finfredag!


-världens gamlaste bild på mig och ellen. men somrigt! och mysigt! puss
åh ja! har lite för brådis. haft fina senaste dagar. att dansa är fantastiskt! nu kör vi! nu är det vår! sista april idag! jag ska dricka öl på en altan hela kvällen! åh! har vart ledig från skolan. finfint som jag brukar säga.. det får bli allt för nu, vi tar nått längre när jag har tid! puss alla. ha en fin kväll!

puss

allt har vart lite fint för ett litet tag nu. eller hela helgen va fin enda in på måndagen. igår vände allt, alldeles för fort och jag ville spy, hoppa och lägga av på samma gång. men sen blev allt lite spontant efter skolan med sushi till middag, islatte och en kvälls-dans-klass på det. och fan va underbart det är att dansa. jag är inspirerad. jag är verkligen det. men bara inte till den vardagen jag befinner mig i. tror jag iallafall inte. men en fin kvällsklass följt av mys på lilla essingen. fick sova någon mer timma inatt och idag var första lektionen inställd men istället för att bli arg att man ändå pallrat sig dit så tog jag och ida på oss joggingskorna och powerwalkade i solen. jag har haft bra moderna klasser två dagar irad nu och den vanligtvis sega instuderingen på onsdagar gick idag rätt så fort. nu har jag tränat med hantlarna framför criminal minds och nu ska det bli en kopp té framför greys innan det är sovdags. imorgon blir nog skoldagen ganska dryg men sen ska jag fika med ellen och ta kvällsklass. nu ska jag bli bra igen. dansa igen. bli stark! jag vill ju vara bra! och på fredag är jag ledig! yay! då vankas utsovning, lunch med pappa, träning och sedan fest ute hos lange och öl! puss på det sålänge. just nu är saker och ting lite fint.

I keep dancin' on my own

jag ville bara lite snabbt säga att jag har haft det fantastiskt! inte haft såhär kul på länge.. om man bortser från barca. allt har bara vart så fint och så bra och så megamysigt! hade en så finfin söndag. åkte upp mot sthlm framåt kvällsningen och tog mig utåt globen, mötte fint folk och fick biljett till the last bounce. yay för att få se den igen. och igårkväll var det ju verkligen den SISTA the last bounce. de va mäktigt att få vara närvarande. att se allt. mina fina kära briljanta vänner som gjort större saker än man kan förstå. det var känslosamt och fint och mest av allt helt galet bra dans och massa massa glädje! inspirerad igen. jag vill nog dansa ändå. på mitt vis. måste bara komma fram till vilket vis det är. men tack underbara ni, fina fina ni som jag tycker så mycket om. jennie, alvaro, benke, joe, fille, ambra och david. tack för alla år ni kämpat och gjort saker för oss alla andra, och också tack för att ni är så fina människor som man haft chansen att lära känna och komma nära. puss puss puss på er. ni som missade showerna i helgen borde ångra er bittert, det var något alldeles extra med över 300 medverkande dansare, förutom bounce gänget andra fina vänner som knäckte till tusen, lisa, gabbe, bianca, hugo, joao, david, mario, robert, jonas med flera med flera. filipa och cullberg och ja, stört bra helt enkelt, saknar nästan ord! så ännu en puss på er. efter showens slut och några tårar hade fällts blev det att möta upp fint folk, pudra näsan och dricka medtagen drink för att sedan röra sig mot sturecompaniet och den superduper-braiga efterfesten! åh vad jag älskar alla fina dansmänniskor. ett fullproppat stures med typ enbart dansare, det var enbart glädje och kärlek ska jag säga er. öl, drinkar, dans, hyllningar och massa fint snack och mys med massa fina människor. vi dansade och minglade runt och mös fram till de stängde vilket inte blev fören halv fem. sen mös jag, ida, hugo, joao, bianca medflera ett tag utanför över en vinflaska och massa skratt.. och sen bara fortsatte vi myset gatorna fram. det var sommarkänlsor i luften och solen gick upp. myshugo och mysjoao. ha ha! superduper mega bra kväll/natt och morgon. tack tack tack alla!!!! att dansa. åh!

