crazy

jag mår konstigt. men bra. men dåligt. är glad men ledsen. ja. mår helt enkelt konstigt. och imorgon åker jag till barcelona. det kanske ni redan hade förstått. och det kommer kunna bli hur fint som helst. det är bara så himla trist att saker alltid måste krångla i sista stund. och att det ibland känns som man är den enda i världen som vill fixa dom. men men. jag åker imorgon. och det ska bli så fint. det ska bli så fint att få träffa camilla och amanda! och få vara i den där stan lite igen. puss! jag är tillbaka på måndag. jag behöver det här. jag måste få perspektiv på saker och ting. det här funkar inte just nu. men oj va det är mysigt med julen. med december. och med julbord med familjen ute på resturang en alldeles vanlig tisdag!

old enough to know better, too young to give a fuck


helgen passerade utan något särskilt. allt var nog bara ganska mysigt trots lite konstigt mående. i fredags dracks det öl, pratades tjejsnack och dansades på min kära brors nya klubb, temple of love. resten av helgen mös man mest hemma. fixade lite juligt, bakade, lite, fikade lite och ja, mös. nu har snart även måndagen passerat. och på onsdag försvinner jag iväg i några dagar. jag längtar. jag är tröttare än tröttast. saker stör mig. min själ är störd. så ja, jag längtar. och jag ska se till att allt bara blir så himla fint. jag och oscar ska ha så kul och det ska bli så himla fint att få vara lite med camilla och amanda igen. jag ska svassa runt på gator och torg under dom fina julbelysningarna som täcker hela staden. ja, jag tror ni kan gissa vart jag ska bege mig. fram tills dess måste det packas, gå lite mera i skolan, äta julbord ska det göras med familjen imorgon när jag är hemma från stockholm, jag vill fixa lite mer julmys på mitt rum och ja, lite småsaker att dona med helt enkelt. nu ska jag mysa lite med té framför tv:n. det var inte så mycket mer än så nu. förutom att jag känner mig stressad. känns som det har gått för lång tid. lite som att allt bara är försent. hoppas det inte är så. hoppas. puss.

dj, ease my mind, will you.

att dansa är det jag vill. att dansa är oftast det absolut finaste jag har. men att dansa när det ständigt gör ont, när inget funkar, inget går ens väg, på grund av det onda. då är det bland det värsta som finns. då vill man inte mer. då vill man bara sova. och jag vill bara bort, bara för ett tag. så jag tror det kommer bli så fint så nästa vecka. jag hoppas det. jag hoppas att allt bara blir bra. för annars gör det så ont. men nej. inte den här gången. inte mer. nu ska jag bara orka, orka två ynka dagar till. på fredag ska jag dricka billig öl. och på lördag ska jag baka lussebullar och julpynta mitt rum. sen är det inte många dagar kvar. och det ska bli så fint så. den här gången ska det de. det har alltid varit den. och det är inget jag kan styra. alltid.

my buddy

ludde. det är min kille de. finaste killen i hela världen faktiskt!
och nu ska jag dricka té.

so, let's do it


en söndag.

fortfarande förvirrad. och trött. och arg på människor som är cp. men har haft en mys-söndag trots allt! blev en snabb runda på stan med mor då det inhandlades en fuskpäls och en heldräkt. sen blev det bio, nya harry potter filmen, med limpan, och sedan hemåt för god middag, cola och chill i soffan. nu är det snart dags för ensam mamma söker, det bästa på hela söndagen! då ska jag dricka té och äta glass. sen vill jag lägga mig i sängen och kolla på några greys-avsnitt. ska dock försöka sova i tid, och orka hela den här veckan utan damp-ångest. skita i folk som är cp och se framemot 1:a december, en liten weekend, julen och ja, massa fint. puss

sharing different heartbeats, in one night.

nej. det här vill jag inte mer. finns ingen mening med det. men oj vilken fin-lördag ändå. med allt från julmarknad till fint främmande över på middag, till livs-diskutioner med oscar, till skype med camilla, till öl. ja. en del människor är cp, men det är ju faktiskt sånt man bara får ta. nu vill jag sova. sova massor! och imorgon vill jag städa mitt rum och mysa, sakna. tänka på folket som är cp. göra mig redo för en vecka i skolan, tänka på 1:a december och längta på ett fint vis. ja. allt kommer bli bra. jag måste bara ta det lugnt och lära mig trivas i min vardag. och tänk, snart är det december. jag älskar ju den månaden, och jag älskar julen. men det är sjukt att man ibland till och med kan tänka på och sakna folk som faktiskt är rent ut sagt cp i huvudet. dom är ju liksom inte värda det. är man själv cp då också? jag vet inte. godnatt! puss

jag hatar att jag älskar det.

