on my knees in a faceless crowd




allt kan ändras så fort. tankarna kommer över en och sen sitter man där. funderar. försöker komma fram till vad man gör här och vad man vill görs härnäst. där kan jag stanna i evigheter just för att jag aldrig kommer fram till nå vettiga svar. jag vet inte, jag bara vet inte. ingenting... vad ska jag göra? hur ska jag hinna? hur gör man? hur är saker och ting liksom möjliga. sen kan jag inte heller glömma. kommer jag någonsin göra det? va enkelt allt vore om man kunde glömma.. välja det man ville glömma...
i'm a joke, i'm fool.

godnatt. (att ens kära mor spontant-köpt blommor till ens rum gör en lite glad!)





uppsala och valborg nästa.

yes. dagen var först sådär. fick dryga nyheter i skolan och lite äcklig stress spred sig i mig. pratade dock valborg med vänner i skolan och med vänner hos louise, därav lite pepp! sen blev det frissan klockan 17.00 där jag blev kvar efter stängning då vi jämt pratar alldeles för mycket men det var mega-trevligt!! och nu är man alltså nyfärgad och har underbart fint jätte-rött hår igen. yay! nu ska jag försöka bli av med en mindre psykologi-uppgift för att sedan fippla lite på rummet och sedan sova! tror by the way att samhäll B kursen kan anses avslutat nu, puh!

imorgon vankas valborg och uppsala och jag ser riktigt framemot det, gud, ge oss bra väder. ska ha sköna park-hängs kläder och bli nog även en hatt på sne. jag ska dricka öl och bubbel, äta jordgubbar och annat mys-lyx! kommer bli mega. 10.00 går bilen som min syster så snällt skjutsar upp några utav oss i. får se om jag blir kvar i uppsala över natten. beror på. får se vart de leder. helgen kommer iallafall sedan bestå av sömn, PLUGG och gärna härligt väder och därav underbart häng med vänner. träning måste knökas in också då de inte är någon balett lördag-söndag.

pussis, ha en grym valborg allihop. va rädda om er!

idag:





har jag trippat runt i min fina blommiga kjol, en blå rosett i knuten och nätta små svarta skor som gjort att jag trippat fram på tå. underbar känsla!





och den här LP:n har gått varm i gramofonen. min nya mysiga svarta matta skymtas även på bild!



nu; lite plugg. puss och godnatt. tack för idag!

studenten-09!!

kom på att jennifer tog lite bilder för cirka månaden sen när våra studenmössor kom och vi partajade loss i skolan när vi provade dom för första gången! helt sjukt att man om mindre än två månader är klar. efter 12 år i skolan, vareviga dag så är man bara klar. sådär liksom. den 12 juni kommer komma och sen är det över. jag har de senaste dagarna dock börjat tro, tro på framtiden och på de saker jag vill göra de kommande året. det finns inget som säger att just jag måste börja plugga på en gång, för att sedan va klar i bra ålder för att börja jobba och träffa min livs kärlek och skaffa barn. nej, det är inte jag. jag vill inte, iallafall just nu, hålla mig inom normerna. nej, och det känns fint! tiden fram till studenten är ju som ni kanske fattat körig. har hur mycket plugg som helst kvar för att få ta studenten, sen vill man hinna leva, träffa vänner var och varannan dag och komma in i den rätta studenstämmningen. måste kolla upp min kalender och ta tag i en klassfest i mina egna händer. ja hej studenten-09! jävlar va bra allt ska bli!


maria, jag & jennifer + maria, carro & jag.
mina fina, också nyaste vänner som jag fått tack vare kunskapsgymnasiet. dom som fått mig igenom dom här tre åren, tack för allt. ni är fina som snus och vi har haft fina år ihop. (cornelia saknas dock på bild)

ser framemot torsdag!

jag har precis avnjutit det senaste one tree hill avsnittet med en stor kopp grönt té och en skål med broccoli! det satt fint i kistan. nu ska jag försöka få lite plugg gjort och sedan cykla ner och möta syster på gymmet. varken mer eller mindre.
 
