i am yours now

helgen. ja. har inte hänt något särskilt alls. i fredags var jag mest ledsen. allt känns väl lite bättre nu men ska bli extremt spännande att se hur det blir typ.. på fredag.. igår spenderade jag dagen i sthlm. yes, hela dagen spenderades på kvarnholmen där dansfeber spelas in. dansa lite bakom pia i gårdagens program. en lång dag med mycket väntan och mycket mat. helt ok ändå. kom hem till vässan runt 23-tiden. då blev det beverly hills enda in på småtimmarna. och idag har väl ungefär sett likadan ut. vaknade runt halv 3, kollat beverly hills och ja. det var väl ungefär de. tror jag behövde en sån helg. har hunnit tänka mycket vilket behövdes efter ledsamheten i fredags. och så kanske, kanske jag är lite piggare. åt sista pencilinet idag. ska nog dock köra på hostmedicinen ett tag till. men hoppas på att kunna orka köra i skolan nu iallafall. fram tills på torsdag, sen åker jag till barcelona torsdagkväll för att spendera helgen där(!) wiiii. fest, mys, kaffe, öl, second-hand-häng, mys, prat, skratt och mycket mer. kommer bli mega! men som sagt, kommer bli intressant att se vad som kan hända. jag ska iallafall våga ta mitt snack. jag behöver det. för min egen skull. men nu jävlar vill jag köra fyra dagar i skolan först. hoppas jag orkar. mår sådär. blä! ångest! nej hörrni. en bulle, lite té, lite tv och måla naglarna. yes, det ska jag göra nu, innan det är sov-dags! puss

He said I'm sorry

ja e trött på att saker som inte borde betyda nått tar tid från mitt liv o min dans eftersom det ändå är de jag har valt nu...och ja e trött på det... jag är trött på att vara ledsen över saker som för några år sedan inte hade rört mig i ryggen.... men det är vad jag är. ledsen. idag blev jag ledsen. började till och med smågråta på tåget. inte likt mig alls. nej. jag gör bara mig själv illa. jag är trött på det här nu. trött på drama. det som förut va så himla kul. men nu vill jag inte mer. jag vill vara den. inte den andra. jag är trött. och ledsen. och allt jag ville tidigare idag var att vara i vårt rum i barcelona. ha camilla brevid mig och gråta till låten som lite har blivit ledmotivet till hela den här skiten!! det jag hatar mest är att jag aldrig ens fick chansen. jag åkte hem. sen va det försent. jag fick aldrig ens chansen. och kommer därför aldrig veta. va det värt att åka hem. hade det varit värt att stanna. om, om, om. hela tiden det där jävla ordet! fan. helvete. fittskit.

I thought maybe if I kissed the way you do, you'd feel it too

basically, I wish that you loved me

jag kan inte sluta tänka på ordet om. om, om, om. jag hatar det. jag hatar ordet om, jag hatar om i alla bemärkelser! det finns inget om. det blev såhär. det finns inget jag kan göra åt det. inga om i värden kan ändra på det. så sluta! jag gör bara mig själv illa.
all i know is that you're so nice, you're the nicest thing i've seen.

you are always on my mind.

i somras. sangria-galejj. att allt kunde gå så fort. hösten kom så fort.

fint folk. fint sommarväder. fin kväll. det var en kväll i juli, då när sommarn är som bäst!

