life will smile for you





jag har haft det så fint och så bra att jag knappt kan beskriva det i ord. så därför tror jag inte ens att jag ska försöka. bästa helgen på riktigt, riktigt länge. inga krav. bara fint folk och mys. underbara midsommar-helg. underbara folket. underbara småland, gamleby och andrea's fantastiska sommarställe. mat, öl, dans, mer dans, dans runt stången, snaps-visor, snaps, sangria, grillning, dagen efter-mat på bryggan, sova på bryggan, bad & bastu i månskenet, bad i solen, 25 gradigt sjö-vatten, paddla kanot, skratt, sång, kubb, fem-kamp, grilla marshmallows, och massa massa mer. TACK fina ni! så ja, lätt bästaste helgen på länge.

nu måste det packas för nästa resa trots att man är nyss hemkommen. yepp, imorgonbitti bär det av till polen för 5 dagar fyllda med galna dansklasser. kommer bli grymt! sen vankas några veckors mys hemma som kanske fylls med en snabb tripp till arvika festivalen och några dagar i halmstad. och ja, någon chill-dag i sthlm också. sen blir det italien med familjen den 22:a juli, malmö för dans den 30:e juli och sedan barcelona den 8:e augusti! låt aldrig denna sommar ta slut! PUSS

I wish that without me your heart would break


I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake.

all i wanna do is dance.


vädret har vart absolut strålande hela dagen och ja, min dag hade inte kunnat vart nå finare. sol, bad, finfina vänner, grillat, marängtårta, jordgubbar, kaffe, altan-kväll, rödvin, skratt, spel, barca-minnen snack, filtar, ljus och ja, finfina vänner. tack. fina kväll, fina dag!

nu har jag precis avslutat min fina dag med ett avsnitt av so you think you can dance. åh den glädjen dom som kommer med i top-ten visar är oslagbar. man bara ryser och gråter på samma gång. jag vill också. jag vill inget annat än att dansa. och jag vill att något ska hända. så att hela världen förstår. så att jag får visa folk vad jag gör, så att folk förstår. att det är dansa jag kan, och dansa jag vill. jag vill att folk ska se. se mig. se mig dansa.

och så kom jag på att jag inte ens kan minnas sist jag träffade min pappa....
men afterall, sådan himla fin dag! nu måste jag sova, bums! måste upp i tid imorgon och packa för fyra dagar nere i småland. yes, jag åker uppåt sthlm runt 4-tiden imorgon. bilarna rullar från stan efter 6 imorgonkväll någongång. vi är ett gäng på cirka 20 pers som ska fira midsommar i andreas stuga i småland. kan bli hur bra som helst! så imorgon bär det av så är man tillbaka på söndag eftermiddag någongång. och då är det bara att packa upp och packa om för på måndag bär det av till polen för galet bra dans. yay! PUSS

i sleep when i'm dead!


det finns så många bra (unga!) dansare så det är helt sjukt! och fan vad jag vill dansa. det går om man vill, det gör verkligen det. och fan vad jag vill!

Kibori dal kibori !!!



 det lyssnas på baltisk musik och ja, saker är fina bara. sommarlovet rullar på. myser mest hela tiden. idag har det bjudits på mega-väder. umgicks med oscar i solen och sedan spenderades kvällen på fint 70-års firande genom god mat och rosé i solen det med. de senaste dagarna har det även vimlats på stan med fina människor och spenderats mycket tid hos camie med just camie själv och paddi. lagats crepes, pratats, skrattats och mysts! puss på det. imorgon ska jag sola, dansa och packa. till att börja med. på torsdag bär det av för fint midsommar-firande i smålan och på måndag bär det av till polen för dans! yay. nu kör vi! puss då!                           


störst av allt är kärleken

har suttit bänkad hela dagen. åh så fint det har varit och många tårar har fällts. det har druckits champagne och ja. en fin dag helt enkelt. inte så mycket mer än så för tillfället. jag är för trött och ska mysa ner mig i sängen med lite sex and the city avsnitt och sen sova. imorgon vankas annat. och ja. jag har det bra! typ. hörs mer någon annan gång. har myspratat med nicole som är i LA. jag vill dansa. korra. skapa. göra saker. puss, extra puss på kungen, victoria och daniel och ja, robyn såklart!!!

