The more I think, the less I do

146994-698















Currents

har känt idag att jag mått lite bättre än igår. men nu har jag suttit i min säng i ca en timma och det var tänkt att jag skulle pluggat. men mår riktigt dåligt så har inte gjort ett skit! jag kommer ju skriva IG så in i norden imorgon.. aja, måste bli en timmas plugg nu, till klockan tolv. sen bara måste jag sova. så får jag plugga mer imorgon innan jag åker och gör proven kl 14.00.. VILL INTE, VILL INTE! hatar mig själv för att jag aldrig pluggar längre, för att jag aldrig känner "lust att lära" längre.. men det går bara inte. .fråga mig inte varför. har ingen koncentrations-förmåga och vill bara inte helt enkelt.  aja.. skit samma. likgiltig till allt jävla skit!

godkväll.

Maybe the past is like an anchor holding us back.

146994-697

Maybe, you have to let go of who you are to become who you will be.

en slö torsdag.

ja, blev att vara hemma idag också. mår bättre, men inte bra. har mest slöat mig igenom dagen hitills. vaknade vid tolv, åt frukost med mor som va hemma på lunch. sen blev det lite tv-tittande och annat skit. har druckit lite cola så nu jävlar ska det pluggas. yes, till mina två nk-prov imorgon. blir att endast åka till skolan imorgon för dom liksom.. måste se till att maila martin så det inte blir några missförstånd om tider..  så det är vad jag ska göra nu och sedan sätta igång med plugget.. konstigt hur fort ett cola-beroende kan komma tillbaka ;) måste nog bli att jobba promenad till macken. hah.- sommaren-08 ska få innehålla mycket cola för min del!!!

segt att missa baletten ikväll, var verkligen taggad för det. men men. vill ju bli frisk till helgen också. hoppas verkligen på lördag. yes, då ska det bli av, lite mexico-night! :) det kan bli riktigt bra.. måste se till att ringa ellen om någon timma och få london-resan bokad.

gud så gärna jag vill få ett jobb, måste se till att fixa det.. finns så mycket jag vill kunna göra men man stoppas ju alltid av pengar.. vill åka till london och kunna shoppa second hand, vill kunna åka till copenhagen när det kommer bra lärare, vill kunna shoppa småsaker jag gärna vill ha, vill kunna gå på alla konserter, vill kunna jobba festivaler i sommar och även minst en vecka i t.ex spanien med alla brudar! yes, vill ha råd att leva livet!!

känner inte alls för att plugga just nu, nej känner mycket mer för typ oth-säsong 2 maraton eller nått, känner för att hänga på mitt rum och ladda ner massa ny/gammal musik. men nej, det är plugg det måste bli! imorgon efter mina prov ska jag pallra mig till stan faktiskt. hoppas kunna joina fredagsfikan en stund och smida planer för helgen.. känns som det var år och dagar sen jag träffade alla vässan-people.. vill även ta en sväng förbi skivbörsen och köpa något nice album, sen vill jag även kolla runt lite för har en hel del småsaker jag skulle vilja köpa mig.. en shoppinglista måste det nog bli. men fan, pengarna måste ju sparas.. aja.. problem ja vet! hehe.

tror det kommer bli en fullspäckad bra helg med fest och middag. men en del plugg måste det även bli.. skulle va kul att jobba sthlm söndag-kväll för att träna för Jennie.. men vi får se. måste ju bli frisk också.
jaja, nog tjatat om endast skit om man tänker efter. plugg-time och LA-07 spelningslista på iTunes på hög nivå!
image694
(bild från helgen. hos anna.)

it's too easy to forget ..

146994-693146994-691146994-690146994-689146994-688146994-687

Sometimes normal is everything i can wish for.

image686
but sometimes normal couldn't be more wrong!

säsong 5, säsong 5, säsong 5,

image685
<3
(lånad bild.)

one tree hill, 5x06 PROMO



VA VA VA?!?!

I forgot to remember to forget

image684
(lånad bild av maria)
åh, vad skulle kunna muntra upp min sega feber-dag bättre? jo avsluta den med ett alldeles färskt oth-avsnitt som självklart var riktigt, riktigt bra... men något alldels extra just detta program! älskade att man en gång för alla fick allt klart för sig när det gäller Lucas och Peyton! musiken var underbar avsnittet igenom och ja, min dag fick då ändå ett bra avslut.. <3

Will the summer come and take my pain away?

146994-683

update.

blev att jag somnade nästan direkt efter att jag hade bloggat. och vaknade inte fören mammsen kom hem från jobbet vid 5-tiden. då med en tidning och en center till sin älsklings dotter för lite upp-piggning! har sedan dess faktiskt läst lite i min svenskabok och fått i mig lite middag. ska bli att dra sig mot tv:n nu för att sega framför vänner 19.30. sedan blir det en semla(!) framför det nya oth-avsnittet. känner att jag är värd en.. just när man är sjuk bli ju faktiskt allt lite lättare om man får äta något gott. yes. bad henne även köpa mig en cola som jag ska imorgon (för blir hemma då med..) så jag ska orka plugga, annars blir det att jobba sängen hela dagen igen men det har jag verkligen inte tid med, nej imorgon måste det bli plugg gjort!

fan, så missar man väl antagligen baletten imorgonkväll.. inte kul! men vill vara frisk till helgen, har en del inplanerat. just ja, imorgon blir det att boka flygbiljetter till london för min och ellens del. 5 dagar där med henne + bounce och nån kväll även med shirin,. det kommer bli grymt!

nej, nu måste jag jobba mig mot tv:n.
godkväll

all we can do is keep breathing

jaha, så var man sjuk då. yes, feber och allmänt konstig. ligger i sängen och ska försöka läsa lite i Thérèse Raquin men blir nog bara att jag somnar om igen. Senare under dagen måste det bli att jag orkar plugga nått. har ju två stycken naturkunskaps-prov på fredag som bara måste bli av att jag gör. men kan inte ett skit så måste orka plugga. får se om det bli skola imorgon, men skulle behöva det eftersom jag ligger efter i matten och sen skulle jag ju även ha samtal och få lite "coachning" av Olle till samhällsuppdraget.. jaja, nog om skolan, det gör ju en bara mer stressad..

nej men lite läsning och lite sova ska det bli nu medan dattan ska få jobba på att ladda hem det nya oth-avsnittet så jag har något att sega framför när jag vaknar. jag lever ju ett nyttigt liv nu och det går kanoners, men när man har feber och huvudvärk finns det ju fanimej inget bättre än en isglass, så kankse måste bli ett uppehåll idag. inte som att jag äter så mycket annat, dricker mest vatten, så det kan ju inte göra någon större skada. 

måste få iväg ett sms senare till pappsen som är usa, måste kolla så allt är lugnt till helgen, skulle kunna bli riktigt kul ju! men min mobbe är rena rama CP , så får vänta till mammsen kommer hem så jag kan ta hennes.. en iPhone nu tack! det var iallafall kul en stund nyss, för Carro va inne på msn (som vanligt, hehe!) och det är ju för kul att snacka med henne! haha. måste bli att jag och ellen åker och hälsar på nångång+ hoppas på dans i pausen. men blir nog inte att man hinner på ett tag nu. mycket, mycket i skolan innan sportlovet, mycket träning i sthlm innan sportlovet, mycket på fritiden innan sportlovet+ vill hinna tjäna pengar... och sen när väl sportlovet kommer måste man plugga då med, och sedan drar man ju till london onsdag eller torsdag så-- men ville bara komma fram till att carro är en fett skön brud! ;)

nej, nu ska det bli lite klassiker-läsning för min del!
hallelujah
(ingen sthlm/klass för benke ikväll :( jag som saknar honom, men men, vi får ta igen det i london sen. men hoppas på att man mår bättre imorgon så det kan bli två balettklasser för Lazlo, ser ju framemot dom... )


Dagens:

Dagens humör: själva humöret ok, måendet? inte så ok.
Dagens borde: pluggat.. men det gick väl sådär..
Dagens frisyr: behöver jag ens nämna det längre..? knut på huvudet
Dagens klädsel: svarta cheap monday, svart långt linne, grå/svart/rosa "tjocktröja" från Urban Outfitters, secon hand bågar, helsvarta converse.
Dagens planer: ja du, sova vare väl tänkt.. vill vakna utvilad och frisk imorgon. eller liksom sjuk, för nu känner jag mig lite små sjuk och har gjort det ett bra tag, kanske bättre att det kommer så man får bli av med det sen. men vill ju vara frisk på torsdag, tre timmar balett med Lazlo! :)
Dagens materiella vill ha: pengar, pengar, pengar, iPhone (som snart blir min) en rosa matt eyeliner, klipptid
Dagens bästa köp: inte gjort ett enda jävla köp,
Dagens längtan: ingenting faktiskt. står på en mittpunkt, ett mellansteg och är endast likgiltig till allt.. eller kanske lite till att få mitt rum klart, nu när jag vet hur jag vill ha det menar jag.. fast hoppas faktiskt också att lördagen kan bli som jag vill och då riktigt lyckad, för isånna fall ser jag framemot den!
Dagens personer: ingen speciell.. behöver mig själv mer än någonsin. eller jo, Moa kanske. Vi träffas verkligen inte särkilt ofta, och inte har vi känt varann så himla länge heller. Men hon är verkligen ändå en sån vän jag känner att jag fanimej alltid har, en sån vän som jag vet alltid finns där för mig, uppmärksammar hur jag mår och hör av sig till mig trots att jag själv är sämst på sånt! även mycket trevligt att prata både med louise, linnea och shirin i telefon idag. men skönt att ha eftermiddagen för sig själv.. känner inte för att träffa folk
Dagens irritation: jag själv kanske.. lite som vanligt liksom!
Dagens låt: Ray Lamontagne - Empty

Jimmy Eat World

image682
om en vecka! om en vecka! om en vecka!

