min familj, mina möjligheter, mitt liv. Så snälla, låt mig stanna!

One Tree Hill

måste få slå ett slag för den bästa serien som finns. ONE TREE HILL!!!!
finns ärligt talat inget som är bättre. vad skulle de kunna vara?
Det är helt underbart , så är de bara. man både gråter och ler när man tittar på de.
I'm sold,  I LOVE IT!


I'm not ready to be lost

JULPYSSEL!!

IsabéllTOMTEVERKSTAD
Igår slog jag in massa juklappar med alla de tillbehör vi har i vår tomteverkstad!!! ;)
Idag kommer syster förbi, det blir mysigt att slå in en massa julklappar med henne !!
Saknar henne när hon inte bor hos oss. Men nu är det jul och då är hon här <3
JULKLAPPARJULKLAPPAR

Hej, jag heter Isabell

IsabéllIsabéll
Hej, jag heter Isabell och jag gillar JULEN!!!!

Bäst just nu!

Beyoncé - Upgrade U
Christina Aguilera - Save me from myself
Gwen Stefani - Wind it up
Natasha Bedingfield - wild horses
The Animals - The house of the rising sun
Tracy Chapman - Fast car
Antony and the Johnsons - Cripple and the starfish
September - Cry for you
Jason Mraz - Life is wonderful
Gary Jules - Mad world
Franz Ferdinand - Take me out
India Arie - These eyes
Goapele - Catch 22
U2 - Sunday bloody sunday
Justin Timberlake - Chop me up
Nelly Furtado - What I wanted
Nelly Furtado - Wait for you

fryxtiden.

saknar den så, tillbringade hela dagen på mina gamla skola fryx idag, helt underbart=) fick till och med äta jullunch, hihi. Alla älskar oss Oscar, eller hur?! =P
jag hade alltså en bra dag, saknar verkligen de flesta lärarna där, mina 91:or i 9D och bara själva skolan helt enkelt. 2000-2006: den tiden var bra!

I'm afraid

tror att anledningen till att jag mår dåligt och aldrig känner mig riktigt glad är att rädslan för att plötsligt få ett besked om att man snart måste lämna allt det här ständigt finns inom mig.

Jag längtar tills jag ska få lämna det  här, lämna det nuet jag lever i och hamna i ett där jag mår bra, men för att kunna göra de måste jag kanske uppskatta allt jag har och försöka leva de liv jag är erbjuden här och nu fullt ut? Då kanske det visar sig att den plats och de nuet jag vill få komma till är det jag befinner mig i just nu,
DET KANSKE ÄR DENNA STUND, DETTA NU SOM ÄR MIN PLATS !!


Jag hoppas verkligen det, för i sånna fall ska jag börja leva utav helvete imorgon! ;)
nej men allvarligt talat, det är bara det här livet jag har. Det är bara livet, som ändå inte är så bara, så skulle uppskatta att få må lite bättre så jag kan njuta i fulla drag. För skulle aldrig ge upp mitt liv, min familj, mina kunskaper, mina möjligheter i detta liv för att få vara någon annan som mår bra.
Jag är någorlunda nöjd med mig själv, så då vill jag heldre att du ser till att jag får må bra som den jag är. För den vill jag fortsätta vara,.. BRA LÄNGE TILL!


But at the end of my life, I look back of my life
And I know that my life was good


Life is really an amazing thing ´so please let me stay here ..

Be Brave,. Live

To Wish Impossible Things

Somewhere A Clock is Ticking ..

The Trick Is To Keep Breathing !



Just Believe.

With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept

Who Will Survive, and What Will Be Left Of Them
When It Isn't Like It Should Be

I've Got Dreams to Remember

Return of the Future
The Worst Day Since Yesterday

God Morgon Sverige *

trött som aldrig förr. vaknade försent imorse, somnade på bussen.
Orkar inte mer, nu måste jag få lov annars går jag under.

miss this



Fryx med alla minnen!
FRYX!! <3Jag&Kungen!  jag&kung oscar!SAKNAR ER!<3
Louise, Shirin & Linnéa <3 saknar er alla tre så himla myckeyt

helt underbart

jag älskar det, kan inte ens beskriva hur underbart de är.
De känslor jag känner då kan ej uppås av något annat.
 
JAG ÄLSKAR ATT DANSA!!!!!
                                                                                             <3

Det var helt underbart ikväll. WILD HORSES är självklart Isabellens låt numera,
Kommer sakna dig något otroligt mycket nu Ellen. Du är verkligen min bästa vän.
Jag älskar dig, glöm aldrig det. precis som du sa, jag är glad att jag har dig!

