uppsala.

yes, valborg är i ful gång och jag har än så länge haft det riktigt, riktigt bra! har vart i uppsala med massa människor, bland annat jennifer och maria men även annat folk som emma och korken tillexempel. massa mys, nästan festivalkänsla på det hela. men nu är man hemma igen, så nu blir det fort in i duschen och sedan bli snygg, för ska bli middag ute med fruktsalladen ikväll, på nån restaurang i stan. mat och vin ska det bli vilket jag tycker låter perfekt! sen ikväll, runt elva tiden blir det utgång för min del.. med emma och jennifer bland annat. massa kul och dagen är bra! vi hade riktigt jävla kanon-väder i uppsala by the way, till skillnad från västerås! yippie. nu måste jag dra mig om jag ska hinna bli någorlunda fräsch! hejdå-
   

You want it all to have mattered

image988
Sometimes when you're young you think nothing can hurt you.
It's like being invisible. Your whole life is ahead of you and you have big plans, big plans:
to find your perfect match, the one that completes you.
But as you get older you realise it's not always that easy.
It's not until the end of your life that you realise how the plans you made was, simply plans.
Because at the end, when you're looking back instead of forward you wanna believe that you made the most of what life gave you, you wanna believe that you're leaving something behind.
You want it all to have mattered

Superficial Friends


image987

I den här animerade succéserien följer vi med på häpnadsväckande äventyr i sällskap av tonårsidolerna Lindsay Lohan, Paris Hilton, Nicole Richie och Olsentvillingarna. Tillsammans bildar dem Superficial Friends - en grupp actionhjältar som kämpar för överlevnad i en värld där ätstörningar och könssjukdomar är vardagsmat.

här, ett litet smakprov på min alldels nya favvo-serie!


rock and roll, baby

image986
can't wait for you guys, can't wait for hultan!

kelly är kool

image984 image985

tatuering

image983
jag håller som sagt på att försöka bestämma mig för ett typsnitt till min första tatuering.
svårare än svårast..
dagen annars? helt ok. skolan gick bra, helt ok på engelska nationella, hade extra-matte i 2 timmar och sedan en två-timmars fika på wayens med louise, shirin och amanda. mycket najs! lite planering inför onsdagen.. jag ska spendera själva dagen i uppsala med iallafall jennifer och maria.. sen blir det tillbaka till västerås framåt 6 tiden för lite piffning och sedan ut och äta "vuxen" middag med brudarna klockan 8. yes, vi ordnade med bokning av bord och allt idag, för 8 personer! det kommer nog bli en bra dag! men först måste man ta sig igenom morgondagen... ska ha dansdag i skolan och dum som jag är gick jag med på (för väldigt längesen nu..) att undervisa. vill verkligen inte! men what a .. ska dra mig nu och försöka komma på något att göra med människor som aldrig tagit ett steg förut.. kan bli kul att se.. nej! åh va drygt., jaja. annars då, dagarna går utan att något jättespeciellt sker och det tär ju lite på mig såklart. men vi hoppas på en förändring snart..

nu måste jag dricka thé, bestämma musik och skit inför imorgon och mysa med bra LP-skivor på rummet. numera min favorit-hobby! hehe.. sen kan man ju också undra varför vissa är arga på en.. men det är en annan historia.. ge mig pengar, ge mig dans, ge mig sommarlov, ge mig ett leende, ja. så ska vi se att allt löser sig..

crushcrushcrush

nej, nu har ashlee simpsons låt outta my head gått om och om igen på itunes i över en timma. haha, så oavsett om jag gillar den eller ej måste den ju gjort någon typ av inverkan på mig.. nu har jag diskuterat tatueringar med min goá, braiga, bästaste vän shirin på msn i typ en timma också. min nya idé för framtida tatuering som jag hoppas på ska bli gjord av den jag vill, men också om typsnitt och sånt på det som ska bli min första tatuering som jag hoppas ska kunna bli gjord nu i under maj.. vi har också bestämt oss för att åtminstone vi två ska jobba en fika efter skolan, då runt 3-tiden.. shirin har fått komma med massa råd under kvällen, hehe. hon är som sagt en mycket god vän.. det är nått som jessica också är, vill tacka för gårdagskvällen med dig miss.jay. du är mycket, mycket bra och vi hade det bra. en riktig vår "början på sommar" kväll!

nu kom även shirin med ett utlåtande om att jag självklart ska pierca septum när han som gör det börjar ha tider igen efter den 5:e maj, haha. hon stödjer mig också helhjärtat i hela min idé om att GO RED, så det tackar vi för. haha. men nu har jag slösat bort för mycket tid på skit framför nätet.. nu ska det bli lite mer skrivning på demokrati-arbetet (det SKA in imorgon!) sen skulle jag vilja hinna se the pilot av one tree hill och senast sova kl 01.00.

imorgon är det engelska-nationella som gäller hela förmiddagen, sen extra matte med christian hela eftermiddagen för min del. ska man kanske somna till josé gonzález på LP ikväll? låter wonderbra!
god kväll.

dr martens

  
            
jag vill ju verkligen ha ett par dr martens, och har också velat det ett bra tag nu. Jag har börjar fundera på att beställa hem mig ett par då jag ändå inte kommer komma över till staterna fören tidigast i september och jag vill ju ha dom nu. men dom är som billigast därborta, så ifall jag skickar efter ett par får jag dom för högst 150 dollar vilket jag tycker låter som ett väldans bra pris då jag har för mig att de ligger runt 1000-lappen här hemma. frågan är då, vilka?
vill man go crazy och jobba ett par i en galen färg som knall-rosa eller knall-röda? ett par vita som jag faktiskt provade och var riktigt sugen på redan i london, vill man jobba lite mer cool-söta och då blommiga, eller ett par snygga traditionella svarta? svårt..

Give me something to sing about

image977

Outta My Head


Ashlee simpsons nya låt Outta My Head har vart hitvarning på ZTV denna vecka, det betyder alltså att den spelas en gång i timmen varenda dag och man har därför hört den en hel del.. jag kan bara inte bestämma mig om vad jag verkligen tycker.. för jag har ju något emot ashlee, det har jag alltid haft och det har inte blivit bättre utav att hon har ändrat Pete så pass mycket.. en på något sätt gillar jag soundet på låten, stilen liksom, lite ball sådär! och jag gillar videon. och jag ÄLSKAR hennes röda kängor.. men jag vet inte, det finns något jag stör mig på när det gäller henne, något som jag inte kan sätta fingret på.. jaja, låten är iallafall ett samarbete med Timbaland och tydligen ska hela nya skivan skilja sig ganska mycket från hennes tidigare, vilket jag tycker man märker redan på den här låten.. frågan är bara, har hon tagit någon hjälp av sin käre pojkvän?

outfits.se

146994-973  146994-974
så låg man tydligen tvåa,
rösta gärna!

bullsibupp och langeliten

image972
yes, det ska bli en hel kväll med miss. JESSICA LANGE!

