loving it

jag har det så bra så... sen i torsdags har praktiskt taget varje minut spenderats med dom jag tycker allra mest om. dag, som kväll, som natt och det är föträffligt fint tycker jag. solen skiner hela dagarna och kvällarna långa, jag dricker en massa öl och njuter. njuter av att bara va. det är också kul att det går bra på balettakademin, så från och med imorgon är det hårdkörning i sthlm som gäller, hela veckan. så ja, en liten update. det händer inte mycket mer än så. kanske inte så mycket för omvärlden. men alldeles tillräckligt för mig. puss, njut!

klackar all night


på min finaste, bästaste studentdag råkade de komma en skur precis när jag kom hemåt mot mottagningen med all god mat och alla underbara gäster. men se vilken förträffligt fin bil som hämtade upp mig från flaket. om man ändå kunde ta tag i körkortet och sedan glassa runt i en sådan, den ni! (och nej, converse bars ENDAST på flaket! hehe)

underbara sommar

det är så vackert ute så man får nästan lite ont i magen. dagen har vart förträffligt bra. spenderat den i camillas trädgård med mina fina. druckit kaffe och ätit världsgod-sallad. sprungit genom vattenspridarn när man legat i solen för länge men annars spenderat största tiden med en tidning i hand liggandes på gräset. det är också kul att det går bra på balettakademin, så nu blir det sthlm och hårdkörning onsdag, torsdag och sen får vi se. roligt ska jag ha det iallafall! men visst blir man lite småavis när en vän spenderar dagarna i danmark och dricker öl och nu färdas vidare mot peace and love, mer öl och underbar musik- jaja. jag har det kanon. massa planer och drömmar. men vi får se. den som lever får se.. som alla i det här laget vet. men så ja... imorgon kör vi igen då! som sagt, kul ska jag ha! sen får det bli som det blir. helgen kommer bli kanonmega iallafall. just ja, imorgon efter all dans ska det också mysas med massa islatte på bryggan hos jennie. yay. puss igen, måste sova. tidigt tåg imorgon.

if I keep on dancing, I won't feel no pain.

jag förstår inte att jag låtit det gått så långt... men nu är det som det är och imorgon får gå som det går. det är ändå det jag vill och kommer nog alltid att förbli så... oavsett... jag vill dansa!

nu jävlar! hur det än går ska det från och med imorgon bli en ändring.

tänk att det idag var en vecka sen..


min fina, fina klass. NVSP3C ♥

sophie & jag, nervösa innan utspring

VÅR VAGN!!! more is more. åhhhhh

jag och bästaste mandie på flaket

åh. finaste, finaste dag! men nu är det dags att gå vidare. yes. så mot nya fester i livet och just nu mot MIDSOMMAR med dom bästa. det kommer bli så bra, så bra. med midsommarstång, snaps och hela köret. yay. puss, ha en fin/galen midsommar.

vill gör om allt, igen och igen och igen och igen!


FAN VA MAN SAKNAR ALLT!!!!!!
alla fester, mössan, NVSP3C,
den fantastiska 4:an, kunskap,
utspringet, pirret i magen, vagnen

LÄTT DOM BÄSTA VECKORNA I MITT LIV!

det är över nu.

nej. jag vet inte vad jag ska säga. det är helt sjuk. har haft dom bästa veckorna i mitt liv och igår var bättre än jag någonsin kan beskriva i ord. sjukt att man sitter här idag helt slut, igår vid den här tiden var det mer folk i huset än vad det någonsin varit. underbart. bästaste, bästaste dagen som sagt!! mer få komma någon annan gång. tankar, funderingar, utlägg om dagen och bilder.. nu måste jag sätta igång om jag ska se ut som folk 19.00 då jag ska infinna mig på middag med alla forna kunskapselever och lärare, fint! sen utgång och livé-spelning. puss.

UNDERBARA, UNDERBARA STUDENT-TID 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!

GODNATT!

nu stupar jag i säng.. efter bästa, bästa dagen!

