new breath

piffningen är nästintill klar, en drink är uppdrucken, så nu är det bara håret och att packa iordning ölen och allt det andra för kvällen.

ikväll ska jag dansa järnet i mina lovely docks!
godkväll!
 

with your best time flying by

sitter på rummet och dricker cola. lyssnar anna ternheim och lily allen och försöker mest få dagen att fungera. natten tog kål på mig då jag aldrig kunde somna, klockan va bergis över 6 på morgonen innan jag föll i sömn, så trött i hela kroppen och träning fanns inte på världskartan, därför är colan en bättre vän en dag som denna. har plockat lite på rummet och försökt fått lite plugg gjort, gått ok men imorgon är det noll tolerans! visst kommer man nog vakna upp a little bit bakis när det vankas fools gold och öl ikväll, men det SKA bli hårdpluggning och hårdträning. men som sagt, ikväll ska det bli kul, jag ska dricka red stripe och ösa på dansgolvet, säkerligen en hel del med min käre broder.


jaja, för tillfället väntar man på mat och sedan ska jag försöka sussa minst en timma så man pallar kvällen. sen fixning till the beatles, ramones och blondie på hög nivå, as usual. sen skulle vi mötas upp hos amanda för lite förhäng, sen väntar alltså fools. yes mam. inatt när man inte kunde somna passade man på att kolla john tucker must die, och va längesen så oj va mys de va. nej, ett glas cola till, sedan käk!
ha en trevlig lördagkväll!

alla har hemligheter

jag har aldrig kunnat beskriva känslan och vet inte heller om jag någonsin kommer klara av det. känslan av att man är så trött så hela världen har stannat men trots det klarar man inte av att sova. man känner vartenda lilla felsteg, man hör allt som finns att höra. illamåendet, den stickande känslan, allt man får för sig. känslan av att inte kunna slappna av fören man stupar i sömn. rädslan, den där jävla rädslan som man bara inte bli av med. det spelar ingen roll, år efter år. det stannar där, börjar kännas som ett föralltid... jag har ont i varenda liten del av kroppen, varenda liten muskel, varenda lite ynka millimeter, inget lämnas åt sidan. svag, ynklig, feg.

jag orkar inte reda upp mitt liv

jaha, lördagen väntar på att upptäckas och på onsdag börjar skolan igen, allt igen. har en hel del att ta tag i tills dess. va har jag haft för mig sen sist då? haft lov. mös hela torsdagen i uppsala med min kära mor. uppsala är fint, med backar upp och ner, gränder och kullersten. och så fanns det är fruktansvärt fin liten presentbutik med de sötaste godiset och finaste tésorterna i. jag köpte mig tre underbara askar fyllda med blom-motiv därifrån. sen har jag haft en myskväll med linnéa, bara hängde, spelade spel med bror och mor. pratade om allt mellan himmel och jord, skrattade och drack té. idag har jag sovit, tagit långpromenix i härligt solsken, tränat, druckit kaffe med vänner och sedan blev det bio för vår del denna fredag till ära. yes, vi hade biljetter till premiären (va iallafall premiär i västerås ikväll..) av Män som hatar kvinnor så ja, den var vi på. jag har nog aldrig mått så illa och haft så ont i magen under film förut och samtidigt inte kunnat slita mig från den. ja, fruktansvärt men ack så gripande. strålande skåderspelarinnsatser av då framförallt micke nyqvist och noomi rapace. framförallt, framförallt av sistnämnda. så ja, alltså SE DEN!!! men oj va jag grubblar och fortfarande mår illa.. alltså = SÅ HIMLA SEVÄRD!!


ska försöka sova nu, kommer gå sådär. mycket tack vare filmen. ska varva ner lite först, med LA ink säsong 2, hallelujah för det. imorgon blir det sova ut, gym, plugg och sedan mega-galejj!!!
pussis.

