Har det i mig, känner det, ibland är jag så nära.

har haft en fantastisk dag! även om man var lite seg när man vakna runt tolv-snåret. va på carnival igår, en sak som är på en clubb här i LA varje månad, en kväll med massa framträdanden av grymma dansare som gjorts av grymma koreografer så är det massa argenturer där som kan boka folk och så vidare.. men det är liksom en partykväll med massa människor och vi hade supertrevligt. Annas vän therese (som pluggar i santa monica) kom förbi och förmyste på vårt hotell innan vi blev upphämtade av david och niklas och åkte till clubben (på sunset blvd) tillsammans runt tio-tiden (ja, i LA börjar dom festa fett tidigt... alla clubbar stänger kl 02.00!) sen runt halv tre var det slut där och då åkte vi med davids kompisar från LA och åt världens godaste thai-käk! massa najs! va väl hemma runt fyra-tiden. men tillbaka till idag, trots seg när man vakna har man hunnit+orkat tagit 4 klasser, 4 helt makalöst grymma klasser! en riktig jazz/modernklass, sen blev det en klass för tovaris som är typ gudens gud, kan inte beskriva med ord hur bra han är, sen blev det två hiphop-klasser. så ja, dagen har vart super!! ska sova nu.. imorgon tror jag faktiskt inte det kommer bli någon klass för min del. kanske pluggar lite istället medan anna tar en klass. sen måste vi fixa nå typ av kostymer (funderar på att va pippi för enkelhetens skull) innan vi drar oss ner mot santa monica där vi (som det ser ut nu) ska fira halloween! kommer nog bli mega! men sen drar dansandet igång igen på lördag.

allt har känts så annorluna den här gången här.. men jag vill inte åka härifrån mer, vill få stanna längre liksom. har precis börjar komma in i allt, ta grymma klasser, ja, jag vet inte.. visst, känner mig liksom osäker på vad jag vill och osäker på mig själv. men jag vill bli bra, jag vill verkligen! det skrämmer mig, visst. och ikväll kom den där dumma, dumma känslan tillbaka, jag till och med skämdes över mig själv. men jag vill, fan det är ju det jag vill! att dansa kan vara så himla fantastiskt!

åh, nu blev jag stressad över allt jag vill hinna med.. men fan! har inte ens vart här halva tiden. måste lugna ner mig och istället ta tillvara på allt, allt! (saknar dock min familj..) vill ta tag i livet när jag kommer hem igen,. och hallå! vänner.. känns som det också borde tas tag i när man kommer hem igen..


sockersug

jaha. här satt man för cirka timmen och trodde det var dags för lite kvälls-chill på internet för att sedan sussa, vilket anna redan gjorde.. trodde jag! nej, vi fick ryck för ett tag sen och fick lov att springa i galen fart ner till Pavillions (galet stor matvarubutik) på hörnet för att inhandla varsin ben n jerry för att sedan springa hem igen, snabbt in på rummet och upp i sängen för att sedan avnjuta en stund av lycka! haha! fan så gott de va, jag provade nån ny smak med vanilj-kak-smet och chokladfrosting.. galet vare iallafall! så blandar man de med chips, de ni! haha.

jaja. nu får det bli att sova! galet trött, tre superbra klasser har man tagit idag!! tovaris är ju typ gud eller nått! men va även klumpig imorse och skar mig på handen, ett ganska djupt jack! segt, får se.. hoppas de läcker av sig själv, annars får det nog lov att bli att åka och sy det, drygt!  men vi får se imorgon. har lagt om det för natten nu iallafall!
imorgon blir det minst 3 klasser till. ska slutföra en svenskaessä också, tänkte göra det ikväll men det fick bli glass istället och nu måste jag sussa.. vill nog sola lite också.. jaja, hoppas på misha imorgonkväll, men han är ju en snorunge så man vet aldrig! Pusshej från LA

fearless


isabell ska härmed inte våga vara rädd. va är det för min mening, varför? NEJ!
härmed ska jag vara fearless. det finns ingen tid till att bry sig, vem har jag att bevisa något för? vem har rätten att tycka sig vara så mycket bättre än mig och därför trycka ner mig? vare sig det är medvetet eller inte. nej, finns som sagt inte tid för det. jag vill lyckas och då måste jag sluta upp med att bry mig, sluta upp med att vara rädd. jag måste bara köra, fullt ut och helhjärtat! jag måste hänge mig! jag har lika stor rätt som alla andra och jag gör det här för min skull! ingen annans..