och här, en annan sommarkväll. med mina finfina roomies som jag saknar så. puss!
satt precis ute en stund. suttit inne hela dagen så kände att jag behövde lite luft... det va vackert ute. luften var alldeles sval. det kändes lättare att andas, rent på något vis. så satt och tänkte. tänkte tillbaka för en vecka sedan. sista kvällen i barcelona. då allt blev så dumt, så dumt. men allt var ändå så fint. för att jag var där. där i den där staden som jag tycker så mycket om. och med mina fina som jag tycker så mycket om. när kvällen var över och allt dumt redan hade hänt va det bara jag och camilla kvar. i två. åh. så fint. vi bara vandrade omkring. i varandras sällskap. sorgsna. men ändå var allt så fint. och om cirka veckan är jag där igen. med dom! med camilla, amanda och oscar. och alla andra fina människor. i den staden. om än bara för en helg men det kommer bli bäst. vi ska dricka kaffe, prata om livet, umgås, hänga med annat fint folk, the gallery på fredagen, kanske ch på lördagen, kanske en dag på stranden, hänga lite i second-hand området, ja. det kommer bli så fint. nu vill jag bara inte vara sjuk mer. behöver komma igång. jag har ju bestämt mig för dansen och för ackis. så nu vill jag komma igång. dansa. träna. dagen har dock vart rätt fin. eller ja, mår fortfarande skit och idag har jag även haft en dödande huvudvärk. men har sovit. kollat på massa filmer. träffat syster. köpt mig en citron-biskvi. pratat med camilla. lyssnat på the xx och blivit fast i beverly hills. yes, lånade säsong ett av syster (ja, nu pratar vi alltså gamla goa beverly hills) och nu, i love it! ska kolla ett sista avsnitt sen sova. för imorgon måste jag till skolan, oavsett hur jag mår. vi ska ändå repa efter skolan så det är lika bra. jaja. de va väl ungefär de. hade en fint stund ute, saknar barca och vill inte va sjuk mer. en liten sammanfattning. puss!

shelter

vädret rör mig inte alls. nej inte en gnutta- det är nog nästan så att jag kan tycka att ska man ändå ligga inne sjuk kan regnet som öser ner utanför vara riktigt fint. det passar så himla bra ihop med att ligga till sängs och låta the xx's underbara låtar fördriva tiden. det passar också ihop med att läsa tidningar och äta choklad som ens mamma kommer hem med åt en. ja, det ösande regnet utanför passar ihop med det mesta när man är sjuk, och blir nästan riktigt fint. nu ska jag dra mig från sängen, fixa en kopp té, ta min penicillin och sedan röra mig mot soffan istället. moulin rouge dags skulle jag tro. dock kan jag inte vänta på att få komma tillbaka, även om det bara är för några få dagar. nästa vecka, wi! men nu först vill jag bli frisk. så himla drygt att det blev såhär nu. när allt dragit igång, skola och allt. och rep och hela lördagen också. jaja. men nu, mys i soffan!

heart skipped a beat


jag är dum i huvudet jag vet! och jag måste släppa på min barcelona-besatthet, jag ska, jag ska! snart! men först. hahahha. den 2:a september, gaaaaaaaah! helt stört galet! men då åker jag ner. för en weekend. torsdag till söndag med mina älskade. skiter i va folk tycker. det är så jävla värt de, det kommer bli bäst! åh, älskar den staden, älskar er, älskar möjligheterna, älskar dramat, älskar folket, älskar myset! kunde inte låta bli, haft en klump i magen hela dagen idag. tänkte på hur himla mysigt vi hade förra söndagen och vi gjorde inte ens nå speciellt. fernando och amanda hämtade emma vid bussterminalen medan jag, camisa och camilla satt på golvet och pratade om livet. de va bara himla fint. och jag saknar det. måste åka tid, veta om att jag bara stannar en kort stund. och sen klara av att åka hem. ja. sen ska jag släppa på besattheten eftersom det kommer dröja innan jag varken har tid eller pengar till att ta mig dit igen. då ska jag leva mitt liv här, helhjärtat, köra stenhårt i skolan och ja, låta de där borta vila. till höstlovet iallafall. hhahah! 2:A SEPTEMBER!!!!!!!!! och jaa!!! the gallery den 3:e!!!! PUSSSS! tack!!!! (kolla in mina balla naglar by the way..)