You are the girls I never go to kiss in high school


det har blivit väldigt mycket fall out boy snack de senaste dygnet då jag umgåtts med forna fall out girlsen. jag vet inte, men på något sätt känns det så bra att det har känts okej att släppa taget över något som för två år sedan styrde och tog över mitt liv. min fall out boy vägg har nämligen rasat ner och iställer för att sätta upp den igen tog jag försiktigt isär alla bilder och la ner dom i en fin låda för att sedan stänga locket och lägga undan den för att den på ett sätt faktiskt tillhör mitt förflutna, ett förflutna som gärna kan få vila några år för att sedan tas upp som enbart ett vacker minne.

det dom gjorde för mig då och det jag då tyckte att dom kunde åstadkomma berör mig fortfarande och jag kommer aldrig att glömma den 20:e mars-07 då det då var den bästa dagen jag någonsin upplevt. men då vart en annat tid, då var jag en annan version av mig själv, den tiden och det jaget är borta. men det betyder inte att jag kommer glömma och att jag kommer sluta förstå och älska den tiden och det jaget. det var det bästa för mig då och under den perioden i mitt liv kunde jag inte bett om något annat, så tack. och ajdö.

dom forna fall out girlsen.

hade en megamys gårdagskväll med "the old crew" he he. jag, linnea, shirin och jessica spendera kvällen i min syrras lägenhet då, som jag redan sagt, hon befinner sig i thailand en tid framöver. vi lagade mat, drack champagne, pratade, skrattade, tänkte tillbaka på våra år, dansade, kollade gamla bilder, åt massa gott ,drack vin och ja, bara hade det galant bra! jag, linnea och jessica sov även kvar och hade mysigt till rasmus på luffen imorse, he he.

sen blev det promenix för min och jessicas del hem till mig där sofie väntade med eftermiddags-mellanmål, so vi åt gott, drack massa kaffe och bara snackade alot of girl-skit-talk! mega snajjsigt. nu ska jag plugga en timma eller två, rättskunskap+samhäll. sen är det hit the gym som gäller. får se, oscar har fått in mig på tankegångar som lyder dricka öl ikväll..?? vet inte hur jag ska göra, skulle samtidigt va najs med hemmakväll, sova tidigt, inte slösa cash och få mer plugg + annat fippel gjort. men samtidigt vore det trevligt att få göra sig lite iordning och komma ut på en öl eller två. får se... ska ju iväg till uppsala imorgon, så nja, hemmakväll ligger nog närmre till hands. men man ska aldrig säga aldrig.

jaja, puss
 
snart två år sedan, då vi va som bäst, helt besatta av fall out boy, ja vi mot världen liksom. ni är smått underbara alla tre, tack för igår mina fina.

Look inside, look inside your tiny mind


repeat, repeat, repeat!! åh, helt klart min (och ja, min kära vän louise!!, hehe) favorit-låt just nu. lily allen's senaste album är helt kanon mega och just denna låt fruktansvärt bra! och lily allen själv är ju bara helt fucking gorgeous, men det har jag faktiskt alltid tyckt! jaja, inte mycket mer än. ska sova nu. upp senast tio för att befinna mig strax efter just tio på gymmet med min käre broder för lite hårdkörning på morgonkvisten. sen är det full fart hela dagen. blir att sleepa over i systers lägenhet då hon lämnar landet för thailand imorgon runt 2-tiden, hade great kära du och va rädd om dig! <3

annars har dagen vart seg, mått sådär, haft ont överallt. inte mycket mer. megamys fika hos lojjs med henne och camie, skitstund hos sjukgymnasten som kan gå och skjuta sig, sen erbjöd livet en och en halv timmas bowling på kvällskvisten. sen har jag segat vid dattan med lily allen. yupp, kolla klart ett LA ink avsnitt nu, sen sömn!
pusstja.

