let's do this!


har haft en sån himla fin fredag innehållande allt från té på balkongen i den varma höstsolen, till booth-chick häng med camisa, han sålde tavlor, jag drack en öl, till mys med mina tjejer och middag ute med dom och självklart inklusive fernando. och inte är denna fredag slut än. nej, jag och camilla har fipplat ihop THE fucking BAM-list på spotify och har klädångest samtidigt som vi dricker rödvin, för hennes del, och öl för min del. vi ska gå hemifrån om en kvart så nu är det brådis. tror natten kommer bli mega bra! jag ska dansa satan! PUSS från lovely barcelona! äntligen är vi tre tillsammans igen....

i'm finally here again!

jag är här! jag är i barcelona! och det känns så himla fint! planet var en timma sen från start igår, men när vi väl va uppe i luften köpte jag mig en öl och sov sedan som en stock resten av resan. var på plats i camillas rumt först efter 3 någon gång, då pratade vi och mös så somnade inte fören efter 6-tiden imorse. oj så fint det var att ses igen! tjejerna gick hemifrån för att jobba runt 11-tiden imorse. då gick jag upp, gjorde mig lite té och avnjöt det i den varma höstsolen ute på balkongen. nu ligger jag och tar igen mig och funderar på om man ska somna om några timmar nu eller dra på sig några trasor och bege sig på kaffe-häng. we'll see. lutar nog mot några timmars ta-igen:ande. för att sedan strosa runt lite och handla något att äta. efter 17 kommer tjejerna hem igen. då behöver jag storhandla lite och sen ikväll blir det partajj. wii! lovely barcelona!

tomorrow; barcelona!!


snart är vi liksom tillsammans igen! helt stört konstigt, men helt stört bra!
kanske, kanske att saker känns lite bättre. eller jo det gör dom. hoppas kroppen visar sig på bättringsvägen imorgon också. då kommer allt kännas perfekt. för egentligen är det ju det. jag ska få spendera 12 dagar i min favvo-stad med dom jag tycker allra mest om, så jo! allt kommer bli så bra så. och tror verkligen jag behöver komma bort lite. nu ska det mysas lite med mor min som är världens bästa!! äta lite skagenröra och dricka té, kolla ett avsnitt beverly hills och måla naglarna. sen ska det packas, iihh! va ska jag ta med mig!! tungt kommer de ju bli då det är höst även i barcelona, dock en höst innehållande sol och 20 gradig värme, men några par jeans och lite jackor vill man ju ha med sig. imorgon, tandläkaren och försöka hinna till skolan för en lektion iallafall. sen hem och fixa allt det sista. 20:30 imorgonkväll går planet. är i barcelona sent imorgonkväll. kanske det bara blir mys då, kanske ut för någon öl då camisa ska dj:a, we'll see. men packning ska min natt fyllas av iallafall. skit samma liksom, snart får jag slappa och sova i många, många dagar! puss!

take it all away.

jag vet att jag borde vara glad. att jag borde skina som en sol och skutta fram mest hela tiden. för vid den här tiden på torsdag är jag påväg till min favorit stad igen, och till mina favorit-tjejer. på torsdag vid den här tiden är jag påväg mot minst 10 dagar i älskade barcelona. där jag ska strosa runt i 20-gradig värme, med solbrillor och en kaffe i handen. där jag ska strosa runt med mina fina, fina vänner. natt som dag. dricka öl och njuta av friheten. jag ska träffa annat fint saknat folk och bara må bra. men det är just det jag inte gör och just idag kan jag inte vara glad. min kropp spelar mig en jävla massa äckliga spratt lagom till resan, spratt som jag inte är van vid och jag blir förbannad, för dom passar inte in i min plan. kan inte allt bara få strosa på som vanligt. jag spyr på det här. så nej. jag är bitter, bitter som fan. och svimfärdig och trött. och hembiljetterna är dyra. och ja. usch och blä och fan. mitt hår blev gult hos frisören också, + att jag fick en allergisk reaktion på avfärgningen så ska tillbaka dit imorgon. jag har inte packat. jag har bara fula kläder. jag är tjock. vill äta choklad hela tiden. och på det dom jävla spratten som kroppen spelar mig. blev ju helt yr i skolan idag, och känner mig äcklig. och fan, varför kan man inte bara vara och fungera som alla andra. nej, fan va drygt allt blev. fan! så vill jag köpa massa snygga grejer också. men man får väl stå ut med att vara ful helt enkelt. nej. nu pallar jag inte mer. nu vill jag stänga in mig på mitt rum. en snabb dusch först bara. sen vill jag dö framför beverly hills och sen gråta till vacker musik. kanske, kanske fipplar med lite packning. men fan. kom igen nu! låt det här gå över... typ imorgon!

