jag saknar dina läppar och ditt varma skinn.

jag kan inte sluta lyssna på du är snart där med håkan. eller sluta titta på lykke's nya video till sadness is a blessing. jag vet inte riktigt hur jag mår. om jag är ledsen eller glad eller ingenting. vet inte riktigt vad jag känner. vad som är det sanna. vad som egentligen händer. men det är sak samma. för fina saker är jag med om. bara att cykla ner för en backe för att möta en fin vän för att dela lite tankar med varandra över en milkshake. bara en sådan sak är ju liksom ganska fint. och imorgon ska jag sitta i en park och dricka öl med goda vänner. det är väl bara det att jag inte kan låta bli att sakna en speciell doft. doften jag vill känna när jag somnar, doften jag vill känna när jag vaknar. det kan jag inte låta bli att sakna hur fina saker jag än har för mig. och stressen i magen. den kommer man väl ha tills dagen man dör, oavsett. nu ska jag falla in i sömn. det blev bara såhär just nu och jag vet inte hur jag ska kunna vänta. men på måndag ska jag på lykke. det kommer bli finast på länge- även om man ibland verkligen önskade att livet betedde sig annorlunda. fast i slutändan handlar det nog om att det är jag själv som måste bete mig annorlunda. men inte kommer man bli nöjd för det. så det är lika bra att man sover.

att tänka tillbaka

för en vecka sen kom jag ner till mina fina stad. gick runt på dom fina gatorna. drack san miguel på en balkong i väntan på att mina tjejer skulle komma hem från jobbet och vara med mig, som jag hade saknat dom. mina fina kom hem och var på partyhumör. så vi slirade om och slirade ut. mötte upp natta för öl, supermys att träffa henne med. det blev vidare till crappy för massa dans i gliterskor med pablo till luc och daniele's musik. det blev vidare till sidecar med natta och sen till rincon för att möta upp grabbarna som var klara på crappy. sen blev det gracia-häng, massa mys och promenix med hund. ja, jag vet inte. det var bara så himla fint. jag gick på gatorna jag tycker om med folk jag tycker om att vara med. i den där fina fina staden. så jo. jag saknar. saknar och längtar.

jag har varit i alla städer.


det här med tid tycker jag alltid är så himla sjukt. hur den spökar med en. för en vecka sen fyllde jag år. satt ute i min trädgård med fina fina vänner och skrattade tills det blev natt. sen åkte jag till barcelona för att spendera tid med mina finaste. och nu är jag hemma igen. ja, sjukt. har haft det himla fint. svårt att lämna. men ok att vara hemma. har redan hunnit haft massa fint här hemma trots att man landade på svensk mark igårkväll. idag hade vi världens finaste vårdag på en brygga, några fina vänner och jag. men jag saknar redan barcelona. och mina tjejer. grät gjorde jag. men på ett annat sätt än förr. jag tycker ju bara så himla mycket om dom, och det och stan och allt. men men, nu måste jag sova. skoldags imorgon igen, sjukt det med! känns som sommarlov. eller som att jag lever i en bubbla. eller som att man knappt inte existerar. eller nått iallafall, svårt att förklara. jag skulle vilja kunna skriva. jag ska lära mig! puss.

att åka nercabbat med håkan i högtalarna och stanna vid vägkanten för att plocka vitsippor är allt bra fint!

aprilhimlen

det var bara svalorna som hördes när jag satt ute på balkongen alldeles nyss. annars var allt helt tyst. och bara så himla fint. små små rosa moln svävade runt på himlen. jag är supertrött. men glad. känns som att jag inte bryr mig längre. och det är skönt. det var väl egentigen allt. puss

flyg lilla fjäril, flyg.

jag har haft det så fint. så fint, så fint! och nu sitter jag på en balkong i barcelona och firar med en san miguel, bara över att vara här liksom. va så fint att vandra runt på dom här gatorna igen. stötte ihop med natalie på stan och sen vandrade jag i min ensamhet med håkan i öronen. så ja, så himla fint. nu väntar jag på att mina tjejer som jag saknat så ska komma hem från jobbet. sen kanske jag går ut en sväng ikväll. är ganska trött så vi får se. hade världens finaste födelsedag igår iallafall. med världens finaste vårväder (ni vet sådär som det bara är i sverige), världens finaste familj och världens finaste vänner. ja. och den gågna helgen va ju perfekt också. med håkan-konsert/efterfest i fredags. random vänner-vårfest dag i lördags och mys i söndags. och nu är jag här tills på söndag. sen börjar skolan igen på tisdag. men det gör ingenting. för nu är det vår. och det vankas valborg och lykke konsert. och just ja, nu är peace&love biljetten min också, tack pappsen! puss från barcelona!