making it insane once again


den här låten är makalöst fin och att dansa till den är underbart!
syster och hennes pojkvän var ikväll över hos oss på någon typ av tacobuffé mammsen hade lagat till då dom försvinner iväg till thailand på tisdag och blir borta i tre veckor. jag träffar på henne igen imorgon då vi ska träna tillsammans på eftermiddagen. idag har vart en seg dag, lite beroende på gårdagen, lite på grund av att jag mår konstigt. fortfarande riktigt konstig i nacken. men nu har man iallafall efterlängtad lov, fram till onsdag v.10

har en hel del jag vill och borde hinna med, men inget viktiga än att chilla, verkligen sova ut, mysa med familj och vänner, lite filmkvällar, bio kanske, vin-kväll, galejj framåt helgen, spendera någon natt i systers lägenhet med fina vänner om man får, gå ut och ta någon öl, spendera typ alla ljusa timmar om dygnet med kaffe och vänner på wayens, träffa jessica, mysa med linnea och shirin, va en massa med mina kära lojjs, självklart massa med bästa orre också och amanda och camilla, plugga, ja plugga ska jag och ska genast skriva mig en lista på exakt vad!, tränas ska det också göras, ledig från sthlm, men ska bli en hel del gym och en massa strechande hade jag tänkt. ja jo, så viktigare saker än så va det inte, men ändå sånt man vill göra. så ska jag njuta och mys-chill-galejja mig genom mitt sista sportlov, studenten om typ bara 3 månader!! helt äckligt stört. projekt-arbets-pluggande kanske man inte kommer undan. he he

puss och godnatt, åh. längat till frukost och mys framför LA ink. fika i massa timmar sen? dricka kaffe med soffan? champange-måndag hemma hos lojjs imorgon? ja, öppen för förslag va man ja.

you know you twist so fine

 
ellen var hos mig för isabellen-häng lördag-eftermiddag/kväll. vi hade mega mys!
 
vi galejjade, jag drack red stripe hemma hos oscar och mådde finfint.
 
vi pose:ade och va på glatt humör. sedan dansade vi natten lång på å2, drack mer öl och bara va glada. vi hann sedan få i oss en hamburgare för att sedan fara hemåt mig runt 3-tiden. alldeles lagom då både jag och ellen va trötta efter att ha dansat järnet! snöat hade det gjort i mängder också. ja, en fin lördag-kväll/natt iallafall! toppen faktiskt!

The Wind That Blew My Heart Away


nästan så jag hade glömt hur fantastiskt underbart, fruktansvärt vackert avsnitt 13-säsong 3 av one tree hill verkligen är. blev helt spontant att jag kollade det nu ikväll, blev precis klar och som alltid är jag nu, efter det avsnittet, knäsvag av all underbar musik, omtumlad av allt de vackra som sägs och mer eller mindre söndergråten av praktiskt taget hela avsnittet, även om scenerna mellan peyton och ellie är favoriterna. jag fullkomligt älskar det här avsnitt trots den mängd gånger jag redan sett det. och när låtar som think of you- reeve carneyhere comes a regular- the replacements och lock-sport-krock- nikola sarcevic, spelas i bakgrunden kan inte saker bli annat än makalöst vackert. så ja, rörd till en mängd massa tårar, som självklart väldigt ofta när det gäller just one tree hill men detta specifika avsnitt betyder något alldeles extra för mig, ska jag nu ta igen mig med ett avsnitt av LA ink, lite mysig musik, proppa i mig lite fler värktabeletter sen sömn! 

my head and my heart

idag hade jag på mig min nya ganska fruktansvärt fina blå-vit blommiga kjol som sitter perfekt i midjan och har två fantastiska fickor. en blå sidenrosett satt i knuten också. men inte gjorde det dagen bättre, tyvärr... har så fruktansvärt ont i nacken att jag knappt kan röra på mig, att lyfta höger arm är bara att glömma. därför fick baletten strykas på schemat och istället måste jag få tag på hjälp! kan inte hålla på såhär längre, visst, det va ett bra tag sen jag hade sån här typ av smärta, som går ner både i ryggen och bröstet på högra sidan, men jag har trots allt haft den till och från under cirka 4 år nu, det måste kunna få ett slut, eller? nästa vecka måste mitt fysiska mående tas tag i. sportlov är det iallafall nu, helt mega! ska dock verkligen va duktig och få en del plugg gjort under veckan, men sova länge och gymma en massa, massa ska det bli. även vänner, familj, chill, mys och kanske lite galejj. ja jo, galejj blir det redan imorgon och sen väntar ännu ett fools gold nästa helg, sen får vi se. min kära syster drar till thailand i tre veckor på tisdag, så söndagkväll ska spenderas med henne. jaja. mår som sagt fruktansvärt. ska ta lite flera värktabletter nu, krypa upp i sängen, mysa med LA ink och sen sova, sova, sova! för jag ska ha en kanon-lördag!

