ISABELLEN!

     
   
Ellen , det är den 28:onde, och vi är inte tillsammans. Vet att allt blivit så konstigt mellan oss, men du ska veta att dom minnen jag har tillsammans med dig kommer jag aldrig glömma. trots att vi bara känt varandra i ca två och ett halvt år har vi upplevt mer tillsammans än vad vissa vänner inte kommer göra under ett helt liv. Men du ska också veta att jag vill inte tillbaka till hur de va förut. jag vill att vi båda ska kunna utvecklas från de här, då kommer nog vår vänskap kunna bli djupare och vara föralltid!

Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me, I am small and needy
Warm me up and breathe me

Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness



Breathe Me

Help, I have done it again
I have been here many times before
Hurt myself again today
And the worst part is there's no one else to blame

--

bara för att man lätt glömmer gamla roliga godingar ;
Justin Timberlake - Cry Me A River (stört bra låt som fan inte får glömmas)
'N Sync - It Makes Me Ill ( ja va fan gör man, jag gillade dom, hehe)
Toni Braxton - Another Sad Love Song (på den tiden Braxton var fet)

Another sad song

Jag har inte känt mig så säker på länge, säker på vad jag verkligen vill med mitt liv, varför jag är här.  Jag älskar att dansa, då är jag också gjord för att dansa.

Att få möjligheten att se och verkligen förstå Misha Gabriel under två dagar här i Sverige var ett privilegium. Jag måste helt enkelt ha utvecklats en hel del sen jag var i L.A i somras och tränade för honom första gången. Jag var en för dålig dansare för att kunna förstå hans kunskaper, hans geniala musikalitet, hans helt egna stil som ingen annan gör som honom. jag var helt enkelt för dum och dålig för att kunna se vilket geni han verkligen är- Det är svårt nog att förklara för folk som dansar men aldrig tagit klass för misha hur bra han egentligen är, ännu svårare att förklara för folk som dansar och tar några få klasser i veckan för att de är kul, hur omöjligt som helst att få er som inte ens dansar att förstå hans talang när jag, som ändå satsar på att bli professionell dansare, inte kan förstå. Visst jag kan berätta om hans "meriter". Han är endast 19 år gammal (fyller 20 i maj) och kan redan skriva i sitt CV att han under 2003 turnéerade med Aaron Carter efter att ha blivit handplockad till de av Brian Friedman, han har korieograferat låten Cry Me A River tll Justin Timberlakes pågående turné futuresex/loveshow. Han är själv med i Janet Jacksons pågående turné vilken han även korieograferat lite till, han har korieograferat flera av Omarions videos och framträdande, han medverkar i Omarions video till låten Ice Box MED MERA.. Sen han var riktigt liten har han tillhört Marty Kudelkas och Brian Friedmans "barn" Båda dom har trott på Misha sen han var riktigt ung och hjälpt honom en hel del. Marty & Brian är två utav världens bästa dansare, både runt 30 års åldern, så dom är liksom den tidigare generationen och Misha tillhör den nya, den kommande generationen, och det är helt sjuk vilka bra dansare som ingår i den generationen nu. Däribland Misha som jag anser vara världens bästa dansare, han är den bästa dansare jag någonsin sett, och då tack vare att jag var i L.A en månad i somras med två av Sveriges bästa dansare Jennie Widegren och Alvaro Aguilera så har jag sett en hel del bra dansare , jag lovar. men aldrig sett något liknade Misha.. Kan inte ens tänka mig att vila ögonen på någon annan som dansar, inte efter att ha tittat på honom, man kan liksom inte tro att de man såg under måndag och tisdag var sant, de kan inte vara verkligt. Känns liksom nu i efterhand som att jag lika gärna kan ha sett en rosa, flygande elefant, SÅ OVERKLIG ÄR DEN HÄR MÄNNISKAN..

nej asså, va håller jag på med. Man kan inte förklara Misha i ord, han är för bra för de, för bra för allt jag har skrivit här. Det räcker inte att berätta hans meriter, ni kan ändå inte förstå, det räcker inte att säga att han är underbart bra och att jag älskar honom. Dom orden är långt ifrån tillräckliga. Ni kan inte förstå.
När han dansar är han musiken, både beatsen och rösten i låten. han har sådan passion när han förmedlar sin dans att jag kunde inte hålla tårarna inne under klass.