att hoppa gatan fram med en fin vän som Louise är inte fyskam!

måndags-mys borde bli det nya svarta.

 
för att jag gillar måndags-mys. jag gillar öl. jag gillar uteserveringar. jag gillar framförallt öl på uteserveringar. jag gillar våren. jag gillar att alla träd har börjat blomma och att allt förvandlats till grönt utomhus. jag gillar min prickiga klänning jag bar en kväll som denna. jag gillar hattar och rosetter. jag gillar mina vänner, dom är fina som snus. kvällen var fin som snus!

nu ska jag sova. tack för ikväll. haft en skön dag trots lite av det och det och allt. upp 9 imorgon. ska spendera timmar i skolan och få saker gjorda. jag ska träna och ja, sen får vi se. på onsdag ska jag iallafall till frissan och färga håret, yay! sen väntar valborg och uppsala på torsdag- mega. pussis

i've been replaced by you before

nu har separation road gått på repeat i timmar medan jag försöker plugga i soffan. man får så vackert ont i själen av anna. hennes röst och hennes vackra texter. just nu är det absolut bland det bästa jag vet. nu ska jag fortsätta med pluggandet för att sedan döda mig med lite träning och kanske buda hem ett plommonstop på tradera. kvällen kommer antagligen bjuda på uteservering med fina vänner. tänk så fint man kan ha det en helt vanligt måndag såhär i slutet på april. jag drack kaffe på altan med min kära mor när hon va hemma på lunchen. det var fint det med. vi pratade om framtiden, om vad som komma skall och  vad jag vill göra. trots en liten ledsamhet i mig dagen till ära så ser jag ljust på framtiden. allt skulle kunna bli så fint, så fint. kanske ska man sätta sig och blåsa lite såpbubblor på trappen en snabbis!

- such a lonely soul.

Be careful with love


nej. jag har nu bestämt att försöka skita i människor som ändå bara gör mig ledsen och besviken gång på gång. och speciellt då dom människor som själva inte ens fattar vad dom gör mot mig men ändå ska kalla sig vänner. vad ska man med sånna så kallade vänner till egentligen? vad är dom bra för? dom trycker istället ständigt ner mig och jag klarar inte det. jag vill kunna vara glad för mig, för att jag är den jag är. och en dag kommer någon vara det med, någon som tycker jag duger som jag är. gör inte dom det, är dom inget att ha!


girlpower!


jag är trött. jag ska sova. och sova minst till klockan 11 imorgon. sen väntar massa plugg, döda mig med träning och sen får vi se. får jag mycket gjort på pluggfronten vore det fint med nått spontant-trevligt imorgonkväll med goda vänner. på en uteservering kanske om vädret tillåter. ja vi får se. danssugen är man också. saknar L.A gör man också en kväll som denna. och tänker mycket gör man också. blir det festival för mig i sommar ska det iallafall bli arvika. nu ska jag bara få med mig ett skönt gäng! riktigt mycket bra som kommer. kan bli galet. men sommarn känns långt bort. tusen saker fram tills dess + känna av studentandan. panik! och för det tredje eller va fan det är. hur orkar tidningar. först klagar man sönder Mischa Barton för att hon blivit slaffsig och gott upp i vikt och börjat klä sig dåligt. när hon nu har rasat i vikt, kanske just på grund av påhoppen, klagar tidningarna om möjligt ännu mer, att dom orkar! kan dom inte bara låta flickstackarn va. puss o godnattis.

grillat är gott

jag cyklar så fort att jag nästan blir svimfärdig. kom precis innanför dörrn efter att dragit på två röda med cykeln bort till ica för att köpa mig en ben and jerry's som jag nu ska mumsa på med en kopp kaffe, tv:n och ett försök till plugg. ja, pluggångesten kom över mig och jag fick för mig att jag var värd glass efter balett exakt hela helgen! till och med imorse drog jag mig upp efter 5 timmars sömn och lite mycket alkohol. men visst. tjockis-ångesten sätter väl in senare. vi får se hur det kan lösas. blir kanske lite träning..... eller inte! ska plugga nu. chilla. mysa. sen sova. har studiedag imorgon!!! yay. sova ut är jag banne mig värd då jag vart uppe halv nio hela helgen. pussis

har inte direkt några bilder.. det är så trist tycker jag. bara text ingen bild.

underbara vår!!

nej. haft jobbig balett i sthlm men vad gör det med detta undebar väder utanför. nej. nu drar jag mig mot amandas innegård med rosé och sopbubblor som sällskap. vi ses där mina kära vänner! sen får vi se vart natten tar oss. puss då

JAG ÄLSKAR DET HÄR!!