Dagens:

Dagens humör: trött, men humöret är bra. tack vädret för de!
Dagens borde: inget särkilt.. har fått lite gjort på min demokrati-uppgift så de va ju bra!
Dagens planer: ska nu snart äta grillat med familjen, jessica kommer också snart. sen ska väl vi fixa oss och sedan cykla ner mot stan till nå typ av veranda-partaj
Dagens frisyr: vet inte än, ska hoppa in i dushen nu
Dagens klädsel: ska no bli min nya vita "tyll" kjol från indiska, matchat med bara svart tror jag det ska få bli.. kanske dyker upp någon bild imorgon..
Dagens nagellack: blev att måla neongult från depend ute i solen tidigare idag.
Dagens materiella vill ha: acneskor från solo nu när man har presentkort.
Dagens bästa köp: absolut nada
Dagens irritation: kan det va nått? nej, legat i solen, lyssnat musik och druckit cola..
Dagens individ: jessica!
Dagens önsketanke: ibland, att slippa mig själv. slippa vara arg
Dagens längtan: inte till något, just nu lever jag för idag.
Dagens låt:
Paramore - Emergency

Emergency

image971
It's really not your fault
And no one cares to talk about it
To talk about it

friday night

  
  

blev mys-middag för mig och fruktsalladen hos mig för lite firande av mig.. det var trevligt även om det innehöll väldiga diskutioner, lite väl heta denna gång kanske, men men..hehe, jag gillar det! så tack för ännu en kväll! hoppas på att vi har många framför oss...

one night to be confused

jag vet inte, jag vet varken ut eller in och det tar kål på mig!
tack för kvällen mina kära vänner.
men jag vet varken ut eller in.
inget är som förut..
saknar er.
fast ändå inte.
fast ändå...
fast JO!
-
inget är som det ska och ingen förstår.. ingen försöker..
mind is a razorblade

Dagens Låt:

yes yes yes, dagen jävla låt;
Led Zeppelin
- Black Dog

Roskilde 08

måste få säga att det lockar, det lockar som fan. men ska boka hultsfred imorgon.. och har en hel del andra planer för sommaren. och ja, jag är inte gjord av pengar.. men fan va det lockar! jag menar:

Adele,
Band Of Horses (som jag aldrig fick se när dom spelade i sverige tidigare i vår!!),
Duffy (en ny FAVORIT!),
José Gonzáles (ständig favorit!),
Hot Chip (hallåå!!!),
Jay Z (ja jag vet, men vore ändå coolt att se!, håll med!),
Lykke Li, Kate Nash, RadioHead, Slagsmålsklubben, The Streets, Säkert!

jag vill ha pengar, jag vill ha tiden, jag vill, jag vill! jag vill på ROSKILDE!
måste få tillägga att Arvikafestivalen vore inte så jävla fel det heller, med bland annat: The Kooks och The Go! Team. inte emmabodafestivalen heller med bland annat Justice i täten... fan, gem ig pengar och massa festivaler!

image961

congrats!

vill börja med att gratulera min kära mor som fyller år idag, yes. hon har blivit firad under dagen och vi har haft gäster under kvällen. så, hoppas din dag har vart bra.
Älskar dig.
annars då. jo, man kan väl inte klaga när vi har det vädret vi har! helt underbart. kändes nästintill som en tidig sommardag och även nu på kvällen var det sommarkänslor ute, lukten och ja, allt det där som man älskar med våren och sommaren. hoppas bara det håller minst helgen ut, då vill iallafall jag ha en heldag i vasaparken på lördag! man kan ju även hålla tummen för att det håller i sig till valborg, vore ju mer än trevligt! blir nog uppsala för min del, under dagen åtminstone..

matteprovet idag gick käpp rätt åt helvete, men det var väl ganska väntat?.. ska ha några timmar matte med christian ensam på måndag, så måste plugga under helgen och hela nästa vecka så jag klarar nationella v.19 och då få G i matte B. Geografi-seminariet gick bra, resten av dagen ska vi kanske inte ta upp? haha.
jag ska iallafall få lite gjort på min demokrati-uppgift nu och sen se till att få den klar imorgon i skolan så jag kan lämna in den och då kanske bli sams med Olle igen.. (min samhällslärare)
börjar egentligen inte fören 12 imorgon, men jag ska va en duktig tjej och va i skolan runt tio. labba med jennifer då en timma, bland annat! men men, nog om mig och mitt tråkiga liv..

imorgonkväll blir det middag med fruktsalladen hemma hos mig, lite firande av just mig för att jag gick och blev myndig förra fredagen...just ja, va inne på tatuerings-studion idag, ska kolla upp ett typsnitt på en hemsida och sen komma förbi igen och boka in en tid. riktigt fullbokat men hoppas det kan bli av nångång i maj! får se om det blir piercing i septum också.. vill fan! va tycker ni?

nu ska jag kolla avsnitt 14, säsong 5, av One tree Hill.. Sen ska jag mysa lite på mitt rum med min nya gramofon som nu är färdig-inkopplad med högtalare och allt! så lite Blondie på LP kommer inte sitta fel att somna till sen..
hejhopp

Dagens:

image960Dagens humör: jo, ganska så bra faktiskt!
Dagens borde: var att göra det 5 timmars långa svenska-nationella-provet vilket jag har gjort och blev även ganska nöjd med själva uppsatsen.. sen har man även vart på arbtesintervju på posten inför sommarjobbet och nu ska man dra sig mot sthlm och träning.
Dagens frisyr: äckligt!
Dagens klädsel: ej bilden, utan har äcklat runt i mjukis med tanke på de långa provet..
Dagens materiella vill ha: gjorde mig en låång shopping-lista igår, så finns en hel del.
Dagens bästa köp: ingenting än, men köpte en cola igår som jag drack idag på provet, de va gott! skulle också sitta fint med en glass i det vackra vår-vädret!
Dagens irritation: inget särkilt än så länge, var faktiskt till och med lite mysigt med provet idag, haha. don't know, men på något sätt var hela skolan i mys-stämning. hah
Dagens individ: hehe, får nog säga mig själv för jag genomförde de lååånga provet och även blev nöjd! nu hoppas man på bra betyg på det också..
Dagens önsketanke: ytligt? isånna fall, PENGAR TACK! men annars. hm, inget. snart helg ju!
Dagens längtan: helgen kommer bli mys, hoppas på bra väder också..
Dagens nagellack: mitt underbara blåa, electro, från h&m. favorit just nu!
Dagens låt:
Nobody Puts Baby In The Corner - Fall Out Boy

So wear me like a locket around your throat,

146994-959 146994-958
I'll weigh you down,
I'll watch you choke.
You look so good in blue.
-
måste erkänna att det fortfarande svider att se..