jag och ida tog bussen hemåt essinge-öarna efter 6-tiden imorse. några timmars sömn och sedan vakna upp till mega-vår-väder och mot skolan och 4 timmar modern instudering, ha ha! haft en superfin vårig måndag som blev massa islatte på espresso-house och skvaller om gårdagskvällen innan jag begav mig hemåt västerås och mat framför maria montazami. nu borde jag sovit förlängesen. men ville bara skriva om mitt fina dygn! PUSS på det mesta just nu. ja, just idag är saker ljusa och jag är glad och inspirerad. kanske inte till den vardagen jag befinner mig i, men till livet, dansen, framtiden, sommarn, möjligheterna som man faktiskt har. och så har jag blivit påmind om allt fint folk. åh! nu väntar ledighet och valborg på fredag vilket ska firas med öl på langes altan. sen helgen därpå står lady gaga på schemat, och för att inte glömma att kära amanda spenderar helgen i sverige. så ja. saker är lite fina! nu vill ajg bara shoppa massa också, bli smal och dead gorgeous! pusssss. lissabon i sommar, LÄTT!

it's true, life will smile for you.

Oh boy you've left me speechless


har inte mycket mer att säga. älskade gaga. inte länge kvar till globen. håll dig frisk och se upp för askmoln så ska det nog inte bli några problem! och puss på låten för den är massa minnen. från barca mest. tänker på barca och allt därifrån direkt när jag hör den. sånt är fint! helgen har också den än så länge vart fin. inte så märkvärdig, men fin. igår slutades det tidigt i skolan vilket resulterade i islatte och lite rundgång för mig på stan i solen uppe i storstan. sen hemfärd och mer kaffe, med lange. sen blev det hemåt matilda för lite firande och några öl. och idag, min kära mors alldeles egna dag, har spenderats i sthlm genom god lunch och en fenomenal show av kära bounce. oj så fina och bra ni är. tycker så megamycket om er och hade saknat er så. tack för lite inspiration till att göra det här. behövde de. nu behövs bara lite fika med alvan, och en med jennie också kanske. sen kanske det är lite rätsida på saker och ting igen. vi får se. sen blev det iallafall hemåt igen, för middag, ost och kex och rödvin då mor min firades genom gäster och paket. nu ska det sovas. imorgon ska det undervisas och sen upp till sthlm och bounce igen. sen vankas efterfest, och oj va FEST det kommer bli! kan bli galet! yay. men nu först och främst; SOVA! och sova ut! puss. hej.

maybe you're gonna be the one who saves me





som ni kanske kan se va min födelsedags-maskerad i lördags så himla fin! kom liksom på att jag fortfarande inte hade visat några bilder. men ja, det var en salig blandning av fint folk utklädda till annat fint folk. det var hallon mojitos, rosé, cupcakes, annat småplock, öl, dans, helium-ballonger, rockringar och annat fint. jag hade en helfin kväll.
annars då. allt är väl fortsatt konstigt. har inte sovit på jag vet inte när. jag gör det bara inte. och mina kvällar går för fort, timmarna bara försvinner och jag hinner ingenting. har typ börjat bitit på naglarna igen också, jag som varit så duktig. men annars river jag bara upp fingrarna, så nått måste jag ju göra. ännu mer annars då. ingen inspiration eller lust. vill inte ens när folk ber. och kan inte ens dansa längre. va så längesen sist så ajg kommer inte ihåg hur jag dansar eller hur jag vill dansa. därför skiter jag i det med. jag hatar att inte vara där. inte ha någon koll på läget. inte veta vad som händer. och att inte vara med två av min bästa vänner också såklart. jag hatar att saker så lätt tar över mitt liv. så kan jag inte tänka på annat. det tar kål på mig!

jag vill inte mer

jag har lärt mig att kroppen säger ifrån när man inte lyssnar på vad huvudet säger åt en.
kanske, kanske att det kan vara så.

