bye bye sweden!

yes, blir väl antagligen det sista jag skriver nu på en vecka. för imorgonbitti drar vi, VI DRAR TILL EN VECKAS SOL ,BAD OCH PARTY I ALANYA!!! ska bli galet kul faktiskt. skönt och få komma bort från västerås ett litet ett tag, bara ha med sig dom vännerna man verkligen, verkligen tycker om! så nu kör vi brudar! är nästintill färdigpackad, ska gå upp runt 06.30 imorgon och fixa det sista, får även bli att måla naglarna då.. nu ska jag föra över dom sista låtarna till Alanya-spelningslistan på ipoden, äta lite mer morotskaka och sedan städa iordning lite på rummet för att sedan krypa till kojs i hettan, fan så svårt det är att sova nu, är så jävlans varmt.. vilket de självklart kommer vara därborta också, men hallå! luftkonditionering.. vi kommer vara framme vid hotellet runt 16.00 imorgon eftermiddag så det bli lite bad&sol på en gång för att sedan erövra gatorna om natten! ta hand om varanda här hemma så gör vi det därborta. hade bra här hemma familjen! och ni andra. nu ska jag njuta! bilder kommer att visas här, lovar! pussis.

   
  
  
- shirin, louise, amanda, linnéa, camilla, johanna, sofia, jessica & jag: FRUKTSALLADEN!
vi är på gång, vi är laddade, vi är tända!

bitterly

det går inte, det går verkligen inte längre. jag klarar inte av att ha det så här. ilska, hat, bråk tjafs, ständigt! jag måste komma bort härifrån, om än bara för ett tag. börja uppskatta igen, börja se igen. börja förstå! men vart ska jag ta vägen då? vart? hur kan jag komma bort från all min ilska, alla mina utbrott, allt som ej går att stoppa! visst, jag hoppas på en månad i LA i oktober, men det kommer inte räcka, det räckte in förra gången och då var månaderna ca två.. hos pappa kan jag ju inte bo.. jag vill ju bo hemma. men varför funkar det bara inte längre? flytta hemifrån vet jag inte heller om jag egentligen vill.. skulle ändå aldrig ha råd, + att jag är verkligen inte redo för allt de ansvar som kommer med att flytta hemifrån.. nej fan i helvete vad jag bara vill sluta med att vara så arg...

men är det verkligen bara jag?
måste det inte finnas någon anledning till att jag faktiskt reagerar som jag gör?

the rock steady crew!


- bild från förra sommarn. = THE ROCK STEADY CREW
yes, som ni säkert redan har läst bär det av till Alanya om bara lite mer än ett dygn- yes, 09:50 lyfter planet på onsdag-morgon.. vi är nio brudar som åker och kommer därför bo tre och tre i varje hotell rum! det bästa är att det kommer bli återförening för THE ROCK STEADY CREW! yes, tro det eller ej, men Rocky Rainbow, Baby Bell och Fancy Fox är en än gång samlade. helt jävla galet. yes, kommer bli röjj-rummet NUMBER ONE! va så säkra på det. kan det bli annat med mig, linnéa och louise tillsammans?!
skulle inte tro det.
jaha, idag? inte mycket. va himla mys med en ca två timmars fika vid lunch-tid med tjejerna och Sophia då (svensk-läraren jag nämnt tidigare..) pratade en massa, massa, både minnen & framtid och hoppas på att det kan bli några fler fikor framöver! sen blev det lite ärenden för oss frukter, lite sista köp innan den stora resan och sedan lunchade vi även! massa mys faktiskt. en jättebra dag! hehe.. sen blev det mys med min kära mor, syster och pärra. med lite minigolf och fika på ett mys-ställe utanför stan. nu har jag precis kollat lite Sex And The City, hatar, hatar, hatar de sista programmet dom visa, kan bara inte låta bli att gråta! som sagt, jag ska gifta mig med en sådan som Aidan om den dagen någonsin kommer.. nu ska jag test-packa lite för att sedan försöka sova i värmen på mitt rum..

imorgon blir det att verkligen sova ut, en sista gång på en vecka! syster kommer förbi och umgås lite. packning, säkert lite panik-sista-inköp! annars bara ta de lugnt, fixa en massa och sova i tid. sen smäller det! så, vi hörs imorgon. god natt

smells like teens spirit

nej, dags att röra sig uppåt rummet för lite chill till vinyl och sedan sov-time. Ska upp redan runt tio imorgon då jag och några av tjejerna ska fika med vår gamla lärare vi hade i svenska på högstadiet imorgon klockan 11.00! mys..
inte hänt mycket idag, jobbat 7 timmar och sedan myst med familjemiddag och film med min kära bror. igår och i förrgår vare mys/chill/fest-kvällar hos den där robert som jag nämde tidigare, eller i hans hus för att vara exakt. mycket bra med mycket bra vänner, kan inte fatta att vi åker på onsdag! jaja. imorgon efter fikan ska jag göra lite sista inköp inför resan och sedan ta en sväng förbi forex för att växla lite pengar.. JAG HAR SEMESTER! woho. ska inte jobba på 2 veckor, great! godnatt.
(by the way, min tatuering syns lite på bilden..)

give peace a change


segt..

måste bara få säga att det känns allmänt segt och lite surt att jag nu ska sätta mig på cykeln och åka iväg till jobbet för 7 timmars slit! medan andra ska ut och lata sig i solen.. åhh, jag vill också! behöver verkligen bättra på den röda brännan jag har skaffat mig! men men, jobbar sista passet på ca två veckor nu så, WOW!