hon tror hon vet vad hon vill..

varför får jag alltid som mest energi framåt natten? det blev en seg kväll, tagit två svåra klasser idag, men tagit tillvara på det och lärt mig något. sen åkte vi hem, käkade lite och drog oss sedan till melrose. anna bokade tatueringstid, jag kunde inte bestämma mig så chillar lite med de, måste bestämma vad av alla mina saker jag vill tatuera.. sen drog vi hemåt, tog en sväng förbi affärn, köpte upp mig på bananer och avokado. sen kom vi hem, chillade ute, anna rökte och vi satt ute och bara snackade i minst en timma. sen flödade min energi, jag gjorde iordning mer att äta, jag sprang runt, dansade, tränade styrka, stretchade, åt oreos och mjölk! ja, sprudlade av energi helt enkelt. anna va trött. anna sover nu. och här sitter jag. lite som vanligt alltså.. åh, jag som va så sugen och inspirerad till att koreografera lite. men men, får väl lov att sova jag med. imorgon blir det tre klasser, en modern, en jazz och en hiphop. snorungen misha drygar! fan ta han va dryg han är. men det kommer bli en rolig måndag ändå. första klassen är först klockan halv 3. men ska upp i tid ändå för plugg+solning! i veckan måste det bli att hooka med ebba och dom medmera. ja oj, det här ska bli ännu en superbra vecka i superbraiga LA! till helgen väntar halloween och kanske fest nere vid Venice. den som lever får se.
pusshej från LA

in love with a city

 
- bilder från Santa Monica, beachen, piren.

Santa Monica

vilken underbar dag. hängt nere i santa monica och på beachen! även häng på 3rd street. massa massa mys! måste göras om! nu har vi fixat oss och ska iväg och käka middag på vår favorit restaurang här i LA som ligger på melrose. det blir najs det med! sen efter det får vi se. hade hoppats på att träffa Ebba och haka på deras spelning med det är nått knas med att ringa.. men kanske blir att vi drar hem till dom efter spelningen sen. får se vad som sker. blir najs vilket som. imorgon blir det sova ut och plugg som gäller. måste inhandla färg och försöka färga mitt hår (!) aldrig gjort något sådant själv så kanske måste bli rådfrågning via facebook till Emelíe. jaja, sen kanske någon kvällsklass, som sagt inga superbraiga klasser under helgen. fast på söndag blir dans, dans, dans!! yay.
pusshej från LA

m&m's peanut butter är farliga!

isabell måste lägga ifrån sig påsen, hon måste sluta äta! haha.
haft en skön start på dagen, ätit en god frukost, skrivit lite på min essäuppgift i svenskan, målat naglarna och legat i solen en timma, vi har verkligen galet bra väder!! nu ska man fixa iordning sig och bli dans-redo! blir nog fyra klsser idag. börjar med iallafall två på edge innan vi åker till millenium för två sena klasser ikväll.

imorgon får vi se, kanske blir att bara ta någon klass för att sedan hänga med annas vänner som är här och pluggar nere i santa monica, eller så kanske det blir någon spelning, eller en najs middag på melrose, ingen aning. vi får se..

hoppas på dom där jävlarna också! pusshej från L.A

IN LA!

med lite små och men är vi framme, vi är verkligen i LA igen! känns helt galet. massa massa minnen och massa massa nostalgi, men oj va underbart! vi kom fram igårkväll och infann oss på hotellet runt cirka tolv-tiden inatt! på grund va lite jet lag vaknade vi tidigt och har därför redan hunnit med massa, trots första dagen! det är galet väder här, så vi passade på att sola några timmar runt lunch-tid. vi har spenderat timmar på melrose, älskade melrose.. och jag måste få berätta att jag idag har gjort ett så kallat vintage-fynd då jag hittade mig ett par galna michael kors skor på en galen second hand butik! så de va supernajs. även inhandlat mig en ball leopard-kofta, ett par supernajsa svarta jeans och lite annat smågodis. gottat mig med starbucks, california chicken wrap, cola och m&m´s peanutbutter. så ja, njutning va ordet!

