You'll be the rythm and I'll be the beat

You'll be the rythm and I'll be the beat
Then I'll be the rythm and you'll be the beat
And love, the shoreline, where you and I meet




jag har dansat rum på mitt rum, lyssat på lykke om och om igen, koreograferat, lyft höga ben, vart inspirerad när det gäller dans, när det gäller uttryck , när det gäller kläder. har provat det mesta i garderoben och kommit fram till att jag vill klä mig, oj vad jag vill klä mig och inte en tanke ska orkas tänkas över vad andra tycker och tänker. jag har inte målat naglarna eller pluggat. Men jag har ätit plopp saltlakrits och varit glad. även småpackat för den korta trippen med paradiset imorgon. he he. hopp i säng kanske? puss.
fina, fina lykke...

i wanna hold your hand

nej, har vart riktigt bitter nu i några dagar, ber om ursäkt för det. mår sådär bara, det är nog de.. nyss avnjutit lite skön sång från across the universe. nu ska jag dra mig upp mot rummet för att måla naglarna blåa, lyssna bra musik, äta plopp saltlakrits och skriva på mitt projektsteg i tyskan. sen sova. ska nog gå upp redan strax efter 8 imorgon trots att jag inte börjar skolan fören 11, måste hinna färga hår medmera. sen imorgon eftermiddag ska jag faktiskt iväg på en liten kryssning med linnéa, mor och per. kommer nog bli megamys! sen tisdagkväll väntar en workshop med två dansare från L.A, sen skola och packning på onsdag för att sedan bege sig mot barca på torsdag. fullt upp! på påsklovet måste skolan tas tag i på allvar. pussis.

fuck you all

nej- förlåt-. ja borde inte. för jag är mest bara bitter nu, bitter som fan skulle jag vilja säga då jag också är lite drucken efter ett par öl. jag är bara trött o less på allt. inte ens sova o ha en skön söndag får man ha sig. nej, ok om man hade fått gjort den där jävla audition, men inte ens de får man. nej, ingen mys-söndag = sova ut + få plugg gjort, chilla i soffan blir det heller. nej, jobba 13.00-19.00, känns helt fuckin great för att vara ärlig.blääääääääääää. är så trött och less på allt och alla. jag är inte den där tjejen. fick jag möjligheten så kanske, ja, det vill jag. men nej. äckliga, äckliga alla ni som aldrig kan göra något för någon annan. ska bli riktigt great att få lämna den är staden om än bara för några dagar nästa vecka. fan i helvete så bitter o less jag är. trååååååååååkiga jävla människor som ber om att saker och  ting ska hända o tjatar om att denna stad suger. ja, men nej ok... orka ens börja förklara. ska sova. mitt tangentbord cp:ar, jag är på så äckligt dåligt humör att jag egentligen bara vill gråta och jag är ledsen och avundsjuk på alla andra jävla jävlar. varför kör jag inte bara? det kanske är då saker och ting blir som man själv vill.... ska sluta upp med allt. äta, sova, bry mig, äcklas, va rädd. nej allt ska slutas upp och istället ska jag bara köra. jag är FAN värd det- fan för alla. aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh

godnatt.

loppis

åh mor min passade på att besöka loppis medan jag spenderade första halvan på dygnet med balett+floor work i sthlm. hon kom hem med en mängd fina saker till mig!! bland annat två nya LP:skivor, en The Beatels och en David Bowie, mega! en byxdress, en klänning, kavajer, ett par prydnadsporslins-skor som nu står så fint uppställda på mitt rum och för att inte glömma enguldig rosett-brosch! och just ja, hon hade även fyndad Mulan för en femma. wow. kan ju inte bli bättre. har redan hunnit med en kopp kaffe framför den. nu ska det göras iordning för restaurang. jag, syster, mor och per ska ut och käka middag med mina gudföräldrar och deras kids. trevligt värre. sen hoppas jag på utgång då det för en gångs skull händer nått skoj lilla vässan. men typ ALLA mina vänner verkar va galet trista. jag är taggad iallafall.... hoppas! puss så länge, nu ska jag spela mina nya skivor och låta lykke & veronica vila lite. fortfarande avis på dom som såg maggio på cirkus igår. får nog bli att fixa biljetter till hennes spelning i uppsala ändå- pusshej.

vet att det vart lite pics på sista tiden, har helt enkelt inge kul o visa.
egentligen inge kul att skriva heller. men snart BARCA!
puss-. ha en trevlig lördag


that's life, that's what all the people say


-bild från en gryning i sthlm, sommaren-07

Have you ever had the feeling that no one really knows what you're all about?
And when you try to show them they all have things to do tonight, tonight?

att måla naglarna gula hjälper inte alltid.

nog mest trött på det mesta. trött på att man inte hjälper varann, talar om saker och ting för varann, men då samtidigt trött på mig själv som inte klarar av att vara oberoende och hålla koll på saker & ting själv, du kan bara räkna och lita på dig själv, jag är trött på att jag egentligen vet vad som behöver göras men finns ingen del av mig som faktiskt orkar ta tag i det, trött på att vara trött i kropp och själ, trött på att faktiskt aldrig helt orädd våga kasta mig utför stupet och öppna upp mig helt och hållet.. kommer det någonsin gå.. jag är nog egentligen arg. eller kanske rädd. kanske känner jag bara lite tvivel på min egen kapacitet. jag vill ha någon, något. veta något, känna det. vara säker på mig och min kapacitet. ha koll på saker och ting, vara uppdaterad och inte förlita mig på andra. jag vill ta tag i saker, göra saker i tid, inte missa saker, möjligheter, pengar, för att jag inte har koll för fem jävla öre. nej, nu vill jag fan öppna upp ögonen igen.