ibland vill man bara tillbaka till den där tiden. ni vet. när ingenting annat betydde något. man levde enbart för det. det där vanliga livet lockade inte för fem öre. men det är tyvärr inte så längre. men kanske man inte kan gå runt och slå knut och hata på sig själv bara för det. det kanske kommer något annat fint ur det här. ja, kanske att allt blir fint och bra tillslut ändå. nu ska jag sova iallafall. länge. det är både fint och bra. sen tror jag att lördagen kommer kunna bli hur bra och fin som helst också. och sen vill jag bara orka nästa vecka. nu när planeringen blev lite annorlunda. för jag är inte riktigt där nästa vecka. men snart. snart är jag där för ett litet tag igen. men tills dess vill jag orka. inte ångest-dampa något mer. så därför ska jag sova ut den här helgen. behöver det efter den gågna veckan. ja. allt kanske blir bra och fint ändå!

i don't feel it anymore

jag hatar att den jag vill prata med mest av alla är i barcelona. jag hatar att jag inte vet vad jag vill. jag hatar att jag är förvirrad. jag hatar att saker och ting inte är som när man var liten. jag hatar att jag inte kan lita på mina egna viljor, följa dem och tro på att allt kommer bli bra. hur ska man någonsin kunna känna vad man vill? det enda jag känner är att jag är 20 år gammal, förvirrad och att tiden bara springer ifrån mig.

en rastlös själ med en vacker energi som brinner av frågor utan svar.
vackert, ja kanske. men oj så tungt det ständigt är att bära på den.
ibland skulle man vilja kunna lita på sina svar.

-it's not about doint what you like,
but discovering how to like what you do.

BÄSTASTE LYKKE!

det får bli allt för nu. vill inget mer för tillfället.

what good does it bring if i aint got you.


har spenderat kvällen med dessa två herrar. kan vara bästa duon någonsin! blev lite mycket igår. vet inte varför. kanske finns det anledningar till det. kanske inte. jag vill åka till bar celona. typ imorgon. skulle vilja pausa. orkar inte här hemma just nu. ingen vilja eller inspiration för fem öre. nej. en paus vill jag ha. komma på vad jag vill. vad ska jag göra med dansen. kommer aldrig bli bra nog för att lyckas i typ L.A. och här hemma vet jag inte vad jag vill. jag har saknat camilla idag. jag vill hinna träffa en människa igen innan den lämnar barcelona i fyra månader... jag vet inte vad jag vill. idag har bara inte vart en bra dag. och jag kan bara inte sluta tänka...

för en vecka sedan drack jag öl med camilla och annat fint folk på bar 32, dansade "paddi-dansen" på funk alley och avslutade kvällen framför tv:n med toast/spanska nyheterna-häng i gracia. finfint! men jag tänker alltid alldeles för mycket bakåt. eller framåt. jag är aldrig här och nu...

i can't help it. i just love it. that's all.

allting började för ungefär ett år sedan. i december förra året började min besatthet för barcelona byggas upp. vem kunde tro att det skulle bli såhär. att jag skulle känna såhär för en stad och allt som hör till den ett år senare. herregud säger jag bara. men vilket år det har varit. vilka himla fina minnen. vilken himla fin stad!
vilket år. vilka resor. vilka minnen. allt nytt fint folk man har lärt känna. mina tjejer, dom bästa tjejerna. oscar. camilla. amanda. allt som har hänt under det här året. skulle inte ta tillbaka något. inte något. allt drama, alla upp och nergångar. alla berg och dalbanor som vi älskar så. ja, vilket år, vilken stad, vilka minnen!

