we can't afford to love


I was a fool to believe, a fool to believe. it all ends today. yes it all ends today.
today's the day when dreaming ends.

saker som är sådär speciellt fina

jag är boktavligen talat DÖD efter en galet lång audition dag och att kunna gå är inget att räkna med imorgon, så nu ska jag bums i säng och sova ut nått ordentligt. men så ville jag bara berätta för er om vissa små saker, ni vet. som kan vara sådär fruktansvärt fina bara. saker som sommarkvällar som aldrig tar slut, eller sms som bara en själv förstår innebörden av eller dansklasser som är lika med så mycket lycka som det finns sammanlagt på jorden. sånna saker liksom. ni vet...

-sommarkvällar som fortsätter in i soluppgången.


-att sakna någon men samtidigt veta hur fint det kommer bli när man ses igen.

-den där känslan av total frihet.

- att lyssna på the beatles på det enda rätta sättet

-att titta på bilder från tider som flytt och inse hur fint man haft det under åren.

-att fånga dom rätta ögonblicken på bild (älskade, älskade lange!)

egentligen är dom där små fina sakerna så många fler än dom där dumma. dåliga sakerna. varför är det då så lätt att fastna just vid dom? nu ska jag sova och hoppas på det bästa den kommande veckan. jag ska sluta vara bitter över något som hände för många år sedan och som ändå inte går att ändra på och istället vara nöjd över vart jag är idag och göra det bästa av just det. puss och GOD NATT!

guten nacht


yes, en lång dag väntar imorgon, en jobbig dag, en stor dag och förhoppningvis även en bra dag. så nu ska det sovas. upp till sthlm tidigt imorgonbitti. angående fredag så får jag se hur allt blir. och på bilden (från i lördags innan utgång) skymtas min förträffligt fina paljetthatt som jag är lite nykär i. puss och godnatt

en onsdag

jag är påklädd och klar, frukost har ätits och kaffe har druckits. ska packa ihop lite grejer innan syster hämtar upp mig. mot gymnastik-hallen och volt-träning i cirka två timmar. sen mot stan för kaffe med älsklings-lange! så ja, en bra onsdag liksom. dock trist att man aldrig tog sig i kragen och bokade biljetter till this is it premiären ikväll, slutsålt nu ju. men men, får kanske bli av i helgen? måste ju se nick och misha.

puss, ha en fin onsdag!

THEY ARE JUST LIKE MONSTERS


can I stay here with you



hola margaritas! idag har jag mest slaffsat runt. slaffsandet gjordes i alldeles gröna dr.martens som livar upp den gråa vardagen och perras snajjsiga t-shirt med vargtryck, mysigt tycker jag! blev middag ute och sedan en grym modern dansföreställning med käre mor nu ikväll, fin-tisdag liksom! sen behövdes det bara lite té, citron/tequila-pralin och the beatles på grammofonen för att komma igång med städning av rum. och där är jag än, dock mixas just nu ray lamontagne, med lilly allen som byts av med lite lykke li och the shins. mys tycker jag. imorgon ska det bli allt från att träna volter i timmar, till kaffe med lange, fixning till torsdagen, mera städning och ja ungefär det... ellen vill att jag jobbar sthlm på fredag för att haka på halloween-galejj som fille har på sturecompagniet. vi får se, skulle kunna bli grymt! jaja. nu ska datorn stängas av och jag ska chilla lite innan sovdags. puss


en liten funderare måste även tas... typ om allt och ingenting. om vad som egentligen är värt. varför jag är mest feg hela tiden. sen måste saker kanske kollas upp också, om jag inte ska må konstigt föralltid liksom. men det är en annan femma. mycket här i livet är ju konstigt, det kanske är så det ska vara. vi ses kanske nått nu under lovet, vore fint enligt mig men ja... jag är ju som jag är, du vet... eller nej, det är ju precis det du inte gör.






jag kan inte skilja på

denna höstdag ska förgyllas genom ett par riktigt gröna dr.martens på fötterna, ja, det får bli bra de! så nu ska jag slira iväg på cykeln. kanske för lite kaffe kanske för nått annat, vem vet. ikväll ska det iallafall först tränas med syster, sen middag med mor innan dansföreställning i konserthuset. sen vettefan, kaffe igen kanske? hehe. nja, städningen som hade behövt ske igår skedde aldrig. så ikväll kankse, måste även ta fram och kolla lite saker angående torsdagen. så ja, så spännande väntas min dag att bli!

mina kära barcatjejer


- från sommargalejj ute på langes brygga

- från way out west, efter regn kom solsken, haha
puss, puss, puss på er!

vi har blivit som dom


studenten-09, aldrig har tiden gått så fort, men aldrig ska jag glömma!