pusskram och allt där till.

teenage pornstars living for nothing now

sitter i sängen. ska mysa med två vaniljbullar, ett glas mjölk och ett avsnitt av LA ink season 1. sen ska jag plugga lite och sedan sova.. senast tolv hade jag tänkt, upp 7 imorgon så vore skönt. har också en lång dag som väntar med massa att göra i skolan och sedan direkt till sthlm och baletten. gymmade länge och väl idag, yay! ska bli hårdkörning under lovet + massa stretch. bilden till vänster är på mig och ellen från BouncE premiären i fredags. och det blir isabellen som gäller i helgen igen, mega! ellen kommer hit på lördag och då ska det bli utgång.

har tänkt en väldigt massa veckan som gått, mest på val man gjort, på framtiden och ja... jag orkar inte ta det nu, men nån gång. nu; mys.
puss

Storebror -en gammal favorit!


det är synd att Laleh har vart "borta" såpass länge. hoppas hon inte är glömd av er? För det är hon definitivt inte av mig och jag kunde inte vara gladare över att hon börjar komma med nytt matrial nu. hon är allt för fruktansvärt fin hon, Laleh.

my good old friend Oscar.


min vän orre tycker jag om och att dricka vin på golvet med honom är fint..

i helgen ska vi hitta på skojjsiga saker igen, yes, på lördag blir det galejj

jaja. mår inte så jättebra! blev inge sthlm, väldans huvudvärk. ska nog lägga mig och sussa lite igen, redan sovit en timma sen jag kom hem från skolan ruunt halv 5 men blev väckt för middag. så lite mer sömn, till vänner halv 8 blir bra! sen ska det bli vaniljbullar, té och historia-plugg. sedan mera mys framför LA ink. pussis

B.Dylan is the man!

har inte mycket att säga. känner mig fin idag, i vit siden knyt-skjorta med enorma axelvaddar och höööga blåa jeans med svarta skinndetaljer, en blå rosett i håret är också med såklart! har fått lite mer klarhet i vissa ämnen nu. ska se till att få saker och ting förberedda till filosofi+litteratur seminariumen imorgon på tåget till sthlm. sen blir det tre timmar dans och sedan hem till västerås igen, längtar redan efter den hemfärden och till att få sova!!! jaja. ska dra mig uppåt stan nu, för en liten snabbis fika med louise och camilla innan tåget. har föressten gjrot avtryck hos tandis idag för en såndär jävla bettskena, haha! men men, kan det hjälpa så gärna. tjadå.

inflyttningsmingel "a la" hjärttema


lojjs hade gjort sitt nya place så fint, allt enligt hjärt-dagen

jag kom med en bukett hjärt-ballonger till värdinnan

vi drack som sagt massa rosédrinkar och åt världs-söta cup cakes

söta bebisar, camilla + amanda + shirin.

gulliga tjejer, värdinnan lojjs + limp' bizkit

man skulle vilja flyta runt på cup cakes resten av livet. så vackra är dom

men rosédrinkar är inte dumt de heller och jag avnjuter dom gärna på golvet.

lördagskvällen med mina favorit-tjejer i louise nya superfina lya va rena lyxen.
en mycket bättre alla hjärtans dag än vad jag hade kunde man nog inte fått.


pusshej, försöker plugga en sen måndagkväll som denna. ska sova snart.