té-time! inget mer än så idag. jag känner mig mest ledsen hela tiden. vet dock inte varför. och så känns det som jag har ett hål i magen. och ett sug i hela kroppen. och sen saknad. godnatt

all i know is that you're so nice, you're the nicest thing i've seen. i wish that we could give it a go,


see if we could be something. -kan inte sluta lyssna. tänka. bli glad. bli ledsen. sakna. se tillbaka på mys-stunder med camilla och amanda. just nu älskar jag den. just nu behöver jag den. att den både gör en glad, på grund av minnen. och ledsen på grund av saknad. det älskar jag.

det var allt. puss

måndagsmys!

har fastnat timmar framför youtube nu, framför massa, massa fin musik framför på abbey road av massa, massa fina människor! jag gillar att fastna framför datorn och jag gillar fin livé musik! haft måndagsmys hela dagen. eller ja, dagen började med ett doktor-besök för att röntga höfterna och eftersom man igår fyllde 20 fick man betala för första gången, kändes sådär... men sen åkte jag hemåt syster för carbonara till lunch och sedan någon timmas sömn i soffan. sen åkte vi ner till dansskolan för lite försök till koreografering inför kompisitionen på på torsdag. gick sådär.. måste ta tag i det nu tisdag-onsdag. sen åkte jag hemåt, satt mig i solen, drack kaffe och åt kolakakor. riktigt måndagsmys om ni frågar mig. sen grät jag framför greys, åkte på en minitur med mina kära mor och när vi kom tillbaka hade perra och jonis grillat till middag! sen har jag alltså suttit här, spenderade nyss en timma framför tv:n för att ha date med maria montazami (va det inte typ bästa avsnittet på länge? iallafall sen förra, hehe), drack té och åt citronpaj, vilket resulterat i att jag nu vill spy, finns alldeles för mycket gott hemma efter helgens födelsedag som jag nu pressar in så gott jag kan. för imorgon börjar det, smal-hetsen! cirka en och en halv månad kvar till sommaren! ångest över den! vad vill jag göra? vad vill jag överhuvud taget göra numera.. barca, festivaler, dans i malmö, LA (neej..) ska man jobba på posten eller inte? ska man jobba överhuvud taget? dansa överhuvudtaget?.. jag vill till barca! jag vill vara med mina vänner.. såg bilder från finfina elsas möhippa. alla hennes vänner hade fixat så fint och dom pratade finfina minnen en hel dag. skulle det ens gå för oss längre... för en vecka sedan hade jag världens jävla bästa måndag i barca, på alla sätt och vis. jag saknar det. hela min kropp saknar. jag är trött. alltid trött och 20 år gammal... nu ska jag fixa med lite grejer och sen sova. skoldags imorgon! och jag känner ingenting.. puss

lite pics från världens bästa måndag;

hihi! nasty-pepp!!

påväg till bästaste DUSK!

hah! billig san miguel på DUSK med bästaste paddi!

hah! på DUSK. dryg-pablo och nån annan filur. fast dryg-pablo va ju till stor hjälp kvällen till ära..

yes. obligatorisk grupp-bild på ramblan innan nasty-time. hi hi

myscamme och myscarles. puss puss

på apollo, nasty! bäst bäst! mer, mer, mer rom & cola. ha ha

åh! sakna, sakna, sakna! hemgång i solen 12 dagen efter, med alla turister i släptåg. haha. bästaste måndagen. saknar som sagt. och småavis på brudisarna nu när dom är mitt i sitt förfestande och peppade för nasty!

so happy i could die


ville bara förmedla att jag har haft en superfin födelsedag, bara massa, massa mys med min kära familj som jag älskar så mycket! ja, hela helgen har vart megafin och gårdagskvällen vart superlyckad! de va väl lite allt för nu liksom. ska bege mig mot sängen. ledig imorgon. lyx! sova till 10, till doktorn klockan 11 för att röntga höfterna. sen hemåt syster för lunch och sedan ska jag simma en timma, hah! fan i helvete, nu ska jag bli SMAL! men ja, att ha blivit 20 känns än så länge ok! just för att dagen vart så fin med massa chevré till middag och finfina paket från alla! och så avslutades hela dagen med mys med bror framför juno och massa cola! pusss (bilder från stohejet kommer imorgon)

grattis till mig!


