off the wall

så kom man igår morse hem från älskade copenhagen. vilka dagar, vilkar dagar.. man hade inte sovit på flera dygn och kände sig allmänt sliten.. jag har inte direkt mått bra därborta, haft ont i varenda del av kroppen och känt mig allmänt konstig, men att inte må bra är inte samma sak som att vara lycklig.. för det har jag nämligen vart, speciellt på dagtid då jag har har dansat, dansat och än en gång dansat. för världens tre jävla bästa dansare, för mina älskade, för Nick, Marty & Misha! det har vart underbart och mer och mer för varje gång jag träffar dom, dansar för dom, hänger med dom, inspireras av dom, blir jag mer och mer säker på vad jag vill och ska göra! jag älskar det,
rent helhjärtat!

kan erkänna att jag faktiskt under vissa stunder av resan var helt tvärtom, mådde ganska bra.. men inte alls lycklig på grund av att jag kände mig sviken på flera sätt. visst, saker man får ta.. bara besviken på anledningen och på vissa.. men det är skitsamma, för jag vet vad jag vill! och det är det som är de viktiga! så kom igen, vi kör nu va? ta mig till L.A tack!

äntligen, äntligen, äntligen


LET'S ROLL TO COPENHAGEN!


så jobbar sig ISABELLEN och många, många andra svenskar mot COPENHAGEN! älskade, älskade copenhagen liksom. fan, nu ska det bli repris från dom andra två gångerna så det bara smäller om det! det här ska bli så underbart att jag inte finner ord för det. jag, ellen och anna lyfter från arlanda imorgon 08:55.. har inte börjat packa än och min kära mor (som skjutsar upp mig till sthlm/arlanda) och jag åker från västerås 06:15.. oj oj, bra jobbat med planeringen bullen! haha,. men skit samma. det blir sova i bilen.. det blir alltså midsommar i copenhagen iår igen, och det ska firas med bravur.. imorgon på dagen ska vi klä upp oss med klänning och klackar för att se SEX AND THE CITY-the movie, som hade premiär i danmark för ca 2 veckor sedan (Så mina kära vänner, förbered er på mass-sms imorgon om va som sker i filmen, haha) sen imorgonkväll intar maria, lisa och helena dansk mark så då blir det för oss 6 att fira midsommar natten lång!! sen på lördag börjar det äntligen, det jag ännu inte fattat.. på lördag börjar workshopen med MISHA, MARTY och NICK!! världens tre jävla bästa dansare!! tre klasser per dag, i fem dagar. går inte att beskriva lyckan! jag ska ha det bäst, jag ska vara bäst och livet ska vara bäst under den här veckan...

nu måste isabell packa, kanske blir någon blogg-uppdatering därborta, man vet aldrig! kommer hem igen den 26:e, då ska det jobbas, undervisa den 26:e+27:e på min gamla dansskola, i jazz & hiphop, ska bli kul! sen äre bara spontana roliga grejer som ska få fylla min juli-månad + jobba på donken! jaja. hare så bra som det går i här i sverige, medan jag, och ellen= ISABELLEN rockar allt som går i copenhagen!
so long suckeeers!!

What I am to you is not what you mean to me

jag befinner mig i en period i mitt liv där jag känner mig allmänt förvirrad över en hel rad saker, trots att jag är fri, trots sommarlov, trots allt bra som ständigt fyller min vardag.. grubblar mycket på vem jag är, vad jag vill, hur jag vill uttrycka mig, hur jag vill att omvärlden ska se på mig, hur jag själv vill se på mig, vad jag vill få fram genom mitt utseende, vad jag vill med mitt liv, vad som ska hända. allt bara går runt, runt i 180 och jag börjar undrar när allt en dag ska stanna, och vad som då ska hända.. hur reagerar jag på allt då. Jag grubblar också en hel del på de vänskaper jag har mitt liv och innebörden av orden; love will tear us apart, vad dom betyder för mig.. Känns verkligen som att de man har sig närmast om livet och älskar högst är också det som en dag försvinner för en, nästan som att man älskar något för mycket för att det ska kunna hålla, livet ut.. och jag hatar det, jag hatar det. för jag saknar dig, jag saknar dig och det så.. jag vet varken ut eller in, vet bara att allt känns konstigt, annorlunda. jag vet inte vem jag är eller vad jag vill!