älskade, älskade sommar!

min sista sommarlovs-dag börjar gå mot sitt slut och jag borde verkligen röra mig mot sängen. ska upp strax efter sju imorgon, kan knappt komma ihåg när det hände sist. kan nog ganska lätt säga att det här måste vart min bästa sommar, hitills. eller. varenda dag har bara betytt så mycket, innehållit så mycket och bara vart underbar. vissa dagar har självklart vart mer, vissa mindre. men även det lilla har detta år varit fantastiskt. för dom små dagarna har vart fyllda med den finaste familjen, eller de bästaste vännerna, eller bara mitt egna braiga sällskap. hunnit med allt jag ville. fint sthlmshäng med alla underbara människor där. det blev en fantastisk fin midsommarhelg i småland med typ världens finaste gäng. efter de drog man direkt vidare till polen för 5 dagar fyllda av den bästa dans du kan tänka dig och det bästa bänk-hänget du kan tänka dig. fick helt ny dansinspiration genom underbara ian eastwood som jag nu är helt frälst på. sedan blev det direkt vidare på en spontan mini-tripp till köpenhamn som blev rätt så intensiv men så himla mysig. första gången man tog klass för s**t kingz, bara en sån sak liksom! supermysiga människor och pizza och öl på balkongen till solen gick upp, älskade köpenhamn, supermysigt att komma tillbaka dit. så efter köpenhamn var man uppe i två nya frälsningar och inspirationer inom dansen, jävlar va bra dans jag har fått den här sommarn, ja ian och s**t kingz alltså (som by the way är en dansgrupp från japan, fyra små söta japanesgrabbar) Efter köpenhamn spenderades iallafall cirka två veckor glidandes hemma i västerås. inledde dom veckorna med ett superbraigt sangria-galejj hemma hos mig och bror, blev en succé enligt mig. sen mös man, vädret va helt galet bra. solade vid vattnet var och varannan dag, plaskade i pool hos pappa, spenderade kvällarna med dom finaste på en veranda med en dunk rödvin, så, västerås dagarna gled förbi med solsken och var förhimla bra! sen va det dags att ge sig ut åka igen. denna gång blev det mot italien för familjemys. sol, bad och mat ägnade vi oss åt under den resan, hade det helt fantastiskt! längesen jag åt så mycket gott och familjemyset va så himla bra. sen var det malmö som gällde, med galet bra dans igen, och galet bra häng. va så himla mys att va där i hela 10 dagar, omringad av folk man inspireras av och mår bra utav. även där infann sig s**t kingz, även lyle beniga, nick bass och ännu en ny inspiration, inom modernt faktiskt, teddy forance, störd kille! och alla vi, sthlmsbrudarna, partajj, lill-philip. ja allt, perfekta dagar! och därifrån direkt vidare till 12 dagar i barcelona med mina absoluta bästa vänner och allt fint folk därnere.... åhh!!!! bästa sommaren! fan så bra allt har vart. jag har haft det så himla bra, har det så himla bra, men allt ska också bli så himla bra! vi kör nu, ok?! finns ingen tid att förlora. du har valt dansen! så kör! ja. men ja. ville bara tacka denna underbara sommar, all dans, allt folk, familjen, alla vänner, allt som har gjort att den har blivit som den blev. för den har vart fantastisk!!!! ♥

but i was a fool, playing by the rules.

det är bara så konstigt att allt man längtat efter, sett fram emot. att allt bara är över. vissa saker förstår jag inte ens har hänt. då framförallt barcelona. tyckte de va nyss tjejerna kom hem för att spendera sommarn här och vi var med varandra varje dag och planerade och pratade och såg framemot att vi skulle dit i augusti. nu är det över, och dom är där igen. jag är lämnad. igen.
allt fint. fina, fina sommar. ja, fina, fina sommar!

somewhere deep inside you must know I miss you

världens bästaste, finaste kille!
-
I don’t wanna talk
About the things we’ve gone through
Though it’s hurting me
Now it’s history


all i know is that you're so nice.

you're the nicest thing iv'e seen.
I was sure you'd give me more
Heart skipped a beat, and when i caught it you were out of reach.



ok. barcelona...

först en liten blandning av bilder från dom fina dagarna därborta.
-camilla is drop dead snygging i soffan på CH i onsdags!
-en annan kväll på CH, lördag om jag inte minns fel.. och vi mest bara myser...
-mina fina, fina på manolo bar i fredags. en öl innan CH...

