drop dead, gorgeous

image912
jag vill också ha ett par dr martens kängor, jag vill!
hur snyggt är inte det? och hur cool är inte bruden på bilden.
älskar tajtsen, den slarviga knuten på huvudet och så klart kängorna!

FREAK SHOW!

image911
ikväll blir det ut på galejj med vännerna, dom bästa! yes, ikväll ska vi fira av påsklovet, ett lov som vart skönt, riktigt skönt och långt, yes det har känts långt vilket jag älskar. har inte direkt haft för mig något speciellt men jag har haft det någorlunda bra.. mycket tid med vänner! så ikväll, en sista kväll med frihet och lov!
gick fin, fint idag på stan, med syn-undersökning osv, kunde inte bestämma mig när det gällde bågarna så jag ska ha dem hemma tills på onsdag, va inne på kloak (min frisör..) och checkade runt va dom tyckte men dom var ju lite delade så det gjorde inte saker mycket lättare, marko och anna höll ihop medan emelie såklart skulle tycka något annat. men vi får se, vi får se.
lämna gärna en åsikt om vad ni tycker!

min mamma var på gott humör, så jag kom även hem med ett par ap-coola höga leopard jeans från cheap monday, orkade inte prova så det ska väl bli provning nu, men hoppas på att dom är coola på mig, för dom ser väldigt balla ut.- är dom bra på mig blir det nog att jobba dom med en enkel svart body från american apparel ikväll. jobbar nog svarta converse och bågar till det. men men, ja ny eyeliner fick det bli också, går åt som smör i solsken! jaja. dags för mig att få lite plugg avgörat. sen ska det bli en dusch och kamning av tovigt rosa hår!

hejdå.

ny dag, nya tag.

trött är bara förnamnet. men jag är uppe med tuppen för att ta tag i min lördag! nu bär det av till potikern för syntest och för att beställa rätt glas, till rätt bågar ;) bara det att jag fortfarande inte bestämt mig vilka jag vill ha! vi får se vad han tycker, men men... sen kanske det blir en kortis fika på stan med min kära familj, tror syster skulle komma ner också vilket skulle vara trevligt. sen blir det plugg för fulla muggar när det gäller mig. yes, minst tre-fyra timmar måste jag sitta idag. sen tror jag det bir vänner ikväll igen. ja, tror till och med det skulle dras till med partaj vilket kan va trevligt såhär på slut-tampen av lovet.. skola och vardag igen på måndag!!!!!!

jaja, ha en trevlig lördag, jag ska nu ta tag i min!

Dagens:

Dagens humör: bra tror jag!
Dagens borde: känner faktiskt att jag inte hade några borden idag!
Dagens frisyr: två bollar på huvudet ..
Dagens klädsel: svart body från american apaprel, hög jeans-kjol från second-hand i london, svarta strumpbyxor
Dagens materiella vill ha: massa olika grejs, då speciellt kläder.. men även töjnings-örhänge, piercing, cash till tatuering, lite nya LP:n
Dagens bästa köp: hm, blev det något?.. nej.
Dagens irritation: att jag faktiskt tror att en del aldrig kommer förstå..
Dagens individ: fruktsalladen!
Dagens önsketanke: att det ska få ett slut, snart.
Dagens längtan: min familj lite faktiskt. så som det en gång var liksom .. +sommarlov
Dagens låt:
Paramore- Pressure (acoustic version.)