Du fick för stor del av mitt liv

jag kunde inte andas tillslut.

- min kära hund ludde och jag för många, många år sedan..

jag har haft en söndag helt utan måsten och tror faktiskt inte jag hade klarat av så mycket mer just idag. jag har legat i soffan under en filt och kollat gamla eva&adam filmer, jag har myst med ludde och tänkt på att åren har gått. jag har skickat in mitt cv och hunnit känna hur kul det faktiskt skulle vara om audition gick bra på torsdag. jag har kollat mitt favorit program ensam mamma söker som är underhållning på hög nivå. jag har ätit god middag, druckit té och kaffe. och ja. nu sitter jag här och funderar var jag ska få pengar ifrån till att se både melissa horn och anna ternheim i november. utan dom skulle ju livet inte va lika fint. snart ska jag sova. imorgon ska jag träffa syster över lunch och kanske träning, annars inte mycket mer än att städning måste ske. egentligen vill jag tusen andra saker men känns som det skulle behövas ett nytt liv för att det skulle ske. gårdagen va helt okej. inte så mycket mer än så, tror jag.. kan inte sluta påminna mig om allt och då blir jag bra ledsen. ledsen över tid som flytt, ledsen över att jag är här och inte där men ändå inte här utan där. dock är söndagar utan måsten bland det bästa. och tack du kära anonyma för din kommentar.

höstrusk

ja, vädret utanför är så höstigt och ruskigt man bara kan tänka sig. jag ska trotsa det, klä mig i en blommig klänning och bege mig mot chai-latte och en god vän på stan. det ska även inhandlas ett par fina ögonfransar till kvällen hade jag tänkt. så ja, ha en superfin lördag! Puss

långa nätter


jag är hemma i västerås, har ätit tacos och druckit cola och ätit ben & jerry's framför tv'n med mor, per och syster. fin fredagskväll! och som ett stort + på det, så ja, jag har numera höstlov i lite mer än en vecka framöver. har egentligen inget inplanerat förutom på torsdag. hade tänkt fika i timmar, sova ut, träna styrka och stretcha, göra mina övningar för hälsenan och galejja lite. redan imorgon ska det bli att galejja faktiskt, och riktigt fin vill jag vara lördagskvällen till ära, får se vad man kan hitta på. ska hämta paket på posten imorgon, förhoppningsvis väntar något tjusigt i det. nu ska det sovas, länge! puss och godkväll.


fintorsdag!

yes. sushi från ki kama och några glas cola, så ja. fintorsdag liksom! + att sista improlektionen med pelle va riktigt bra idag, nu känns det småtrist att byta lärare efter lovet, men jaja. åter till det ämnet, ja det är sant, HÖSTLOV SNART! endast fredag kvar innehållande bland annat jazz, balett och sång. sen så, är det lov. till västerås.  sova, hänga, träffa vänner och familj, partajja, audition på torsdag och ja, så lite smått och gott. veckan i sthlm har vart helt ok. akupunktur-behandlingar, konstigt mående men fyra underbart roliga jennie-klasser efter skoltid måndag, tisdag, onsdag, de va ju mega liksom! nu vänner, sen dusch, packning och sedan lite mer cola och criminal minds. puss

pussar från mig


puss på ett fint dop som gjorde mig rörd. puss på té och skagenröra med familjen en söndagkväll.
puss på en megalördag-kväll med familjen och goda gamla kära vänner som innehöll allt från snaps till cornelius-allsång. puss på tiden som har flytt och puss på tiden som kommer. puss på helgen hemma i västerås. puss på förhoppningen om att nästa vecka ska bli bättre. puss på att akupunktur-behandlingarna den här kommande vecka ska göra min hälsena bra så jag kan dansa massa igen. puss på veckans kommande klasser med jennie. puss på greys säsong 6. puss på melissa horn.
och slutligen på er.
godnatt (tidigt tåg upp till storstan imorgonbitti..)

