Västerås Is So Two Years Ago

behöver få komma härifrån!!!
I need to take a pill to make this town feel okay

Skulle verkligen behöva hjälp från någon .. Vet inte hur jag ska få de här att funka..
Kan alla bara försöka sluta förstå, ni kommer ändå aldrig göra de. Så sluta lägg er i , ska ni göra de så hjälp mig istället. Kommer aldrig få detta klart till sommaren..

Säger som jag brukar ; TVÅ MÅSTEN , inget av dom helhjärtat - hatar de

So progress report: I am missing you to death.

image224image225

Rock'n' Roll Soldiers

FUNNY LITTLE FEELING <3

image223

i've got a funny little feeling
my arms are shaking like a lighning rod, yeah
i'll cannonball right through the ceiling
and sink my teeth in till the feelings gone, yeah

I've seen this room and I've walked this floor

One Tree Hill will be back with the new episodes: May 2nd at 9/8c on The CW Network "You Call It Madness, But I Call it Love"

VA FAN HÅLLER THE CW NETWORK PÅ MED!?!?!?!?! menar dom alltså att vi ska få lov att vänta till 2 Maj till vi får reda på hur allt kommer gå med peyton, dereck, brooke, lucas mfl .. ?!?!?
KLARAR INTE ATT VÄNTA SÅ LÄNGE !!! -står inte ut.

de här är iallafall vad jag vet, någon som har någon annan information, man trodde ju att de skulle vara igår men så verkar de ju inte vara.. Någon som vet om avsnitt 16 säsong 4 visades i USA igår eller inte?!


* Whether or not there will be a season five will be decided by The CW Network sometime in April/May of this year. No definite decision has been made at this time as to whether or not there will be a season five.

Komigen nu , snälla snälla, låt det bli en säsong 5, skulle ju vara typ de bästa jag kan komma på! PLEASE<3

The Killers - Bones
Imogen Heap - Hallelujah
Snow Patrol - Make This Go On Forever

I'm like a lawyer with the way I'm always trying to get you off

Sitter i skolan, trött som fan. Men allt blir en aning lättare när man kollar ut genom fönstret på de vackra vårvädret och samtidigt avnjuter underbar musik på iPoden ; Reeve Carney - Think Of You , för tillfället.. En av de låtar jag aldrig kan skita att lyssna på när den kommer på blandade spår, jag bara kan inte trycka över den. DEN ÄR UNDERBAR! promise ..
Åh , nu kom Fall Out Boy - Hum Hallelujah på blandade spår - INTE HELT FEL DET HELLER! faktiskt en av mina favoriter från Infinity In High !

Nej , nu har jag inte tid med de här längre.. Måste plugga på som fan fram till lunch nu, sen en timma efter de också. Åker hem vid halv två. Har bråttom innan jag åker upp till sthlm idag.. Måste packa, plugga, skulle också va skönt att hinna sova lite. Vi tränar ju så jävla sent just nu när de är workshop med Gus, men skitsamma. UNDERART kul är de iallafall varje kväll, de är när man upplever sånt här då och då man verkligen förstår hur mycket man älskar att dansa! Tur att han är kvar ända till på söndag. Sen åker jag fanimej med honom till L.A ;) klarar mig inte länge till utan det landet/den staden asså .. hehe ^^,

Appropå ingenting, fan vilken underbart skön dag man hade igår. Sånna dagar känner man att man lever..
Nej , nu måste de bli TEMA-arbetet för mig. SO LONG SUCKEEEEEEEEEEERS!!

UNDERBARA DAG!

VILKEN HÄRLIG DAG!!!!! , vilken sommardag- helt underbart!

ledig från skolan idag, underbart de också- Så sov kvar hos Jenka & Alvan efter sen träning med Gus igår.. jätteskönt, för jag fick sova ut imorse, sov till klockan tolv då man vaknade av att solen lös en i ansiktet, härligt! 
Så satt man sig på balkongen med god frukost och njöt av solen och vattnet utanför! <3 

Ellen kommer snart, då ska vi köpa glass och isfrappe på caféet här neranför och sen blir de att avnjuta det på bryggan... ÄLSKAR att vara hos J & A , mår så bra här.! trivs så bra här! tack för att ni är underbart snälla och låter mig bo här då&då osv.. 