Pink Dog och Young Buck

image681
som en del redan vet har jag sen jag var i LA nu senast vart riktigt sugen på två nya hundar. familjen har ju en gemensam golden retriver, ludde, han är bäst! men fan, dessa två coolingar är vad jag vill ha när jag får cash. jag och min tvä älsklingar, en kille och en brud, PINK DOG och YOUNG BUCK kommer leva ett lyckligt liv tillsammans.

Sometimes it feels like it was yesterday and sometimes it feels like someone elses memory

image680

LÅT ALLT VARA BRA!

  • JIMMY EAT WORLD -5:e februari
  • PANIC! AT THE DISCO -26:e februari
  • LONDON -27:e februari till 2:a februari
  • BAND OF HORSES -6:e mars
  • BLI 18 JÄVLA BAST! -18:e april
  • DANMARK/COPENHAGEN -ett antal gånger innan sommarn?
  • HULTSFRED/PEACE AND LOVE? -i sommar
  • DANMARK/COPENHAGEN -i sommar..?
  • SPANIEN MED BRUDARNA -i sommar.. ?
  • LOS ANGELES -september, oktober, november (hoppas!)

  • Sometimes I swear it feels like this worry is my only friend

    vill inget annat än att få komma hem, komma hem och sova.- och sedan vakna för att jag mår bra och för att jag är mer utvilad än aldrig förr. orkar inte med denna ständiga oro längre ..
    -
    ta mig till L.A! som jag saknar det.
    (hoppas på september,oktober,november..)

    just walk on by ..

    image679

    And I can't get you out of my mind

    image678
    och du fortsätter att göra mina nätter, kvällar, dagar- om och om igen!
    saknar L.A, och dig, och dig, och dig, och dig...

    i never learned to count my blessings, i choose instead to dwell in my disasters.

    jag vet att jag är konstig, att det är ganska konstigt av mig. men det är just det att jag är inte van vid att ha det som jag haft senaste året. jag är van att vara ensam.. och därför känns det på ett konstigt sätt som att det är det jag behöver. att jag bara orkar med mig själv och ingen eller inget mer just nu. jag måste lära känna och tycka om mig själv innan jag helt kan klara av och känna att det är okej att jag lämnar ut mig helt och hållet. jag menar, det är ju faktiskt bara jag som vet allt. allt om mig själv, allt om mina tankar och om vem jag är. men det är knappt att jag vet.. så det kommer ta tid till jag helt kan lämna ut mig hur som helst. och just nu står jag vid en stoppskylt- jag behöver en paus!

    and still its hard somehow to let go of my pain.

    will i always feel this way?
    so empty, so estranged

    Dagens:

    Dagens humör: faktiskt ganska bra, för att vara måndag liksom..
    Dagens borde: inget särkilt, jag gick ju till skolan. 
    Dagens frisyr: va tror ni, knut på huvudet såklart! men ska fanimej se till att gå till frissan snarast.. bara toppa lite, men ska även bli färgning ; ROSA!
    Dagens klädsel: svarta strumpbyxor, svart body från american apperal, svart midjekjol från weekday, bred/kort grå/svart t-shirt från Acne, smycken + stora bågar.
    Dagens planer: åka till centralen nu om 10 min för att ta tåget till sthlm för tre timmars dansträning.
    Dagens materiella vill ha: iphone typ... PENGAR!
    Dagens längtan: ingen särskild faktiskt, inte orkat längtat idag...
    Dagens fundering: mest funderingar kring plugg-grejer faktiskt. skönt!
    Dagens beroende: iPoden..
    Dagens tråkigaste: för några timmars sömn inatt.. sen saknar man ju klart som fan fjärilarna och Carro! ;P haha
    Dagens personer: ingen särkild, detta har vart min dag! men hade lite mys i skolan, de tack vare maria, cornelia och jennifer.
    Dagens irritation: min cp-mage 
    Dagens låt: Fall Out Boy- Saturday, Ray Lamontagne- Burn

    THEY ARE NOT YOU

    image677

    Don't let your soul get lonely child It's only time, it will go by

    jag tror att jag behöver en paus. jag tror jag behöver få vara själv ett tag.
    ja en paus och själv är vad jag behöver.. tror faktiskt det.
    eller orkar iallafall inte tänka längre än så just nu!

    BE HERE NOW!
    Don't look for love in faces, places
    It's in you, that's where you'll find kindness

    image676

    i don't know what i have

    jo, helgen va nog bra ändå. även om jag har sjukt mycket att göra, plugg och sånt, och inte fick nått gjort i helgen så jofan, helgen va bra! spenderade ju hela i sthlm hos ellen. vi gigade hela fredagen, lördagen och idag, söndag. det har gått bra och vart kul men riktigt jävla jobbigt. nu får jag inte sova ut fören.. hm, nästa helg kanske? hur fan ska jag orka.. för bara måste få skola gjord den här veckan, jupp det helvetet kommer man inte ifrån, det startar som vanligt igen imorgon eftersom måndagen redan är här.. var det inte nyss torsdag? fan fan.
    men men, dansadet i helgen har ändå gått bra, man har skapat nya kontakter vilket kommer leda till nya dansjobb för mig och ellen vilket är superbra! det här kan bli bra.. (men åh vad jag kom på nu att jag verkligen har SJUKT mycket att göra i skolan den här veckan, vill inte, vill inte, vill inte! orkar faktiskt inte just nu.)
    andra roliga saker med helgen var att man fick se gökboet, än en gång.. hehe. tack för det. och blev sedan att man hängde med bounce vilket var ett bra tag sen så det var supernicé! blev även att gå ut och äta efter föreställning med ja ellen såklart, benke, fille och ryan!! och vi kom fram till att jag och ellen ska jobba london på sportlovet!! yes, yes, london's calling. v.9 = ca 27feb- 2mars!!
    var även väldigt kul att lära känna Carro, fasiken vilken jävla skön brud alltså! längesen jag skrattat så mycket. sen har det ju självklart vart skönt att få lite kvalitétstid med ellen.. blir ju inte så ofta nuförtiden.. förbättring tack! vi har fyra-års grym historia fylld av minnen ihop!:)

    nej hörni. veckan kommer bli till stor del ett helvete.. hoppas man får bra iallafall. ser faktiskt fram emot dansen/Sthlm, framförallt alvaros hiphop-klass imorgonkväll och lazlos balett-klasser på torsdag!!
    nu måste jag läsa mina engelska-texter till seminariet imorgonbitt och sedan sova.  trött som aldrig förr, än en gång, hur ska veckan gå... ska vara tidigare i skolan imorgonbitti också för att förbereda mig till svenska-seminariet. oj oj, fuck! gonatt
    saknar L.A, misha och nick!!

    we make plans for when we are sixty

    image675
    SOMEDAY, SOMEDAY, SOMEDAY, SOMEDAY!

    what goes around

    åker upp till sthlm idag, vid ett tiden.. ska först möta upp pappa för lunch antar jag.. känns bra att hinna träffa honom lite snabbt iallafall eftersom han åker till USA på lördag. ska vara i sthlm exakt hela helgen.. hade verkligen behövt en plugg-helg men men.. får ta igen det nästa helg, men måste se till att få lite gjort även i sthlm! jag är riktigt trött och mår inte sådär jättebra.. är ganska förvirrad när det gäller allt just nu!
    ja, det var väl allt.  vet inte så mycket just nu, varken ut eller in är väl vad man brukar säga.
    /

    I worry I won't see your face light up again

    I would to anything to be that girl again,
     the girl who would give up anything in the world for her dance.


