år 2008

Januari: hade ett great nyår med mina underbara vänner, firade in det med pompa och ståt. även om jag mådde sådär. hade även ett underbart jullov tillsammans med shirin och linnea, då vi var som bäst! reste till New York snabbt inpå det nya året, yes, jag, mina syskon och min mor. det va great och självklart blev man kär i staden och att återvända snart är ett måste. "the-brooklyn-style" festen måste bara få bli nämnd, haha! annars var det mycket one tree hill, mycket musik (damien rice, joshua radin, kanye west, band of horses, ray lamontagne), mycket tankar och funderingar kring allt och ingenting, mycket saknad och mycket längtan. mycket dans och tankar kring den. lärde känna seger, pang-brud! heath ledger gick bort den 22:a januari.. likgiltihet är nog ordet som får representera denna månad

Februari: startades med en pang-kväll hemma hos mig med brudisarna som gick i mexicanskt tema. en kväll man sent kommer glömma. jag såg jimmy eat world livé för första gången tillsammans med linnéa på debaser i sthlm, bland det bästa jag vart med om. så självklart fylldes även februari med mycket musik och då framförallt jimmy eat world. sofia blev 18 och kickade suverän middag för alla brudarna och sen pang-fest! jag hade det väldigt jobbigt tidvis under februari. svårt att sova, panikångest-attacker medmera. jag gick till frisören för första gången på år och dar och blev därmed rosa hårig och superfin. paramore började även bli en stor del i mitt liv. FUCKING ÅMÅL+broder daniel. jag älskade mina ljusrosa stentvättade jeans och tyckte att deborah harry från blondie var snyggast på jorden. sen drog jag och ellen till london i slutet på månaden, galnaste och bästa resan jag gjort!

Mars: blev för första gången frälst av JUNO. det var mycket buffy och vampyrena, mycket shiny toy guns och mycket tid spenderades med kära fruktsalladen + i sthlm för dans. the sounds blev typ mitt liv och jag tyckte maja va ballast i världen. likadant med Paramore och jag kunde kollade nog praktiskt taget igenom alla youtube klipp med dom. får inte glömma den ökända "så-går-det-när-louise-har-plattat-håret" kvällen! haha. annars var mars en ganska ohändelserik månad om man ser över det vardagliga stöket.

April: mössfestival stod för dörrn i början på månaden och jag hade en bra kväll med goda vänner iklädd ett afro. Helt galet men sant så gick man och blev hela 18 år den 18:onde april. kändes ändå ok att bli så pass "gammal" och hade det kanon med vänner och familj, mys och fest! When it rains med paramore får symbolisera den här månaden. det var mycket sid & nancy, fast lite som alltid alltså. valborg firades med dunder och brak i uppsala med bland annat jennifer & maria, mycket bra!

Maj: månaden startade med att jag verkligen kom underfund med att jag behövde börja gå och prata igen, för mitt eget bästa. efter många om och men, läkarbesök hit och dit, olika pratställen medmera blev jag tillslut skriven till psyk under maj månad. kändes väl sådär då man direkt känner sig rent ut sagt galen när det är dit man ska gå. men det visade sig funka ganska bra. Agyness Deyn va typ lätt ballast iallafall. Lyssnade mycket på The Subways och saknade linnea som allt var ganska konstigt med, helt untan anledningar. Shirin va nog den bästa under maj-månad. alla vi vänner hemma i vässan njöt av det underbara vårvädret genom grillning och häng utomhus i massor, jag älskar våren! jag blev frälst av Across The Universe för första gången. hade ett gäng ap-sköna festkväller med vänner. sen avslutades månaden med ett härligt galejj hos familjen arnold i sthlm.

Juni: kämpade med allt skolarbete och tillslut slutade man tvåan och firade in sommarlovet med en underbar, underbar kväll/natt med mina bästa vänner och avslutades med att jag och shirin vandrade hem i gryningen. sen drog jag och jennifer iväg på hultan, galna dagar med underbar musik och underbara människor! The Beatles vart mitt liv. Sen drog man till copenhagen och hade galna dagar dansandes för dom bästa jävla dansarna i världen! en suverän månad med suveräna saker!!!

Juli: juli var man jobb-månad, slet var och varannan dag på mc donalds. men hade ändå kul samtidgt då många roliga jobbade där bland dom min bästa vän linnea, så det funkade liksom. jag sov alldeles för lite och grubblade alldeles för mycket. hade ett antal grymma sommarkväll med kall öl och dom bästa vännerna. kvällen på langes brygga kommer man sent glömma. även bill&bob hängdes det på ganska flitigt med ett gott glas rosé. Jag och linnea bjöd in till en underbara cocktail-kväll för fruktsalladens medlemmar, hehe. jag tatuerade mig för första gången, love will tear us apart. det var mycket sex and the city tittande och den sista juli bar det iväg till alanya för mina bästa brudar och jag. allt som allt 9 st. fan vilken oförglömlig resa!