året som 20


det blev en drös med bland bilder från min mobil, från förra årets födelsedag, den dagen jag fyllde 20 och från året som gått. för nu blir man ett år äldre och jag vågar nog påstå att mitt år som 20-åring nog har varit det bästa hitills. har egentligen inte haft för mig nått som kanske är så speciellt för världen. men jag hade inte velat bytt med någon. visst, det har som vanligt gått upp och ner. men överlag har jag nog varit lite lugnare i själen. ialalfall va jag just nu väljer att minnas. och jag tycker jag har varit duktig på att fylla dagarna med riktigt fina saker. så som större resor till vardagslyx. massa, massa tid har spenderat med vänner. jag har skrattat och dansat och mått bra med dom. hittat på skojiga saker som bara vi gör. jag har rest. spenderat massa tid i barcelona. upplevt new york igen. jag har druckit öl och klätt mig som jag vill. jag har lyssnat på massa, massa musik och haft fina stunder med min familj. nej. jäklar va fint man kan ha det. fina fina år. tack för att du var mitt.

cykelturer. grus. asfalt som luktar sommar. vår.

åh. vår, vår, vår! tack kära sverige för en dag med 17 gradig värme och fina känslor i hjärtat. haft det så fint. en finfin helg med allt man vill ha. mina fina fina vänner va jag tycker om er. tette, limpan, orro. puss på er! och puss på vår. vår är så jävla bäst, absolut ingen protest! och nu. ja måndagen är förbi och va så fin så. kort skoldag, bra balettklass, sol, promenad och sen blev det spontan cykelfärd ner på stan för fika på en bänk i kvällsolen med fint prat med limpan, lite kaffe och lite macka. hur fint?! och musik, bäst, bäst, bäst! och nu är det bara några få dagar kvar i skolan innan påsklov och då väntar så mycket fint att man kan knappt tro. det börjar redan på torsdag, bokade precis biljetter till mig, linnea och therese till josé gonzalez som spelar på södra teatern då!!! hur megafint? kan knappt tro, är så glad att jag kollade upp det, hur många år har jag inte velat sett honom liksom. sen på fredag, det vi alla väntat på, HÅKAN-KONSERT!! med efterfest och allt. på lördag ska jag bli fin i håret sen vankas rosé-invigning och terass-fest. på söndag vankas fin-besök för lite firande av mig. på måndag, om exakt en vecka fyller jag år. och iår känns det bara, bara fint! och då vankas det té-party med fina vänner- och sen, på tisdag åker jag iväg till barcelona några dagar där det väntas sommarvärme och häng med mina favoriter som jag saknar så! ja, ni hör ju! det är ju knappt man tror det är sant! PUSS!

take me to the 70's

take another little piece of my heart now baby

honung.

och det här är det enda som plågar mig,
helt och fullt kan du aldrig bli min
för aldrig kan jag, och aldrig ska jag
träda in i ditt skinn.
och det här är vad som äter mig,
helt och hållet ska vi aldrig smälta ihop.
och det här är vad som äter mig,
att din hud är doppad i honung.

i need you to need me back.

jag vill inte suddas ut. jag vill betyda något för dig. varför vet jag inte. solen skiner utanför fönstret. satt på en sten och drack kaffe ett litet tag. nu ligger jag i soffan igen. jag får för mycket tid över till att tänka när jag är själv på det här viset. imorgon vill jag må bättre. och jag vill fylla min helg med skratt och vänner. mest skulle jag vilja gå barbent i en varm stad. men man vill så mycket här i livet. musik är så fint. nästan så det blir jobbigt ni vet. för det spelar ingen roll hur många gånger man lyssnar på en viss låt. den slutar aldrig vara fin så man vet liksom inte vad man ska ta sig till. nu ska jag måla mina naglar i en vårigt grön färg. och oj va jag skulle vilja köpa mig sisodär 10 par skor precis just nu. i sommar ska jag vara hippie fullt ut, ja, jag ska nog låta min lite svartare-lykke sida vila sig inför hösten. men lykke i lurarna ska det fortfarande få vara. och i maj blir det livé, och på peace and love också. wow så fint. nu ska jag kika lite film och dricka té. har gjort lungröntgen idag. får se hur den visar sig att vara. hejhopp

när jag är med dig blir min röst så gäll

får jag gå precis så nära att min axel stryker vid din arm?