Jag ringde min danskompis Ellen ,som inte medverkade på den här workshopen med Misha, igår efter den sista klassen för att försöka förklara vad jag kände och hur underbart de hade vart att dansa och inspirerats av Misha, men jag fick inte fram några ord. Jag bara stammade, jag kunde inte hitta orden som kunde beskriva honom. Så lika bra att jag slutar upp med att försöka förklara för er, det går inte !
HAN ÄR EN OVERKLIG GENIALISK DÅRE , en sådan som man inte trodde fanns. 
+ snygg är snorungen också. haha ^^,

men jag vill iallafall tacka, för de här dagarna har fått allt att klarna upp lite mer. fortfarande är jag lite splittrad när jag funderar på vilka vägar jag ska välja att vandra, men vet iallafall vad jag vill, vet iallafall delar av mitt mål. Nu bara måste jag tänka ut resan dit, för i slutändan är de ju resan till målet som har vart värd allt. Det är ju under resan till ditt mål du får uppleva allt, lära dig saker och ting, utvecklas och mogna.
MEN NU VET JAG VAD JAG VILL!!! , kan inget annat, vill inget annat. så låt mig må bra, för då jävlar kommer jag att lyckas. jag ska må bra, jag ska ta mina chanser, jag ska sluta se ner på mig själv, jag ska sluta tycka illa om mig själv, jag SKA lyckas !  

There most be something like magic

inge tvivel, just nu vet jag exakt vad jag vill ! hur ska jag komma dit? ska absolut inte vänta på att någon ger mig några chanser, JAG SKA TA ALLA CHANSER!

vi svenskar måste så lära oss de, alla pratar om att nej men jag fick aldrig chansen , vaddå? som om den skulle komma och knacka på dörren. Nej, det krävs himla mycket slit och att man tar sin chanser och möjligheter och gör något av dem.

måndag, tisdag. BÄSTA PÅ LÄNGE!! , varför? kommer imorgon, måste sova nu.
ååh, L.A -love of my life.
Misha, don't go. I want to go with you .
Hands up for the best dancer in the world  ; MISHA GABRIEL!


""In your dreams you can be whatever your heart desires. So if you really want it you need to focus, work hard, and change those dreams into reality"

I'm sorry

men bara för att jag orkar inte blogga just nu .. har ingen lust till att skriva, aldrig känt så förut..

You Call It Madness, But I Call It Love

Next episode: You Call It Madness, But I Call It Love
Just when you thought all the pre-prom drama was over, then came the actual prom. Find out what new troubles unravel and most importantly the answer to the question that has everyone puzzled: What will be of Peyton now that psycho Derek is back?
Airs: Wednesday April 11, 2007

VARFÖR, VARFÖR?! 7 hela jävla veckor till man får alla svar. .det går inte, jag klarar det inte.
Nu blir jag besviken på dig ; USA !!!

TOPP-3

just nu.

- topp-3 ;album
1: Fall Out  Boy - Infinity On High
måste liksom bli den i topp just nu. det här kommer så bli en klassiker. vilken produktion, helt oslagabart. sen gör de ju inte saken sämre att de endast är 24 dagar kvar till konserten!!!!
2: Panic! At The Disco - A fever you can't sweat out
jag kan tycka att det här är ett album man måste ge lite tid. men snälla se till att skaffa dig de ochs edan ge de lite tid. för det är så värt de. gud vilket album säger jag bara. vilka låtar, vilka killar.
3: Ray Lamontagne - Til the sun turns black
har sagt de förut men säger det igen. skaffa dig det här albumet, ett måste i samlingen. Alla låtar på hela albumet är faktiskt underbara. Perfekt mys/depp/slumra-musik! han har talang, PROMISE

- topp-3 ;låtar
1: Panic! At The Disco - The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage
2: Panic! At The Disco - Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off
3: Panic! At The Disco - London Beckoned Songs About Money Written By Machines
(oj oj, de vart visst bara låtar från dom, men det är som sagt bara just nu+ att jag har så många fler favvolåtar, när de kommer till låtar räcker liksom inte topp-3. hehe)