heavy cross


jag har det bra, och fint, och sommarlov! haft en fin vecka i sthlm, nu är jag tillbaka i västerås. druckit fredagsvin med camie och ska nu ut i natten! puss på det och på sommar och allt. snart midsommar, då bär det av, kommer bli mega! och sen väntar polen och asbra dans. sen vill jag ner till halmstad och hälsa på älskade nicole! puss

summerbreeze

uppe i sthlm igen. blir kvar till fredag. lyssnar fin musik, njuter av sommardofterna som kommer in genom de öppna fönstret, och ja... bara myser. ska äta något innan det är sovdags, död! längesen man gick upp tidigt, så har man ju faktiskt jobbat några timmar också. lyssnar på johnossi, de påminner mig om förra sommarn. lite om mårten och massa mysfolk från förra sommarn. jag har det fint. tagit klass för underbara filipa ikväll. hade glömt hur bra och fantastisk jag tycker hon är. så inspirerande att jag nästan dör. yes, jag älskar henne! så en fin kväll har det vart, underbart att få dansa. träna. nu ska det tränas. jag vill dansa. nu är det mycket tankar igen. förvirring, men mer på ett fint sätt än på ett ångest sätt. tror jag. men något måste hända. jag vill dansa. puss och godnatt. och tack igen för megafin klass megabraiga filipa!

heartbeats











bara lite random mys-bilder som får avspegla allt random mys jag hade för mig förra helgen. ja, då när man fick sommarlov, drack öl i park i för många timmar och hade en galet bra lördag med en galet bra hemmafest. ja typ lite så bara. sommarlovet är i full gång och jag har fina dagar hela tiden. den gågna veckan har vart super med kaffe på bänk sent in på natten i måndags då camilla anlände hem från barcelona. det följdes av balkong/gin-häng med camilla, oscar och theo i tisdags som fortsatte till lägenhetsmys och rödvin för att sedan avsluta den natten med big-bite och räksallad på seven eleven runt 5-tiden på morgonen. efter några timmar sömn åktes det uppåt sthlm i onsdags förmiddag. massa myshäng med ida, promenixar i träskor, rosévin och korvgrillning och sedan följt av världens myskväll/natt på lilla essingen med världens chillaste människor, basket-match långt inpå småtimmarna och sedan massa häng fram tills klockan slog 6 på morgonen och jag vandrade några dörrar bort hemåt ida i mina älskade träskor. torsdagen kom, efter för lite sömn, med fint väder så det blev parkhäng med jonte och ida, följt av möte i solen och sway bjöd på mat, yay, för att sedan dra sig mot kära ellens student mottagning där det var annat flott folk, massa god mat och massa bubbel. blev en helkväll och det var mega-fint att hänga med ellen igen! efter för få timmars sömn igen åkte jag hemåt vässan i fredags morse för att fira massa folk som tog studenten. efter 6 stycken mottagningar var jag helt slut. somnade två timmar i soffan och var sedan galet redo för camilla och bubbel som fortsatte genom öl nere på stan coh sedan fin efterfest på johanneshöjden in på morgontimmarna. igår kom även min älskling amanda hem igen så det firades med pannkakstårta och vi har myst ikväll igen. yes. finfina vecka! men nu börjar lite ansvar också. sommarlov. det krävs lite då med. jag ska fan ta tag i allt nu. fixa tid hos uffe, någon som ska göra att jag mår bra igen, ta tag i träningen efter en veckas nedvarning (!) yes imorgon börjar träningsschemat gälla! jag vill korra och dansa. polen måste bokas och ja. lite sånt fix liksom! ska dansa för filipa imorgon, typ megayay! ska bli galet fint faktiskt. och familjen åker iväg till italien tillsammans. inte fören i slutet på juli, men det blir fint! massa puss och så. åker upp till sthlm imorgon igen och blir kvar hela veckan. jobba lite och mysa massa. hoppas på mer basket! puss

electric feel now!


-min kära oscar och jag. myskväll i tisdags! finfina dagar man har hela tiden!!
haft världens finaste dagar! mer än så hinner jag inte med just nu. camilla kommer över vilken sekund som helst. vi ska dricka bubbel! sen blir det neråt stan och vimlet för någon öl. har världens finaste nya nagellack. japp! och livet är fint. fina dagar som sagt. bästaste sthlm och folk och ja, död är man. men fint är det! puss så länge!

kära sthlm

jag har haft det fint. det blev massa mys igår. massa! jag, camilla och oscar hade de bra. nu är jag uppe i sthlm igen, känns mega! det ska bara chillas och mysas idag. imorgon är det ellens studentmotagning. kanske tar klass för cullberg imorgonbitti, beror på vad som händer ikväll. jag vill baka pannkakstårta! PUSS!

when i grow up

jag hade lite glömt en av anledningarna till att jag älskar lov, och då framförallt sommarlov... att man kan sitta uppe om nätterna och göra ingenting. låta dåliga program avlösa varann på tv:n, eller lyssna på fever ray och bli inspirerad till att korra, eller bara dega runt på typ facebook. love it! vad jag älskar ännu mer är att camilla nu är hemma!!! spenderade några timmar med henne på en parkbänk nu ikväll. yes, jag packade iordning en picknick-korg med kaffe och filt och sedan bara mös vi. gud så jag saknat henne. men nu är vi tillsammans igen! oscar joinade lite på slutet och vi ska mysa vi tre imorgon igen, känns fint! så ja, saker är fina. och på onsdag hoppas jag på att det blir uppåt sthlm för chill. lite dåligt med cash, men sånt är livet. så vore london några dagar lite fint. men finast är det som sagt att man fick träffa camilla ikväll. och på lördag kommer amanda också, då är vi tillsammans igen alla tre, då ska vi fira! PUSS! nu ska jag sova.