dansat har vi gjort också såklart, och oj va kul det va! imorgon blir det galet med klasser för bland annat shaun, trent och misha!! vilken underbar dag de kommer bli. ska chilla runt lite i butikerna i hollywood innan klass också.

helt död och mår inte sådär jättebra, känns verkligen som jag håller på att åka på någon riktig förkylning eller nått. så nu måste det sovas! kom igång lite med plugget redan på flyget faktiskt, men måste komma igång igen.. typ, på torsdag, ja det blir bra!
Pusshej från LA
-
If you just keep on dancing, then you will feel no pain


L.A IMORGON!!

måste erkänna att lite resfeber börjar infinna sig i min kropp. inte riktigt klar med någonting! men ska skölja ur inpackning ur håret nu för att sedan bege mig mot rummet och försöka få ner allt i väskorna. varför vill man alltid ha med sig alldeles för mycket saker? kommer jag ens använda hälften? tror det beror på att man på nått sätt ändå vill känna sig som hemma.. + att hallå! man ska ändå till L.A, lite tuff vill man ju vara.. heh!

ska gå upp runt halv åtta tiden imorgonbitti för att fixa allt det sista. Mamma skjutsar upp mig till arlanda där jag bör vara runt 11, så vi åker runt halv tio-tiden.. ja det va de, imorgonkväll infinner man sig alltså i Los Angeles än en gång helt sjukt. börjar bli lite smånervös liksom... hoppas jag kan sova, mår sådär..
haft en mysig kväll med syster på besök, älskar att sitta en kväll och bara dricka thé med familjen, skratta och prata, underbart! även hunnit träffat linnea en snabbis, saknar dig! får bli mer du&jag när jag är tillbaks om en månad.
pussis så länge! 13.10 imorgon lyfter jag från arlanda, mellanlandar i atlanta, slutdestination L.A! <3

 

imorgon..

har precis vaknat, ligger i sängen och tänker på hur jag fortfarande inte kan fatta att imorgonkväll runt nio-tiden befinner jag mig på typ andra sidan jordklotet. imorgonkväll landar jag liksom i älskade L.A! helt sinnesjukt!

jaja, inte mycket... ska dra mig uppåt och fixa mig en god frukost nu, kanske avnjuta en bra film till de.. sen är det fullfart hela dagen, har inte ens börjat packa än och ska ändå vara borta en månad, måste plugga en del, syster kommer förbi ikväll och ja, helt enkelt en del att stå i. så lika bra att sätta igång. ha en bra söndag!

imorgon är vi i LA igen anna!!

I've done things you've only dreamed about

när jag tänker efter är det helt galet  vad jag får vara med om saker. saker som vissa aldrig någonsin kommer komma i närheten av att få uppleva.
men när det handlar om alldels vardagliga ting, som många andra klarar av galant,
då verkar man aldrig räcka till och vara bra nog..


konstigt hur jag alltid låter känslorna komma ut när jag är för mig själv, när jag kommer undan från allt, till tryggheten i mitt rum. jag är nog en svag människa, som inte vågar visa sig mänsklig. det suger och jag är besviken på mig själv.
 och lite arg är jag också..

God Natt.

Soulmate?

fikade med några av tjejerna efter skolan idag, jag vet inte.. känner mig bara allmänt bitter.. visst, jag ska "bara" vara borta en månad, så vad hade jag förväntat mig? tårar och presenter? nej verkligen inte, verkligen inte... men känns som jag och mina vänner sakta har börjat förlora det jag alltid har uppskattat i vår vänskap, vi håller oss inte uppdaterade om varandras liv längre, nästan så att vi inte bryr oss längre.. ja vet inte. L.A väntar iallafall på mig och på måndag drar man. Känns knappt som folk har förstått att jag åker.. men men, ska bli att spendera helgen med familjen iallafall. Ibland måste man komma ihåg vilka som verkligen älskar en, oavsett! hinner nog dock inte träffa min syster innan, men hoppas! pappa ringde och sa hejdå ikväll, han lyfter till new york om några timmar..
vet inte vad jag ville få fram med det här, vet inte om jag saknar det eller inte. Hoppas på att få kontakt med massa nytt folk i L.A, jag behöver det!


ska dra mig mot sängen, har precis avnjutit två one tree hill avsnitt och en kopp thé, imorgon blir det som sagt att jobba 11-19, sen pluggkväll framför idol.
(nästan så man glömt bort att man har vart blond...)

