Don't let me live a lie before my life flies by

Sometimes I fear that I might disappear
In the blur of fast-forward I falter again
Forgetting to breathe, I need to sleep
I'm getting nowhere
vill inte sova än, får se hur det går inatt..

when your heart breaks


dagens låt: älskar hello saferide, älskar det förra albumet, älskar det nya albumet, älskar anna- ja, den är underbar!
jag mår som jag mår, vet inte längre vad jag ska göra åt det..

if i just knew how to do it


-Agyness Deyn; den snyggaste & coolaste jag vet. älskar nya frisyren.
och det skär lite i mitt hjärta att hon var i sthlm utan att jag fick en skymt av henne

lite skit om helgen..

förlåt för extremt dålig uppdatering under helgen. har haft massa för mig och alldeles för lite tid. i fredags jobbade man hela dagen, sen blev det att fort göra sig iordning och ta sig till enköping där galejj i marias ära, som hade blitt 18 feta, väntade. hade en superkväll/natt. Mammsen var gullig och hämtade upp mig pretty tidigt dagen efter för att ta mig tillbaka till kära vässan och direkt till donken för ännu en dag fylld av jobb-timmar, by the way rådde det fettkaos på jobbet, galet drygt att jobba sådär allmänt småbakis... jaja, sen blev det snabbt hem igen för lite iordning-fix för att sedan jobba sig mot centralen, hämta upp ellen och sedan åka bort till fotbollsarenan här i västerås där em-kval för damlandslaget skulle äga rum som man fick "offra" sig att se då man känner några i laget. men det va jag och ellen och 4 stycken av mina kära brudar från vässan som gick och kollade + hade fått gratis-biljetter av Seger så vi hade faktiskt en riktigt trevlig stund! sen blev det låångfika för oss tjejer, följt av en undebar chickenwrap innan jag och ellen begav oss mot stadshotellet där det blev häng med Carro (Seger) framåt två-tiden då det blev dags för oss att vandra hemåt mig i natten.

idag blev det att sova ut, följt av ännu en långfika.. sen inte så mycket mer, har allt som allt faktiskt haft en pang-helg! men nu drar söndagskväll/natt-ångesten över en. på grund av allt skit man inte hade tid till under helgen, på grund av allt man måste få gjort under veckan och helt enkelt bara på grund av livet i allmänhet.

måste sova, upp 09.00 imorgon. skola sen sthlm-träning.
by the way är carro verkligen typ roligast av kanske.. alla! haha
linköping väntar för isabellen den 17:e oktober, senast!
färga håret på tisdag, yay!! Pusshej -andningsproblemen börjar komma..

 

Låt mig få följa dig ner

jag skulle gärna vilja ha en väldigt, väldigt blå spetsrosett i mitt väldigt, väldigt röda hår!

nej, tillbaka till psykologi-pluggandet! en väldigt lång fika och lite stros på stan med några av brudarna gjorde dagen till en av dom bättre. Även det, än en gång, helt underbara höstvädret hjälpte till på den fronten! som sagt, att cykla ner för backar med solen i ansiktet skulle kunna skrivas i sten som en av det bästa saker som finns!

but it's madness.

jag vet inte, dagen har bara börjat sämst! sämst, sämst, sämst.. sämst på mycket länge skulle jag nog vilja påstå! vet inte varför, är bara så arg, irreterad och ilsken! något jag liksom inte kan kontrollera... vore man rökare skulle det här vara ett tillfälle att kedjeröka på grund av all irritation!!! det skulle nog kännas bra, jag kan tänka mig att det gör det iallafall.. men ändå, vad vet jag! hoppas på att dagen blir bättre, ja menar, underbart höstväder än en gång! men nej, känns som den här dagen är menad för ilska! men vi får se. har precis avslutat en god sallad till lunch, ska nu plugga lite för att sedan dra mig neråt stan till klockan 2 för fika med några av brudarna. måste förbi vlt och kolla på bilderna också. shoppinghumöret är på topp iallafall och lönen har väl kommit nu antar jag, men nej. spara får det bli! för alla kommande helger som det sker roliga saker på + min eventuella L.A-resa i slutet på månaden...

imorgon är det att jobba på dagen som gäller, sedan ska man till enköping på fest! yes, fest tillägnad min kära Maria som fyller 18 ÅR IDAG! feta gratulationer till dig!!

jaja, måste hinna förbi skolan och hämta upp två böcker så dags att dra sig.
byebye, ta vara på dagen och sluta va arg!