summertime, and the livin' is easy


haft världens fetaste finhelg med allt från att fått sommarlov genom avslutning på ackis i fredags, till parkhäng i alldeles för många timmar men som inte gör något för man firar att det är sommarlov, dricker öl och bubbel och tränar på konstiga konster med chillat folk som man vill spendera för många timmar i en park med, till massa timmars sömn och grillat, till födelsedags-fest för bästaste vurma genom estrella till bra pris och massa kanelbullar, till världens mega hemmafest ute i årsta i leas ära (då hon ska lämna svedala för rotterdam) där det då också dansades till mycket baltiskt musik, bars olika typer av fez'er, dracks rom & cola och bara hade det helt jävla stöört roligt enda tills solen gick upp och klockan slog över sju, då åts det nudlar innan det somnades gott, för att sedan vakna upp och gemensamt städa lägenheten i en hisklig fart för att sedan baka scones och ta med kaffe ut i det gröna då solen lös så himla fint idag, till att sedan avsluta finhelgen med att åka hemåt västerås igen (dock hade det självklart vart roligt med fortsatt sthlms-chill med lea och linda innehållande de sköna grannarna och basket-turnering, men det blir det mer av i veckan!) för att åka hemåt mina fina gudföräldrar och deras familj för att äta god middag, fira viktor och bara umgås. så ja, ni hör ju! fetaste finhelgen och jag mår så himla bra! jag har bara kommit underfund med att det är trist när man hittar folk man gillar att hänga med, ja ni vet, sånt där chillat folk som man bara vill vara med, när man hittar sånna när det liksom på ett sätt är lite försent. trist va ordet. men va säger man.. bättre sen än aldrig! nu ska jag falla ner i säng... nu kommer liksom dödheten från natten.. blir hemma i vässan nån dag nu. imorgon ska det powerwalkas, sedan ska håret upp i knut och bra musik ska spelas på hööög nivå då jag ska storstäda hela huset. och sedan framåt kvällsningen hoppas jag på en date med kära camilla som kommer från barca imorgon. helt stört att vi ses nu. saknat dig ju!!! så ja... sen blir det nog förhoppningsvis uppåt sthlm på onsdag för chill, skulle vilja ta cullberg-repetoaren också som tvåorna får ha, fusk! och sen på torsdag vankas student-mottagning för ellen. PUSS. och PUSS på finaste helgen på länge!

SOMMARLOV!

så nu har man sommarov! gårdagens var mys med fin avslutning, rosé på skolgården och sedan parkhäng från 12 till 19 med fint chillat folk. sedan fortsattes det till gina för lite sömn, lite mat och lite bubbel innan det blev att dra sig till 3:ornas avslutningsfest och sedan vidare till imperiet. fin-fredag!  idag har jag sovit, massa!!  och nu precis ätit god mat, druckit rödvin och espresso hos emilia med hela familjen... och nu ska det beges mot vurma för att fira deras ett-årskalas med en red stripe innan det blir mot leas avskedsfest där det ska galejjas hej vilt och drickas rom & cola. kan bli mega! älskade sommar!  puss

a moment, a love, a dream, a laugh


jag satt ute på altanen till strax innan elva, fina fina sommar. åt popcorn och kollade på greys som gjorde att jag bara grät och grät, men fint var det! nu är jag död och måste sova. känns som jag börjar bli sjuk nästan. men nej, inte nu! vädret är så fint och ja, allt är så fint. tror jag. måste packa iordning lite nu. spenderar fredag-lördag uppe i sthlm. imorgon är det avslutning, imorgon har jag gått ett år på balettakademin. vart tar tiden vägen? jag har iallafall bestämt mig för att stanna till nästa år också. för nu iallafall. sen får vi se vad som händer, men ska åren springa på såhär så har man väl snart gått alla tre åren. jag är dock ltie rädd att allt ska se likadant ut nu, två år till- bara för att man går på ackis. det vill jag absolut inte! det måste hända grejer, med mig, med allt. det måste! blä, hemska tanke! skit i det nu, vi tar mer om det sen. nu vill jag bara njuta av det faktum att jag får sommarlov imorgon! och att det ska firas typ hela helgen,. så puss på sommarlov, sthlm, fint folk och ja. fest! godnattis.

godnatt

det är så vackert och luktar så mycket sommar ute att man nästan tappar andan!