Im standing upright on my own...

så sitter man här, sista skoldagen på över en månad, den 25:e November kommer jag vara tillbaka. Tror att det ska bli fruktansvärt skönt att komma bort lite, lagom tid liksom. Jag kan inte bara vara still på ett ställe förlänge, jag är menad för något annat. Har en hel del att ta itu med när det gäller skolan nu, även massa annat att få gjort idag.. Blir pannkaka med sylt & grädde till lunch i skolan idag, yay! blir nog fika runt 4 med några av brudarna också, sista gången innan jag åker. sen personalmöte ikväll+massa plugg! jaja, undrar va jag ska börja ta itu med, historia kanske? vi får se.

jaja, va väldit, väldigt roligt i sthlm igår, även det sista gången på länge. Det gick faktiskt riktigt bra också. Kunde äntligen förmedla mina känslor bättre och jag fick fram mig i dansen. dock massa köttslamsor under fötterna, inte lika trevligt..
puss

i just want to find my way,

jag vet inte, jag famlar fram och tillbaka, jag åker på måndag, PÅ MÅNDAG! vilket för mig är helt sjukt, helt sjukt! har massa, massa att hinna med dom här dagarna nu och det tar knäcken på mig. Visst jag ska vara borta en månad sen, men det kommer inte direkt va någon ledighet och jag vill komma fylld av energi till LA. Nej, slappa blir det verkligen inte. Visst, "slipper" skolan, men den tynger ändå på mina axlar, och vi åker ju ändå dit för att träna. Jag ska ha ork till minst 3 dansklasser per dag, jag ska utvecklas, jag ska dansa för min skull. Jag ska bli bättre, för min skull! jag ska älska att dansa, så som jag brukar kunna älska det när jag är i Los Angeles och tränar. Måste ha ork nu sista dagarna. Blir en lång superjobbig dag i skolan imorgon som följs av tåg upp till sthlm och tre timmar jazz med jennie vilket såklart ska bli superkul! sen är det plugg torsdag, jobba fredag-lördag. sen vill jag bara hinna va någon dag, packa, umgås med familj.. kanske vänner. jaja, måste sova nu! babbel,babbel...

if there's a soulmate for everyone..


Albert & Agyness är så underbart tuffsöta tillsammans.
har lullat runt lite här hemma, dricker tranbärsjuice och ska nu sätta mig och få klart en filosofi-uppgift, sen blir det tyska-plugg inför stegredovisningen imorgon, ska även kolla nya One Tree Hill avsnittet, måla naglarna gröna och dricka thé med honung då min hals gör ont. Pappa va förbi nyss, han blev kvar i cirka halvtimmen.. Mysigt, längesen jag träffade honom. men blev som sagt bara en snabbvisit, pratade lite LA och annat, jag åker ju på måndag och han försvinner till New York på fredag, så vi ses inte fören efter 20:e november nu..

än en gång har paniken stigit när det gäller ekonomi, oj oj!
nu, fixa thé och plugga till bra musik. tja så länge
superkul i sthlm/på träningen igår by the way!!

you know I like it loud

 
Agyness+House Of Holland- kan knappt bli bättre.
skulle inte tacka nej till den där klänningen på balen i vår.