11 kr.

image95711 kr för en klänning, två halsband och ett par solbrillz tycker jag är mer än ok! yes, supernajs huh? läkarmissionen is the shit, blev även en supercool svart låg bänk-aktig sak till min nya gramofon, den har till och med speciella fack för LP-skivor, love it. mitt rum börjar verkligen bli super-mys nu! inte så jätte mycket kvar att fixa, bara lite piffning. och sånt är ju bara kul, att hitta lite saker då & då.

jag mår sådär, jag hatar att tid inte finns till, att känna tidspress är det värsta jag vet. jag vill hinna klara av skolan, klara av 2:an, fast nej, jag vill faktiskt mer än att "klara av" för jag vet att jag kan mer, men tiden harj ag förbrukat, jag får skylla mig själv, jag vill ha mer tid åt min dans, åt att träna själv, åt att kunna kontrollera maten igen och även träningen utanför dansen, vill ha tid till min familj och mina vänner, vill ha tid till att bara va, vill ha tid till att ha musiken så nära som jag hade för cirka ett år sedan, för jag behöver det, jag vill ha tid till att än en gång.. bara va. tidspress är som sagt det värsta jag vet.
sitter och myser framför one tree hill, avsnitt 13 säsong 5. ja, de forna proffset ligger efter och hon skäms. så nu myser jag och kommer iallafall ikapp ett avsnitt.. får se när jag hinner med avsnitt 14. fast egentligen, vad gör jag hela dagarna som gör att jag inte hinner med de saker jag vill göra och de saker jag värderar? jaja, imorgon är det 5 timmars svenska-nationella uppsats! drygt som fan maybe, men men. det kan bli kul också om det bara är bra ämnen. jag ska ha med mig cola och kaffe, plus lite mackor.. måste hålla mig vaken you know. tröttare än tröttast.

two months to go..

image956
det här kommer bli helt sjukt jävla underbart, svårt att ens beskriva!
MISHA, NICK OCH MARTY! <3 , inget skulle kunna bli bättre..
can't wait!

Constantly ignoring, The pain consuming me,

image955
But this time it's cut too deep, I'll never stray again.
ont, ont och mera ont!

nu ska jag dra mig uppåt rummet för bra musik och litepiffning genom lite nya grejer jag och mor köpte idag. Sen ska det bli att måla naglarna blåa framför, yes som jag sa igår, pretty woman! det ska bli att se den idag igen. ni vet ju hur lätt jag blir besatt av saker., det var underbart att sitta utanför skolan i solen med maria och cornelia idag, dricka cola ur burk i solen är fanimej livet. jo, jag har idag börjat mitt nya liv, men cola är den enda last som ska få fortsätta förgylla mina dagar, kanske inte varje dag, men varför inte varanan? det gör ju mig glad!

I fall into your abounding grace

va fan vare jag nyss sa. varför klarar jag inte av det? varför klarar jag inte av att hålla humöret i styr, varför dyker denna ilska ständigt upp? kan bara inte hålla tillbaka den. På en gång ryter jag till och det känns som att huvudet ska sprängas, spelar ingen roll vad för liten grej det handlar om, för i mitt huvud är det aldrig lugn och ro.. det vilar endast upp sig till en ny gång då det ska få ryta till riktigt ordentligt och till det ska få såra, än en gång. det är som att någon annan styr över allt, allt som har med mig att göra. för annars skulle väl jag själv aldrig göra detta? annars skulle väl aldrig min kropp må så dåligt som den faktiskt gör.. om jag själv såg över den menar jag..

förlåt-
In all my bitterness, I ignored,
All that's real and true, All I need is you,

dom dagarna var bra!

vill passa på att skriva lite, yes, för jag är nämligen på någorlunda bra humör! kanske beror det på vädret, kanske inte.. men jag vill säga att jag hade en väldigt bra 18-årsd dag i fredags! jag blev väckt med tårta på sängen av mor och syskonen. Av min kära mor fick jag till störst del en massa bidrag i penga-väg vilket var vad jag hade önskat mig, till allt till i sommar och så.. men fick även ett jättefint specialbeställt halsband gjort av en duktig silversmed i stan, ett coolt halsband ed ett peacemärke, precis i min smak! av mina syskon fick jag också bidrag, men nu till shopping istället, hehe. men fick också ett foto-album med massa bilder på mig från år -90 till idag. underbart att få sådana presenter tycker jag, personliga liksom. det fick jag även av min vän Linnea, ett album med text och foto! kul. jag fick äntligen min gramofon med förstärkare och högtalare och allt!! tack per. så idag var jag och mor min iväg och köpte bänk till den och lite annat smått och gott. jag fick även 1100 kr på ett tatuerar-ställe i stan. yes, så nu ska det äntligen bli av, ska försöka boka tid imorgon tänkte jag.. men ska nog även använda 500 kr av dom till att pierca septum, men vi får se.. vad tycker ni? ska iallafall tatuera in love will tear us apart runt handleden och även tre små stjärnor på själva handleden, ja, dom har betydelse för mig! jag har i många år nu velat haft tre stjärnor där!

i lördags hade jag öppet hus och alla möjliga människor tittade förbi, så det blev en lyckad dag, fick allt från alkohol (tack anna, haha), roliga böcker och framförallt från dom flesta även här, penga-bidrag! hehe. men det va som sagt vad jag ville ha, till alla sommaräventyr och även till LA som jag hoppas på i höst!

i fredags kväll blev det utgång med syskonen och Sofie vilket va riktigt trevligt, så blev man ju bjuden också, sånt gillar vi. sen i lördags blev det utgång i sthlm med ellen, linnea, shirin och jennifer! det var najs det med. hängde mest på söder, och jag diggar ljungrens stenhårt!

allt som allt hade jag det bra under min helg som myndig, för 1:a gången. tack alla, mamma, pappa, syskon, per, sofie, alla vänner och andra nära och kära! :)

life doesn't always turn out to be your fantasy


that's why you need friendships that are real, to get you through it all

Take your time


And when it rains
Will you always find an escape?
Just running away
From all of the ones who love you
From everything
You made yourself a bed
At the bottom of the blackest hole
And you'll sleep 'til May
And you'll say that you don't want to see the sun anymore