0 words


Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan



lördagskvällen kommer bli fin!

jag är iklädd en gammal vintage klänning med blommor i samma rosa nyans som mitt hår. håret sittter i en låg knut och huset är städat. vi väntar fina gäster så som i min gudfar & gudmor med familj. vi ska ha en alldeles försen kräftskiva, äta gott, umgås och ha en fin lördagskväll. kommer bli så bra så.

nyår-07. ett annat liv.

fredagsmys

ja, så va fredagen här igen. sjukt så fort veckorna går. veckan uppe i sthlm har iallafall vart ok, har en inflammation och massa vätska i min vänstra hälsena så har inte dansat sen i måndags, segt! va på behandling idag så väntar minst två akupunktur-tider nästa vecka. jaja. nu ska jag få på mig några kläder och bege mig mot louise med min käre oscar. nån öl ska det bli. puss och så...

en fin söndag

det har ätits pannkakslunch och druckits kaffe. jag har sovit ut och hängt i soffan. jag har duschat, sminkat mig och ska nu dra på mig några kläder och sedan packa ihop all tvätt och ta mig mot stationen och storstan. upp till västmannagatan och lägenheten för att dumpa tvätten och alla andra saker och sedan bege mig mot sf på sergel. yes, ikväll ska det bli lite bio. söndagsmys liksom. en chai-latte i höstvädret vore fint också. sen ska det kollas greys och sova, liksom förberedelse för en ny vecka som jag vill orka liksom, hela veckan ut. det är ingen lek mer! hoppas att ellen har tid för en kaffe någon kväll och kanske kan det hittas på nå galejj framåt fredagen? sen ska lördag-söndag spenderas hemma i vässan för en väldigt sen kräftskiva med familj och vänner och sedan väntar dop på söndag. ja, lite min vecka liksom. blir väl en hel del melissa horn också! massa läxor i skolan den här veckan också så ja, nu kör vi!


jag orkar nog bara inte det här just nu




allt är så förändrat.

JAG ORKAR INTE SPRINGA MER!



sen en tid tillbaka


Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

vart tog september vägen kom jag plötsligt att tänka på. jag hann aldrig strosa runt i en tunn jacka och en fin scarf runt halsen, kylan kom så fort och just nu kan jag inte förstå eller komma ihåg hur man klarar av vintrarna. jag saknar LA, jag saknar dansen och allt det där som hör till. jag gör absolut ingenting utan bara sitter. stirrar. tänker fast ändå inte. känner mig förvirrad. vill svara men har ingen aning vad jag ska skriva, för jag är ledsen och besviken. hade ingen aning om att det låg så mycket bakom allt. jag lyssnar på melissa horn och vill egentligen sova i veckor, bara få vara alldeles ensam, skippa allt som har med rutiner och vardag att göra. jag vill hitta mig själv och komma fram till om jag kastade mig in i något alldeles för fort, innan jag var riktigt säker på att jag faktsikt ville. allt är så himla förändrat och jag vet faktiskt inte om jag vill vara med längre. jag klarar inte av att minnena förtillfället ser ljusare ut än framtiden. kanske att jag ska sätta mig och kolla på across the universe, eller moulin rouge. eller bara sova. vi får se. hoppas veckan blir bra. jag vill inte vara ledsen mer. ledsen för egentligen ingenting. det tjänar inget till. jag är med er, fast jag är inte med er. vem ska nu förstå?

lät du henna komma närmre


det får räcka för nu. har inget mer att säga. jag är småtrött och småledsen på det mesta. därför ska jag nu bege mig med min älskade familj mot 18års-firande och äta mängder med småkakor och tårta, kanske att allt känns bättre efter det. puss på melissa horn men inte på något annat.

helg igen!

yes, jag drog mig hemåt vässan- så har druckit rödvin, ätit gott och druckit kaffe och likör hemma med familjen + gäster. nu befinner jag mig hemma hos kära louise med henne och sofia. jag är redo och fixad för kvällen, har druckit första ölen och har nya galna klackar och ny tröja så ja, det känns bra och det känns också bra att va hemma i vässan, haha. så ja, fina-fredag liksom! vi får se om det blir tillbaka till sthlm redan imorgon för utgång, annars väntar man med storstan tills på söndag och mysbio. så ja, ha en superfredag! PUSS

-åh, tittar gamla bilder här hemma louise. från en galejj-kväll förra sommarn när man va blond, hade paljettkjol och klättrade på galler, haha! sentimental nu eller, ehh.. JA!