When nothing makes you feel good

  
 
- Los Angeles oktober/november 07
klockan har paserat midnatt och det är nu den 13:onde oktober. Om en vecka åker jag, om en vecka befinner jag mig än en gång, för tredje gången för att vara exakt, i L.A igen.. om en vecka.. snart snart... helt jävla galet sjukt. vart har tiden tagit vägen, vart har det här året tagit vägen? om en vecka.. tror banne mig det kommer bli en ännu bättre vistelse iår. just för att inget är som förra året. jag är inte lika besatt över att få komma iväg som jag va då, jag är inte så rädd för att komma hem som jag var för ett år sedan. Jag åker inte till L.A iår i hopp om att en stad, den staden, ska kunna få mig att må bra. Det kan inte ligga i en stads händer, det kan enbart ligga i mina egna. Jag åker dit på helt andra grunder och med helt andra förväntningar iår. det kommer bli bra!

men som sagt, en vecka! den här veckan måste jag kämpa. jag måste plugga, hinna med skolan, jobba fredag-lördag, hinna träffa vännerna, hinna träna i sthlm måndag-onsdag, hinna träna/stretcha för mig själv, hinna vara med familjen, hinna fixa och trixa med saker inför allt bara. men framförallt bara hinna känna av mig själv, hinna känna av mitt liv, utan några måsten, utan någon panik eller ångest, och bara få andas in och förstå vad jag egentligen får vara med om, om och om igen..

jag tror inte jag skulle vilja ge upp mig själv och mitt liv för världen.

lördag-kväll

sitter med inpackning i håret och kollar samtidigt den lilla sjöjungfrun, vi har barn-besök nämligen.. ska hoppa in i duschen lite snabbt nu och sedan dra på mig några kläder för att sedan bege mig med en flaska rosé hem till johanna där vi brudar ska mysa lite ikväll. blir nog inget jätte-röjj då jag börjar jobba 12 imorgon. men mys ska det bli iallafall.. fan va ska man dra på sig då? det STÄNDIGA problemet, balla grejer måste inhandlas i staterna. jaja, får nog bli min nya skinnväst som min underbara mamma inhandlade åt mig idag.

ja, jobbar som sagt hela dagen imorgon, sen måste det bli en plugg-kväll för min del. just ja, måste bli en sväng till macken påväg till johanna och inhandla apelsinjuice. mumma! ha en super lördagkväll, puss på er

don't look back in anger

helt galet trött, hade gärna sovit till minst tolv idag, men jobbet kallar nu! slutar 17.00, då blir det hem, middag med familjen, inpackning till mina toppar som börjar skifta i rosa, hehe, och sen iväg till johanna där brudarna ska ha prat/skratt/vin/röjj/dans-kväll, kanske för en sista gång innan folk beger sig mot utlandet..

blev en mysig hemmakväll för min del igår innehållande familjen, 4 rättersmiddag och idol-tittande. Köpte mig även två underbart fina klänningar igår, från h&m faktiskt, det tragiska är att en måste lämnas tillbaka, har inte råd! den ena är mer en partydress, volanger, grön, medan den andra är mer en fin klänning, kornblå, åtsittande. vi får se, köpte även en underbart vacker svart puffig sak att ha i håret, den behåller vi! jaja, mot jobbet. pusshej. behöver sova, plugga medmera...

time is gonna take my mind

nej. saker går åt helvete. och jag måste va århundradets sämsta människa när det kommer till plugg.. får helt enkelt ingenting gjort. och saker känns stressat när det gäller L.A som man beger sig till om ca 10 dagar nu, den 20:e som sagt.. känner mig inte redo när det gäller något och hela mitt liv är så jävla ekonomiskt beroende.

nej, fan! jag vill sova.. ska jag sova? ska jag skita i att sova? ska jag försöka plugga igen? helvetes-internet strular ju på mitt rum hela tiden och då går saker och ting så jävla segt, för nej, jag kan inte mycket om FRA-lagen av mig själv,
sorgligt men sant. sådan är jag...

nej, blir nog att försöka sova. får hoppas på att man orkar köra som fan i skolan imorgon. upp och vara pigg om 6 timmsr då. just ja, grattis min älskade pappa som fyllde år ja typ igår, den 9:onde iallafall. saknar dig något otroligt. bra längesen vi sågs nu.

