JAG ÄLSKAR DET HÄR!

ännu en kväll går mot sitt slut, ännu en sommarkväll. en underbart, lyckad sommarkväll och det känns som att detta är början på föralltid.. eller iallafall början på något väldigt, väldigt bra! solen är lite smått påväg upp utanför mitt fönster, jag har druckit två glas behövliga vatten och jag och min kära amanda har haft en lysande sommarkväll som bestått av egentligen det mesta! nu ska jag mot sängen och 6 timmars behövlig sömn. imorgon väntar studentbal och jag ska se helt wonderful ut. så ja, skönhetssömn hej! låt detta aldrig ta slut ok?! kan vi inte stanna upp tiden för ett tag?

puss och godnatt.

underbara tid


nej, inte vet jag om detta är lycka, men ack va bra jag har det! jag vet knappt om jag skulle tacka ja till en spontanresa till typ new york om den gick av stapeln imorgon. nej, jag vill inget hellre än att vara hemma. deet låter sjukt, vilja vara här i lilla västerås. men just nu älskar jag det och kunde inte be om mer. sommarvärmen, studenten om mindre än två veckor och fest, fest, fest! jag vill bara springa runt i kjolar och converse och umgås hela, hela tiden med dom jag tycker mest om. mina älskade vänner. jag vill va galen och göra bus! ja, jag älskar det här och oj, va bra jag har det!

WHAT A PERFECT DAY!

strålande sol och 20 grader varmt. den blommiga klänningen är på och jag är redo, nu är det klackarna (blev att jag körde på mina vintage michael kors!) i taket som gället. yes, mot grillning med kära klassen hos kära handledar-helena.. sen fortsätter vi till amanda för klassfest/förfest. sen ner mot kajen för att ta båten ut till elba-festen! en hel del studentsånger kommer klinga från sjöss inatt vill jag lova. 2 veckor kvar till THE day och allt kunde inte kännas bättre. puss, ha en grym fredag!

Tonight's the Night We're Gonna Make it Happen

nej nu kör vi, bara kör! sista natten intensivt pluggande, why not? sen aldrig mer, aldrig! gör du klart allt inatt så aldrig mer, efter 12 års slit. så kom igen nu!! sen väntas underbara elba-festen imorgon där kan lova att det blir mycket skön sång från alla blivande studenter i västerås, ja självklart även massa dans och röjj!! kommer bli en megakväll. har precis provat den påtänkta outfiten för tillställningen och ja, det kändes bra. enbart skorna jag är osäker på. får se imorgon hur  det känns. ja, imorgon kommer bli mega! ska sätta igång redan 14.00 då klassen ska infinna sig hos vår kära handledare helena för grillning och massa mys, säkerligen en del lekar också. sen fortsätter vi mot amanda, ja en i klassen då, för förfest. sen tar vi båten ut till elba vid 22-tiden. och sen är det bara glatt studentfestande hela natten lång! kommer som sagt bli mega och kunde inte se framemot det mer. imorgon är det exakt två veckor kvar till studenten och nästintill enbart fest på schemat, yay!!!

jaja, hade en bra myskväll ikväll. eller hela dagen har vart bra. med lunch med lojjsan och paddi på stan, runt kikande och mest bara chill helt enkelt. kvällen spenderades på SOLO där dom hade nån typ av kväll. blev en wonderful klänning från POUR för min del, o ja, lite öldrickande of course eftersom det bjöds på det. mega! sen fortsatte vi tjejer till louise för té och massa snack. nu ska resten av natten spenderas med samhäll C. puss då.

liten update.

hade faktiskt en riktigt bra kväll igår. jo det måste jag säga. idag är jag död. yes. ska dra på mig någon stor skjorta nu och hoppa upp på cykeln. yes, dra en sväng förbi skolan och prata om lite grejjs med min balvän anton, hehe. även prata lite skolskit. sen fika med iallafall min louie. ja jävlar va fika-sugen jag är. va uppe redan halv tio och messade louie redan klockan tio.. snacka om fika-sugen!!! hehe....  så jag ska dra mig nu. pussis

sen måste de bli plugg.. men ikväll blir det häng på SOLO med tjejerna. dryck och tilltugg har lovats! perfekt- uss igen. nu måste jag skynda mig lite..

verkar även konstigt nog som man fortfarande kan rösta, så please do it!

utklädnadsshowen.