Augusti: man njöt av den sista tiden på sommarlovet på bästa sätt. man började sedan sitt sista år på gymnasiet. det tittades flitigt på 10 things I hate about you. vinkvällar med goda vänners närvaro avnjöts. jag är en vampyr blev min och linneas låt och sen augusti har det festats flitigt till den låten. "hela världen är så underbar, när man är korkat tom och glad" Die Mannequin blev en ny musikfavorit. annars va augusti en ganska lugn månad.

September: john lennon var min gud. håret blev rött och jag var helnöjd! stormtrivs fortfarande. blev många vinyl-kvällar uppe på rummet. min goda vän maria fyllde 18 vilket vi firade galet hemma hos henne utanför enköping. annars flög september bara förbi...

Oktober: hade några riktigt bra festkvällar i sthlm med goda, goda vänner. jag kom underfund med mycket. mycket tack vare mina prattider. jag tränade stenhårt i sthlm och det kändes riktigt bra. sen, den 20:e drog man. man åkte för tredje gången tillbaka till ÄLSKADE L.A! hade the time of my life

November: största delen av månaden spenderades i L.A, vilket var fantastiskt. när man kom hem den 20:e va det hårdträning i sthlm och hårdkörning i skolan som gällde.. + umgås med mina underbara.

December: mått sådär. kommit fram till att jag har extensiell ångest. tagit paus från pratandet för att försöka klara mig själv. njutit av vänner, familj och fest. kämpat i skolan. haft en underbar jul, ett jättebra lov och ska nu fira in nyår med mina bästa vänner och bara må jättebra

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!


JUNO

jag måste bara få säga att JUNO verkligen är en utav de bästa filmerna som finns, spelar ingen roll att jag ser den om och om igen, jag älskar den. den är helt fantastikst underbar och man mår alldels bra när man tittar på den.

rosetter i mängder

riktigt nöjd med en del fynd från dagen- underbara rosetter i guld och svart. om mitt liv fick bestå av en sak skulle jag nog just nu välja rosetter, finns det nått bättre? kanske, kanske rasmus, min kaninlampa, hehe. jag köpte mig en silver-glittrig pussmunsväska, ett stjärnarmband, en svart ring och en alldeles underbar skortaktig sak från weekday med massa svarta sammetsrosetter på + hjärtknappar! lite småkär faktiskt..

hittade även en tyll-aktig kjol som får duga till nyår. så kommer bli min svart/guldiga body som jag fyndade från ida sjöstedt/monki, den där tyll-aktiga svarta kjolen, mina svart-guldiga micheal kors klackar som jag fyndade vintage i LA, svarat strumpbyxor, en underbar bamse sammets-rosett i svart som jag hittade på beyond retro i sthlm idag. sen lite smycken och galna lösögonfransar på det. blir nog kanon!! och jag känner mig verkligen galet tagad inför själva nyårafton. den kommer bli super!! med dom som jag älskar, wow.

jaja. nu är det mys i sängen med julgodis, julmust och juno!
dom 3 viktiga J:na , hehe.

imorgon blir det en liten sväng på stan, annars hemma mys med massa fix inför onsdagen. jag och limpan ska även vinna oss en bil på bingolotto imorgonkväll! de ni- saknar mina kära enköpings-bor. puss och godnatt.

it's something about christmas-time

julen är ju verkligen över för iår och det känns liksom lite ledsamt just för att det kan ju verkligen vara sista året man är hemma på just det här sättet, hemma och ständigt närvarande på ett sätt ju för att man måste då man samtidigt har skolan. men den 12 juni tar jag studenten, jag tar studenten och allt kommer att ändras. vem vet vart man befinner sig lagom till jul nästa år. som sagt, lite ledsamt tycker jag, jag älskar ju de traditionerna vi har och hur mysigt vi har det under hela december månad i min familj. men man har helt enkelt vuxit upp och ska ut i livet och göra det man själv vill. så då får man väl även klara av att skapa egna traditioner. ibland suger det att bli äldre, att inte allt är som det alltid har vart. även om det ibland också är undebart.
-
lite tankar bara. pusshej. tåget till sthlm nu.


jullovet is still going strong

jo jag har det bra. njuter av ledigheten, njuter av allt gott i mat och godis väg. umgås med vänner, mycket med linnea, umgås med familjen. så ja, jag har det bra! jag och linnea hade myskväll igår med twilight-tittande, twilight-besatthet (vet att alla redan pratat om den så pallar inte det, kan ju bara säga att den är mycket bättre än vad folk försöker förklara så varför försöker folk ens? folk som känns som att dom inte ens förstår.. )  vi kollade också massa, massa gamla barnprogram på youtube sent in på småtimmarna. är det någon mer än vi två som kommer ihåg underbara lady lovelylocks som hade pixies i håret? åh vilken nostalgi-natt. sen låg vi pratade vi in på morgonkvisten och klockan var nig bergis fem när vi gick till sängs. supermyd! vi har planerat nyår och det kommer bli bra, nu återstår bara vad man ska dra på sig den kvällen till ära, men det löser sig nog också. nyfärgat hår har jag nu iallafall tack vare syster, så är väldigt underbart röd och fin nu. imorgon ska jag spendera några timmar i sthlm för lite chill med linnea och oscar. ska även träffa kära ellen och möjligtvis anna. mys! blev utgång på annandagen by the way. hade riktigt trevligt faktiskt.. jaja, blir nog någon typ av "årskrönika" (hehe) här typ på nyårsafton eller nått om jag känner mig rätt. nu, sovdags, puss
   