    Dagens:

    Dagens humör: inte så bra. likgiltig till det mesta. till och med otrevlig i skolan! :/
    Dagens borde: ha gjort nk-provet.. + pluggat till matteprovet :(
    Dagens frisyr: jobbade en nyduschad knut på huvudet. (som vanligt!)
    Dagens klädsel: vart hemma (om man bortser från dom tio minutrarna i skolan) så äcklat runt i äckel-kläder idag igen..
    Dagens planer: plugga ca två timmar till matte-provet imorgon, lyssna på massa låtar samtidigt från en ny favorit, hoppas på att man vaknar och mår bättre imorgon så man kan komma iväg till skolan och sedan sova-
    Dagens materiella vill ha: en ny mobbe, och då en iPhone! + ett nytt yttre.. eller ja, varför inte ett nytt inre på samma gång? går det att köpa för pengar? går det kanske att köpa en helt ny "mig"?
    Dagens längtan: må bra fysiskt (än en gång!), att orka ta tag i livet och då också leva det... våga prata igen
    Dagens fundering: för många, och vill inte ta någon utav dom här..
    Dagens beroende: musik, OC, ONE TREE HILL, naturgodis
    Dagens tråkigaste: hela dagen har i stort sett sugit.. eller på många plan..
    Dagens personer: don't know. va väldigt kul att ha fått en kommentar från min gamla lärare Sophia som var en av favoriterna i högstadiet! gud vad man längtar tillbaka till den tiden ibland.. men annars måste jag väl säga gänget i OTH och även OC faktiskt.. liksom dom jag har spenderat dagen med.. 
    Dagens irritation: mitt fysiska mående (än en gång!) att allt fuckade sig med nk-provet idag, i allmänhet är hela dagen full av irritation från min sida!
    Dagens låt: Kate Voegele- It's only life

    image674

    indifferent.

    image673
    hurt, yes. but not anymore.
    cause i don't care, not even a bit.
    i'm to exhausted.
    -
    jag känner för att göra något galet, helt galet. något spontant.
    dra härifrån, börja ett nytt liv, en nystart någon annanstans.
    "i think i need a new town to leave all this behind"

    jag vill ändra den jag är, den jag har varit. jag vill ändra min insida, jag vill ändra mitt yttre, jag vill vara galen, både när det gäller det inre och det yttre. jag behöver en förändring. jag vill inte bli kallad likgiltig längre..

    hur gör man för att bry sig?
    hur gör man för att vara glad från insidan?

    It's only life.

    Tears are forming in your eyes,
    a storm is warning in the skies,
    the end of the world it seems,
    you bend down and you fall on your knees,
    well get back on your feet ,yeah,
    don't look away, don't run away,
    baby it's only life,
    don't lose your faith,don't run away,
    it's only life.

    you were always playing hard,
    never could let down your guard,
    you can't win, if you never give in,
    to that voice within, saying pick up your chin,
    baby let go of it , yeah,
    don't look away, don't run away ,
    baby, it's only life.
    don't lose your faith, don't run away,
    baby it's only life.

    take your hesitance, and your self defense,
    leave them behind, it's only life,
    don't be so afraid of facing every day,
    just take your time, it's only life,
    i'll be your stepping stone, don't be so alone,
    just hold on tight,it's only life,
    oh..don't look away, don't run away,
    baby it's only life,
    don't lose your faith, don't run away, baby, it's only life.
    it's only life, it's only life,
    don't look away...


    One Tree Hill, 5x04

    image672
    ONE TREE HILL! <3
    "It's Alright Ma (I'm Only Bleeding)"

    Everyone's dancing their troubles away

    visst, sommarn-08 kommer nog bli grym. när bara lata dagar segar sig förbi, finns det egentligen något bättre..? (förlåt, men jag tror faktiskt det!) har en del grejer jag skulle vilja göra i sommar, stora som små.. en festival är ett måste, minst en vecka utomlands med vänner vore inte fel, inte en vecka med familjen heller, några dagar i min stuga, gotland, lata dagar i vässan, lata dagar i sthlm, fest i massor, kanske dans i massor, bara bara va. bara finnas till och känna att man lever, så jo, visst är sommarn något jävla bra. men som jag har sagt förr, sommaren-08 kommer va min absolut sista "riktiga" sommar, mitt sista "riktiga" sommarlov. året efter tar man studenten och sen har man aldrig ett skol-sommarlov igen.. hur mycket jag än vill ta studenten så skrämmer den dagen även mig lite, vad händer sen? gjorde man rätt val under alla år? även om man gjorde rätt val, sina val, sina, bara sina egna val och skit i vad andra tyckte, är man lycklig då bara för det? ..

    visst ser jag framemot sommaren-08, visst vill jag att den ska komma.. men först vill jag uppleva våren-08, för jag tror på den. jo ok, jag har väldans massa måsten under tiden, men jag har även många val och möjligheter, saker att göra som inte måste bli måsten. saker jag vill göra, saker jag vill få vara med om, uppleva.. stora som små. saker som betyder mer eller mindre för mig, men för mig känns det skönt att vi inte är inne i februari än! låt våren komma med sin sköna försommarvärme och sina ljusa kvällar innan vi börjar tjata om sommarn, tiden går så himla fort ändå, och jag lovar att riktigt jävla bra grejer kan man få vara med om på våren också!

    image670 image671

    Fashion Icons

    självklart har man ju någon man ser "upp till" litegrann när det kommer till mode, man tycker ju att visa mer eller mindre kända personer klär sig mer eller mindre bra, nära sin egen stil eller inte. jag har ju självklart också några som jag oftare inspireras av än andra, även om jag de senaste året försöker att vara mer mig själv och bara få en touch av någon mer känd person.. jag försöker att känna själv vad som är jag och vad jag känner mig bekväm i, jag vill inte följa slaviskt. men den person som faktiskt är den jag alltid tyckt om utseendemässigt och klädmässigt är Sienna Miller. jag gillar verkligen henne! hon är nog den som jag kollar in mest och inspireras mest av, hon går liksom in i mitt fack över vad för typ av stilar jag tycker är snyggt!
    image667

    sen har man ju självklart många, många fler.. som då tillexempel:
    image668

    och självklart:
    image669

    ja som sagt, kläder är kul, men så mycket roligare om man är sig själv med en gnutta touch av olika blandningar av olika kändisar! :)

    "It's Alright Ma (I'm Only Bleeding)"

    så, då ska det bara bli lite omelett till lunch sen bär det av mot skolan och naturkunskaps-prov! :/
    får se hur det går, men va fan.. skönare att få det gjort iallafall. mår inte så väldans bra.. hoppas att jag endast kommer börja må bättre nu än tvärt om. så jag inte blir riktigt sjuk liksom. har väldigt ont i halsen och blåsor och sånt, inte trevligt alls ska jag säga er..

    blir att åka hem direkt efter provet och slöa en timma framför det nya oth-avsnittet som redan väntar på mig.. yes, det ligger och retar mig redan nerladdat och klart enbart för att jag inte har tid till att se det nu!! ;)

    blir en hel del plugg sen ikväll, har nämligen matteprov imorgon.. mycket i skolan just nu.
    blir att jag sover kvar i sthlm imorgon efter baletten hos ellen.. eftersom vi ska göra det här jobbet som är både fredag, lördag, söndag.. sover nog antagligen kvar fredag-kväll också.. men sen på lördag-kväll måste jag hem..
    jaja, lunch väntar!

    forever my friend

    image666
    bara för att Ray Lamontagne har vart allt de senaste dagarna.
    han är helt enkelt bara otrolig.

    iPhone

    image665
    nej, hur sugen är man inte fortfarande på den här helt enormt bästa, snyggaste telefonen. Funderar starkt på att ändå skaffa mig än. har tänkt fram och tillbaka i flera månader nu, men jag känner att jag behöver en sådan här. för det första behöver jag en ny mobil i vilket fall som helst, det har jag behövt i snart ett halvår.. och samtidigt behöver jag en iPod. visst jag älskar min två år gamla mitch, svart nano, men den har bara 4GB och det är verkligen för lite för mig.. visserligen finns bara iPhone med inte mer än dubbelt så mycket, alltså 8GB, men som sagt, det är ändå dubbelt så mycket och säkert mer än vad man tror. jag vet att jag kommer ångra mig om jag byter min mobil mot en ny nokia och köper en större iPod istället, jag bara vet det! jag dör ju typ redan av avund när jag ser folk med iPhonen,, nej, någonting säger mig att jag och han skulle komma bra överens, min nya kärlek liksom. och jag har ju turen att pappsen åker till USA på fredag. får ta ett snack med honom om saken!!
    /hejhopp från naturkunskaps-djungeln

    Heath Ledger.

    image664
    enbart till hans minne.
    4 april, 1979 - 22 januari, 2008

    all night long.

    image663
    sommar-08, festivaler, hultsfred-08?

    känslan du får om natten, känslan av att du vet att det finns så mycket underbart i livet du vill upptäcka, vara med om, uppleva.. men du vet att tiden inte räcker till. men det bryr du dig inte om, drömmarna finns där.-
    därför älskar jag natten..