yes, har precis sovit lite middag då en fruktansvärd huvudvärk smög sig in, blir att proppa nån tablett nu. har iallafall fått ihop ett gäng roliga låtar till klassens utklädnadsshow som går av stapeln om exakt en vecka. så vid klockan tre ska jag iväg till en kompis som ska göra en bra mix till oss och sedan klockan 18.00 blir det träning med klassen av fulla muggar. syster ska hjälpa till lite, puh! så blir väl hårdkörning i cirka två timmar. sen blir det nog hem för lite iordning görning och vin i sällskap med carro och sedan kände vi alla att de banne mig vore kul med utgång såhär mitt i veckan. så ja, ikväll blir det galej, yay för det då jag är megataggad! puss på alla, just ja. på bilden skådar ni delar av min förtjusande klass från förra veckans klassfest. puss igen.


that's all I want

att inte veta. att inte våga. allt blir till en jobbig röra och man har påvägen tappat bort sig själv. livet är allt bra fint just nu på grund av olika anledningar. av andra anledningar är det ledsamt och även lite tungt. men för att man inte vet, men ännu mer för att man inte vågar. dagarna har äntligen börjat bli varmare och kvällarna ljusare. Men vad gör man utav det? vissa personer saknas i mitt liv. vissa är sådana jag tidigare haft, vissa är sådana som aldrig kommit.. jag ska se över allt och låta den ljusa tiden av året, just detta år bli det bästa på mycket, mycket länge. sen får vi se under vägen just vad som kommer göra det till de. men fint ska det bli. och jag kunde inte vilja uppleva allt mer. resten tar vi sen. sen. någon annan gång. all avundsjuka och undran får inte ta någon plats just nu. nej. sen.

rösta lite mer!

sista dagen att rösta, imorgon stängs röstningen! yes, du hörde rätt. gå in HÄR!
rösta på mig massa, massa gånger. kom igen nu. puss & tack.

skriv; Isabell E, Stockholm, nr 51

THE MORE I THINK THE LESS I DO

-

hey jude


har skickat in några små skituppgifter till skolan idag, även dom måste ju bli gjorda. är småledsen på en person jag tycker mycket om och nu ska jag hoppa på cykeln och rulla ner mot stan med hästpojken i hörlurarna. ska möta upp tjejerna för kaffe i solen. 20 grader varmt och strålande sol här idag, ljuvligt! hoppas vädret håller i sig för en obestämd framtid nu då det väntas utomhusfestligheter den kommande helgen. ja, känner på mig att den här veckan kan bli great! så ja, nu jävlar. efter kaffe ska jag möta upp syrran för dödning på gymmet. sen hem och fortsatt pluggning.-morsning!

än en gång var man 17 år


kanske bara 16... omkring 2 år bakåt i tiden. jag och min bästa vän delade allt. pratade om allt. hjälpte varann med allt. en gång bestämde vi oss för att byta mixed tape med varandra och att vare låt skulle väljas med omsorg för att sedan ge en beskrivning om varför man hade valt just den låten på skivan till den andra. jag har kvar min skiva och framförallt pappret med låtarnas betydelse, kanske betydelsen för henne eller för mig- låten ovan hade en beskrivning som jag nog aldrig kommer glömma. jag fick den när jag som bäst behövde den från den som jag behövde mest. jag var 17 år och envisades med att behöva mer hysteri, sorg och ångest än vad som va bra för mitt eget bästa. tack för alla minnen och alla år.
och ja, mitt mixed tape förstås som jag fick en dag för cirka 2 år sedan.

puss på peaches




my partner in everything.


jag har haft en fin långhelg, klassfest i onsdags, altanfest i fredags och igår först kaffe med louise, camilla och amanda och sedan kvalitétstid för mig och enbart amanda. blev en öl på tabban och massa snack, sen vidare mot billan för ännu en öl och träffande av lite annat folk. fina kvällar allt som allt, åh ja! idag vill jag dock helst dö, men istället ska jag plugga. oj va jag ska va duktig. så bara måste det bli. imorgon ska jag försöka träffa en kille som kan mixa musik till vår utklädnadsshow, sen ska jag en sväng förbi skolan och lämna in, förhoppnings vis, två (!) arbeten. sen blir det att döda på gymmet. uppdrag:smal till studenten börjar imorgon och jag har bara lite mer än två veckor på mig. jaja. den här veckan kommer bli underbar men dock gå alldeles för fort. på bilden skådas jag och min numera partner in everything, HAHA! vi kommer få en fin framtid tillsammans ;)

tack för igår!

jag hade en förträfflig kväll igår. drog med mig louise och camilla hem till myscarro i enköping för altanfest på helt nybyggt altan, bra gjort pappa janne. vi åt, drack rosé, dansade satan och oj va mys det blev när det blev mörkt då pappa janne även sett till att sätta ljusslingor utmed golvet på den nya altanen, än en gång, ett kanon jobb pappa janne. he he. idag är man smått seg och döööd. men skulle inte sitta fel med att träffa brudisarna över en öl på en uteservering ikväll. har plugg att stå i idag med. men men. ska på treårs-kalasfika runt 3, gott! sen får vi väl se va kvällen har att erbjuda. imorgon ska jag sova ut, plugga massa mer, kolla grey's och umgås med linnea och lange. fint. puss, maten väntar

KLASSFEST!