- topp-3 ;tv-serier
1: One Tree Hill - FÖRVÅNAD, någon? haha. Nej men ok, jag är beronde, finnsi nget någon kan göra något åt det. Vissa kallar mig nörd, vissa kallar mig proffs. välj själv, I DON'T CARE! för jag älskar det, de gör jag verkligen... Ibland undrar jag hur lång tid de kommer ta innan de tar över mig, HELT!
det som jag älskar mest är att i varje avsnitt är det alltid en massa ;I didn't see that coming. du vet aldrig va du har att vänta dig. och säsong 4 blir bara bättre och bättre HELA tiden. jag menar avsnitt 15, Prom Night At Hater High, hur bra va inte de.. nu har tydligen USA något psykat sändningsuppehåll till April, vet seriöst inte hur jag ska klara mig. annars är säsong tre än så länge min personliga favorit säsong med avsnitt som 13, The Wind That Blew My Heart Away,
och 316 , With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept, kan inte säsong tre vart ett misslyckande. I LOVE IT AND I'M ADDICTED !! it's a part off my life
2: Vänner - Ärligt, har det skapats någon bättre serie, (då jämför jag den inte med oth, för de går faktiskt inte) jag menar den höll i tio raka säsonger och hade hållt till idag, de lovar jag. men visst, dom sluta med flaggan i topp och de är alltid bra. jag bara älskar vänner, de får mig alltid på gått humör och när jag blir rik ska jag så köpa alla säsonger-boxarna! ett av mina personliga favorit avsnitt är; the one when Joey speaks French. Sen sista avsnittet någonsin, the last one, är ju en klassiker. vänner är bäst, vänner är fest!
3: Sex And The City - Ja fan, det måste nog bli en annan klassiker på prispallen. man tröttnar ju aldrig på dom fyra brudarna och på den staden! hur många gånger har man inte sett alla dom avsnitten, men vad gör de, lika kul har man ju ändå när man tittar på det. Sista säsongen där är ju också en succé . alla fyra är hur snygga som helst. och hela baletten när Samantha har cancer och tar av sig peruken är ju hur grymt bra som helst. Carrie i paris, eller hur. hur vacker och hur snygga kläder har hon inte då. Miranda och Steve back together och Charlotte får sin "baby" tillslut. ååh , underbart.
bubblare; (jag älskar tv-serier) O.C , Grey's Anatomy, CSI, Buffy och Vampyrerna(en favvo jag hade som ung) , tredje skiftet (vet inte om de går längre, men gud så bra de va) sen älskar ju jag hundra höjdare och ett herrans liv men det är ju inte direkt tv-serier. men BRA tv-program. hehe ^^,



back to reality

oj oj, ååhh herregud. det är väl ungefär de ord som kan beskriva avsnittet Prom Night At Hater High. och tydligen ska One Tree Hill ha uppehåll i USA ända in i April, det går inte. förstår ni de, jag kan inte vänta till dess. jag som först va lite osäker och besviken på säsong fyra har helt bytt åsikt. Det blir bara bättre och bättre. helt enkelt -FINNS INGET BÄTTRE
fy fasiken vilket avsnitt de va, och vilket slut. hur ska de här gå. jag är orolig för dig Peyton!!!!

peytonnathanlucashaleybrooke

Ni är ju bäst tillsammans, kan ni inte bara fatta de!!

Prom Night At Hater high

åhh, bara för att jag precis har fått ner nya one tree hill avsnittet ; Prom Night At Hater Night , avsnitt 15 säsong 4. ÄNTLIGEN!
har knappt kunnat bärga mig för att man har sett olika promos och vet vad man har att vänta. nej nu måste jag kolla. Berättar sen om de va så grymt som jag har förväntat mig, en hel del ; I didn't see that coming- blir det nog iallafall ...

Chasing Cars.

Everybody wants to be someone's here
Someone's gonna show up, never fear
Cause here comes a regular
Call out your name
Yes, here comes a regular
Am I the only one who feels ashamed?
(Or the pain?)

O.C , season 4

...
När vi ändå är inne på tv-serier måste jag bara få säga att jag håller inte riktigt med alla som säger att O.C är så himla dåligt nu i säsong 4 bara för att Marissa inte längre är med. Jag tycker fortfarande det är mer än OK och jag tycker många av avsnitten i säsong fyra är sånna här "må-bra" avsnitt. dom är mysiga att kolla på . Så ja, jag säger nog ändå tummen upp för O.C -trots allt!
(och då har jag ändå aldrig vart någon riktigt O.C nörd)

FRIENDS

...
Bara för att jag är sjuk.. Ligger i soffan hela dagarna och ägnar tiden åt dom , vänner - friends.
Har kollat på säsong tio hela dagen idag , alltså den sista säsongen som någonsin kommer att komma.
Ni måste ju hålla med om att Friends är den bästa serien som än så länge skapats. Tänk att den kunde hålla rakt igenom i hela tio säsonger, inte många serier klarar av det. Jag vet inte vad det beror på men varenda avsnitt är ju klockrent. Jo visst, jag älskar One Tree Hill mer, men nej, man kan inte ens jämföra dom två serierna. Av Friends blir jag glad, det är liskom det bästa. man blir glad av att titta på det ! man kan se alla avsnitt om och om igen, man hittar alltid nått nytt med alla scener.
Jag saknar det så himla mycket, gråter alltid i sista avsnittet när dom går från lägenheten och alla nycklarna ligger på byrån. Gud, vad jag saknar det. Men samtidigt kanske de va bra att dom sluta när dom gjorde.
MED FLAGGAN I TOPP!!!!
Phoebe är nog min favoritkaraktär.. Eller, nej, jag kan inte säga någon speciell. Serien vore inte den samma om någon utav dem fattades.
Dom är liksom bäst tillsammans !

Friends & One Tree Hill - FAVORIT SERIER !!

Where I come from, having a dream doesn't make you smart. Knowing it won't come true ... that does.

....