hade en superkväll! tack alla som förgyllde den! det var dans, det var helium-skratt, det var samtal från barca, det va pingis, det var twister, det var gåtor, det var gäster som david bowie och marilyn manson, det va bara superbra helt enkelt! blev sängdags runt 5-tiden och så blev man väckt runt 11-tiden med tårta och té på sängen. haft en superdag än så länge med fina paket och bara massa mys. smådöd från igår men sånt gör liksom inget när man fyller år, när man fyller 20! coolt egentligen! nu ska jag iväg och undervisa två timmar sen är det hem för mer firande. så ett glas cola till sen är jag redo! puss alla.
föressten...  jag var isprinsessa igår!

det vankas maskerad!!


första ölen ska öppnas, helium ballonger, bordpingis, twister, fiskedamm, rosé, the smiths, julbelysning, utklädnad, cupcakes och strob väntar! megagalejj!

haft en fin dag än så länge med fint främmande, fina paket och massa gott fika. nu har förberedelsena satts igång. spotify free day pass köpt. och ja, jag ska helt enkelt ta min första öl och börja med allt. göra huset fint och sen är det bara lite gäster som fattas. yes mam, det vankas maskerad här ikväll för att fira lilla mig som imorgon blir stor. hela 20 år! vad jag tycker om det är en annan femma men kalas är alltid skoj så det andra tar vi imorgon. så ja! nu måste det sättas fart. ska ju hinna bli isprinsessa till klockan åtta också. bara barca-vännerna som fattas. men ni är bäst ändå! pusspuss, ha en mega lördagkväll allihopa. det ska jag!


I wish I was your favorite girl


I wish you thought I was the reason you are in the world.
det ryser till i kroppen bara jag tänker på allt. och på ett sätt saknar jag.
på ett annat sätt är jag nästan avundsjuk. jag vill vara där. se vad som kunnat hända!



kan inte riktigt fatta, camilla och amanda hade bokat flygbiljetter hem från barcelona enbart för att komma på min 20års-maskerad som äger rum imorgonkväll!!! hur fint?! blev super-rörd och superglad och på en gång samtidigt superledsen. den jävla vulkanen förstörde ju allt och satte stopp för den finfina överraskningen! vulkan-jävel!!! jag tycker superduper mycket om er!!

annars då. vart hemma i två dagar. vart i skolan i två dagar. allt känns sådär. eller för att vara ärlig känns allt,.. ingenting. just nu vill inte en enda fiber i min kropp dansa, utan den bara saknar, min kropp saknar, så in i norden! saknar att slippa kraven. saknat att slippa helt enkelt. jag är riktigt förvirrad och förstår som sagt inte hur det har kommi att bli såhär. vill inte ens till LA i sommar.. och jag hatar att jag inte kan längta den här gången. bara sakna. för när kommer jag tillbaka? och så blir man 20 år på söndag(!) den verkligheten har ju inte riktigt kommit ikapp en än. eller är de det den har? är det därifrån denna förvirring kommer? ska man bli vuxen nu? klara allt själv? göra saker man bör göra som vuxen.. som 20åring? jag förstår ingenting förutom att jag tycker det ska bli så konstigt att gå ifrån 19. jag gillade aldrig att bli 19 men fasiken vad jag har älskat att vara det- njutit hela året av mitt sista år som, enligt typ alla människor, barn. sista året när man fortfarande har tillåtelse att misslyckas, göra dumheter, skita i allt och bara vara. ja, sista året i någon slags frihet. och nu ska jag därifrån. eller kan känslan fortsätta? det kanske egentligen inte sitter i åldern? jag har ju bara alltid gillat känslan av att vara ung. vara bra för att vara så himla ung och sånna saker. man är inte ung längre. det finns yngre folk därute, bättre yngre folk därute. det kanske också är en anledning till förvirringen och paniken. vi får se.