J&A, kommer sakna er också nu- ni är underbara båda två, bara så ni vet!
-
då va de snart jul , känner mig inte alls redo. Men sånt är livet.
vet inte vad jag vill, men har så många känslor virvlande inom mig.
Hur ska jag kunna uttrycka dem´  VAD VILL JAG!?

har kommit till de stadiet då inte ens orden, skriften kan tala för mina tankar,
vet inte ens själv var jag står längre,
splittrad- mitt itu´

vill ha någon att prata med, jag vill prata!!!!!

Jennie, Lisa, ELLEN<3

People always leave me´


nej, jag vill inte mer. orkar inte. jag vill bara slippa alla krav och leva.
vill inte kliva upp, jag vill leva-

PLEASE



Vet varken ut eller in, hur och framförallt var hittar man svaren?
Jag vill bara sova, sova till den dagen jag vaknar av att jag mår bra´

the inside is dark

Jag vill bara få spy, bara spy ut allt helt hejdlöst.
Vill spy ut hela mig och min insida.
Vill byta ut den mot en annan. Vill vara någon annan,
bara för en stund -någon som mår bra, någon som har det lätt!
vill krypa ur mitt onda skal, sitta utanför och vänta på att de ska må bra igen.
så länge jag slipper känna smärtan. den finns där- hela tiden!
USA / L.A - love of my life<3

halleluja?

det måste finnas, det måste, Hur kan det då överge mig
Jag vore ingenstanns jag vore ingenting, Om det inte fanns.


I don't know if I want to do this.. anymore´

I don't know what I'm doing

maybe just living life!?´

skönt att man får komma dit ibland iallafall, dit där inte smärtan når,. Bara de gånger jag mår bra.
Ingen förstår, ingen undar.. hur jag mår-

vart tog de gamla livet vägen, borta som om de vore något man tappade på gatan.. Helt sjukt att de kan gå så långt, så långt att man aldrig tog vara på de man hade.
Allt om hur jag mår och känner mig gömmer sig bara. bakom mitt fega yttre som inte vågar se rädslan i ögat, rädd för vad som ska hända mig då´ men vad händer , what will become of me?
-
Nu drömmer vi i vintertrakt om lågorna som håller vakt
och om en plats som kan få hjärtat att jubla
De drömmer om hur allt ska bli när farorna har gått förbi



I die when I'm done.

F'ck it

jag hatar att må så här, finns inget värre! kan jag aldrig bara få må bra och vara lycklig?!
har bara sovit hela dagen- orklös

Julen är här och lyser frid på jorden,
glädjen är stor. I ett barns glada ögon bor den.

´

All I want is the wind in my hair, to face the feer but not feel scared
-
Snart dags för ännu en kväll i sthlm för Chonique! WIIHOO =) haha
Sen hoppar man av tåget 23:45 i enköping inatt, ska sova hos Moa.
hanna och maria också, vi kommer ha de såå trevligt! baka och lussevaka bara.^^,

Nu ska jag dra mig till stan. hehe.


God Natt Sverige!

UNDERBAART I STHLM IKVÄLL!  VARFÖR KAN DET INTE ALLTID KÄNNAS SÅ HÄR?

God Natt Sverige !
 
Isabell, precis hemkommen från
storstan, Sthlm i mitt hjärta <3
Dags för sängen nu, bara borsta
tänderna först. Imorgon blir de
väldigt mysigt hos Moa, det bara
vet jag. För ni tjejer, ni är bra!
Jennie, jag tycker om dig, TACK!
Snart de tolfte avsnittet av Lasse-
Majas detektiv byrå, wiho
spännande!! så nu måste jag sova
så det blir morgon fort. och sen en
till kväll för Chonique från L.A, för
det kändes underbart kul att dansa
ikväll =) tack för idag, byebye´

Honestly, what will become of me´


I follow the night
Can't stand the light
When will I begin
To live again

One day I'll fly away
Leave all this to yesterday
Why live life from dream to dream
And dread the day
when dreaming ends

SAKNAR DIG SÅ LOUISE!

På avslutningsbalen i nian! jag & min saknade Louise


jag och min underbara Louise på väg till avslutningsbalen i nian i våran lyxiga limo som vi hade hyrt!:)
Ville bara berätta att jag känner precis som du skrev till mig Louise., Du betyder jätte mycket för mig och jag hatar att livet har blivit som det ser ut idag. Saknar dig något otroligt mycket ! va fan ska vi göra åt det här?! Vill att det ska vara du&jag igen. saknar er allihopa, självklart! Ni var mitt tidigare liv. Men hur blir det nu? - I will love you guys, until the end of time

Moulin Rouge!