Sen måste jag ner till fornarina-butiken för att köpa silver-pumps! sen blire väl en lång fika innehållande middag på ginos för mig och ellen (kanske karin och anna också?) innan kvällens sena träning med Gus igen- Underbart kul att dansa för honom, man får ju lite L.A -feeling!! :)

Nej. nu kom ellen så nu ska vi njuta av solen .. De borde ni också göra !!!

Todays FavoriteSongs on my iPod:
Fall Out Boy - Saturday
Fall Out Boy - Homesick At Space Camp
Howie Day - Collide
 

We're all happy cause the streets they're always there for us

Dagen har faktiskt vart bra. Vilket väder svenska folket har alltså, iallafall här hemma i Västerås. HELT UNDERBART ju , så självklart blev de att promenera hem från skolan idag. Att gå hem i solen i bara tröja med solbrillorna på och iPoden på högsta volymen är ju typ de bästa!
Det var också SJUKT KUL att träna igår. Gus från L.A är ju här den här veckan så det är underbart. Det är de bästa när de kommer lärare från L.A och har workshops.. Då kan JAG dansa, då kan JAG dansa bra! gud va jag saknar L.A , hela tiden..sååå mycket.. men snart så!! September~December-07!!?
Men som sagt, hur kul som helst att Gus är här den här veckan iallafall. Blir att sova kvar inatt hos Jenka & Alvan, de slutar liksom inte fören halv tolv på kvällarna, blir att man kommer hem så himla sent då .. Så jag är ledig från skolan imorgon och stannar i Sthlm hela dagen , nicé .
SAKNAR MINA FALL OUT GIRLS!!<3


BÄST IDAG!

Shout Out Louds - Please Please Please
image222

+ Timbaland feat Fall out Boy - One And Only
(by the way ; Timbalands nya album är GRYMT  .. bara så ni vet liksom..)

BANG THE DOLDRUMS <3

THE FALL OUT GIRLS !!!
Jag älskar er och uppsakattar att jag fick uppleva 20/3 med er!

image219image220
image221

Best friends, ex-friends to the end
Better off as lovers and not the other way around
Racing through the city, windows down
in the back of yellow checkered cars

VÅRAN LÅT FÖRALLTID!!!!
Life is just made by a million roadtrips
Jag vill göra dom med er <3
SATURDAY !!!!

to the fans who held us down 'til everybody "came around"

Let the good times roll.



För att ni är dom skönaste som finns, dom bästa- jag älskar er!
Tack för att ni är dom ni är !


Fy så söt Patrick är när han dansar, hehe,. Andy gör ju ett litet gulligt hopp där i också. och älsklings Pete kör sin berömda electro-chock , de är ju en favorit man har! ;) <3

Mycket F.O.B nu , förlåt. Men dom är faktiskt jättesöta i den här videon så jag kunde ju liksom inte låta bli!

Thnks Fr Th Mmrs


Jag älskar den , jag älskar verkligen Fall Out Boy:s nya video.
Good Work Dudes ;)
Även om de borde va jag som spelade bruden som Pete kysser i videon, men men.. Dom måste väl bara missat att ringa mig när de skulle vart dags att spela in, eller så kanske jag inte va kontaktbar just då. Så de va ju lite trist.. hahaha .

One night and one more time.
Thanks for the memories,!
20/3 <3 , vill tillbaka!

And I want these words to make things right,
But it's the wrongs that make the words come to life.



When these open doors were open-ended.

r>

Loaded words and loaded friends,
Are loaded guns to our heads.

----
Tonight the headphones will deliver you the words that I can't say.
Tonight I'm writing you a million miles away.
Tonight is all about, "We miss you."

And I can't forget your style or your cynicism,
Somehow it was like you were the first to listen to everything we said.
My smile's an open wound without you...
And my hands are tied to pages inked,
To bring you back.
----

Jag saknar er bara mer och mer för varje dag som går. Hur ska de här sluta?!
20/3 -snälla någon, ta mig tillbaka!