jag vill ha dig, dig, dig, jag vill va dig, dig dig, jag vill känna dig, dig, dig..
men framförallt vill jag ha mig, jag vill va mig, jag vill känna mig..
JAG VILL HITTA OCH FÖRSTÅ MIG PÅ MIG SJÄLV,
MIN EGEN KROPP, MITT EGET INRE, MINA EGNA TANKAR!


jag är trött och vill sova till jag vaknar av att jag är den jag är,
och allt är bara superbra med det!

al la fotboll


mot limpans place för att heja fram sverige till en kvartsfinal!
yes, så som ni förstår är man hemma från sthlm, haft de bra, yes!
men ikväll blir det alltså match och umgänge med den bästa fruktsalladen = dom bästa brudizarna här i vässan.. känns bra, inte hunnit träffa dem på mycket länge och på fredag åker jag ju igen.. så det blir najs! imorgon har jag mycket att stå i.
kom igen, nu hejar vi alltså fram grabbarna till en kvartsfinal..
IN MED BOLLEN I MÅL!!!!!!!

liten update

sitter hemma hos ellen.. ska dra mig mot sängen snart. Uppe i sthlm och hänger på bounce summer camp, igår, idag och imorgon, sista dagen.. assisterar alvaro och joe, kul kul! skönt och komma igång med lite dans såhär efter hultan då man är allmänt otränad och sliten eftersom workshopen med misha, marty och nick i köpenhamn börjar på lördag och man inte vill suga så.. känns bra.. får se om jag stannar på after campet imorgon, man vill ju inte gärna missa fotbollen.. får se hur jag gör. sen har jag GALET mycket att ta itu och fixa med på torsdag med tanke på att vi flyger sen, jag, anna och ellen, fredag morgon till älskade copenhagen. Workshopen börjar som sagt inte fören på lördagen men det blir en rolig heldag + midsommarafton i en av mina favvo-städer! men på torsdag som sagt= koreografera i massor, till mina lektioner jag ska ha när jag kommer hem från dk, sen ska man ju till frissan och fylla på den gråa färgen kvart i tre.. sen måste jag få lite gjort på mitt samhälls arbete (pluggar ju klart samhäll B kursen under sommarn) sen vill jag hinna träffa vännerna i västerås som jag inte sett sen innan hultan, sen måste det städas hemma + packa. oj oj.. men men, imorgon blire iallafall en dag till med dans på bounce camp, massa mys! nu måste sängen intas.. upp redan 09.00 imorgon.. assa alvaro hihop nybörjare redan tjugo i elva. puss och god natt!

Born For This


- bästaste, bästaste Paramore låten!
film från deras spelning i Norge den 13:e juni. galet mycket folk, men skulle säga att stämningen fanimej va bättre på hultsfred, fan va vi rocka!

Right now you're the only reason


(I'm not letting go oh)
när jag tänker på att jag sett dom livé gör det mig glad. när jag tänker på att jag har sett dom livé gör det mig lycklig. när jag tänker på att jag sett dom livé gör det mig ledsen, över att det redan är har vart, över att inte veta när jag kommer få se dom livé igen, eller om jag kommer få se dom livé igen. -det va faktiskt helt otroligt underbart att se
Paramore livé!
film från spelningen på hultsfred, galet dålig kvalité som bjuds på från en som såg spelningen från typ längst bak. men det väcker känslor för mig, det gör det verkligen. För jag vet att de va sista låten dom körde, jag vet hur stämningen va och jag vet att jag stod där, långt långt fram, allra längst fram i mitten för att vara precis. jag glömmer inte.. men saknar det!