Moulin Rouge! 

Idag måste jag få slå ett slag för den bästa kärleksfilmen, enligt mig, någonsin!
Ska jag var ärlig hade jag inte fram till igår sett hela filmen, nästan så man skäms så här nu i efterhand.
Som yngre såg jag alltid bara en  bit sen tyckte jag att den var riktigt trist och gick ifrån.
Men igår ändrades min uppfattning helt och hållet, aldrig sett en bättre film. Så känner jag idag.
Mina ögon slutade aldrig tåras och grät hejdlöst under hela slutscenen. Kunde inte ens sluta gråta efter filmen slut och det tog ett bra tag innan jag kunde lugna mig för att somna. Fastnade nämligen för den här filmen natten till idag vid ca 23-tiden. Men nu idag är jag oerhört glad för att jag en gång för alla tog mig tid till detta mästerverk. För det är vad de är! Nu blev det här värsta recensionen men jag behövde verkligen skriva av mig, så har ni tidigare känt och tyckt som jag om denna film så lova mig att se den, ta till er den och ändra er uppfattning.
 DEN ÄR UNDEBAR!

Come what may .

Tack!

yes, tack för ännu en bra dag i skolan. Trivs här:)
Hanna, Moa & Maria är riktigt trevliga tjejer. På måndag blire lucia-planering för våran del!

Ha en bra helg nu alla !
Snart gå uppåt väserås city och köpa lite julklappar! ^^,

Decembermånad!

Ja, Hallelulja för den. För julen och allt därtill. Lycklig över att få uppleva en december till! Livet är ju så kort, man vet aldrig. Ena dagen är man här, nästa inte !

Så den här decmber och julen ska jag njuta över att jag får delta! jag älskar det <3

Nu drar jag mig till Stockholm.. Eller nej, stan menar jag ju förstås ;) haha.

Fy fan

vilken jävla huvudvärk !!!!!! : /
-
men skolan känns bra´

Yup!

pepparkaksdags idag!  Yes, yes, yeees !:) hihi ..
Mor min och jag ska baka tillsammans när jag kommer hem vid havl sex tiden.
Blir nog att slå in lite fler julklapapr också + topmodel tittande ikväll 21:00

Bara måste ju måla resten av naglarna också. haha, hann bara med en igår :P

Jag har det bra !

iallafall i skolan, japp. Bytet känns rätt även om det är en hel massa skit att göra innan jul : /
Men det går roligt folk här och trivs bra med Moa och Hanna, trevliga tjejer de där ;)
Maria också för den delen, blir kanske en varm choklad med grädde imorgon också !!! Tar ett break från skolan en stund liksom, de behöver vi alla för att orka! :)

THANKS ´

-

O, ni som vet
visste ni att hunger får ögonen att glittra
att törst får dem att fördunklas
O, ni som vet
visste ni att man kan se sin moder död
utan att gråta
O, ni som vet
visste ni att på morgonen längtar man efter döden
och på kvällen är man rädd för den
O, ni som vet
visste ni att en dag är längre än ett år
en minut är längre än ett liv
O, ni som vet
visste ni att ben är ömtåligare än ögon
att nerver är starkare är ben
att hjärtat är hårdare än stål
O, ni som vet
visste ni att lidandet är oändligt
att de fasansfulla är gränslöst
Visste ni det

Ni som vet ..

the nights ,

is sometimes really scary.
nu förtiden känner jag mig endast som en stor fet klump när jag dansar, inte känns det som jag utvecklats direkt på senaste tiden heller. fan i helvete, vad vill jag egentligen med dansen!?
vet varken ut eller in
splittrad- mitt itu´
hari allafall blivit klar med min debattartikel idag, känns skönt. nu har man endast spanska projektet, engelska projektet, idrottsuppgiftern, matteprov, muntligt i historia och lite i specialidrotten kvar att göra innan jul!! : / - jul ja, inte länge kvar nu. Gillar verkligen december. sådan frid och fröjd och mysig stämning i hela huset. jag håller på att baka lussebullar med vit choklad i :) nu ska jag även slå in lite julklappar innan det är dags för sängen, ska bli skönt att få sova. trött som aldrig förr

sista gången imorgon då efter skolan, vill aldrig mer komma tillbaka trots att jag vet att de är precis vad jag behöver´ men ingen förstår ändå så det kan lika gärna va..