nej, varför kan jag inte bara glömma, eller ta lärdom och gå vidare. sluta upp och bry mig om hur saker och ting går för andra.. snälla. det var över tre år sedan. gå vidare, det är nu som livet är mitt!! är väl bara less på att saker aldrig har gått min väg, att det aldrig har vart jag som fått haft det lätt för mig, när det kommer till vissa saker....

idag har jag ätit så mycket skit att jag äcklas något fruktansvärt av mig själv. ändå inte såpass att jag orkar bry mig om att sluta. att vilja sluta är en anna femma, det spelar ingen roll om man saknar krafter och orken att göra det.

nej fuck allt förtillfället. funderar på att sova- borde plugga. åhhh, allt är äckligt bara.
blääääääääääää

som en gammal sång.

åh, solen skiner idag, underbart. kallt men ändå väldigt härligt. promenerade både till och från skolan i mina snabba joggingskor, he he. hade mysdag idag liksom. nu är jag hemma igen, kom på att jag hade lite ben & jerry's kvar i frysen från nån annan gång, så nu sitter man här med en kopp kaffe, som dagen till ära blev underbar, och god glass för att kolla det senaste oth-avsnittet. mys! sen måste det försökas plugga innan det  är sthlms dax halv 6.

mitt liv förtillfället:
försöka att ta tag i pluggandet för att ta studenten.
försöka att inte äta skit men ändå är det allt jag gör.
hinna träna och dansa för att utvecklas i det.
fundera över sommarn.
fundera över framtiden.
fundera över balettakademin, söka eller inte?
funder på jobb, resor, va fan jag vill göra liksom!!! ahh.
sen hinna ha lite kul på det, slappna av, må bra, hinna träffa familj& vänner, festa, mysa, chilla, träffa nytt folk, känna att man tar studenten, medmera.

hej då.

vi behåller bara skorna på


fint, fint, fint. ja, åh. fint som snus helt enkelt. -tack för det!

memory lane.

har spenderat min kväll hemma hos min pappa!! vilket kanske var på tiden.. när jag tänker efter var det nog första gången på över ett år jag var där, på riktigt liksom. vi hade det jättemysigt, åt god mat, drack gott kaffe och kollade gamla bilder. jag rensade även igenom mitt rum då jag praktiskt taget aldrig är där längre, liksom ingen idé att saker och ting bara ligger och skräpar. jag har kommit fram till att det iallafall jag upplevt nu såhär i efterhand har vart det jobbigaste med att vara ett "skilsmässobarn" är hur mycket man gått miste om, hur mycket man missat nu i mitt fall i sin pappas liv och hur mycket han missat i mitt. jag kom ändå till den punkten då jag bestämde mig för att bara sluta packa väskorna och spendera varannan vecka eller varannan helg hos pappa, då kanske av vissa anledningar, numera just bara för att det runnit ur sanden- jag börjar bli äldre och det känns onödigt att ta tag i just den delen. jag tog beslutet att jag inte orkade vara halvt delaktiga i båda mina föräldras liv då det tog på mina krafter och gjorde mig sorgsen, istället blev det sedan något år tillbaka att jag ständigt bor hos min mamma, här har jag mitt rum, mina saker, mitt liv. men just ikväll känner jag mig ändå sorgsen, ångrar men ångrar inte, saknar men saknar inte. ledsen men inte ledsen. är nog egentligen bara ledsen över hur åren går just för att jag ikväll åkt tillbaka några år på grund av bilder som tagits när jag delade ett liv som min pappa lever, ett liv som var riktigt bra, tyvärr bara till och från. jag är inte delaktig längre, inte på riktigt. men jag älskar min pappa, han är bäst i hela världen. min mamma också, och mina finaste, finaste syskon..

skulle jag kunna ändra något skulle jag nog välja att göra det, men jag vet inte vad....
hur ska jag klara mig den dagen allt plötsligt försvinner från min sida..

nu ska jag försöka sova, upp tidigt imorgon. dagen har vart fin men inte alls fått något såkallat plugg gjort. däremot en fin fika hemma hos louise med oscar, där bjöds man på kaffe och nybakt kaka. sen pappsen då.


godnatt.