-wiii, mys-camisa, mys-ferro & mys-paddi på CH i fredags.

-amandas syster tittade förbi i barca, så systrarna larsson svängde sina lurviga på CH i onsdags!

-min myskille och jag, i lördags. fixning och mys i guess.

-"lilla familjen" påväg mot CH i lördags.

-efterfest i lördags. wiiii så najs det va! jag och mysorre rockade. haha!

-systrarna larsson på takterass förfest i måndags innan nasty på apollo.

-oscar och jag myser på manolo över en öl, i fredags innan CH.

-åh, sötis-camisa & mys-carles (som by the way fyllde år) i onsdags, pakis-öl utanför CH.

-dom kära små gullegrisarna på dansgolvet på CH i onsdags..

-mina sötaste finaste braiga vänner på manolo för en öl innan CH i onsdags.

-camilla och jag, överlyckliga och superglada, uppe på scenen på nasty i måndags.

-lillfamiljen igen, på crappy-apollo i tisdags.

-och jag och min älskade camilla sittandes på scenen på CH i onsdags. tycker om dig så! 
där hade vi en blandning bilder. nu då? vet inte ens va jag ska säga. vart jag ska börja. det va så himla så svårt att lämna allt den här gången. eller så blir det antagligen svårare för varje gång jag är där. men att lämna den underbara staden, med allt roligt som händer, allt fint folk, tre av mina bästa vänner och, ja.... det gick bara inte så bra den här gången. jag och camilla gick runt och grät efter en kväll på CH redan i onsdagsnatt. vi vandrade runt i barcelona och jordi försökte trösta oss. gick väl sådär. vi gick hem, sov någon ynka timma innan jag behövde gå upp, stänga väskan och dra mig. då grät vi igen. sen grät jag nog tills jag gick på planet. då var jag för utmattad av allt gråtande och rädd på grund av en cp-flygning. sen blev det lite mer gråtande igårkväll, hemma, framför datorn. lyssnades på fin musik som relateras till barca och tänkades på allt som hann hända under dom här 12 dagarna. allt fint, allt dåligt, allt kul, allt roligt, allt galet, allt cp, alla skratt, lite gråt, allt allt allt. jag är fortfarande ledsen över att vissa saker blev som dom blev i onsdags, min sista kväll. men fan va mycket skönt, fint folk de finns därnere. även om vissa sätter sig lite för mycket på ens hjärna. så pass mycket att det inte blir bra för en själv. speciellt inte när dom drygar och är cp. men ändå, har träffat en hel del nytt fint folk denna gång. och haft det så himla fint med lill-familjen, och vi i vårat shitty-room, kära camilla, kära oscar, kära amanda, underbara stad. åh! jag hatar att vara splittrad. orkar inte det längre. jag hatar att jag vill leva två liv samtidigt, för det gör att jag inte kan göra det jag ändå bestämt mig för att göra helhjärtat, och då undrar jag varför ens göra det överhuvudtaget? när jag gör det jag bestämt mig för att göra, dansa, för det är det jag vill, kan jag ändå inte låta bli att tänka på mina fina därborta, på allt fint som händer där, på allt som händer där. det behöver inte ens va fint, tydligen.... men det händer alldeles för mycket när jag inte är där... speciellt nu, och jag kan verkligen inte sluta grunna på vad som hade kunnat hänt om jag hade stannat där sist. men det är försent nu, den dörren är stängd. och jag är faktiskt ledsen över det. jag är det. det är ett tungt tryck över bröstet och det är tungt att andas. det är en klump i magen och tankarna flödar. det måste sluta, det måste! nu är jag hemma. jag ska vara här- jag ska dansa. men hur ska jag klara av det. tack, tack, tack för fina, bästa dagarna! ni äör bäst, jag älskar er och jag älskar barcelona. även om jag hatar att jag gör det, tror saker skulle vara lättare annars. barcelona is not good for me. mår så himla bra därborta men är så himla ledsen när jag kommer hem. kanske det kan bli lättare denna gång, gå över snabbare, kanske att jag kan släpppa, låta dörren vara stängd. men jag vet inte hur det skulle kunna ske...... hatar att behöva lämna varje gång det känns som saker börjar hända, se själva hur det blev då, fuck! hatar att behöva lämna varje gång man börjar lära känna nytt folk.. men kanske det faktiskt va lika bra, just denna gång. kanske att jag faktiskt behövde lämna. komma hem, få perspektiv på saker och ting innan jag kommer tillbaka... vi får se... PUSS PÅ ÄLSKADE BARCELONA! see you very soon again! i have to!

jag saknar. det får räcka för nu.