ALANYA på onsdag får mig på bättre tankar..
haft lite mysiga sommarkvällar nu på sista tiden bara så ni vet;
hej hopp!

vilken härlig dag!

spenderat dagen på klipporna vid vattnet ute på ängsö med syster min och shirin! väldans skönt. underbart väder, tyvärr lite röd o så. men men, sånt man får lov att ta liksom! nu ska det bli lite snabb fixning för att sedan cykla hemåt mr.rob's place ;) den här mr.rob som vi kallar honom heter egentligen robert och är jessicas morbror! hehe.. bara det att han brukar vara borta då & då och då passar jessica huset som ligger mitt i stan och då brukar vi tjejer passa på att "flytta in" .. så, så ligger det till! eftersom vi åker till Alanya på onsdag-morgon ska vi passa på att sova där den här helgen och ha lite kul! ikväll blir det nog mest mys/chill-kväll medan imorgon lite mera partaj, så det blir nog bra de.. bara det att man tråkigt nog jobbar både lördag, söndag. men men, också sånt man får lov att klara av! sen är man ju ledig, i nästan två veckor! wow så ljuvligt.. jaja, mot rummet för fixning för att sedan njuta av ännu en sommarnatt..

 
-bilder från myskvällen hos jessica i onsdas.
louise & linnéa + jag och amanda! vi leker funny-bunny om ni undrar!

drop dead, gorgeous!

   
- Mischa Barton, Pixie Geldof, Agyness Deyn, Lilly Allen

have a good night sleep


jag har haft det bra! jag har mått bra! hade en väldigt mysig gårdaskväll/natt ute hos jessica (hon bor en liten bit utanför västerås med sjötomt och mat-plats längst ute på bryggan). Där satt vi, vi bästa vänner, jag, linnéa, jessica, amanda & louise, och bara pratade, pratade och pratade, skrattade, åt, drack, mös, mådde bra och pratade lite till! blev även lite dans och natt-dopp! riktigt, riktigt bra kväll enligt mig! sen har jag och linnéa spenderat hela dagen hemma hos Jessica stekandes på hennes brygga. väldans mys med massa glass-ätande! så nu är man helt jävla röd också! haha, men men, ska ju bli väder imorgon också så det kommer väl gå lite mer åt det bruna hållet då, låt oss iallafall hoppas på de! cyklade hemåt från jessica runt 18.00 tiden för att sedan åka hem till syster med hela familjen dit vi hade blivit hembjudna på middag av henne och hennes pojkvän! väldigt mysigt de med! tack för klänningen i namnsdagspresent också! (ja, jag heter kristina och har haft namnsdag idag.)

just ja, köpte mina supesnygga mossgröna jeans från acne igår! blev även en galet snygg höstjacka från Carin Wester som jag hittade på SOLO! jah! haha. supersnyggt.. lite annat smått & gott också så som lite smycken, blommor att ha i håret och ett par ful-snygga rosa platå skor från vagabond, hehe. i like!

nu sängen.. imorgon då? åh jag vet inte.. syster vill åka och sola med mig, jessica vill att jag ska sola och umgås med henne, louise vill sola med mig, jag vill träffa shirin och hon vill träffa mig, linnéa jobbar! ja du. ska kliva upp senast 11.00 iallafall så får vi se vart dagen tar mig. kvällen spenderas nog iallafall hemma hos mr.rob med alla brudar! äntligen är det dags för det igen ;) haha.

GOD NATT!

happliy ever after


åh, jag hatar, hatar, hatar dom avsnitten som visades av Sex And The City ikväll.
Jag hatar Carrie, jag hatar Big och jag bara fullkomligt älskar Aidan hela vägen ut i fingerspetsarna. Om jag en dag ska vara brud vill jag gifta mig med någon som honom, någon som behandlar sin kvinna på de sättet han gör, på det passionerade sättet han gör! jag hatar carrie, jag hatar big. klarar knappt av att se det. visst, hon och big! såklart, dom har något. som i alla andra serier. Peyton och Lucas (i one tree hill) dom har det där! jag vet, jag vet! och jag vet att det bara är menat.. men det behöver inte betyda att jag inte älskar de avsnitt när carrie och aidan har det helt underbart tillsammans, eller de avsnitt då brooke och lucas är lyckligare än någonsin tillsammans.. det är favorit-avsnitten ju! och visst, i själva sex and the city filmen är det klart att efter alla om och men ska det vara carrie och big! det bara ska det, inget snack om saken! men inte nu, nej inte nu! aldrig egentligen.. det borde vart hon och aidan som levde "happily ever after".. fast ändå, inte.. jag vet!

jag bara älskar aidan, de är de. jag bara älskar aidan och carrie, och jag bara hatar big och carrie i dom här avsnitten.. dom är faktiskt rent ut sagt äckliga! dom äcklar mig. men aidan, underbar! en dag, ja.. en dag.. för mig, kanske..

förlåt för den utläggningen, var bara tvungen..

sorry, i'm just a sucker for cool people!


- Jaime Winstone, Lilly Allen & Daisy Lowe

and I want all the world to see we've met


-Hon är nog bland det snyggaste och coolaste jag vet.
När jag cyklade till jobbet imorse runt 10.30 tiden lös solen mig varmt i ansiktet och ett plan steg sakta och viktlöst mot solen.. Då kunde jag bara inte sluta tänka på att om en vecka och en dag sitter vi där tjejer, på planet mot solen som ska ta oss till en veckas värme, sol, bad, party och framförallt vänskap! vilken vecka vi ska ha!
ser verkligen framemot det, ville bara förmedla det!

nu; mot rummet, städning, magnum-mandel, dricka cola, lyssna the beatles på vinyl
sen blir det Sex And The City klockan 23.00 för att sedan sova, börjar 12.00 imorgon..
efter jobbet blir det en snabb runda till stan med mamma då en par ap-coola acne-jeans ska inhandlas. även lite annat smått och gott kan slinka med innan jag beger mig ut mot johannesberg där vi ska spendera en sommarkväll genom att grilla och dansa in natten till bra, bra musik! sen sova kvar hos jessica för min och linneas del för att sedan spendera torsdagen på henne brygga då vädret ryktas om att bli bra, hej hopp!