"unika människor"

jag fick frågan vad jag menar med unika människor. där blev jag nog tagen på sängen, hur ska jag definera det? valde jag egentligen bara fel ordval. fast nej. jag står för vad jag tycker. spännande människor är unika för mig. och spännande människor för mig är de som har något att komma med, de som vågar gå sin egna väg, de som inte behöver se ut som alla andra för att känna att man tillhör något eller för att man bryr sig vad folk överlag tycker. spännande människor är de som vågar kämpa för de dom själva tror på, de som inte väljer vägar efter andras råd, tycke och beslut. spännande människor är de som har drömmar, de som drömmer om något och sedan faktiskt vågar och orkar kämpa för det- alla dessa kriterier, eller vad man nu ska kalla dom, gör för mig en människa unik, speciell, vacker, spännande. ja unik helt enkelt. det var nog så jag menade.
kul ju.
godnatt. ska försöka få mig några timmars sömn nu.

breaking it up

jag vill måla väggar mintgröna med vita prickar, jag vill strosa i vårkläder, spendera tid med unika människor och dricka öl på stranden i barcelona, jag vill inte vara trött mer, jag vill vara pigg och kry, inte ha ont mer. jag vill dansa, koreografera, upptäcka och uppleva världen. jag vill ha en underbar vår och en helt fantastisk student, jag vill att allt bara ska vara bra. det vore fint tycker jag.
för trött för sthlm, sov dåligt inatt... har precis ätit en bit köttfärs-paj och massa tomater. nu ska det försökas få lite plugg gjort. vore så skönt att bara få lite saker gjorda helt enkelt. sen vill jag mest bara sova, sova och hooka med ben och jerry än en gång. jag vill sluta äta.. men det går bara inte. ..

barcelona, yay.

sitter i sängen. redo för sömn. död efter tidiga mornar, pga baletten i sthlm, både lördag-söndag. nu är barcelona bokat, den 2:a april åker jag och anna och kommer hem igen den 6:e, en liten weekend. två dagars workshop med två galna dansare från L.A och sen superbra då vi har vänner där som vi träffat på våra vistelser i LA så har vi gratis boende, yay. då jag har dåligt med cash eftersom jag inte har tid att ha något så kallat jobb denna termin har jag av min käre mor fått själva resan betald av henne som en förtidig födelsedagspresent och får själva workshopen betald av min käre far som även det en förtidig födelsedagspresent. tack för det, hade aldrig haft råd annars. det kommer bli galet najs därborta där vårväder och 20 grader varmt väntar. inspiration kommer hämtas och ja, skönt avbrott från vardagen. därför måste det bli en hård pluggvecka nu... sen ja, balett och träning och sånt skit på de, lite utgång väntas nog på lördag också+ middag för camilla som blir äldre på fredag. men men, därför måste det bli sleep-time nu.

aptrist inlägg men so whaat. jag är glad för barcelona väntar, sen är det påsklov och efter det väntar studentkryssningen + min födelsedag. veckorna bara rullar iväg, har massa plugg att få gjort och lite panik inför sommarn och framtiden (!!!)

orka de nu. puss

a little bit in love with you


bror blev ju 21 igår (fredag). firades på kvällen med öl, hans härliga vänner, sofie, lite kareoke och lite utång. mega.



sofie & jag

folk på besök som sagt. trevligt.



olsen brothers. fy fan så fint

glad 21-åring skuttar hem i natten.

he he. tung bild.

godnatt.

mot säng&sömn. död efter tidigt uppe imorse trots öl igår. död efter lazslos killer balett-floor work idag. myst med limpan, mor & per ikväll. imorgonbitti är det tåg upp till sthlm för balett igen, sen hem och bokning av BARCA (2:a april bär det av för mig och anna..) sen plugg + tv-kväll resten av söndagen. min syster är numera back från thailandet, bra tycker jag! fick megafina presenter från henne. big lov.  pussis

GRATTIS PÅ 21-ÅRS DAGEN KÄRE STOREBROR!!


Bror, bror min drömmer om det liv
dom visar han på tv
Han vill alltid vara som dom

men jag vill ha han som han är min bor,
käre storebror

Bror ska du ut i natten?
Kom vi knyter vänskapsbanden
kom stanna här med mig

jag vill vara med dig storebror,
käre storebror


yes, klockan är över midnatt.
du är nu ett fett år äldre.


våren är tydligen här nu, den kommer bli bra. den kommer gå fort. lite för läskigt fort kanske? stanna upp en stund kanske. går ju ändå igenom en tid nu som man upplever en gång i sin livstid, vill att den ska kännas till 100 %

sommarn då? hur blir allt. gaah. först och främst; en underbar vår + PLUGG

ludde is my homedog.

min hund ligger och sover djupt under vardagsrums-bordet där jag sitter och försöker plugga, han är bland det finaste jag vet. bland annat för att han så ofta viftar på svansen när han sover. jag undrar vad han drömmer om då?

solen strålar utanför fönstret. jag sov riktigt dåligt inatt, ont överallt. men vaknade och tog mig en lång-promenix i vårvädret, gjorde kanske allt lite bättre. familjen är väldigt trevlig musik att gå i snabb takt till, he he. sen har jag mest försökt plugga, duschat, läst annika marklunds blogg för att hon är så fruktansvärt fin och nu ska jag äta mig lite lunch. jag skulle vilja hooka med ben och jerry sen. he he igen. sthlm-balett senare. tillbaka till samhäll B arbete. puss

och vinnaren är

JAG VILL OCH BEHÖVER FÅ UTLOPP FÖR MIN KREATIVITET!!! JAG BEHÖVER FÅ DANSA, ALLTSÅ DANSA, PÅ RIKTIGT!! JAG VILL LÄRA MIG SJUNGA, JAG VILL SKAPA, LÄRA MIG ETT INSTRUMENT, JOBBA MED MIN DANSA, TJÄNA PENGAR PÅ MIN DANS, JAG VILL ATT FOLK SKA UPPSKATTA ENS SLIT, JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT INGENTING HÄNDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

vi har inte tid för sånt här.

den glada känslan från dagen är som bortblåst och en tung ledsamhet ligger över bröstet. jag är ledsen på mig för att jag inte tar itu med saker jag lovat mig själv, jag bryter ständigt mina egna löften och då bryter jag även på en gång ner mig själv. jag tycker att det är jobbigt att inte direkt ha någon ekonomi till förfogan. jag tycker det är jobbigt att inte veta vad som komma skall och att må som jag gör. jag är ledsen på mig själv över att jag nästintill kastat bort gymnasiet. ja, jag är helt enkelt ledsen över en hel del saker. besviken. tycker att saker och ting är jobbigt. sen allt det vanliga. kroppen, dansen...´nej. sover för lite gör man också. godnatt.


