i'm so tired of weird, stupid people.

ja. man kommer aldrig sluta förundras. undra. tänka. hur fan vissa människor tänker. men man kan lära sig att sluta bry sig och jag tror att det är i den fasen jag befinner mig i just nu. vissa dagar går det bra. vissa inte. men skulle vilja säga att alla dagar går ändå bättre än förr. men i slutändan kommer jag alltid vilja ha ett svar. och denna gång funderar jag banne mig på att kräva det. inte just nu bara. nej. just nu ska jag bara vara stark. vänta ut det. så får vi se. sacha hjälper mig att hålla mig starkt på banan. tackar för det! har varit och farit i helgen och spenderat en kortis hemma i västerås för undervisning. sitter nu tillbaka i lägenheten i sthlm. ska sova i den underbart sköna sängen. haft en trevlig kväll med föreställning som sedan led till middag och vin med fint folk. imorgon ska man upp i någorlunda tid. klockan 12 börjas det repa ute på sway. och så kommer min vecka se ut. på torsdag vankas gig och i helgen ska det ut och faras igen. får se hur länge man blir kvar på heltid i sthlm. men jag gillar det. rätt mycket faktiskt. men saknar mitt andra ställe litegrann. och lite  vänner som befinner sig i västerås eller norrare delar av landet. och för att inte glömma min skånska kärlek. godnatt.

santa maria da feira


jag älskar mina nya skor. jag har haft en himla fin eftermiddag/kväll med min kära far. tagit bra dansklass och hängt med fina sacha och fina alvaro efter dansklass. hoppas på roligheter framöver. jag vill inte sova. jag vill bara lyssna på devendra banhart's låtar om och om igen. jag pratar djup-snack med folk från barcelona. jag tänker, funderar. livet rullar på. jag har pratat i telefon med kära tette som jag saknar. jag har tänkt mer, druckit grönt té och känt att jag vill banne mig bara leva, fullt ut! tillslut blir nog allt bra. trivs rätt bra på heltid i sthlm. skönt att bo för sig själv. och ja. lite pengar kommer rulla in fram till jul nu. bra bra bra! kanske ska sova ändå. så får vi se vad morgondagen ska fyllas med. förhoppningsvis lunch med syster som är uppe i stan. klass för benke. kanske klass för laszlo. we'll see!

i've got so many little boys i wanna marry

livet är rätt bra just nu. det dyker upp lite grejer och jag gillar att vara i sthlm på heltid. ikväll tar jag tåget med limpan mot kära västerås för en kväll på sigurdsgatan och min brors klubb temple of love. kommer bli fett!


made of


har haft himla fina dagar med himla fint folk. dansat lite electropop i röd peruk. och nu en öl med sacha och emilia på morfar ginko. bara att springa över gatan för min del helt enkelt- så himla najs! puss

over and out


här sitter jag och är typ död. varit uppe i ottan idag och varit igång hela tiden. fan längesen nu. kör idol imorgon. kan nog bli kul. millan är hos mig i sthlm. det är mys, vi lagar mat och myser. de va de. hörs hej