* favorit The Beatles låt för tillfället;
I've Just Seen A Face

those little things ..


jag saknar det, jag saknar det verkligen. jag hatar att sommarlovets dagar bara rullar förbi och att det faktiskt inte händer sådär jättemycket. visst, kanske inte så konstigt att dagarna går ihop och snabbt förbi mig då jag under juli-månad jobbat var och varannan dag. superbra med tanke på pengarna man då får varje månad! men inte lika bra när det gäller friheten jag ändå förknippar med sommarlov. sommarlovskänslan vill liksom bara inte komma.. sen "försvann" ju hela juni då man fyllde även den med lite jobb men sen framför allt med hultsfred och copenhagen. så visst har har jag gjort saker, och visst har jag haft det bra.. bara något litet, litet som saknas.. men kanske får se till att känna det när man är tillbaka från en vecka i alanya då det är ca två veckor kvar till skolan börjar igen! för nu ca veckan till alanya är det som sagt tre dagars jobb kvar, sen en del vilande faktiskt då jag börjar känna mig lite småsjuk, ska även fika med min gamla svenska-lärare från högstadiet på måndag. det är nog min absoluta favorit-lärare genom tiderna och vi hållt kontakt även nu åren som gått då genom att ses någon gång och mailat lite då&då. men en "catch-up" fika ska de då bli, sen behöver man ju en dag till packing också. så "hemma-i-västerås-sommarkänslan" ska jag skaffa mig när jag kommer hem. Då vill jag inte jobba lika mycket utan hitta friheten genom lata soliga dagar på en filt antingen på stranden eller i någon park, ätandes glass och jordgubbar, lysnandes på bra musik, jag vill ta en båt och ro ut till en ö och tälta där med mina underbara vänner, jag vill spendera några dagar i sthlm med ellen och alla andra vänner där, jag vill assistera och träna på bounce summer camp, jag vill vila, sova, mysa, jag vill ha sommarnatt efter sommnatt drickandes öl och dansades till musik som jag bara älskar, jag vill cykla och känna vinden i håret, jag vill ha sommarkläder på mig och färga håret rött! åh, den sommarkänslan, snälla nå mig! finns inget bättre...

sen kommer hösten och paniken, har ingen aning om vad jag vill med mitt liv!
hoppas på berlin, LA och london iallafall -förgyll min höst tack!

your girl is lovely hubble.

jätte-jätte-bra och trevlig sommarkvälls-middag med några av mina nära-kära-vänner!

   

en camilla, en jessica, en louise, en amanda -bra, bra, mycket bra!
hade saknat jessica, hade saknat louise, hade saknat tjej-snacket och allt där till!
alltså, en bra kväll på en uteservering nere på stan med god mat och många goda skratt!
ser verkligen framemot Alanya den 30:e med er + shirin, linnéa, johanna och sofia!

imorgon; jobb 11.00-17.00
GOD NATT! trött som en död zebra.

everything goes on


händer verkligen inte mycket i mitt liv just nu, jobbar mest bara. jobbat sen i onsdags och är inte ledig fören på torsdag för två dagar..  skulle slutat 17.30 idag, men pga av att de saknades personal + mycket folk jobbade man över, till 21.30!! men men, hade mig ganska trevliga timmar på jobbet med linnéa bland anant, + att de är ju o.b hela dagen så.. pengar!! nu ska jag kolla på ett avsnitt av one tree hill, säsong 2 för att sedan dra mig mot sängen då jag börjar jobba 12.00 imorgon. sen blir det stan med mor min för att inhandla lite saker inför alanya-resan nästa onsdag, lite sommarklänningar och smink bland annat.. sen hoppas jag på att käka middag nere på stan med några av tjejerna, saknar dom lite grann sådär.. jaja, working girl är fanimej jag!

så såhär intressant ligger saker&ting till i mitt liv! dagarna kommer väl fortsätta se ut ungefär såhär till den 30:e juli då som sagt jag och åtta av mina bästa tjej-vänner drar till ALANYA! kommer bli galet. så fram till dess; jobb, stanhäng, mys-kvällar, vinyl-chill på rummet, ja, chill/mys helt enkelt! ;)


endast en månad kvar till skolan börjar!

har fortfarande ingen känsla av sommarov...

Truth Doesn't Make A Noise

People are gonna disappoint you, I get that, I kind of expect that..
But I don't know, what if you wake up one day and realise
that you're the disappointment


once again:pink!

så sitter man med lite rosa färg i håret.. yes, ska bli lite rosa, igen... kul tycker jag,saknar det! Så är hemma hos syster då hon är snäll och hjälper mig med det.. sen ska iväg med familjen om ca 40 minuter. hembjudna på middag hem till mina gudföräldrar och deras familj! ska bli mysigt, tycker om att umgås med dom.. sen blir det nog en relativt tidig kväll för mig då jag jobbar imorgon igen, vilket jag har gjort idag också..ja,mycket jobb och slit..men pengar! så det är ju bra..

jaja, igår då. inte mycket. jobbade 8 timmar. sen blev det att åka hem till korken (rebecca) som hade fyllt 18 och sedan blev det lite utgång för min del med min kära bror och hans vänner. mycket trevligt fakiskt!

nu, tvätta bort färg och dricka upp cidern. Pussis

as it should be

 
LET IT BE!