well, all i really want do is love you

kan inte riktigt sluta tänka på vad jag gjorde vid den här tiden för en vecka sen. hängde i gracia, promenixade med augusta och fick följe till tunnelbanan. mötte upp tjejerna för att käka middag. ja, jag hade en världsbra fredag med partajj på the gallery där jag och camilla sprang runt som vanligt, hängde med fint folk som lucas, charlie, jordi och andra roliga. the gallery följdes av gracia häng och ja, om man bortser från att min iphone blev snodd för en vecka sen hade jag en sån himla bra fredagkväll+lördag (om man bortser från senare på lördagskvällen då så att säga...) nej men jag vet inte, allt va så himla bra, fint och roligt samtidigt som exakt samtidigt allt var så, så fuckade jag upp allt. allt var så bra och jag förstörde allt. på en och samma gång liksom. det svider i magen att tänka på det. men ändå tror jag inte att jag ångrar, nej. jag ångrar inte. jag är bara ledsen. jaja. men nu är det nu, det var då, det var en vecka sen. och även det svider lite. att tiden gick så fort därnere och nu när jag kommit hem känns det knappt som jag vart där. jag önskar att jag var där ikväll. avundsjuk på att vissa dryga människor får träffa människor därnere som jag tycker är så fina. så saknar jag mina tjejer- men men. haft en fin dag iallafall. jag och mor min har vart på julmarknad, himla mys! och nu har det ätits gott och jag måste bli snygg inför kvällen som ska börja med rödvin och snack med min oscar. han får mig alltid på bättre humör och det kan jag behöva. men nu är det stress, han vill att jag kommer nu! haha. PUSS!

i want you, i want you so bad

jag undrar lite vart hösten tog vägen. har inte hunnit svassa runt i converse och enbart skinnjacka. jag hade glömt hur mycket jag hatar det här. mörkret. allt som kommer med mörkret. nej, vet inte om jag pallar vinter redan från och med nu och typ fem månader framåt. jag vill ha modet och göra som fina sandra, säga upp allt här hemma och lämna allt som har med trygghet att göra, för att leva efter sin dröm, för att få ett äventyr, för att se om passar bättre in någon annanstans i världen. tänk så fint det hade varit att svassat runt i barcelona hela november ut. sluppit skiten här hemma och kommit hem för myset i december. och lite för att jag inte vet hur mycket längre än november ut en viss människa stannar i den stan. när man får se den härnäst liksom. och det gör mig lite tom. och lite ledsen. någon gång ska jag berätta allt. jag lovar.
ibland blir jag avundsjuk på dom som inte har nått dom för tillfället verkligen vill göra i livet. det måste vara en typ av frihet. jag vet att jag också är fri att göra vad jag vill, men har man något man alltid velat gjort och tror att man fortfarande vill krävs det en himla massa av en själv för att våga ta steget till att göra något annat, till att våga tro på att kanske, bara kanske, har man valt fel.

i want you to want me. i need you to need me.
mitt hjärta är ditt att förstöra


the world was beautiful from where i stood


i still want to drown whenever i leave


thinking about thinking of you

made me feel like the one
sometimes life just isn't fair, but i'll be back someday.
i hope you'll still be there.
the world was beautiful from where i stood.



I don't know where we are going now

nu saknar jag. lite sådär på samma sätt som förr. antar att jag är tillbaka på samma gamla visa. och jag vet, det är bara jätte-jätte-dumt! det kommer aldrig hända och jag vet det. men jag vill vara i barcelona ikväll. det gör ont i min mage. en dålig känsla över allt bara. mest för att jag inte vet när jag kommer dit härnäst. eller när jag får träffa vissa människor igen. kanske aldrig igen...? det skulle inte bli såhär igen. jag skulle inte falla tillbaka. jävla skit. egentligen vill man väl bara att någon ska tycka om en, alldeles sådär extra mycket. men tydligen räckte inte det för mig utan jag pajade allt det för något jag hellre ville ha. något jag velat haft så himla länge nu. men det kommer aldrig hända, inte på det sätter jag vill och jag är väl medveten om det. så varför, varför!
jag trodde jag ville dansa. jag vill dansa. men det är så svårt. och gör så ont. vet inte hur jag ska gå tillväga. vad jag vill göra. förvirringen är total!
Wake up cold coffee and juice, remembering you.
What happened to you? I wonder if we'll meet again.

i'm home.

jag är tillbaka. hemma. i ett helt snökaosigt sverige och allt känns mest konstigt. varken bra eller dåligt. bara konstigt. att jag just denna gång längtade så mycket efter dessa dagar i barcelona på grund av olika anledningar, och nu är bara alla dom dagarna förbi, och de flesta av anledningarna borta. det är skoldags imorgon. jag är förvirrad. kommer jag liksom ångra allt? måste sova några timmar, blev inte mycket söm natten som var. måste komma in i rätt dygnsrytm igen. och nu vill jag dansa och bli smal. men fan alltså. fan. godnatt! vi tar allt imorgon...

can't you just let me be!