all we can do is keep breathing


  -Vilken jävla lögn att det ska va' ens bästa tid


I put my faith in you, so much faith

And then you just threw it away
jag måste sluta, jag måste. det fungerar inte längre. jag kan inte alltid vänta, gå och vänta, längta till något mer. Jag väntar ständigt på framtiden och vad den ska föra med sig till mig. Det har jag gjort i mer än fyra år nu. Men vet ni vad? Den framtid jag väntade på för fyra år sedan borde ju vara det nuet jag nu lever i. Vad har jag hamnat då? Vad har framtiden som nu är mitt nu gett mig? Vad har tiden satt för spår? Endast att jag måste sluta, jag måste. Klarar inte längre av det här. Orkar inte må som sämst när jag gått igenom något som fått mig att må bra. Om det nu va bra man mådde? För hur vet man? Hur vet vad som är bra eller dåligt? Kallt eller varmt? Lycka eller inte? Inbillar man sig inte bara allt. För det som är dåligt för mig, kan det vara så att det är bra för dig? Just nu vet jag varken ut eller inte, det va väl ungefär det jag kommer kunna få fram av detta mest meningslösa inlägg om man bortser från bilden på underbara, underbara Hayley Williams från Paramore, taget av rockfoto under konserten på hultsfred i torsdags. jag älskar det, dom, henne och musiken. tror jag, om jag som sagt inte inbillar mig?

hultsfred-08

har svårt att förklara i ord hur bra dom här dagarna har vart, har nog inte fören nu faktiskt förstått hur mycket musiken faktiskt verkligen betyder för mig. fan så mycket bättre den gör allt. den får mig att må bra! tack framförallt PARAMORE, kommer aldrig kunna få fram va det betydde för mig att stå allra längst fram i mitten, kunna varenda låt utantill och bara njuta av dom.. en av de bästa timmarna i mitt liv, men också en av de kortaste.., JIMMY EAT WORLD, måste nog säga att deras spelning på hultan va om ännu bättre än den jag såg i sthlm tidigare iår, helt galant bra va dom! och helt sjuk att jag nu sett ett av mina favorit-band TVÅ GÅNGER!!! och helt sjukt att jag sett PARAMORE. också sjukt att man sett Pete med babyshambles, fan så coolt och bra de va att se dom... sen va säkert! underbart som sagt, vilken mysig stämning det va under den spelningen, supermys, någon som också överraskade mig possitivt måste jag säga va Robyn som spelade natten till idag 02:00, fan så bra hon är livé, och fasiken va cool hon är.

kommer iallafall aldrig kunna förklara, och ni kommer aldrig kunna förstå.
låta mig leva vid sidan av min musik, föralltid!
tack, tack, tack <3
     

MOT HULTSFRED!

yes, nu bär det upp till rummet för lite mer packning och sedan sova nån timma. imorgonbitti kör min älsklings mamma mig och jennifer till HULTAN! wow, wow! har nyss bränt oss en del skivor att ha vid tältet och parta till. kommer bli galet, HERE I COME PARAMORE, JIMMY EAT WORLD, BABYSHAMBLES, SÄKERT!, RAGE AGAINST THE MACHINE, MUSTASCH medmera. hemma igen på söndag. hare bra så rockar jag så länge!
tjadå, PARTY WITH MY PAIN
-
by the way, galen match mellan sverige-grekland ju. och galet skön stämmning med alla bruttor nere i öltältet.
wow! måste sova. hejdå!

take a few chances

jag har kommit på att jag tycker det känns konstigt att vara 18, ni vet, åldern 18! det känns som att det för omvärlden är så pass mycket mer än vad jag känner att det är. Jag vet inte om jag klarar av åldern. På vissa sätt, jo, det är klart jag klarar av det, men på andra plan känns det inte som det. Jag kan på ett sätt verkligen ta hand om mig själv, jag har rest runt om hela världen utan föräldrar och jag står fortfarande här och mår bra, jag har klarat mig utmärkt! men samtidigt har jag ju alltid gjort det på grund av mina föräldrar som ställt upp med både stöd och bidrag. utan deras bidrag hade jag ju aldrig haft pengar till att göra allt jag gjort. jag vill bli 18 på ett sånt sätt att jag känner att jag klarar mig själv, jag vill inte behöva leva på mina föräldrar, jag vill inte behöva hjälp med de saker som anses vuxet! jag är ingen hejare på att laga mat, jag vet inte hur man gör med konton och banken och allt sånt där vuxet skit. allt känns förvirrande... och lite skrämmande.. jag vet inte om jag kommer klara av det.