ballast:


yes, ballast på ett bra tag och någon som fanimej bara blir coolare och snyggare är ju helt klart Kelly Osbourne! bara älskar hennes egna punk/trash/flick/rock-häftiga stil! asballt helt enkel. och kolla in hennes galna tatueringar. keyboard her I come!
mot rummet-städning, dricka cola och lyssna blondie. tja så länge,

The taste of cherry chapstick

nej isabell eklund, nu är det dags att sluta vara bitter och sätta lite fart! jobbat idag, endast 3 timmar dock, smått ovärt, men men. inte som att det finns så mycket bättre saker att fylla dagarna med. dom segar sig sakta fram.. hade ändå sett framemot att vara hel-ledig på lördag, men icke, ivar-ceasar-knut-erik, icke! chefen ringde för någon timma sen och frågade om jag kunde ta 5 timmar på lördag, och nördig som man är vill man ju inte säga nej till chefen! så nu är det jobb som gäller: fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag!! gah! hoppas på att vi tjejer kan ta oss en liten tripp till louise stuga på ekerö över en natt sen, så det blir nått småmysigt iallafall.. jaja, nu ska det bli upp och röjja på rummet.- alla andra gånger jag har nämt de här, att jag ska städa har det inte skett! avslöjad! så nu bara måste det ske. får bli lite bra vinyl som hjälp på traven, blev helt plötsligt sådär jättesugen på lite Blondie, yes! sen blir det plugg någon timma för att sedan kolla sex and the city runt 23-tiden ikväll.. börjar 11.30 imorgon, jobbar till 19.00! kanske utgång sen på de, vi får helt enkelt se.. mår väl lite bättre idag iallafall.. funderar på att färga lite rosa slingor ikväll.. innan det röda! blev sådär lite småsugen.

- bild från maj-06, en vecka innan jag slutade 9:an

Let's re-write the end

There are moments in our lives when we find ourselves at a crossroads. Afraid. Confused. Without a roadmap.
jag vet faktiskt inte vad jag vill få fram, jag känner mig bara så ledsen. Så fylld med ånger och besvikelse. jag hatar det, jag hatar att det mesta i mitt liv handlar om det lilla ordet om. Om jag hade gjort si, eller om jag hade gjort så? hade allt sett annorlunda ut då? Om jag hade vart där eller om någon annan inte hade vart. Om jag inte var som jag var eller om någon annan inte var som den var? hade saker "turned out to be" på ett annat sätt? Åh, jag hatar verkligen det här. Alltid, alltid! och oftast på fel grunder, av fel anledningar, det är inte värt de! jag kan inte låta vissa personer styra mig längre, jag klarar det inte längre... Jag vet bara inte vad som skulle kunna va nog för mig. Allt jag vet är att jag behöver mer än detta, det här är verkligen inte tillräckligt för mig.. men vad som är det har jag ingen aning om... åh, jag vill bara dansa, jag vill utvecklas, jag vill höra att jag kan, jag vill känna, veta i hela kroppen att jag kan. För det är verkligen det jag vill, vill bara klara av att låta bli att bry mig om något annat. Jag vill bli tagen till LA och där känna att det är precis tillräckligt, jag vill känna att det är de jag har saknat, jag vill känna mig oberoende av folk som ändå bara får mig att må sämre. Jag vill stå på egna ben, göra det jag älskar och samtidigt kunna leva på det. För de är vad jag vill, men jag måste få känna att jag är rätt, att min kropp är rätt, att det jag gör är rätt! för just nu vet jag ingenting mer än att jag står still. Jag står still i den här stan, i den här kroppen, i dom här tankarna, i det här livet och jag mår inte bra i det! det spelar ingen roll att sommarlovets dagar sakta rullar förbi, att jag är fri till att göra vad jag vill, att jag har underbara vänner (vilket jag faktiskt faktiskt har här i västerås framförallt!) att jag har en bra familj eller vad fan som helst.. det spelar ingen roll, för det räcker inte.. Jag är en person som ständigt vill och vill ha mer. jag behöver mer! jag behöver känna mer, jag behöver uppleva mer.. För i allt de "som jag redan har" är det ändå alltid något som brister.. jag är inte riktigt fri, jag känner att jag faktiskt inte kan prata om exakt allt med någon av mina vänner, min familj är underbart bra men det finns verkligen bitar i den som är väldigt mycket mindre bra och jag ser inte direkt att det är något som kommer ändras inom en snar framtid. Jag går ständigt runt och är irriterad och väldigt arg när jag är hemma.. o visst, jag är i den åldern där man börjar bryta sig loss och det kommer säkert släppa.. Men det är och kommer aldrig ändå bli tillräckligt för mig. det får det inte bli! den dagen det blir det har jag slutat va den jag är och tro på det jag alltid trott på.. jag fruktar den dagen..

jag klarar inte bara av att andra delen och slutet på mitt sommarlov ska fortsätta på detta sätt. något måste göras åt det. jag måste dansa, jag måste prata, jag måste sluta äta, jag måste hitta någon typ av balans med allt! men framförallt måste jag dansa! och sluta ångra, sluta bli besviken och sluta tänka genom det lilla ordet OM! DET GÖR MIG GALEN!
 och det va längesen jag kände mig ledsen på detta sätt, irriterad på detta sätt, undrande på detta sätt, frågande på detta sätt, splittrad på detta sätt, önskade på detta sätt, SAKNADE PÅ DETTA SÄTT!!