All We Know Is Falling

jag vet inte, ibland undrar jag bara hur saker skulle kunna va om man skulle kunna få stanna i en viss ålder, i vissa stunder lite längre, hur det skulle vart att kanske stanna som 13-åring mer än ett år, kanske till och med för alltid. eller kanske man skulle stannat redan vid 8 år.. när faktiskt precis allt var som det skulle.. jag vet inte, jag bara undrar hur det skulle kännas.. för det slog mig nu när jag fyllde 18 att folk omkring mig blir äldre. Att jag nu har blivit ett år äldre är inget som känns något sådär jättemycket, men just att man nu tillhör en annan generation, det finns en ny generation under en. Allt blir äldre, alla blir äldre. det skrämmer mig. mina föräldrar blir äldre, mina syskon blir äldre. min familj blir äldre och det känns som att sakta men säkert går vi ifrån varandra. Jag kommer ihåg att när jag var runt 14, 15 år var allt jag ville att ha ett mer vanligt "tonårings-liv"image954 och hinna med sånt som man borde göra när man är i den åldern. När jag sedan var runt 16 var det mer att jag inte vågade göra saker och då önskade jag inget mer än att sluta vara rädd, men jag kunde inte, jag var besatt av att vara rädd för livet, jag var rädd för att leva.. och nu då? nu står jag här och har äntligen börjat kommit underfund med att åren faktiskt går, och det är inte bara jag som blir äldre. och nu står jag istället här och blir skrämd över det. Varför har jag alltid vart så besatt över att få tiden att gå? över att uppleva ännu ett år, visst, det är fortfarande det jag vill, men det innebär ju då också att åren måste gå och mina nära och kära blir äldre och kommer en dag lämna mig ensam, lämna min sida. jag klarar inte av den tanken riktigt.. Så nu har jag kommit på att istället för att, som när jag var 14, 15 år och ville, hinna med att leva "tonårs-livet" och ha en massa vänner och all den skiten så har jag börjat komma in på det spåret igen att jag vill ta vara på min tid med min familj, hinna vara mer med mina syskon, det är ändå dom närmaste jag har. Jag vill träffa min pappa mer, verkligen mer! träffar honom inte ens en gång varannan vecka och inte för att låta så, men man vet aldrig vad som komma skall! jag vill ha mer tid för honom. och såklart även för min mamma, jag vill få tillbaka dom där känslorna man hade till sina föräldrar när man var runt 7, 8 år. När dom var hela ens värld. Jag vill inte bygga på dom andra känslorna man får i den åldern jag befinner mig i nu när man börjar känna att man mer eller mindre börjar växa ifrån dom.. jag vill inte klara mig själv än, jag vill vara med dom! igen.. jag vill lära känna mina föräldrar, jag vill veta det mesta om dom, så att jag aldrig ska kunna glömma. jag vill vara snäll och trevlig igen, jag vill förtjäna att folk tycker om mig, för de senaste åren har jag faktiskt inte gjort det. för varför skulle jag annars ibland få så dåligt samvete över allt dom gör för mig?.. jag älskar dom, min familj!
nu ska jag dra mig mot sängen, det väntar en ny vecka med nya tag! ibland skulle jag önska att min, bara min dag fick vara lite längre.. men jag har haft det bra, Men nu mår jag istället riktigt dåligt, hoppas på att kunna sova. ingen träning nu måndag, tisdag, så ska verkligen orka få mycket plugg gjort, ska fixa och piffa på mitt rum, ska se förra veckans oth och det avsnittet som kommer på tisdag, känner även ett väldigt sug att börja om från början, ja, se alla program igen, som man redan så många gånger gjort, så det ska det nog bli av att man börjar med denna vecka, från the pilot!, ska även bli att börja bli nyttig igen nu, på riktigt. jag vill faktiskt! så nu gäller det, mår inte bra av mig själv just nu.. mer om födelsedagen, presenterna! och helgen överlag imorgon,.. kanske.

Pretty Woman

146994-953 146994-952
så blev det att man mös framför Pretty Woman som gick på 3:an nu ikväll. Jag bara måste se den jättesnart igen, visst skulle det verkligen kunna klassas som en av det bästa filmerna genom tiderna? en tidlös klassiker.
finns nog inget jag inte gillar med filmen och äntligen en av mina favorit "kärleks-filmer" som inte slutar med "love tear us apart" nej, den är helt enkelt bara underbar, han är underbar, hon är underbar och jag ska nog fan se den redan imorgon igen!

when it's time to say goodbye

146994-950


jag brukar alltid va den som säger hej då och sedan får åka iväg och uppleva något och då därför inte direkt sakna någon eller tycka att det är jobbigt att just säga hej då. men denna gång är det faktiskt jag som får säga hej då och sedan stanna här hemma, och bara vänta. det va svårare än vad jag trodde.. visst, det är bara 5 veckor. Men jag kommer sakna dig bror. ha det så himla bra nu och lev livet, det är du värd!
va rädd om dig, älskar dig!






18 år och nöjd!

full uppdatering om gårdagen och även dagens bravader får komma imorgon, nu har man lite brådis. jag ville bara säga att man är nu mera 18 år gammal! och för tillfället känns det bra, riktigt bra faktiskt! jag är nöjd. hade en jättebra födelsedag även om den gick väldigt fort. gratulationer från massa håll, mys i skolan med dom braiga vännerna där, lunch med pappa på stan, fika med vännerna efter skolan. tre-rätters middag med familj och sedan en trevlig utgång med mina kära syskon och Sofie. fått en massa bra saker och jag är bara nöjd!

nu ska gratulationerna fortsätta då vi har öppet hus mellan 1-5 idag, enbart för mig!
så nu måste jag dra mit från frukosten vid dattan och sätta fart med att få mig vacker, en hel del människor kommer titta förbi idag vilket jag tycker ska bli väldans trevligt! sen ikväll bär det av till sthlm med några av mina bästa västerås vänner, lilla jennifer och vi drar oss mot ellen och sedan utgång.. det här kommer bli bra, bra, bra!

nu har man brådis...
pusshej, ha en bra dag. det ska jag!!!

så provar man från och med imorgon 18 för ett år!

image948
Isabell Eklund
90-04-18

sista dagen av barndomen?

jaha, så var min tur kommen. så kan man fylla myndig, så ska man bli 18, 18 år!
har iår faktiskt inte haft alls lika mycket tankar om att fylla år eller om att bli äldre, inte som jag brukar, inte som tidigare år, speciellt inte som
förra året. men nu helt plötsligt, när jag sitter här och det enbart är ca två timmar kvar av min barndom, då kom det små känslor av panik. vaddå? får man inte ha kul längre nu? måste man stå för allt ansvar helt själv nu? är den roliga delen av livet över nu? men jag vet inte om jag tycker ungdomen har vart så mycket att hurra över! visst, jag har haft mina stunder det har jag verkligen.. uppplevt väldigt mycket mer än andra i min ålder, jag har haft min underbara familj och mina braiga vänner vid min sida. men jag har också haft riktigt dåliga stunder, jag har känt mig ganska olycklig en stor del av de senaste åren. Men ungdomen kanske inte kan va allas år? mina år kanske kommer nu? jag kanske går ifrån "barndomen" med både bra och dåliga upplevelser, känslor och minnen för att stiga in i mina år, i mitt nya liv, i mitt nya jag? det kanske är nu livet börjar?