just helgen kommer bli fin, det är ju alltid fint att fylla år. och imorgon väntar kak-kalas under dagen och maskerad för vänner på kvällen. sen väntar uppvaktning på sängen på söndag och brak-firar-familje-middag på söndagkväll. så jo, helgen kommer bli superfin! (bara två saker hade gjort den finare, camilla och amanda.. men bara vetskapen om vad dom hade tänkt gjort gör mig glad i magen!) men själva saken att bli just 20 skrämmer mig. vad händer nu? fan att man inte kan lita på en egna val. att man inte ens kan våga ta egna val! hur ska man då någonsin kunna klara sig. kunna klara av att bli vuxen.

men nu ska helgen bli! ska gå till sängs nu så man är redo för en lång morgondag!
puss (bildregn från barca kommer inom en snar framtid!)

i want you so bad it's my only wish

så var man hemma. och det jobbigaste den här gången är att jag inte har en aning om när jag kommer tillbaka! jag hatar att det alltid ska bli såhär när det gäller mig. att jag bara känner mig ledsen och förvirrad trots att inget hade kunnat blivit bättre därborta. vi hade det så himla mysigt och bra vareviga minut. men det kanske är just det. att jag vill vara där, för jag mår bra! slipper alla krav och allt tänk när det gäller något annat, när det gäller dansen. jag kopplar bort allt och bara lever. just nu spyr jag över att vara hemma. jag vill verkligen inte! visst att jag behövde komma hem, gå till skolan igen. fortsätta med allt för att komma fram till vad jag egentligen vill. men hade iallafall velat haft några dagar till. med mina mysisar. och för att förstå allt. förstå hela jävla grejen som gör mig galen. på både bra och dåliga vis. nej, just nu vill jag ingenting! allra minst fylla år. det skrämmer mig att jag inte längre vill uträtta nått, göra något av mitt liv, att jag skulle kunna vara nöjd med att bara driva omkring och vara glad. jag har aldrig vart så förut, jag har alltid velat kämpa för något. jag har ju nästintill hatat sånna människor. och nu befinner jag mig själv där! fan! vet verkligen inte varken ut eller in. och jag saknar. i hela min kropp saknar jag. redan..
-
Alla dansar, och jag tänker
är du också själv?
Var är du ikväll..


sista dagen i barcelona!

ja, sista dagen här är kommen! jag är vaken och sitter mest och är hungrig, vill gå till donken men alla sover!! kom inte hem fören 12 imorse. fan vilken underbart bra kväll det va igår! allt va bara så himla bra!! musiken, folket, att hänga med myspablo och myslucas igen, massa massa dans på nasty monday, massa massa stojj på efterfest-matstället och massa massa mys! gick hemåt i solen tillsammans med alla turister!! haha. mega om du frågar mig! jag vill inte åka hem! jag vill vara här! tror jag iallafall! livskris kanske. jag vet inte. så blir man 20 också... vet verkligen inte vad jag vill längre. men hem vill jag inte, inte än!

men men. nu ska  vi mysa dom sista timmarna som är kvar på min vistelse här! äta, mysa, prata, skratta. ingen aning om det kommer hända något ikväll. jag måste ju packa lite och så då. är lite smårädd att jag kommer ha övervikt! skulle va trevligt att hänga med pablo och lucas igen men så blir det nog inte. nej, kan tänka mig att vi bara blir hemma. sitter på balkongen, spelar spel och jag vill dricka cola! efter min födelsedag på söndag är det slut på allt sånt här. då har jag en månad på mig att bli smal! ja jävlar! pusshej från bästaste barca!

besos to me!