    Till The Sun Turns Black

    image661

    Gone Away From Me.


    just ikväll saknar jag Misha och hans klasser mer än nog någon kan förstå!
    det är det jag älskar att göra och jag skulle kunna göra det föralltid!

    Dagens:

    Dagens humör: ok antar jag..
    Dagens borde: ha gjort början på sam-uppdraget + plugga till nk-prov!!
    Dagens frisyr: mitt hår va äckligt så jobbade huvudet under kranen innan jag gick, blev sedan en knut på huvudet..
    Dagens klädsel: inte mått särskilt bra + va inte så jättelänge i skolan så äcklade runt i mjukiskläder
    Dagens planer: plugga typ en timma till nu inför nk-provet imorgon. men egentligen borde jag sovit för längesen, mår inte alls bra.. vill ju orka upp till skolan imorgon och bara göra det jävla provet. hoppas jag orkar..
    Dagens materiella vill ha: idag har jag sett massa saker överallt som gjort mig shoppingsugen, allt från coola armband till balla klänningar. vill förnya mig och min stil lite känner jag.. öven närdet gäller håret, vill göra någpt galet!
    Dagens längtan: må bra fysiskt, men sen även LA och misha idag igen.. pappa..
    Dagens fundering: många,många, dom har tagit upp min tid jag hade behövt till viktigare saker.. en fundering är hur jag ska få in att hinna träffa pappa innan han åker till usa/mexico på fredag ovh blir borta över två veckor..
    Dagens beroende: datan tror jag fan.. soffan med för den delen, och tv:n + ray lamontagne
    Dagens tråkigaste: jag vet inte, hela alltet bara.. att när jag gick upp på rummet för natten kom så himla mycket bara över mig och jag vet inte.. jag fick mig en funderare- +inte gjort vad jag borde..
    Dagens personer: Ray Lamontagne 
    Dagens irritation: mitt fysiska mående, att hela min helg blir cp:ad pga ett dansjobb i sthlm i helgen varenda jävla dag och inte tror jag att det är något betalt heller. fan i helvete, har inte tiden! ge mig ett jobb tack! vill så mycket som inte går utan pengar, låter hemskt att säga det men så är det, det viktigaste i mitt liv är inte alls gratis..
    Dagens låt:
    Ray Lamontagne- Can I Stay

    Cobra Starship- The City As At War


    gillar fan cobra starship, har gjort det ett bra tag nu och denna någorlunda nya låt är precis lika skön som deras andra! + att Pete faktiskt är väldigt söt som munk-ätande polis :)

    Sarah Jessica Parker "a la" Carrie

    image660
    ...
    hon har alltid vart en av mina personliga favoriter stilmässigt
    både som sig själv och som Carrie.

    God only knows what I'd be without you

    image659
    BULLEN & LIMPAN!
    perfect match.
    ;)

    I never really cared until I met you.
    vänner var aldrig något för mig. inte på det sättet vänner är något för mig idag!
    särskilt inte när det gäller vänner som Linnéa.. och Shirin förstås..
    <3

    I'm hopelessly hopeful, you're just hopeless enough

    jo, hoppet finns faktiskt fortfarande. Vill inget hellre än att må riktigt bra. Det jobbiga är att när vissa saker i livet känns bättre är alltid andra saker värre. Ja menar, visst har fortfarande en hel del saker att komma ikapp med i skolan men jag orkar inte stressa upp mig för det och därför går det också bättre. Jag har större kontroll.. men sedan på andra plan mår jag jättekonstigt. gårdagskvällen efter klasserna i Sthlm var konstig, riktigt konstig. Jag mådde konstigt, riktigt konstigt! klarade inte av att prata på pendeltåget och på tåget satt jag bara helt utmattad. Men dåliga saker kan väl även föra med sig något bra brukar man väl säga.. Just för att jag mådde så pass dåligt på tåget hem orkade jag inte plugga, men istället hade jag en himla inspiration till att skriva, så det gjorde jag. jag skrev sida upp och sida ner i mitt block och jag blev nästintill klar med någon typ av.. novell kanske? var inget skoljobb eller något jag ska publicera här, kanske något jag aldrig kommer visa någon överhuvudtaget. men det var längesen jag hade den inspirationen och det kändes jätteskönt! skrivandet är ändå en stor del av mitt liv och så vill jag ha det. ingenting har bara inte fungerat på sista tiden..

    dagen då, var ett tag i skolan men sedan pluggat hemifrån.. inte mått sådär kanoners. ska byta om till träningskläder redan nu så jag hinner kolla Vänner 19.30 innan jag ska möta upp linnea på cykel strax efter åtta. vi ska ner och träna vilket faktiskt ska bli ganska kul. men annars är detta ingen succé dag för min del. ingen sthlm imorgon, så det får bli råplugg till matteprovet på torsdag. har naturkunskapsprov imorgon vilket känns sådär, men får plugga ikväll efter träning, mellan 22.00 till cirka tolv ungefär, sen har jag även någon timme på mig i skolan imorgon.. det ordnar sig. just ja, nytt oth-avsnitt imorgon!!!!

    ha en bra kväll!

    just one of those days..


    image658

    (alla bilder från sex and the city filmen.)
    ville bara poängtera en sak från förra inlägget så ingen ska bli arg eller så för att jag definiera deras problem som SKITproblem.. jag menar verkligen inte att Samanthas cancer i sista säsongen är ett skitproblem, verkligen inte.. jag bara menar att iallafall mitt liv är fullt av så mycket annat än kärleksproblem, utseendeproblem, festproblem och shoppingproblem. jag definierar som sagt inte de fyra exemplen av problem som riktiga problem.. men det är också mycket därför jag älskar serien för som jag sa, man får komma ifrån verkligheten där faktiskt riktiga problem existerar. -så nu har vi rett ut det!

    We all just love it, don't we?

    jag vet att färgen på affishen nedan inte direkt gjorde sig sådär superbra tillsammans med färgerna här i min blogg. men va fan, skit samma. kände verkligen för att lägga upp den. tycker om den mycket och gillar hur dom får in huvudpersonens namn i själva citatet på affishen. ja, jag ser verkligen framemot att gå på preimären även om det är ett bra tag kvar. men jag älskar verkligen Sex And The City. på ett annat sätt än vad jag tillexempel älskar min andra favoritserie ONE TREE HILL! på Sex And The City kan man bara slö kolla och skratta, man blir liksom glad utav det. Visst, vissa program av ONE TREE HILL blir verkligen helt lycklig av också, eller det gör en nästan alltid lycklig.. men jag lyckas aldrig bar a slö kolla på det, jag tänker och funderar alltid så mycket , för det är alltid så mycket runt omkring.. men i Sex And The City så har dom enbart, ursäkta mitt ordval, men SKITproblem! men ibland behöver man komma ifrån vardagen och slöa framför skitproblem. yes, jag älskar vartenda avsnitt och har man inte boxen är det nästan ett måste att skaffa, riktigt glad över att jag fick den i julklapp av mina syskon- bättre sent än aldrig! så ja, jag ser verkligen framemot filmen.. enda sega är att premiären är ju i Maj, men i staterna.. hur jävla länge kommer Sverige få vänta? för just denna film vill jag se första gången på en biopremiär.. kanske med Ellen i sthlm.. med flera vänner såklart. men helst i sthlm och helst lite uppklädd!!

    (bara jag som hört något om att de redan pratats om en 2:a? alltså en fortsättning på filmen.?)

    image657

    Sex And The City The Movie

    image656

    list it

    Platt eller lockigt hår:
    vettefan asså, tovigt, slitet, halvlockigt, dreads- hår kanske.. ? ;)

    Har en dröm gått i uppfyllelse:
    ska jag vara ärlig är jag sämst på att tänka på det jag fått vart med om utan tänker endast på det jag vill ska ske och får därför hela tiden nya drömmar. men visst, jag har ju fan vart i LA två ggr så..

    Vad har du för startsida på internet:
    msn.se

    Vem ringde du senast:
    Ellen

    Har du haft vattenkoppor:
    ja,

    Vilken mobilsingnal har du:
    fall out boy - nobody puts baby in the corner

    Minimorötter eller pommes frites:
    haha, pommes lätt ju! helst i USA med majonäs till! ;)

    Vad längtar du mest till nu?
    oj så svårt, vill inte längta. ser enbart framemot att få uppleva våren..

    Vilken tv-serie är bäst:
    ONE TREE HILL SÅKLART! , sen självklart Vänner & Sex And The City

    Kan du gå ner i spagat:
    yes yes yes, båda sidorna..

    Vad är du mest rädd för i hela världen:
    svårt. denna vecka har det vart att somna... alla cp-tankar jag sluppit ett bra tag är tillbaka och jag lever verkligen i deja vú från cirka ett år tillbaka..

    Har du varit kär i en kändis:
    klart som fan, och är väl fortfarande.. PETE såklart!