Please don't say we're done
When I'm not finished
I could give you so much
Make you feel, like never before
Welcome, they said welcome to the floor

It's been a while
And you've found someone better
But I've been waiting too long to give this up
The more I see, I understand
But sometimes, I still need you

Sometimes, I still need you

I was struggling to get in
Left waiting outside your door
I was sure
You'd give me more

No need to come to me
When I can make it all the way to you
You made it clear
You weren't near
Near enough for me

Heart skipped a beat
And when I caught it you were out of reach
But I'm sure, I'm sure
You've heard if before

i wish i was your favorite girl

äh. skit samma. nu gör vi det här. nu åker vi hem. men fan så ledsen jag kommer va. dom ledsna minerna började redan under natten. men va ska man göra, det är ju liksom såhär jag känner. nu måste jag stänga resväskan och ta mig till flygplatsen. tack älskade stad och älskade vänner för den här gången.. vi får se när vi ses igen. fan att vissa saker blev som dom blev igårkväll, fan, fan, fan! bye bye LOVELY BARCELONA!

take a look at me now!


ok... jag är ledsen. men nu skiter vi i det, iallafall för ikväll! sista kvällen. nu ska jag bara mysa. mysa med bästa vännerna och bästaste staden. jag ska dansa i klackar natten lång! så får det packas imorgon. och vi tar alla ledsna miner då istället också! det kommer bli grymt ikväll och så får jag chansen att säga hej då till alla. vissa kanske föralltid.... puss!
-
so far away, but still so near. the lights go on, the music dies.
but you don't see me, standing here, i just came to say goodbye!

i like the way it hurts

så var vi här igen... ännu en gång... sista dagen i barcelona... jag ska åka hem imorgon och lämna allt fint. än en gång åka tillbaka, den enda. det suger, det gör verkligen det! jag önskar så att jag kunde leva två liv samtidigt.. jag orkar inte det här igen-

I JUST CAN'T GET ENOUGH!!




jag älskar er. camilla, amanda, oscar. jag älskar er. jag älskar barca! inte mer än så nu, nej. för jag är lite ledsen. men ändå glad. både ledsen och glad. men jag älskar er och jag älskar den här stan! PUSS

some of them want to use you

some of them want to get used by you
-

så va det måndag igen! alla vet ju va det innebär här i barcelona, NASTYYYYY MONDAY time liksom!! wohooo. har chillat hela dagen, druckit billigt gott kaffe med camilla och pratat om livet. ätit mat och ja. nu funderas det starkt på att boka om hembiljetten tills på söndag istället. ska fixa det imorgon! för nu måste jag in i duschen och sen är det fixning på höööög nivå!!! super partajj sugen, igår hade vi nämligen bara mys med fint folk. så nu är de galejj-dags. först förfest på takterass och sedan mot apolllo! PUSSSSSSSSSSSSS

wanna stay right here til the end of time.


jag börjar redan tänka på att jag snart ska åka hem. får inte tänka så, inte än. det är inte snart, inte fören på torsdag. tre dagar och tre kvällar kvar. men jag vill ju stanna. nu dör jag av hunger så hoppas dom andra kommer hem från jobbet snart. hade tänkt sovit men vaknade när dom gick upp och har inte kunnat somna om fast jag är död. men men. mat som sagt.. sen kanske stranden, vi får se vad som orkas med. annars lite second-hand tycker ja. puss, en hembiljett på söndag lockar.....