jag ville först och främst bara säga att jag tycker så mycket om er kära myspaddi och kära myscamie! tack för att vi har det så bra ihop. jag mår bra utav er. puss puss puss puss

utöver det är allt fortsatt fint härnere i barca. lördagkvällen var superbra och blev att vi sov enda till 3 idag då det blev sent, eller ja, tidigt imorse man kom innanför dörrn. superhärligt att vandra hemåt i morgonsolen med mina fina. då känner man att man lever. annars har resten av söndagens timmar spenderats i solen på balkongen och lite småfärg har man kanske fått ändå. och sen har vi bara myst. ätit. druckit cola och té. suttit på balkongen på en filt och bara pratat. skrattat och fått reda på saker som gjorde mig och sen då framförallt camie superglad! vi har spelat kort och sen har jag hängt på egen hand med boken innan jag dör. fick lov att läsa slut den på en gång och blev precis klar. gråtit floder till den och är nu redo för sängen. imorgon blir det antingen sol om vädret tillåter, annars ränn på gatorna och annat mys. till kvällen vankas megapartajj!! kommer bli en supermåndag! lite småfirande av min födelsedag då som går av stapeln på söndag men då dom befinner sig härnere så ja, blir det lite sånt imorgon! så ja. godnatt härifrån. läs den där boken by the way. jag har det super. puss!

tila tequila, oh mys gosh!


åh!!!! jag älskar barcelona!!!!! musiken är igång på hög nivå, alla har shottat tequila utom jag, håller mig till mitt rosé och ja. allt är superbra bara!! snart iväg mot city hall för födelsedags fest, sen runt halv 3 bär det av mot gallery där lucas ska dj:a, jag känner spänningen i luften. allt kommer bli galet!!!!!!! PUSSSSSSSSSSSSSSS alla! och som ni ser, jobbar transparant och rosett-frisyr! MEGA!!!!!!!!!!!!

Tonight Im not takin no calls, cause i'll be dancin!


-jag och myspaddi på pepino igårkväll!
igår va super. det har vart sol idag igen så har bara tagit igen mig från nattens bravader ute på balkongen. nu är allt igång här i lägenheten igen. lykke spelas på hög volym och nu ska även matchen kollas, el classico! dusch-time sen måste jag bli galet snygg.... ikväll kan allt hända! haha- puss från barca!

im still an animal!


här har det vart megaväder idag!!!! jag är dock inte naken på bilden, utan solade på balkongen i en hederlig bikini! haft en superdag. solat som sagt, sen ätit kebab och druckit öl på stranden. nu är det miike snow på hög nivå här hemma i lägenheten och vi är mitt i piffningen. så lite mer rosé på balkongen sen utåt. pepino står först på nattschemat! PUSS PUSS!

finfina fredag!

ligger och steks i solen på balkongen här i barca! vädret är strålande.. ska snart ge upp efter några timmars solning och istället dra på mig någon blommig klänning för att sedan vandra neråt stranden med mina fina för lite öl och och kebab i solen. åh så flott! till kvällen väntar en hel-natt! börjar nog med lite billig san miguel på dusk, sen vankas pepino och sen får vi se vart allt leder. kommer bli mega!! puss puss puss

cause im a fucking superstar


I got to be Unstoppable

här är allt fortsatt fint!! ska iväg och ränna lite på gatorna nu. ska köpa mig en ring och ett par leopard-skosnören till mina kängor, tufft om ni frågar mig! ikväll blir det lek på rocky rainbow, kan bli superbra! innan det ska vi mysa hemma med öl på balkongen och lite spel kanske det kan vara dags för. nu är det non stop til we drop! ha ha. Pusshej från fina barcelona!

monday-night!!



om jag kunde skulle jag vara här, i barcelona, mest hela tiden! jag älskar stan och alla balla människor som lever här. blir inspirerad till tusen! gårdagskvällen var så bra så och är superglad över att vara tillbaka här igen och bara springa runt med mina fina igen! jag tycker så mycket om dom och jag tycker så mycket om den här stan! idag har jag bara myst. tjejerna jobbar. vi kom hem vid sju imorse efter en superbra utekväll, vaknade vid ett-tiden och sen drog dom till jobbet runt 2-tiden. sen dess har jag myst, tog mig en promenix för att köpa cola, har suttit på balkongen någon timma och nu har jag segat lite i sängen- jag ska snart laga mig lite mat och sedan fixa mig för att möta upp tjejerna runt halv tio tiden när dom kommer från jobbet för att dra mot dusk, en mysig bar, för att dricka öl och kolla på fotbollen som går av stapeln ikväll. sen får vi se vart kvällen leder. puss

älskade barcelona!