-lite galejj, mycket trevlig.

min kaninlampa


min rasmus är bland det finaste jag vet.
fick mycket annat användbart också, blandannat
en ny kamera då jag pajjat min gamla
högtalare+bas till datorn
kläder
pengar
i.d smink
och allt annat nödvändigt, allt som allt superduper-nöjd!

ville egentligen bara visa en bild på sötingen däruppe.
nu måste jag bestämma mig om det ska bli hemma kväll och twilight tittande eller om man ska haka på en utekväll. får se, får se. utgång var ju direkt inte enligt planerna men kunde kanske vara trevligt. duschar jag dock en gång till blir mitt hår rosa istället för rött, ack, ack.

det ska färgas imorgon. det ska även försökas inhandla nyårsklänning imorgon. hoppas på nått bra, jag vill ha något kornblått! det skulle sitta fint. men hejhopp. här slösar jag bort tiden. puss så länge.

hallelujah

här sitter jag i sängen med halsont och lyssnar julmusik med den där alldeles vanliga julen-är-slut-ledsamheten som jag får gå igenom varje år. även fast julen har vart minst lika bra som den alltid är i vår familj, mycket på grund just av min bästa familj! sättet vi firar jul på är definitivt bäst enligt mig, alla har så trevligt, allt är så fint, allt är så gott. men trots det blir jag lite småless när allt är över. allt har gått så fort, tiden är verkligen något som spökar med mig en natt som denna, natten till annandagen.. men allt har som sagt vart bra och jag fick min önskade älskade kaninlampa. han är ljusrosa och alldeles sådär jättefin, jag döpte den till rasmus och den står och lyser så fint brevid min säng. syster spenderade julen här och sov även över till idag, väldigt mys! hon åkte någorlunda nyss hem och då skjutsade hon även hem linnea som spenderade kvällen här, juldags-kvällen innehållande spel i massor och sen lite gotti, snarare massa gotti, framför typ den bästa filmen, BAD SANTA + lite robert gustavsson dvd:er på det. megamys. och den 23:e, julafton + juldagen kunde inte blivit så mycket bättre trots att jag ärligt talat mått sådär. och inte tänker jag återgå till vardagen fören på lördag. alltså ska även morgondagen gå i julens anda och bli en riktig slappardag innehållande filmtittande, massa god mat medmera. sen blir det åka av när lördagen kommer då nyårsklänning måste inhandlas, det måste pluggas lite, själva nyåret måste planeras och färga hår ska det även de bli av. men som sagt än så länge råder det julefrid. strålande jul...

godnatt. hoppas ni mår bra. jag älskar december, jag älskar julen.

strålande jul

sanna nielsen drar loss på O helga natt på uppesittarkvällen/bingolotto som nu lider mot sitt slut som då innebär att julafton är här! granen står klädd och grann, julskinkan har provsmakats, de sista julklapparna har slagits in.. så ja, då va det väl bara julafton som fattas. ska nog göra mig en kopp glögg thé nu och fixa iordning en tallrik med julgodis och sedan titta på någon mysig julfilm i sängen, är mer än gärna uppe på mitt rum som är så julfint så ni kan inte förstå. det får nog bli att titta på polarexpressen, den är fin tycker jag ; believing is seeing

så ja, imorgonbitti blir det julfrukost med syskonen och pappsen hos min syster så man får fira jul även med pappa då. sen blir det hem till mamma igen med alla traditioner som väntar. så ifall vi inte hörs av, GOD JUL på er, njut, va med dom ni älskar, må bra och ja... strålande jul

bilder från julen-07
(måste bara få meddela om att vår julgran iår är helt underbart fin!)
   
- hemma hos min syster, hennes söta vita julgran
- jag lägger julklappar under granen, jisses vilket tovigt hår (!)
- sötis ludde
- ludde & jag under julklappsutdelningen.

tack shirin

det va väldigt fint av dig! underbara, underbara vänskap.

bara minnen kvar av hur snön föll

jag vet inte. haft en bra dag. köpt dom sista klapparna, bakat julgodis i massor, kollat mysiga traditionsenliga "nu är det jul igen" på 5:an. lyssnat plenty med julmusik och slagit in julklappar. även pyntat ännu lite mera på mitt rum. jag gör alltså allt som står i min makt för att känna den där äkta julkänslan. tror faktiskt inte den existerar längre. ser verkligen framemot emot dan före dopparedan, som är väldigt mysig i min familj, och även julafton såklart. men för det första, vart fan har den här terminen tagit vägen? det var ju nyss sommar.. vaddå, har jag bara en termin kvar på gymnasiet?? är det julafton imorgon eller vad sa du? för det andra tror jag den riktiga julkänslan försvann för flera år sedan, den försvann med barnet. tråkigt. jag älskar julen... men men, det är tydligen dags iallafall och jag ska verkligen göra det bästa av allt. jag fungerar ju lite så, liksom att man vet ju aldrig vadsom hänt till nästa år och nästa jul. men just iår vet jag att jag och alla mina kära omkring finns och mår skapligt, så pass bra att vi kan fira julen tillsammans och det gör mig glad och det ska få mig att koppla bort allt och må bra och njuta. för annars, om jag ska vara ärlig, va det längesen jag mådde såhär konstigt. men det har väl liksom blivit mitt vanliga. jag är trött på mitt vanliga...