i told you i was trouble

mår sådär. försöker plugga, sitter med rättskunskap som vi har seminarium på imorgon. galen träningsvärk infinner sig i min kropp. superjobbigt i sthlm igår, tre timmars jazz med jennie, men ack så roligt! längtar faktiskt till måndag då det är tre nya timmar med jennie. jaha, blir nog att sitta med plugg cirka två timmar till, sen få sig lite sömn. så fort veckorna går, helt galet! vad har man egentligen åstadkommit denna vecka? inte ett skit skulle jag vilja påstå. men en rolig sak, provade ut student-mössa idag! wow, helt galet men sant, faktiskt inte mycket tid kvar av min skolgång, valde en ganska enkel med mitt namn broderat and so on. blir nog bra! har redan galna fantasier om hur min student-klänning ska de ut, ska nog kolla med söta therese om hon kan måla upp någon typ av design (vill även att hon ska måla min nästa tatuering..) då jag vill sy upp själva student-klänningen och köpa mig en bal-klänning.. lutar mot en betsey johnson, men får se. får cp-skola har ju inte bal fören i vår så.. men kanske kan hitta något kul i staterna..

jaja, det här inlägget ballade ju ur, ska nog ta mig ett glas juice nu och återgå till rättskunskapen, är nog det som får prioriteras ikväll. imorgon i skolan blir det projektarbetes-tänk med Carro. har en del att planera, men kan nog bli bra.. blir en hemmakväll för min del imorgon, PLUGG+umgås med min kära familj. lördag blir på ett eller annat sätt en dag med vänner, dock jobbar jag mellan 12 och 17.. jobb söndag+plugg!
pussdå.

Here we are again, circles never end

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own

If there's a soulmate for everyone?

många, många, många frågor och funderingar virvlar omkring i mitt huvud.
jag ska försöka sova nu, känner en typ av trötthet nuförtiden som jag aldrig känt förut..

nu kommer dom in i mitt rum igen.

"Försvara dina begränsningar- och du får behålla dem"

har precis vaknat efter en timmas vilande i soffan, ska iväg och prata om ca 30 min. tror jag behöver det den här veckan, men betyder fortfarande inte att jag vill. Jag behöver verkligen ha ork till att träna+plugga sen ikväll, jag måste!  haft svårt att andas den senaste tiden, vet inte varför. Känner ett konstigt obehag inför L.A den 20:e, ingen aning om varför, varför? det är ju de jag vill, jag vill ju till Los Angels och leva happily ever after, vad har hänt med mig under året? vad vill jag? hur kan alla andra vara så lugna?

i want to be you

 
- jag och linnéa + louise och jag från mysigt förande hos anna igår.
ja, helgen har vart bra, inte fått något vettigt gjort alls, men har haft kul och umgåtts med vänner iallafall. de kvarstående helgerna tills jag ska åka måste det bli lite mer lugnt, lite mer umgås med familj och lite mer vettigt gjort. vi hade det trevligt i sthlm, blev en dag på stan igår för mig, linnéa, louise och shirin. shoppade lite småsaker, en kornblå kofta från beyond retro bland annat. sen drog vi oss hem till anna och hade det mysigt fram till 00.30 tiden ungefär, sen bar det av utåt. allt som allt en bra kväll. idag har varit en död dag, kom med tåget från sthlm vid fyra-tiden. ätit gott hos syster ikväll då vi firade hennes födelsedag och nu sitter man galet trött i soffan och ska dra sig mot sängen för att kanske få en timma plugg gjort.. får se om jag däckar!

ny vecka igen. hur fort kan tiden egentligen gå? och varför kan det aldrig sluta skrämma mig? imorgon ska man tydligen va med på något typ av gig, har inte riktigt fattat vad ännu, men åker upp till sthlm efter skolan och blir också att sova kvar hos jennie. annars inget särksilt denna vecka, PLUGG, träna, stretcha, sova medmera. något gör mig alldeles nervöas inför framtiden.. kan bara inte sätta fingret på det.

Puss och god natt.

Going crazy from the moment I met you

jag vet inte, ibland finns det inget man hatar mer än staden västerås, men ibland kan den vara helt ok, till och med bra, ja till och med så att man ibland känner att tiden inte räcker till, man befinner sig inte vid rätt plats vid rätt tid.

mysig kväll hemma hos johanna för firande av just henne. nu blir det häng i sthlm lördag-söndag. ser framemot det faktiskt. jag, linnéa och shirin tar tolv-tåget upp imorgon, blir häng på stan, fika medmera. sen hem till anna med rosa champange för middag, fixtrix och lite förmys för att sedan jobba utgång! SÅ NU JÄVLAR! hehe.