Lindsay & Samantha ?

 
kära-eller inte? tillsammans-eller inte?
lite spännande faktiskt. men har kommit på att jag samtidigtfuillkomligt skiter i vad svaret kommer komma ut att vara.. so what om dom nu är ett par, inge fel med. varför inte liksom? kör på bara. dom är coola tillsammans och så länge dom mår bra så är väl det egentligen det viktigaste. jaja, onödigt skit. men men!

FUCK FOREVER

jag är på cp-dåligt humör och vill egentligen sova. jag vil absolut ingenting, bara gråta känns det som just nu,.
fuck fuck fuck. ibland fattar jag inte hur allt fungerar, hur alla jävla människor fungerar och framförallt hur alla jävla människor tänker! fan va arg, trött, ledsen och besviken jag är på allt och alla och jag vill bara sova! känner mig väldigt stressad inför allt denna månad, jag trodde jag hade sommarlov? jag har inte möjlighet att njuta av något jag ska vara med om och därför bara springer livet ifrån mig. nej, nu vill jag inte mer.

when you get what you want but not what you need

nej, dags för sängen. dagen har vart otroligt lång, med lite skola, MVG i engelska B!, lunch med vänner på wayen's, hultan-pepp, fira lilla lovisa som fyllde 6, sen mys med vänner igen, hemma hos min kära louise. imorgon då? sova ut för första gången på läänge! fixa massa, massa saker. lite sista saker till skolan, komma igång med samhälls-uppdraget, en sväng förbi banken, packa, köpa allt det sista, pepp inför hultan, jennifer kommer, mot öltältet nere vid lögarängen med vänner och familj för en härlig match mellan SVERIGE och Grekland! wow. sen är det hultan som gäller onsdag morgon. har mycket att stå i när det gäller morgondagen. allt med hultan ska bli galet, ska få se galet bra band. hoppas bara att allt kommer bli så bra som jag hoppas.. att allt helt enkelt kommer att gå bra.

känns lite tråkigt bara att man gör så pass "mycket" saker nu såhär i början på sommarn när folk fortfarande är hemma. nu blir det ju som sagt hultsfred, 11:e juni- 15:e juni. sen jobbar jag på donken på dagen den 16:e, sen är det också sthlm som gäller den 16:e, 17:e och 18:e för assistering på bounce camp för iallafall alvaro! sen måste jag koreografera och fixa en hel del. frissan den 19:e och sen drar man ju, helt sjukt. den 20:e (MIDSOMMAR) dras det till copenhagen!! wow, för träning och galejj med Misha, Nick och Marty, GALET! sen är det jobb, jobb, jobb som gäller när man kommer hem. men ser ändå framemot det liksom. juli-månad. det ska bli min tjäna pengar-chill-sova-få plugget gjort-träna när jag känner för det-umgås med vänner-partajja galet-dricka öl-mys-månad. sen blir det alanya medalla brudizar den 30:e juli. jo, jag känner att detta sommarlov ska upplevas och göras bra.


konstigt inlägg. jaja. sova nu!


 
  
lite pics från myset i vasaparken direkt efter skolavslutningen.

MOT HULTAN!


BETSY OCH PIXIE- mot hultan!
två dagar kvar, sen dras det
WOW, WOW, WOW

put you diamonds in the sky


finns nog inget man längtar tillbaka till så mycket som det HÄR!

belief makes things real.