    Vad ska du döpa dina barn till:
    hm, vettefasiken om jag ens vill ha barn.. får se, men därför har man inte direkt funderat på barnnamn. jo just det, haha, klart min dotter ska hete Gathania, Gathania Tedbrant!!! (internt, vissa fattar. haha) nej men vet faktiskt inte, men något jag vet är att jag skulle vilja ha två sådana där rynkiga bruna hundar, ni vet den där sorten som har vart med i Loreals rynk-kräms reklam. en tjej och en kille. dom ska heta Pink Dog & Young Buck, fett med coolt ju!

    sol eller snö?
    visst kan jag tycka att det är mysigt med snö under julen, men sen räcker det faktiskt.. och bryr mig knapp om det där med själva julen nu heller. nej, blir självklart SOL för mig!

    Snyggaste läraren:
    haha, måste väl säga Olle ;P haha. eller nja, både christan och hans slår nog han med längder!!

    Är du mörkrädd:
    hm, svårt. nej, jag gillar nog oftast mörker..

    Ljust eller mörkt när du ska sova:
    väldigt mörkt tack!

    Godaste drickan till frukost:
    en stor kopp té med mjölk såklart!

    Duscha eller bada:
    både och tror jag. kan va så himla skönt att ta ett bad när man är hemma hos pappsen, där vi har jaccuzi. men blir väl mest att man dushcar liksom..

    Kan du ditt mobilnr utantill:
    yes.

    Sjunger du på toan:
    kanske inte när jag gör mina behov direkt.. men i duschen, JA!

    Är du höjdrädd:
    nej, nej. nej.. gillar höjder.. kan bli lite facsinerad över sånt!

    Vilket land vill du åka till:
    USA såklart, LA!!

    Vad var det senaste som fick dig att skratta?
    har skrattat åt olika saker hela dagen, men va väl åt allt med anna & trent kan jag tänka mig. haha ;P

    Särskild låt som gått om och om i iPoden idag:
    Montell Jordan- Get It On Tonight
    om man ska lyssna på hiphop musik ska man självklart lyssna på denna. åh så bra den är! tänker på LA-07 och misha när jag hör den. men största anledningen till att den just nu går om och om på min podd är att jag är riktigt sugen på att koreografera något till den, yes, inspiration har jag!

    Vad tänker du göra nu:
    avsluta detta för att sedan stänga av dattan och sedan försöka sova.. vet inte om det kommer gå så himla bra, men värt ett försök kanske. för när jag väl somnat sover jag så himla bra och då är ju själva sovandet underbart! måste verkligen orka till skolan imorgon, har en hel del att göra och få hjälp med, men har mått riktigt dåligt ikväll.. tågresan hem från sthlm var en pers... men repet med ellen gick bra och det var sedan faktiskt riktigt kul att vara tillbaka på sway igen och träffa alla, som lisa, helena, emilia och sacha tillexempel. även två riktigt roliga klasser, den första med Alvaro (vilket var mycket kul att bara träffa han, inte träffat han sen LA) och den andra med Ambra! (vilket också var väldigt kul just för att de va himla längesen man träffade henne, men också föra att det var himla längesen man dansade för henne). ja, känns skönt att vara igång med dansandet igen, våren ska bli bra!

    JIMMY EAT WORLD

    image655







    Helt underbart otroligt om man tänker efter.
    Att jag faktiskt ska se dom om 16 dagar.. jag ska se dom livé i sthlm om 16 dagar och jag bara ryser i hela kroppen när jag tänker tanken!













    When everything is like before but nothing is like it should be.

    image654

    I've Got A Dark Alley And A Bad Idea That Says You Should Shut Your Mouth

    Joke me something awful just like kisses on the necks of "best friends"*
    We're the kids who feel like dead ends
    And I want to be known for my hits, not just my misses
    I took a shot and didn't even come close
    At trust and love and hope
    And the poets are just kids who didn't make it
    And never had it at all

    And the record won't stop skipping
    And the lies just won't stop slipping
    And besides my reputation's on the line
    We can fake it for the airwaves
    Force our smiles, baby, half dead
    From comparing myself to everyone else around me

    Please put the doctor on the phone 'cause I'm not making any sense
    Blame everyone but me for this mess
    And my back has been breaking from this heavy heart
    We never seemed so far
    I'm hopelessly hopeful, you're just hopeless enough
    But we never had it at all

    And the record won't stop skipping
    And the lies just won't stop slipping
    And besides my reputation's on the line
    We can fake it for the airwaves
    Force our smiles, baby, half dead
    From comparing myself to everyone else around me
    to everyone else around me
    everyone else around me
    everyone else around me

    I want to explain how exhausted I am.

    but the truth is, there is no answers
    - it's just life.

    What song from Fall Out Boy Are You?

     
    You are:
     Ive Got A Dark Alley And A Bad Idea That Says You Should Shut Your Mouth.

     You arent true to yourself and want acceptance.
     You feal your soul is traped in a world of lonelyness.
     You dont think for yourself
     
     85%
     

    har jag inte alltid sagt att det här är min F.O.B låt!!? och nu är det bevisat! ;)
    -
    image653

    Dagens:

    Dagens humör: humöret har vart ok, måendet? vet ej
    Dagens borde: borde pluggat såklart, men har iallafall läst texterna till sv-seminariet imorgon.
    Dagens frisyr: först hade jag en nyduschad sliten mittbena, nu en knut mitt på huvudet.
    Dagens klädsel: svart led zeppelin t-shirt, svarta cheap monday jeans, svarta seconhand bågar.
    Dagens planer: eftersom dagen börjar lida mot sitt slut så är väl planen att försöka sova. ska först läsa igenom engelska texterna till mitt andra seminarium imorgon och även lyssna lite skön kvälls-musik.
    Dagens materiella vill ha: ska jag vara ärlig har jag inte direkt tänk på något sådant idag.
    Dagens längtan: sluta ha ont i magen. L.A, misha, all musik jag ska få uppleva under våren.
    Dagens fundering: om man vill vara "normal" eller inte...
    Dagens beroende: min iPod
    Dagens tråkigaste: inget särkskilt faktiskt.. mest att det är dags för skola imorgon igen..
    Dagens personer: har tänkt en hel del på L.A och då på en gång på Misha, så får lov att säga honom. var även väldigt kul att träffa ellen idag, och många andra människor på sway.. självklart också linnea & shirin även om man bara fått "träffa" dom via telefon idag..
    Dagens irritation: min jävla cp-mage (som det har vart dom senaste dagarna..)
    Dagens låt: Antony and The Johnsons- I Fell In Love With A Dead Boy

    JAG ÄLSKAR ER

    image652

    don't know where the hell i'm going

    natten är förbi och den gick bra, jag sov. ja, jag kunde sova! trodde jag aldrig.
    ska bege mig mot centralen nu om sisodär tio minuter för att ta tolv-tåget upp till Sthlm, får bli att plugga+ måla naglarna då.. sen ska jag möta upp ellen vid ett och då blir det att repa till ett dansjobb vi har hela nästa helg. måste va hemma igen senast åtta ikväll, behöver en pluggkväll+ komma i säng tidigt!
    kommer bli att jag tränar i sthlm tre dagar i veckan den här terminen, tisdag, onsdag och torsdag! så ska jag träna hemma måndagar och på helgen. men det är bra att jag "slipper" sthlm ¨på helgerna så jag kan jobba då ifall jag skulle få ett jobb.. skickade in en ansökan igår, hoppas(!)

    nej, nu måste jag borsta tänderna och packa ihop lite grejer.
    mår sådär jättekonstigt idag..

    She wants to go home but nobody's home

    But I couldn't tell you, Why she felt that way.
    She felt it everyday,  And I couldn't help her.
    I just watched her make, The same mistakes again .

    Her feeling she hides, Her dream she can't find.
    She's losing her mind, She's fallen behind.
    She can't find her place, She's losing her faith.
    She's fallen from grace, She's all over the place.

    Don't know where she belongs

    Dagens:

    dagens outfit: har äcklat runt i myskläder hela dagen (vart barnvakt..)
    dagens bästa: ingen aning faktiskt, att jag äntligen sov bra natten till igår.. Linnea som hjälpte mig att städa mitt rum.. Lovisa idag!
    dagens värsta: att det var riktigt längesen jag mådde såhär dåligt som jag gjort ikväll- kommer man kunna somna? att jag inte kan släppa tanken på om jag gjorde rätt val eller inte? att jag sakta men säkert blir normal, vill men vill inte. nej inte efter igår, riktigt jävla patetiskt! 
    dagens låt: 
    Cocorosie- Beautiful Boys
    dagens längtan: pappa tror jag.. träffa pappa! +att vara normal. fast ändå inte!

    image651

    Til now, I always got by on my own

    I never really cared until I met you
    -
    sometimes i just wan you to save me.
    from everything

    "He saved me, in every way that a person can be saved"

    this is the time for us to shine.

