because of you.

allt med dansen känns så självklart just nu, eller egentligen ingenting. Men att jag vill, ska och tänker dansa är numera SOLKLART för mig. det finns liksom inga andra alternativ och det är tack vare er. vilken inspiration ni gett mig. nu behöver jag bara L.A i ett år känner jag, sen så jävlar.,

If you just keep on dancing
Then you will feel no pain

So all you gotta do is dance
COME ON!!

sista dagen att assistera på bounce camp imorgon,.. kul där idag <33
sitter hemma hos ellen nu, ska hoppa in i duschen sen bara måste vi sova någorlunda tidigt.
sen blir det västerås imorgon natt. packning på lördag, sen grekland på söndag,..
fan va skönt, bara slappa en vecka!!!!!!

men jag vill dansa, vill till L.A NU!!!!!!!!!!!!!!

workshopen i danmark

image449
åh, jag hittade bilder från workshopen som jag var på i danmark nu för några dagar sen!!!
det här är från min favorit Nick Bass klass..
det är han med nån röd sak på huvudet ;) hehe
sen har ni mig i svart keps precis brevid!!!!! (även ellen är med i rött emellan mig och nick)

ville bara lägga upp den och än en gång nämna HUR MYCKET JAG SAKNAR DOM OCH DET!!!
nu måste jag skynda mig till bounce camp.. ska assistera en klass för jennie och två för joe idag.
sover hos ellen just nu, åker hem till västerås imorgon natt igen--

WHITE CHICKS!<3

We do it in the dark, with smiles on our faces.

"I could write it better than you ever felt it."

image448
Bara för att du fortfarande är bäst och snyggast!
SAKNAR ..
-
Me and you,
Setting in a honeymoon.
If I woke up next to you.

You are the dreamer,
And we are the dream.

But you didn't know all the ways I loved you, no

Ni förstår inte, det ända jag gör är att längta tillbaka, hela tiden! till allt!- ALLT!
dansa med dom, prata med dom, konserterna, ALLT!
saknar det hela tiden. NICK, MARTY, Justin -L.A NU TACK!

 

här är låten my love från globen. en av de bästa låtarna på showen.
också bara för att jag kan den där koreografin! har lärt mig den av Marty.
By the way så är det just marty och NICK (världens bästa dansare) som
dansar med justin i början här ...



ett annat av mina favorit nummer från konserten, Summerlove,  också den här filmad från Globen. (tjejerna dansade tyvärr bättre i danmark) Den här låten blir bara bättre och bättre för varje gång man hör den även om jag gillade den redan första gången jag lyssnade igenom Justins skiva.. Om ca 4 år är en av dom där brudarna jag -det vill jag lova!

Say the words without a doubt.

en bra dag i sthlm har man haft med assistering för jennie på bounce summer camp. måste fort i säng nu, ska upp redan klockan halv nio imorgonbitti eftersom jag måste ta 09.53 tåget upp till sthlm igen då det är dags för assistering för Joe på hh/jazz 2. sen blir det två klasser till att assa imorgon, ska bli kul. men är trött som ett as.

just de, jag och min käre mor åker till kreta på söndag, riktigt skönt att bara komma iväg en vecka och inte göra någonting.. bara slappa i solen, sova och äta massa god grekisk mat.
bara det att jag skulle gärna vilja att det var veckan efter nästa vecka vi skulle åka.. för det är ju bounce camp nästa vecka också och det är ju alltid kul att få assistera och att få träna. men den störta anledningen är ändå att jag skulle SÅ gärna vilja åka till London nästa helg och träna för marty och nick och alla dom en sista gång innan dom åker tillbaka till USA!!! SÅ GÄRNA!!

men men.. I WILL BE THERE IN SEPTEMBER YOU KNOW!
godnatt. nu ska jag somna till (another song) all over again med JUSTIN

Save Us.

image447

Vill bara slå ett slag för en riktigt bra grupp ; Cartel.
har ni aldrig hört talas om dom är det dags nu! det är så värt det. 
min favorit låt med dom just nu är Save Us -helt jävla underbar



HUR SKA JAG NU KLARA MIG ?!

image445 image446
                    NICK                                    MARTY

VÄRLDENS BÄSTA DANSARE!!! - L.A , NU TACK!

Varför är det så svårt att tro ...

Varför är det så svårt att tro att man är bra, att känna att just jag är den jag helst vill va. Någon annans kvalitéer är sånt man bara vet. Men uppskattning från andra tas emot med tveksamhet. Tänk om vi bara kunde byta plats för ett litet tag och genom andras ögon se oss själva för en dag. Då skulle du få veta det du inte tror på nu


-att det är helt fantastiskt att det finns någon som du.