If it comes undone


Just paper over the cracks
And there ain't no turning back

Soundtrack of the day!


Head Automatica-
Beating Heart Baby
-
cykla nerför backar, sitta utanför ytterdörren med solen i ansiktet.
hösten... en underbar höstdag!

if you could then you know you would

ska alldeles strax hoppa på cykeln och bege mig mot den vanliga prat-tiden, varje tisdag... va någon timma i skolan odag och fick lite filosofi gjord med carro sen blev det att äta lunch med alla gamla lärare på skolan jag gick från 4:an till 9:an. mycket mys och många minnen! blev en snabbis på stan för lite ärenden. men blir att åka ner igen lite senare med mina kära mor för att uträtta lite fler saker.. jag vet inte, bara någon typ av längtan i mig just idag, samtidigt som det delas av en känsla av meningslöshet... jaja, imorgon är det hel-dag i skolan och sedan iväg för träning i sthlm.

blir nog kanske att gymma senare idag, kolla nya oth-avsnittet och sen är det top model kväll som gäller! puss

ny vecka, nya möjligheter

som man faktiskt alltid säger och intalar sig. men den här veckan ska jag verkligen ta tag i mig själv och i mina möjligheter! jag ska få in massa småuppgifter när det gäller skolan, så jag kan jobba fredag-dag. ska även jobba imorgon-eftermiddag + på lördag, känns bra! Jag ska åka upp och träna i sthlm nu snart, och jag ska köra utav bara fan.. sen väntar även en mycket rolig helg! ska även kolla bilderna till den där tidningssaken imorgon, så då får man väl se domen, har man en framtid som top model? ;)

hejhopp!

i'm sticking with you

sitter och myser framför underbara, underbara Juno och dricker lite LOKA till de. den filmen kan verkligen ses om och om igen, definitiv en av mina absoluta favoritfilmer!
Ellen Page är underbar! bäst, bäst, bäst!

ska försöka skriva lite på en psykologi-uppgift samtidigt, sen sova! det var superkul att dansa ikväll föressten, som sagt, ibland är det de bästa som finns! allt känns faktiskt lite bättre efter att jag pratat med anna också, skönt! hon gav mig en hel del råd och stöd. den här veckan ska jag ta tag i och få allt gjort i skolan som vi än så länge fått.. för nästa helg är det mycket. mycket kul liksom! 18 års-fest för underbara Maria och besök av Ellen bland annat.. imorgon blir det sthlm/träning efter skolan! för jennie och alvaro, ser framemot det faktiskt!

jaja,haft en bra men alldeles för snabb helg. nu ska jag fortsätta tittande.
Puss och godnatti

 
-jag och min kära vän Orre, nån helg innan man blev rödhårig!

alltför ofta.

allmänt seg efter gårdagskvällen- den va bra, jo bra. har segat sen tolv framför tv:n med alla idol-repriser från veckan och just nu jobbar jag lite käk framför Buffy. måste börja komma igång nu, fixa mig lite. ska assistera jennie två lektioner som börjar om cirka timmen..  jaja, intresseklubben antecknar. hej så länge.

we're a happy family!


sådär, då har jag blandat iordning mig en drink och ska fixa det sista på sminkningen.. blev som vanligt massa eyeliner men tänkte liva upp det lite med lösögonfransar på nedre fransraden.. om det nu intresserar er, hehe. vet ännu inte vad jag ska dra på mig, men det löser sig.. lutar mot höga leopardjeans från cheap monday och sen en spetsbody på de.. men får som sagt se.. amanda och camilla kommer om cirka 40 min för lite mysigt förande. sen blir det stan och möta upp oscar,. kanske kolla på ett band och ta en öl innan vi beger oss mot å2 och utgång!