Panic! At The Disco - Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off


För det första så bara älskar jag den här låten, älskar gruppen Panic! At The Disco.  Men älskar också videon, mycket för att man kan verkligen tolka på det sättet man väljer själv.
Jag tror att akvariumerna symboliserar livet för dom. Som man ser i videon har ju kvinnan och mannen vart gifta men det känns som att dom har vart ifrån varandra ett tag ,kanske till och med separerat.
Man ser att kvinnan får en ny fisk i sitt vatten vilket jag tror kan symbolisera att hon har en ny man i sitt liv vilket gör att hennes riktiga kärlek här i livet väljer att ta livet av sig genom att hälla ut sitt vatten. Precis som kvinnan väljer att göra när hon ser vad mannen gjorde för deras förlorade kärlek.

jag tror havet symboliserar deras himmel och där blir allt som de egentligen skulle ha vart under livstiden, alltså dom två tillsammans. Föralltid!

JAG ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN!!!
(nej jag har inte glömt bort mitt älskade fall out boy, men tänkte de kunde va kul för er att läsa om NÅGOT annat någongång. och jag gillar faktiskt andra band än fall out boy också. hehe )

BIGGEST LOVE; 1. Fall Out Boy
                              2. Snow Patrol
                                           3. Panic! At The Disco

dead on arrival.

skolan är mitt absolut största hat-stress objekt just nu!!!!!!
finns så mycket jag vill hinna göra men nu finns de bara två stora måsten, dom där smått & gott grejerna man ibland vill kunna få och hinna göra finns inte i mitt liv ! :/

Nytt Avsnitt 28/3 ?

 

Kan inte vänta mer. Nu när Fall Out Boy är över så är ju nya One Tree Hill program de man har att längat till .. Kan bara inte vänta. Nu hoppas man bara på att ryktena om att avsnitt 16 säsong 4 ska visas på onsdag i USA så att man kan få se de på torsdag äntligen!!! Men man vet ju aldrig med cp CW , dom ändrar sig ju jämt!!

Jag kan iallafall inte vänta tilla ja får se de här. Peyton får ju bara inte dö, de går inte. Hon är ju min favorit i serien ..

20/3 -best day ever!!

Som ni kanske redan har märkt var jag på det underbart bra bandet Fall Out Boy i tisdags som hade konsert i Arenan i Stockholm. Som jag redan nämnt i tidigare inlägg kommer jag aldrig kunna få er att förstå hur bra det verkligen va och hur lycklig de verkligen gjorde mig, men jag kan ju iallafall dokumentera dagen för er!! :

Jag vaknade med lite nackspärr så de kändes ju inte alls bra, men inte de skulle få stoppa mig. Propapde i mig två alvedon och tog sedan bussen upp till min gamla skola fryx för att möta upp mina fall out girls linnéa, jessica & shirin så att vi sedan kunde åka till centralen och ta tåget klockan tio. Men shirin de puckot, söt men lite puckad, hade glömt biljetten. haha, oj oj, vi trodde hon skoja men hon sprang hemåt för att hämta den. Ja menar, biljetten till själva konserten är väl de man packar först av allt, eller? ;)

jag, jessica och linnéa gick iallfall till centralen och köpte kaffe.. Ingen shirin kom men vi tog tio tåget iallafall och hon ringde och sa att hon skulle ta elva istället. Vi hade en riktigt trevlig tågtur med blaskigt kaffe, allsång till fall out boy låtar, korttagning, simon & hampus medmera.
Vi åkte upp så pass tidigt för vi hade bestämt oss för att åka på signeringen som skulle vara på bengans skivbutik på drottninggatan och de skulle bara signera mellan 17.00-18.00 och endast hinna med att signera åt 200 personer, så långt fram i kön va de som gällde. Så på en gång när vi va uppe i sthlm promenerade vi till bengans och var väl på plats ca 11.00. vi hade kanske då ca. 20 människor framför oss så allt såg ljust ut. Men tyvärr inte hilmen, Gud va kallt de va. det snöade och allt!! men timmarna där (hela 6 timmar köade vi faktiskt) gich relativt fort ändå. Med goda vänner funkar allt. Vi stod där, sjöng på underbara f.o.b låtar, lyssnade på iPods, blev vänner med andra i kön, längtade efter våra prinsar, köpte filtar som vi satt under och drack varm choklad, mycket kaffe blev de också.. jag och linnea fick även den underbara äran att träffa på 5 psykopater dagen till ära !! woot woot.
nej, så timmarna i kön är bara underbara minnen nu i efterhand ..