- 4 stycken mysiga bilder från klassfesten i onsdags.

Min klass heter NV/SP3C. vi har kul tillsammans. Min klass gillar att dansa, det gör mig glad för det gör jag med. Vi dansade och dansade och dansade. För att sedan prata på en filt ute i natten. ja, det va fint. allt är fint. studenten med er kommer bli alldeles galant och veckorna fram tills dess ska fyllas med dans och fest!
på tal om fest. jag ska skriva två sidor till på mitt historia B uppdrag nu, sen får det vara klart. för jag måste fixa mig för kvällen. blir altanfest med grill och rosé med västeråsvänner hos enköpingsvänner. he he.
puss på det.

faller.

nej. jag blir ledsen på mig själv. ledsen att jag ständigt bryter mina egna löften och dessutom tycker att det är ok. tänk va mycket lättare allt blev om jag bara fick den där äckliga skiten som gör mig illamående gjord. jag vill ju tänka på allt annat, de skulle jag ha tid till om inte skiten fanns kvar.. jag vill ha tid med klassen, tid till allt som har med studenten att göra och inte för att jag måste, utan för att jag vill. jag vill ha tid över till att stretcha och öva mina piruetter inför ackis-sökningarna i början på sommarn. jag vill ta fikor i solen och städa mitt rum som inte dammsugits på.. ja, vill inte ens tänka på det. jag vill ha tid till att orka bry mig om maten igen och inte proppa i mig för att jag har en ursäkt på grund av plugget. jag vill hinna döda mig på gymmet var och varannan dag. bli smal. men ständigt är jag dum mot mig själv genom att bryta mina egna löften. men men. ska sova nu. upp runt tio imorgon för att komma igång med plugget igen. sen imorgonkväll ska det grillas och partajas, hoppas på att få med mig louise, det kan bli mega! puss då.

och ni, glöm inte och rösta på den tidigare postade länken. vore så himla kul att vinna och få åka runt i europa i höst. perfekt för mig som tar studenten och inte har en aning om vad jag ska göra.. så ja, rösta!! tack, tack, massa tack.

FLY GIRL

hörrni, ni glömmer väl inte gå in på DEN HÄR LÄNKEN och rösta massa, massa gånger på mig så att jag blir reebok's nya fly girl! det vore supersnällt av er, glöm inte att ni skriver Isabell E, Stockholm, nr 51 i rutan som finns på sidan ni kommer till genom länken. så ja, hjälp mig, rösta. tackar! :)

annars är jag lite seg idag, riktigt, riktigt rolig klassfest igår och vi har redan bokat in nästa vecka! det är mycket nu. men nu måste jag fokusera, måste få klart allt plugg idag och imorgon. sen ska jag bara njuta! pussis

underbara student-tid!

åh. om cirka timmen ska jag möta upp klassen. vi börjar i en park för uteaktiviteter. sen är fest, fest, fest! jag ska dricka champange och rosévin! kommer bli en dunderkväll och efter idag är allt festande verkligen igång.

roliga datum:
20/5 - klassfest
29/5 - elbafesten
31/5 - bal
3/6 - utklädnadsshowen
5/6 - mösspåtagning, femkamp
8/6 - oscars studentskiva
9/6 - utklädnadsfesten
10-11/6 - klä vagnen!!
12/6 STUDENTDAGEN med allt som tillhör; champangefrukost, tal och betygsutdelning i skolan, utspringning, träffa familj och släkt, åka runt&runt på flaket, åka hem och bli firad av familjen, förfesta med klassen, studentfesten, vasaparken, efterfest i trädgården med johannes und der täufer som spelar (!) och slutligen möta upp alla vänner för frukostbuffé på stadshotellet. UNDERBARA DAG VÄLKOMMEN!

nu måste jag fixa det sista för ikväll. puss

RÖSTA!!


rösta på mig snälla! för att bli reebok's nya Fly Girl. åka till ut i Europa i höst och plåta nya kollektionen. en av 12 finalister från sthlm. vill verkligen det här så ja. rösta!! rösta massa!!  
här är länken till röstnings-sidan! 
sen skriver ni namn, stad och nummer för att rösta.

alltså;
isabell
stockholm
51

RÖSTA!! TACK!!

thriller.

träden är grönare än någonsin utanför mitt fönster, jag lovar! jag sitter inne. måste kämpa nu, måste! men ikväll är det fest. yes, ikväll är det klassfest!! men har som sagt en del att fippla med fram tills dess. så puss så länge.