Denna dagen ett liv.

nej. jag försöker. försöker få in, försöker förstå. veckorna har gått, roligheter efter festligheter har passerat, passerat mig som en vindpust och är nu över. jag ska nu gå till sängs, sista natten, som skolelev, som student. jag har banne mig haft dom bästa veckorna i mitt liv. och vi skiter fanimej i vädret imorgon. jag ska ha den bästa dagen i mitt liv. kan inte låta bli, tårarna rinner redan lite smått blödig som jag är. jaha. is this it? va händer nu? har man nu redan upplevt den bästa tiden i ens liv. vart går vi från här? mina vänner. åh mina vänner. min familj. nej, en konstig natt väntar med mycket funderingar, tankar, glädje, lycka, tårar, förtvivlan, ängslan, längtan, frihet, pirret i magen. som när man va liten ni vet... hur ska detta sluta? tar vi allt sen. ska jag bara sova nu. vakna upp pigg och redo att göra dagen. för allt kommer bli bra, allt kommer vara perfekt. allt från champagnefrukosten hos mig med klassen, till avskedet i skolan, till utspringningen, till flaket (NVSP3C, more IS MORE, lätt snyggaste vagnen) till mottagningen med alla man älskar, till förfest med klassen, till den stora studentfesten, till häng i vasaparken, till efterfesten hemma hos mig och ända till morgonen efter, när jag ska stappla ner mot frukostbuffén på stadshotellet med dom jag älskar mest. ja, allt kommer va så fint så. svep snälla inte förbi för fort bara- nej. oj vad jag ska njuta och ta vara på den här dagen. må illamåendet släppa och att det bara är nervositet för framtiden. nu har vi det bättre än aldrig förr. vill inget annat.
LÅT MIG BARA KÄNNA, så är jag nöjd!

grattis också, mina finaste, finaste vänner; louise, camilla och amanda.
jag älskar er så. ni har gjort dom här tre åren fantastiska och de senaste veckorna hade inte vart dom bästa i mitt liv utan er. så ja, GRATTIS! ni är värda precis allt fint i detta liv. och lämna mig aldrig.

sjung om studentens lyckliga dagar!!

JAG TAR STUDENTEN IMORGON!!!


yes. imorgon smäller det. dagen med stort D. helt stört!
hade en superkväll igår. idag är det de sista fixet och trixet som gäller.
ska hoppa in i duschen nu. sen fixa mig. ska till fotografen.
efter det bär det av mot vagnen för dekoration och sånt skoj!
sen är det bara uppvilning inför den tidiga morgondagen.
måste dra. det här är stört underbart. puss alla. gratta mig imorgon ;)

sista kvällen som student.




3 härliga pics från gårdagens bravader, blandat med massa jesusar, jag som en förskräckt jesus och mina andra fina, bästaste vänner som både poliser och boxare. helgalen superbra kväll!

och nu måste irodning-görningen ske. sedan ta ölen i kassen och dra sig mot lojjs för förhäng med mina absoluta favvisar. sen blir det utgång ikväll igen. sista utgången som student. åh så sorgligt det låter och jag må ha sagt det förr.. men så här skulle jag kunna leva bra mycket längre! puss.

tack för igår!

jag hade en jätte-jätte-jätte bra kväll igår! alldeles grym faktiskt.. med superbra förfest tillsammans med klassen och sedan följd av en galen maskeradfest för alla studenter. jag ska ha en galen kväll ikväll igen. men nu måste det kilas. ska ner till skolan och städa ur skåpet, sedan möta upp friends för lite food och sedan på en runda med amanda och frida i klassen för att köpa sprayfärg till lakanene på vagnen och massa andra dekorationer. ha en fin onsdag. jag har bestämt mig för att skita i vädret- JAG HAR DET BÄST! pusssss

ALL IN

jag undrar om man kommer känna det. det där. när man står där på trappan. på fredag. när man sprunigt ut från skolan. när man sprungit in i framtiden. jag vill känna det. det där. och så saknar jag. jag saknar "my person".

men nu ska jag festa. än en gång. det ska bli klass/förfest och sedan beger vi oss, som jesus, mot den stora maskeradfesten tillsammans med alla andra studenter. kvällen kan bli riktigt bra. ska njuta av de sista fest-tillfällerna med mina jättebraiga klass. ska gå all in nu, sista veckan för oss som studenter. varför kan inte allt alltid vara såhär?

funderingar.