jag ska iallafall se till att mitt kommande år som 18 ska bli bra, jag ska inte säga att det direkt ska bli bättre än det gågna för jag har som sagt haft en hel del bra stunder när det gäller allt; musiken, dansen, vänner medmera. Men jag vet inte, jag vill nog försöka vara positivare det kommande året, vill bygga en bätte grund att stå på så jag kan klara av att må bättre, kanske till och med bra, på heltid och inte stundtals.

klart isabell även har en gnutta åldersnoja, fan, det har man ju haft sen man fyllde 13, det är bara sån jag är. och visst är tanken lite skrämmande när man uppnår siffrorna 18, det är ändå något speciellt, något stort, jag vill att det ska vara något speciellt, något stort! ja menar 18, man borde få cred för att man klarat sig så pass länge, livet är ingen lätt match om jag säger så. men jag ska klara mig bra länge till, o ja. jag har så mycket framför mig som jag vill få vara med om. så nu ska det mås bra. bättre iallafall. ska iallafall göra ett gott försök. jag vill bli lite utav en ny människa. så åldersnojan tror jag inte är lika stor som förr. jag har vart med om en hel del, både vanliga "barn/tonårs-grejer" men även så mycket mer. jag får satsa på det jag brinner för, och numera vet jag att jag kan. jag kan dansa och jag bryr mig inte lika mycket längre om åldern där heller, jag har börjat skita i att folk omkring mig utvecklas, eller att småbanr är grymma.- för jag dansar enbart för min skull och för att bli bättre än mig själv!

så, för att summera då: allt som allt tror ja jag ser framemot morgondagen och att bli ett år äldre, att fått levt ett år till, att fått uppleva ett år till med alla dess tillbehör. min födelsedag kommer bli bra på många sätt och vis, även lördagen ser jag framemot.. så jo, det här ska bli bra!

STORT GRATTIS TILL MIG SJÄLV, 18 JÄVLA ÅR IMORGON!!!

DAGENS LÅT;

Paramore- For a Pessimist, I'm Pretty Optimistic
yes, of course.

You can't run away, you can't run away

jag msåte erkänna att jag blev lite besviken. du vet, svenska va det ämnet jag trodde att jag va bra på. det känns som man ständigt blir lite mer nertryckt för varje dag som går, som att man för varje dag får veta ännu en sak man inte klarar av eller ännu en sak man inte är bra på. jag är trött på det! skolan går skit och dansen går skit. nu när man äntligen börjar kunna ta vara på Karl och Knuts klasser och känna att det faktiskt går någorlunda bra, ja då är det dags för dom att åka tillbaka till Norge, endast två klasser kvar med dom.

jaja, jag vet inte. jag blev bara besviken när det kom till mitt svenska tal.

FRUKTSALLADEN!

        
fruktsalladen.
-
amanda, camilla, emma, jessica, linnea, louise, sofia, shirin.
tack för att ni finns och lyser upp tillvaron!

ALANYA-08, 30 juli- 6 augusti <3

it's the beginning of always

146994-939146994-938146994-937
jag älskar er, jag älskar oss!

jag, december-06

image936
jag vet inte, jag saknar det bara. hur jag liksom såg ut i kroppen för något år sedan. saknar min smal-het, så som den var då, som på bilden. visst, vet verkligen att jag nu inte är någon jättemänniska och visst, vissa kanske kan ta illa upp av att jag ens tar upp en sak som denna, men grejen är den. Jag har alltid vart smala isabell och jag trivdes som det. så det är nog mer det här med att något har hänt, med mig och mat. jag har ingen kontroll längre och det finns ingen människa som inte kan komma och säga att om jag inte skulle råka ha någorlunda bra ämnesomsättning så skulle jag verkligen va tjock vid det här laget. hallå! jag dricker cola och äter chokladbolls-smet dagligen och jag skäms över det. jag vill få tillbaka min mat/tränings-kontroll igen, och det ska ske- efter denna helg då jävlar! då är den gamla isabell tillbaka!

i love to love, but my baby just love to dance

146994-935 146994-934
vi har det bra vi, tillsammans, vi i fruktsallanden, vi gillar att inte stå still!
nej vi gillar att dansa, att ha kul och röja och självklart, att ÄTA!
helgen kommer bli mycket trevlig!

Suspicious Minds


jag har aldrig vart något fan av programmet idol och såg knappt senaste omgången alls då jag befann mig i L.A under större delen av tävlingen. men fan, jag kan inte låta bli att tycka att amanda jensen är riktigt cool. spelar ingen roll va folk säger. hon har ballt utseende och ball personlighet och hon har asball röst. ja menar, hur bra gör hon inte elvis presley's Suspicious Minds? jag älskar't iallafall!
by the way, typ sån hårfärg jag hade tänkt fixa efter sommarn, måste ju ändå galet-bleka håret innan jag ska jobba rött, då kan jag ju jobba lite sån vitt/blond/grå/silver färg ett tag för det är fett snyggt och inte för att vara sån, men kanske att man kan passa i det. vore kul att prova!

en till by the way, jag är sämst, för jag har inte sett nya oth-avsnittet, jag är sjuk men ska till skolan imorgon för det är pannkaka med grädde och sylt till lunch, jag fyller 18 år på fredag (update imorgon om hur det känns) och jag blev på något konsigt vis supersugen att besöka berlin, hört att det är en galet skön stad!

because i love you to much baby

dagen har vart bra. den började lite jobbigt då man skulle ha sitt svenska nationella tal, men det gick ju bra. tycker fan vi alla gjorde en bra insats, yes. hurra för oss, maria, jennifer och cornelia! vi hade alla fyra bra tal och när timmen äntligen var över och talen gjorda chillade vi i solen med cola! kan inte bli så mycket bättre.
nördig som man är var det ju nära att man börja böla under sitt egna tal, haha. redan under cornelias tal faktiskt. men va fan! nu har jag chillat hemma ett tag med min kära bror, kollat lite vänner medmera. ska packa ihop mina saker nu för att åka till sthlm och träna. trött som fan, förkyld som fan. får se om man kanske skippar dansen imorgon... vill kunna åka på torsdag och ta baletten och samtidigt vill jag va frisk till helgen då man blir 18!!!

jaja.
DAGENS LÅT ;
Elvis Presley - Suspicious Minds

Emergency


kan man annat än gilla Hayles röst? det är faktiskt makalöst och jag tror att det är till början den som gäller folk att fastna för Paramore, sen kommer man underfund med hur bra dom är. bra låtar, bra texter, och hennes röst... som sagt, ska bli galet att se dom livé på hultsfred i sommar..
-
det här va den enda akustiska versionen jag kunde hitta av emergency, jag kan nämligen tänka mig att folk inte kommer tycka att hayley sjunger så jävla bra just i denna video, men hallå som jag bryr mig. jag tycker hon har bland de bästa rösterna jag har. + att videon är mer än två år gammal!