TIME STILL EXIST!

jag har så ont i bröstet.. det ligger tungt över min andning. antingen ska jag sova på momangen nu. eller plocka lite på mitt rum. eller plugga lite. eller både och. klockan har iallafall passerat midnatt vilket betyder att det nu är den 24:e och min älskade mor fyller år!!! upp runt 06.30 imorgon för att frukost tillsammans. så kanske lockar sömnen mest? men kommer nog ändå inte kunna sova. jag kräks av att tänka på allt jag har att göra. hur mycket tar ni för att skriva typ... ett psykologi B arbete? he he. nej skämt o sido. fan i helvete! jag vet inte. jag vet bara inte.. ge mig en fin helg och ork till det som behöver orkas med. ge mig en glimt av att allt kommer lösa sig och bli bra, då ska jag orka. promise!

just nu är jag mest trött. och har ont. och ledsen på min pappa.
men älskar min käre mor. vad vore man utan sin mamma?

ge mig sol och rosé drickandes på någons innegård lördagkväll tack!
hej så länge. förlåt för allt.

i make a brand new start of it





- hultan-08 och oj vilka sugenhetskänslor angående festival i sommar man får!!!
måste nog bli en iallafall..
ja, idag fick jag mina framkallade bilder från två engångs-kameror i hand. mega kul! då fanns bland annat de fyra bilderna ovan med. annars inte mycket. är mest trött. stressad över plugg som jag inte tar tag i. jag vill bli smal. sova. få plugget klart. njuta. inte ha ont och inte bli besviken mer. ledsen är jag också. ledsen på min pappa.. man slutar aldrig förvånas så att säga. "in other words, hold my hand."

come fly with me

just nu lyssnar jag på The Smiths Unhappy Birtday och tycker den är föträffligt fin, självklart varvas den med Anna Ternheims vackra Frank Sinatra covers som jag helt ärligt kan säga är bland det vackraste jag faktiskt vet. jag tycker att det är riktigt jobbigt att vara trött på det sätter jag är nu förtiden. att vilja göra saker men att ligga i soffan då det är vad man orkar. har ont nästintill överallt på så himla konstigt vist. trött är jag. helgen skulle kunna bli så himla fin, hoppas, hoppas. hoppas även på att min ork en dag ska komma tillbaka. har saker att ta tag i, inte bara jobbiga saker som en hel oas med plugg utan vill även ha ork till att ta tag i saker jag älskar. imorgon ska jag plugga järnet och få saker gjorda i skolan för att sedan döda mig på gymmet. sedan väntar inhandling av matta och kanske en kvälls-té med linnea på golvet för helg-planering, we'll see. nu ska jag somna (hoppas jag..) för att kunna ta mig upp klockan 09.00, steka mig några ägg och sedan rulla ner på cykeln till skolan med lykke och veronica i öronen. puss då.

från i fredags när jag blev firad av min finaste vänner. dom är så förträffligt fina och jag fick förträffligt fina paket. av gänget på bild blev det hela i ett enda gosigt mintgrönt tema bestående av en mintgrön klänning från cheap monday, två förpackningar med sopbubblor. även kort och inslagningen av paketet gick i min för tillfället favorit-färg. den jättefina ballongen på bilden blev även den min.

av fina linnea och fina jessica blev det något annat, även det väldigt fint.

ett rebus behövde lösas för att paket skulle bli mitt. isabell+jessica+linnea+veronica+uppsala=15/5. GREAT!