-bild från i torsdags efter allas avslutningar.
louise, shirin, amanda, jag, johanna
jag har haft det trevligt i sthlm, det har jag! jag har kommit på att det faktiskt är sommarlov, att jag nu vill må bra, njuta och vara med massa underbart folk. jag har kommit på att jag åker på hultsfred med jennifer på onsdag, att jag får se bland annat PARAMORE, Jimmy Eat World och Babyshambles på torsag, jag har kommit på att det är fan inte länge kvar tills COPENHAGEN, 20:e juni. jag har kommit på mycket...
men ändå är jag rädd. och mår ikväll ganska så dåligt.
fuck.

mot sängen, ska ju nämligen spendera några timmar i skolan imorgon för att fixa lite.
sen blir det att träffa åtminstone shirin, ska även få lite shopping gjort till hultan, börja packa lite och sen blir det nog en chill-kväll. på tisdag blir det Sverige-Grekland i öltältet!!!!! godnatt.

Alphabeat

avslutningsdagen/kvällen/natten var bra! mycket bra! tack brudizarna och oscar för det! lite ledsen dock över att jag tappade mitt minneskort med alla bilder från kvällen, men men.. igår var det en seg dagen efter dag, och idag har man jobbat fyra timmar på donken. nu ska jag ut med hunden och sedan mot centralen och ta tåget till sthlm. umgås med ellen & oscar. ha en superkväll och njut av alphabeat:s underbara sommarlåt!


We live on fascination

146994-1114 146994-1113
så har man fått sommarlov. yes. ISABELL HAR NU SOMMARLOV! helt underbart och dagen har än så länge vart super. blev att jobba kläderna ni ser i bild, klänningen köpte jag superbilligt på Urban Outfitters i L.A i höstas. va iallafall först en avslutning på cirka timmen i skolan, sen blev det mys i vasaparken för min, marias, jennifers, cornelias, carros och även sophies del. mycket najs med bland annat lite gottande på mouserande och öl! sen blev det någon timma på stan för att stå och avundas studenterna på flaken, en snabbis förbi kloak med shirin för lite små ärenden, och den korta vistelsen blev ju bättre än vad man hade förväntat sig(!) haha. och nu ska jag snabbt dra på mig någon annan outfit, ännu inte bestämd. och sedan dra en snabbstädning i huset för att sedan mysa till det lite ute i trädgården där jag och en del av mina kära vänner ska tillbringa början på kvällen. sedan äre stan och antagligen vasaparken igen som gäller. jaja, nu ska det njutas av livet! -ha en grym kväll!
DET  SKA JAG!

I want to be known for my hits not just my misses.

image1112
imorgon får man sommarlov, eller nej. om några timmar får man sommarlov. visst det ska bli så skönt och det är efterlängtat som fan mycket med tanke på alla super-duper-roliga saker jag faktiskt ska göra, stora som små. men är verkligen skolan så jobbig som man under terminerna försöker framställa den? jag vet inte. har bara kommit in på lite konstiga tankar och tycker faktiskt att det är lite småläskigt att mitt absolut riktiga sista sommarlov någonsin inleds imorgon. som sagt, ser framemot det. men skrämmande kan det vara ändå.. även lite skrämmande när man tänker på hur fort 2:an gått, helt sjukt när man tänker tillbaka till sommaren-07 vilket jag nästan tro jag kan säga att det har vart min bästa sommar hitills känns det fan inte som att det var ett år sedan. vad har man egentligen "fått gjort" under året? har man utvecklats till något bättre inom något? vad har man gjort med sin dyrabara tid? tiden skrämmer mig ibland.. låt inte sommarlovet springa förbi, nej nu ska jag vakna upp uppleva varje dag, minnas varje dag! låt sommarlovet börja, och låt det bli underbart. då lovar jag att ta vara på varenda minut! -

avslutning imorgon som sagt, sen mys med folk från skolan i vasaparken typ, sen upp mot stan och träffa andra vänner, kolla på studenterna på deras flak (OM ETT ÅR STÅR JAG DÄR!!!), sen på en student-uppvaktning, sedan blir det grillning med vänner hemma hos mig och sedan får natten ta oss dit den vill. gud vilket toppenhumör jag bara ska vara på imorgon, hela dagen/natten ska bli wonderful! det ska jag se till.
hade nåntyp av uppdansning idag i sthlm, fucking helvete vad dåligt det gick. så, nu vill jag glömma det.. än en gång, galet nöjd med håret!!
mot sängen, det sista i skolan ordnar sig. lovar!

hair-news!

jag ville enabrt meddela att jag fullkomligt ÄLSKAR mitt hår! yes, har spenderat många timmar hos Emelíe på kloak idag (min frisör) och jag är SUPER-DUPER-MEGA-NÖJD!!!!!!!! -älskar det.
JA till askblont hår. det är numera så JAG!
nu, fort cykla hem, sen sthlm. någon typ av jävla uppdansning.. i 4 timmar typ!
jaja. tjadå!
SOMMARLOV IMORGON!!!