Why it gets so hard, Tears you all apart
Even though you try to let go

summer goes on.

blev en bra gårdagskväll efter alla om och men.. blev att jag, linnea och amanda spenderade den hemma hos camilla! vi drog en mys/chill-kväll på hennes altan med en varsin drink och massa, massa skitsnack! massa mys faktiskt. en riktigt rolig kväll som blev lång och det blev att man sov kvar. dagen har även den vart bra. sov ut till ca halv två, då sken solen så man drog i sig frukost lite fort för att sedan vandra till huset mitt emot camillas som då råkar va min kära fars hus. så det blev två timmars solning för oss vid poolen där. sen blev det att cykla till donken för fott käk och nu har man för någon timma sen befunnit sig hemma igen.. ska nu spela lite spel med min kära mor och min kära syster som ikväll bestämde sig för att titta förbi här hemma på lite middag och nu lite spel! mys!..

imorgon är det jobb som gäller, måste bli lite plugg också! sen får vi se. Korken har fyllt 18 så blir nog utgång imorgon-kväll, har bara så dåligt med cash, men men.. sen ledig lördag, jobb söndag! nu ska jag mysa på altanen. Pussis
  
- bilder från en sommarkväll 2007

sommarlov.

ja, det har man. och det rullar ganska fort vidare. halva juli är förbi... så trodde man att man skulle få sig en skön vecka utan föräldrar på guldkullen hemma hos limpan, men icke! ivar-ceasar-knut-erik= icke! man blir utkastad, pillan och pärra är back redan ikväll! jaha, de va de, goodbye, adjö! vi som skulle laga mat och bjuda över tjejerna medmera.. men men, trist om jag får säga det! vi som precis flyttade in, igårkväll för att vara exakt! jaja, kollade lägenhet igår, en femma i stan. hade vart det optimala underbaraste hem åt oss tjejer, fan att man inte är född miljadär! otur..

massa jävla otur idag! don't like it.
jaja, ner mot stan nu, fika! om man ens har pengar till det. sen får man flytta hem ikväll igen då. kanske kan bli mys hemma hos johanna istället. vi får se, som sagt.
man har ju ändå sommarlov.

You'll always be a part of me no matter what you do

jag var lyckligare innan, innan jag visste. innan jag kände, innan jag fick reda på hur du egentligen var. För det gjorde mig besviken, jag blev besviken. Men på fler än bara dig..

vill ha det som innan, när allt kändes mer spännande, när allt handlade om lite mer längtan.. Nu är jag mest äcklad och som sagt besviken..
puh! så var man ledig från donken nu måndag, tisdag! skönt.. har jobbat hela helgen och idag var det lite extra jobbigt efter en rolig men lite för lång lördag-natt! hehe. imorgon blir det mys dag, ska plugga på dagen vilket kanske inte är nå jättemys, men sen blir det att flytta hem till linnéas mamma (fast huset stor tomt såklart) för min och ja självklart då linnéas del. blir nog att bo där för minst 5 dagar framåt. gud va mys, hon och jag och massa sommarkvällar på altanen!

GOD NATT!

-linnéa och jag, från en sommarkväll i veckan..

loneliness, is such a sad affair


saker som kommer och går, känslor som tar över en. tar makten över en. som sveper över en, kanske bara för en natt. dom kan antingen vara det bästa som går att känna, men oftare det värsta! hur står man då ut dessa gånger. för jag har inte lyckats än, inte på något bättre sätt än att endast intala sig själv om att snart har det svept vidare, snart är det över. snart försvinner de, eller du... jag har endast lärt mig att stå ut och vänta tills det inte längre är över mig. men väntan är hemsk och jag skulle gärna komma på ett sätt att bemästra känslorna, inte låta dom ta över makten. det är mitt mål, mitt mål med allt. LOVE-HATE
Sonic Youth- Superstar:
Kvällens låt!

Damn! I wish I was a lesbian


-linnéa, jessica (som oftast ej gärna ställer upp på bild, jag & shirin <3
Damn! I wish I was, and that you were too

You call me up in the mornings
We'll stay on the phone until dawning
You tell me secrets I actually keep
You call me up around noon and
Bring me all the good gossip
You hold my head when I throw up
I hold your hand when you weep

And we talk about friends and we talk about records,
talk about life and we'll talk about death
And we dance in the living room, dance on the sidewalks
Dance in the movies, dance at the festivals, dance, dance
No men ever really dance like this

Caught in a twisted dance

att ha mellan 100-200 läsare per dag är inte särskilt mycket för omvärlden.. ganska lagom tycker jag.. bara lite trist att inte ha en aning om vem någon utav alla är.. för ni är inte direkt flitiga på att läman kommentarer, lite småtrist tycker jag.. alltid kul att få en kommentar, veta lite mer om vilka ni är som läser eller om ni har någon fråga eller något. jaja, det va de. hehe. ändrat designen lite. kände för blommor!
har börjar plugga lite, kommit igång lite med "searching" för mitt samhälls-arbete, blir mer imorgon efter jobbet... nu ska jag få på mig nå mys-snygga kläder. ska bli en kväll hos linnéa igen. bara lite sommar-mys ute på hennes altan. jessica, oscar och iallafall shirin ska komma förbi! blir väl lite öl kan jag tänka mig! så det blir najs. sover nog kvar så cyklar vi tillsammans ut till jobbet imorgon runt 11.. egentligen är jag lite småsugen på utgång, men varken ekonomin eller kroppen orkar det. dåligt med pengar + jobba 12 imorgon går inte riktigt ihop med utgång. men en sommarchill-kväll med goda vänner slår aldrig fel! hejhopp
   
- bilder från förra helgen. fest-kväll med brudarna!

sleep, don't weep

passar det på att vara sommar värme nu idag bara för att isabell har vart ledig tre dagar i rad men idag ska jobba igen? fan, inte för att jag är någon jätte-soldyrkare men känner att jag skulle behöva några dagar ute på östra holmen och lapa lite sol.. Bara för att få den där riktiga sommarkänslan!
 
jaja. varför går jag och lägger mig 3? helt död idag, visst det funkar dom dagarna man får sova ut, men inten är man ska upp 10:00 för att jobba. och när jag väl somnade drömde jag en massa konstigt skit så vaknade hela tiden + att hela min kropp gör så ont så kan knappt sova just nu. jag går verkligen upp och ner när det gäller att må bra fysiskt. för jag har haft det bra dom senaste dagarna, men inte mått särkilt bra. har ont i precis hela kroppen, somnar med huvudvärk, vaknar med huvudvärk. Ont i alla leder och känner mig seg och trött.. jaja,.
det skrämmer mig lite också att mitt allra sista sommarlov går så himlans fort!

mot jobbet.
ikväll vill man ha en kall öl på en uteservering.
men det måste nog bli plugg. surt.