åh. ni förträffligt underbart fina. (ja, jag har ett nytt favorit-ord!)

allt var så fint och bra och jag måste få slå ett slaf för mina vänner!!

jag och min kära pluttiga shirin.

camilla och louise. bland dom bästa jag kan tänka mig!

och för att inte glömma the one and only amanda "paddi" larsson.
puss på er alla.

fin helg

har precis firat mig själv en sista gång genom chokladbollar i sängen och anna ternheim ur högtalarna trots att det är ett dygn sen man slutade fylla år. tyckte lördagen gick lite för fort så ja, va gör man inte. den va fin, lördagen alltså och väldigt, väldigt bra tack vare fin familj och fina vänner. men för fort gick den, på många sätt och vis. man blev iallafall väckt med favvo-tårtan och fina paket på sängen. sen blev det firande genom brunch innehållandes allt från omelett till pannkakor med gudföräldrarna, sofie och lillan på besök. fint. man bjussades ju på underbart vårväder min dag till ära.

sen bar det av på studentkryssning och jag har haft det riktigt, riktigt kul måste jag medge. en aning skeptisk var man ju. men allt i onödan- allt som allt ett mega-dygn tack vare mig och mina vänner, vi har det så fint tillsammans! puss på er och puss på sömn. här ska sovas.behöver få mycket plugg gjort den kommande veckan + jobbar måndag och torsdag, sen måste smal-målet sättas in igen, så hej träning! sthlm onsdag, fredag, lördag- till helgen vankas firande av mor och vårgalejj. puss då (bilder dyker upp inom snar framtid)


19 år


B-DAY GIRL!!

nej. nu har tiden gått sådär fort igen. sådär så jag inte har hängt med. veckan har sprungit förbi och jag kan inte fatta att fredagen redan är över. hemma pretty tidigt. men känns bra. hade en jättefin kväll med tjejerna hemma hos mig, åt lite småplock, drack bubbel och jag fick så fina presenter. tack kära ni! nu ska jag sussa. oj vad jag ska sussa. för att sedan bli väckt med tårta, sång och paket om cirka 8 timmar. sen gäster över på brunch för mer firande. sen.. klockan 3 bär det av för mig, en del av mina vänner och massa andra studenter. yes, studentkryssningen är här! ska fan se till att det blir bra. haft en fin fredag. kommer ha en fin lördagsförmiddag. sen väntar firande och fest hela lördagkväll/natt +  in på söndagen. hoppas man orkar plugga söndagkväll när man är hemma igen.

puss på alla ifall jag inte hinner skriva något imorgon. update på söndag.
19 år. helt stört. vart tog åren vägen?

tonight

underbart vårväder. sovit middag. grillat med familjen. ätit ute. nu väntar champagne-firande av moi med vänner hos mig. sen väntar natten och galejj! mega-yay! nu kommer brudarna, så ha en underbar fredag-kväll!!

Pussis

breaking it up

mår så konstigt, så konstigt. min kropp mår så konstigt. vet inte vad jag ska säga mer än det för känslan går inte att beskriva. jag vill va pigg och må bra, jag behöver det, det är så mycket som händer just nu. massa plugg att orka med. men också massa roliga saker. jag fyller ju hela 19 år på lördag!! så imorgon blir det champange och förfest hos mig med vänner för att sedan gå ut. sen väntar vanlig födelsedagsfrukost på lördag och sedan brunch med vänner till familjen, mega-mys!

sen väntar ju studenkryssningen, yes, det kommer bli lite firande av mig där med, det blir nog bra allting! missar ju dock baletten hela helgen. hoppas jag orkar döda mig på gymmet när jag kommer från kryssningen söndag.

jaja. imorgon vill jag må bra. det kan bli en fin dag! ska få saker gjoda i skolam, hoppas på bra väder. hem och småstäda, fixa fint. färga hår, hitta nått fint att ha på sig och ja.. ni vet. så, allt blir bra om jag får må bra!  tänk att man blir 19 år. helt galet....

there's nothing cool about you at all.