(kanske, kanske barca den 3:e april..)


det är nu som livet är mitt.

kaffe i solen med bästa vänner är bra för själen. jag vaknade tidigare och mådde skit, ont här och där. men jag har förträngt det. solen har gjort mig lycklig. åh, jag har alla möjligheter i livet, det ligger ju framför mig, den bästa åldern och tiden är nu! jag älskar det. jag älskar våren, kaffe och mina vänner. supertacksam över er och den här våren kommer bli great. jag vill typ göra allt, och allt jag vill göra kan jag göra (tack för dom orden kära sophia, för flera år sedan nu men betyder lika mycket än!) visst, vart ska pengarna komma ifrån? hemma eller borta i sommar? en sista riktig sommar eller norge för att tjäna cash? dra direkt efter sommarn till LA eller bara ha kul först?! spela roll! jag är glad idag. nu; en stor kopp av mitt favorit té, grönt chai-té, till det ett efterlängtat nytt one tree hill avsnitt, som jag har väntat..

jajaja

ville bara säga att jag har sovit ut till tolv, lyssnat maggio hela "morgonen" och nu satt på mig min favorit kornblåa seconhand stickade tröja och har min stora svarta sammetsrosett på huvudet och ska nu vandra neråt stan i mina svarta glansiga docks och fin musik i öronen för en kaffe med tjejerna. mega säger jag om det.

puss så länge.

sanning eller konsekvens

ville bara tacka veronica för att hon ännu en kväll har förgyllt mina hörlurar, fint som snus! (som by the way är mitt nya favorit-uttryck.) dagen har bestått av skola, jobb och sedan bara sådär spontant ätit middag ute med min käre far, väldigt, väldigt mysigt och betydelsefullt. tack för det. ska antagligen dit nått nästa vecka... har även fått med linnéa på min briljanta idé,så ja.. planering kan börja! jag har studiedag imorgon (även på onsdag faktiskt..) och studier är just va dagen måste fyllas med. ska även bli nån timma på gymmet sen får vi se, snälla vårväder tack! då vill jag ha en kaffe tillsammans med brudisarna i parken. men först och främst ska jag nu sova och har ej ställt någon klocka till imorgon, yay! ska bli sååå skönt då jag va uppe alla dagar i helgen pga baletten. 
puss på er sötisar. (och på veronica...)


Man ska va glad för det man får. För varje månad, varje år

ligger i sängen för att sova. börjar inte fören 11 imorgon så klockan är ställd på halv 10 sen hoppas jag på fint väder så det kan bli promenix ner till skolan. sen är det jobba+gym+plugga som gäller.. baletten gick riktigt fint idag, jag och lazslo är numera bästisar, he he. nu mår jag mest bara skit, ont lite här och där men försöker förtränga det vilket egentligen kanske bara är jättedumt. hoppas på en fin vecka innehållande råplugg, vårväder, måla en mintgrön vägg med vita prickar, börja använda min nya väska som mor min tillvärkat, fikor med vänner (kanske till och med i parken?..), balett-träning, föthoppningsvis sova bättre + må bättre, fundera på framtiden, få saker och ting gjorda, kanske träffa pappa?, för att sedan kanske avsluta veckan med rajj-rajj eller varför inte bara vin&vänner, fint som snus.

veronica maggio, anna ternheim, robyn och lykke li varvas om och om igen på itunes. älskade svenska musiktjejer. underbart fina och duktiga är dom, just nu finns inget mycket bättre enligt min mening. har även levt med youtube senaste timman och kollat danstalanger från L.A, saknar allt! min framtid är fortfarande oviss då jag vill allt men samtidigt igenting, då jag tror att jag kan allt men samtidigt ingenting... att träffa någon kanske egentligen inte vore så dumt? släppa på kräsenheten och sluta bry mig om andras tycke, de vore iallafall inte fel. nytt folk överlag tackar jag inte nej till just nu. även om jag har folk nära mig som är dom bästa jag vet. framförallt familjen! min syster kommer hem från en lång vistelse i thailand på onsdag!!! och min älskade bror jonis blir 21 på fredag- +att jag blivit strongt mycket mer sugen på att faktiskt ta tag i saker och se till att en maskerad med temat; HAIRSPRAY går av stapeln. vore fruktansvärt fint tycker jag..

nu sova. pussis

Prescribing themselves, Anti-depressants.