a lovely weekend.

puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss

plam, with a rubber dick duck

helgen har vart fin. lite som förr. fredagskvällen spenderades åt lite galejj. järngänget körde hårt och kvällen blev riktigt lyckad! gårdagen spenderades först i soffan framför beverly hills, sen blev det lång-fika på stan, mer soffa med cola och chips, sen hem till kära lange med limpan där vi mös och pratade långt in på natten. idag blev det mer mys och fika. och nu på kvällen har jag, oscar och linnéa återupplevt gamla minnen, käkat pannkaka och druckit kaffe! nu myser jag framför ensam mamma söker som är det bästa jag vet. sen ska det duschas och sen sovas tidigt. mår konstigt. min mage spökar. på torsdag åker jag till barcelona! nu kör vi! puss

he licked his lips, said to me, girl you look good, enough to eat.

om en vecka myser vi, jag, oscar, camilla och amanda med varandra igen. tillsammans, i barcelona, i typ tio dagar. förstår ni! ja, jag längtar. men det känns ok. jag känner mig lugn. det kommer bli så fint så. men jag kämpar på brah är hemma med och allt känns rätt bra. min kropp, inte direkt, men annars. jo, allt känns nog rätt bra. men barcelona, om en vecka, ja, det kommer bli för himla fint! nu ska jag kolla på ett beverly hills-avsnitt i sängen med en kopp té och sen sova för att orka med sista dagen i skolan för denna vecka. sen ska vi ha himla mys imorgonkväll. med pub-runda och allt. haha! PUSS och godnatt

don't do this to me, again.

jag hade en fin helg. den tog slut fort. i fredags tog jag ju klass för anes från L.A, det var mysigt. sen var jag ju hos benny, osteopat, ja, där kanske just ordet kul är lite fel men känns som det kan vara början på att mitt mående kommer bli bättre. lördagen spenderades först hos frisören, supermysigt att träffa emelié igen, sen blev det lite stad och lite köp och sen kaffe med fint folk. sen fick jag en ny iphone på garantin, lycklig! sedan dracks det drinkar hos syster innan jag åkte neråt stan för att möta upp orre och tette. blev lite öl och lite partajj, en bra lördagkväll- sen spenderades gårdagen till att sova ut, kolla massa beverly hills season 4, grunna på saker som gör mig förvirrad, promenad med mammsen, städning och jose gonzales på vinyl, och ja. en mys-söndag helt enkelt. nu är veckan igång och måndagen förbi. en ganska tröttsam måndag. har väldigt ont i kroppen idag och hostat som bara den. att det kan vara så upp och ner..... just nu längtar jag faktiskt mest bara till barcelona. på torsdag nästa vecka bär det av! tills dess ska jag kämpa på i skolan. puss så länge. nu ska det ätas middag och sen städas mer på rummet till the beatles. puss igen.

one night to push and scream


ÖL!



nu ska jag utåt. har druckit lite drinkar hos syster och i allmänhet haft en fin lördag. så nu ska jag neråt stan, träffa upp oscar och therese och dricka öl. det blir så bra så. ja, just nu är allt ganska fint! PUSS!

i'm yours to keep if you want to.

haft en bra dag i skolan. ja, jag har nog verkligen haft det. men attans va lång den har varit. men bra. bra morgonmöte, balettklass med grym lärare från rotterdam, körde järnet på jazzlektionen för att bevisa motsatsen till vissa saker min rektor valt att tycka om mig och en riktig rolig teaterlektion som avslutning på skoldagen. sen blev det besök hos osteopat-benny. kanske inte lika kul då han i princip konstaterade att min kropp är helt fucked up men samtidigt ser jag ljust på det för nu kanske vi kan komma till botten med allt och jag kanske inom någon typ av framtid kan få börja må bättre och därav dansa och prestera bättre, så kan folk med äckligt tycke om mig slänga sig i vägen, för jag är bra, så är det bara! sen blev det kvällsklass för mysiga anes från L.A, det kändes mysigt, och bra, och L.A-igt, hehe! så det var fint för själen. nu har jag chillat och ska bege mig mot sängen, dödare än dödast! imorgon vankas frisör-besök, fikor och ja, kanske en öl eller två imorgonkväll. sen är det liksom nu vi kör, vi kör nu! snart höstlov, snart barcelona, snart något annat, så det är nu vi kör! det enda jobbiga just nu är väl att det kommit in nytt fint folk i mitt liv som jag saknar. som jag vill träffa oftare. som ja, bara saknar helt enkelt. det va väl det ungefär. nu ska jag ha en finhelg! puss. puss på dansen, på att det här kanske kan bli bra, puss på benke som är så mysig, och på jennie som bryr sig, puss på helg, vänner och familj, puss på att få sova, puss på mina tjejer i barcelona och puss på en viss fin själv i göteborg. puss puss puss och godnatt!