you know that i love you boy


liten bild från gårdagen bara, som va himla bra! nu måste vi fort ner till pakisen på hörnet och köpa cola till våran rom. sen är det duschning och fixning som gäller! barcelona, barcelona, barcelona!!

love the way you lie

i'm in the corner, watching you kiss her.
i'm right over here, why can't you see me.
i'm givin' it my all, but i'm not the girl you're takin' home.
i keep dancin' on my own!

bild-update!










bara lite bilder från barca än så länge. allt från amandas födelsedag, till käk, till nasty mondays, till stranden, till crappy tuesday medmera! allt är fortsatt bra här. har vart lite ledsen nu ikväll. haha! men skit samma. nu kör vi igen. let's do this! PUSSSSSS

barcelona!!

har det himla bra! varenda gång jag åker ner hit kommer jag på att jag vill stanna, typ föralltid! men som sagt, kom ner i söndags och haft det så himla bra sen dess. vi bara myset, festar, ligger på stranden, hänger med härligt folk, skrattar, och ja... har det himla bra helt enkelt. ikväll har vi bara sovit och chillat. ska nu lägga mig för natten. man måste ju ta igen sig lite. puss så länge!

packa upp och packa om!


-I'm off to barcelona!! tillbaka till värmen! wie!
efter många timmar utan sömn sitter jag nu hemma i västerås. eller ja, det finns inte mycket tid över för att sitta. men tillbaka i västerås är jag iallafall, en snabbis. för att packa upp och packa om- vilket jag typ har gjort. yes, jag är hemma från 9 fantastiska dagar i malmö! haft det så himla obeskrivligt bra och mysigt och allt! det har vart fantastiska dansklasser varje dag och fantastiskt myshäng varje dag. jag älskar att vara runt omkring människor som inspirerar mig så. ja, bästa, bästa dagarna! älsakde, älskade dans! det får bli en snabbis nu bara, känns trist att malmö och dansen är över för den här sommarn. men nu måste jag sätta fart, packa klart, duscha och få på mig nå kläder. om en och en halvtimma ska jag infinna mig på flygplatsen. finally, ikväll kommer jag tillbaka till min underbara stad barcelona! så nu är det lite brådis. vi tar allt underbart jag har haft för mig i sommar sen, när jag är tillbaka från ännu flera underbara dagar. yes, den 19:onde intar jag svensk mark igen för att ta igen mig under tre dagar innan skolan börjar. barcelona kommer bli fantastiskt! PUSS, måste dra. ska njuta så av dom här 12 dagarna med mina fina som jag ska klara mig utan så länge sen..... men det ska gå bra, jag ska dansa! bara, bara dansa! kan inget annat, vill inget annat! hopaps min kropp kommer vilja må bra!

så, I'M OFF TO BARCELONA! so long!
tack underbara s**t kingz, nick, teddy, lyle medflera för galna klasser.
tack emilia, lisa, maria, gabbe och sacha för mega-häng!
vi sthlms-brudar mot alla gasolinas, och världen, typ! hehe

butterflies

nej men asså. typ ingen idé att börja förklara. malmö har varit så bra att jag finner inga ord. har typ precis kommit hem från sista kvällen och sista partajjet. ska ta mig en taxi mot centralen om cirka timmen för att hoppa på tåget mot vässan. hemma runt 2-tiden. då blir det fort lite chill. sen packa upp och packa om för att sedan hoppas på flyget mot 12 dagar i barcelona. allt kommer bli grymt! allt har varit grymt! hela sommarn har varit grym! PUSS

liten update

jag ville bara säga att jag har det super!! åkte ju till malmö i fredags för en massa dagars dans. och allt är superbra och supermysig. galet massa bra dansklasser och galet massa bra häng!!! love it!!! nu måste jag sova, fyra nya galna klasser imorgon. yes, en superkort update bara men bättre än inget.. blir kvar hör till på söndag så mycket bra dansklasser kvar och kommer även bli lite galejj och så. sen bär det av mot barca direkt vidare här ifrån, tillbaka i vässan mitt på dagen på söndag sen går planet på kvällen samma dag. mega! wihoo! PUSS