    Underbara, underbara musik. vilken vår vi har att vänta. detta kommer bli mitt musik år, var så säker! hur mycket bra spelningar/konserter bara nu under våren och i sommar måste det bli minst en festival. Så nu är det bara att spara pengar så man har råd att gå på alla, för det är ju det jag vill. För de band som ska komma nu är verkligen inte bara sådana som jag gillar och kan någon låt sådär- Nej det är verkligen flera av MINA band som ska komma, jag menar mina band liksom! några av mina störtsa musik-kärlekar!!!

    5 februari- JIMMY EAT WORLD
    9 februari- THE CURE
    26 februari- PANIC! AT THE DISCO
    6 mars- BAND OF HORSES

       

    sen antagligen SEX PISTOLS(!) i sommar om det blir att vi väljer att åka på just Peace And Love. har nog bara råd att åka på en av festivalerna.. det skulle ju vara helt sjukt coolt att ha sett Sex Pistols under sitt liv, men hade man inte hellre levt -78 och sett dom? på riktigt? i London liksom, med SID! men ändå, dom är fortfarande Sex Pistols.. men men, vi får se vilken festival det kommer bli att vi väljer. För banden som annars är klara för Peace And Love tyckte inte jag var nått att hurra för.. så vi får se. visar det sig att hulsfred kommer ha fler band man verkligen, verkligen gillar blir det nog att det väger tyngre än Sex Pistols.. men visst, beslutsångest kommer uppstå!

    MUSIKEN<3

    Dagens:

    dagens outfit: neongul hög jeanskjol från American Apparel, svart body från American Apparel, svart kofta från Zara, svarta strumpbyxor, helsvarta converse och lite olika smycken
    dagens planer: inte mycket, va kvar i skolan ca en timma till för att få klart Geografin, sedan en traditionell fredagsfika på Wayen's.. sen antingen lugn hemmakväll, men jag hoppas på fest!
    dagens bästa: vet inte faktiskt, att det faktiskt känns hel ok att vara i skolan.. annars självklart att denna dag är en FREDAG!
    dagens värsta: min jävla mage som alltid alltid gör ont!
    dagens låt: 
    Justice- We Are Your Friends (den får mig alltid på partyhumör!)
    dagens längtan: faktiskt tror jag att att det är att få ork att verkligen få plugget som jag ligger efter i gjort!
    image646

    Love never wanted me.

    I guess I'm my own better half

    I could sleep when I lived alone. Is there a ghost in my house?

    nej jag vet inte. jag vet ju hur jag nu faktiskt skulle vilja att min vår skulle se ut. men kommer det funka? jag måste ju dansa, jag måste ju det. men samtidigt vill jag kunna åka över till danmark för bra workshops.. snälla någon, var får man pengar ifrån. need a job´. tänker inte söka det där jävla so you think you can dance va människor än tycker och tänker. kom bara ihåg, att det finns bra dansare i sverige även om dom inte kommer vara med i det programmet. jag vill så mycket annat, jag vill gå på sway och dansa för jennie, alvaro, fille, david.. jag vill ta massa balett med Lazlo, vilket är en av dom bästa balettpedagogerna i sverige enligt mig, vi ska ju ha karl och knut typ i tio veckor på sway under våren (karl och knut är by the way två av dom som är inblandade i hela produceringen av so you think you can dance scandinavia..) jag vill prioritera skola, jag vill prioritera att få ett jobb och jobba massa så jag har pengamöjligheter till att ta massa workshops eftersom fler av dom som jag betraktar som världens bästa dansare, dom som jag får ut mest av och blir mest inspirerad av, ska komma till.. åtminstone till danmark. då vill jag kunna åka.. jag vill spara pengar så jag har råd att jobba LA september-november -08.. vill helt enkelt andra saker med den här terminen, med det här året, med min dans, med mitt liv! framförallt vill jag må bra...

    ska bli spännade att se nu när jag stänger av datan för natten om jag kommer kunna sova. somnade väl nångång runt fyra inatt.. tur att det är fredag imorgon... men blir väl inte en massa sömn i helgen inte.. ska vara i sthlm hela dagen och repa till ett dansgig med ellen. sen ska jag vara barnvakt hela söndagen, och sen bara måste jag få in massa plugg! men va fan, tror ändå att livet ser ganska bra ut just nu.. tror jag har lite mer kontroll nu.. om jag bara inte hade så jävla ont i magen, hela tiden!..
    aja, dagen då. kom hem från skolan redan vid ett för att det då var tänkt att råplugga.. blev det så? nej såklart inte, blev inte heller att man sov en timma trots att man var sjukligt trött.. nej man jobbade laptop och tv samtidigt, glodde bra på massa skit och slösade tid.. har suttit vid tv:n/laptopen exakt hela eftermiddagen och kvällen... inte konstigt att man blir seg, måste komma igång med träning nu. måste dansa! räcker inte att äta nyttigt-
    så har man jobbat hela 4 stora koppar té idag också och 4 apelsiner. oj oj.. hehe.

    nej fan, hoppar plugget inatt, orkar fan inte.. ska försöka somna ikväll istället så får jag plugga på bra och stanna lite extra länge i skolan imorgon för att kunna lämna in mina tre geografiarbeten! sen väntar traditionella fredags-fikan! mys. helg är jävla bra ändå. men jag uppskattar ändå lite att skolan är igång, och snart också dansen. så jag får vara sysselsatt hela tiden. tänker alldeles för mycket när jag bara lunkar hemma. och mår sämre.. så jo, skönt med någon typ av vardag ändå. skönt att slippa tänka, slippa vara själv i sig själv..

    You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish


    Life kicks you around sometimes.
    It scares you and it beats you up.
    But there's one day when you realize
    you're not just a survivor. You're a fighter.
    You're tougher than anything
    life throws your way. And you are

    Keep Dancing... until you lose yourself... or you find yourself again.



    det är exakt det här jag vill göra! exakt det här jag älskar att dansa! tre av mina absoluta favoritdansare, då framförallt Nick Bass och Trent Dickens. den koreografin är helt omänskligt bra och dessa tre är verkligen några utav världens bästa dansare, går inte att säga något annat! vill bara till LA! vill göra det där!

    Misha Gabriel, Nick Bass, Marty Kudelka, Trent Dickens, Kenny Wormald.
    det är liksom dom som gäller, det är liksom dom grabbarna som är allt!

    Step away from The Cure album!

    image639


    Band Of Horses

    image637





    Cease to begin



    TACK, TACK!
    6:e mars.








    The world is such a wonderful place

    image636
    vill bara att ni ska veta att jag uppskattar er, mer än jag kanske visar. men är verkligen så himla tacksam över att ha er, över att ha "hittat" er, över att ha er som bästa vänner. älskar verkligen oss tre tillsammans. men samtidigt älskar jag er båda så himla mycket som egna personer. på era egna underbara sätt ni båda har. för ni är verkligen två olika personer som jag uppskattar på olika sätt, ni hjälper mig på olika sätt. men ni är bra, oj så bra!
    och oj så bra vi är. vår/sommar-08! va bra vi ska ha de!

    you can't stop the beat

    JO, JAG VILL DANSA!


    det är ju sånt här jag vill göra, hur snygg är inte dansen i den här videon. och jag tror faktiskt inte att jag behöver det  för att en dag nå det jag vill göra. tror faktiskt mer på att jag måste fortsätta välja de vägar jag själv tror är bäst för mig och sedan orka släppa allt annat, sluta fokusera mer på hur det går för andra än hur det går för mig.. för annars kommer det stoppa min utveckling. har ändå min vår småplanerad och tror jag vill fortsätta ha den så. dans, dans, dans. ta massa bra workshops i både sverige och danmark, träna massa balett, trna för mig själv, bli stark igen, men sen också prioritera skolan och vänner. må bra helt enkelt! så vet helt enkelt inte om jag klarar av att någon kommer in och rubbar på det när jag äntligen känner att jag börjar få lite kontroll!
    nej, jag måste bara våga bestämma mig, sedan släppa det och tro på att det jag valt är bäst för mig själv.. jag menar ingen annan borde väl kunna veta bättre?.. men ikväll saknar jag det faktiskt, sthlm, sway, danslinjen.. hur allt va för ca ett år sedan. då kände jag i hela kroppen att jag satsade.. jag vill fortfarande satsa.. satsar jag kanske fortfarande? hoppas det, för vill inget annat i hela världen! kanske bara det att äntligen börjar jag våga göra saker på mitt sätt.. eller iallafall lite mer på mitt sätt, så mycket mitt sätt som är möjligt just nu. fram till studenten. sen blir det mitt sätt fullt ut, spelar ingen roll vad andra säger och just därför behöver jag nog till sist inte det. kommer nå mitt ändå, och fram till att jag kan göra det fullt ut vill jag iallafall fokusera på att leva utan för mycket krav och tankar, må bra helt enkelt! ser framemot sommaren-08, ja oj vad jag ser framemot det.. men samtidigt kommer det vara mitt sista riktigta sommarlov, sen är barndomen slut. så jag ska se till att göra denna vår till en enda lång sommar och jag ska älska varje stund!