Got a nasty habit called rock n' roll

 
mycket tankar och funderingar kring allt och ingenting. allt kom nog upp för mig under balett-klassen idag. men orkar inte tänka mer, orkar inte ta det trots att det enda jag tidigare ville var att skriva av mig. nej. jag är trött, trött, trött och ska nu efter att spenderat större kvällen framför tv:n+datorn med lite avbrott för mysmiddag med familjen dra mig mot sängen. ska nog stretcha lite först bara, måste komma igång bättre med det, regelbundet liksom. men men. imorgon måste jag faktiskt ta tag i skolan på allvar, komma underfund med allt jag måste få gjort och våga ta hjälp trots att en del uppgifter redan borde vart inne.. det är de sämsta med mig, jag skäms när jag inte förstår, va det än har att göra med, skiter då i att fråga utan skjuter upp det istället... inte mer! kommer bli ett pluggigt sportlov. för ja, förstå va skönt. bara en vecka kvar sen lov!! jättemysig kväll hemma hos louise aka lojjs igår. rosédrinkar, cupcakes och massa annat gott, och såklart dom bästa tjejerna! megamys. men sömn kallar. pusshej

hjärtlig fixning.

haft bra dagar med ellen i sthlm, har bara vart helmys med mycket god mat, bra BouncE föreställningar, mycket kaffe, mycket promenixer runt på söder, öl-häng och lite gott vin. så ja, mega-mys! nu är man i fullgång med hjärtfixning för att bege sig till lojjs inflyttningsfest "a la" hjärt-tema!!! yay va kul de ska bli.. ska infinna mig där runt 8 så har en del att stå i... precis blåst upp lite rosa hjärtballonger och målat naglarna röda för att sedan ha strött över massa glitter på dom, superfint! nu ska jag krusa hela håret och sedan få på mig min hjärtklänning! så, taggat för mysfestligheter är man verkligen. skumpa, cup cakes och red stripe! here i come. imorgon är det sthlm och balett som gäller. pusshej.

hoppas ni alla får en mega alla hjärtans-dag!

mot rosettjakt och kaffe!

see ya'll

caution

så har man vaknat hemma hos ellen på söder, alldeles själv är man då ellen är i skolan. så sitter här framför datorn och äter mig en god fruskost bland annat bestående av macka med leverpastej som förövrigt har blivit min nya favorit!! ska möta upp ellen strax efter ett vilket är bra då jag just nu skriker efter kaffe men varken orkar göra något eller springa ner till 7eleven på hörnet och köpa mig nått, nej, té får räcka sålänge. chillar lite till veronia maggio och ska väl dra på mig nått så småningom. vi var på förhandsvisningen av BouncE nya förställning CAUTION på orionteatern igår, helt grymt bra! ikväll blir det premiären, SE DEN!!! ska väl laga oss någon god middag och kanske ta oss en öl innan det. men nej, nu ska jag dricka mer té och sedan ge mig ut på jakt efter nya fina rosetter innan kaffe bar kallar! hoppas man stöter på orre där. puss på er.

ser framemot hjärtfesten imorgon när man är back i vässan! yay!

när du sett allt som finns att se

såhär när ens framtid börjar närma sig i och med att skolåren börjar gå mot sitt slut kan man inte låta bli att tänka på alla val man gjort under alla dom här åren. vart hade man vart idag om man hade valt något annat, hur hade min värld sett ut om jag bara hade gjort en ynka grej annorlunda, kanske till det bättre? men vem vet. om jag hade vetat det jag står här och vet idag då, när jag var 15 och förvirrad i och med att den världen jag visste och kände som den enda gick sönder, hade jag stått på en annan plats idag då? hade jag vart en annan person? ja, grubblandet lägger sig inte utan bara väcker nya frågor hela tiden.. den hjälpen, den träningen, den vetenskapen. ja, vart hade jag kunnat stått idag?
död efter 3 timmar balett. ska sova nu! imorgon får vi se, är jag pigg blir det gym annars bara plugg. käka lunch med mor min och sen ta 4-tåget upp till sthlm och isabellen mys torsdag till lördag, yay! just ja, jag fyndade ju två kavajer, en jacka och en blus på läkarmissionen igår, allt som allt 150kr, wow! puss och godnatt.
stressen, grubblandet och tankarna ska få sova av sig nu.