'Cause We're The Party People Night And Day


So Tonight Gotta Leave That Nine To Five Upon The Shelf
And Just Enjoy Yourself
Groove, Let The Madness In The Music Get To You
Life Ain't So Bad At All
If You Live It Off The Wall

Do What You Want To Do
There Ain't No Rules It's Up To You
It's Time To Come Alive
And Party On Right Through The Night

Better Do It Now Before You Get To Old
Livin' Crazy That's The Only Way
FRUKTSALLADEN <3
Alanya- 20 dagar!!

Life Ain't So Bad At All

dom senaste dagarna har vart bra, ville bara förmedla det! hade ett väldigt bra dygn i stockholm med mina kära mor och mina kära syskon! långt resturang-besök, drinkar, sova på hotell, shopping medmera. har umgåtts en hel, hel del med linnéa, vilket gör mig glad! känns jättebra.. man har tatuerat sig, vilket också känns riktigt bra, ska visa en bild sen någongång, men den ska ju vara med mig till graven så det lär väl hinnas med. haft två riktigt bra kvällar med alla mina tjejer samlade, i lördags som var en mer galen fest-kväll, och sen då cocktail-kvällen igår som blev succé. ja, jag vet inte. jag är bara nöjd liksom, just nu! för ett tag iallafall.. imorgon blir det jobb igen, men inte särkilt länge, 11:45-16:00. Linnéa och jag jobbar samma tider så vi cyklar tillsammans, bra bra! sen blir det nog en hemma-kväll för min del då jag måste ta tag i mitt pluggande.. resten av helgens dagar får vi se, vill inte planera för mycket, men jobbar både lördag-söndag.

nu ska jag bege mig upp mot tv:n, ska bli en timmas sex and the city innan det är dags för sängen. måste nog bli lite gottigotti framför det.. vilket nog resulterar i chokladbolls-smet och cola! haha. jaja. tack för mig, by the way är jag supersugen på att byta lite design här på bloggen, så det ska nog bli av någon dag nu snart...

living crazy

that's the only way!
man tackar och bockar för en kanon-kväll! yes, vi brudar drack cocktail efter cocktail med bravur igårkväll! allt blev superlyckad. mycket bra idé av mig och linnea måste jag faktisk få erkänna. alla var supernöjda och tror även att alla hade väldigt trevligt, vilket vi självklart också oftast har i varandras sällskap! vilket pang-gäng med brudar vi är, love it. och alanya om 20 dagar kommer ju bli nådigt galet om man säger så!
länge leve sommarlov.
       

cocktail-night

jaha, så har man tattat sig! wow. inte gjorde det särkilt ont, svårt och beskriva men nu är det iallafall gjort! och jag är nöjd! ska bli kul att se den extra bra imorgon när plåstret får åka av.. då blir det nog även en bild på den..

nu har man lite brådis. ska iväg och köpa allt inför kvällen. det blir alltså coktails för hela slanten hemma hos Limpan med alla brudisar. vi ska nu iväg till jobbet=donken och få en massa is! vilken förmåner man får. haha, vi måste också göra lite andra ärenden så gäller att sätta lite fart nu..

jaja, hade det superbra i sthlm med familjen också, bara en massa mys med god mat på restaurang osv.. fick även med mig en del härlig shopping hem!
nu ska det bli en kanon kväll, ciao!


off to stocktown

så har man jobbat sen 12.. kom precis hem. ska nu fort fixa iordning mig lite, sen klockan 5 bär det av till sthlm för en natt bara. ska umgås och mysa med min kära familj! hemma imorgonkväll igen, tatuering + cocktail-night med tjejerna på onsdag! det är jag och linnéa som har bjudit in till det, kommer bli mega-mys, måste fixa allt till det imorgon när jag kommer hem också! jaja, måste kila. ha det bra så länge..

JUST DANCE!

jaha, så har man blivit räddad. man satt i lugn och ro och kollade monlight på 3:an när man behövde ta ett litet besök på toaletten i pausen. jag kommer tillbaka när programmet ska börja igen för att än en gång luta mig tillbaka i soffan och ta in den spännande avslutningen av avsnittet.. vad ser man då sittandes på fönsterbrädan? jo, en jävla fågel!! tror ni inte en fågel-jävel då har tagit sig in i vårt hus, och tror ni inte också att man var ensam hemma, förutom hunden och han var ju inte till någon direkt nytta. så det blev att fort som bara den dra tag i ludde och tvinga med honom in i mammas och pers sovrum, stända dörren och sedan sitta och vänta på att någon skulle komma och rädda oss.. ja, vi kanske ska nämna att jag är livrädd för fåglar.. där blev man sittandes, i 30 minuter!!!! sen kom perra till undsättning! haha, vilket drama! där missade man slutet på det spännande avsnittet, man missade tiden man skulle ha haft till att städa och för vaddå? en liten jävla bofink (har jag kommit fram till att det va!! gah!) hahaha.
end of story. får det bli lite städningen nu istället, har fortfarande inte packat upp sen copenhagen och kom hem för över en vecka sen, och då vill jag poängtera att det infinner sig träningskläder i kassen som var blöta av svett när jag packade ner dom, haha! så ja lite städning nu! får bli lite elvis på LP för att muntra upp den situationen tror jag! sen kommer linnéa och shirin över för att mysa och kolla Juno. klart en av dom bästa, bästa filmerna! love it.

gårdagskvällen var föressten super! kan inte bli så mycket annat med dom tjejerna! speciellt för"festen" hos linnea va supermys. sen blev det fest och sedan efterfest. mycketbra, mycketbra.. +att snackwrapen har nog aldrig smackat så gott som inatt. haha. nu ska jag dricka cola och komma igång med oredan på mitt rum! måste hitta mitt presentkort på tatuerarstället.. det ska ju bli av på onsdag! mycket spännande.
ha en mys-söndagkväll!