nej, fick fly upp till rummet för att inte börja käka på nått då kvällssuget sätter in och hårdkörningen började från och med idag. till frukost blev det champinjon&avokado omelett, till lunch blev det en parmaskinks-sallad, utan pasta of course (den avnjöts även nere på kajen med papi som sällskap då han flyger över till staterna/las vegas imorgon och blir borta 2 veckor framåt..) sen, efter att man kom hem från ett body pump pass, 16 minuters lyx i solariet och cykelfärd fram och tillbaka från gymmet (blev även cykeln till skolan, love it!) så bjöds man på vitlökstekta champinjoner och kassler. ja, nu jävlar är jag igång!! imorgon väntar 3 timmar balett i sthlm after school. så ja, flydde alltså upp till rummet med en kopp grönt té för att inte ge vika för en macka. nu väntar typ en timmas plugg, måste, måste få klart minst en sak. sen väntar sängen. pussis

småbitter.

påsklovets dagar har verkligen runnit iväg. känns sådär. jag sitter i sängen och är lite småbitter. dagen har vart fin, även kvällen med mys på verandan. men sen blev den dryg. eller ja, ganska mycket senare blev den dryg fast egentligen inte så dryg. men jaja. nu ska jag sova. sova till 12-tiden ska jag göra. sen har jag massa plugg att stå i så blir en hemma-dag. men tillåter vädret blir det ju självklart plugg ute. idag har solen vart framme hela dagen vilket jag firat med promenix ner till kajen för glass och kaffe med amanda och shirin. suttit ute och myst med rödvin och öl på kvällsningen och ja. fint liksom. men jag vet inte. mycket om och men, tankar och funderingar och skit nu. veckan som kommer... massa plugg, bantning startar, träna aset av mig, sen väntar firande av mig på fredag då min födelsedag infaller på lördag! och då bär det även dagen till ära iväg på ett dygns studentkryssning! pusshej så länge. sovtime.

puss och godnatt.

 
långfredagen betydde galejj och kvällen börjades hos mig med öl, vin & drinkar i sällskap av linnéa, lange och syster. jag hade en fin grön sidenkjol på mig kvällen till ära.
 
de va passionspel som gällde med bärs och järn!
 
pose:ing och köp av järn
 
dance dance dance

if...


Having troubles telling how I feel but I can dance, dance and dance
Couldn't possibly tell you how I mean but I can dance, dance, dance

my heart still beats for you

annas vackra stämma strömmar från högtalarna. jag ska sova. sova tills jag vaknar. sedan ha en fin fredag innehållande att få saker klara och inskickade. cykla vill jag göra. promenera vill jag göra. jag vill ha fint väder. köpa en stor vit t-shirt med en ficka på bröstet och jag vill lyssna på annas cover av new york, new york som hon gör så fruktansvärt fint. sedan ska jag förtwista framåt kvällsningen med iallafall linnea, hemma hos mig. dricka öl och vin. lyssna på bowie och the beatles för att sedan ge oss ut i natten. dagen har vart bra. fått saker gjorda. vart med min syster. gymmat och skämt bort mig med 20 minuter i solariet. jag har haft hatt på mig och påskägg i öronen gjorda av min kära mor. jag har ätit och långfikat med underbara vänner för att sedan avsluta denna skärtorsdag med tv:n, mor, per, kaffe och likör. fint. nu. sova somsagt. puss. ps. mitt hår har växt. yay.

ps igen. tror en vän är besviken eller kanske arg eller kanske ledsen på mig. vad vet jag. känns som att hon inte vill prata med mig. borde kanske tas tag i imorgon.


spenat+vitlök =omelett!

jag har det bra, en aningen segt. men bra. sitter vid köksbordet och försöker plugga. syster lagar för tillfället omelett till lunch och kaffet har precis kokat klart. sen blir det mer plugg, sedan gym och solning. sen får vi se. jag och några vänner är lite sugna på badminton! he he. vore egentligen kul att göra något ikväll sen men blir nog att försöka plugga mer för att sedan bara sova... imorgon väntar en skön dag med galet galejj på kvällen. jag och linnea ska ses i tid för att riktigt komma in i stämmning. jaja. inge mer nu. back till historia-plugg. pussis.