??

image444

(Another Song) All Over Again

image443
Skulle ge allt för att imorgon få vakna och uppleva allt igen, om och om och om igen.!
ALLT!
So please give me another chance
To write you another song
Take back those things I?ve done
Cause I?ll give you my heart
If you would let me start all over again



Justin Konsertens

bästa nummer:
cry me a river måste ha slagit allt båda gångerna jag såg konserten. Dansen är koreograferad av Misha Gabriel, endast 20 år gammal, och jag kan den!:)
Summerlove var helt klockren, dansen till den är suverän. Måste säga att den blonda tjejdansaren med långt hår gör den riktigt ruskigt bra.
Losing my way bara för att den låten känns som min, förstår ni? man har ju några sådana låtar. Den passar in på så mycket när det kommer till mig.
Avslutningen med (Another song) All over again var ju helt otrolig. kunde inte göra annat än att gråta. Den var nog som vackrast i danmark eftersom man skulle lysa upp arenan med hjälp av mobiler/tändare och annat dylikt. I köpenhamn var det 55 000 människor i publiken. Snacka om succé.
Självklart var också andra favoriet; Like I Love You, Rock Your Body, Chop Me Up (riktigt tung faktiskt, första gången timbaland entrade scenen också..), My Love, Sexyback mfl.

som sagt, för er som inte har sett den. jaga biljetter så länge dom är kvar i Europa nu. Efter göteborg imorgon åker dom vidare till beligien har jag för mig, sedan irland och sedan sista stoppet innan dom åker tillbaka till USA : london.. so BE THERE!

MÅSTE TILL GÖTET IMORGON!! klarar inte av att dom befinner sig i mitt land utan att jag närvarar.

Swish

Tyckte nyss det var måndagen den 18 juni och dags för mig att ta workshopen med Justins dansare/koreografer; MARTY KUDELKA, NICK BASS, Sky Hoffman och Eddie Moralez. Den dagen kom och gick lika fort. Visst inget hade kunnat blivit bättre, workshopen var grym framförallt då Martys klass och Nicks klass. Det gick även riktigt bra att dansa och det var längesen det kändes så underbart att göra det!
Kvällen/natten efter workshopen blev också så lyckad den kunde bli, gud va kul vi hade!

Sen bara swish så var helt plötsligt den 19:onde här. Konsertdagen som man ändå hade väntat på ett himla bra tag. Ja, det var dags för mig och min älskade vän Ellen att inta Sexy Back Dance Club Lounge 1 för att njuta av Justin konserten.
Det var det bästa och mest passionerade jag har sett äga rum på en scen. Det var helt enkelt för mycket att ta in, tillslut stod man bara och gapade med tårar rinnande ner för kinderna .. det fick bara inte ta slut..

men som alltid, allt de bra har ett slut och swish så var det onsdag och dagen efter. Men jag och ellen hade ju BESTÄMT oss för att åka till köpenhamn där det skulle äga rum en till workshop så onsdagen ägnades åt att övertala Ellens föräldrar och tillslut blev allt ordnat och de var bara att åka hem till Västerås och packa om.

Swish var torsdagen där och jag och ellen stod på arlanda tidigmorgonen och checkade in väskorna för att sedan ta ett flyg till köpenhamn!! Helt osannolikt så träffade vi på sacha och marielle vid incheckningen vilket blev en riktigt trevlig överraskning. Så vi fyra intog planet och chillade sedan hela dagen tillsammans i COPENHAGEN, heh. Med smöööörrrebröd och jag vet inte allt. Blev också att dom tog in på samma vandrarhem som mig och ellen vilket kändes skönt med tanke på att eh, hur ska jag uttrycka mig i ord, det inte var bästa vandrarhemmet man har sett liskom. Så där bodde vi fyra tillsammans och hade skitkul åt allt de inte så braiga. heh!

Men så hade torsdagen gått och swish så var dagen man hade åkt dit för där. Workshop-dags igen. Om det nu är möjligt så var det ännu bättre i Köpenhamn. Visst kanske inte annordnat och sådant. Men allt annat, känslan, koreografierna, hur jag dansade, hur man vågade ta för sig mer, man fick bli inspirerad av nytt folk. ja, allt var helt overkligt underbart. Tror jag liksom upplevde den bästa dagen i mitt liv då, där, den dagen!
Va så himla kul att träffa dansarna igen också just för att de inte ens visste att vi skulle vara så puckade att vallfärda efter dom liksom. hehe! japp, för tro inte att det bara var jag, ellen, sacha och marielle. Nej nej, lisa dök såklart upp, jennie med, bianca & emilia också. även otto, david, pierre medflera. massa svenskar helt enkelt. och såklart så ROCKADE vi. !!! nej men gud, jag blir typ gråtfärdig när jag tänker på den här dagen. Kunde inte blivit bättre. Förstå att på Martys klass fick vi lära oss koreografin till My Love med Justin som dom själva gör i videon liksom. Nej men förstå att jag är så puckad att jag står och pratar tatueringar med Nick och Marty, pratar tatueringar med dom två BÄSTA dansarna i världen. haha. Men inte mitt fel att dom hade grymt snygga sånna. hehe.

Dagen man åkte till köpenham för tog såklart också slut, hur mycket man inte än ville det. hur mycket man än önskade att man skulle vakna och få uppleva den om och om igen, för dans har aldrig vart så kul! dansa för dom, marty och nick framförallt gör allt så uppenbart, så SOLKLART om allt! om vart jag vill, hur jag ska ta mig dit- att jag vill dansa. men dagen tog slut efter dans-workshop mellan 14.00-23.00 och lördagen kom...