Men sen då. när klockan började närma sig tio över fem kom dom äntligen, då rullade två stora svarta bilar upp på vägen och vilka kliver inte ut om Patrick, Pete, Joe & Andy - måste erkänna att jag har aldrig känt mig så lycklig i hela mitt liv tror jag, nästan så man skäms nu lite i efterhand men jag kunde inte hålla tårarna tillbaka, allt var bara så overkligt. Dom som man suktat efter så länge nu stod på gatan vid mig. åååhh!!!! jag bara skrek min lycka rakt ut..
sen fick man lov att lugna ner sig för då va de dags att gå in på bengans och få sin skiva signerad.. vi ville ju visa oss snygga och coola för Fall Out Boy, haha. Tyvärr fick man inte ta några bilder under signeringen , gud så surt, de enda jag ville va ju att få en bild på mig med världens bästa band, en bild på mig och Pete min man. men men, huvudsaken var att jag fick stå där med mina bästa vänner ansikte mot ansikte med er, ni fyra, i det bästa bandet. Aldrig älskat ett band, musik på detta sätt förut. Så där stod vi och snackade , de va underbart. och visst jag kan inte tvinga er att tro på mig. men jag vet vad dom valde att säga till mig/oss, jag vet vad dom gjorde, jag vet vad som tyckte.. det är de viktigaste för de kan ingen någonsin ta ifrån mig. Pete hörde att du var mer för gult men antar att du blev glad för den rosa rosen jag och jessica gav dig ändå.. de verkade ju verkligen så om man säger så ;) hhe. I LOOOVEEE TROUBLEMAKERS!! - kommer aldrig glömma era ord till mig.. till oss. Åh, jag behöver er, här , jämt!<3
De va fanimej bland de bästa i hela mitt liv, stunden där inne med er!!! Kommer aldrig kunna glömma det här.
Sen fick man ju sin LP skiva-infinity on high signerad också.. Patrick vart ju så impad över att jag hade den på LP, haha. Sen vare bara för oss brudar att hoppa ut på gatan, skrika och springa av oss vårt glädjerus för att sedan skynda vidare ut till fryshuset/arenan där konserten skulle hållas ...

eftersom vi hade valt att köa till signering istället för konserten hade vi räknat med sugplatser och när vi kom ut dit va vi ganska säkra på att de så också skulle sluta med tanke på att kön med ca 3000 personer slingrade sig runt HELA huset , typ flera varv.. men vi kunde liksom inte gå med på de, så vi fick ju bara lov att tränga oss.. va skulle vi gjort.. Så vi kom in bra ändå, vi skyndade oss att kissa, köpa t-shirts och hänga in våra väskor för att sedan ta oss in där dom skulle spela. Vi blev där självklart vän med en av vakterna som hjälpte oss innanför staketet. Så tro de eller ej men vi hamnade ju längst fram på konserten också... Kunde de blivit bättre?!?!
Så där stod man och trängdes, knuffades och bråkade med 3500 andra fall out boy fans, men de va de värt. varenda svettig minut man inte kunde andas va de värt. För att få stå så nära upplevelsen med er, ni var underbart bra den kvällen och jag kommer minnas den förevigt.

jag vet att för er är man bara en i mängden, ni skulle fortsätta finnas utan min uppskattning och de skulle gå bra för er ändå, ni va är gjorde de ni skulle och åkte, ni passerade och glömde. men jag glömmer aldrig, jag behöver er, för mig passerade ni inte utan stannade på min näthinna och i hela mig och framförallt har jag JÄMT er musik , den som jag verkligen behöver för att må lite bättre. Ni är helt jävla otroliga.
Och Pete ,. precis som du bad om, kvällen var inte bara a good time, IT WAS FUCKING LEGENDARY! <3

Snälla snälla, kom tillbaka nu!!! Saknar er mer och mer för varje dag som går .