i wish that you needed me

jag har tagit kvällsklass för jennie. underbart. jag har myst i soffan med sista avsnittet av bevery hills säsong 3, världens mys-avsnitt om vänskap, det gjorde mig glad i magen, jag har mys-chattat med min kära camilla, nu ses vi om två veckor! jag har pratat med lange och kommit på hur mycket jag saknar henne, så en date inom en snar framtid är ett måste. ja, jag vet inte. saknar lite andra människor också och ältar saker fram och tillbaka. men det är skit samma. nu kör vi. två veckor. ja, let's go!

killing for love

göteborg va superbra! och megamysigt! och ja, todo bien!!! jag och oscar är bäst, så enkelt är det. och fanimej så skojsigt vi har det tillsammans hela tiden. sen gjorde ju inte camisa och santi det sämre heller, superkul att träffa dom. och att höstlov och barcelona närmar sig med stormsteg gör mig glad i magen. men som sagt, superfin helg i göteborg var det. mycket bus, mycket skratt, mycket fint häng och mycket öl. puss!
put your hand on your heart.

And i bet you are just fine

att vilja. att ge upp. att kämpa. att älska. att hata. att ångra. att sakna. att längta. att drömma. att lyckas.

att våga. att leva. livet.


vi kommer iväg iallafall. kära oscar och jag. yes. imorgon bär det av mot en helg i göteborg. kan bli hur bra som helst och jag ska bara mysa. hoppas på höstsol på lördag så man bara kan sitta ute o dricka kaffe hela dagen. ja. som sagt, det kan verkligen bli mega! veckan har typ gått och jag är fysiskt död. så antar att jag jobbat på ganska bra. det var fantastiskt att ta kvällsklass igår, sjukt hur mycket bättre man dansar på en gång man bara får komma från skolan. jaja. måste sova. en klass för malaya imorgon, sen tillbaka till västerås för lite snabbt fixande och trixande, sen styrs bilen mot göteborg runt 3-tiden. wii! har fyllt i mina rosa slingor ikväll också, tack kära syster för hjälpen. och om 3 veckor är jag i barcelona. saknar er. saknar det. som jag och camilla pratade om ikväll. helt sjukt hur mycket kul och mys vi haft i den där staden, hur mycket fint folk man träffat och lärt känna och visst, även en del jobbiga grejer men, i wouldnt give it back for the world! och höstlovet kommer bli så himla mysigt! men nu ska jag och oscar rocka götet först. ha ha. puss

you sang me spanish lullabies

Goodbye, my almost lover. Goodbye, my hopeless dream
I’m trying not to think about you. Can’t you just let me be?
So long, my luckless romance. My back is turned on you
I should’ve known you’d bring me heartache. Almost lovers always do
-
åh så fint det är att dansa ibland. åh så mycket jag älskar det! åh va jag vill komma iväg till göteborg på fredag. åh, imorgon är det tre veckor tills jag får åka till barcelona och träffa älskade camilla och amanda igen! och åh, vad jag saknar sommarn ibland, även fast hösten funkar rätt bra än så länge.. puss

why you being a dickhead for?

mest av allt vill jag komma iväg till göteborg i helgen. vore ett så himla fint avbrott i allt. och så vore det kul och träffa fint folk från barcelona som ska dit. ja, jag vill till göteborg. och mysa och ha skoj med oscar! ja, jag vill! jag vill komma iväg. vore så himla värt. och så himla fint. ska kämpa på i skolan först, börjar dock tröttna på att dom tvivlar på mig hela tiden. trots den inställning jag gått in med detta år. ja. fan för den där skolan ibland alltså... så ja, ett fint avbrott genom en helg i göteborg, som sagt, det vore fint bara! imorgon fyller syster år, då ska vi mysa. nu ska jag unna mig en kanelbulle till téet. pusshej. har inte så mycket att säga just nu. mer än att jag saknar camilla och amanda. gud så vi ska mysa på höstlovet. jag vill fortfarande ha en hel del förklaringar till en hel del saker från en hel del människor. ja typ så. ikväll ska nog iallafall boka min biljett till barcelona men götet får nog vänta lite, måste ju ha någonstans att bo ju! hjälp, pretty please! puss