jaja. nu ska jag dra på lite Ramones på vinyl på hög nivå..
bland det bästa som finns att jazza runt på rummet med lite gott att dricka, lite iordning-görning och sen dom i bakgrunden, wow!

ha en galen kväll, det ska jag!


kort update

nej, inte mycket händer här. Har precis avslutat min frukost och ska nu göra mig iordning för jobbet lite snabbt, börjar om cirka en timma. Så, blir cirka 5 timmar jobb idag. sen hem och hinna göra en inackning/toning i håret.. Sen blir det lite iordning-fixning (ingen aning om vad jag ska ha på mig..) och sen kommer de hit lite folk innan vi beger oss ner till stan för utgång! det blir nog en bra lördag allt som allt, ja, det ska jag se till! önskar er desamma. Puzz

i feel so untouched

jag vet bara inte om jag klarar av det för jag är så van, jag är så van vid att ha något i mitt liv som gör mig lite speciell. jag har alltid vart tjejen som älskar dans mer än allt annat, som ägnar sitt liv åt det och pendlar 5 gånger i veckan för att få så bra dansträning som möjligt, i sthlm. och sen nu, ja, nu då? vem är jag nu? vad gör jag nu? tror att allt detta är ett behov från min sida, ett behov av att synas, ett behov av att vara någon, någon som folk ser som intressant, spännande, annorlunda... en som satsar på något, ägnar sitt liv åt något, kommer att bli något speciellt! nu när jag känner att jag inte har dansen på samma sätt måste jag få ut dom behoven på andra vis, jag försöker klä mig uppsendeväckande, inte så ofta det händer, men.., jag färgar håret i en galen färg, jag sminkar mig väldigt mörkt medmera, medmera.. allt det här är nog egentligen på grund av mitt beroende, mitt beroende av att vara någon.. av att synas, av att bli sedd av någon.. något som gör mig mer spännande och annorlunda än alla andra.. någon som har något unikt, något som är värt att kämpa för.. något som man är bra på.. något som gör att man känner sig speciell, behövd... Något som gör att man sticker ut, något som säger att den där tjejen både har och är något alldeles extra...

allt detta beroende tär på mig.. tär på min ork, min vilja.
snart skiter jag i allt!

Quiet in my town


det spelar ingen roll vad folk säger, hur det pratas om hur det gått utför under säsong 5 och 6. jag kan bara inte sluta älska det, och kommer nog aldrig kunna det!

i want the world to see me.

har faktiskt ingenting att säga, så varför skriver jag då? jaja, har fortfaraned inte hunnit kolla det nya oth-avsnittet så det ska bli av precis nu! bara fixa lite mer thé först. sova till minst tio imorgon, inga lektioner så ska plugga hemma. men ska nog dra mig till stan runt 12-tiden för en fika.. sen imorgonkväll blir det att gymma eller dansa balett, vi får se. imorgon har jag även en del av mina jävla val ,som jag tjatar om hela tiden, att ta tag i, ett måste faktiskt!

yes, snart helg, snart helg! jobbar endast lördag. ska bli chill, ska bli vänner, ska bli familj, ska bli träning, ska bli assistering, ska bli litee jobb då som sagt, ska bli lite plugg, ska bli utgång, ska bli röjj, medmera.

puzz

Blott Öga, Svarta Tankar

förlåt för många konstiga allmänt ointressanta inlägg på senaste tiden. har liksom bara behövt skrivit av mig, skrivit ner exakt det som kommit ut, och då blir det inte alltid så realistiskt! jaja, om livet då. inte mycket händer. kändes sådär att prata idag, kanske att vi faktiskt börjar komma någon vart och då blir det ju alltid jobbigare.. men men. även hunnit med två pass nere på feel good (gym) med några vänner, känns bra. fast nej, egentligen känns inte så mycket så bra just nu, en än gång, för, för, för många val som måste tas och sedan bestämma att det är ok vilket val jag än gör.

nej, nu hoppas jag att det nya one tree hill avsnittet, som jag inte hunnit sett idag, snart laddat klart så kan kan kika det innan jag måste sova. så ska väl passa på att plugga på lite härlig tyska sålänge, redovisning imorgon.. måste även se pigg ut imorgon, ska fotas till en modebilaga-grej. ska bli kul! skulle vilja bli mer fotad, gillar det där. hur man kan få fram saker genom foton. hoppas på bra resultat bara och att man gör sig bra på bilderna. tror jag skulle representera det lite mer punk/rockiga modet.. förvånad? hehe..