Dagens:

Dagens humör: det kunde vart bättre, men det har funkat
Dagens borde: haft en hel del borden under dagen, men med tanke på att klockan är över 01.00 börjar dom ta slut, ska dra mig mot mitt rum och träna några gånger på mitt svenska nationella tal som jag ska ha imorgon kl 09.00, sen SOVA!
Dagens frisyr: rosa knut på huvudet med en söt blomma till
Dagens klädsel: svart hög kjol från weekday, vit/svart randig body från ginatricot, stor svarta kofta till från h&m, vit-svarta converse med svarta snören, lite smycken, bågar från dior.
Dagens materiella vill ha: har faktiskt inte tänkt på materiella ting idag.
Dagens bästa köp: eftersom jag inte köpt något annat än en sallad får den stå för det.
Dagens irritation: vår värld.
Dagens individ: Engla. jag vet att hon har lämnat oss, men oj så hon har påverkat mig. kan bara inte sluta tänka på henne.. en 42-årig man tog allt som var ditt, och du som bara skulle få cykla ensam för första gången.
Dagens önsketanke: att något/någon kunde få denna värld att ändra sig..
Dagens längtan:
L.A och alla framförallt mishas klasser där!
Dagens låt: Säkert! - Allt som är ditt

och ta tillbaka allt som är ditt

Du går genom parken
Det är inte ens natt än
Och två som går bakom springer ifatt och tar
Allt som är ditt

Du borde ha skrikit
Men det kommer inget ljud
Dom behöver inte ens hålla för din mun
Allt som var ditt

Åh, tänk om du hade gått en annan väg
Eller inte vart så korkad och gått ute själv
Du kanske hade fel kjol eller kanske gick för sakta
Det måste va' ditt fel
Det måste va' ditt fel


Vem skulle ha trott dig?
Du fyllde i blanketten som inget
Och sen så var det borta
Allt som var ditt

Alla sömnlösa nätter
Allt rådlöst klamrande fast till allt som är konstant
Och allt som en gång var ditt

Åh, tänk om du hade gått en annan väg
Eller inte vart så korkad och gått ute själv
Du kanske hade fel kjol eller kanske gick för sakta
Det måste va' ditt fel
Det var aldrig ditt fel


De jävlarna ska skjutas
De jävlarna ska skjutas
De jävlarna ska skjutas
De jävlarna ska skjutas

Jag vet vad han heter
Jag står med ett gevär
Jag ska spendera mitt liv
Och ta tillbaka allt som är ditt

what giving up gives you

image930
and where giving up takes you

ENGLA!

image929
ibland får jag för mig att försöka förstå mig på den värld vi lever i.
jag lyckas aldrig.
-
42-åringen har erkänt, Engla är död och jag kan inte annat än att än en gång försöka ägna mig tid till att få den här världen att verka okej.

love will tear us apart

image928

anders göthberg

image927
det är klart det aldrig kommer kunna bli som förut.
broder daniel.

anders göthberg!
född 9 oktober 1975, död 30 mars 2008

saturday night light.

lördag, ja lördag. dagen har vart lite seg efter gårdags-kvällen som by the way va bra, speciellt förfest och bussfärd, haha. men även själva festen såklart, kanske inte slutet, men de mesta!
har vart barnvakt idag, även vart på en konstutställning som en av min mammas vänner hade, så nu har man valt ut tavla till 18-års present! wow. annars en seg dag, jag håller på att bli sjuk. så jag ska krypa till kojs nu med lite mackor, thé, laptop och vänner säsong 1. imorgon blir det en hel pluggdag för min del! men skulle behöva ner på stan och till 3-butiken lite snabbt då min jävla cp-mobil (mange) har helt dött, vettefan, men antar att det är något fel på MJUKVARAN!! som man alltid har om man köper mobbe från 3 !!! jaja.

älskar helg, älskar vänner, älskar att sova..
hatar att jämt, jämt, jämt vara trött, hatar att må som jag gör, hatar att inte vara glad, hatar att man har sjukt mycket kvar i skolan fram till sommaren och att det ändå kommer sluta med att jag måste plugga över sommaren för att kunna börja 3:an, hatar att aldrig något blir färdigt, hatar att hata!

snart ny vecka med nya tag, nya måsten, nya saker i skolan, nya klasser i sthlm. nya jobbiga saker helt enkelt. sen råkar det vara så att man blir 18 på fredag!!!! vet inte vad jag känner inför det, kommer nog komma mer i veckan. jag hoppas iallafall att allt kommer kännas bättre än vad det gjorde när man blev 17!

mot sängen, godnatt!

TEMA : HUVUDBONAD

image926

Dagens:

146994-924Dagens humör: bättre än på länge,
Dagens borde: dom är över för nu, det är helg!
Dagens frisyr: se bild
Dagens klädsel: se bild
Dagens materiella vill ha: pengar, som vanligt
Dagens bästa köp: en underbart god jordgubbs klubba med tugummi i, klubbor är det bästa! och ja, det är de jag har i munnen på bilden, hehe
Dagens irritation: faktiskt inte irriterat mig på nå särkilt!
Dagens individ: olika folk i skolan.. än så länge. jennifer & maria typ, även vissa lärare faktiskt. gillar mina lärare!
Dagens önsketanke: faktiskt inget särskilt idag, i sånna fall mest ytligt skit som att ja, lite pengar vore ju inte fel.
Dagens längtan: ingen direkt längtan till något jätte speciellt heller, ser framemot att fylla 18 om en vecka, kvällen kommer nog bli trevlig, helgen kommer bli skön!
Dagens låt:
Babyshambles- You talk

helg.

yes, helg om bara ett litet tag, ska stanna i skolan ca 30 min till, sedan är det några dagar i frihet och det kunde inte komma mer passande. även om den senaste tiden faktiskt känts lite ljusare på något konstigt vis. jag har fått saker och ting gjort i skolan, verkligen tagit tag och satt mig in i naturkunskapen, så den tror jag verkligen jag kommer klara av denna termin, nej inget IG här inte. engelska känns också lättare nu, har bara ett arbete kvar att göra sen ligger jag i fas och nationella proven väntas, men det ska bara bli kul tycker jag, yes. satsning för MVG är det som gäller. måste ändå ta en hel del tid i helgen åt mitt pluggande, skriva mitt nationella tal till svenskan som är på tisdag, få samhäll gjort, har 5 arbeten som ligger och väntar. sen lite matte och religion på det. oj, hur kunde saker kännas lättare? haha. nog babblat om min skola, fan va tråkigt för er!