    (by the way är det janet jacksons nya låt feedback på videon. synd att dansarna måste ha dom där dräkterna på sig eftetsom jag vet vilka nästan alla dansare är, skulle va kul att verkligen se dom liksom.. framförallt skulle de va kul att kunna se vem av dom som är Misha.. lite svårt just nu, hehe!)

    I don't do AM

    jaha, dags för ännu en skoldag- Matten börjar kl 10.00 så ska dra mig mot bussen. ingen bra start på morgonen då regnet öste ner när klockan ringde och allt man ville var att ligga kvar där under täcker och sova minst tre timmar till, men istället blev det upp för dusch! sen är man sjukligt trött och har ont i magen.. men vafan, dags att fortsätta ta tag i sitt liv. linnea kommer till min skola runt 16.00 idag då jag slutar.. Då är det dags för minst en timmas powerwalk innan vi vandrar hemåt mig för att kolla det nya ONE TREE HILL AVSNITTET som håller på att laddas hem just nu! :)

    sen blir det en plugg kväll för mig. måste kila. ha en bra dag!

    I wanna wake up in a city, that doesnt sleep

    I want to be a part of it - NEW YORK, NEW YORK!
    image635
    yes, jag är tillbaka och någorlunda frälst om jag säger så, yes i just loove NYC! något att skriva upp på eran "to do list before I die", verkligen. och jag ska tillbaka, jag måste tillbaka. jag ska tillbaka och göra new york till mitt, till min alldeles egna favorit-stad, på mitt sätt! yes, hade en underbart mysig weekend med min mamma och mina två syskon. inget kunde nog blivit så mycket bättre, fick in alla turist"måsten" eftersom vi alla var där för första gången, men vi fick även in det där lilla extra, cup-cakes ätning på carrie och mirandas ställe, shopping i massor för oss alla, NHL-match för mor och bror, hairspray-the musical på broadway för oss alla, brunch i centralpark medmera!

    kort och gott, en pang-resa som ska göras om!
    men nu är jag tillbaka och tar tag i mitt liv på alla plan. de fyra störsa prioriteringarna denna vår ska vara;
    -dansen, skolan, träna, äta nyttigt, vänner, familj, rummet, fixa ett jobb, jobba, spara pengar till workshops, sommarn & LA!

    One Tree Hill, Season 5

    image634
    måste bara få tillägga (jag vet, lite sent kanske, men jag var faktiskst i new york så såg inte dom första två avsnitten av One Tree Hill säsong 5 fören igår) att One Tree Hill är helt jävla stört genialiskt bäst! dom första två avsnittet av säsong 5 slog mig med häpnad och jag bara vet att det kommer endast bli bättre!!!
    nytt avsnitt imorgon!!!
    i love it

    that nobody in the history of the world has ever been this close

    varför blir det såhär, varför ska det vara så jävla svårt att tro på sig själv? att våga chansa men samtidigt då ge fan i hur det går, men iallafall våga. ni ska veta att det är inte alltid så lätt att veta vad man vill, att veta vad ens "grej" är, att ha passion för nått. Inte då man känner sig helt hopplöst dåligt, då man känner att man aldrig kommer få en chans i världen att få göra det man älskar, för lyssna här; det räcker inte att man älskar något för att man ska lyckas. och det är inte som dom säger att det bästa i livet är gratis... om det vore!
    jag hatar att i ena stunden kan jag säga till mig själv att jo isabell, du är bra, du är bra på att dansa, allt kommer att gå bra. när man i nästa stund sen undrar hur man någonsin kunde tänka något sådant eftersom om jag vore bra, då skulle jorden ligga väldigt långt etter när det gäller dansvärlden.

    varför kan jag inte bara våga, våga chansa, våga göra något som för andra är en självklarhet att iallafall prova.
    jag är för feg-
    och jag hatar det!

    i huvudet på Gynning

    image633
    fyfan, herregud! kan inte annat än ge tummen upp för Carolina!! kan man annat än skratta. Hur stört kul är inte programmet? hur stört kul är hon inte! finns det något bättre än hennes dialekt!? åh jag älskar fan henne! ;)

    sigge lilla!!

    You may say I'm a dreamer But I'm not the only one

    image632

    Imagine there's no heaven
    It's easy if you try
    No hell below us
    Above us only sky
    Imagine all the people
    Living for today

    Ready Or Not, Here I Come!

    image631
    yes, så jobbar man the big apple för en weekend!!!!
    åker hemifrån runt sju-tiden imorgonbitti. planet lyfter sedan runt 10.30 !!
    framme i New York sen runt 14.00 tiden och redo för fem fullspäckade, grymma dagar med min mamma och mina två syskon! yes yes, det här ska bli grymt. Ja menar NEW YORK!!! det är väl ett ställe alla vill komma till nåfon dag?! och nu är det dags för mig! wiihoo.

    hemma igen måndag nästa vecka!
    åh vad härligt det ska bli att komma tillbaka till staterna igen.
    ska göra mitt bästa för att springa runt och vara lite i närheten av lika söt och småcool som Carrie ;)
    hejdå!

    KAN INGET ANNAT, VILL INGET ANNAT!

    image628 image629
    millenium, mishas klass, utvald, första kvällen i LA i oktober!!


    four and a half hour left.

    I'm having trouble sleeping
    You're jumping in my bed
    Twisting in my head
    Leave me

    I'm having trouble breathing
    You're sitting on my chest
    I sure could use the rest
    Leave me

    tack till sex and the city som gör mig sällskap.
     men nu är det "försöka-sova-time" igen.
    första skoldagen på det nya året imorgon. men blir iallafall bara en dag denna vecka för på onsdagmorgon bär det av till New York med mor min och syskonen. -en termin kvar i tvåan!!!!! (hjälp!)

    Dagens;

    Dagens klädsel: halva dagen morgonrock, andra halvan myskläder/träningskläder
    Dagens värsta: min kropp, mår väldigt dåligt fysiskt just nu. deja vú från förr
    Dagens filurer: sex and the city gänget eftersom jag spenderat dagen med dom
    Dagens längtan: ska jag vara ärlig? misha såklart, HANS KLASSER!!'
    Dagens låt:
    Damien Rice- Volcano och Joshua Radin- Everything'll Be Alright
    image626

    I do hope so..

    image625
    The rain in New Orleans
    Forgot to end
    But the mouths of the people are dry
    Then we watch and wait
    And do nothing but sigh
    And hope everything is gonna turn out right
    But I don't know if it'll be alright

    But I look at you
    Warm in your dream
    While your mobile dances above
    And I think to myself
    It's a beautiful night
    And I know everything is gonna be alright
    Yes, now I know it'll be alright

    Somewhere a clock is ticking

    jag blev helt plötsligt väldigt rädd när jag sitter här i min säng för att krypa till sängs. Jag blev rädd över hur snabbt allt verkligen går, dagarna, veckorna, månaderna, åren.. jag vet att alla säger det och jag själv har säkert tagit upp det flera gånger men det kom verkligen över mig som en chock när jag satt här nu.. nästan sådan chock att jag ville kräkas, men blev att jag grät istället. Vart tar tiden vägen? det var nyss 2:a december och jag kom hem från L.A! hem till ett underbart adventsmysigt hus och nu är det helt plötsligt en bit in på januari och dags att ta bort julen. kanske måste jag börja tänka lite mer på det gamla ordspråket; lev varje dag som om det vore den sista!
    för det stämmer ju verkligen.. Idag har jag mått sämre fysiskt än på väldigt, väldigt länge! men jag kanske hakar upp mig på det för mycket, jag kanske hakar upp mig för mycket på det dåliga. kanske hakar jag till och med upp mig för mycket på mina tankar överlag. det kankse kan vara en anledning till att det känns som livet rusar förbi. för jag är inte riktigt delaktig, sådär på riktigt! för mina tankar är alltid någon annanstans än i nuet.

    idag kanske var en bra dag trots allt?
    det har vart en lugn och skön sista dag på lovet, har kunnat gått i morgonrock nästan hela dagen och slöat framför Sex And The City säsong 6 i soffan större delen av för&eftermiddagen medan jag pluggade på min laptop, jag har lagt in massa roliga bilder på bilddagboken som fått mig att tänka tillbaka på massa underbara minnen jag har med mina vänner, jag åkte ner till dansskolan och tränade 2 timmar för mig själv vilket var underbart när jag väl bara pallrade mig dit, jag pratade med ellen i telefon vilket var mycket längesen, jag pratade LA minnen med anna i telefon, jag bestämde med Louise över sms att vi skulle ses för en fika imorgon eftersom hon har vart borta i mer än två veckor!, jag har pratat med båda mina bästa vänner på telefon och en utav dom kanske ska flytta mycket närmare mig så vi kan ha massa mysiga té kvällar även på vardagarna, jag har lyssnat på massa underbar musik, jag har pratar new york med min familj eftersom vi åker på onsdag-morgon..

    ja, kanske kan en sådan dag också va bra?
    kanske behöver man inte mycket mer för att må bra?

    kanske bara så att jag själv måste förstå det!