åh så underbart det är att vara tillbaka! haft en fin dag i solen och sovit massa timmars middag. nu har det druckits rom och cola på balkongen och dansats i vardagsrummet. mot nasty monday och mot partajj! kommer bli en galet bra måndag! och alla andra 8 dagar kommer bli bäst! ja by the way.... tjejerna har äntligen fått internet i lägenheten, yay! håller mig sysselsatt imorgon när dom jobbar. men ska spendera mest tid på balkongen och bli brun i den varma solen. hi hi. puss!

braiga helg!

ja- helgen som gått har vart så fint så. jag har mått bra och bara haft det mysigt med familjen och folk jag tycker om. nu ska jag sova någon timma för att sedan bli upphämtad av camilla och hennes käre far klockan 05.00 för att åka mot arlanda och flyget till barcelona som avgår 08.00. så innan dess ska det alltså hinnas sova någon timma, fixa de sista med packningen och äta ltie "frukost" med min käre mor som så snällt går upp med mig. sen ska jag bara mysa med favvisarna camilla och amanda, i hela 9 dagar ska vi mysa, skratta, prata, sitta på balkongen, dansa och galejja! när jag kommer hem är allt dock igång igen. jag hoppas att jag orkar, för nu väntar inget lov fören sommarn och jag mår nog egentligen rätt kasst. så när man är hemma igen den 14:e gäller det att ta tag i allt igen. utnyttja varenda sekund som är kvar på ackis den här terminen. bli smal. komma på vad jag vill. ha en finfin vår. förhoppningsvis fått nå mer vetande från doktorn när det gäller mitt mående, och ja. mycket annat helt enkelt. när jag kommer hem är det också bara 4 ynka dagar till jag fyller 20. småpanik, ja! tiden har runnit ifrån mig och det känns konstigt, men bra, men ledsamt! finns saker man borde gjort men inte har gjort, finns saker man inte borde gjort men har gjort. kommer man någonsin känna att det är okej? att man är okej? nej, nu ska jag bara ha himla flotta dagar i barca, precis som förra gången, driva omkring och må bra med mina fina vänner. hoppas på sol och värme mest vareviga dag, så man kan gå lite barbent! kärlek till er alla. som sagt hemma igen den 14:e, till den helgen vankas födelsedagen som även kommer komma med mycket fint såsom i gäster över på kak-kalas och vänner över på maskerad! flott! puss och allt. och hej så länge

passionsspel

glömde ju meddela att gårdagskvällen var trevlig! drack mig några öl och piffade till mig i mitt egna utmärka sällskap till min nyaste the beatles LP som är helt fantastiskt passande för försväng på rummet. sen hämtade man upp frida och sedan oscar för att sedan hamna på sigurdsgatan och passionsspelet. där drack det mer öl, pratades med mysigt folk, dansades till megamusik såsom the knife och kap bambino. det var fint utsmyckat med snickrade kors över i princip hela lokalen. och törnekrona bar vi alla! så ja, finfin kväll som slutade med nattkäk, som jag inte unnat mig på månader, på pappegojvägen innan man åkte hemåt och somnade gott!

- min kära mysisbror iklädd sin törnekrans!

- min kära mysisoscar, även han iklädd sin törnekrans!

- påskpussar mellan jonis och hedström.

- kvällens syskonbild nr1, niklas och frida edvall!

- en missanpassad... varken mer eller mindre, ha ha!