jaja, imorgon blir det massa mys och stök. så dags att försöka sova. det ska ju pyntas i hela huset, granen ska kläs, det sista godiset ska göras, de sista klapparna ska kläs, skinkan ska provsmakas och ja. ni hör ju. full fart! skickade även iväg ett litet paket på posten idag. iväg till motala och ellen.. lite isabellen minnen..
godnatt alla. underbara jul! helvetes kropp så dåligt den mår.
 
-ellen & jag pose:ar på bounce summer camp-06
-ellen & jag på L.A:s flygplats sommarn-06 på väg hem

it won't be long

mår inte alls bra för att vara ärlig. sjuk som attan. men mår dåligt på andra vis också, hade svårt att sova inatt, just därför jag sitter uppe. hatar att ligga där och inte kunna somna och tankarna bara flyger iväg. nej, då myser jag hellre med the beatles + pratar med shirin på msn. så har jag supermysigt på mitt rum också, jättefint julpyntat nu. kanske ska ta bilder på mitt rum o lägga upp imorgon.. vet inte, kunde kanske va trevligt. vet inte direkt varför. men men. kanske ska försöka sova lite ändå.. vill vakna upp och må bättre imorgon så man kan julmysa riktigt ordentligt. måste ner på stan för att inhandla julklappar till mina kära syskon + en snabb fika med vänner. sen hem för bakning av julgodis, slå in julklappar och annat mys. hoppas på att det går nån bra julfilm också, som ni hör, jag gillar ju julen! hehe. men som sagt. mår skit. så nu försöka få sig lite sömn. åh, sunes jul va så bra imose med "julrim" avsnittet. haha-

allt var mycket trevligt igår by the way trots att jag mådde som jag mådde. följde ni kalaset via bloggen?
ser framemot, vad jag tror kan bli, ett bra jullov. pussar i massor.
godnatt.

fool's gold 10


gick bra imorse. imorgon igen. yes, nu hoppas vi på de. ska ta bussen om en kvart ner till stan. västerås stad bjussar på gratis buss idag, tufft!
möta upp orre på centralen o sedan bege sig mot fool's gold. kommer bli najs!
puss på er


liveblogg från kvällen sköts av min elemenenta broder jonis på
http://attenzione.se/ tjadå. puss

julmys.

har avnjutit första delen av dagen till största delen i soffan med musikhjälpen på tv:n. kitty är sådär extra fin idag då det är sista dagen av just musikhjälpen idag och hon bär en underbart stor alldeles rosa rosett på huvudet. skulle jag gärna också göra denna 19:onde december till ära. sov ut imorse, vaknade 12, superskönt. Nu ska jag hoppa in i duschen och skölja ur färg som jag suttit med i håret i cirka timmen nu, oops, typ 30 minuter för länge! sen skicka in ett geografi-arbete till skolan för att sedan julpynta mitt rum och städa/fixa mys i hela huset. mellan 5 och halv 6 kommer mina kära tjejer för att julmysa i högsta grad. byta små julklappar genom en superrolig julklappslek, äta gott julgotti, dricka glögg, dricka lite öl och annat mys. så det bli bra, bra, bra. sen blir det antagligen utgång på det.

passa på att njuta av underbara december nu allihopa. pusshej.
hade superbäst med jennifer, caroline, maria och cornelia i onsdagskväll by the way.
oj så bra ni är. oj så bra sista terminen i skolan ska bli och oj så bra studenten ska bli!!

i'll be seeing you


kan vara en av de vackraste scenerna genom One Tree Hills historia-
rysningar genom hela kroppen.underbart. stort + till underbara José också.
-
nu, doning, fixning och packning för att sedan ta bussen till enköping om ca timmen,
mys med dom som gör skoldagarna till de bättre, jennifer, caroline, maria & cornelia.
puss så länge. imorgon ska vi gamla fryx-elever hälsa på vår älskade gamla skola.

kitty är kool

kitty är som sagt cool, kitty är snygg, hon har roliga, tuffa, personliga saker på sig och ja.. jag har helt enkelt just nu en thing för kitty. hon verkar mysig på nå vis. har även fastnat framför 2:an flera dagar irad nu, ja, framför kitty och musikhjälpen.  det dom gör är verkligen för en bra sak, det är bra musik och kitty är en av programledarna. ja så ni hajjar. kollat in 2:an. det är varje dag fram till den 19 december. dom är instängda i en glaskupa för flyktingarna i världen. tjänar in pengar o sånt braigt. så önska en låt så ställer du också upp!