-bild från öltältet under sverige-grekland matchen

Wish I could shut my playboy mouth.


sitter hemma hos linnéa. väntar på dom andra brudisarna, sen blir det för-mys här!
bjussar på min just nu favorit "party" dänga! haha, ja vet, den går 24/7 på typ ZTV..
men jag gillar den, hon är ju ap-cool och sådär trashigt snygg i videon!
så där har ni den, ta hand om varandra ikväll! Puzz

sommar-partajj-natt!

yes. hade 5 jobbiga timmar idag på jobbet då det var folk precis hela tiden, inte en lugn stund i kassan.. inget vatten eller något, så lite huvudvärk.com skulle jag vilja säga. har precis duschat efter att jag sussat i soffan en timma. nu ska det bli att sminka sig och hitta något att ha på sig. är taggad inför ikväll.. vet inte riktigt hur kvällen kommer sluta men däremot vet jag att nästan alla tjejer ska med ikväll vilket resulterar i att det alltid blir bra! wow. så det ska bli sommar-galejj ikväll/natt! hallelujah för det. öl i massvis och massa massa stohej med favoriterna. kan inte bli mycket bättre än, så är man ledig imorgon också, lyx! så ska väl bli att måla naglarna fort nu också, vill kunna cykla hemifrån om ca en timma så måste nu sätta fart. va fan ska man ha på sig då? funderar iallafall på mina nya platå-lack-klackar.. men vi får se.

ha en bra lördagkväll!
det ska jag!
lite bilder kan nog komma imorgon.



-bild från avslutningskvällen, 5 juni
vi är bra, vi är bra!

something special

jaha, så har man druckit 1.5 liter cola, ätit en halv morotskaka, druckit irish coffe (?) med dom vuxna och endast chillat ikväll igen.. ganska skönt ändå. kanske är ett sånt sommarlov jag behöver. gick helt ok att jobba tidigare idag också, blir att slita på donken imorgon också. hehe. men sen är man ledig på söndag, så jag hoppas på nått för jävla kul imorgonkväll! det kan vi väl se till att ordna brudar?! hoppas på bra väder bara, då är det ju alltid lite lättare, då kan man ju bara ligga i en park och mysa till bra musik! sånt älskar jag, det är sommar för mig. annars då? inget, min blogg känns så ovärd just nu, pladdar bara på om vad jag gör om dagarna, mest för att slippa känna efter.. men men, förra sommarn blev det att jag inte blogga på hela lovet och började inte fören i oktober.. ska fan hålla igång detta år..

jaja, ska väl sova nu, börjar ju 11.30 imorgon.. har suttit och kollat massa klipp på paramore på youtube, tänkt på hultsfred, saknat hultsfred. nu sitter jag och njuter av
something special med usher (!) otippat, i know. men vi gjorde en dans till nick, misha & marty i copenhagen.. så jag känner saker av den, minnen, glada minnen! älskar det!

mot rummet och sängen. godnatt!

red-head


och håret kommer bli rött lagom till skolstarten!!

kort update.

    
ville bara informera om att det blev allt som allt en trevlig chill-kväll igår på bill&bob's uteservering tillsammans med Ellen, Oscar, Rosévin+fanta och några öl! wow. trevlig dag har man haft sig också, spenderat den med vänner på stan, köpt två klänningar, mumsat på glass och druckit massa ice-tea, man tackar! ja, de va de. goodbye, tack och adjö!

jobba 4 timmar med alla jävla dräggiga-raggare imorgon, vilket helvete! ska nu förbereda mig genom en timmas sex and the city kollande tillsammans med linnéa. puzzhej!


take me to a trip

så har man duschat och målat naglarna! (haha, ja vet att jag låter larvigt glad över det, men jobbat två dagar i rad och på donken får man ej ha nagellack, men nu är jag ledig imorgon, då får man passa på, vilket lyx!) ska föna och platta håret nu och sedan sminka mig lite och få på mig nå kläder.. ska träffa Oscar och Ellen för lite öl-mys på Bill&Bob's uteservering. kommer bli trevligt. kanske att junior skulle med också, sen hoppas jag på att linnéa hakar.. Får se, blir kanske kvar där hela kvällen, man vet aldrig. men lite mys, lite snack, lite öl! låter finemang enligt mig. jobbade bara tre timmar idag, va superlugnt. imorgon är man ledig, har lite ärenden på stan, funderar på att dra och simma lite, träning behövs ja! sen får vi se vad som sker. jobb som gäller både fredag, lördag. men hoppas på fest lördag-kväll!

jaja, det gick iallafall bra och prata imorse. kändes liksom helt ok! vi får se vart det leder bara.. men ska självklart ge detta mer en ett försök. ha en trevlig kväll!