och by the way, det här är verkligen stört, helt jävla STÖRT! kan inte säga så mycket mer.
helt galet. och extra grattis till Nick & Misha. ja, asså... helt stört!!!!!!!!!

jag var 17 år

och ville inte annat än att få vara kvarsommaren 2007
jag var 17 år, hela livet låg framför mina fötter och jag skulle nog vilja beskriva den sommarn som än så länge den bästa i mitt liv. varför har jag egentligen ingen aning om då jag inte gjorde mycket för världen. men jag spenderade nästintill varenda dag med min bästa vän. hon bodde hos mig, jag hos henne. vi skrattade, grät, åt mycket kebab och tog hand om varandra. vi vandrade hem i soluppgången, små fulla, från ännu en trevlig sommarfest. vi bodde tillsammans nere på stan med ännu en bästa vän och levde livet i ungefär en vecka. allt var fint, det var inga problem. vi gjorde det vi ville och levde. sommarn-07 var min vänn-sommar! och den var undebar. älskade, älskade sommar-07. den som alltid är i tanken, den som kommer upp först i minnet när någon nämner sommarn. den sommarn står numera för sommar för mig. ni vet, en sån där sommar som man spenderar mesta tiden med sina vänner och gör sånt man egentligen inte får och det var mycket roligare att göra allt det då just för att man faktiskt inte fick.








åh, den där sommarn, den där sommarn. den perfekta avslutningskvällen/natten, dawn of the dead, vakna upp på langes balkong klockan 7 på morgonen med stekhet sol i ansiktet, blåbrallan och BORKA, sommarens längsta natt, jetski-jeppe, dricka ur kaffemuggar, ledtråd;vitt, allt som händer hos robban stays att robban. haha. kunde inte älskat det mer. perfekta sommar-07 ♥

FUUUUUUUUUUUUUUUCK

jag skulle gått upp senast 10 idag. jag vaknade av att mamma kom hem på lunchen halv 12. fan i helvetes jävla piss skit. kunde inte hata mig själv mer än just nu. jag orkar inte. jag är för trött för att orka ta sista rycket. helst av allt skulle jag nog bara vilja skita i allt. sova. faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! äckliga, äckliga mig. det kommer aldrig gå, det kommer faktiskt aldrig gå. åt helvete åt att spotta sig i näven och kämpa. håll käften. det kommer aldrig gå.

imorgon är det klassfest. då jävlar! då ska jag skita i allt!
fucking jävla cp-helvete!! jag är för trött, för trött för mitt eget bästa.

och det kommer aldrig gå...

i just love it, that's all. but it makes me sad..


jag vet att jag, skulle inte vilja kalla det små-dissat, snarare inte orkat brytt mig om allt ståhoj om kings of leon. och jag kan fortfarande inte säga att jag avgudar de dom gör. men den här låten älskar jag och jag har inte kunnat slutat lyssna på den under de senaste dygnet. jag lyssnar och jag älskar det. jag lyssnar och kan inte sluta tänkta på LA, kan inte sluta sakna LA! vill dit mer än någonsin. inte bara för dansen utan för att leva där. uträtta saker och ting där. ja, ha det som hem för en obestämd framtid. men precis som alla andra vill även jag uppleva det jag älskar med någon jag älskar. skulle göra allt för att uppleva allt det jag vet skulle kunna upplevas där med en bästa vän. för om man går igenom allt i livet ensam betyder det inte lika mycket. nej jag vill dela det med någon. med en bästa vän. jag vill till LA och uppleva galna saker och dansa ihjäl mig. det är ju jag. det är ju mitt liv och kan inte sluta bli små-avundsjuk på de människor som upplever det som borde vara min verklighet. jag är född för det. jag har alltid velat och kommer alltid vilja. snälla någon, upplev det med mig. för jag vet ärligt talat inte om jag vågar ta steget själv men oj va steget vill tas. så snälla någon, våga med mig. vi kommer ha den bästa tid vi någonsin haft. och jag kanske kommer vilja stanna föralltid... vet bara inte hur!

Feels like you're dying

söker vi människor i slutändan efter samma sak? ingen är egentligen speciell. vi vill nog alla sluta upp med någon, någon som förstår en innan och utan, någon som kommer och tar en med storm och får hela världen att verka galen med samtidigt så rätt som det aldrig någonsin gjort. Någon som får en att känna sig hel när man är vid dennes sida. Någon som räddar en från allt som finns att bli räddad ifrån och då kanske framförallt från en själv. ingen vill nog egentligen vara ensam. tänk om man aldrig hittar den där någon, är det bättre med ingenting då? jag vill hänge mig, göra något helhjärtat. jag vill komma någon vart med det som är speciellt för mig. jag vill inte stanna, jag vill inte vara bara jag. jag vet vad jag går för. vad jag skulle kunna ha för möjligheter. det kanske låter alldeles för svenskt men jag vet att jag är för bra för det jag just nu befinner mig i, jag vill utföra stordåd i mitt liv. och jag vet att jag kan.