Bara för att det är du och jag PETE om en månad...
vänta du bara !!

I see the girl I wanna be

varför kan jag aldrig bara förstå dina ord, våga lite på din ord.
Tro på att de du säger är sant.
varför kan inte dina underbart snälla ord få mig att tro på mig själv?
-----------
I see the girl I wanna be. Riding bareback, carefree, Along the shore
If only that someone was me. Jumping head first, head-long, Without a thought
To act and damn the consequence. How I wish it could be that easy
But fear surrounds me like a fence. I wanna break free
----------
snälla snälla Isabell, våga bara göra dete bästa utav det här nu.
va fan är du rädd för!! ?


Don't you cry tonight.

Det är inte hela världen , eller hur? Det får det inte vara...
jag klarar mig!

NO FEAR

Is my future online to?
you can't live in fear, life is about taking risks. NO FEAR

When I have to make a decision I always thinking about  that with every chose so many other roads are left unitravel and I want to drive those roads. In my car with the stereo on loud and the sun on my back, I can't  just choose one way, one road. Beacuse life is just a long journey that's made up of a million little roadtrips. We should be in that car with our friends and drive those roads.

sometimes I think I would need a guarden angel, an ANGEL OF FAITH
-
it's just life, right?

BÄST IDAG;

Sia - Breathe Me
Fall Out Boy - XO
Laleh - Hide Away
Fall Out Boy - Thriller
Jet - Look What You've Done
Sufjan Stevens - For The Widows In Paradise, For The Fatherless In Ypsilanti

TACK FÖR MUSIKEN! och du, tack för one tree hill också ^^,

Was looking for a place to hide away

I must admit that I been feeling so alone.
It's what I am, it's what I’ve been
what I’ve become

What I have is a weakness.  When the hell am I going to start fighting it?
I really don't know because, to tell you the truth, I'm scared.
I'm scared of living, I'm scared of where life wil take me.
I'm scared of what I might be able to feel,
and then not have the possibility to live it.
- I'm scared of myself
Out there, alone, I'm not sure I can trust myself



To much to hide.

http://www.youtube.com/watch?v=Xuh63SfaPWY 
kan inte vänta, jag ÄLSKAR er Fall Out Boy
20/3 , LOVELY

...

Bäst ikväll ;

Fall Out Boy - Carpal Tunnel Of Love
Placebo - Bitter End
Reeve Carney - Think Of You
Oasis - Wonderwall
The Replacements - Here Comes A Regular
Jem - Flying High
...




GOD NATT SVERIGE!!

Sad songs for dirty lovers

sad songs for dirty lovers - avsnitt 14 säsong 4 , One Tree Hill

Visste inte vad jag skulle ta vägen under tiden jag tittade på de, jag bara satt och vänta på allt hemskt som skulle hända, men sanningen är att jag tyckte hela programmet hade en sorgen känsla över sig. .Ska jag vara ärlig satt jag liksom och smågrät hela tiden.. hehe ^^, vet inte varför , för inte direkt A REALLY SAD EPISODE som avsnitt 13 säsong 3. Men ändå, och nu känns allt bara så hopplöst inför nästa program, hur ska detta gå liksom.. Kan inte vänta till på torsdag för att få se hur de går.. jag klarar det inte!!!!

Kan lova att de va en hel del ; I didn't see that coming i det här avsnittet.. jobbigt, men sant. det är ju ändå de som gör One Tree Hill så bäst. det är de som gör att de slår ALLA andra program.. no question about
it..

   


vet varken ut eller in, vad vill jag med det egentligen.. ? ah, hur mår jag, egentligen? ..

Don't look for your future in the past.

And you don't wanna be here in the future
So you say the present's just a pleasant
Interruption to the past
And you don't wanna look much closer
Cause you're afraid to find out all this hope
You had sent into the sky, by now, had, crashed
And it did because of me

LOVELY JUSTIN

 
Justin Timberlake - What Goes Around Comes Around
åhh förlåt Justin, nästan att jag glömde bort för en stund
hur underbart bra du är!Ska inte hända igen, LOVAR !!! ^^,
Fy sjutton vad han är snygg i den här videon. och Scarlett med för den delen.

Tågresan idag kommer bli en Justin-Tåg-Resa , bara för att de va så länge sen sist !

Think Of You

...

Do you music need to be so good, I don't know what to do,
I don't know where to go, becasue it's so wonderful
I love what you're doing Reeve Carney

Don't You Know Who I Think I Was?

---
Bara för att jag nu har detta Album i min samling!!!!
The Replacements - Don't You Know Who I Think I Was?

But I Do Love You ..

...