-puss puss puss puss puss puss puss puss, min camilla!!
fast nu fick jag panik och vill inte hem. fan va det går upp och ner alltså. det är bara, jag vet inte. allt härnere bara. det är en stor del av mig. och camilla. du klarar dig, det vet du! älskar dig så! vill vara med dig hela tiden ju! det vart så konstigt allt igårkväll och natt, och sen bara säga hejdå till tjejerna nu när dom vandrade iväg till jobbet vid två-tiden och sen blev jag kvar här själv. verkligen helt själv. inte ens en mobil. nej. paniken satt in. nu vill jag bara sitta på planet. ska duscha av mig snabbt och sen stänga väskan och bege mig mot flygplatsen. tror jag ska vara lat och ta taxi till catalunya, palla släppa på massa skit. då blir man väl bara rånad igen. nu får paniken lugna sig. nu ska jag åka hem.
all i know is that your so nice, you're the nicest thing i've seen.
i want to be special.

i let the bad ones in and the good ones go

jag lämnar barcelona i det finaste skicket. solen lyser och höstvindar värmer en om kinderna. jag lämnar det mot en snö-kaosigt sverige och det känns ändå okej. jag längtar hem lite. jag saknar min mamma. även fast jag vet att bara efter några dagar hemma går vi säkert varandra på nerverna igen, men jag saknar henne. som sagt så har den här resan varit så annorlunda mot alla andra gånger. sen vet jag inte om det är till det bättre eller sämre. jag lämnar iallafall barcelona en mobil, en kamera, ett visa-kort, och en väldigt speciell "skjorta" fattigare. men en stor dos vänskap rikare. vi ses i jul tjejer. vi får se hur jag klarar mig utan er. jag och camilla. som alltid håller på. alla problem. alla snack. allt drama som blir när jag kommer ner. jag älskar er! men jo, jag tror faktiskt det är dags för mig att åka hem nu. jag behöver vila från den här staden och en del av folket i den. likaväl som jag tror staden och en del av folket i den behöver vila från mig. och kanske kan vissa av det folket komma på bättre tankar så man iallafall kan få tillbaka en vän. fint har det varit. ja, jättefint har jag haft det. och jo, jag tror verkligen det kommer kännas helt ok att komma hem, till dansen, till mitt hem, till vissa vänner, men jag vet att lite ledsamhet kommer ligga över mig dom närmsta dagarna. mest över vad som har hänt och inte på grund av längtan tillbaka. jag bara önskar att vissa saker var annorlunda. men nu kära stad lämnar jag dig för denna gång. jag kommer tillbaka väldigt snart!

so you're gone and i'm haunted


men jag saknar min dans. jag vill dansa. må bra i kroppen. och dansa. för då är det de finaste som finns. vissa stunder ångrar jag mig, vissa inte. men jag antar att det är sant som alla säger; the first cut is the deepest. jag kunde inte hjälpa det. det kan jag aldrig när det handlar om just det. det har helt enkelt pågått för länge och påverkat mig för mycket. även om det är härligt att veta att någon tycker om mig. kanske allt bara var för enkelt. eller för svårt. men oj vad jag iallafall vill dansa. jag vill dansa!

what i have is right here

spend my nights and days before, searching the world for what's right here.
underneath and unexplored, islands and cities i have looked.
here i saw, something i couldn't overlook.

mycket har hänt under dagarna här. dom många, många dagar jag faktiskt har vart här nu. mycket händer alltid när jag är här. den här gången har jag även blivit av med en del matriella saker. men som sagt, vad gör egentligen det materiella. jag har fortfarande haft det väldigt, väldigt fint och börjar känna mig mer och mer hemma för varje gång. man känner folk, man känner stan, man känner barcelona! jag har svassat runt lite i min ensamhet idag då tjejerna jobbat och kommit fram till att trots att jag denna gång haft oturen att bli rånad två gånger så gillar jag att gå runt i den här staden. titta, tänka. det är så fint, fina, fina stad! med mina fina, fina vänner och allt annat fint, fint folk. att det kan vara fredag hela veckan om man vill. att man mer eller mindre börjar känna en större mängd människor som man kan hoppa runt och hejja på när man är ute både om nätterna och dagarna. ja. det är fint! men annorlunda. ja, den här resan har skiljt sig väldigt mycket från dom andra på många olika sätt. jag har kunnat få det jag alltid velat haft väldigt enkelt men förlorat det som jag tidigare enkelt kunnat fått och nu aldrig kommer kunna få tillbaka. allt är mitt egna fel men trots allt detta så mår jag bra. är glad. trivs. vill träffa folk. vill vara här. det är bara så himla bra. puss och så. jag väntar på att mina tjejer ska komma hem från jobbet så vi kan njuta av vår sista kväll tillsammans. äta middag, fixa oss lite. sen vill jag dricka öl med lucas och pablo innan det blir lite nasty monday kan jag tänka mig. åker mot flygplatsen imorgon runt halv 5 tiden på eftermiddagen och har en hel del att fippla med innan dess. men va fan, it's barcelona! lovely barcelona!