men i allmänhet, känner mig liksom pigg idag trots en vecka med ca 5 timmars sömn per natt. trots att dansen inte gått direkt suveränt, iallafall inte den tekniska delen, och trots att man känner sig större än någonsin, inte bara känner, utan ÄR större är någonsin så är allt ändå lite lättare. har ingen aning om varför! men idag är en bra dag och så ska det fortsätta. ska snart dra mig mot stan för att uträtta några ärenden, bland annat vill jag hitta ett galet rosa läppstift.. sen blir det hem en kortis och sedan är det vänner som gäller ikväll, först blir det hem till sofia och sedan blir det partaj ikväll.. yes, huvudbonad är temat. vi får se vad jag kommer köra på, antingen en afro-peruk eller en mer fin liten svart hatt med lite tyll, beror lite på vad jag hade tänkt ha på mig.
Långt onödigt inlägg om mitt onödiga liv. men helgen ska bli mys, skön och ja, bra! hoppas på bra väder också så det kanske kan bli första vår-myset i vasa-parken för iår!

ha en fortsatt bra fredag!

I'm just in love with a song.

dagens fucking låt.
Blondie- Heart Of Glass


Why do things have to change?

I hopelessly...  helplessly wonder why
I'm in and out.
I'm up and down.
I wonder if I'm lost or found.

I need you hands on me.

I will walk on water

skulle faktiskt vilja hinna blogga mer, vara lite mer engagerad. men hur skulle det kunna gå till? har inte bloggat nu under måndag,tisdag men saken är den att tiden har verkligen heller inte funnits. man går upp kl 07.00, åker till skolan strax efter 08.00, försöker gå på de föreläsningar, workshops-timmar och komunikationspass man har under dagen, med några stopp vid en dator för plugg och då försöka hålla sig borta från dumma, dumma sidor som fuckar upp ens plugg-tid(facebook är ett jättebra exempel på en sådan sida, hehe) man är kvar i skolan till ca 16.00 för att då vandra till centralen och ta 16.23 tåget till sthlm. sen väl där bär det av till sway/täby eller dansens hus/sthlmcity för träning mellan 19.00-22.15 (oftast.) sen bär det av mot centralen igen , nu sthlms central då, för tåg hem.. så är man hemma i sitt hus någon gång runt 00.30 tiden igen.. då ska det ätas, duschas, kanske pluggas. ja, så somnar gör man väl oftast runt 02.00 tiden.. och sen börjar allt om och om igen. varenda vecka, månad och ja, till och med år. sen i 8:an. så att man inte hinner blogga? huh, att man inte hinner plugga kanske är något jag borde bry mig mer om, att man inte hinner sova är kanske något jag borde bry mig ännu mer om?

jag är tröttare än tröttast, ständigt. och det känns som det alltid går nerför.
hoppas man en dag kommer känna att allt slit man la ner var värt mödan, att alla uppoffringar man gjort under åren kommer betalas tillbaka, ja, att man en dag ska få uppskattning för det hårda arbete man ändå lägger ner.
om ni bara visste.
by the way, så äntligen har isabell en egen ny fungerande mobil, hurraay. hur länge har världen väntat på att detta ska ske?! så där har ni nyheten.. men någon iphone blev det inte, inte än. men
den här kommer funka galant så länge. yes, gillar den redan trots att man haft den icirka, hm tio timmar! en riktig spelmobil är det, så nu ska det banne mig bli att ladda ner massa, massa roliga spel. haha.-
jag tror jag har döpt han till mange, och jag vet att vi kommer trivas bra ihop jag och mange, yes. många fina minnen väntar på oss, i know! ;)

CAN'T WAIT!

image921


jag behöver ingen sympati.

jag är rädd. det är nog ändå det som sammanfattar mig. som sammanfattar hur jag mår. jag behöver ett slut på det här, ett slut på alla orkeslösa dagar som bara går förbi mig. jag behöver ett slut på att må som jag gör. men den största rädslan sitter i hur allt egentligen ska sluta? vad är mitt slut? när kommer det? hur kommer det? och hur når jag det? jag vill bara känna ork till att ta tag i saker igen, ork till att vara glad, till att prata med vänner & familj utan att vara arg. ork till att skrika ut för världen hur jag mår- men sympati behöver jag inte.
jag klarar mig fan ändå.


på något sätt gör du mig alltid besviken.

Just talk yourself up and tear yourself down

image919


If you're listening, are you listening


älskar, älskar när Paramore kör Jimmy Eat World låtar. för som vi vet är dom ju väldigt inspirerade av grabbarna i just JEM så jag tycker det är underbart. just sweetness gör dom riktigt jävla bra. hoppas, hoppas det blir något sånt på hultsfred i sommar, eller att kanske båda banden kör något tillsammans!!
det är iallafall en av spelningarna jag MÅSTE befinna mig allra längst fram på, det spelar ingen roll vad, jag SKA va längst fram!

we're not ok.

en skön helg ändå må jag säga. dålig uppdatering; jag vet! men ibland blir det så.. har inte direkt något att säga, direkt något att skriva, så varför ska jag då dryga? ..
jaja, igår hade jag faktiskt (tro det eller ej!) en bra skoldag, sedan en trevlig fika med tjejerna, sen kom dom även över på kvällen och käkade onyttiga saker och bara mös. linnea blev kvar och vi hade en riktig slapparlördag enda fram till ca sju-tiden... sen dess har jag fortsatt slappat och det är väl just det som har vart hela min dag. nu ska jag slappa lite till, med chokladbollar hade jag tänkt, och lite buffy tittande uppe på mitt rum. sen ska det bli sängdags fan, helt slut. mår allmänt jättekonstigt men det är inget jag orkar prata om!

imorgon blir det PLUGG! mest matte och naturkunskap.
ska även hämta min nya BÅGAR som redan är färdiga!! yeyy, superglad. så ska ner på stan med pappa och fixa det, så det blir ju mysigt också.. att få träffa honom lite, känns som det va bra längesen nu.. ska även in på 3 och försöka fixa ny mobil, äntligen!

men jaja, nu är jag sugen på buffy, chokadbollar, bra musik och häng på mitt rum! för mitt rum är faktiskt bäst, kom hit och kolla själva då om ni inte tror mig. och det ska bli ännu bättre och mer fixning/pimpning. haha!

by the way, mindre än två veckor kvar av ens ungdomsdagar, yes, den 18:onde blir man 18!? både skrämmande och spännande! ha en fortsatt bra helg.

I can't get away-

146994-917
vi hade en bra fredags-eftermiddag och kväll, vi hade en bra slapplördag!
går liksom inte att ungdå, att jag tycker om dig.
du är en bra vän!
går inte att komma ifrån..