Åhhhh, snacka om att vilja vara där!!
Better off as lovers guys, .. ^^,

Right now.

ja, idag måste de ju bara bli att lista några Fall Out Boy låtar, har haft en riktigt "Infinity On High" (deras nya album) dag idag. Och mer kommer de bli under min tågresa till Stockholm. Fast då blir de nog bergis några gamla godingar från "From Under The Cork Tree"

Infinity On High:

Fall Out Boy - Thriller
Fall Out Boy - Thnks Fr Th Mmrs
Fall Out Boy - Bang The Doldrums
Fall Out Boy - Golden
Fall Out Boy - Hum Hallelujah

From Under The Cork Tree:

Fall Out Boy - Dance, Dance
Fall Out Boy - Get Busy Living Or Get Busy Dying
Fall Out Boy - Nobody Puts Baby In The Corner
Fall Out Boy - I've got a dark alley and a bad idea that says you should shut your mouth

Fall Out Boy

Racing through the city

...

Best friends.
Ex-friends till the end.
Better off as lovers,
And not the other way around.

Racing through the city,
Windows down,

In the back of yellow checkered cars.

It can be the best thing in life

Bara för att dansa kan vara helt underbart, bara för att det ibland kan vara det bästa som finns.
Ibland..



Särkilt med dig Ambra!

Right now.

oj oj, måste bli två låtar idag.

India Arie -Wonderful , bara för att den gör mig glad, inte mycket som kan göra det, och för att Ambra har gjort världens underbaraste dansen till den låten, en dans som också gör mig glad!!

Snow Patrol - Chasing Cars , bara för att jag ALDRIG kan sluta gråta när jag hör den låten.. oj oj , när ska man egenltigen växa upp. haha

happy people have no stories

^

Bäst/Sämst just nu!

även detta en ny kategori, enkelt. jag listar det som är bäst sämst just nu, ibland blir det flera saker ibland lite färre..
-

Bäst just nu!
-
min Led Zepplein t-shirt !
- att mitt "The Replacements" album har kommit och jag ska hämta det imorgon
- träna för Ambra tre timmar imorgon!!
- slumber partyy tomorrow with my dear friend LIMPAN!<3
- min familj ..

Sämst just nu!
- längesen jag mådde så här dåligt faktiskt..
- att jag inte vet någonting om vad jag verkligen vill ..
- allt mellan ellen & mig.
- RÄDD!


With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept

...
worry I won't see your face
Light up again

-
You're way to young not believe that everything will be okay !

Right now.

yes, ska börja med en ny grej nu faktiskt. att då & då berätta vilken min favoritlåt är precis just nu och lite varför..

Idag har låten Move Along med The All-American Rejects spelats om och om igen på min kära ipod.
Först och främst älskar jag den för dess underbara text, den ger en faktiskt lite hopp, den gör en faktiskt en gnutta gladare.. sen så drömmer jag ju mig altlid bort när jag hör den låten.. Den är verkligen en SÅN "tonåring i USA-beachparty in Californien" låt för mig!! åhh vad jag vill ha det<3

So a day when you've lost yourself completely
Could be a night when your life ends
Such a heart that will lead you to deceiving
All the pain held in your
Hands are shaking cold
Your hands are mine to hold

Speak to me, when all you got to keep is strong
Move along, move along like I know you do
And even when your hope is gone
Move along, move along just to make it through
Move along

---
The All-American Rejects!

So empty, So estranged

well i looked my demons in the eyes,
laid bare my chest, said do your best, destroy me.
you see, i've been to hell and back so many times,
i must admit you kind of bore me.
there's a lot of things that can kill a girl,
there's a lot of ways to die,
listen, some already did that walked beside me.
there's alot of things i don't understand,
why so many people lie.
it's the hurt i have inside that fuels the fire inside me.
will i always feel this way?
so empty, so estranged

Bryan Greenberg

...
åhh, bara för att du är sjukt snygg och charmig.
har alltid älskat din karaktär som Jake i One Tree Hill !!
och också bara för att jag älskar din musik.<3
Bryan Greenberg - Someday

Pictures Of You

självklart måste de bli ett litet One Tree Hill inlägg eftersom jag precis avslutat tittandet av det nyaste avsnittet Pitures Of You , avsnitt 13 säsong 4.. jag följer alltså serien i USA:s takt.. Of Course !

Avsnittet var helt underbart på ett annorlunda sätt, ett annorlunda program övh. Så som bara ett bra One Tree Hill program kan vara... Man mådde bra av att se det samtidigt som de gjorde en ledsen och fundersam.. svårt att förklara, men det är de som är bäst med just One Tree Hill, det får en ju att tänka och känna efter så mycket!  Man skrattade även en hel del, haha, det går inte att komma ifrån. Fasiken va bra Lucas va på att härma Jack Sparrow ^^,

GUD SÅ BRA AVSNITTET "PICTURES OF YOU"  VA!!! ååh <3

Jag bara älskar alla er: Peyton, Lucas, Brooke, Chase, Nathan, Haley, Skills, Bevin, Rachel, Mouth, Glenda, Shelly -jag börjar känna att jag gillar faktiskt nuläget i serien. allt är bra, nästan PERFEKT!!