goodbye my almost lover.

i never wanna leave this town!

allt är fint. dagarna går. och allt är fint. känner mig hemma här. har mina två favorit-tjejer. och nu efter alla turer hit känner man en hel del annat fint folk som jag bara vill hänga med vareviga dag! det är absolut inte att jag har någon stress över att åka hem och så.. tror inte det kommer bli så den här gången. jag vill bara inte lämna. vill göra två saker samtidigt. eller flytta allt det fina här hem till mig. fast kanske det inte vore lika fint då. det kanske är just det som är det fina med mig och den här staden. att jag får komma hit lite då och då och leva i lilla barcelona-bubblan. bara hänga. ingen stress. chilla. lära känna folk. sånt är fint! jag vet bara inte. och jag har till och med fyra hela dagar kvar här. så det är absolut inte så. kom bara precis på hur fint det är. och hur mycket jag ändå har som jag vill fylla dom här sista fyra hela dagarna med. nu när saker ändrats och jag kanske börjat fått perspektiv på saker och ting. eller så är jag bara tillbaka där allt började. men åh vad jag vill. ligger i sängen brevid camilla i hennes lilla rum och ska ta och sussa. det är fint det med. även om jag skulle vilja vara någon annanstans bara precis just nu. men det blir för svårt. finns för mycket bakom allt och för stor chans till komplikation över allt härnere just nu. har satt mig själv i en dum sitts. men mår inte ens dåligt över det. jag mår bara pyttelite dåligt av att vilja vara någon annanstans just nu vilket jag hade kunnat vara om folk pratade lite mer klarspråk! och om jag vågade mig ut i natten själv. men nej. det är en dag imorgon också. + att saker och ting är så pass färska när det gäller annat, så det kanke bara är dumt. dumt att utsätta alla för det, speciellt mig själv. min kropp, mitt huvud, min hjärna, mitt hjärta. men jag hoppas på imorgon! imorgon......

imorgon kommer bli bra vilket som. sova ut. hoppas på sol. försöka kunna möta upp denis. möta upp camilla när hon slutar jobba för kaffe. kankse träffa lucas, det vill jag, laga mat och mysa, piffa och bli snygg, the gallery ett-års jubileum på razz, dansa hela natten. ja, en fin-fredag! puss! många, många tankar för tillfället! och kanske lite trött på en del av skiten. men kan ändå inte låta bli att älska allt.

oh this town, kills you when you are young!
you're the nicest thing i've seen.

a lovely day in my second hometown



min andra hemstad. mina fina tjejer. kaffehäng. sol. 20 grader. kjol. solglasögon. bowling. fin fin dag! nu ska jag och camilla ut och ha lite trevligt. fast bara lite trevligt. möta upp natalie på en bar för en onsdags-öl. puss

baby baby baby oh


det har vart en mys-tröttsig-tisdag i barcelona. halloween firades på nasty mondays igår. och oj så kul vi hade. jag och camilla hoppade runt som två små galna spöken hela natten och gjorde succé! när ghostbuster spelades sprang vi raka vägen upp på scenen och körde järnet, ja, succé var ordet! superbra kväll, verkligen. och idag, en mys-tröttsig dag med mysigt folk. jag har det super och det är en hel vecka till innan jag måste lämna den här älskade staden. puss!

oh my gosh!



ligger i sängen och dricker lite rödvin ur flaska med min käresta. vi bara söndags-myser och det gillas. japp, jag har det forsatt mycket fint här. haft det bra sen jag kom i torsdags och hunnit med så mycket redan. och det är mer än en vecka kvar till jag måste lämna paradis-gatan. så jag är glad! och imorgon är det halloween och jag och camie kommer knäcka! haha! puss och så.