det slog mig idag att jag verkligen tar studenten på fredag. det tar slut. det som vart ens trygghet de senaste 12 åren. vad händer nu? vad händer för mig och mina bästa vänner? hur kommer saker gå och hur kommer våran vänskap bestå? visst, jag har det just nu bättre än någonsin och skulle vilja stanna i denna idyl i minst ett år till men samtidigt vet jag att det på fredag tar slut och det kunde inte skrämma mig mer. jag älskar ju mina vänner. det jag upplever nu. det jag har haft. jag vill njuta så mycket som möjligt dom här sista dagarna nu, umgås varenda ledig sekund med mina finaste vänner, prata, skratta, gråta och prata framtid över ett glas vin. att vädret tyvärr sviker får man se över. sånt strunt ska inte få påverka alls. nej. nu ska dom här 5 dagarna fortsätta på samma braiga vis som dom gågna veckorna har vart. med dom allra bästa. älskar er enormt.

imorgon 10.00 ska studentfoto tas i skolan med min underbara klass. sen ska det springas runt och göras uppdrag. saker måste även planeras inför tillexempel vagnåkningen på fredag och dekoration måste inhandlas. på tisdag väntar utklädnads-fotografering, sen till kvällen väntar klass/förfest för att sedan fortsätta mot den stora utklädnadsfesten för alla studenter. på onsdag bär de av ut mot landet för att påbörja dekorationen av vagnen, spraya lakan och annat. sedan tippar jag nog på utgång då igen, med mina finaste! ja, sen torsdag fortsatt dekoration och laddning inför dagen med stort D. vi får se hur mycket tid jag får över till annat. vill som sagt spendera varje lite ledig sekund med dom man kommer lämna. med dom som är mina bästa och som jag faktiskt inte förstår hur jag ska klara att vara utan.

den kommande sommarn ska banne mig bli den, än så länge, bästa sommarn i hela mitt liv. jag ska komma fram till saker, svajja runt i sverige och utlandet, vara lycklig på festival och spendera den största tiden med familj och dom jag tycker allra mest om. jag ska fundera och tänka, komma fram till bra saker för att sedan vara redo för framtiden!

nu; mot sängen. uppladdning för den kommande, helt underbara, veckan! min studenklänning hämtades färdig och helt underbar idag hos sömerskan. puss på det.


och jag kör igen.

och festen fortsätter. hehe. hade en riktigt trevlig gårdagskväll innehållande bland annat personalfest med dansen. god mat och öl, trevliga människor och massa skratt. sen mer öl nere på stan och skönt chillhäng. nu ska jag lite spontant dra mig mot tåget. jobbar sthlm ikväll. yes, röjj ikväll igen. så nu kör vi, jag, louise, shirin och camilla. det blir great! har dock ingen inspiration och inga snygga kläder..... det får tas tag i efter studenten då även hårdträningen måste sättas in. jaja. imorgon ska jag ha en lugn dag. hämta från allt och förbereda mig inför veckan. stanna upp och känna. ta in alla intryck och allt jag gör just nu så jag inte bara rusar förbi det. nej, man vill känna. ska även bege mig mot röstlokalen imorgon, första gången för mig. yay. jaja. mot tåget som sagt! puss, ha en grym lördag!

en vecka kvar.

dagarna går och bara en vecka består av min 12åriga skoltid. jag har det bra. jättebra! bokstavligen festar dag efter dag. bara en massa festliga studentsaker och ja, det kunde inte bli bättre. utklädnadsdagen igår va great, utgången va great  och min bakisdag har vart bra den med tillsammans med dom 3 favoriterna! den ljusa framtiden är banne mig vår. tänkte ge er en blandning av bilder och sedan ska jag sussa. förlåt, dålig uppdatering och bara massa studentsnack. men JAG TAR STUDENTEN OM EN VECKA!!! imorgon har vi mösspåtagning 10.00 sedan blir det lunch med skolfavoriterna. sen är det femkamp som gäller och jävlar vad jag luktar vinst! imorgonkväll blir det galej, dock inget studentgalej, men galej blir det. personalfest och det kommer bli great! sen utgång på de och ja... lördag väntar överraskning från shirin till oss 4 som tar studenten, kan som sagt inte bli bättre. puss och sånt. tar ni studenten därute, NJUT!! har ni år kvar, NJUT av det med för de är sjukt att det är över om en vecka. allt.