was looking for a place to hide away.

nej. jag vet inte. min spirande vårglädje har liksom lagt sig. kanske för att våren aldrig kom och jag är trött på det här. mår inte så bra. känner mig lite sådär nedstämd igen. trött på trötthet. trött på att känna sig sjuk. trött på värk. trött på ledsamhet. trött på saknad. trött på längtan. sova är det jag vill. men kvällssolen värmde faktiskt. ltie sådär i hjärtat ni vet. vet inte hur det blir med allt. veckorna rullar på och nu börjar allt fint rulla in. men jag känner det inte. och jag saknar men är arg på samma gång. så ja, vi får se hur det blir med allt. saknar förra våren ibland. hur saker och ting var då. fast egentligen har jag satt mig i exakt samma position den här våren också. hur fan gick det till. fan. godnatt.

i want you, i want you so bad.


hade en megafin kväll igår. en klasskompis och kär vän fyllde hela 25 år och ställde till med storkalas. och wow vilken helkväll det blev. superlyckat. och jag och min tette dansade på och höll låda, precis som vanligt, som det ska vara! nu är jag död, trött, ledsen på vädret och på annat. har en låg-dag idag. allt känns mest drygt och jag är ledsen på folk jag tycker om. har pratat lite snabbt i telefon med en människa jag tycker är fin fast jag inte borde. och jag längtar men ändå inte. undrar hur allt kommer bli. nu ska jag fortsätta lyssna på the beatles som stått för dagens musik-sällskap.har suttit lite på min kattvind och funderat idag. funderar på att göra det oftare, ett fint funderar-ställe va det!

if i fell in love with you.

men saker är fint. tillexempel som att det bara är två veckor kvar till håkan-konserten och jag då kommer vara typ komplett lycklig för en kväll. och att vara ute och gå i vårluften är fint det med. det som inte är fint är att de känns som vissa saker har förändrats när det gäller vissa människor. alltid krångel och man känner aldrig riktigt att man betyder något. fast det vet man att man gör. men äh, svårt att förklara. jag vill mest lyssna på säkert! hela tiden. och på the beatles nu efter att jag kollat på finfina across the universe två dagar irad. och lykke vill man också jämt lyssna på. och håkan såklart. men ikväll saknar jag folk jag tycker om. hoppas på något sätt att dom saknar mig med. snälla kära, skänk bara sverige lite mer sol och några grader varmare. då kan jag gå runt i alla mina fina kläder och bara va glad för absolut ingenting. sluta tänka på annat och bara köra. köra slut på mig i skolan och bara ha kul när man inte är där. inte tänka på annat skit. inte sakna, inte längta. men snart befinner jag mig i den där andra staden igen för några dagars häng. har känts bara bra och fint. men nu vet jag inte längre. det ska alltid bli sånt krångel. kan aldrig bara vara lätt. men imorgon kommer bli bra. jag ska slå min glitter-klackar i taket. puss och godnatt.

don't let me down.


det här med att göra val, oavsett stora eller små är alltid något som har bekymrat, stressat och skrämt mig. känslan av att vad man än väljer kommer man ju missa något annat. hur ska man någonsin kunna slappna av i det val man väljer att göra och sedan njuta av det valet istället för att tänka på vad man annars hade kunnat uppleva. jag vill så mycket men gör så lite. visst till en del för att jag helt enkelt bara är lat. men också för att jag ständigt är rädd för att känna att man gör fel saker. just för att jag under snart två års tid har funderat på om jag verkligen befinner mig på rätt ställe. jag menar, bara alla saker jag vill ha för mig under sommarn, men sen har jag egentligen ingen aning om vad jag vill. jag vill åka på peace and love och way out west. jag vill ha svenska sommarnätter med allt som dom brukar fyllas med. jag vill fira midsommar på samma sätt som förra året och jag vill spendera en längre tid i barcelona. jag vill komma fram till saker. och jättemycket vill jag till N.Y! och så vill jag ju faktiskt dansa. det vill jag. men jag vill skapa också. lära mig sjunga. skriva texter, skriva lyrik. göra något som betyder något, iallafall för mig själv. och egentligen borde man väl njuta av att alla dessa tusen möjligheter finns. men det gör mig alltid mest vilsen. dumt dumt. och det kommer nog aldrig bli någon ändring.