jag har haft en riktigt bra lördag. jag kom någorlunda lätt upp imorse trots tidigt + öl kvällen innan. kom iväg till sthlm och hade två timmar balett + floor work och hela alltet. skit jobbigt och svettades som ett as men det gick dock bra vilket kändes mega-skönt! innan baletten, då tågen går sämst på lördagar, hann jag även med lite shopping!! hittade mina student skor, åh va fina dom är. höga kornbkå mocka skor, wonderful baby, så nu är mössan, skorna och tyget klart inför den stora dagen den 12 juni, skönt att va ute lite i tid. nu måste bara tyget till sömerskan vilket jag ska ordna nästa vecka. köpte även en fantastisk grönaktig kjol i siden, ett par strumpbyxor och en ganska enkel vit t-shirt från weekday. kanske därför baletten gick så bra idag, isabell va på gott humör efter shoppingen + en stor latte. ha ha. har också hunnit komma igång med moa martinson boken, sovit lite på tåget hem, ätit god middag+ fika med familjen. nu ska det bli lite städning på rummet då jag har chillat med dattan och megafina lily allen i bakgrunden som by the way är the shit just nu liksom. sen till 20.00 kommer mina gudföräldrar hit för att se hela melodifestivalbaletten. ganska trist program dock, inte sett en enda deltävling iår. men mysigt att träffa dom ska det bli. och jag ska äta fluffiga popcorn med massa salt och dricka ett glas cola eller två. sen tidigt i säng ikväll då det är 10-tåget till sthlm för balett som gäller imorgon också.

puss alla. i veckan som kommer, balett, gym, PLUGG, studiedagar, måla en lite vägg i mitt rum mintgrön med vita prickar medmera. sugen på röjj-galejj också. vilket dock inte betyder utgång i vässan.- jag skulle vilja hemmafest. eller maskerad. jag skulle vilja styra upp en maskerad med temat: hairspray!! hur grymt vore inte det? say whaat liksom.

by ett till litet way; plopp saltlakrits är makalöst god.


I want to sleep with common people like you

nya facebook-layouten suger appropå ingenting. ful, fulare, fulast! så bajs på den. jag ska sova då det är tio-tåget till sthlm imorgonbitti som gäller, balett hej vare här ja. idag med och på söndag också, heja mig! vart ute och tagit en öl. trevligt. men känner att jag ska lägga åtminstone pluto på hyllan ett tag, ja, jag tror banne mig det.... jag vet inte. vill nått annat på nå vis. kan va kul ilbland, men njaa. vi får se. för kul vill jag ha. men ja ja.... segt inlägg... ha ha

sömn, ja tack! massa studiedagar nästa vecka, ýay.¨
pussis, än en gång. fula facebook.
cio

a picture

jag gillar ju verkligen sandra och tyckte det här inlägget var mysigt.
jag lånar idén.

A picture of you in your room.

jag kom fram till att jag har banne mig inte en enda bild på mig i mitt rum. men här är min säng, den sover jag ofta i, även lilla rasmus lyser fint på hyllan

A picture of you very drunk.

nyår 07-->08. riktigt, riktigt bra nyår med mina kära. men lite väl galejj in på timmarna.

A picture of you on your birthday.

blev 18 år och hällde upp champagne vilket mamma ville föreviga med en suddig bild.

The youngest picture you can find of yourself in digital form.

skidsemester och jag mest chillade redan då.

A picture of you in one of your favourite outfits.

inte direkt nån favorit outfit, och inte är den här så himla hipp heller. bara det att den är vårig, saknar jeansjackan,  randig klänning utan strumpbyxor, min rosa period i våras, mitt blonda/rosa ruffsiga hår.

A picture of you making a goofy face at the camera.

rebecca knäppte massa kort när jag larvade mig. nyår 08-->09

A picture you miiiiiight have edited to make yourself more attractive.

hej göra bilden ljus och vit med höga kontraster för att att få till den coola känslan, he he

A picture of a night you regret.

usch, copenhagen i somras. midsommar. bra kväll. eller....

A picture of you truly being yourself.

på dans-klass i LA, hiphop klass, det jag älskar att dansa mest i hela livet. utvald, helt utelämnad, försiktig, feg, blyg, rädd för att inte räcka till, för att inte vara bra nog. det är nog mitt absolut sanna jag.

The most recent picture of you.

lördags kväll, aningen småberusad och glad.

A picture of you being ridiculous.

limpan och jag larvar loss en sensommar-kväll till "jag är en vampyr" och är allmänt glada.

A picture of you showing off a new haircut/color

Första korter efter att jag turned redhead september-08 efter att vart blond hela livet.

A picture of a time in your life that's over, but you wish it wasn't.

alla sommarlov. visst att det kommer bli sommar en gång om året resten av mitt liv, och visst att man kommer va ledig. men ens skol-lov är över eftersom man tar studenten i juni och somrarna kommer aldrig bli desamma igen. den där känslan av att vara fri, av vänner och värme. sommaren 07+08, helt underbara.

A picture of a time in your life that's over, and you couldn't be more thankful that it is.

visst. jag gillade att vara ung, liksom liten och ha allt framför mig. men när jag tänker efter. den här bilden tog jag på mig själv min första dag på gymnasiet. min äckliga klass på rudbeck, hur dåligt jag mådde under hela den terminen innan jag bytte skola och lite mer hamnda rätt. nej, äcklig tid i mitt liv. men smal va man...