eller? inte ensam. eller? det har jag ju inte klarar dom gågna åren iallafall. helt sjukt vart man hamnat, vart man står idag. hur fort dom här åren har gått. och hur jävla konstigt man mått. och allt det har man vart ensam om. ensammast i hela världen. vad man har trott iallafall. saknar något, men ingenting och vet därför inte vad. har massa att göra men får inget gjort och vet inte om jag orkar med ett sista ryck. dom där sista rycken är gjorda för längesen. mest av allt vill jag ligga i min säng. och inte kliva upp fören man inte känner sig ensam.  -

You
Your sex is on fire..

Möchtest du tanzen?


                                 

check it out

http://www.myspace.com/johannesunddertaufer

-
annars försöker jag mest få något gjort. allt går åt helvete. skjut mig någon, snälla!
blir uppe hela natten. därav blir jag också fet. för nu ska det ordnas té och till det ska jag äta bullar, funderar även på att fixa ihop ett gäng chokladbollar. fetto hej hej! från och med imorgon ska man kanske sluta äta, eller?

ahhhhhhhhhhhhhhhh. KLASSFEST PÅ ONSDAG, yay!


kan inte säga nej.

kom precis innanför dörrn. klockan är över 2 och det börjar redan ljusna, eller så har det inte blivit mörkt än. vilket som är det underbart enligt mig, jag älskar det här, jag älskar den här tiden på året och allt den för med sig. underbara tid! spenderat kvällen med mina favoriter. först i sällskap med vin och chicken wrap på golvet hos louise, sen en lång uteserveringskväll på bill&bob, mega! nu ska jag sussa då det är sthlm och balett som gäller om cirka 6 timmar. hardcore äckelplugg hela kvällen+natten sen, snart är det över för alltid och efter måndag startar mitt festliv och pågår väl i princip.. ja.. livet ut maybe? hehe. studenten-09! nu kör vi. puss och godnattis.


i staden växer inga blommor.

veronica va finast, och bäst och finast och bäst och alldeles, alldeles underbar!


uppsala+maggio+limpan= superkombo!


yes, kommer bli en superkväll! linnéa kommer snart för att fixa sig fräsig till jazzig musik från grammofonen på mitt rum. sen ska vi äta middag och fira per. blir grillat och nog ett glas vin till det. sen ska vi fara med bussen mot uppsala och någon öl senare ska vi sedan 21.00 se veronica maggio. kommer som sagt bli super, fint som snus om du frågar mig! har också haft en skön dag. lämnade in 3 st arbeten i skolan idag och fick mitt sista tyska nationella gjort! puh. bara 3 arbeten kvar! kom igen nu isabell, nu kör vi i helgen. imorgon blir det dock sthlm under dagen för någon typ av casting. sen är det ju sthlm och balett som gäller på söndag.

jaja. nu måste jag fippla. sminka mig, få på mig nå supersnajsigt och så liksom. hoppas ni får en fin fredag. pussis alla.

(bild på en blond mig och sötislimpan från sommarn-07)




jajaja

jag har ätit plopp saltlakris. kände att jag behövde säga det. dåligt samvete liksom. skulle väl egentligen tjäna på att inte prata om det. har kollat criminal minds efter jobbet, det var riktigt bra ikväll. nu ska jag fortsätta kvällen på mitt rum, plugga och veronica maggio. ska ju se henne imorgon!! yes, uppsala med limpan för att avnjuta öl och maggio, låter riktigt fint enligt mig. Trist bara, linnéa skulle ringa mig för lite planering inför morgondagen, hon tycks ständigt bara glömma.. jaja. jag vill få bättre självkänsla.

jaja. har egentligen inte ett skit att säga. mår cp och vill helst av allt bara sova.
puss.

millenium


alltså dom här tjejerna, ava och sophie, dom är så bra så det är skrattretande. helvete! helt klart mina absoluta favoriter just nu och sophie är lätt största inspirationskällan. fan va jag saknar L.A!

round the corner of love.

