did i make it that easy to walk right in and out of my life?

lite nytt hår. det är lite kul. och vi har det bra. även om vissa saker är cp. men det skiter jag i.

we were lovers, now we're not even friends.

att bli hatad av en människa man inte bryr sig om, av en människa man själv har svårt för måste vara ganska så enkelt-
att bli hatad av en människa man hyser känslor för, en människa man tyckt om under en längre tid, det gör en panikslagen-
ett tag klarar man av att tänka att kanske detta är något bra, kanske det är nu jag äntligen har chansen att bryta mig loss, slå mig fri-
Men sen slår ångern till. längtan. saknaden efter en människa man tycker om. Kommer den någonsin försvinna?

end of an era.

jag antar att detta va det som behövde ske. och nu får vi se vad som händer. jag kunde inte ljuga mer. eller kunde jag. nej, detta var det rätta. det är slut för mig nu med, jag vet. och det är kanske mest det som gör ont. men folk bad om det. det är så det är. godnatt. fan. helvete,. hur ska vi klara att glömma.

lite bilder

vi har det bra. vi har det bra tillsammans. puss

en ny liten update.

det är konstigt. att när man väl befinner sig på en plats man alltid velat varit på saknar man platsen som man alltid ville ifrån. eller jag vet inte. jag är bara larvig. kan inte slappna av någonstans. aldrig känna mig hemma. aldrig känna mig lugn. ständigt påväg. men det är väl så det är när man lite förlorat vägen. när man liksom inte riktigt vet vad man vill. jag har det bra. verkligen. tro inget annat. jag bara saknar en svensk sommar med min familj så himla mycket ibland. vill som vanligt vara på två ställen samtidigt. alla mina vänner är nästan här nu. så en sommar hemma för mig hade nästan inte gått. oscar är ju här. amanda är ju här. camilla är ju här. och therese kom igår. så nej, det är här jag ska vara. vi har det bra. och kul. mest hela tiden. solen skiner också mest hela tiden. incidenter hit och dit men antar att det bara är livet. så är det ju vart man än bor.. nu ska jag dra mig hemåt mig. sov hos camilla och amanda inatt, oscar börjar jobba klockan fem så nu ska jag mysa med tette. äta nått. ikväll ska vi träffas lite folk. det blir trevligt! puss

what do i do now?

jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag!
fast jag kommer klara det här. jag har mina vänner. jag har den här staden som jag alltid älskat. jag är värd mer. det kommer gå bra. tillslut kommer det sluta kännas. det måste det, måste.

en liten update

har snart varit här en vecka nu. igår saknade jag allt därhemma lite. idag känns det bättre. mina vänner är ju här. får ju ändå panik när jag är hemma. vi håller ihop. jag vill vara med mina vänner. vi har det bra ihop och tar hand om varandra. som det ska vara. har hängt på stranden varje dag. idag är vädret lite tråkigare. så jag, oscar och camilla ska skrapa ihop pengar och mysa över en kaffe. sen vill jag handla köttfärs. vi ska nog mysa hos oss ikväll. dricka lite bubbel, äta något, oscar ska färga mina toppar lila. det blir mys. imorgon ska jag fixa massa. jag och oscar ska gå och söka flyers-jobb på en klubb. måste fixa spanskt nummer och lite så. har strulat lite med pengar och grejer men annars är allt bra. känns annorlunda den här gången dock. och jag vill att vissa känslor ska försvinna. men det här är bra. bra för mig att va borta från hemma lite. om en vecka kommer tette också! wiii! hon stannar i en hel månad. ja lite så. en liten update. saknar mamma. puss

på återseende mitt fina, fina hem.

sitter på golvet på mitt rum., pappa kommer och hämtar mig om lite mer än två timmar för att köra mig till arlanda och för att äta lite frukost tillsammans när vi väl är framme. har en del att stå i tills dess. påta klart på rummet, vill lämna det så fint som möjligt, och få ihop packningen så inget glöms eller lämnas i panik. har tänkt så mycket på det här nu. mycket på saker jag inte hunnit. som att jag skulle försvinna för alltid. så är det ju inte. jag har tänkt på de vinyler jag inte hann lyssna igenom idag. på de saker jag inte hunnit äta den här sommaren. jag älskar ju även sommaren i sverige. men jag känner att det här är rätt. spendera lite längre tid därborta, staden jag besökt om och om igen under snart två år. ja, somrar i sverige kommer man ha gott om som äldre, hoppas jag. man är bara ung än gång och några månader i barcelona kommer bli bra. jag pratade precis lite kort med mina fina därnere och oj så fint det blir att träffa dom imorgon. längtar så. orkar inte vara ledsen. jag kan lyssna på dom där vinylerna när jag kommer hem. jag kan äta allt jag inte hunnit äta någon annan gång. det är dags nu. det är dags att spendera lite längre tid i den där staden som jag skrattat så mycket i under de senaste åren. den där staden där tre av mina absoluta bästa vänner befinner sig. allt kommer bli bra, oavsett. för jag är ju med dom. kanske kommer jag fram till något under tiden där, kanske inte. men det gör egentligen ingenting. så länge man är nöjd med sin livssituation just nu. det har inte jag varit. hoppas det kommer kännas bättre nu. jag vill sakna allt här hemma lite. för att det sen ska bli lättare att befinna sig i det. jag vill känna om jag kommer sakna dansen. om jag kommer sakna hemma på det viset. eller om det är dags att bege sig någon annanstans. min familj kommer jag självklart sakna men dom finns ju med mig jämt. mamma, pappa, syster och bror. och finaste hunden i världen. men det här blir bra. nu måste jag dona ihop det sista. inte allt att jag börjar känna mig lite stressad. runt 11-tiden imorgon förmiddag kommer jag befinna mig i min andra stad. hur ska det här gå.. hur kommer det bli med allt.. oavsett vad, jag har mina bästa vänner där. och jo., jag älskar ju den där staden!


here comes the sun.


har spenderat några timmar på rummet med packning i sällskap av grabbarna i the beatles. myst med mina vinyler ochc haft ångest över vad jag ska packa med mig. packar minst för en månad. helst två. beror på hur länge pengarna räcker. sen får vi se vad som händer. åker onsdag morgon. till den där staden där jag spenderat massa tid redan. där det finns många människor jag tycker om. hur ska detta bli.. ska snart sova. vill sova så många timmar som möjligt i min säng, på mitt rum. imorgon ska det packas mer, städas, det sista ska inhandlas, det ska mysas med hund och familj. ja. ungefär så. framtiden då. den tar vi när den kommer. jag vill läsa litteratur. dansa. få ett bra språk. lära mig engelska helt flytande. skriva. jag vill skriva lyrik.

a little piece of peace, a little piece of love.







som sagt. hade underbara dagar på festival. lykke och håkan var definitivt favoriterna för mig. jag kommer aldrig, aldrig tröttna på att stå och känna rus igenom hela kroppen av att se någon av dom två livé. helt två olika rus såklart. men ändå lika underbara- tack kära ni och alla andra. underbara musik.

fred & kärlek.


har någorlunda precis anlänt hem från en veckas festival och just nu vill jag bara tacka P&L för världsfina dagar. med allt som en festival ska innehålla. men mest vill jag tacka musiken, för den är banne mig livet!