Why put such a weight of achieve perfection?

nej, jag börjar faktiskt känna mig smått klar, eller iallafall att det nu räcker. Ska kolla med Martin imorgon om det jag skrivit på mitt naturkunskaps-uppdrag är okej och om jag kan lämna in det eller om det behövs mer. Men engelskan börjar jag iallafall känna mig riktigt nöjd med och jag tycker jag fick till en bra slutkläm. Ska kolla det med Olle direkt imorgonbitti, men själv har jag bestämt mig för att den är bra. jag är nöjd! Då är det bara geografin kvar då, men det får bli imorgon-natt eller ja... nu måste isabell sova. God Natt, blir nog en trevlig morgondag..

image1111
Sid And Nancy
- Love tore them apart.

take a sad song and make it better

image1110
And anytime you feel the pain
Hey Jude refrain
don't carry the world upon your shoulders
For well you know that it's a fool

I never really cared until I met you.


gud vad jag längtar till danmark. gud vad jag saknar dom. Förstår ni att den 20:e juni bär det av till copenhagen med alla underbara dansmänniskor från sthlm för att uppleva en repris på dom två tidigare gångerna där. Jag ska verkligen få dansa för MISHA, Nick och Marty 5 dagar i rad! kan inte med ord beskriva hur lycklig det gör mig, hur det bara snurrar i hela huvudet bara av att tänka på. Hoppas, hoppas vi får göra den här dansen. Ni har misha i mitten och Nick till vänster första gången och sedan till höger andra gången. fan, det här är genialsikt jävla störtbra! finns inte ord.
det där är världens bästa dansare.

Killed the young dudes, in the high boots

image1109
en bra dag! ja, hade sista mötet med skolchefen, min handledare och mina föräldrar innan sommarlovet idag. åh gud så skönt det var. hade fått det mesta gjort som jag måste innan sommaren och på något konstigt vis kommer jag klara allt. måste bara bli att typ sitta och skriva på dom sista arbeterna nu hela natten, men skit samma. snart sommarlov vilket betyder att man snart får sova.. tills man inte är trött längre,. fick klart estetiska verksamheten idag, hade idrottsseminarie och fick beröm över min analys i engelskan av Olle. ska göra sista finslipet på den nu, få till en riktigt bra slutkläm och sedan skicka in den. sedan blir det fokus på uppdragen i geografi och naturkunskap. men ack så skönt allt kändes med mötet.. vet inte riktigt om jag förtjänar allt beröm jag faktiskt fick, men är ändå ganska nöjd och stolt över mig själv att jag faktiskt kommer klara av 2:an.. och jag får åka till LA i höst!!!! wiho, kanske inte kan bli mer än en månad, men hallå! ändå liksom! så blir antagligen borta hela oktober, under"jävla"bart asså!!! blir väl att boka allt runt omkring de under sommarlovet.. men men, sen hann man även träffa vänner idag. yes. och faktiskt unnat mig själv glass och jordgubbar! mums.

imorgon då, nån typ av "lek-dag" i skolan, men måste få en hel del gjort också, lite möte med olle och sånt.. ska även bli ett besök hos emelíe igen(!), hehe. ja min frisör alltså.. ska bli att gå mot det mera askgrå-blonda hållet. är så trött på min aldrig-färgade-äckliga-guldblonda färg nu.. men kan inte gå så grå/vitt som jag vill då håret skulle ramla av och jag skulle bli tvungen att springa runt i page i sommar. big no! så vi får se hur det blir imorgon. blir nog några trevliga timmar på kloak iallafall! sen äre också träning i sthlm som gäller.. någon typ av uppdansning(?!) det blir nog bra. sen efterlängtade torsdagen med avslutning och fest, fest, fest! wiho.