Men inte blev de så fel med det heller. nej, vi såg nämligen konserten IGEN! :) jag och Ellen hade det underbart. vi fick bättre helhetsbild av själva konserten denna gång och det var om det är möjligt ännu mer fantastiskt denna gång. Går inte att sätta ord på de, kan bara säga åt dem som inte tagit sin chans att se honom och hasn crew med futuresex/loveshow nu när dom har vart i norden och runt i europa - SORRY! ni har missat den bästa konserten som vart och kommer vara på länge. Tyvärr de låter säkert hemskt men det är sanningen. Jag tycker synd om er och är själv överlycklig att ha fått privilegiumet att se den TVÅ GÅNGER!!!!!! <3

Men såklart så tog även gårdagen slut och jag, ellen, marielle, sacha och jennie flög hem vid lunchtid idag. Kan inte släppa det, inget utav det. Allt som har skedd under den här "veckan" spelas ständigt upp på min näthinna. Vill inte glömma, alldeles för fantastiskt. UNDERBART!!

Suddenly I See , THIS IS WHAT I WANT TO BE!!

Tack älskade, älskade justin för det du gör, ditt arbete, din passion, ditt engagemang -ni som missar konserten kommer aldrig förstå.
tack för den här veckan, och tack älskade mamma och pappa för allt jag får göra.
tack ellen för att vi upplevt allt tillsammans, tack för verkligen verkligen ALLT alla , ok! har inte haft de så bra på länge. Tack för två underbara konsert-upplevelse. STÖRSTA tacket till justins dansare som hjälpt mig att se bättre. nu jävlar, nu vet jag mitt mål. som sagt ; NU JÄVLAR!

tack eddie, sky, NICK och MARTY!
(ingen kommer någonsin kunna nå marty. herregud säger jag bara.)
-

Topp tre:
Marty, Misha, Nick - BÄSTA DANSARNA I VÄRLDEN!

Men michelle av tjejdansarna i justins crew är SÅ jag om ja va ska vi säga.. 4 år?!
ta mig till L.A - NU!!! vill inte stanna här mer.

Vilka dagar, <3
back to reality nu.
imorgon börjar bounce summer camp så det blir upp till Sthlm igen, för att assistera jennie och joe.
en vecka mer dans! YES,
sen blir det utomlands en vecka från och med lördag med min mamma.
vill bara dansa, vill bara till L.A , vill bara allt det där.

It's going to be my reality

In your dreams you can be whatever your heart desires.
So if you really want it you need to focus, work hard,
and change those dreams into reality

In Denmark.

I have to write in english because you know, they don't have all the letters...
I'm in denmark and everything is GREAT! right now it's raining but that doesn't matter at all.
Me and ellen is on a internet-cafe and just taking a break.
Yesterday was like the BEST day in my life. I don't think dancing ever been so fun!

Suddenly I see, this is what I wanna be.

Tonight it's hopefully the Justin-concert again. Then it's afterparty with EVERYONE!
NICK AND MARTY!!!!!! -oj oj . haha
THE BEST!
Can't even explain, you will never understand,..
I wanna go with them to Goteborg also !!!! :)

Now we have to get back to our place and fix us a little bit.
We're flying back tomorrow at 12.00

MY LOVE!


Won't you pose for my camera

image442
I know you see me looking, girl go on and act right
A little closer, let me see you in the spotlight
Now turn around and let me see just what ya curved like
Go grab your friends and y'all can come to the back, oh-oh

Why don't you take a sip upon this champagne
Relax, take your coat off, and let me get your name
I love that hour-glass shape you got upon that frame
I like the way you talk your game we might be one and the same

LET'S ROLL TO DENMARK!!! :)
hemma 24:e igen.
nu jävlar!

FREAKING AMAZING!

image441

alltså, vet inte hur jag ska få er att förstå hur äckligt, sjukt, stört, genialiskt, underbart bäst det här var.!
ALLT!
går inte att beskriva.

minnen.

Don't Know Where To Start

ja alltså, på riktigt. Vet verkigen inte vart jag ska börja.. har haft fullt upp dom senaste dagarna. Fullt upp med att ha mått bra och med att ha det helt underbart!!

Åkte upp till Sthlm i måndags för att träna HELA DAGEN för Justin Timberlakes' koreografer; Eddie, Nick, Sky och MARTY!! orkar inte dra allt, kan inte dra allt. men OJ vilken dag. och vilken kväll sen !!! oj oj :) hahaha

"you're a beautiful dancer"
TACK!!

  
(bortse fron FULA FULA mig på bilderna, men det är nämligen VÄRLDENS BÄSTA DANSARE på bilderna, så kunde liskom inte skita i dom. MARTY och NICK! <3)

Sen igår var det äntligen dags för den efterlängtade konserten och precis likadant där, allt var perfekt.
älskade, älskade Futuresex loveshow
aldrig sett en bättre konsert.
aldrig sett en mer påkostad konsert.
aldrig sett en konsert med så många passionerade männsikor på scen.
TACK!

inget kunde typ ha blivit mer perfekt under dom här två dagarna. Fy fasiken va bra allt har varit.

och imorgon drar jag och ellen vidare till danmark.
flyg imorgonbitti. sega i köpenhamn hela dagen.
dansa med alla justins dansare/koreografer igen den 22:a
sen antagligen(hoppas) konserten igen på lördag 23:e
TACK VARE SKY!!!! -see you guys backstage ;)

          

Release me.

