jag vill ha dig för gamla tiders skull.

jag vill verkligen bara klara av att känna som jag känner nu. för det är ju såhär jag känner nu mera. känner mig stark. att jag klarar mig bra. vill inte att det ska ändra bara för jag åker bort lite. för det ska bli himla fint att komma dit. jag har saknat det. och jag älskar det ju. oavsett. så ja, jag vill klara av att låta det fortsätta vara så. punkt och slut. mina toppar är numera rosa och lila. och på måndag bär det av på semester. det här är nog rätt fint ändå.

i just wanna lay in your bed.


jag vill veta om kärlek finns


just nu vill jag ha skor i alla dess färger. håret i massa färger. vill springa tusen mil utan att få ont. vill bada i hav i rosa och gula bikinisar. vill dricka gott rödvin på kullerstensgator och så vill jag vakna upp till den där fina utsiken, när solen redan är på väg ner och man har sovit alldeles förlänge, och äter kina mat i soffan i bara underkläder. lykke är fin hon. och våren är oslagbar.

never let your memories be greater than your dreams.

fina fina vår. bra gårdagskväll med bra vänner. iallafall fram till slutet. hatar när det blir sådär, men vet inte vad jag kan göra åt det. älskar min familj och mina vänner väldigt mycket iallafall. funderar på att se till att den här helgen blir himla fin. tror vädret ska vara det. ska träna. springa lite kanske. cykla. vara ute i solen. måla min cykel. påta på mitt ljusrosa rum. ja. och nästa vecka väntar tre dagars jobb, massa träning, tävling och loppis. fint! sen hoppas jag på lite semester veckan därpå. nu ska jag fortsätta ha fredags-mys med mig själv.

some things last a long time


kanske att allt bara är fint. livet. att det är fint liksom. vissa saker svettsar sig fast. men det kanske inte gör något. det visar väl bara att de betyde något. vem vet. inte jag iallafall. min älskade bror fyllde år idag. han är himla bra! puss!

my boy and i


snart, snart!

do it like a dude

lördagsmys i sällskap av kaffe och baileys. väntar på millan. vill dricka rödvin och klä mig fint. typ. inte mycker mer än så. förutom att naomi är så galet snygg på bilden ovan så det är lite smått sjukt.

i still thinking of you.

even dreaming of you.

big plans


my boy and i
coming soon!

coming soon; my boy and i

Fgu


life could be great

jag vill springa runt i rosa kläder och fina frisyrer. eller kate moss's galna kropp och svarta kläder. och ja. kanske i london. typ. och new york. åh. och tänk va fint det vore att ligga på en strand i en vecka. och springa, springa i timmar, springa flera mil. vår. underbara vår. pengar tack! nu kör vi!

the next time i hold you, i’m not letting go

idag har jag tränat. bara, bara tränat. och det känns bra. kommer somna så gott så. nu ska jag försöka orka köra på på detta vis. ja, nu jävlar! vet inget annat i mitt liv just nu så varför inte lika gärna bara träna. så, så får det vara just nu. även om jag tänker på dig ibland. det var fint. undrar om jag kommer få träffa dig igen. jag vill flytta till en stad där allt är möjligt. där jag kan springa runt med min smala kropp i alla mina fina ting. med den finaste vid min sida. oj så fint. men så ligger det inte riktigt till. så nu ska jag sova, 9 sköna timmar. sen ska jag upp och börja om, dricka grönt té och springa. komma hem och äta morgonsmoothie. dra till gymmet. promenixa hem för lunch. promenixa tillbaka till gymmet. mer än så är det inte. kanske att jag ska skriva. om allt bitterljuva man varit med om. för vilka fina svala sommarkvällar man haft under åren. men nu rullar mest livet på, utan spänning och passion och tyvärr nästan utan dans. men träning! det är ju alltid nått..

my new lovers.

morgonsol, morgonjogg, morgonsmoothie, morgonkaffe och mitt senaste skoköp. i love them! nu ska jag promenera till gymmet. underbart väder ute. puss!

i want you, i want you so bad.


it's up to you


*vår-pepp*

det är banne mig vår. solen lyser. solen värmer. jag ska bli smalare och har fina lila toppar och ett finfint rum. så kanske allt är ganska fint ändå. åtminstone är det vad det är, och det var vad det var. punkt.