            

Can't get enough !

My love for you will tare me apart.
All this feels strange and untrue
And I won't waste a minute without you



 

 

 



(kommer ett inlägg om hela den tjugonde imorgon, de ligger sparat i utkast men inte riktigt klart med alla bilder också än, men imorogon kommer allt dokumenterat.. måste upp till Stockholm och träna balett nu!)

Våren är underbar!

åh , hade ett underbart ögonblick idag nu precis när jag steg av bussen för att gå hem..
Man kliver av och det är strålande solsken, solen värmer ens ansikte och då när allt känns väldigt bra blir allt till och med lite, även om de bara varade ungefär 3 miunter, jag hade på blandade spår på iPoden och den byter till The Replacements - Here Comes A Regular. Så där gick jag i solskenet och njöt av de små sakerna i livet. En helt underbar låt som jag aldrig kommer tröttna på (den betyder mycket för mig) och värmande solsken <3

PERFECT MOMENT!

Don't pretend you ever forget about me.

.........

I NEED TO KEEP YOU LIKE THIS IN MY MIND!
-
Can I lay in your bed all day?
I'll be your best kept secret
And your biggest mistake.

FUCKING LEGENDARY!!

Put your dimonds in the sky if you feel the fucking vibe !!!





Kommer komma en lång utläggning om hela tjugonde mars imorgon (har inte hunnit idag) för den dagen var den bästa i mitt liv och kommer bära minnena från den dagen till mitt liv tar slut. Ingen kan ta något från den dagen ifrån mig.
Fall Out Boy, It's because of you I fell in love with music.
Bjuder på ett underbart klipp från konserten så länge, imorgon blir de som sagt utläggning och bilder .. so hold on to that.. (tack Maria)

THE TIME OF MY LIFE!

självklart ska ni få en riktigt utläggning om HELA gårdagen senare, för den kunde inte ha blivit så mycket bättre.. Men jag sitter i skolan och försöker jobba. Går inte bra ska jag säga. Kan inte och framförallt vill inte tänka på något annat än gårdagen, gårdagen med er FALL OUT BOY!
Har aldrig vart med om något så overkligt, underbart, sjukt bäst!
Vet inte hur jag ska förklara de, men de va lätt en av dom bästa dagarna i mitt liv, vill inte att den ska vara förbi redan... Tack Shirin, Linnéa & Jessica för att ni förgyllde en stor del av dagen och att vi verkligen fick uppleva allt de är tillsammans ; FALL OUT GIRLS<3
Vill bara skrika ut min lycka, vill bara hoppa på ett plan till köpenhamn och träffa och prata med dom igen, vill se konserten om och om igen, kan inte låta dom gå .. JAG BEHÖVER DOM!

Nästan lite pinsamt, men sitter vid en dator i skolan och småler. Det går inte att sluta när man endast lyssnar på alla Fall out Boy låtar som var på konserten igen och samtidigt tänker på allt vi fick uppleva igår. Allt blir så overkligt men samtidigt vet jag ju att jag fick uppleva de så de bara går helt enkelt inte att sluta le. vill inte sluta le. Den här dagen vill jag ägna åt dom, åt deras musik, åt deras texter, åt DOM och åt all känslor dom får mig att känna tack vare deras musik. TACK TACK TACK för att ni kom till Sverige, jag behövde verkligen det här.

Those three words
Are said too much
They're not enough
  -går bara inte att förklara vad jag känner, vad det här betydde för mig. Det är så mycket mer än vad som går att förklaras i ord. Det är så mycket mer än att man älskar dom, att man är kär i pete, att joe är ursexig i skägg, att deras musik är oslagbar och att patricks röst IS TO DIE FOR! allt med Fall Out Boy är så mycket mer än de. Kommer aldrig kunna få er att förstå.. Jag mådde iallafall bättre än någonsin igår.

You know that I could crush you with my voice

Somtimes I wish I was able  to hate you half as much As I hate myself .
-' Jag är verkligen så jävla besviken på dig! Jag orkar inte ens ... jag skiter i de här nu .

There were times when I did hate you and I wished that you were dead.
But I tried to valuate you and see the good in you instead .

 
vet inte hur länge till jag kan göra det !!!