pluggtime till the beatles.
hejhopp

who's to say?

image1108ville bara säga att det var riktigt roligt i sthlm på träningen ikväll. Alvaros klass var superduper-rolig och det gick riktigt bra också. Lazlos balettklass gick bra den också, galet jobbigt men ack så kul! Alvaro fråga också om jag ville assistera honom nått på bounce camp nu i sommar, självklart vill man det. behöver träning + att jag älskar att chilla på bounce camp. det är alltid supermys att hänga där med allt skönt dansfolk. så yes, att assistera alvaro så mycket jag kan och vill ska det bli.. kanske Joe också? eller Jennie? don't know. vi får se.. men kul iallafall!
ska dra mig mot sängen nu och låta mig somna till toner av The Beatels på LP. Hoppas bara jag kan sova nu, kunde ju aldrig somna natten som var, skitdrygt... men men, är galet trött så det ska nog gå. Blir inget sthlm för min del imorgon. massa, massa plugg. få klart engelskan det första jag gör imorgonbitti för att sedan kunna fokusera på uppdragen hela dagen + att redovisa estetiska verksamhets-arbetet. träffa vänner över en fika skulle också viljas hinna med. för lite planering, yes, planera inför torsdag = avslutning = sommarlov = en underbart bra dag helt enkelt. ser framemot det!
frissan på onsdag, trevlans värre. sov-dags nu. godnattis

Dagens:

image1107Dagens humör: bra, bra!
Dagens borde: va väl några stycken..
Dagens planer: köpa hultsfred biljett! + nu till sthlm för träning..
Dagens frisyr: ej bild.. knut på huvudet.
Dagens klädsel: ej bild.. Sid Vicious t-shirt, svart kjol medmera
 Dagens nagellack: rött från Mavala, Los Angeles tror ja de heter.
Dagens materiella vill ha: va min hultan-biljett och den är nu i mitt ägo!
Dagens bästa köp: samma sak här. jag är lycklig :) haha, NIO DAGAR!
Dagens irritation: mår sådär allmänt konstigt fysiskt..
Dagens individ:
montibello. min framtida hultsfred-kamrat
Dagens önsketanke: att mitt engelska-arbete ska bli slående bra
Dagens längtan: torsdag = sommarlov, +få sakerna till skolan gjorda.
Dagens låt: The Beatles- Hey Jude

HULTAN-08!

image1106
SÅ HAR MAN ÄNTLIGEN BILJETTEN I SIN HAND, SÅ HAR MAN ÄNTLIGEN BILJETTEN I SIN HAND!
-
känns fuckking underbart!
 och det blir bullen, limpan och montibello som kommer rocka hultan iår!!
endast NIO DAGAR KVAR FAN! sen är man på väg.

Torsdagen den 12:e = Paramore, Jimmy Eat World, Babyshambles, Rage Against The Machine, medmera.
Fredagen den 13:e = Billie The Vision & The Dancers, Säkert!, Timo Räisänen, The Hives, Johnossi, Mustasch
Lördagen den 14:e = FOTBOLL; Sverige- Spanien, Those Dancing Days, Linkin Park, Lykke Li, Håkan Hellström, Robyn

underbart jävla galet! torsdagen är ju fanimej to die for ;)


och så vare måndag igen..

kom ganska nyligen till skolan. va egentligen redo att åka redan vid halv tio för hade tänkt att jag skulle vart här till tio. Men eftersom jag inte kunde somna fören 03.30 inatt så passade jag på att sitta i sängen med laptopen och skriva på engelska analysen. Men allt med datorn är lite fucked up, så först behövde jag lägga över arbetet på min externa hårddisk för att sedan ta med den till den stora datan, öppna arbetet där för att skicka det till min mail.. men icke-sa-nicke. något krånglade så fick sitta och skriva av den redan skrivna texten på laptopen till den stora datorn. AP-DRYGT! tog onödig tid... men men nu är man här och ska nu visa upp det jag har skrivit på engelskan för Olle för att få lite feedback på det och sedan få den klar så jag kan lämna in den idag!