Även fast det är grymt kul när man får ett nytt avsnitt kan man ju inte låta bli att tänka, ju fler nya man får, desto närmare kommer vi slutet!! åh, vill inte ens tänka på de. visst man kan kolla gamla avsnitt om och om igen för att dom är så underbara, men det är något visst med ett nytt otittat One Tree Hill avsnitt..!!!

I just love it, on the REAL way ..

  

De är det ända du har ...

Önskar ändå att tiden räckte till, att tiden fanns där och att man visste vad man ville, hur man mådde. Inget av de där är där för mig, tiden finns absolut inte, finns så mycket´jag vill hinna göra, se och uppleva men vart är tiden, att itne tiden finns där gör mig bara stressad och splittrad så jag mår sämre..
Istället för att blir stressad över att tiden är kort borde jag ju ta vara på den tiden jag har..  För jag har ju ändå nu, jag har ju ändå just denna stund, detta nu.. är inte de viktigast?
För det är ju det ända vi har, det är ju det ända iv kan lita på fullt ut.. Nuet. Tiden som har vart är förlorad föralltid, ångrar man saker man inte sa eller gjorde i det förflutna får man lära sig och leva med det och enbart komma ihåg att inte göra samma sak i nuet.. För du kan inte ändra din bakgrund, den gågna tiden.. Tiden som kommer vet ingen något om, visst man kan ha planerade saker framför sig, men ingen vet ju egentligen om man någonsin når dit.. Man kan få mindre förhinder, man kan ändra sig som människa, eller man kan till och med sluta vara människa.. Ingen vet, framtiden är inget man kan lita på.. Det ända vi har är Nuet. Det kan vi lita på, stunden är borta men Nuet består.. Det finns alltid ett nytt nu, det är alltid i Nuet vi befinner oss.. nu vill jag bara lära mig att ta vara på det, leva i det.. Inte titta tillbaka för mycket på de gågna och grunna över hur det hade kunnat vart om man hade valt att göra något lite annorlunda, ska inte heller blicka för långt in i min framtid heller. Visst, det är jättebra att ha mål och självklart ska man få länga till saker och ting, men den längtan eller dom målen får inte ta upp hela ditt liv, låt de inte ta upp ditt NU!

De är det ända du har ...
BE BRAVE, LIVE

...
Soon we're all gone ..

Where are you now ?

...

LIFE!

I kind of like living..
-
Jag ber så himla mycket om ursäkt, för att jag är den jag är.. jag vill bara ta vara på min tid med er, för jag älskar er och ni gör allt för mig, och ändå är jag som jag mot er.. Jag får så himla dåligt samvete,.
FÖRLÅT!

-
I don't want to regret a thing when I'm done here, I don't want to regret time I didn't spent with you when it's time for me to go.. That makes me sick, where is all the time when I need it?!
The days are just passing me by

I don't want to feel this, .. Anymore-

Jag skulle så gärna vilja vara bra på något, som att sjunga, måla, vara bra på något sätt att uttrycka mig. För hur ska ni annars någonsin kunna förstå? Hur ska ni kunna förstå vem jag är och hur jag mår när det inte finns något sätt jag kan uttrycka det på. Känslan är alltid där, det tunga, det vilar över mig, över mina ögon, över mitt ansikte, över hela mitt bröst och ända ner i magen.. jag vill bara se en liten stråle ljus, ljus som ger mig en gnutta hopp, hopp som får mig att våga tro att allt kan ordna sig, att allt kommer att bli okej.Mitt liv är helt okej, till och med bra i vissa stunder, ja, det är de verkligen. Men jag vill bara hitta något eller någon som gör mig glad, något eller någon som gör mitt liv underbart. Så att det unga som alltid sitter där försvinner och jag kan andas fritt igen.

Kommer jag alltid känna mig såhär?
Såhär tom och ensam..

Vart är min räddning ..´

Lovely Music!

  
Bara för att musiken är det bästa jag har just nu, just nu och föralltid finns den där för mig när jag som bäst behöver den. Bara för att jag nu verkligen förstår varför jag väljer att lyssna på de jag gör och jag känner verkligen va den ger mig. Jag älskar den och alla dom som gör den!
For the moment ; music is the best thing in my life!