A picture of you when you were anything but happy.

här hade jag tyvärr ett antal bilder att välja på. men just den här kvällen minns jag som den vore igår. cirka ett år sedan och allt var bara en lögn, en image. har nog aldrig älskat jessica så mycket som denna kväll.

A picture of you when you were a different person than you are now.

för att jag var 12 år, dansade för att jag älskade det och för att inget av allt, allt som pågått under de senaste året hade hunnit börja här, allt var annorlunda. dom senaste åren har format mig något enormt.

A picture of you with someone you love.

mina underbara syskon. dom bästa jag har!  (new york för cirka 1 år sedan.)

A picture of how you'd like the world to see you.

en bright, självsäker, snygg, smal tjej som vågar gå klädd som ingen annan utan att ens försöka, som kommer sträva efter nått i sitt liv och därav komma någonstans, folk vet vem tjejen med de röda håret är.

A picture that describes how you'd like to spend every day.

i LA, påväg till Santa Monica-bechen. med mina bästa vänner, dricka god öl på stranden. leva på min dans, spendera nätterna på sköna hak nere vid venice med dom snyggaste människorna man kan tänka sig! det vore fint som snus.

A picture of a time when everything was changing.

jag hade en vecka kvar i nian, sen skulle man lämna allt, klassen, underbara grundskolan, fryx och alla underbara lärare där, tryggheten, här skulle allt komma att förändras..


A picture that makes your heart hurt.

min pappa. det gör lite ont i hjärtat varje gång jag tänker på hur fel allt har kommit att bli.

A picture that makes your heart smile.

För att jag vet historien bakom den här bilden. bilden på ellens och min fot. vi går barfota hemåt från stureplan mot slussen. vi har ont i fötterna efter en lång kväll i klackar, solen går upp, det är sommar och vi har det mesta framför oss.

A picture of one of the best nights of your life.

vi invigde sommarn-07, det som skulle bli den bästa sommarn!!! vi tre hade en alldeles perfekt sommarnatt med inga problem, smått berusade sprang vi runt och tjoade, glada som inga andra, låg på bryggan och vilade, va som i en annan värld. ja, det va banne mig en av de bästa kvällarna!

hultsfred-08 (mina eller någon annans minnen..)

"det kommer ändå bara leda till något dumt, ändå" strömmar fruktansvärt vacker ut ur annikas mun, hela hon är fin som snus och jag kunde inte njuta mer. vinden blåser genom mitt hår som inte borstats på flera dagar och solen tittat fram bakom molnen. Efter att två dagar och nätter studsat upp och ner på en mängd olika konserter, druckit öl i mängder och träffat underbara människor känns det så bra att bara få stå, stå och njuta av det som kunde vara de finaste svenska texterna i historian. jag och min kära vän tar varandras händer och njuter av att vara i liv, njuter av vad musiken kan få en att känna. musiken, som alltid finns där, som alltid står närmast ens sida och stöttar en i alla situationer man någonsin kan tänkas hamna i. Annika avslutar sin sång och börjar därefter med sin vackra norrländska tala med oss, hon talar om att vi ska vara rädda om varandra, ta hand om varandra, respektera varanda och istället njuta, njuta av de man får vara med om, lyssna på musik och träffa nya underbara människor. hon tar sedan ton och sjunger högt och respektfullt "allt som är ditt". Det svängde till i magen på mig och min vän tryckte sin hand hårt i min. Just där och då lovade vi varandra, utan ett ord, att alltid finnas för varandra, att alltid ha uppsyn över varandra, att värdera och respektera varandra, att alltid vara vänner.

att ha spenderat dom senaste dagarna omgiven av underbara vänner, musiken som betyder mest för mig, dansande folk som är lyckliga, pojkar med de vackraste ögon, nackar, händer och hår jag någonsin sett på ett och samma ställe har gjort mig glad på så många sätt och vis. det har visats med ett stort leende på mina läppar, genom fjärilar i magen och genom galna men ack så glada hopp och danssteg. jag har njutit av att sitta i ett tält och dricka öl när regnet öst ner, lika mycket som jag har njutit av att stå längst fram och se Pete Doherty sjunga Fuck Forever, hoppa, sjunga och skrika av lycka till Paramore's Born For This eller stänga ögonen och njuta till deras When It Rains som Hayley sjunger så förskräckligt vackert att öronen skulle kunna blöda men istället får ögonen tåras. ja, jag vet inte hur jag ska få ner i så pass bra ord att ni förstår, men dom här dagarna har vart fantastiska. helt underbara för att vara exakt.

och att få komma tillbaka vore värt mer än någon kan ana.
 


this town has got the youth of me

inne i en period när jag har riktigt svårt att sova. förr har det alltid vart på grund av att jag tänkt för mycket, eller mått dåligt, eller haft ont. men så är liksom inte fallet, kan bara inte somna, det tär på mig. verkligen. men jag ska sluta prata tror jag, vill mest bara få vara ifred och ha mitt som mitt liksom, inte dela med mig, inte ha någon som lägger sig i. har bara inte tid med den bristande energin just nu, vill träna, oj vad jag vill träna. skinny bitch here i come! men va äckligt mycket folk på gymmet idag så pallade inte, är bara drygt när man måste vänta på varenda jävla maskin, så gick hem i snö-ovädret istället. kanske skulle allt bli lite lättare om det kunde börja ljusna, mörkret skrämmer mig så nu förtiden. jag vill ha skinnjacka och kunna rulla ner för backar på min cykel, jag vill verkligen cykla.