kom ganska precis innanför dörrn från sthlm och 3 timmar balett. en nattfjäril flög med mig in och utanför luktade det så mycket vår att jag blev alldeles lycklig, ni vet när det luktar nyklippt gräs, björkar och blommor på en och samma gång? den här tiden är så fin, så fin att jag vill mest bara springa runt och vara glad. jag vill umgås med de människor jag älskar och jag vill träffa nya fina människor, jag vill sitta ute och känna alla lukter, jag vill dricka väldigt mycket kaffe och sen gärna lite rosé på det, på en uteservering med mycket surr och mycket folk. men ack så fort det går. nyligen va det runt den 18:e april och födelsedagsfirande och studentkryssning som gällde, sen blev vädret underbart och veckorna sprang förbi. nu är det en månad senare och mer än någonsin när det gället skolan när man egentligen hellre vill ägna tiden åt det ovannämnda. och snart har även denna månad gått och vips står jag där, har tagit studenten och har ingen aning om vad jag faktiskt ska göra. hur lär man sig lyssna på sig själv? hur vet man vad man själv vill? kunde inte vara mer förvirrad efter ikväll. kanske på ett fint sätt eftersom det bara tyder på att enligt mig är världen fylld av möjligheter, men det är ändå jobbigt, något otroligt jobbigt. men den dagen den sorgen, kanske? först och främst ska jag kämpa till det yttersta nu för att bli klar, för att bli klar till på måndag, den 18:e då det är kursslut för att sedan kunna tillbringa varenda dag fram till den 12:e juni (då studenten ska tas) till att göra det jag vill göra. till att känna studentanda, till att festa och umgås med fint folk, till att lära känna min klass sådär himla mycket och bara leva. ja, puss på det.

filosofi+tyska plugg. godnatt

onsdag-morgon.

tröttare än tröttast och så jävla ont i kroppen. noll inspiration men ska försöka dra på mig något nu för att cykla mot skolan och filosofi-snack med olle för att sedan kunna göra klart ett arbete i just filosofi. sen väntar tyska muntliga nationella idag och även en litteratur seminarium. det var superkul att dansa igår, yes! tre underbara timmar för jennie. allt gick så lätt och det var bara helt underbart att få dansa på riktigt efter all balett den här terminen. jaja, meni kväll är det såklart balett som väntar igen. döööööööööööööööööd. puss

by the way, jag sa väl att hemmahäng blev hattdans-tillställning?



i'm tired of failing.


jag lyssnar på anna som vanligt. låter tiden gå och gör absolut ingenting, får absolut ingenting gjort och jag kan inte komma fram till vad som är fel på mig. jag är rädd för saker jag tidigare aldrig provat på och just därför kanske inte heller prövar dom. jag har sett det alldeles nya one tree hill avsnittet och vet inte om jag klarar av att peyton kanske dör, jag menar.. hon har alltid vart min, hon har alltid vart peyton och jag tror nog att jag behöver henne. har inte mycket mer att säga. sthlm med halv 5 tåget. tröttare än tröttast fast jag sover mer än jag någonsin gjort. när ska jag börja förstå att den enda jag förstör för, den enda jag gör ledsen är mig själv. ge mig en plan, en karta vad som helst. ge mig något som visar hur allt kommer gå.

love will tear us apart.

jag får raseriutbrott. jag vill dunka sönder mitt huvud mot väggen. jag kommer aldrig i hela världen klara det här. jag vill kasta min äckliga-cp dator ner för trappen. och jag har kommit fram till att får man inte uppleva kärlek som är värd att dö för kan det lika gärna va för min del. tack för mig. godnatt.

livet kan ibland vara en fest!

här sitter man. träden har aldrig vart grönare där utanför. underbart om du frågar mig. så som sagt, här sitter man såhär dagen efter och är sliten, äter den kalla andra halvan av kebab pizzan som köptes när man vaknade runt 12-tiden. nej, det blev inget balett för mig idag. sjukt ont i kroppen från dödar-balettklassen igår då vi bara var 3 personer där och även seg efter gårdagskvällens galejj. där har du det louise, jag äter pizza idag, faaan! hehe.
annars mår man sådär, ont överallt och känner mig allmänt konstig. har även en jobbig vecka framför med sjukt mycket som MÅSTE bli gjort. då framförallt när det gäller skolan då allt måste vara inne och klart till den 18:e, alltså nästa måndag. blir träning i sthlm tisdag-onsdag också. men sen väntar uppsala med linnéa på fredag för att se Veronica Maggio, yay! sen blir det dock balett och äckligt RÅPLUGGANDE resten av helgen. men men. vill verkligen bli klar så man kan satsa helhjärtat på allt som har med studenten att göra. klassfester, annat festande, fixa klart kläder till både bal och student, fixa utklädnaderna till utklädnads-showen och ja, självklart fixa själva showen också. ja som sagt, jag vill ju kunna njuta av det!! men men, en jobbig vecka börjar alltså imorgon..

gårdagskvällen blev dock helt spontant till någon väldigt typ av trevlig "hemmafest" med en mix av mina fina vänner och min bror och hans mysiga vänner, kanonkul om du frågar mig. yes, hemmahäng med hatt och dans i köket till musik från shirins hemtrakter är mega! bilder kommer inom någon typ av framtid. puss då, MEGAPLUGG HEJ HEJ!