Auf Wiedersehen!

by the way; jag gillar hösten, jag gillar att cykla i solig höstkyla med för lite kläder, jag gillar jimmy eat world sådär extra mycket på hösten.


aftertalk

jag tror att jag är för beroende av att visa hela världen, av att vilja bli sedd av hela världen, som något mer än bara en vanlig tjej från västerås.

it's a new day, it's a new life


sådär, nu har naglarna målats silver och jag ska då dra mig till skolan om sisodär 10 minuter. Har endast en engelska föreläsning idag. Sen måste jag och Jennifer plugga tyska inför stegredovisningen imorgon.. Har även prat-tid idag, som varje tisdag, halv 3. och sen blir det att träna på feel good ikväll igen med vännerna. Ska ta pass, step och core.. sen måste det bli en hel del plugg ikväll, även om det får bli framför top model! jaja, kände för att va lite mysigt klädd idag, så fick bli mina väldigt trasiga svarta cheap monday och en stor långärmad blå/svart randig tröja! jaja, måste packa ihop min saker nu för att sedan dra mig ut mot bussen. ha en trevlig tisdag!

hiding under water

varje kväll lovar jag mig själv att imorgon ska allt bli annorlunda. imorgon ska jag ha ork. ork till allt de vardagliga. ork till att få saker och ting gjorda i skolan. ork till att ta tag i alla mina val just för att jag själv skulle må bättre av att få dom lösta. ork till allt bara helt enkelt, småsaker, som kanske att slå en pling till pappa som jag aldrig träffar längre, ork till att ta tag i någonting...


ork till att vakna upp och bry mig.
"tell me how someday you be returning, and maybe, maybe I believe"


have a heart



jag vill kunna något, jag vill kunna dansa, sjunga, fota, uttrycka allt jag har inom mig på något av alla dessa sätt.. genom mig själv. jag vill klara av det, jag vill lära mig det, jag vill kunna det. 

jag vill ha något, jag vill ha någon.

Til now, I always got by on my own





afraid of nothing

vet varken hur jag mår eller inte mår. känner mig bara allmänt förvirrad över det mesta och att andas känns väldigt tungt. Ibland vet man bara inte vad man ska göra, alla val, väldigt små, som väldigt stora får mig att bli galen, får mig att vilja dunka mitt huvud rakt igenom en vägg. Andningen är tung och det skrämmer mig.

alla dessa val, allt detta tvivel, alla dessa tankar, all denna rädsla...

mina stora drömmar flög som sateliter.

jag har tänkt på en sak, ibland när någon av de "större bloggarna" har frågestund är en fråga som "hur gör du för att skriva på ett sådant sätt att din blogg blir populär?" en väldigt återkommande fråga.. va? vaddå.. skriver man inte om det som faller över en, har man ett sätt att skriva på för att det ska låta glatt så att folk vill fortsätta läsa? det är väl de som är hela grejen, man är och skriver som sig själv, gillar man det fortsätter man besöka bloggen, annars inte.. ja, jag vet inte. jag har själv sätt min blogg som väldigt onödig de senaste månaderna, jag skriver inte från mig själv längre, men samtidigt har jag fått många fler kommentarer och sånt den senaste tiden så jag vet inte.. jag tycker bara att allt blir en i mängden och jag hatar det, jag hatar att följa en flock, jag vill vara jag, ingen annan. skulle vilja kunna uttrycka det så mycket mer genom olika saker, men inget kommer riktigt ut som jag vill.. kanske just för att i slutändan har jag ingen aning om vad jag egenltigen vill, det är de som sliter mig i stycken. alla val man kantas av att behöva ta, jag står inte med det, jag klarar inte av det.