hjärtan-läkarmission-sthlm

den här bilden är några dagar från ett år gammal, stört va tiden har gått.. ja. har massa att fippla med och kan inte låta bli att tänka på hur allt ska lösa sig inför att 3 av mina absolut bästa vänner fyller 18 i princip samma dag, och en utav dom bor i sthlm, lite drygt och lite kaos. men det ordnar sig nog tillslut. men alla fixa-födelsedagspresenter-tankar och fixande måste vänta till nästa vecka, det hinns bara inte med just nu och jag måste prioritera plugget då jag har galet mycket att ta itu med när det gäller det men kommer ingen vart då jag inte ens kan bestämma mig över vart fan jag ska börja!! har kanske kommit ganska lätt undan ändå när det gäller gymnasiet, och det är helt sinnessjukt att man går ut om cirka 120 dagar! av tre år återstår liksom 120 dagar!!!! försöker plugga hemifrån idag så ska fortsätta försöka.

Ska ta mig neråt stan sen runt 2-tiden för att fixa lite grejer inför louise hjärt/inflyttsnings-galejj på lördag då jag redan på torsdag åker upp till sthlm för att stanna till just lördag. Blir sthlm och träning ikväll, men ska hinna förbi läkarmission en snabbis också. pussisar.

Finkammen efter alla som gjort dig ont


jag ser framemot helgen, egentligen finns det mycket att se framemot just nu.
den här våren har mycket att erbjuda. men den ständiga ovissheten gör mig galen.
-
Jesus sa: vänd andra kinden
Vända kinder är det enda som jag gjort

im not there

helgen har vart bra, varken mer eller mindre, inte nå jättehändelserik. jag har inte pluggat ett enda dugg, känns som man aldrig gör det längre. kanske är något man borde ta tag i någon gång? ja, vi får se. orkade inte åka på baletten i fredags, nej det gick bara inte. istället åt jag gott med min familj för att sedan åka hem till amanda med oscar och dricka drinkar på hennes golv. sengick vi ut och det var trevligt, mycket dans och mycket öl, aldrig fel! i lördags sov jag ut, för att sedan ta ett core-pass med syster. sedan städa rum och göra sig iordning för att sedan spendera kvällen genom middag och bad i tunna hemma hos sofia med brudisarna. trevligt det med. idag har det vart balett, det gick nog över förväntan, men från och med imorgon är det fan inget mera lagom! orka detta äckliga lilla landet lagom! skit är va det är. fast nog gillar jag sverige lite ändå. sen har jag myst hemma med familjen genom god mat och riktigt, riktigt bra film!

jaja, ny vecka. måste bli mycket plugg, bra kost och träning. sen blir det sthlm torsdag till lördag. sova hos ellen och bara ha jättemys. gå på genrepet av bounce nya föreställning på torsdagkväll sen är det premiär på fredagkväll, megakul ju! måste även meddela att jag ser otroligt mycket fram emot louise inflyttningsgalejj "a la" hjärt-tema på lördag!! åhh, älskar teman. har redan funderat på vad jag ska ha på mig medmera. det blir mega!

puss från mig sålänge. nu kolla klart beck med bror, sen sova. skönt, börjar 11 imorgon.

I'll spend my final day with you

 
min vita sidenrosett är alldeles underbar och jag har nog burit den praktiskt taget varje dag sen jag köpte den förra tisdagen, ja, den är nog bergis bland det bästa jag har. mina godis-örhängen som är från min mammas tidigare tid är sockersöta dom med. mina relativt nya "harem-byxor" är även dom fina som snus. ja. annars är jag sugen på nya bågar, kanske något till födelsedagen om typ två månader i och för sig.. men ändå. jag ska somna till bra musik nu och klockan ringer inte fören 10 imorgon då jag ska vara i skolan först till halv 12. möte med olle, engelska-seminaruim och historia-seminaruim, sen blir det nog fika och sedan sthlm-balett. men ack så ganska kasst jag mår alltså, på många sätt och vis. så har ju dansen känts så värdelös den här veckan och då blir jag mest bara ledsen.. från och med måndag ska faktsikt allt ändras.. min inställning, min ork, min energi, min mat- mitt allt!

i helgen annars då. ja du, mina vänner tjatar på mig att jag borde med ut för någon öl imorgonkväll, vore apmys men jag har sagt att vi får se. sen träna på lördagen och sedan middag+bada tunna mys hos sofia med alla tjejer. mega!
puss och sådär.