-öl i barca.. det är gott de...

den där staden....

nej. har inte kunnat somna än. fastnade framför facebook pratandes med lin, en äldre dansare från copenhagen och är också den som ordnar alla workshops jag åker på i danmark. vi pratade om L.A, om min framtid, vad jag vill, vad man känner för den staden och ja.. hon bara satt allt i ord.

"When you are there everything feels possible despite the fact that there´s a lot of dope dancers around you. But actually that just inspires you. I love the drive you get when you are in L.A. It´s like you can accomplish anything you want to. It´s right there in front of you right? And for a girl in your age, the feeling must be even stronger. So I can only say DO IT DO IT DO IT. TRY, GO FOR IT!!"


att skapa

barcelona var najs. riktigt bra. tog grymma dansklasser, galejjade lite och drack en massa san miguel. riktigt, riktigt inspirerad blev man och man kunde inte heller sakna L.A mer än nu. försöker skapa, vill känna kreativitet. vet vad jag vill. men det går inte. tror jag vill till L.A direkt i höst ändå. eller jo, det är det jag vill. vill dit så snabbt som möjligt. helt jävla sjukt va bra dansare det finns, jag måste få vistas omkring dom. åh. ja. inte mycket mer än så. något som grubblar inom mig och skapa kan jag inte så ska sussa istället. har vart död sen hemkomsten igår. lovet kommer gå äckligt fort förbi och kommer snart börja spy över allt jag har att göra. allt som jag skulle vilja fixa, göra, orka ta tag i. skapa, plugga, ta körkort, fixa jobb och cash, träna skiten ur mig och bli nyttig igen, men framförallt skapa. dansa, dansa.....

sthlm imorgon med mor och syster. sen ah. vet inte. hejdå.
nej ....

off to barcelona






nej. nu är naglarna gula och inpackningen måste sköljas ur. sen ska det sista packas.. så ja. hare bra hemma i sweden liksom. hemma igen på måndag. då vankas en veckas påsklov. galet najs!!

puss babies.





popcirkus.


me and my cutie-cutie limpie-pimp!
mår sådär. ont lite överallt för att vara exakt. konstigt värre. men är dock nöjd ändå. dom som missade pop cirkus ikväll gjorde a big mistake. fina, fina lykke va där, och underbart balla the sounds, finns det nån ballare än maja? så peter, bjorn and john på det. superfint. sista gången för denna säsong tyvärr-
ett jäkla pang-program.

nu har jag lite att ta tag i. ska lägga i inpackning i håret, måla naglarna gula, packa, duscha, hämta anna på centralen klockan 22. bilen går 04.00 till skavsta imorgonbitti... så, hej så länge.

första april.

1:a april och solen skiner! underbart vårväder och vad passade då bättre än att ha sin invigningstur när det gäller cykling till skolan. att rulla ner för backen med solen i ansiktet och lykke i öronen, ja det var fint. trots tröttheten liksom. så åker man med bilen mot skavsta kl 4 inatt för att sedan flyga mot barca runt 8-tiden. åh, det kommer också bli fint. sen väntar ett påsklov med, förhoppningsvis, fint väder, familj, vänner, plugg (lite  tyvärr men ska bli skönt att få saker gjoda), lite galejj och ja, bara massa fina saker. nu ska jag skriva en psykologi-sak sen äta lunch klockan 11.

puss. har fortfarande dans i huvudet. kanske blir lite korrande i eftermiddag, vi får se, plugga måste det bli och kolla nyta oth-avsnittet som så retligt ligger och väntar på mig.

jag fick kämpa länge för min dröm.

så har man ikväll än en gång blivit påmind om varför man älskar att dansa, tack, tack, tack! allt bara kom över en, känslan, kärleken, passion. det är ju därför jag gör det och också älskar det. fint. kunde inte se framemot barca mer. saknar L.A något fruktansvärt dock. snart så, snart...
snart kommer det vara mitt så länge jag vill ha det så-