åh, jag sitter och kollar första avsnittet av So You Think You Can Dance, nya säsongen, säsong 3. Det har redan visats 7 program i USA, hade tänkt vänta tills de började visa de här i sverige under sommaren, men nej, kanske inte ändå. hehe. Gud vad man har saknat det här, så mycket minnen med de liksom. framförallt sen förra sommaren då vi kollade det i L.A hemma hos Brian!! ååhh. Dom första avsnitten är ju så himla roliga då de är alla auditions!!! hehe-

Just nu är jag också väldigt besatt av the O.C, liksom säsong 1 & 2. Jobbigt värre. hehe
Mår inte alls bra -RELEASE ME

men imorgon är det iallafall dags, dags för mig att dansa från 15.00-24.00 för justins koreografer/dansare!!! kommer bli obeskrivligt galet grymt!
Så kommer bo i sthlm från imorgon till på onsdag eftersom själva Justin konserten är på tisdag!! ååh vilka dagar!!!!
GODNATT, hoppas på sömn inatt. vill bara bra imorgon

the take over, the break's over


Åh vad jag tycker om Fall Out Boy:s nya video. Älskar för det första att den är svart vit, sen älskar jag att dom har dans med, hur coolt är inte det liskom? (även om en av dom där brudarna skulle vart jag, men men) sen älskar jag också hur man fick sig ett gott skratt lite då & då. SO WELL DONE

ja och sen blev jag även glatt överraskad över att andy var ganska cool liksom, hehe. Patrick var söt som vanligt, Joe har tagit mitt råd och behållt skägget på vilket gör honom dödligt sexig men sen då, hur sjukt söt var i Pete i den här videon? Vart ska man ta vägen? han var så himla fin i håret, och åh hans leende.
Kanske har den där Ashlee Simpson vart bra för honom trots allt, han kanske kan le på riktigt nu efter så många år? Hm , i sånna fall är jag glad för hans skull. I annat fall så är jag här Pete!

A child letting go of his kite

image426
I'm gonna live my life
Like every day's the last
Without a simple good-bye
It all goes by so fast


For no reason why
I can't cry hard enough

Matter Of Time

Igår blev det avslutningsmys för oss som gått Jennies danslinje på Sway, efter tre år är vår tid nu förbi.
Så jag spenderade gårdagen i sthlm, hos jennie & alvaro och det blev även att jag (och ellen) sov kvar där. Så jag kom hem igen idag runt fyra tiden. Blev en super mysig eftermiddag/kväll med mycket prat, skratt, grillning och bad.
tack för dom här 3 åren allihopa, jag älskar er alla på ett särkild sätt. Ni kommer alltid ha en speciell plats!

    

(finns mer bilder på min bilddagbok)

Ellen, Lisa, Elin, Anna, Kristin, Helena, Karin E och Karin E
Jennie
mfl . -TACK! <3

LET'S GO

nu drar jag mig upp till sthlm. Vi ska ha avslutningsfest hos J & A idag, alal vi som har slutat danslinjen. Kommer bli superkul.
tjadå. kommer hem imorgon.

Älskar er tjejer <3

Everybody Hurts , sometimes ..

image421




When your day is long and the night
The night is yours alone
When you're sure you've had
enough of this life


Well hang on
Don't let yourself go,
'cause everybody cries
and everybody hurts, sometimes ...










Put on your dancing shoes.

Nu blir det grill/pool partyytime !:)
GO GO GOOOO!
De ska vara reggae på sommarn och massor av sol. Dricka hembränt och cola i en uppblåsbar pool- WOW!

men istället för reggea väljer vi rock, istället för hembränt och cola väljer vi champange och istället för en uppblåsbar pool väljer vi en ÄKTA! ;)

Nu ska jag och Shirin grilla. THE GRILL-MASTERS!
sthlm imorgon,

All Of A Sudden I Miss Everyone


   
  
Säsong 4 av One Tree Hill kunde inte fått ett bättre avslutningsprogram. Oj va bra det va.. Det blev så att mina oth-tjejer Linnéa och Shirin kom till mig vid femtiden så kollade vi det tillsammans, snacka om att det vara jobbigt att vänta så länge men det kändes rätt att titta med dom. Vilket avsnitt, var exakt som jag förklarade tidigare. Jag grät massvis, men även var det många ögonblick som var lyckliga. Så blev precis som jag förklarade, gråt av lycka blandades med ledsamhet. Ett kanon avsnitt helt enkelt och en kanon SÄSONGSAVSLUTNING!
hade dom inte fått en säsong 5 hade det faktiskt vart ett perfekt sätt att sluta en perfekt serie, men en ännu mer perfekt sak är ju att DET BLIR EN SÄSONG 5, om än inte fören i januari men ändå! men dom lyckades väva ihop allt så fint + att det var grymt musik genom hela PROGRAMMET! <3

ett favorit moment måste ju ha vart när brudarna helt plösligt började shakea loss till wannabe med spice girls, visste om att den låten skulle vara med men kunde inte förstå hur dom skulle få in den i en sådan här sorts tv-serie. haha, det lyckades dom SÅ bra med !
    

men som sagt, ett underbart avsnitt, kunde inte blivit så mycket bättre. De mesta föll på plats.
men gud va jag grät och gud va glad jag är över att det bli en säsong fem-
ÄLSKAR ONE TREE HILL

DAGENS:


image409
Ja, kanske dags för mig att börja med sånt eller? dagens alltså.. hm, vi får se. blir en idag iallafall. Men man vet aldrig om det blir av igen.