de va väl de. ska nog fila på min önskelista till jul nu, kan nog bli lite konstig med blandannat en kanin-lampa. ikväll ska jag iväg på julmys med familjen, sen kommer linnéa över för titanic-tittande. imorgon julavslutning, så blir plugg natten lång. sen antagligen tjejmyskväll imorgon med brudarna från skolan!
PUSS

If this world makes you crazy

and you taking all you can bear..
pratade för förhoppningsvis sista gången idag, på ett bra tag iallafall. vi tyckte båda att det var bäst så. så nu hoppas vi, nu hoppas vi på allt ska gå bra, att allt ska vara bra.
-
måste sova, mer död än jag kan beskriva. kom på att min mamma är alldeles sådär superbra. sista riktiga skoldagen imorgon men har tusen saker kvar att göra. hur fan ska det här sluta? råplugg imorgon då. men ska även bli titanic-kväll med shirin och linnéa. men nu mot sängen. har myst med tea framför den lilla sjöjungfrun 2 precis. hehe.
godnatt


true colors


alldeles, alldeles underbar.

däremot går pluggandet sämre. tycker det är knepigt att plugga inför en muntlig redovisning. just nu plockar jag ihop fakta mest bara. känns som slöseri med tid. men jaja. blir att knåpa ihop exakt vad jag ska säga tillsammans med Cornelia i skolan imorgon.. måste se till att hinna med att få det bra. det måste bli bra. vi måste fixa det här nu.
jag måste sova nu. imorgon alltså, psykologi på hög nivå, även samhäll C och rättskunskap A. sen måste även ett svenska uppdrag och ett filosofi uppdrag skrivas! åh, jag döööööööööööööör! jaja. får skylla mig själv att jag alltid gör allt i sista sekunden. men men, som ni märker. plugg prioritering! puss och nu, godnatt!

chokladmoussetårtan agerar god vän.

haft en superhelg! vilket nu tyvärr resulterar i att jag måste plugga massa timmar nu istället. vilket jag inte ens gör så blir väl ingen sömn inatt. känner i hjärtat att jag är stressad inför saker och ting. inför skolsakerna som måste bli klart till onsdag då det blir jullov, över allt underbart julmys jag fyller december-månad med som jag vill fylla den med, men blir jobbigt i slutändan, och sen såklart inför nyår. åh, hur fan blir det...? reseledare is moi! nej fy för det. jaja.-

psykologi-arbete her i come! imorgon måste massa, massa annat hinnas med + min sista prattid för nu iallafall. så ja, det är nog skolan som får lov att prioriteras till och med onsdag. julklappar ska ju hinnas med också. nej, jag får inte bli en bitterfitta som julstressar. haha!

helgen har som sagt vart galant iallafall. det va glögg/vin/småplock-mys hemma hos oss i fredags. va egentligen min kära mor som ordnade de för sina tanter. men shirin och linnea kom över och det blev kanon. först mys med tanterna i vardagsrummet innan vinet togs med upp till mitt rum för min, limpans och shirres del där det blev lyssning av alla vinyl plattor med The Beatles, vin dåra och massa, massa prat! sen när shirre gick hem blev det vild twist i klackar med vinglaset i handen för mig och linnéa. massa mys! lördagen var vi, familjen, bortbjudna till god vänner, en tradition vi gör varje lucia sen blev det utgång med min syrra och hennes vänners om började med en drink på sky baren, sen bowling och skönsång på strike och sedan blue moon bar, haha! jag och alla gamlingar. najs! superbra kväll faktiskt!

sen idag har det vart lite bakishet, men trots det mys med mina gudföräldrar och deras familj hela dagen vilket också är en årlig tradition såhär tredje advent till ära. julgransplockning och "lilla-julafton! älskart!

men nu, PLUGG!!!!!!!!!!!!!!!!! till det choklasmoussetårta från kvällens kalas och julmusik. puss
  

bra, bra, bra


braiga ni, braiga kväll! haft myskväll/julbak med linnéa och shirin.
bakat pepparkakor och även nån annan typ av kakor. massa mys!
men mycket plugg har det ju inte hunnits med.... oj då! måste måste
massa massa, måste hinna med saker imorgon och måste bli
massa i helgen. vill inte tänka på det! fan, fan, fan! äh. de löser sig väl.
nu har jag myst med dom sista avsnitten av Pelle Svanslös, dom har
precis firat jul, åh! mindre än två veckor kvar <3 + att det kanske blir
av med copenhagen över nyår, vore galet great kul! jaja. hela helgen
går i julmys-tecknet om man bortser från plugg- imorgon ska mammas
"tanter" komma över på glögg/vin-kväll, så då kommer shirin och linnéa också.
sen är det juliga traditioner som gäller på lördag och söndag. + utgång med
syster på lördagkväll. massa skoj! imorgon får vi risgrynsgröt i skolan
och nått typ av luciatåg. blir bra det med. nu skulle jag behöva orka plugga
en timma rättskunskap. kommer det ske? vi får se, trött som aldrig förr.
jaja. mot sängen. puss och godnatt

Wanna stay right here, till the end of time


till the earth stops turning.

jag slutar alltid dagen med att tänka, imorgon, imorgon ska allt bli annorlunda! imorgon ska plugget gå bra, jag ska orka, jag ska vara pigg. men inget blir någonsin annorlunda, jag mår precis likadant, dag in och dag ut. lika trött, lika omotiverad, lika dålig när det kommer till skolan. existentiell ångest var ordet. godnatt, om ett tag, först lite thé framför nått avsnitt Pelle Svanslös (julkalendern-97) och lite engelska plugg.