mary-underbara-kate


och folk har sagt att vi är lika.. -haha


Give us life again

har jag för stora förväntningar på livet? kanske. för i slutändan gör det mig oftast besviken.. men vaddå? ska man gå runt och vara nöjd eller? då kommer man väl ingenstans? jag vet inte. just nu kommer jag ingen vart ändå, gör ingenting, känner ingenting, vet ingenting. ena stunden vill jag inget hellre än att massa saker ska hända, att det ska ske något meningsfullt med mitt liv som får mig att känna att allt är värt det och att jag får uppleva saker, men sen när jag väl får uppleva saker så känner jag inte längre något. Andra stunder vill jag inget hellre än att endast ha tid till mig själv och till att göra vad jag vill, spontant som planerat. slippa bekymmer som stoppar än, både ytliga saker som pengar och även annat. Oftast är det pengar som stoppar än, jag vill va ekonomiskt oberoende, slippa jobba, göra spontana roliga sommarsaker som får mig att känna, jag vill ha råd att shoppa, kunna uttrycka mig genom färg, form och utseende, jag vill ha pengar till att ta spontan-middagar, till små spontanresor, jag vill också framförallt ha tiden till det.. känns som sommarn bara går och jag gör ingenting.. jag vill fylla juli-månad med massa underbara saker, som sommardagar, sommarnätter, sommarfester, en liten tripp med tjejerna till louise stuga, en liten tripp till götet med rebeccca, shopping i massor, middagar på uteserveringar, sånt som sommarn hör till... men juli månad kommer aldrig bli, kommer aldrig kunna bli så på grund av pengar och kommer framförallt aldrig hinna bli så.. också det på grund av pengar.. isabell måste jobba, punkt slut. -och som jag ville att det här skulle bli den bästa sommarn i mitt liv!

och det värsta är att juli kommer gå så fort, och jag pressar mig själv att hinna fylla den med så mycket. vilket kommer resultera i att den går ännu fortare... förlåt för all bitterhet, befinner mig i någon sådan typ av svacka just nu..

jobbat ikväll, 17-22
jobbar imorgon, 12-16
upp tidigt imorgon, prata 10.00
behöver hinnas med att plugga (gör samhäll B kursen under sommarn), få iväg ett mail till helena angående mina betyg + städa imorgon.. men eftersom jag slutar allmänt tidigt imorgon skulle jag faktiskt villa få en rolig kväll med vänner också.. en sommarkväll, eftersom jag ändå är ledig på torsdag, sen jobbar man ju igen fredag, lördag.. så ja, imorgonkväll vill jag göra något kul.. antingen nått mys, eller några öl på en uteservering? eller någon fest... vi får se, hoppas på något iallafall! vill hinna en tripp på stan också så man kanske kan få sig nått rea-fynd!

nu vill jag äta chokladbolls-smet och kolla film innan det är dags för sängen.-
upp 08.30 imorgon! GOD NATT

LET IT BE

jag hatar att mellan 3 och 4-tiden har blivit min nya "att gå och lägga sig tid" såhär på sommarlovet, trots att jag inte gör ett skit, timmarna försvinner framför datan. jag hatar att jag än en gång är fast i det här jävla cola-träsket. jag hatar att allt skit jag stoppar i mig är en av de få saker som gör mig glad nu förtiden. jag hatar att jag bara sitter här. jag hatar att jag inte vet vad jag vill. jag hatar att jag känner att sommarlovet bara har försvunnit och att ingenting händer trots att jag redan vart med om två helt underbara saker; hultsfred & copenhagen. jag hatar en massa saker som jag hatar bara för att hata. jag hatar att jag hatar -hatar hatet!

For the record

Cause when I'm looking in your eyes
Feels like the first time
Give me one good reason why
We can't just press rewind

I don't wanna spend my life
Thinking what it could've been like
If we had another try..

grubbel.

det är sommarlov, inte har man någon jättelust att blogga då, särskilt när allt känns oklart och man inte står ut med ens egna tankar. jag har inget att säga..  händer inte direkt något speciellt. inga direkta planer fören 30:e juli då jag och nio andra tjejer drar till Alanya. nej, tills dess är det massa, massa jobb på donken som gäller, lite små-spontana saker, en tripp med brudarna till louise stuga på ekerö, kanske en tripp till min, hoppas på lite sommarväder, lite sommarfester, helt enkelt en härlig sommar-månad bara.. sen jag kom hem från copenhagen har det som sagt inte direkt vart nått, jobbat, två dagar på min gamla dansskola på ett litet "camp" , undervisade 9 klasser, sen har jag jobbat 3 dagar på donken.. hunnit umgåtts en del med vänner också...

men ingenting händer och jag kan inte sluta grubbla. på onsdag morgon har jag min första tid på psyk, vi får se hur det kommer kännas. vissa stunder känner jag mig verkligen inte i behov av det.. men jag vet inte, kanske är bäst att ge det en chans! jag grubblar för mycket för mitt eget bästa och mitt sista sommarlov föralltid springer förbi mig. jag upplever inte, jag känner inte, jag lever inte. jag vill uppleva, jag vill känna, jag vill leva! jag vill sluta ångra allt, allt, allt och lära mig att leva med konsekvenserna över de val jag väljer. jag vill njuta av detta sommarlov, va glad, tycka att det är helt ok att dagarna bara flyter ihop utan att dom fylls med något vettigt.. är det inte just det som är sommarlov?

just nu har jag ingen aning om något förutom att jag ångrar, jag ångrar så mycket så innerligt och jag undrar, jag undrar så innerligt hur vissa saker skulle blivit om man hade agerat och valt att göra saker på andra sätt, om man hade valt vänster istället för höger. -jag vill bryta det här jävla mönstret!

nu i veckan då? inte mycket.. jobb; imorgon, onsdag, fredag + lördag.
får se vad för annat man kan tänkas hinna få in..
jaja, skitgrubbel bara. nu ska jag försöka sova.. eller inte.. vi får helt enkelt se!