GRATTIS MIN ÄLSKADE ÄLSKLINGSBROR PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!!!! jag älskar dig
tacksam över att jag har dig även om jag kanske inte alltid visar det så bra<3



(tack Karin, Raffaella & Anna)

För att dagen är här.

helt sjukt, den tjugonde mars är verkligen här nu. Jag ska få tillbringa hela morgondagen med tre utav mina bästa vänner ;mina fall out boy girls och självklart de bandet som får mig att må bra genom deras underbart bästa musik ; FALL OUT BOY.. Som jag har tjatat om den här dagen (förlåt) och nu är den här, helt otroligt, men UNDERBART! Trots att man verkligen inte mår bra så ska iallafall jag leva, de ända jag ska ha i tanken är er musik, att jag ska få se er på riktigt och glädjas över de istället för allt som är piss med mig, min kropp, mina tankar, min dans och med oss.  Ska själv (och såklart med hjälpa av er Linnéa, Jessica, Shirin & Fall Out Boy) se till att de blir the day of my life. Ska minnas den här dagen resten av mitt liv,.. det kommer bli så många minnen och även så många bilder. kan inte längta mer, och inte behövs det heller, för imorgon SMÄLLER DET!


image195
 

Why don't you show me the little bit of spine,
You've been saving for his mattress.
I only want sympathy in the form of you,
Crawling into bed with me.

    


To the fans that held us down 'til everybody came around.

Welcome... it's here.

 
Det låter helt sjukt , men vi ses imorgon Fall Out Boy -kan inte vänta mer !!
20/3 , verkligen här snart. Det kommer bli ett minne för livet.

Jessica, Shirin & Linnéa - nu jävlar, nu är det dags!!
IMORGON SMÄLLER DET!

Love Will Tare Us Apart

Peeete

Pete Wentz <3
Get a taste in my mouth


Favorit idag ;

Fall Out Boy - Love Will Tear Us Apart Lyrics

[Originally by Joy Division]

When routine bites hard
and ambitions are low
And resentment rides high
but emotions won't grow
And we're changing our ways,
taking different roads



Love, love will tear us apart again


Everything Burns ´

She sits in her corner, Singing herself to sleep.
Wrapped in all of the promises, That no one seems to keep.
She no longer cries to herself,  No tears left to wash away
Just diaries of empty pages, Feelings gone astray
But she will sing

'Till everything burns, While everyone screams,
Burning their lies, Burning my dreams.
All of this hate and all of this pain, Burning all down as my anger reigns
Everything burns

'Cause you're just the BOYS all the GIRLS want to dance with


förlåt att jag tjatar, MEN FEM DAGAR KVAR!!!
kan inte förstå de själv. Att jag ska se dom här underbara sötnötterna om fem dagar. Helt otroligt!





Och nu när de endast är fem dagar kvar har jag som en bestämmelse med mig själv och min iPod att jag bara har på min Fall Out Boy spelninglista med ALLA deras låtar från alla album så jag ska vara riktigt laddad på tisdag!! Just nu sitter jag i skolan coh försöker plugga med take this to your grave spelandes i öronen.
Med låtar som: Dead On Arrival, Grand Theft Autumn (Where Is Your Boy), Saturday, Homesick At Spacecamp, Chicago Is So Two Years Ago och Calm Before The Storm kan man ju inte annat än njuta !

TOP FEM - Fall Out Boy låtar! (just nu)
1.  Bang The Doldrums
2. Sophomore Slump Or Comeback Of The Year
3. Chicago Is So Two Years Ago
4. The Carpal Tunnel Of Love
5. 7 Minutes In Heaven (Atavan Halen)

My back has been breaking from this heavy heart.