Good News For People Who Love Bad News

"i'm not the guy for you Brooke Davis"
åh, jag minns dom orden så bra som att de va igår man såg just det one tree hill avsnittet, det avsnittet som just nu visas på kanal 5, avsnitt 3 säson 4. jag har alltid älskat lucas och brooke tillsammans och dog typ av lycka när luke sa dom orden för första gången, fast med den rätta meningen. så när han säger dom orden på de sättet brister hela jag, lite lite för varje gång. men men, säsong 4 är iallafall underbar! och det är så mysigt att få avnjuta ett avsnitt per dag såhär i decembermörkret! jaja, nu ska jag försöka få lite plugg gjort. har vart och pratat nu precis också, gick bra idag och kanske är vi en bit på väg. det handlar inte om vad du "har" utan hur du väljer att ta det.

you can't hide from live
eventually you have to live it

puss så länge.

Here my heart knows calm

det var väldigt kul i sthlm ikväll, sista gången nu innan jul, för min del iallafall. ja väldigt kul, men väldigt jobbigt. men alltid lika kul att ha jennie, men lite extra svårt just ikväll, men jag ska bli bättre, jag ska!  att dansa är nog ändå det bästa jag vet! inte allt att man saknar jennie lite också, men vi bestämde att en fika måste bli av inom en snar framtid. men ack så dåligt jag mår. för det första känns det som jag håller på att bli sjuk, liksom vanligt sjuk, typ riktigt förkyld eller nått. men sen har jag ingen kraft, det sticker i fötter och händer igen och nacken bråkar rejält igen den med. jag vet inte, så jävla trött på mitt fysiska mående bara. måste ta mig i kragen och inte snåla på pengarna och gå till någon riktigt duktig med min nacke, med min kropp. antagligen christer, så får man hoppas på underverk, men vi får se.

på tal om underverk,
den här låten är underbar!
nu, ett försök till sömn, har gått trögt de senaste kvällarna.
puss

2:a advent

hade de bra uppe i sthlm. nöjd med min insats på audition då vi var cirka 40 tjejer som sökte och endast två fick jobbet. men endast 6 personer fick dansa en extra gång för juryn och då däribland jag, jag och ellen som par, kul! så ja, jag är väl nöjd! hade vart ett kul jobb att göra dock, men men. det kommer väl..

sen blev det utgång för min och ellens del, en stor del av kvällen tillbringades även med hanna, ellens käre syster. började med lite vin hemma hos ellen och en massa, massa piffning. sen drog vi till le ponche, därefter till riche och sen blev det collage och dans på högnivå! tog sen en taxi hem till söder för ben & jerry's framför Britney Dokumentären som Ellen hade vart duktig och kommit ihåg att spela in. måste få tillägga där då att oj, oj vilken bra dokumentär! missade ni den så försök se den. jag skulle gärna se den igen. kom i säng strax efter 5 och kvart över 10 imorse va man uppe igen, drog på sig kläder lite snabbt och skyndade sen till centralen och 11 tåget hem. sen har det vart mys med familjen som gällt. julbord på resturang. sen har jag myst framför One Tree Hill på TV:n och samtidigt målat en ljus-slinga med nagellack i mysiga färger så nu ska jag pynta lite på rummet mitt. sen parlamentet, lussebullar + skönheten och odjuret (yes, supersugen på den..) studiedag imorgon(!) yay. sen en klass i sthlm imorgonkväll. men plugg i massa först och främst. pusshej, julmys nu allihopa

JAG ÄR NU SÅLD FÖRALLTID!

  
han är banne mig det snyggaste jag vet!
vart hittar man honom liksom?..

nu blev fredagen mys!


min mamma skulle nog kunna vara den bästa! här satt man och gnällde som ett barn över denna helt omysiga fredagen när hon kom hem för bara cirka halvtimman sen och gjorde det bättre. yes, hungrig, trött och omysig va man. Då drog hon fram Pelle Svanslös från garderoben, yay! och nu är hon i full gång och fixar lit tacos till mig och min kära broder som båda smått dött lite av hunger., så nu blir det mys ut i fingerspetsarna. sen ska jag fippla lite på mitt rum och sedan somna i tid då jag ska upp runt halv tio imorgon och sen ta tolv tåget till sthlm för audition och sen kvalitéts-tid med ellen! wow. jaja. nu måste jag hålla ögonen på tv:n igen. puss på er.

en liten torsdagkvälls-lista!