jag undrar verkligen hur saker och ting kommer gå, nu med skolan fram till studenten, och framförallt sen. om jag inte ens kan klara av att utföra ett mål som att städa rummet hur ska jag någonsin klara av någonting? tänkt om man blir den där människan man egentligen alltid fruktat att bli, den som aldrig tar tag i sitt liv och egentligen inte kan något, den som alla tittar på och tycker synd om, för att man är kvar, kvar i det gamla och har egentligen inte fått ut någontin av livet. jag är rädd, rädd för det, rädd för de sista månaderna på gymnasiet, rädd för framtiden, rädd för hur jag mår och över att ha ont, rädd för att jag inte minna, rädd för mörker, rädd för världen och har helt börjat tappa förtroendet för halva befolkningen.

anna ternheim i lurarna, det är fint som snus de. så vackert att mina öron skulle kuna blöda men istället får mina ögon fyllas av tårar. tack och (om jag har tur,) godnatt.

bild-update


ja, som ni vet vankades 100-dagars fest för oss kommande studenter i torsdags förra veckan. amanda och louise kunde inte vart mer taggade.

camilla, louise, jag & amanda- sen 4:an ♥

louise och amanda är superfina, dom tycker jag om.

vi dansar alltid väldigt mycket, framförallt på trevliga förfester, det tycker jag om.

självklart sjöng vi ju också högt om studentens lyckliga dar.

sen blev det fredag och 6:e mars, min kära louise fyllde 18 vilket skulle firas med dunder & brak. det börjades med småplock och mängder champange hemma i hennes lägenhet, hon bar en alldeles sockersöt kornblå klänning kvällen till ära.

sedan gick vi vidare för middag på tabazco, där avnjöt sötshirin en cosmo.

sen blev det utgång, pluto-champagnebaren och partajj resten av natten. camilla och louise är by the way fina som snus

lilla linnéa hade ju även hon fyllt, så det firades för henne med, för fulla muggar!

goscamilla, mysorre och häftiga jag! allt som allt en pang-kväll!!

sen blev det sthlm i lördags för firande av ellen genom en jävla pangkväll med bland annat massa timmar på en discobuss!! bra människor, livé musik och massa dans. galet!

livé-musica vare ja! riktigt najs

massa dans blev det ju självklart också då bussen va fylld av massa dansare!!

jag och alvaro spelade en massa, massa trummor!!

en helt sjukt galet bra kväll!!  men här tackar jag för mig. pusshej

don't you let me go, let me go, tonight

har haft en jättebra helg innehållandes enbart, bokstavligen talat, vänner, fest och rajj-rajj liksom. inte så mycket mer att säga just nu- sthlm var grymt!! helt galet faktiskt. nu är jag död, ska försöka somna. den här veckan är det nyttigt käk, sova lite mer, träna stenhårt och plugga en mega-massa som gäller, balett måndag, onsdag, fredag, lördag, söndag måste bli av!! men som sagt, sen i torsdags har det vart galet med galejj, födelsedagar hit och klackar dit. naajs.

bilder kommer.. men uppladdningen segar och jag ska som sagt sova. pussis.
tankar, funderingar, tung över bröstet. saker och ting börjar komma ikapp mig.

alla kallar mig för discotjej

det är mycket nu. alla fyller ju år, bara massa rajj-rajj. nu måste jag göra mig iordning igen, fixa och trixa lite, packa ihop lite saker och annat smått och gott. sedan mot sthlm och mer firande, yes, jag kan fira ellen. mega!! igår fyllde ju hon år, men det gjorde även min kära louise så det firades för fullt här i vässan, även min söta limpan blev firad vid en rejäl utgång. hade en mega-kväll! mycket mer än så hinns inte med nu, sover kvar i sthlm efter vad som kommer bli en galen natt. balett imorgon förmiddag, puh! sen äntligen en lugn söndag-kväll, längtar faktiskt redan nu efter té i soffan framför beck, sova i tid och ingen alkohol, ha ha. men ikväll gäller det! yay. det får räcka för nu, inte tre dagar irad på ett tag framöver, men bra träning inför studenten, he he.
pussis alla, ha en megalördag!

hej vår.

åh, dagen har bara vart så fin på nå vis. jag sov enda till 11 igår, kunde faktiskt också somna på en gång igårnatt, puh, sen har jag bara fipplat. jag hade på mig min vit-blå blommiga kjol och blå sidenrosett i håret och va bara allmänt glad. åkte ner på stan och fipplade med linneas "överrasknins" skattjakts aktiga sak. sen åkte jag hem och fixade ben & jerrys, solen sken i mitt ansikte när jag gick från bussen och linnéa var överlycklig över allt, små som stora ting, jag hade fipplat med så det kändes jättekul! ja, fint bara helt enkelt. och nu ska det bli röjj! sitter med inpackning i håret och har precis målat naglarna glittriga. snart en dusch och en drink, fixning till bra musik och sen dansa hela natten lång på 100-dagars festen med alla överlyckliga "kommande" studenter! fint det med. liksom bara bra. yay dock fortfarande lite ledsen över att imorgon missa en annan av mina bästa vänners födelsedagar, ellen, då hon bor i sthlm och louise & linnea ska firas här i vässan. vet nämligen att hanna har super-roliga planer till ellen. men fan, nej. tänk inte så nu. den här helgen kommer va kanon!!! lev idag, ta imorgon när det kommer.

puss alla, nu är det rajj-rajj!!
TJALALALALAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATTIS IGEN MIN UNDERBARA VÄN!!!!!!!