jag & min kära maria i limon påväg till balen i söndags.

uppställning utanför slottet.

jocke & maria under middagen.

en pose från sophie & mig.

jag & bästaste maria som gjort mina gymnasiår lite lättare.

min bästaste klass från utklädnadsdagen igår, NVSP3CCCHRIST!

jag och min bruuuuuuudz

vi bugar oss djupt för kära handledar-helena

bada i fontänen.

min louise passade på att klå upp christ under fest i parken.

jag och bästaste louise på förfesten igår-

där, massa bilder. sorry. haha. puss och GODNATT! (jag har det bra...)
väldigt massa mys hos louise idag också, vi spontan-slängde ihop en kladdkaka hon, jag och camilla. åt, drack cola & kaffe och pratade framtid. skrämmande men fint. jag älskar er.

fest!


-en till bild från balen. kommer nog någon på enbart mig sen.


har haft en myskväll hos louise. jag, hon och camilla bakade scones och snackade i timmar. nu ska jag hoppa i säng efter lite chillande. 10.00 infinner sig klassen hemma hos mig imorgon. ska bli christ-utklädnad och "förfest". sen galenskap på stan och kånkande på kors! hehe. kommer bli en GALEN onsdag om man säger så. party all day, yay! puss då. sova!!!!!!!!!! JAG HAR BARA MASSA, MASSA FESTER KVAR!!

what will become of me

jag är för tillfället väldigt nöjd med min tillvaro. tror jag. på grund av vad. vänner. känslan av att snart vara fri. allt glatt humör och alla fester. jag vet inte. för inte vill jag påstå att min mående är på topp. men min tillvaro, eller? samtidigt som allt vart så fint under helgen har även allt gått för fort och nu är det förbi.. dagarna närmar sig dagen med stort D, men sen då. vi är nu inne på 2:a juni och endast 10 dagar från min studentdag. men vi är samtidigt bara 11 dagar ifrån dagen efter den dagen och det är dagen och början på föralltid. ett föralltid jag inte vet vad jag vill göra med. kommer man alltid känna så. och kommer känslan av ovisshet förfölja en genom hela livet. jag har inga svar. men kanske ska man låta sig själv skita i det iallafall fram till dagen med stort D, i hela 10 dagar till kanske man bara ska tillåta sig själv att andas in och känna efter just för att man nu är med om något större än vad jag faktiskt kan förstå. visst att flera tusen ungdomar gör detta varje år. men jag har gjort det på mitt egna sätt, med mina fram- och motgångar. jag har klarat det och visst borde jag väl få ta dessa 10 kvarstående dagar till att enbart njuta av det...

en bal på slottet


och ja, ett litet smakprov från balen igår. jag och min kära balvän anton, mysig va? kommer fler bilder därifrån någon annan gång. och ja, min klänning kanske är lite småcp. men ja, jag ville inte se ut som alla andra och hittade den där på beyond retro. jag tycker den är mega! och jag och anton var lätt snyggast. puss på det.

bild-update


rosévin och klass/förfest hos amanda i fredags innan elba-festen






life is beautiful

solen lyser, allt är bara fint och jag vill inget annat än att cykla ut och iväg. sitta i en park med finaste folket. men nej, jag ska ta mig i kragen och få det absolut sista plugget gjort då betygen sätts på onsdag. ingen återvändo liksom. och kan det inte till och med nästan bli lite småkul? bestäm dig för det iallafall, plugga för sista gången på flera, flera år.... jag har haft så fina, fina dagar och det har vart den bästa helgen på väldigt länge. balen igår var underbar, yes, riktigt lyckad och jag skulle kunna fortsätta såhär i all oändlighet! klockan 17.00 ska klassen mötas för att sy våra utklädnads-kläder. på onsdag springer alla studenten i västerås runt på stan, är små(!)fulla och utklädda, sen häng i park hela dan och sedan ska det avslutas med utgång och röj. så hur mycket jag än vill göra bus ikväll, mycket med tanke på sommarvädret, ska det nog bli hemmamys efter typ 5 dagars-galej. men åh, student-tiden är nog banne mig bättre än vad jag hade väntat mig!