såhär när man sitter och njuter i soffan av åsynen av en ny alldeles jätteröd matta i vardagsrummet samtidigt som man druckit en god kopp kaffe och ätit en hembakt choklad-nougat kaka gjord av mina kära mor.
-
Sovit: till klockan ringde 10.00
Ätit: juligt vörtbröd till frukost, pannbiff till lunch och kött och tomater till middag.
Druckit: en kopp glöggthé, vatten, julmust och två koppar kaffe
Lyssnat på: underbara Parken (svensk alldeles underbarbar musik) och The Sounds
Läst: några favoritbloggar, filosofi-text + tidningen fredag
Gjort: fått sova enda till 10 men vaknade helt död ändå, myst framför sunes jul och mysteriet på greveholm, antal försök till plugg men allt gick väl mest skit- filosofi är faktiskt väldigt svårt, fikat med braiga vänner nere på stan, köpt jacka och fint julpynt med kära mor och ätit en mysig familjemiddag.
Träffat: mina söta flickor; linnea, louise, amanda, shirin, camilla, rebecca och camilla
Humör: bra. dock väldigt, väldigt trött dock och mår lite småkonstigt
Planer: criminal minds + julmust och plugg, sen SÄNGEN!

No more wastin time, you cant wait for life

vilken underbar klass det var för karl&knut i sthlm ikväll. vad underbart det kan vara att dansa, att bara dansa! för just du vill det. jag är stolt över mig själv när det gäller hur långt jag kommit i tankegångarna när det gäller att ta in och sedan rensa vad folk säger till dig. jag uppskattar allt du gjort för mig, men respekterar och tycker om dig så mycket mer nu när jag kommit så långt att jag kan stå upp och ha en egen vilja och ett eget tycke, vi funkar ju riktigt bra ihop ändå!

kom ikväll även på att det är underbart att dansa jazz, att jag kan dansa jazz. va fan har jag tillåtit mig själv att ha så dålig självkänsla när det gäller just det, nej ändring på det! det finns liksom ingen tid för det. så imorgon är det jag som ska fortsätta vara inspirerad och få ur mig något i form av en koreografi. ja imorgon då, ingen skola. men upp runt nio för galet massa plugg till cirka två-tiden. sen fixa mig och ner på stan för fika med vänner (nyårsplanering då vi funderar på en trip till älskade copenhagen..) och även en runda för att kolla grejer. sen iväg en snabbis med mor min för att inhandla mys-saker till mitt rum då jag vill att det ska stråla jul däruppe. sen alltså träna med mig själv. oj vad jag vill och ska träna. just därför måste jag dra mig mot sängen nu. men oj så ont i kroppen jag har. mina knän dödar mig. så gör även love lockdown med kanye west, fast på ett underbart sätt. har även en ny favoritblogg, niotillfem på metrobloggen skulle ju kunna vara den vackraste som finns. men jaja. och? hehe. jag älskar iallafall att dansa, och fan vad jag föralltid vill ha det i mitt liv. saknar jennie lite också. och lite andra människor och saker och ting. även lite besviken på vissa. sugen på lite stojj och kul i helgen. men även audition på lördag. jaja, nu blev det massa blajj om ingenting.

godnatt. mys med sunes jul och mysteriet på greveholm (avsnitt 3) väntar till frukost.
så ja, nu love lockdown en gång till och sedan sängen! puss.

Im not lovin you, the way I wanted to



oj. jag har alltid tyckt att Kanye West är genialisk när det gäller hans musik och många av de bästa koregrafierna jag sett har gjorts till någon av hans galet bra låtar (hans nya album är ju by the way galet, men det vet man ju redan..) men sitter och kollar Conan o Brian just nu där han medverkar, både intervju och uppträdande och oj, jag kan nog erkänna att jag är smått kär. Han skulle gärna få vara min blivande man. vilken helmysig och bright kille, och hur snygga kläder hade han på programmet egentligen? han klär sig riktigt bra och är banne mig lite sexig. så ja, oj!

So I keep it low, keep a secret code
So everybody else dont have to know

kluvenhet mellan att vilja och att vara

jag vet inte. jag vet bara inte. Vet inte om jag vill gå och lägga mig, tror att det kan vänta en jobbig natt då kvällen har vart jobbig. Inte mått bra för fem öre då allt bara kom över mig tidigare ikväll. jag är besviken på mig själv, min dans, min ork, mitt mående. Jag är besviken på folk i min närhet. Jag är bara trött helt enkelt.

 
jag vet inte, jag tror jag saknar dig. det är nog allt.

I've lost myself again today

 

All that I know is I'm breathing, now

när hela världen omsluter sig, ditt huvud snurrar och allt du kan tänka på är att andas.
bara andas.


en väldigt tråkig, lång, ointressant lista.

ENJOY!

ALLMÄNT...