liten update

dagarna i skolan går så himla fort och nu var det liksom fredag igen. hm.. funderar på att spendera fredag-lördag hemma i vässan och dra mig tillbaka till storstan på söndag för mysbio. vi får se. ja, småsugen på västerås. konstigt men så är det. sugen på att typ träffa louise, kanske orre, kanske lange, va vet jag. festa typ. men vi får helt enkelt se imorgon efter skolan. skulle kunna hänga kvar i sthlm också, kanske träffa ellen.... men ja. saker är väl småkonstiga med mycket och man slutar aldrig förvånas eller bli besviken. nu ska det iallafall duschas, sen laga mat och kolla massa greys.  puss

by the way, tjejerna i barca slog en pling till mig igår. så jävla roligt och höra av er!

jag orkar inte springa mer

den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
jag har precis tagit mig tid till att göra något jag aldrig trodde jag skulle våga. jag vågade stå upp och stå för vad jag tycker, tänker och känner. jag vågade berätta. och ja. sen vet jag inte hur det egentligen känns eller om jag bryr mig om vart detta kommer leda. egentligen är jag mest dum i huvudet som inte redan sover. men melissa horn's musik är iallafall fantastisk och det väntas massa greys i veckan, så fint så om ni frågar mig. nu ska jag faktiskt sova. kommer vara död imorgonbitti, men kanske var det värt det. får sova i tid imorgon istället. haft en mysig kväll med min älskade familj.

dina drömmar blir allt svårare att se nu
och mina finns snart inte längre kvar.

Stjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan?


kom precis hem från min käre syster som idag fyller hela 24 år. hon bjöd på världens italienska buffe och kaffe, tårta och likör till efterätt. helmysig kväll. så ja, jag är hemma i vässan men imorgonbitti är det åter back to stocktown, skola och boende på västmannagatan. jag har haft en bra måndag faktiskt. alla danslektioner under dagen har gått bra. jazzen och moderna till och med riktigt bra! känns skönt att det händer ibland och måste nog till och med erkänna att klasserna var roliga. yes, så ska det fortsätta hela veckan nu. sen får vi se vad som väntas till helgen, söndagsbio är ett måste iallafall! jaja, ska ladda ner massa, massa greys avsnitt och föra över på min externa hårdisk, sedan duscha och packa lite mer kläder till sthlm. bjussar på fin. fin kvällsmusik iallafall. puss

söndag på västmannagatan!

ja, helgen har vart bra. bor ju som sagt en månad uppe i sthlm nu för att slippa pendla till skolan vareviga dag, så ja. i fredags blev de middag på vapiano i gamla stan och igår blev det förande med goda drinkar och öl hos oss och sedan utgång på det, allt som allt en trevlig kväll. idag har det sovits, druckits té, ätits en ok-god-kanelbulle köpt av världens mest bittra 7-eleven arbetare, kollats greys och nu fixas det iodning köttfärs-sås i väntan på ensam mamma söker, hehe!! imorgon, skoldags igen. sen hem till vässan över kvällen då min kära syster fyller år. så ja, puss och så

oktober

så var hösten här på riktigt! har inte så mycket mer att säga än att det vart en jobbig vecka i skolan och att jag har nå skitämne i min hälsena som gör att den blir tjockare och gör skitont, haft det ett tag nu men inte orkat tagit tag i det lilla problemet. idag gick man till naprapaten, och ja... inte kul alls! men vi får lösa det helt enkelt. nu måste jag packa, packa för en månad. från och med imorgon bor jag i en kompis lägenhet uppe i sthlm, vasastan för att vara exakt. meganajsigt ju! kommer kunna sova till typ åtta varje morgon, galet ju om man är van med 6-tiden. imorgon ska det käkas middag ute på nå ställe med folk från klassen, blir nog en öl till det. sen känner jag för mys i lägenhet bara. sova ut lördag, kolla massa greys, strosa på stan, äta sushi, träffa shirin och sen vankas galejj framåt kvällen. så ja, helgen kommer bli bra! men ja, packning vare ja! PUSS

 
- jag & camilla + amanda & jag, sommarn-09
och er mina kära barcelona-tjejer, er saknar man. men har tänkt på allt den senaste tiden och kan nog ändå tro att tiden tills vi ses (21 december!!) kommer gå någorlunda fort, månaden i sthlm kommer ju bli kul och skön liksom, sen vankas höstlov sen massa skola igen. men sen.. sen ses vi ju! och ska ha bra festdagar hemma i gamla vässan under jul innan vi tillsammans åker tillbaka till er barca för ett galet nyår, så fint så! PUSS PÅ ER!