* Vita shorts -Zara
* Svart t-shirt med tryck - fall out boy
* Svart/vit sjal -h&m










GOD NATT!

Nicole Richie

image408Det spelar liksom ingen roll vad folk säger, jag tycker att Nicole Richie är helt sjukt snygg, hennes stil och hon själv. Helt enkelt riktigt stört snygg/cool

Visst kanske är hon lite väl smal då & då, och visst, det är inte bra att pendla mellan sjukligt smal till jättesmal hela tiden. Men ingen kan heller inte säga att hon inte har blivit snyggare och mer populär sen hon har blivit smalare.. Sorgligt, men sant!

Nicole får iallafall verkligen till det på bilden här och jag tycker hon borde köra den här stilen lite oftare, lite mot punk håller liksom.. väldigt lite men ändå, stört snygg bild på stört snygg tjej!

Lightning Crashes

Yes, igår fick också jag ÄNTLIGEN ett välförtjänt sommarlov! underbart. Sen blev det en "umgås med vänner"-dag.  och på kvällen blev det att vara hemma hos jessica och dra till jo-berg för ett försök till repris från lördagens vistelse där.. Det var inte nära på så kul som då, men jag hade bra!!!

Nu är man hemma igen, fick precis ner sista avsnitt av one tree hill säsong 4. Hinner inte kolla på det nu för min bror ska iväg och ta studenbilder och då ville mor min även ha med mig och min syster på ett kort. Så jag måste tydligen bli vacker nu. hah. Sen tror jag även att jag och mina kära one tree hill-vänner skulle kolla säsongsavslutningen tillsammans. bara det att jag kan inte vänta så länge till.. Kollade nämligen bara igenom de första fem minuterna, kunde inte hålla mig. Redan då bara forsade tårarna. Känner på mig att de kommer va ett sådant avsnitt där tårar på grund utav lycka och ledsamhet kommer kantas av varanda.. åh jag vill se nu!

nej nu måste isabell in i duschen. LINNEA BORSTADE UPP ALLA MINA TOVOR OCH DREADS IGÅR! cred to her. haha

Jag har gått i första ring, men ej lärt mig någonting!


ja, då va det snart dags även för lilla mig att få sommarlov.
sist av alla men men.
jag hade iallafall show för mina lärare idag! ;P
moa&maria<3

nu ska jag och limpan rulla tills någon kan stoppa oss!
WOW!

To make a mountain of your life is just a choice

Fan asså, jag hatar verkligen skolan! Ångrar verkligen att jag böt skola, iallafall om man tittar betygs/kunskaps-mässigt. Visst annars trivs jag ok, bättre vissa dagar, mindre bra andra- Visst, jag har lärt känna några få underbara människor och det betyder jätte mycket, men just nu är jag så trött på de att de inte ens går att förklara. jag vill sluta nu, gå på sommarlov och aldrig komma tillbaka!

tror jag . iallafall inte till allt de här.

Some will be lost along the way

talet som jag ska hålla i skolan idag kommer gå käpp rätt åt helvete!
vill inte göra det !

måste träna några gånger nu innan jag cyklar ner till sista dagen i skolan.
men vad ska jag träna på .. "egentligen" , har ju liksom ingenting.
vad är det "egentligen" jag har valt att prata om ?! :/

I can't erase this

image403
IT ALWAYS HURTS!

With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept

image402
OPEN YOUR EYES

You're supose to get passed it
You supose to live long enough to take it all back.

They're gonna remember me as a monster,
I wonder how they will remember all of you.

SAKNAR ER, HELA TIDEN!


Don't You Know Who I Think I Am

skola?! skola!! det är ju helt cp. varför går jag fortfarande i skolan, jag vill också ha sommarlov. NU!
inte fören på onsdag, det suger ju litegrann faktiskt. men har en del att ta tag i och få gjort så..

ses kanske i midsommar då! ^^,

nu blir det vasa-parken för min, moa och jockes del. vi kan ju lika gärna ligga där och plugga till historiaprovet som går av stapeln 12.30. Vi alla hoppade på att de skulle vara nu på morgonen så man sedan kunde dragit och solat och badat. njutit av vädret liksom, man vet aldrig hur länge det här håller..

jaja, PLUGG-TIME!

SOMMARNATT!!!

En grymt bra gårdagskväll och en grymt bra dag.
SMAKPROV; 

                 

kvällen var riktigt bra, men kanske vi var i en liten idyl?! haha, skit samma. vi hade en GRYM KVÄLL! :)

sen försvann tydligen alla människor och då blev de för oss att vandra hemåt Miss J på ekbacken för en stunds sömn .. på balkongen, UNDER BAR HIMMEL! :)<3

vilket självklart ledde till att vi alla vaknade något dåsiga redan halv nio imorse.. HALV NIO! haha.
men de ledde ju då till att vi fick en låååång underbar slapp-dag hos underbara jessica.

massa frukost, badning, solning, båt-tur, bra musik, glassätande medmera. allt som allt en super-dag , vilket också hela sommarn ska bestå av.
MAKE EVERYDAY COUNT!
älskar er.