Namn: Isabell
Piercingar: inte förutom öronen, men vill fortfarande septum blandannat
Tatueringar: Ja, endast en än så länge, runt vänsta handleden. vill ha fler!
Längd: 170 cm
Skostorlek: 38
Hårfärg: Röd
Är du kär i någon: Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja, jo kanske. Jag gillar sverige, men mitt hjärta slår på ett alldeles speciellt sätt för LA. Sen har london börjat locka mer och mer senaste året.
Tänker du på självmord: skulle jag inte vilja påstå
Tycker andra att du är attraktiv: hoppas att en del gör det-
Vilket shampoo använder du: Redken. det röda, för färgat hår
Vilken parfym använder du: just nu mest Victoria Secret's Body Splash
Vad är du rädd för: panik, ångest, allt evigt grubblande
Gillar du att tvätta: ska jag vara ärlig har jag typ aldrig tvättat.. (!!)
Gillar du Berg-och-Dalbana: OM jag gör!


SENASTE...

Film du hyrde: kan ha vart någon Disney-film, eller kanske Across The Universe
Film du köpte: mamma köpte Sex And The City-filmen till mig när den kom ut..
Låten du lyssnade på: The Sounds- Rock n' Roll
Låten du hade på hjärnan: vet faktiskt inte.
Låten du laddade ner: kan nog ha vart Justins senaste, oj va jag spenderar för lite tid på ny musik..
Personen du ringde: mammsen.
TV program du tittade på: kollade andra avsnittet av Sunes Jul + andra avsnittet av Mysteriet På Greveholm imorse
Personen du tänkte på: människorna i LA tror jag..


FAVORIT...

Mat: någon saftig köttbit tror jag nog..
Låt: kan faktiskt inte nämna EN.
Sak att göra: dansa en underbart bra dansklass.
Sport: gillar att kolla friidrott, fotboll och gymnastik på tv
Dryck: COLA! + thé, öl är inte helt fel de heller.
Kläder: svårt det med. men älskar min nya paljettväst jag införskaffade i LA
Film: jag kan liksom inte nämna en av något. men Moulin Rouge stor högt i kurs!
Bil: en ford mustang av äldre modell, kanske en 67:a


ANTAL...

Gånger du varit kär: har nog aldrig vart kär på riktigt.
Gånger ditt hjärta brustit: de gånger folk man älskar har gjort en besviken
Hjärtan brustit på grund av dej: ingen som jag vet om..
Gånger ditt namn varit med i tidningen: ett antal gånger, mycket på grund av dansen.
Ärr du har på kroppen: inte direkt nått. eller jo, nu från LA och den där jävla kaffebryggarn!


SENASTE...

Bok du läste: kan nog ha vart inte som andra döttrar som jag läser om och om igen.
Personen du fick mail av: Lin från danmark.
Personen du fick brev av: oj, brev. det va allt bra längesen. Minns att jag fick brev av Ellen förra julen med en julklapp
Personen du fick sms av: anna tro jag.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: hela familjen, inkluderat min pappa va faktiskt när jag kom hem från LA för lite mer än en vecka sedan!!

ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: endast vart i skolan, ätit lussebullar och druckit thé medan vi kollade en film på engelskan. nu sitter jag också och äter lussebullar och dricker thé samtidigt som jag kollar vänner på tv och ska sätta igång med en svenska argumentation.
Var det kul: jodå, helt okej-mys!
Hur tidigt stiger du upp: olika olika dagar. ibland runt 7, ibland runt 9, i veckorna alltså
Gillar du att slåss: vet jag faktiskt inte då jag direkt aldrig slagits..
Vad ska du göra ikväll: åka ner till dansen och koreografera lite + plugga och mysa med bra musik!

Är du seriös: kan jag definitivt vara..
Vad är du allergisk mot: inget så vitt jag vet.
Var har du ont: vi hoppar den frågan..
Använder du hårspray: nope!
Kan du stå på händer: yes. inte ett jättelångt tag, men yes
Favorit serie: One Tree Hill. snopet va? ;)


ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: äh, mitt liv kretsar typ kring det!
Är du glad nu: glad och glad.. mer mysig. hehe
Var du glad igår: nej faktiskt inte. igår va lite utav en dryg-dag
Känner du någon som jobbar på sjukhus: båda mina päron ju
Vad dansar du till: åh. dansa! jadu, jag kan dansa till allt! även partaja till allt.
Stockholm är: inte så mycket mer än en stad som man pendlat fram och tillbaka till allt för många gånger under dom senaste 5 åren..
Göteborg är: en nicé stad som vore trevlig att roadtrippa till inom en snar framtid.
Kan du sjunga: skulle jag inte vilja påstå
Mer värt än guld: min familj! +att få dansa det jag  vill!
Spaghetti eller makaroner: makaroner, helt klart
Ett land jag helst vill besöka: till USA vill jag ju flytta en dag. men japan vore coolt.
Ska bli skoj: don't know. typ december.
Ska inte bli skoj: få klart allt i skolan!
Sparar till: har inte direkt nått att spara. men är väl dags att börja spara till en flytt. vill ju till LA efter studenten.
Väntar på: inte direkt nått. mycket mys väntar under december.
Pålägg som gäller: skinka typ. med gurka kanske. eller avokado
Dagens dryck: Thé, + nu, en kopp kaffe