+som ni redan vet men,..
 anna ternheims nyaste skiva är som sockervadd för öronen.

äcklig.

nej, den här veckan har det inte alls gått som jag vill när det gäller dansen, det ska verkligen ändras på fredag+söndag. blä. blä kan by the way vara nya favorit-ordet. nej, jag vet bara inte. lägger för stort fokus på att tänka på annat. jag är just nu för besatt av hur jag ser ut, min kropp och att bli besviken på mig själv hela tiden+att ständigt jämföra mig och mitt liv med andras... skulle vilja att något typ av förändring skedde. sen är jag ledsen över att det nu är klart att det jag var på i copenhagen i somras, inom dansen alltså, ska vara iår igen men tidigare, och det är fan så tidigt att jag inte ens hunnit sluta skolan, det ska vara 10-14 juni. fan i jävla helvete, hallåå liksom, jag tar studenten den tolfte. så jag är sjävklart besviken över att missa de, avundsjuk på dom som kommer åka, arg, mycket av ledsamheten ligger även i att iallafall två av mina närmsta vänner kommer ju självklart åka dit, och inte medverka på min studentdag, den dag som ska vara den bästa i mitt liv.. ja, tanken gör mig lite ledsen bara. vill ju dela den dagen med dom bästa. +att jag vill att den dagen ska vara MIN! och bara min. att mina tankar ska vara i det jag får vara med om då det bara kommer ske en gång i livet. nej, fan till copenhagen, jävla helvetes piss-skit! åhhhhhhhhhhhhhhh. allt som skulle bli så bra.

ja nej, så baletten gick väl sådär ikväll. jag tyckte själv att jag mest bara va dryg, dålig och så vidare.. jaja. ska väl sova nu, egentligen ingen skola imorgon men ska pallra mig upp runt 10 och komma iväg nån timma innan jag börjar jobba halv 4, frågan är om man ska hinna gymma innan?.. vi får se. har iallafall läcker utväxt nu efter trevliga timmar hos frissan, min atoppar däremot, hahaha! men men... de ordnar sig. drygt, jättedåligt inlägg med absolut ingen nödvändig fakta. så fuck it. take it or leave it. pussis

godnatt

åhhh. har mega-cp-jävla-äckligt ont i magen nu alltså. jag ska skynda mig till kojjs och hoppas på att jag mår bättre imorgon. nej blääää vilken dryyyyyyg tisdag det fanimej har vart, hatade mig själv på dansklasserna ikväll också, jag bläääää för mitt äckliga ja. usch och fy.

borsta tänder, listerine och sen sömn.

börjar 9 imorgon, tidigt för mig!! åhhh. sovaaa! usch.
frissan direkt efter plugg för att färga om utväxten, sen till sthlm för 3 timmar balett.
har bara massa jävla föreläsning imorgon, suck.. kommer somna på varenda en (!)

There's nothing you can do that can't be done


åh, nu vare allt för längesen jag kollade Across The Universe.
blev påmind om den idag av emelíe.. såg ju jämt på den för en tid sedan.
skulle helst av allt vilja hinna se den imorgon. vet inte om det går att få ihop-
älskar den filmen, ni lär SE DEN om ni inte redan gjort de...