Come, break me down


image382




I tried to be someone else
But nothing seemed to change
I know now, this is who I really am inside
Falling from myself
Falling for a chance
I know now, this is who I really am








Bury me, bury me

Hopefully you have a friend who's gonna to tell you that life kicks you around sometimes.It scares you and it beats you up. But...there's a day when you realize that you're not just a survivor, you're a warrior. You're tougher than anything it throws your way.
Am I ?

FALL OUT BOY!

image381

One of the best ways to understand what Fall Out Boy are is to realize what they are not. Their music contains elements of punk and pop, but they aren't pop-punk.

Likewise, their songs are emotional and their lyrics can be poignant, but they're certainly not emo. By tapping into elements of their favorite styles, the bandmembers are able to attain their own sound while standing apart from the pack.


We only want to sing you to sleep

En dag på lögarängen!


SOMMAR ÄR DET BÄSTA!
absolut bästa.

THE CHILD

Jag är 17 år, 17 ÅR!
dags att förstå .

a little's enough

image374


When all is said and done
Will we still feel pain inside?
Will the scars go away with night?
Try to smile for the morning light
It's like the best dream to have
Where everything is not so bad
Every tear is so alone
Like God himself is coming home









Embrace The Friend

Bara så ni vet har jag liksom inget behov av några deltidsvänner. Av dem som väljer när dom är ens vänner och när det inte är. När det passar eller inte. jag behöver inte det. Hellre ingen en att ha de så. Jag behöver verkligen inte det. För jag klarar mig själv. Jag gör verkligen det, så lägg ner den skiten.

TRUST IS A LIE!


Some you Lose

image373
I lost some friends out on that empty road
Yeah I can't get through to people I know















I lit some candles by the side of your house'
Case you got lost or needed showing out
Maybe we'll pass through L.A again
Older and better, with all the charm of friends
It's unlikely, if the truth be told



Some you lose
And some you give away













GRATTIS ÄLSKADE BROR!

image372
Ville bara passa på att ge min älskade bror ett STORT grattis till studenten som han tog idag!
jag är så stolt över dig och älskar dig så mycket.
va rädd om dig ikväll ;)

I swear I didn't mean for it to feel like this


image371

Älskade, älskade Jack's Mannequin!
Om ni bara visste vad ni betyder för mig. Skuller verkligen nästan döda för att få se er livé.


Ni är underbart bra och gör allt lite lättare - TACK!

DAGENS LÅT;

La Rocca - Some You Give Away

What ever happened to the promises you made
Those little notions of your breakthrough day
My one mistake was in making some room
Leaving doors unlocked that you pushed through
And taking to my time
 
Some you lose
And some you give away
Some you lose
And some you give away
 
I lost some friends out on that empty road
Get back together, Its always them you know
For I dont get you, leave a mark on your back
Like the piece that doesn't fit 
In the jar that cracked
Forgetting what you've been told
 
Some you lose
And Some you give away
Some you lose
And some you give away
You give away
Yeah Yeah Yeah
 
I lit some candles by the side of your house
'Case you got lost or needed showing out
Maybe we'll pass through L.A again
Older and better, with all the charm of friends
It's unlikely, if the truth be told
 
Some you lose
And some you give away
Some you lose and some you give away
 
I lost some friends out on that empty road
I lost some friends out on that empty road
I lost some friends out on that empty road
Yeah I can't get through to people I know
 
Some you lose
Some you give away 
Some you lose
Some you give away

PRINCESS SUPERSTAR

I'm Perfect

haha, förlåt. men måste faktiskt erkänna att jag fanimej älskar den här låten, haha. Den är ju så perfekt asså.
Skönaste videon, skönaste låten. Inte alls min stil egentligen, men det är ju klockrent! ;)
1 2 3 4 let me hear you scream if you want some more
like ahh push it push it watch me work it im perfect

thats right im a superstar
everybody wanna come up when im at the bar
all the people wanna try
its like give me some more
try a little harder hunny
give me some more

Season Finale Promo


Har nyss kollat det näst sista avsnittet för fjärde säsongen av One Tree Hill, det var helt underbart bra som vanligt men även väldigt sorgligt tycker jag. Liskom att det är GRADUATION och allt. Att man liksom verkligen känner att det är över. Men nästa vecka är det iallafall säsong finalen ; All Of A Sudden A Miss Everyone , och jag ser verkligen fram emot det. De kommer bli sorgligt men mycket mycket bra. Gud vilken tur att det blir en säsong 5 !
hur skulle det annars gå?! ;) <3

A Whiter Shade Of Pale

Jag mår ok, inte mer än det. Men vädret är underbart iallafall!
sitter och kollar nya oth-avsnittet! , annars händer det väl inte så mycket intressant i mitt liv just nu. Det suger att typ alla skolor slutar idag och imorgon men min konstiga skola slutar på onsdag nästa vecka :/

men min käre bror tar iallafall STUDENTEN imorgon!! <3
nu måste jag fortsätta kolla.
blir kanske någon fest ikväll, annars löga.