jag kommer heller aldrig kunna sluta vara rädd över det faktum att tiden går så rysligt fort ifrån mig.. mitt liv består av tusentals helgen, om och om igen. jag hinner inte med att uppleva eller känna något annat. känna överhuvudtaget...

hoppas på en bättre vecka, följt av en mycket bra kommande helg. jag vill att något ska hända, jag vill bli bra på något, bli uppmärksammad, lära mig något, få klart något, ta itu med några av alla mina val. få någon typ av struktur, men inte alls för mycket, det klarar jag nämligen heller inte av. balans, balans...
ett sådan litet ord, med så mycket laddning...

vi får se. hade behövt pluggat ikväll, men icke! har gjort inpackning och ska nu krypa till kojs. kan inte någon uppfinna något som kan göra ens hår väldigt, väldigt rött.. och att det förblir så tack! haft en helt okej helg, även om jag knappt märkt av att den har ägt rum.

ibland vill jag inget annat än att dansa..

vad var det som verkade så stort

den här stan som gör mig så hög, den här stan kan få mig så låg.
den här stan får aldrig nog, av saker som går sönder.

you die when you´re young


förlåt, men ibland är livet det värsta som finns...

i wish i could put myself out there

jag har miljontals saker att sova på! massa saker att få ihop, tänka ut, ta beslut om, alltså bestämma mig för. men nu, två dagars helg. aha. och! nu ska det iallafall göras det som behövs, sova på saken som sagt. godnatt.  (mer än tio timmars sömn ska det bli, yay!)

imorgon väntar en lördag, en lördag som kan bli bra, om saker och ting blir som jag vill...

stand by me


så har man avnjutit en macka och en massa LP skivor, då med The Beatles framförallt! ska nu krypa ner i sängen med lite tyska ord att plugga innan jag tillåter mig själv att sova.. måste upp redan 07.00 imorgon, tidigt för mig som är van vid sovmorgon. haft en skön tv-kväll och även haft tid till inpackning-toning för håret! +plockat iordning balettkläderna inför imorgon eftersom jag måste bege mig till storstan direkt från skolan.. jaja, tyska-plugg time. har en del att stå i imorgon i skolan också. så god natt på er! en utvilad isabell är ett måste imorgonbitti..

har ikväll också kommit fram till att jag banne mig börjar tro att help! är The Beatles bästa album med låtar som; Help!, I've just seen a face, Yesterday och Dizzy miss lizzy

tummen upp. godnattis

tv/thé/plugg/chill/städ/vinyl-kväll..

inte mycket händer. fortfarande massa förkyld! hemma ikväll med, kollar just nu vänner, ska göra mig en kopp thé lagom till top model kl 20.00, sen blir det städning+vinyl-lyssnande+plugg uppe på rummet.. ska bekanta mig med min nya The Beatles platta, så massa mys! har invigt min nya höst jacka från carin wester nu, supertrivs!

idag har jag lagt 260 spänn på shampo från redken! galet, men behövligt! hängt lite hos frissan och tagit en snabb fika med vänner. även fått en del gjort i skolan idag.. på tisdag ska jag färga håret igen och på onsdag ska jag bli fotad för någon typ av modebilaga här i västerås... jaja, ser framemot helg. imorgon blir det balett i sthlm efter skolan, sen lördag utgång, kommer bli kanon! tillbaka till tv:n. see ya

ave maria


jag, shirin och johanna på balkongen i Alanya.

inte allt att man småsaknar värmen, myset, friheten och galenskapen i Alanya, från sommarlovet överlag, när man är allmänt förkyld med plenty huvudvärk!! ja, mår inte alls speciellt bra.. Blev därför ingen träning i sthlm för min del ikväll,  även lite på grund av att en viss jag som aldrig har en aning om var jag lägger saken och ting hade tappat bort min plånbok och tro det eller ej, men när jag provar ringa ner till waynes (där vi väldigt, väldigt ofta chillar) så hade jag såklart glömt den där igår, vilket pucko man är! jaja. har druckit galet mycket thé nu, hajar egentligen inte grejen med de, hur fan kan det va så gott med varmt vatten, en liten påse och sen lite mjölk på de? men jag älskar de, och ska nu ta mig en kopp till framför avsnitt 1-säsong 4 av buffy och vampyrerna. sen blir det sängen för min del. blir några timmar i skolan imorgon, åker dit till ca 12-tiden. sen hoppas jag på fika med några vänner som man nu alltför sällan hinner träffa..