i-landsproblem 2

faaaan igen. kom på att jag var ledsen över mera. kollade på bilder på snygga människor och kom då på att jag tappade mitt svarta läppstift i LA då jag nu helt plötsligt blev mega sugen på att använda det. mer ledsen är jag över att mitt alldeles nyinköpta vackra "pretty" läppstift från make up store för ett antal kronor har sprungit bort, efter endast 3 dagar i mitt hem, helvete. sörjer även mina hörlurar då jag saknar min musik och hatar att jag inte har råd att dra på en spontan-resa till london, barcelona eller berlin och dansa med vackra människor i vackra klädnader natten lång.
   
och jag blev nyss också väldigt skrämd.
allt tar kål på mig, att studenten närmar sig, att inte ha några pengar, att inte veta eller överhuvudtaget förstå hur eller var jag någonsin ska få pengar ifrån, att inte veta vad jag vill eller vad som kommer hända. allt tar kål på mig.

i-landsproblem (ursäkta det fula språket)

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. arg och ledsen. ledsen över att min alldeles underbara blå mocka jacka är slut, jag som har tittat in den i veckor men självklart inte beställt den då jag såklart inte har några jävla fittpengar. jag är arg över att inte ha några pengar, hatar allt som finns i min äckliga garderob och hatar att all inspiration inte kan få komma ut!!!!!!!!!!!! och jag blir arg över mig själv, min dåliga balans, på mig själv och min äckliga kropp och vill nu döda mig med äckligt jobbiga styreövningar. jag bryr mig inte om ni som nu läser det här och blir arga över att jag, som enligt er inte är tjock, kan hålla på att skriva sånt. för vet ni vad, JAG SKITER I DET!!!!!!!!!!!!!!!! för faaaaaaaaaaaan va trött jag är på det här, vill ha en förändring, vill bort från det äckliga dryga heeeeeeeeeeeelveeeeeetet. fuck.

men mest arg är jag ändå över att jag ändå sitter här, på mitt feta arsel, och gör absolut ingenting. vet inte om jag ska skratta eller gråta. fan i helvetes jävla skit.
men nästa lika ledsen är jag över min förlorade vackra jacka.

over and out

jag vill vara rödluvan.


fina fina minimarket ♥ fina fina minimarket ♥ fina fina minimarket ♥

behöver nya hörlurar till min älskade ipod för att avnjuta underbar musik då mina gamla har kastats ner i tékoppen och därför inte längre är med oss.

har ni tänkt på hur mycket man äter när man bara är hemma en dag? det behöver inte vara onyttigt skit. men äter gör man flera gånger i timmen. frukost, mera té på det, lite mackor emellan, sen lunch, för att sedan koka sig en kopp kaffe, för att sedan käka lite fler mackor och dricka lite mer té lagom till att mamma kommer hem för att börja med middan, därav en kopp kaffe till på maten med familjen, för att sedan avsluta dagen med några kvällsmackor och lite mer té. ja, jag vet inte. kom bara att tänka på det. nu vill jag fanimej ha tillbaka min forna kontroll, vi skiter i balansen då jag vet att jag aldrig kommer nå den, men kontroll det har jag klarat av förut. så nu jävlar, nu är det nog dryga dryga du! nu vill jag fanimej. nu räcker det. nu jävlar!!! faaaaaaaaaaaaaaaaaan..

håret blev sådär by the way. vi provade en ny färg som blev lite sisodär, så ska tillbaka och göra om det snarast. helt ok tycker jag då det är väldigt trevligt hos min frisör... nu ska jag skicka in mitt filosofi-uppdrag, min mail har cp-at sig under dagen, för att sedan kanske kolla en av filmerna carro lånat mig med en kopp té (!) till det. fast faaaan. från och med imorgon förihelvete dryga jävel.
pussipussi.

ville inte va den som blev kvar


en polaroid-bild för en alltid lite glad.
orre och jag, från i fredags.

här händer det inte mycket. måste döda mig själv i två timmar nu för filosofi-uppdraget bara måste bli klart!!! sen runt 5 ska jag dra mig neråt stan och mot frissan för att få min utväxt färgad, yay! jag slipper va äcklig längre. men annars. vettefan. ska nog ta mig en kopp té nu och sen som sagt FÅ SAKER GJORDA!!!! pussleverpastej