klockan 12 ska jag och jennifer vandra iväg och köpa HULTSFRED-BILJETTER!!!
wow, wow, wow -det blir verkligen av!

hoppas på att kunna dra från skolan cirka ett för att hinna träffa lite vänner fort. sen cykla hem, packa träningskläder och sedan iväg till sthlm för 3 timmars träning. vi ska ha alvaro idag, superkul! men har galet mycket i skolan ju, samtidigt som jag vill träna för det är sista veckan.. hm, samtidigt som jag vill hinna planera inför torsdagen med mina kära västerås-vänner.

så därför, mindre bloggning mer VÄRDA SAKER!
tjadå,.

GOD NATT!


från bli ett god natt från mig och The Beatles- Revolution.
favorit-låten just nu liksom..
även om inte ja kommer sova än på nån timma, lite mer plugg...
allt som allt, en riktigt bra helg!
sommarlov snart, taggad inför torsdagen..

LONDON-NOSTALGI

              
ja, fan va man saknar london-sportlovet ibland. vilken resa vi hade. lätt en av dom bästa. ISABELLEN är riktigt bra på att rocka tillsammans och det blir ofta en aning galet!
BERLIN är ett måste för oss i höst!!!

nytt i vinyl hyllan!

   
åh vad glad jag blir! fick för mig att kolla igenom Pers LP-samling som numera står nere i källaren som för många andra vuxna som inte längre tar tillvara på guldkornen längre. världen måste nu börja förstå igen, att bra musik, riktig musik ska spelas på vinyl! iallafall, jag fattar inte hur dåligt jag måste kollat igenom hans skivor förut, för oj vilka skatter jag hittade! supernöjd. bland annat fyra the beatles album; Rock 'n' Roll Music, Help!, Beatles for sale och Rubber Soul. Fann även två John Lennon album, ett Elivs album, ett Simon and Garfunkel och ett The Beach Boys album! vilka fynd. wow. snacka om att det blir en kväll på rummet.. måste bara fippla klart mitt jävla engelska arbete som skulle kunna bli så bra men har ingen inspiration, varför? jag älskar ju boken "and I don't want to live this life" som jag ska göra analysen om och jag har ju alltid vart fascinerad av Sid och Nancy.. hm, men nu står det bara still. jaja. överskriften på hela arbetet har iallafall blivit; Sid and Nancy -love tore them apart

jag gillar det. och jag längtar till jag får min tatuering!! nu tillbaks till plugg och The Beatles klipp på youtube.

tema:rött


146994-1081 146994-1082 146994-1083 146994-1084
blev en bra lördag i sthlm- yes. fint väder, underbart sköna familjen arnold bjöd in på grillgalejj i trädgården ute i täby för alla åldrar! med tema: rött. vart dunder-kanon-trevligt faktiskt. sköna människor, bland annat massa danskompisar, grillning, god efterrätt, bra musik och dans, öl, isabellen- som sagt, supernajs kväll! det tackar vi för.
nu är isabell back in vässan efter ett skönt dygn. hon ska nu ta sig i kragen och försöka få det sista gjort när det gäller skolan, vilket är ungefär 4 arbeten!!! men men, man blir ju FRI på torsdag. så ska väl komma igång med det nu. ska börja med engelskan för den är roligast, det blir en analys typ.. om Sid Vicious och Nancy Spungen. om man kan komma igång nu och va effektiv blir det nog filmkväll för min och shirins del senare.. across the universe ska ses. <3

jaja, veckan som kommer. inte mycket. kommer nog inte va i skolan allt för mycket. ska dit imorgon för att kolla av engelskan med Olle, på tisdag ska jag dit och redovisa mitt praktiska arbete inom estetiska verksamheten. sen onsdag vet jag inte.. har tid hos frissan 11.30 så.. sen på torsdag, AVSLUTNING! det kommer bli galet bra. jag har bestämt mig för att jag då ska va på toppenhumör och ha en PANG-DAG!
jaja. plugg-time. tjadå