hejhopp

usch va trött jag är och inte blir det nå sova trots helg då balett väntas i sthlm varenda dag... jaja. känns ok. imorgon ska iallafall minst jag och louise laga mat och mysa hemma hos mig med rosé. räknar skarpt även med camilla och särkert shirin med... hoppas det fortsätter mot en uteservering sen. nu ska jag kila iväg till ica och handla mig något att äta på tåget då det är balett-dags klockan 6 och jag måste ha massa energi, en kaffe blir det nog också. så dags att lämna skolan för denna vecka. fick iallafall in mitt psykologi B-uppdrag idag! puh och yay. nu är det nya tag som gäller med dom tre kvarstående updpragen då, heja mig. en vecka på mig. så väntar massa mysiga prov och annat skit nästa vecka också... men idag har jag och min kära klass bokat in den 20:e maj för klassfest och donat med massa annat trevligt för studenten. mot stationen. puss, trevligt helg!

My sister's keeper


jag tycker den här filmen verkar fruktansvärt fin, typisk gråt-isabell-film!
underbara, underbara life is beautiful av vega 4 i bakgrunden också!

bland det finaste jag just nu kan tänka mig.


jag delar med mig av mitt kvällsmys med anna. till detta ska jag plocka i garderoben då jag känner mig inspirerad men aldrig finner något att dra på mig när morgonen infaller. samma sak varje dag. så nu ska det fyndas i min egna röra. jag ska även träna på min tyska redovisning, skulle även vilja känna mig inspirerad till att skriva på min Moa Martinson bokanalys, tror dock inte det kommer hända. såg precis att jag fick MVG på engelska talet jag höll idag, yay! men jobbigt, nu vill jag ju pressa mig själv att orka göra den sista uppgiften på endast en vecka så det blir ett MVG i även Engelska C kursen.. vi får se. vi får se om det blir skola för mig imorgon, känner jag att jag inte får något gjort här hemma kan jag lika gärna cykla ner och fippla med webdesignen. men men. blir iallafall att jobba sen på kvällen, kanske en fika innan det. har ont i nacke och rygg. även knäna värker. what's up nu förtiden liksom? småyr och väldigt trött. men men, nu ska det mysas. i helgen hoppas jag på att det väntar rosémys och fina vänner. puss på er.

(ikväll tog verkligen Grey's kål på mig, av olika anledningar. grät som ett barn!)

girl laying down



-bilder från valborg i Uppsala. (saknar det lite redan...)

nej. kanske det inte är så illa ändå. jag vill fortfarande mest gråta på grund av allt som ska hinnas med. men snart är alla måsten, rutiner och allt som hör skolan till bara ett minne blott, något man alltför snart kommer börja sakna, något man aldrig kan få igen. så kanske man borde njuta den sista tiden av rutiner och en helvetes massa plugg? den 17:onde maj ska allt vara över, allt plugg ska vara inne, sen ska jag njuta. sen ska jag gå till skolan och bara njuta av att gå i skolan. mysa med lärarna, koreografera show till utklädnaded, mysa med folk på skolan, mysa med vänner utanför skolan, jag vill festa var och varannan dag. de andra vill jag spendera på andra mysiga vis. jag vill ha klassfester och känna studentkänsla. ja. allt kanske inte är så dumt med skolan ändå. tack för att man har haft den. tack för alla åren. det är ändå skolan som fört mig till mina finaste, finaste vänner. I wouldn't give it back for the world!

nu blir det några timmars plugg, ja sömnen får lida inatt. har ändå ingen träning i sthlm fören på fredag och jag bara måste få ihop ett hejdundrande tal på engelska nu då det ska hållas imorgon klockan 12.00(!) har också tyska nationella imorgon och så väntar en annan hög av plugg på mig. men hoppas på sol, då vore en kaffe gott. puss på allt & alla. nu ska det skrivas tal "a la" Obama.

(oj va söndergråten man var idag efter att ha sett det nya one tree hill avsnittet...)

det här är jag, för tillfället

jag har rött hår och vill inte se ut som alla andra, fast egentligen önskar jag nog att jag hade det lite mer som alla andra. jag är kräsen och tröttnar snabbt. jag klagar mycket och ofta, då framförallt på mig själv men gör sällan något åt det. jag går inte en dag utan att lyssna på anna ternheims vackra stämma och hennes underbara texter, dom får mig så vacker ledsen i själen att jag inte vill missa det för något annat. jag är rädd för döden och för vad som komma skall. jag är rädd för att erkänna för mig själv att det är okej med okej. jag har mer att göra än någon kan föreställa sig, men istället för att göra det vill jag bara gråta. det här är jag just nu. sittandes i soffan med blåa naglar och otvättat hår som är rött för att jag inte vill se ut eller vara som andra. när det nog egentligen är precis vad jag vill. jag vill känna allt det där vanliga, göra allt det där vanliga. men för tillfället är det här jag och jag lyssnar gärna på anna ternheims underbara röst som gör mig sådär vackert ledsen i själen.