allt är klart för L.A, den 20:e oktober 13:10 bär det alltså av, <3
 
men vi får inte bli fetton iår anna!! ;)

pull the trigger, let them know

varför får jag aldrig något gjort? finns det egentligen någon som kan svara mig på den frågan? jag sitter ju bara här, har absolut inget bättre för mig, så varför? jag sätter ju mig själv i skiten, i stressen, i allt! men likgiltigheten kunde inte vara starkare. har ingen lust att lära, att tänka, att tänka efter, helt enkelt! det spelar ju ingen roll hur många uppgifter man jobbar av, det kommer ju alltid fler, fler och fler...

fast ändå, jag vet inte. jag ska inte klaga. för på något sätt känns det som någon däruppe spelar en ett spratt, för hur fan kan tiden gå så fort? vart har gymnasium-åren tagit vägen.. det enda man minns är hur man tjatat om att man vill att dom ska va över? jaha, va tror man egentligen ska hända då? Något typ av mirakel som gör en känd? rik? snygg? tar en dit man vill? men vad vill man då? man har bara klagat och klagat under skolåren, men har det ens varit så jobbigt som man fått det att låta? själva arbetet liksom? handlar nog mer om hur man mått... men jag vet inte. läskigt att det snart är över.

har verkligen saker jag behöver göra, men jag vill inte, jag orkar inte.
nej, jag vill sova. ska sova! upp 07.00 imorgon. imorgon måste jag orka!

welcome to waste your life

 
haft en bra höst-dag! cyklade ner till stan för fika med shirin, som ledde till fika med massa mysiga människor. köpte mig lite viktiga saker och ja, chillade! men har vart dåligt på plugg-fronten, så nu måste det verkligen bli två timmars intensivt pluggande, sen måste jag vara i skolan senast 09.00 imorgon för att hinna få in den här jävla ideologianalysen innan fredagen är över.. åh! jaja, helgen kommer nog bli bra iallafall. imorgon blir det middag med alla brudarna+oscar hos johanna för att fira henne då hon blivit 18! sen på lördag ska jag, linnéa och shirin upp till sthlm, mysa runt lite på stan, shoppa lite, sen hänga med anna och så ska det bli utgång! söndag är det back till vässan för PLUGG och firande av syrran som blir 23 feta!
jaja, nu blir det Die Mannequin på hög nivå och samhäll C på hög nivå!
pusstja. har inte direkt vart på topp den här veckan...

L.A is waiting baby!

den 20:e oktober bär det av, yes, den 20:e oktober åker man än en gång iväg till underbara, älskade Los Angeles! blir borta exakt en månad, helt sjukt galet bra! men har mycket att stå i tills dess, framförallt när det gäller skola.. och träning. så nu isabell är det bara att dra sig i kragen och få saker och ting gjorda, lite mer disciplin tack! så prioritering på skolan och träning, måste ligga i fas i skolarbetet och måste bli starkare och vigare tills vi åker! så nu jävlar!


inga lektioner idag, så pluggar hemifrån. ska en snabbis till stan nu bara för en snabb-fika med min shirin som jag inte träffat på länge. Måste även inhandla ögonbrynsfärg och in packning till mitt hår! sen blir det en plugg/träning-kväll!

det var galet kul i sthlm igår, tre timmar jazz med jennie! och sista lektionen gick riktigt bra, underbart! men helt äckligt död idag om jag ska vara ärlig.. jaja, på med lite kläder så man kan kasta sig på cykeln sen, tänkte först jobbat en promenix ner, men då jag inte vill jobba jogginskorna på stan slopade jag den idén då jag har förskräckligt ont i mina benhinnor! Pusshej


jag blir aldrig nöjd


jag vet inte. får inte ner det i ord. saker och ting bara famlar runt omkring både inom mig och i vardagen.. kanske som det brukar, kanske mer, kanske inte.. jag känner verkligen inte mig själv, jag känner verkligen inte vad jag känner, jag vet inte. jag vet inte. vill nog bara något mer.. nej, ska försöka sova!

färgat håret hos Emelíe idag, yay!
äckligt mycket i skolan tror jag...
L.A kommer bli av, 20:e oktober <2