Snart en ny morgon och ett nytt spännande avsnitt av julkalendern!!! <3

All I want is the wind in my hair
To face the fear but not feel scared

-Wild horses I wanna be like you
 Throwing caution to the wind, I'll run free too

*

då var det dags för omelett, dagens paket i paketkalendern, öppna chokladkalendern, äta en lussebulle och kolla polar expressen !!! :)

vill inte ens tänka på det jag borde göra ´

It's a new day.

- it's a new life´

vet varken ut eller in, har mamma rätt? Vill jag inte mer.. Ahh ,alla dessa frågor men inte ett jävla svar, orkar inte mer.  Snart faller jag - och kommer aldrig mer upp ´
Julen är iallafall super härlig, just love it. Synd bara att vi inte fått någon snö än, men sådant man får leva med. Så länge man lever iallafall! kankse blir att slå in några juklappar idag, så jag får prova hur det blir med mina discobollar ! hihi. Längtar till vi får jullov den 22/12. Vill bara att den dagen ska vara här, för då innebär det att alla skolarbeten måste ha blivit inlämnade oavsett hur de har blivit,
man slipper iallafall tänka på det i ett sträck!

Trodde dansen var min passion ..

Ok.

Yes, sitter i skolan, och sen jag bytt känns allt med det faktiskt mer än okej. Tror att jag trivs här:) 
Men trött som aldrig förr, orkar knappt röra på benen ,  det är något konstigt med mig ´
SNART JUL-LOV, då ska allt bli bra !!

Julkalendern var suverän imorse, längtar redan till imorgonbitti.. Men dagarna går fort nu, snart julafton! hm, . och sen fyller man 17 ÅR I APRIL!!!!! ahhhhh . : /

Nu ska bullsan sätta sig och göra ett spanska och ett engelska projekt, måste bli klar med debattartikel och plugga matte den här veckan också ..

I'm Isabell Eklund; SEEYA ;)

LasseMajas dektektivbyrå!

Bänkad framför tv:n 07:15 imorgon.
- Yippie för årets julkalender :)

* GOD NATT SVERIGE

If you want to find me ´


- Look for the girl with the broken smile



One Tree Hill & Discotema


1:a advent har faktiskt varit bra, det blev en hemma dag för jag mådde inge vidare när vaknade imorse- Så sthlm får vänta till imorgon. Så själv har man hunnit städat rummet skinande rent, vart en snabbis på stan med mamma<3 , ätit massa lussebullar, köpt discobollar att dekorera mina julklappar med. Jag ska ju faktiskt ha disco-tema på de jag ger bort den här julen!! Coolt va? haha ..
Även blivit klar med min recension, men skulle kunnat plugga sååå mycket mer, men allt kan man faktiskt inte hinna. -på onsdag ska jag baka pepperkakor!'  JULKALENDERN ÄR BRA :)
-
idag började ju äntligen One Tree Hill igen, på kanal5.. Det måste ju vara den bästa serien som någonsin skapats. I'm sold. Sitter faktiskt just nu och kollar in de, fast  på datan- season two:)

nej nu är det nog dags för mig att slå in några julklappar med discobolloar på ^^,
ska även bli en tidig kväll för mig ikväll, vill må bättre imorgon när jag vaknar.

* Lights will guide you home

HEJ!



Isabell Eklund, 16 år- nybörjare ju va fasiken ;) ta väl hand om mig!
-
Life is really an amazing thing ´so please let me stay here ..

darker and darker ..

Dagen har varit helt okej, mycket mer blir det ju aldrig nu förtiden.. - älskar min familj mest av allt!
Känner mig splittrad inför min framtid. vad vill jag ?! Hur blir det efter sommaren.. ahh de gör mig galen att aldrig någonsin vara säker på något, har inget att hämta här..  So please, let me leave´

Jag kommer kunna leva med det, jag kommer lära mig det. De är iallafall vad alla säger och jag har valt att lita på er. Men ska jag kunna bli bättre tror jag att jag behöver få bli det långt härifrån , komma bort ett tag- men inte fly, promise. jag ska ta itu med det här!

- Alla resor börjar med ett första steg, .

Livet är vad som händer dig medan du planerar vad du ska göra´
varför blir allt värre fram mot kvällen, mörkret skrämmer mig så..  finns ingenstans att gömma sig, man kommer inte undan !

L.A

L.A

                 LOS ANGELES <3
SNÄLLA! TA MIG TILLBAKA. bara nu, GENAST

Just one day.

"När ska alla människor  någonsin hinna leva?
 All stress, Alla krav, Alla måsten, när ska de försvinna?
 Hinner vi ens uppfatta att vi sakta utplånar oss själva..
"


 I am  verry verry happy, so please hurt me!