fan!

nej, usch vilken bitter jävel jag har vart idag. men fan va jag har att göra. och allt går ständigt åt helvete! trött som ett jävla dött djur är jag också. riktigt svårta att komma upp imorse. nej, mot tåget och sthlm för lite balett i 3 timmar sisodär, yay! (IRONI!!!)

en puss för vänskap!




vinnande laget- larsson x 3

den tidigare starka trion "the rock steady crew" åkte på galen förlust.



dom där kvällarna som kanske inte ser så mycket ut för omvärlden är oftast dom jag tycker som mest om. när man dricker rosé ur plastmuggar, spelar lite simpelt kubb men är samlad med några av dom finaste man vet. då blir allt så bra. en vårkväll som innehåller det är för mig oslagbar. allt som finns i vår vänskap, all ironi och sarkasm, allt internt och alla lines från filmer vi ska envisas med att ständigt dra, alla minnen man kan både skratta och gråta åt. när jag tänker efter är jag lyckligt lottad. trots att man ibland vill så olika, men kanske är det en del av charmen. ja jag älskar det. puss för vänskap.

underbara maj välkommen.

jag har en ny alldeles jättefin klänning från american apparel som min kära mor köpte till mig. det ser ut som en konståkningsklänning och är sådär jättefint mörkblå. jag har en grov käke, ett hål i hakan och en bekymmerynka i pannan. det är väl sånt man får ta när man inte har kunnat sett under många år... inte dör man väl utav de? jag hade en sån fin kväll igår. inget speciellt planerat utan allt blev super. hela dagen var bra, men jag flydde från hemmet då plugget hånade mig. jag flydde även från min bantning och smällde i mig en ben & jerry's, dock vill jag aldrig äta igen... från och med imorgon är det fan ingen lek längre. men jaja, satt i en park med en kaffe, en shirin och en camilla några timmar mitt på dagen, cyklade och hade lite kläder på mig. igårkväll kom vänner över för rosé i plastmuggar och kubb på gräsmattan, sen blev det öl och sedan nercykling och suverän skjutsning neråt stan. sen blev det uteserveringar resen av natten. älskade vår! nu;hardcore plugg (citerat louise, he he) puss på en fin söndag.

Tanz mit einem sexy schwein


man får ju lov att promota sin bror.. såååååååååååå jäääääääävla braaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

she's such a lonely soul

jag bara sitter, sitter. låter annas stämma strömma från högtalarna och blir allmänt ledsen. filosofi-böckerna liggar ouppsalga brevid och hånar mig. det mesta rung omkring mig gör inte annat än att håna mig. jag har ont, har så himla ont i min kropp, i varenda liten del, i vartenda litet finger. jag ska släcka för natten och försöka sova istället. ställa klockan för att få saker gjorda innan jag får bege mig ut och leva. jag ska få saker gjorda och träna ihjäl mig innan jag får bege mig. helst av allt skulle jag inte vilja äta. men ändå är det de enda jag vill.  värken tar över tillslut. godnatt.

hår


jag har alldels nyfärgat rött hår. har vart rödhårig nu sen i september och trivs underbart bra i det, det är liksom kul, livar upp vardagen. men den dag jag är trött på det och ska avfärga det kommer det bli så slitet att allt måste klippas kort... då vill jag ha nån typ av liknande lugg som min favorit agyness har på den bilden. hoppas man kan bära upp det en aning nära lika bra som hon. snygg som få är hon iallafall. puss på det och puss på morgondagen som jag ser framemot. nu ska det bli upp mot sängen för lite plugg och bra musik.

lite pics från valborg.






1:a maj.


det är första maj. det är vår. knappt en månad kvar till studenten. jag har druckit kaffe i solen med vänner och haft på mig nya gröna converse som är så där jättevåriga. pappa kom förbi med dom, han var hemkommen från staterna. fick även en parfym jag väntat på, nytt id-smink då mitt gick på sista svängen och kanske det bästa av allt, m&m's peanut butter, sitter och mumsar just nu, därav ledigt från bantning idag. fuck. men jaja. hade det mega-bra i uppsala igår. nu väntar jag på att käket ska bli klart, grillning med familjen. försöker plugga också. för oj vad jag skulle vilja cykla ner mot stan ikväll för uteserverings-mys med fina vänner. får se.. imorgon blir det iallafall park-altan+uteserveringsdag hela dagen! puss så länge.

bild: hemkommen från stan tidigare idag, nya converse!