by the way, wow vilka kommentarer man fått.. tackar så mycket. ärligt bryr jag mig inte för fem öre, kul att ni har orken att bry er iallafall! faktiskt första gången för min del som jag fått mindre snälla kommentarer, men det betyder väl egentligen bara att fler läsare börjar samlas vilket enbart gör mig glad!
puss

a good night sleep

ja vet inte. kan inte alls sätta saker och ting, eller ja, framförallt mina tankar i varken ord eller skrift. vet varken ut eller inte just nu, vet inte vad jag känner, varför jag beter mig som jag gör, varför allt blir som det blir, varför jag inte orkar, alla dessa VARFÖR!!!

nej, vet inte ens hur jag ska få fram vad jag menar, vet inte vad jag vill få fram, vad jag känner, vet bara att ilskan stiger inom mig mer och mer för varje minut.. det sticker i fingrarna på mig och jag behöver hitta ett sätt att få ur mig all denna ilska!

måste få sömn, måste få sova, sova, sova, sova!

i don't wanna be

åh, helt jävla galet trött! tror verkligen att jag håller på att bli sjuk.. skola, prata, blablabla- nu är man hemma iallafall, ingen träning ikväll heller, så himla skön! ska mysa med en kopp thé och det nya one tree hill avsnittet nu!! sen måste det bli plugg för min del.. men men, har inte så mycket mer att säga. nu blir det chill.

tack för idag.

helt jävla makalöst död. hade en trevlig kväll med vänner igår. kom i säng lite för sent, uppe lite för tidigt för att jobba. direkt från jobbet, hem, slänga i sig lite mat. sen ner till dansen här i västerås för att träna 3 timmar, assistera jennie som hade workshop på min gamla dansskola. det var superduperkul men nu är jag som sagt totally DÖD! ska nu släpa mitt feta jag uppåt sängen för en god, minst, 8 timmars nattsömn för att sedan stiga upp med ett skinande humör inför en ny vecka med nya möjligheter, allt kan ju hända nu, nu när man är rödhårig ;)

nej men, börjar inte fören 11.00 imorgon. men har en del att stå i så måste upp i tid ändå, blandannat fippla med håret som behöver inpackning för att behålla färg medmera. måste fixa med laptopen också då den cp:ar sig, så in på lagning med den. har en hel del när det gäller skolarbeten den kommande veckan också, + lite jobb, en prat-tid(som varje vecka..) medmera. ser framemot nästa helg, massa träning, lite galej and så vidare.. jaja. intresseklubben antecknar.. blir iallafall sthlm imorgon efter skolan för att assistera alvaro på sway, super.

pusshej and godnattisch.

i love it.


åh, än så länge älskar jag att vara rödhårig, känns superbra och superkul! jaja. jobbat idag, ska ta mig an lite träning och stretch nu för att sedan duscha och fixa mig lite. blir middag hemma hos Sofia med alla brudarna ikväll, supermys hoppas jag! vilket jag även tror att de blir.. har saknat alla oss så jag ser framemot de. Sen blir det jobb imorgon igen på dagen, och assistering för jennie (träning, dans) imorgonkväll, najs! jupp. ha en bra lördag, även om jag säkert kommer ha mycket roligare, det har man nämligen som rödhårig! ;)




redhead!


jag har rött hår och jag är supernöjd!!!

de va allt från mig sålänge. så va tycks?
lägger nog upp lite fler bilder sen, älskar nämligen mitt nya hår.
ska upp och jobba imorgon så måste sussa nu, pussis!


friday, wonderful friday!

nej, nu får det räcka. nu lämnar jag in dom här två geografi-uppgifterna och hoppas på det bästa! Yes, nu är jag klar i skolan för idag. Så mot stan, träffa vänner lite fort, och sedan; ut med det gamla, in med det nya! ut med det blonda, in med det röda! 16.00 ska jag va hos frissan.. blir väl klar framåt sju-tiden.  wow, wow, wow, wow!