    The Angels.

    image624

    We love them, don't we?


    man kan faktiskt inte ens hata dom-
    nej, man kan inte annat än älska dom!

    do dreams really come true?

    sitter och lyssnar på I wonder med Kanye West och jag kunde inte känna L.A mer, när jag lyssnar på den låten är det nästan som att jag är där, iallafall om jag blundar. jag kan känna allt, alla känslor, lukter.. Det var ju ändå sista klassen man tog för Misha liksom.. konstigt det där, att man tränade något febrilt för han där under slutet av september, början av oktober och sen i LA.. och sen bara går veckorna och det är alldeles för längesen.. han bara måste,måste, måste komma till Sverige snart igen, eller till Danmark, eller så bara måste jag komma till L.A!!!
    nej, det kommer nog alltid vara svårt för er att förstå, förstå vad det stället betyder och gör med mig. Ni tycker antagligen att jag bara tjatar på, hela tiden, om en jävla stad. men det är så mycket mer, alltid med mig är allt så mycket mer! L.A är liksom livet för mig, den biten kommer ni kanske rent ut sagt aldrig förstå, någon utav er.. men så är det. allt är redan bestämt. en gång till innan studenten, som jag tar sommaren 2009, vill jag dit! sen hösten-09 flyttar jag, jag flyttar förgott (iallafall om jag fortsätter att trivas även när jag verkligen bor där!). Det är min dröm, det är så jag vill att det ska bli, det är det jag ska kämpa för att det ska bli.. men vart kommer pengarna ifrån? ett jobb, ja tack!

    men det här med drömmar då, är det alltid så bra. Kommer ens drömmar verkligen bli sanna? Jag vet hur jag fungerar, jag har mina drömmar så klara för mig, vet exakt hur jag vill att saker ska "turn out to be". allt de har jag redan uppmålat för mig själv.. men tänk om åren går och jag aldrig får en skymt av det liv jag hade i mina drömmar.. Do dreams really come true`?

    men är det inte så då, att det är drömmarna som gör att man når drömmarna?
    är det inte ens drömmar som gör att man når sina drömmar?
    (TACK FÖR IDAG MOA<3)

    Kanye West- Flashing Lights


    (har tyvärr ej gjorts något video till denna låt än!)
    åh, det är verkligen min L.A låt, vet inte varför för det var inte så att vi gjorde någon särkild koreografi till den, jag tror bara jag hörde den massa gånger där och nu när jag lyssnar på den kan jag inte låta bli att tänka på L.A, mitt L.A!! därför lyssnar jag ständigt på den, sen råkar det ju vara en grymt bra låt också gjord av den ännu grymmare Kanye West som jag iår har börjat uppskatta mer än någonsin!

    jag kunde inte sakna L.A mer. och jag kan inte fatta att det har gått över en månad sen jag kom hem därifrån!

    I don't blame you for being you, but you can't blame me for haiting it

    jag hatar mig själv, hatar mig själv för att jag stänger in mig själv. stänger in mig själv i min egen kropp. känner mig instängd i min egen kropp, jag har så ont! finns så mycket jag vill göra men känns som jag inte klarar av det. mest på grund av min kropp, jag är fånge i min egen kropp, i mig själv. jag mår alltid som sämst när jag har ont.
    jag hatar mig själv för att jag med hopp alltid vid ett nytt år säger: nytt åt, nya möjligheter. men det enda jag gör är ju att vänta på att ett år har gått så jag kan få möjlighet att säga dom orden igen för det känns lättare då, det känns ju som att man har en möjlighet, som att man kan börja om, som att allt kan bli bra, som att man kan göra det man själv vill så länge man går in i ett  nytt år med hopp. men tar vi verkligen någonsin åt oss av dom orden? tar vi tag i våra liv vid ett nytt år? blir vi nå bättre? väntar vi bara på att möjligheterna ska komma och om dom inte gör det då lugnt bara säga att vid nästa årskifte då är det: nytt år vilket innebär nya möjligheter.
    vet du vad, fuck that!
    vill jag att något ska hända det här året, vill jag må bra och göra det jag älskar, vill jag klara av skolan men samtidigt inte bryta ihop, vill jag hinna vad med vänner och leva ett lite mer vanligt tonårsliv samtidigt som jag vill satsa helhjärtat på dansen, vill jag vara trevligare mot min familj och gladare i vardagen överhuvudtaget, vill jag ta tag i det här med pappa och se till att vi träffas mer, vill jag helt enkelt se till att må bra i den vardagen jag just nu befinner mig i, kanske till och med se till att ändra min vardag till en som passar mig bättre, vill jag än en gång helt enkelt hitta balans i mitt liv, sluta skjuta upp saker, skaffa mig pengar så jag kan dansa sådant jag vill, för dom jag tycker är dom bästa, dansa det jag älskar, ja, vill jag göra allt det! få möjligheterna till allt det och gå utt 2008 och kunna säga att det var blev ett riktigt bra år, kunna gå ut det och vara tacksam över att fått fyllt 18 år och över att ha en familj och vissa speciella vänner som älskar en, tacksam över att jag har en passion som jag vill satsa på, ja, då kan ingen annan än jag se till att det händer, ingen annan än jag själv kan se till att jag får mina möjligheter, för ingen kommer komma med dom, inte många vill se dig lyckas, det är bara att inse att det är ett sådant samhälle vi lever i. så jag måste själv se till att jag lyckas, att jag får de möjligeheter jag är värd. det är mitt slit!

    för om knappt dina närmasta tror på dig... vem ska då göra det?

    måste inte jag bli så pass stark då så jag kan tro på mig själv?
    måste inte jag må bra? ..

    usch vad jag inte vill ha ont. om jag någon gång har vart knäpp nog att be om att få må dåligt, I TAKE IT BACK FOR THE WORLD! vill inget hellre än att orka. vill komma igång nu, med mitt nya liv vad det gäller allt. vill orka kontrollera maten igen, vill orka börja träna igen. det är ju nu det gäller, ge mig ork. klarar inte det själv.
    / god natt (jag är lite besatt av sex and the city!!)

    Something beyond the quiet persistence of a dream.

    image623
    There are moments in our lives when we find ourselves at a crossroads. Afraid. Confused. Without a roadmap. The choices we make in those moments can define the rest of our days. Of course, when faced with the unknown, most of us would rather turn around and go back. But once in awhile people push on to something better-something found just beyond the pain of going it alone and just beyond the bravery and courage it takes to let someone in. Or to give someone a second chance. Something beyond the quiet persistence of a dream.
    Because it's only when you're tested that you discover who you truly are. And it's only when you're tested that you discover who you can be. The person you want to be does exist, somewhere on the other side of hard work, faith and belief, and beyond heartache and fear of what lies ahead.

    New Years Eve

    2007 --> 2008


                

    It was easy when you were younger,

    image609
    pappa och jag!
    som det en gång var.
    -
    you can put it back together,
    it was there if you ever wanted it
    but you closed the door and said goodbye for good.

    And what you give lets me know that I'll be alright

    image608om jag bara kunde klara av det, klara av att tro på det jag vill göra. sluta oroa mig över vad jag "borde" göra. Det finns inga borden, det finns inga måsten. Men det finns drömmar och det finns passion. jag vill leva efter det, efter att nå min dröm med hjälp av min passion. Det är ju det där jag vill göra, borde inte det va OK!?
    kommer aldrig kunna förklara med ord hur mycket jag vill det, men känns mest som jag just nu befinner mig på fel plats vid fel tillfälle. det är inte här jag borde vara.
    gud vad jag älskar det! men klarar inte av att göra det här,. vill inte göra det här.

    gud vad jag hoppas att alla får uppleva det här en dag, att se något och sedan bli så förbryllad över hur genialiskt det är så man bara vet att det är ju det där man vill göra, det är det där som är ens passion, ens liv, en dröm -until the end of time

    utan den biten om att vara splittrad och oroad över det förstås, jag vill bara att någon ska ge mig goda råd, om att det är rätt att jag vill bryta från mönstret för att göra det jag själv vill göra.

    The end is not here and it's not near, it's just a new year and there's nothing you can do about then to just deal with it.

    säger som jag brukar säga;
    NYTT ÅR, NYA MÖJLIGHETER!
    varken mer eller mindre.
    nej, det får var allt för tillfället.