- kvällens syskonbild nr2. jonathan och isabell eklund.

hemkommen strax efter fyra, mätt, belåten och redo för sömn!

påskafton


har haft en finfin påskafton som nu avslutas med ost&kex i soffan. jag är helt slut så ska snart bege mig mot sängen och mysa med det nya greys avsnittet och lite chokladpraliner. så ett bra avslut på en bra dag. älskade vår, älskade vårväder som stan har förgyllts med idag och älskade påsklov. vaknade redan vid 10-tiden imorse. avnjöt en långfrukost i soffan framför lejonkungen 2 (jo, vissa tvåor håller faktiskt måttet!) sedan blev det ner på stan för vårmys i solen med kära camilla som spenderar helgen hemma i västerås. sen blev det hemåt för mer mys ute i solen med familjen, även kära syster som hade kommit över. jag sov en stund ute på en filt och sedan vankades det 3-rätters middag! så ja. helt enkelt en riktigt fin dag! imorgon ska det mysas, fixas och packas. på måndag åker jag med camille tillbaka till barcelona för 9 dagar myschillande! puss, glad påsk!

don't if feel like sunshine after all



-två mysbilder från vår vurma/vin-kväll i onsdags!
dagen har vart så fin så. åkte hemåt syster i vårvädret i skinnjacka och alldeles gröna converse, äntligen! där försöktes det blekas hår, gick sådär, blev gult, men vi drack även mousserande och åt ost mitt på blanka dagen, sådär riktigt fint om ni frågar mig. jag fick till och med en red stripe också, fina långfredag! sen har vi haft gäster över på påskmat och jag hade på mig min nya klänning från weekday. nu är man mätt, gästerna har åkt, jag har duschat håret med massa silverschampoo så har numera mer lila-skiftande hår, haha! men men. nu ska jag dricka någon öl, sätta på min nya the beatles LP, svassa runt uppe på rummet och göra mig snygg! runt 23-tiden ska jag möta upp min kära oscar och kanske även frida, mys! sen blir det neråt sigurdsgatan och passionsspelet för törnekrans, korsklättring och mera öl! som sagt, fin långfredag! imorgon vankas andra finheter och tänk, på måndag bär det av till barcelona. våren är bäst, ingen protest! PUSSHEJ, ha en fin kväll


det vankas en fin långfredag!

jag älskar att ha lov, älskar! speciellt när solen lyser utanför och man känner i magen att det börjar bli vår! jag älskar att ha tid till att äta långa mysfrukostar framför tv:n, typ det bästa som finns! nu ska jag snart bege mig mot syster för att en än gång försöka bleka håret. sen åker vi tillsammans hemåt igen, gör oss fina och sedan får vi gäster över på påskmiddag klockan fyra. sen får vi se. men det blir en finfin dag, helt klart!
GLAD PÅSK på er alla!

electric feel


-andrea, mikaela och jag under gårdagens vurma-mys!
nu har man lov, påsklov! det är så fint så. när skolan var slut för igår blev det vurma häng med finisar från klassen där det åts gott och dracks vin. blev kvar där många timmar innan vi åkte mot söder och morfar ginko för öl. superfin kväll tills min mage pajade allt och jag åkte hemåt mot västerås runt 23-tiden. men iallafall en superkväll så länge den varade! denna kära skärtorsdag har spenderats med mor min. eller dagen började med ett doktors-besök för "fortsatt utredning". så tog massa prover och så, vi får se. men sen tog mor och jag bilen upp till sthlm. åt världens godaste chevré/rödbetsmacka till lunch, shoppade på beyond retro, whyred, h&m och weekday, det köptes blommor på hötorget och sedan köpte vi oss en varsin glass och tog bilen hem igen. sen dess har det mysts i soffan och ätits god middag med mysbror. nu ska jag uppåt rummet, lyssna lite musik och kolla på mina nya fina inhandlade grejer! sen är det dags för sömn. det väntar en fin långfredag imorgon innehållande häng med syster, påskmiddag och sen antagligen häng på passionsspelet nere på sigurdsgatan och lite öldrickande. så ja. som sagt snart sovdags. puss