So progress report: I am missing you to death.

image914
NICK & MISHA!
-
men snart så, eller ja. ganska..
COPENHAGEN-08
20juni - 26juni

Without passion, we'd be truly dead.

Passion.
It lies in all of us,
sleeping, waiting.
And though unwanted, unbidden,
it will stir, open its jaws and howl.
It speaks to us, guides us.
Passion rules us all and we obey.
What other choice do we have?

Passion is the source of our finest moments:
the joy of love, the clarity of hatred
and the ectasy of grief.

It hurts sometimes, more then you can bear.
If we could live without passion maybe we'd know somekind of peace
bu we would be hollow,
empty rooms, shuttered and dank.
Without passion, we'd be truly dead.

tell me, tell me, do you feel the pressure now?

kan knappt sätta mig och få ner i ord hur mycket jag har att göra. jag vet att folk alltid har saker att göra och jag är inte den som brukar skylta med allt skit jag samlar på mig just för att jag resonerar så att alla människor har alltid hur mycket som helst att ta itu med, saker att få gjorda, staplar med grejer man behöver få fixade och varför ska dom få ännu mer genom att lyssna på mitt skit? jag brukar istället hålla käft och låtsas som att allt går som en dans på rosor.. men guess what? det gör det inte, isabell kan inte alltid hålla uppe fasaden. hon har så mycket att göra i skolan för att kunna gå ut tvåan så ni skulle knappt kunna förstå. hon mår inte bra och hon vet inte längre vad hon vill med dansen, hur den överhuvudtaget går.. om hon har några möjligheter...
men framförallt, hon mår inte bra och skolan kunde inte vara värre. när det gäller vad hon har att göra.

so, there you have it.
sthlm nästa.

Dagens:

Dagens humör: jo, bra!
Dagens borde: massa saker i skolan. massa matte efter lunchen.
Dagens frisyr: nyduschad mittbena, okammad dock!
Dagens klädsel: svart body från american apparel, svart hög kjol från weekday, kort lite mint-grön aktig t-shirt från h&m med nå skit på (svårt att förklara! hehe) svarta strumpbyxor, helsvarta converse, "ray-ban" vintage bågar, olika smycken.
Dagens materiella vill ha: oj oj, typ, ett helt nytt jag! vill ändra hela mig och min stil.. men skulle inte tacka nej till den där vårjackan som jag hittade på monki igår.
Dagens bästa köp: inget idag än, får bli gårdagens; hög lite "vippig" kjol, den där lite min-grön aktiga saken, klänning- allt från h&m. blir nog några köp idag med, bla en bikini, ett par brillz och då kanske en vårjacka.
Dagens irritation: skolan.
Dagens individ: ingen än så länge,.
Dagens önsketanke: att jag ska fixa skolan.
Dagens längtan: nog en blandning av allt. men saknar misha och hans klasser lite extra idag.
Dagens låt: idag är en Paramore-dag (förvånad?!) , men får nog än en gång bli
Born For This med dom, nog min favorit låt överhuvudtaget just nu. blir typ helt konstigt lycklig varje gång jag hör den!

it's painful to grow

konstigt det där, hur saker kan vända. när jag läser mitt blogginlägg från igår lät jag på något sätt så himla glad. jaha, idag då? vart tog gårdagen, det måendet och det humöret vägen? som bortblåst, läskigt hur saker kan ändras så fort.

jag mår inte sådär super idag direkt nej. ska ta mig lite mackor och thé framför ett avsnitt av buffy nu. sen måste jag ner på stan iallafall, måste lämna in bågarna jag har haft hemma på lån och även meddela gustaf att jag bestämt mig för dom stora svarta dior-brillorna! det blir det ja, sen måste jag även byta mina ap-coola höga leopard jeans från cheap monday som jag nämt tidigare till en större storlek, ja. här blir man bara större och större...

dansen i sthlm igårkväll gick faktiskt bra trots allt, men oj så ont i kroppen jag har, måste försöka få fram cash till att gå till christer (min naprapat) snart alltså, skulle även behöva gå till en massör. men, man har liksom inte pengar över till sånt... jaja, blir dans ikväll igen, men åker inte upp till sthlm fören runt halv 6 tiden. tänkte försöka hinna hitta mig någon fin klänning från typ topshop till min 18-årsdag, skulle ju kunna va kul. ja dagarna bara flyger iväg och man blir 18 och inte mer än 16 dagar!!!

börjar på allval bli lite skrämd nu, när det gäller skolan.
jag vet faktiskt inte om jag kommer fixa den!
varken mer eller mindre. hejdå.

HALLELUJAH!!!!!


kan inte fatta att jag faktiskt ska få se dom här livé i sommar!
<3

ÄNTLIGEN TILLBAKA!

jaha, så var bloggen tillbaka, äntligen kan man väl nästan säga. har haft massa jag velat blogga om men nu är allt som bortblåst, ett blogg-block vare jag, inspiration från min käre bror. hehe. jaha, lovet har tagit slut, hade det väldigt bra under ledigheten, mycket tack vare vännerna.. men även familj, buffy (hehe!) och bara mig själv faktiskt! våren är här vilket är underbart. skolan känns sådär men det här ska vi ordna, sthlm känns sådär men det ska vi också ordna. jag ska ta tag i mig själv nu. ja, våren är här, allt ska bli bra.. sommaren närmar sig med stormsteg och jag vill inte annat än att vara glad. ska se till att börja gå och prata igen, och verkligen ge det en ärlig chans!

tog en fika med robert idag, på lunchen, väldigt trevligt måste jag säga med tanke på att det var år och dagar sen man träffade på han, så mycket uppskattat! sen har man fått låna säsong 3 av buffy av söta marko i juniorgruppen på sway, tack! haha. har ju blivit lite ny-besatt av det under lovet så jätte-tack! haha.
har fortfarande inte valt bågar, men det måste bli av tills imorgon då jag ska till optikern. till helgen vill jag ha brak-middag med vänner och jag vill att det underbara vår-vädret ska få fortsätta.. kanske första chill-hänget i vasan snart?! :)

ska dra mig mot centralen nu för tåg mot sthlm och tre timmars träning med Karl & Knut, min kropp är död efter träningen igår, men men. vädret får en faktiskt på bättre humör, yes. solbrillor är bäst!
ha en bra tisdag.

image913
oj, höll ju fanimej på att glömma det bästa man fått reda på under dagarna blogg.se vart nere.
PARAMORE ÄR KLARA FÖR HULTSFRED!
helt jävla sjukt underbart, kan faktiskt typ inte förklara hur glad jag blev när jag fick reda på det, min besatthet över dom är ganska ny jag vet, men hur mycket har jag inte tjatat om dom och om att jag vill se dom livé. fattar ni att det ska ske? bara sådär.. helt jävla sjukt. så ja, sommaren kommer bli galen!