annars i helgen, jobb lördag&söndag. kanske en lång kvälls-fika med brudarna nu ikväll. vi får se.. vill iallafall träffa min kära vänner. känns som de va ett bra tag sen det va alla vi.. jaja. pusshej, ha en trevlig fredag/helg.


love is in the air


"Well I've been saved by a woman. She won't let me go...She gave me love and affection. I said I love her. Yes I love her." This song is for you sr...ILY. (i love you)
åh, va puttninutt gulligt Lindsay hade skrivit till sin Sam i sin blogg!
fan, jag gillar dom där två. Hands up för dom liksom!  jag tror fanimej på dom.
jaja, nu måste jag i säng. får sova till 09.00 imorgon, men måste, måste komma upp på en gång då. har en hel del att stå i. måste få klart min sista rest-uppgift i geografi för att kunna lämna in dom två imorgon. måste få klart mitt muntliga skit till historian och lite engelska och filosofi på det. men sömn är vad som verkligen behövs nu!
och imorgon blir det då det omtjatade besöket hos frissan, wow!
pusshej

sista dagen som blondie.

   
jadu, jag har haft de bra, under alla mina år. yes, vi har haft de bra, det blonda håret och jag! hehe. men nu är det dags att gå vidare, jag har verkligen vart blond i hela mitt liv. imorgon bär det av för att besöka det röda ;) hoppas på att det kommer bli galet, då stannar jag väl där ett tag. men smått nervös är man ju ändå. har som sagt ändå vart blond i hela, hela livet.. och visst, det är bara och avfärga de om det verkligen skulle bli fult, men då har man slängt massa pengar i sjön + att jag måste kapa mitt hår till en page då för de kommer slita så och har även haft långt hår så länge jag kan minnas så.. men hallå! de kommer bli grymt ju, bestämmer man sig för de, då blir det så. jag kommer va skitsnygg i rött som det blir imorgon efter skolan! wow.
varvar Veronia MaggioThe Ting Tings och Die Mannequin på itunes. Sitter hemma och pluggar. går helt ok faktiskt. Nyss fått i mig lite lunch och ska nu fixa mig en kopp tea och fortsätta pluggandet. Ska jobba mellan 16.30-20.30 ikväll. Sen ska det bli en tidig kväll för min del, helt död efter träningen i sthlm igår, känner mig så trött så jag tror jag är sjuk. kanske måste bli en timmas vila innan jobb. vi får se. pussis

saved by a city

det blir nog L.A! det blig nog av.. hade möte i skolan idag. allt är klappat och klart. nu är det bara jag och anna som måste ta tag i allt och boka! yippe. behöver komma dit en månad och inte tänka på något annat än dans. jag behöver det för att göra mig själv rättvisa. bara jag inte gör det på grund av någon annan, och bara inte allt blir fel där på grund av någon annan. nej, jag får inte låta det ske! jag ska åka för mig, och bara mig, mig, mig. jag ska fan klara det här! september ska härmed bli min plugg-månad, oj vad jag faktiskt vill känner jag. det ska bli plugg, dans, jobb+annan träning och lite rött hår på de. jajamensan! måste skynda mig och plocka ihop lite saker nu, mot sthlm-träning!

vi får in allt det andra ändå, det blir bara en månad. vi får in det, jag lovar! hallå vi är unga. berlin, barcelona, london är kommer vi! studenten här kommer vi! medmera, medmera.

all i want to know is that i'm enough

oth är tillbaka och det gör mig väldigt, väldigt glad! premiär avsnittet av säsong 6 som jag såg tidigare idag var underbart! lucas+peyton medmera. ja, det känns helt enkelt bra att saker är som de ska vara, så nu, varje tisdag! YIPPIE

det var även väldigt kul att träna för Blake ikväll, och under klassen kände jag verkligen att jag vill till L.A , jag vill komma iväg till Los Angeles i oktober, jag älskar det för mycket.. trots alla om och men. dom sista frågetecknen vill jag lösa imorgon, genom mig själv. kan inte få råd från andra hela tiden, måste lösa vissa saker själv. SKa även ha möte i skolan med lärare+mor min om den eventuella resan då.. ja, imorgon får det bli list-skrivning för mig, för-nackdelar. måste komma underfund med nått i mitt liv nu.