- JAG OCH LIMPAN, FÖR TRE ÅR SEDAN!

090305

så har min kära linnea "limpan, limp'bizkit, kicki D, leif" isaksson gått och blivit vuxen, 18 jävla år!! feta congrats till dig min kära. Pussis ♥. GALET!
by the way de va riktigt underbart att prova sin studentmössa tidigare idag, och vi hade en riktig fest " the gang" in school liksom. vi satte på oss mössorna, blåste i trumpetaktiga saker och dansade omkring! man nästan kände vagn "a la-studentdag" stämmning!

död efter sthlm, hoppas på att kunna somna inatt. men får sova ut till 10.00 iallafall. sen fixa och dona med lite saker här hemma för att sedan fixa och dona med lite saker på stan och sedan träffa limpan för lite firande. mega.

OCH SÅ FINNS DET DOM SOM HAR, FLERA HUNDRA DAGAR KVAR!!!!!!!
FÖR JAG TAR STUDENTEN OM 100 DAGAR!!!! helt cp-galet
100-dagars festen imorgon (eller nja, idag om man vill se det så...) kommer bli fetbra.
pusshej, mot sängen

common people


jag gillar min musik. men ibland får man ge bror lite cred när han får mig att få upp ögonen av alldeles underbar musik. pulp är underbara, den här låten är galen. ja, så va det med de. tack jonisponis,.

nu, försöka sussa lite eftersom det aldrig går om nätterna nu förtiden.

Nostalgi

åh, idag hittade jag gamla bilder från LA-resan sommarn 2006, min första gång där. det är så fint att tänka tillbaka till den månaden där, de va så fint, så bra, så fina människor att vara där med, dansen var underbar och blev min passion igen. det var liksom där&då allt började. ellen hade nu också lagt upp ett nytt album på facebook med en blandat gammal kompott med bilder. va mycket vi har vart med om tillsammans om man  tänker efter, och fan va vi hängde förr om åren, de va vi mot världen liksom och vi hade det väldigt bra! ja, lite så  bara..men nu måste ja sova. de va två jätte bra och roliga dansklasser i sthlm ikväll. underbart att dansa lite lyrisk-jazz. men ska upp 07.00 imorgon! yes, imorgon är sportlovet över för min del. sen blir det sthlm after school, för tre timmar balett med kära laszlo.

sen väntar bara massa trevliga saker resten av veckan, mega! ska ta tag i mig, min kost och skolan igen efter denna helg. pussis alla
 
bilder från Los Angeles, sommarn-06
1. sushi i L.A ♥ 2. ellen&jag, team nicole, vi va små och hängde mest hela tiden!

not fair.


los angeles -07
allt känns bara som ett stort kaos! mycket nu, mycket...

SLEEP DON'T WEEP

jag har försökt pluggat nu söndag, måndag. det har gått sådär. ja, jag vet bara inte helt enkelt. det känns som det är försent för allt och att jag ångrar val jag gjort under mina år men orkar inte tag i det nu och orkar helt enkelt inte bry mig. nu hoppas jag iallafall på att jag kan somna på en gång. ska mysa med lite musik först och ja, as usual, ett avsnitt av LA ink. sen ska jag försöka komma upp runt 9 imorgon, för att hinna morgonpromenad + MASSA plugg innan stan runt 2 för att fixa saker inför alla jävla (he he !!) födelsedagar den här helgen, sen sthlm och dans halv 5. jag vet inte, jag är bara trött, mår sådär, känner inte för någonting. hoppas det går bra att dansa imorgon, sen börjar allt på onsdag och ja måste fan dra mig själv i kragen nu alltså. på torsdag är det 100 dagar kvar till studenten!!!! jaja, lite ont i magen har man angående folks födelsedagar också, och pengar!!

det snöar utanför. jag vill ha vår. eller egentligen vet jag inte. men tiden måste ju tydligen gå, så ja, då kan det ju få bli vår. vår med massa kaffe, timmar på uteserveringar och öl, häng i parker med picknick-korgar! ja ni vet.

fools gold

har haft det mega-kanon-trevligt och blev superglad över att mina vänner som inte tidigare hakat på fools trivdes. dansat järnet och röven av mig + druckit en hel del öl, de är fint de! nu kunde man inte längta mer till att ens mys-linnea blir 18 vilket sker på torsdag, från och med då blir det andra bullar. du och jag liksom. helt död, så hemma nu, inget eftergalej för min del då senaste natten tog kål på mig utan en blund. hoppas på annat inatt vilket borde hända då jag dansat ihjäl mina fötter till den bästa musiken och druckit en del öl så, ja nu ska det fanimej sovas! sova ut, ingen klocka ingenting. sen väntar plugg, yoga+gym och sova i tid. fippling måste även ske, har en del att stå i liksom. redan mars, yepp 1:a mars är här, kan inte låta bli att bli skrämd. ..
puss och megahej