NEJ DET VILL MAN INTE!

Vill man sitta inne i skolan när solen lyser, när det är minst 25 grader varmt ute, när ens vänner ligger och softar på löga, när det enda man vill är att bada.. Vill man sitta inne i skolan då och plugga religon inför ett seminarium som är om en timma.. ?!?!

NEJ DET VILL MAN INTE!
jävla skola.

Nobody Puts Baby In The Corner!


är jag emo ?

[x] jag gillar smala jeans
[x] musik är mitt liv
[x] jag skriver poesi / låttexter
[x] mitt hår täcker en del av mitt ansikte
[x] jag använder band-tshirts
[  ] jag vet vem jeff star är
[x] jag använder converse skor
[x] jag använder vans
[x] jag använder eyeliner
[x] jag har, eller vill ha läpp-piercing (jag vill ha en svart ring typ. vänstra sidan på läppen, men vågar inte ^^,)
[x] jag lyssnar på Saves The Day, Chiodos, Thursday och H.I.M.
Total= 10

[x] mitt kärleksliv suger
[  ] jag är i ett band
[x] jag förstår att my chemical romance inte är emo
[x] jag förstår också att green day inte är emo
[ ] jag vet vad "mosh" betyder
[  ] hörnor är för riktiga coolingar
[  ] jag ogillar för det mesta mtv
[x] jag tar ofta bilder på mig själv
[x] ...ofta sånna där man inte kan se hela mitt ansikte
Total= 5

[x] jag kan inte leva utan min iPod
[x] jag vet att emo bara är en stereotyp.
[x] jag har tjocka oversized solglasögon (eller pilot)
[  ] jag har tuppkam
[x] jag har haft svart nagellack (jag har haft och HAR)
[  ] jag hatar min mamma
[  ] jag hatar min pappa
[x ] jag hatar min stad
[x] svart är en underbar färg
Total= 6

[x] jag lyssnar på musik just nu
[  ] jag vet vad hxc och sxe betyder
[x] myspace = kärleksberoende
[ ] jag brukar använda nitbälten.
[  ] jag har haft en kropsdel signerad av ett band
[x] jag har gråtit när jag lyssnat på Dashboard Confessional.
[ ] jag har / vill ha svart hår (trivs faktiskt med mitt blonda, men visst ibland får man damp och skulle vilja ha något annat, skulle va kul och se om man passade i svart typ-
[x] min garderob består främst av mörka kläder
[x] jag gråter mycket
[x] jag skriver på mig själv
[x] jag har blivit kallad emo förut
[x] jag hatar att bli kallad emo (hatar och hatar. jag tycker bara det är jävligt dumt att kategorisera människor!!)
Total = 8

addera dina poäng och multiplicera dem med 3.
29 x 3 =
jag är 87 % emo.

I Don't Wanna Miss A Thing

jag har det bra, så låt det va så!

When life is like it should be.

image369
En lång skön sommardag på lögarängen, precis som det ska vara!
ÅH, VILKEN HÄRLIG DAG!

The Birth and Death of the Day

4x20 , TOMORROW! :)

Sveriges Nationaldag

vet inte om de kommer bli något direkt firande av de men det blir iallafall fotbollsmatch ikväll, hehe.
Men nu blir det att ta cykeln ner till Löga för att njuta av detta sommarväder vi har turen av att få ha:)
måste tyvärr plugga lite senare idag men det är ett senare problem.. lite frukost nu snabbt sen blir de cykeln..

Det blir nog en bra dag ..

Get on your dancing shoes, You sexy little swine

I bet that you look good on the dancefloor
I don't know if your looking for romance or...
I don't know what ya looking for
Well I bet that you look good on the dancefloor
Dancing to electro-pop like a robot from 1984
From 1984!

Nu blir det att cykla ner till hamnen med min kära Louise för att kolla på våra kära nior som har vårbal idag! sen blir det fika/käk och mera mys-
VILKEN HÄRLIG DAG

All my feelings exposed

blir inte att man bloggar så mycket just nu. När vädret är såhär underbart, sen är det en hel del att fixa i skolan nu innan sommarlovet kommer, man har en bror som tar studenten och ja, det är helt enkelt mycket som pågår. Inom vissa delar mår jag någorlunda bra, inom andra inte.. Allt är bara väldigt konstigt, snurrigt och splittrat just nu. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det men .. Till och med sommaren känns fel iår, på något sätt. Sen hösten då, åh den vill jag inte ens tänka på .. men men. en del andra saker som pågår är ju lite roligare:)

något som känns jättekonstigt är att jag hade min sista klass på sway som elev på danslinjen i söndags.. Eftert tre år, puff, så va de över liksom. Alla år har liksom känts som en enda lång dag. Hur mycket tid har man spenderat där egentligen? på sway med alla ni underbara, på tåget från västerås till sthlm? på tunnelbanan till tekniska högskolan? på pendeln ut till täby och sway. all tid, möda och slit man har lagt ner alltså.
har det vart värt de? är det på grund av dom här åren jag mår som jag gör?
jag får nog återkomma med svar till de frågor, måste få tid till att fundera..
jag vet iallafall att allt som allt har jag haft tre bra år med underbara människor. och efter alla om och men kan jag ändå känna att kanske är det dansen som räddar mig, från allt! ?

nu måste jag sova. har haft bra dagar med Ellen<3
matteprov imorgon!!!!!!!!!! :/
sommarlov den 13:e, en hel del kvar att göra....
saknar mina fall out girls, men allt känns lite konstigt just nu.
vill träffa dig ..
ISABELL-SPLITTRAD!!!!!!!