När man bara vill ha någon, behöver någon, vad gör man då? Allt jag vill är att de ska finnas någon som kan hjälpa mig, dra mig bort från allting. Att någon ska finnas där istället för att det finns där. Det, de krypin jag får komma till en gång om dygnet, där jag kan gömma mig. Men inte ens mitt eget gömställe är som jag vill ha det, det är inte klart. Eller precis som allt annat i mitt liv, det är inte helhjärtat. Jag har alltid intalat mig själv att jag gillar att vara ensam, att när jag mår som sämst är mitt gömställe riktigt bra för jag får vara själv, jag får vara ifred.
Men jag vill inte vara själv, vill någon människa egentligen det eller är det sånt som vi bara säger för att själva slippa inse sanningen. Jag vill inte vara ifred när jag mår som sämst, jag vill inte behöva gömma mig, jag vill ha någon som förstår mig, någon som drar mig bort från gömstället, någon som gör mig modig så jag slipper gömma mig utan istället kan börja leva, HELHJÄRTAT

Även de bästa kan ha fel ibland och jag erkänner, jag har ljugit för alla inklusive mig själv.
Jag vill inte vara ensam.

I want to be known for my hits, not just my misses

I thought that if I didn't go and play
The sadness would get bored and go away
I thought that if I didn't go astray
That all my pain would be in yesterday

En liten lista

Favoritgodis: CENTER
Kläder just nu : svarta cheap monday, grå/silvrig mjukisklänning, svart kofta, hel-svarta converse
Musik just nu: jag har en fall out boy idag!
Sommarplaner: vill så mycket. Parta, Gotland med vänner, Danmark med vänner, LOS ANGELES, dansa, jobba
Hur många kuddar sover du med: 2
Spelar du nåt instrument: NEJ NEJ!!
Morgon- eller nattmänniska: totally en nattmänniska
Vem är viktigast för dig: snarare vad: dansen & musiken
Bio eller promenad: Bio.
Är du kittlig: nej ..
Snarkar du: nej för jag sover på magen.
Stjärntecken: Vädur
Äckligaste insekten: vet inte om getingar är insekter, men HATAR dom
Vad vill du jobba som? Dansare
Stökigt eller välstädat?  STÖKIGT, men skulle vilja ha fint
Vad är du rädd för? Att leva ..
Gillar du att sjunga? Jo, skulle verkligen vilja lära mig.
Vad längtar du mest efter just nu? Fall Out Boy om 8 DAGAR!!
Ögonfärg: Blå
Favoritfilm: Måste självklart säga min och Ellens film ; WHITE CHICKS! ;)
Favoritbutik: H&M, SOLO, Kitson, Fred Seagel, Urban Outfitters
När grät du senast? Inatt.
Guld eller silver? Just nu, silver faktiskt!! guld känns lite passé, men sen så har man ju ett par silver converse också. . kan det bli bättre !!!

Panic! In Isabells Head

PANIK PANIK PANIK!!!! ärligt talat, bryter snart ihop. vill ju bara sova och hinna ägna tid till de jag älskar. överallt är de bara panik, JÄMT!! stressa vidare bara .. hela tiden. kan man aldrig bara få stanna upp och njuta. ?!?!

Kan inte vänta mer, inte längta mer



NIO DAGAR, nio dagar. kan inte fatta att jag ska få se er.
Fall Out Boy<3
Får också lite smått panik , för snart är dom där nio dagarna borta, och den 20/3 är här.. men nästan lika snart är de den 21/3 och ni, dom bästa, är borta.. kanske föralltid.
Nej nu får vi inte tänka så, bara se fram emot det här nu isabell !!!!!


Så mycket i mitt liv just nu.. Blir galen på att man inte kan eller orkar göra något helhjärtat, allt blir bara halvdant, hatar de, HATAR DET!!!!! mer än två måsten -en dröm. (och annat smått och gott man skulle vilja hinna med för att de är kul, bara sånna små saker som att ägna tid åt datorn, hinna blogga, har ju en utmaning som ligger och väntar på att göras. har haft fullt upp i helgen, hinna ägna sig åt dom där uppe, musiken man älskar liksom, dess mening, dess texter , sova, få klart på rummet, vara med vänner.... livet, tiden räcker inte till)
BRYTER IHOP SNART!!!!!!


skoljävel.
-
men helgen har vart grym, tack vare er, ni STÖRTSKÖNA nötter som alltid får mig på bra humör.
Keep BouncE:ing ;)

En dagens lista

vet att de är lite trist med listor men har fullt upp just nu så hinner liksom inte skriva några direkt meningsfulla inlägg. heh, har även blivit utmanad men de kommer imorgon, hoppas jag ..