jaja, imorgon då. lång dag i skolan, massa föreläsningar och annat strunt! har verkligen inte lust att lära längre. men men, sen mötet då och sedan sthlm, 3 timmars dans. funderar på att jobba 4 timmar på torsdag istället för att gymma, behöver pengarna.. vi får se. pusshej.

Everybody's talking about

Bagism, Shagism, Dragism, Madism, Ragism, Tagism
John Lennon är för tillfället min gud.
tackar för det!
eftersom jag är en allmänt seg människa har jag inte hunnit sett första avsnittet-säsong 6 av One Tree Hill idag, men det håller i detta nuet på att laddas ner, så ska väl dra mig uppåt rummet och dra på mig lite kläder till lite mera john lennon i bakgrunden för att sedan vandra iväg runt 13.00-tiden för samtal.

sen du, sen får man komma hem till 40 härliga minuter av de bästa som finns; One Tree Hill. äntligen är det och allt va det innebär tillbaka! varje tisdag<3
sen plugg, sen sthlm. mat skulle va gott också.
tjohej

Dagens:

de va ju liksom inte igår man bjussa på en sådan,
och kände för att blogga lite men visste inte om vad, så..

Dagens humör: helt ok, men känns som att man börjar bli sjuk..
Dagens borde: inte direkt några, komma iväg till skolan + gymma, jo städa då, ej gjort!
Dagens planer: va väl desamma som ovan.. och nu är planen att ta sig mot sängen..
Dagens frisyr: som väldigt ofta, tovig knut på huvudet..
Dagens klädsel: svart-vita strumpbyxor, svart klänning- båda h&m, nya underbara helsvarta converse! (tack maria.)
Dagens nagellack: neongrönt!
Dagens materiella vill ha: oj oj, om du bara visste. men säger väl pengar som vanligt eftersom de sammanfattar allt! för antar att de är pengar man behöver för en berlin-resa, för en barcelona-resa, för en L.A-resa, för tatueringar, rött hår, kläder, skor, medmera medmera. hoppsan!
Dagens bästa köp: inte blivit ett enda köp, lär heller inte bli innan fredag, spara cashen!
Dagens irritation: likgiltigt trött.
Dagens individ: ingen särskild, jo; gustav svensson! haha.
Dagens önsketanke: L.A+berlin+barca!
Dagens längtan: bort bara lite sådär liksom.
Dagens låt: saknar musiken..

usch, vilken tråkig dagens det blev såg jag nu! men men, de va de jag hade att bjussa på som sagt. nu vill jag lyssna på min nyfunna The Beatles-LP, dricka vatten och plocka lite på rummet innan sovdags. ingen skola imorgon, yippie! men massa plugg, tid för prat och träning i sthlm. hejhopp

Undressed, the best of times

nej gott folk, känner ni också att det börjar bli dags för sängen? jag får ju iallafall sova till 09.00 imorgon! lyx as hell! jaja, säger godnatt genom att bjussa på lite Die Mannequin, oj så bra! oj så coola! hoppas jag kommer bli to die for snygg i det röda, ser framemot det! men först en späckad vecka. skola+gymma+plugga imorgon, tisdag är det skola-prata och sthlm-träna för Blake (ni vet han, som va med i So You Think You Can Dance USA säsong 1) Onsdag är det också träning i sthlm, på torsdag är man ledig, gymma+pilates blir det då, sen ska jag nog kolla om jag kan få jobba några timmar på kvällen. och sen helg då. fredag-rött hår! lördag-balett i sthlm, söndag-assistera jennie i västerås!

jättekul för er att få höra om min ointressanta vecka, sorry för de! skriver bara skit nu förtiden! godnattis. hade en bra gårdagskväll med Orre om jag aldrig nämde de..