(+ att jag älskar min gulliga, underbart svarta ipod nano 4GB som har hängt med i nått år nu..,brukar kalla honom Mitch. Skulle faktiskt gå under om han lämnade mig just nu.haha. Fast jag vill ju faktiskt ha en ny, en ipod video 80GB)

--

Jack's Mannequin, Fall Out Boy, Jimmy Eat World, Led Zeppelin, Tyler Hilton, The Wreckers, Panic! At The Disco, Gawin Degraw, Athlete, Placebo, Nada Surf, Ray Lamontagne, Band Of Horses, The Killers, Justin Timberlake, The Animals, Audioslave, Michelle Featherstone, Strays Don't Sleep, Trespassers William, Butch Walker, Keane, Story Of The Year, Travis, The Smiths, Anouk, Switchfoot, The-All American Rejects, Imogen Heap, AFI, Evanescence, The Weepies, Angie Stone, The Replacements, DJ Shadow, Silversun Pickups, Tracy Chapman, Coldplay, Something Corporate, Kashmir, Antony And The Johnsons, Lifehouse, Eva Cassidy, Gary Jules, REM, Jason Mraz, India Arie, Franz Ferdinand, U2, The Knife, Jose Gonzalez, My Chemical Romance, Jem, John Lennon, The Beatles, Guns N'Roses, Hinder, The Ramones, Reeve Carney, Sia, Stereophonics,
Dashboard Confessional, Snow Patrol, Howie Day,

^

Please put the doctor on the phone cause I'm not making any sense !

I love you but I've chosen darkness

Sometimes pain becomes such a huge part of your life that you expect it to always be there, because you can't remember a time in your life when it wasn't.
But then one day you feel something else, something that feels wrong,
only because it's so unfamiliar and in that moment your realise ; you're happy.



?

Dag ut och Dag in -

Tre år, tre år har jag suttit här nu. Jag kommer knappt ihåg vad dom sa när dom låste och lämnade mig här. Jo, just de. Annorlunda, dom sa att jag var annorlunda, att jag inte passade in. Jag har aldrig förstått vad dom menade med det. Var jag annorlunda bara för att jag visade när jag var arg, ledsen eller glad? Var jag annorlunda bara för jag inte tyckte och kände som alla andra? Det har jag aldrig gjort, och kommer inte att göra det heller. Känna och tänka som andra menar jag.

Jag kommer ihåg att allt började redan när jag var fyra år, det var första gången dom tog hit mig, de lät dom ta massor med tester på mig, tester som naturligtvis inte visade någonting, för jag är ju frisk. Så den gången lät dom mig komma hem igen. Livet fortsatte och allt var bra, jag var bara ett lyckligt barn som älskade att leva, som älskade att gå i skolan och leka med sina vänner, ett barn som älskade att känna sig älskad.
Men för tre år sedan förändrades tydligen jag, enligt dom, så dom tog mig hit igen.
Och den gången fick jag aldrig komma hem igen.
Efter att dem hade tagit alla tester gick dom in i ett rum för att diskutera utan mig.
När de sedan var klara förde dom mig till det här rummet. Utan ett ljud låste dom dörren och lämnade mig här, alldeles ensam. I början trodde jag väl att de så småningom skulle komma och hämta hem mig igen, men dom kom aldrig, och jag är kvar här än.

Jag har aldrig förstått mig på hur världen ser på saker och ting, som enligt dom, är annorlunda. Ska denna värld sluta med att vi alla är precis likadana.
Ingen tycker, tänker eller känner någonting alls.
Min dröm eller mitt mål här i livet (förutom att komma här ifrån, för det är lite mer utav en önskan) har alltid vart att lita på mig själv, att vara säker på mig själv så jag aldrig skulle behöva tycka och känna som någon annan för att passa in.
Jag skulle så gärna vilja få byta plats med någon där ute som vill att allt ska vara det samma hela tiden, som vill känna som alla andra. För så blir det tyvärr här.

Det är inte lätt att känna sig som något annat än en stor grå dammtuss, förstörd av alla tester och sprutor dom tagit på en. Det är de man är här nämligen, deras lilla försökskanin som de kan hitta oupptäckta sjukdomar på. Sjukdomar som de själva hittar på för att få ha en kvar här.
Min hy är så sönder och förstörd av alla stick från sprutor och annat.
Jag var nämligen söt innan jag kom hit. Jag måste säga att jag var nog en utav de sötaste, vackraste flickor mina ögon någonsin skådat.
Min hy var silkeslen och vackert vit, precis som på en porslinsdocka. Jag hade stora mörkblåa ögon, en liten rosen röd mun som alltid log, en smal kort näsa och långt änglalikt hår.
Men här, här har man förvandlats till ett vandrande åskmoln, som när som helst förväntas att blixtra. Men man gör inte de här. För det är det värsta med det här stället. De tar ifrån en allt man känner. Man är aldrig ledsen, aldrig rädd eller glad. Man känner inte ett dugg. Dagarna bara går och går. De går ihop med veckorna, med åren men här inne märker man ingen skillnad.