The Show Must Go On

åh, har precis suttit och kollat lite One Tree Hill nu innan det är sängdags. Kollade ltie avsnitt från säsong tre och gud vilken säsongsavslutning det var den säsongen!! oj oj oj ..

3x22
The Show Must Go On
PERFEKT!
hemskt, så hemskt, men perfekt





False Pretense.

Har spenderat helgen i Sthlm.. Så inte blivit så mycket bloggande, och nu har man tydligen mycket plugg, det sista innan sommaren,.

jaja.

And we'll walk from this dark room for the last time

I don't feel the way I've ever felt.
I know.
I'm gonna smile and not get worried.

I try but it shows.

Favorite Lines *


hittade den här via Marias blogg och fick bara lov att låna den lite.
Favorit lines från One Tree Hill har blivit listade! :)
finns vissa bättre, vissa sämre, vissa jag tycker kanske skulle gjort sig mer förtjänta på listan än andra, men hur som helst så är det underbart kul, och bra gjort också..
Mina personliga favoriter på denna lista:
19: I Could Have Held You In My Arms Forever, But Still It Would'nt Be Long Enough
11: Every song ends, is that any reason not enjoy the music

7: I'm the guy for you Brooke Davis

The Rescue

I Just Wanted To Escape, ...
  I Just Want To Escape -

 image358

When I Look Back now.

image354
Det är helt stört va snygg Nicole Richie är på den här bilden. Hon är så himla cool, kolla in brillorna liksom. När jag ser den här bilden tänker jag på förra sommaren och att jag vill se ut så igen. jag förstår inte vad det här året har gjort med mig. Kolla på henne va snygg hon är, hennes kropp gaahw..
Vill se ut som jag gjorde förra sommarn, vill va sådär smal igen. jag vill men orkar inte, orkar inte bry mig, orkar inte göra något åt det.
Så SCREW Nicole för att hon är så jävlans cool och snygg och jag vet inte allt.. ;)

Like A Stone

Glömde säga att man tyvärr inte fick sig någon Ramones tröja igår, dom va slut men skulle komma in nästa vecka så blir att ha cash tillgängligt då!!! Men blev iallafall ett par svarta pumps till studenten, hittade ett par på vagabond lite hastigt sådär så det blir väl bra.. Min käre bror hittade som tur var också skor till studenten, vilket var mycket bra med tanke på att de är ju han som tar studenten den 8.e juni !
Blev även att man köpte lite annat smått & gott också, som alltid. Var även mycket trevligt att man sprang på så mycket folk överallt.!

Men det bästa var iallafall att jag hann beställa hem älskade Futures, Jimmy Eat Worlds' senaste album. Det är ju verkligen ett av mina favorit album, helt klart! Ja, jag beställde iallafall hem de, på LP såklart. De skulle tyvärr dröja ett tag på grund av att den skulle behöva fraktas en konstig väg till Sverige men den är som sagt beställd och dyker väl upp och gör en glad när man som minst anar det..


Måste fundera på vilka fler album jag vill beställa hem också, funderar på Snow Patrols' Eyes Open, ett riktigt bra album alltså.. Tänkte kolla lite på lördag på den stora rean om man kan hitta lite gamla godingar från Led Zeppelin, Ramones osv .. Annars blire att få hem nått sånt via Tradera !

jaja, PLUGG-TIME

Move along, move along just to make it through

Kom väl i säng någon gång efter två igår natt, men ändå inte klar´. Så har en hel del att stå i idag och energin måste nå mig NU tack. Ja, en jobbig dag, en jobbig helg och en jobbig kommande vecka. VIll verkligen hinna med allt. Kanske inte kan bli så mycket Sthlm nästa vecka.. men samtidigt vill jag ju dit också. Det är ju min sista vecka på Sway, min sista vecka med danslinjen efter tre år.. Så vill ju dit också.. :/

jaja, ikväll blir det att träffa gamla klassen "ELITEN" , ska bli jättekul. Många va dom har jag inte sett sen vi sluta för snart ett år sedan.. alla har väl haft fullt upp med sitt under detta år men det är verkligen dags att vi ses.. Så de blir kul att hitta på något kul ikväll, kanske till och med något busigt.. Jag ska iallafall träffa Oscar och dra dit tillsammans med honom. Hoppas Louise hinner komma ..

sen på lördag blir det Sthlm för min del + träning där på söndag också.
NU MÅSTE ISABELL GÖRA ETT ARBETE! ett stort arbete, på två timmar ..
tja

The Outsider

jag är allt annat än klar, men kanske borde jag sova ändå?