DAGENS PLAYLIST: en mixtape med snow patrol, fall out boy och Nikola Sarcevic
DAGENS KLÄDSEL: svarta tajts, ljuslila-aktig a-linjeformad, klänning, svart mössa, nya DKNY glasögon, självklart även favorit skorna, min svarta converse
DAGENS DUSCH: 11.15
DAGENS FRISYR: yvigt, tovigt, lite lockigt, väldigt blont.. blir liskom så nyduschat
DAGENS SMINK: vanlig grund med puder och rouge, svart mascara och svart eyeliner. självklart mitt älskade rose bud på läpparna
DAGENS PARFYM: of course min odödliga favorit , VIKTOR&ROLF - flowerbomb
DAGENS HÄNDELSE: inte mycket, hängt med bounce hela dagen, skrattat gott och länge med ellen i telefonen, saknar dig, och även två mysiga fikastunder. ena med linnea och andra med louise,johanna,camilla & amanada. saknar er<3
DAGENS PLANER: att gå och sova, så man sedan kan gå upp, träffa jennie och sen jobba för bounce
DAGENS VILL HA: massa musik som bara väntar på mig.
DAGENS SAKNAD: ellen, misha, kevin
DAGENS DROG: MUSIK!
DAGENS TRÅKIGASTE: att de verkligen verkar som att kevin inte kommer
DAGENS FINASTE: Nikola Sarcevic - Lock-Sport-Knock
DAGENS KÖP: popcorn, kaffe och blod. enbart till andra.
DAGENS MAT: endast en smoothie faktiskt. har liskom glömt bort att äta.
DAGENS SJUKA: TRÄNINGSVÄRK efter Lazlos DÖDARBALETT
DAGENS MÅENDE: något sådär, men alltid kul att vara med bounce, då mår man bättre.

(listan lånad från Maria)

Hottie-Mc-Hotties

......

JA!!! ja, mina två favoriter basister. jag längtar. jag längtar så mycket att det inte ens går att beskriva det. Men nu är det inte långt kvar, tack gode gud för de. !!!! älskar er. vi ses om 12 dagar !!!
(+ Joe Trohman har en tröja med bandet Joy Divison som jag tycker om!!)


Andy Hurley , Joe Trohman , Patrick Stump ,Pete Wentz
Längtar efter er allihopa, ALLA FYRA! ni är bäst tillsammans.
FALL OUT BOY! <3

When breathing just passes the time,

Det mesta av livet är som en serie bilder. De passerar som städer på motorvägen. Men ibland så fångas man av ögonblicket och man vet att det är mer än bara en flyktig bild. Man vet att det ögonblicket , varje del av det,
kommer att leva för evigt .

I want to find a place where it's okay to dream again

I've spend alot of time being misserable. It's like missery is an old friend and it tricks you sometimes to think that it will always be there and that you can't be happy.
But you can, you can walk away from pain and I think that maybe dance is the best way for me to do that.
---

TRUST IS A LIE , nobody ever knows anyone.

TVÅ VECKOR KVAR!!! whoot whoot, bara två veckor kvar till Fall Out Boy, WONDERFUL!


--

FAVORIT LÅT IDAG ;
Strays Don't Sleep - For blue skies
helt underbart bra låt, och den blir ju inte sämre för att den kommer in i ett perfect moment i one tree hill :)

The Show Must Go On.

if it's a dream I wouldn't know if it's worth dreaming
and if it's a lie I'd say they're are hard to recognise
-
vet inte hur mycket mer jag orkar. Dagarna bara passerar mig utan att jag får känna något, något bra.

Every day is a sunday evning.

The important thing is not to be bitter over lifes disappointments, learning to let go of the past and recognize that everyday want be sunny and when you find yourself lost in the darkness remember that it's only in the black of night you can see the stars and those stars will lead you back home.
So don't be afraid to make misstakes, to stumble and fall because most of the time the gratest rewards comes from doing the things that scars you the most.
Maybe you'll get everything you wish for, maybe you get more then you ever could imagine. Who knows where your life will take you? the road is long and in the end the journey is the destination.