Hon kom och hälsade på mig häromdagen. Hon hade förändrats en hel del. Hon såg på något sätt så gammal ut, så erfaren och så mogen fast vi är precis lika gamla.
Men här förändras man inte, man åldras inte. Men hur skulle man kunna göra det när de är erfarenheterna som gör en mogen, upplevelserna, de man har sett och hört som gör en äldre och visare. Här upplever man ingenting, allt är precis likadant, dag ut och dag in.

Forever My Friend

...
Förlåt att det blir så mycket musik här på bloggen, inte alls meningen att detta skulle bli någon "musik-blogg" faktiskt.. och vet att jag redan skrivit och rekommenderat om det här, men det tål att göras igen!

Ray Lamontagne, totally awesome. måste jag faktiskt få säga.
Hans album Til the sun turns black och Trouble är sådär bra ni vet, sådär bra som musik kan vara iband, så bra att man inte vet vad man ska göra, om man ska skratta av lycka för att det är så bra, eller gråta av alla känslor som kommer inom en när man lyssnar på viss musik. så är det med hans musik!!!
TACK FÖR ATT DEN FINNS!!! , hans musik och all annan musik.

Thank You My Friend

...
Bara för allt du sa till mig idag, bara för att du fanns där när jag behöve berätta om allt, bara för att allt är så bra "mellan oss" just nu (hoppas det kommer fortsätta så) , bara för att du är GRYM som Glenda i Glendas Cooking, Bara för att jag skrattar när jag umgås med dig, Bara för att du är den du är och för att jag kan prata med dig.. Hoppas du vet att du kan göra detsamma med mig!
Bara för att jag tycker om dig Linnéa !

How are you not afraid ?


Be not afraid of life, Believe that life is worth living
and your believe will help you create the fact. -

JAG GER UPP!

Vart skulle jag hamna nu, vad skulle hända med mig? Jag var helt förvirrad och yr när jag stapplade nerför trapporna. Skulle jag orka detta? Är en sådan person som orkar kämpa för överlevnad? Nej! Jag ger upp.

När jag utmattad kom hem gick jag raka vägen till sängen och där ligger jag än. Mamma är orolig för mig. Hon känner sig helt hjälplös när hon ser mig ligga här och stirra rakt upp i taket, det finns inga känslor kvar.
Men vad är det för mening med att resa på sig och leva sitt liv som om allt var som vanligt. Ska jag bara låtsas som ingenting, vara glad och le? Nej, det funkar inte så, nu har jag valt det här och här får jag lov att stanna. Jag har valt att ge upp!

Det är som att hjärnan har fastnat här, den fungerar liksom inte. Jag vill resa på mig, jag vill visa min mamma ett leende, visa att jag älskar och uppskattar henne. Men kroppen gör inte det jag beordrar. Den har bestämt sig för att det är här den hör hemma !

25/9-06

Sorgen kommer alltid finnas där ,

Det finns ingen större förtvivlan än den som drabbar oss i vår första stora sorg.
Då vi ännu inte vet hur det är att ha lidigt och ha återhämtat sig.
Att ha tappat hoppet och sedan återfunnit det -

One Tree Hill på ipoden.

yes har nu suttit ett bra tag med ipoden, men de va de värt.. för nu har man iallafall fem program av One Tree Hill på den, THANK YOU! de kommer rädda lite av alla mina tråkiga tågresor upp till sthlm. :)
WEEEE!! , blev att man la upp några av favoriterna, 318, 313, 216 mfl , yes yes yes !!!

Here Comes A Regular

...

Ååhh äntligen! snart är det här. Mitt album med The Replacements!!
som jag längtar. gud vad jag längtar!
va tyvärr alldeles för svårt att hitta de på LP och skulle dom hittat de skulle de vart så dyrt.
Men får nöja mig med en RIKTIGT bra vanlig CD till min ny-påbörjade samling!!
nu jävlar ska man bli musik/CD/LP fantast!! :)


och gissa om jag blev ännu mera glad när jag fick veta att Infinity On High snart går att beställa på LP!
så de blir att beställa den med, ååh. jag beställer nog också From Under The Cork Tree också men den kostade en hel del pengar, men men.. va gör man inte för Fall Put Boy på LP!

I Love You, But I've Chosen Darkness

And I'm thinking I'd
Prefer not to be rescued

Songs To Live And Die By

...
Love You Pete Wentz,
Love You Fall Out Boy!!!!
See you at the front road 20/3 <3

Infinity On High på HÖG volym

Hottie-Mc-Hottie

..               ...
bara för att "Volchok" i O.C är så snygg så man typ får dåndimpen!!!
verkligen en anledning till att titta på den serien även om jag börjar tycka att den är OK!
har nog aldrig bara gett O.C en riktigt chans..
men de slår aldrig mitt älskade One Tree Hill ! hehe

School-Time!

...
Nu drar jag mig till min kära skola.
WHAAT WHAAT!