sätt målen efter möjligheterna

vad är det egentligen i livet som formar oss? vad är det som formar mig? vad har gjort mig till att vara den person jag är här idag? vad har fått mig att stå där jag står? befinna mig just i denna stund i mitt liv? med just precis den smak jag har, de vänner jag har? de åsikter jag har, vad formar oss?
jag tror på att tro, på att hoppas, på att ha något att kämpa för, att ha en passion. jag tror också på att det mesta faktiskt är möjligt, att man kan uppnå det man en dag drömmer om att göra. för jag tror nämligen att människan är så pass smart att man formas efter den livssituation man själv befinner sig i och därefter sätter sina mål, sina drömmar. jag tror att man sätter mål efter möjligheter, efter ens egna möjligheter. omedvetet tror jag det, visst folk säger att det är en dröm, så det borde ju kunna få vara ouppnårligt, det är ju "bara" en dröm.. men jag ser mål och dröm som ungefär samma sak, och eftersom då en människas dröm också är den människans mål tror jag på att dom satt det målet (den drömmen) efter dens egna möjligheter och målet (drömmen) är därför möjlig att nå. jag säger inte att det är lätt, jag säger inte att alla kommer göra det även om man har ett mål, en dröm eller vad fan som helst. nej, för jag om någon vet hur det är att kämpa för något, hur det är att vilja något, hur det är att ha en dröm, hur det är att ha ett mål. och då menar jag verkligen ett mål, ett mål som funnits under många år och inte bara ett mål som att fixa G i matte B, nej. jag tror det måste finnas nå mer bakom det mål, den dröm man har för att orka kämpa för att en dag nå den. inom dansen har jag mål, jag vill dansa bakom en stjärna som justin timberlake en dag, eller låt mig rätta mig själv, MED en dansare som justin timberlake än dag. visst jag har sen små barnsben alltid haft som dröm att en dag kunna försörja mig på dansen, flytta till LA och lyckas där. men jag tror inte att det verkligen blev mitt riktiga mål, min sak att kämpa för, fören jag kände att det faktiskt var möjligt. det kanske låter löjligt för er som inte förstår vad jag egentligen håller på med. men jag tror på mig när det gäller den delen av min dans. jag tror på att det är möjligt. och jag tror att det då har blivit mitt mål nu, eller liksom den dagen jag insåg att jag hade fått in ett ben på rätt väg, då blev det mitt mål, för jag vet att jag har möjligheterna. visst en del slit tills jag når det, en hel del tårar och "vilja-ge-upp" dagar. men jag tror på att människan är så pass smart att sätta sina mål efter sina möjligheter, och jag har satt mitt mål.
-då måste det väl vara möjligt ?

I just need this pain to end right here

146994-909




If you let me I could
I'd show you how to build your fences
Set restrictions, separate from the world
Because the ground that you hate to fight
Just blame the limelight








fruktsalladen.

yes, tack alla frukter (vi i mitt tjejgäng är en enda fruktkompott, en av varje sort, hehe) för ännu en amazing night med er. härliga middagar med hungriga pratglada tjejer, kan inte bli så mycket bättre. rappa i käften är vi allihopa så räkna med högt prat om "heta" ämnen. så ja tack!
däremot kan jag inte alltid hålla med er om allt. det går inte. men det är väl det som också gör att vi blir ännu bättre, att vi alla kan stå på egna ben, för egna saker men ändå vara ett galet bra gäng ihop!

ibland glömmer jag bort hur länge Louise egentligen har känt mig, blev lite smått chockad över saker hon sa ikväll och över hur tydligt hon faktiskt märkte hur saker och ting sakta började ändras med mig under 7:an, saker inom mig. har aldrig riktigt förstått att hon har förstått. det betydde mycket för mig att få reda på det, att hon egentligen faktiskt "sett" hela tiden. för det börjar verkligen bli så att knappt jag själv kommer ihåg, eller kan förstå hur länge det här faktiskt har hållt på. trodde verkligen inte att det fanns någon som visste hur länge det här egentligen har hållt på,. men tydligen... sen att förstå, det är en annan sak. men någon har iallafall märkt! tror egentligen det är det jag behöver, att folk märker, att folk ställer krav istället för att "dalta", men varför? varför detta behov av att bli sedd, att bli hörd? varför detta behov av uppmärksamhet?

kan inte hålla med och kan faktiskt inte tro att ni förstår!
nej, aldrig.
vet inte ens om det är det jag vill.
-
Tonight i'll lie awake
Feeling empty

nya bågar.

image906 image907 image908
idag var man iväg till optikern och kollade vintage bågar med Gustaf, stört mycket snygga bågar men jag är ute efter ett par svarta åt lite mera gubbmodell-hållet. jag har ju mina "ray-ban" vintage bågar, men man kan inte byta till äkta glas då plasten skulle gå sönder, därför behövs det nu ett par nya med äkta glas och med tanke på att svart är det jag använder mest och matchar med mest ska det bli ett par svarta. så här har ni tre olika vintage-bågar jag har plockat med mig hem, måste välja redan till imorgon då jag ska tillbaka till optikern för syn-test (uppdatera styrkan) medmera. men jag vet inte än vilka jag vill ha, det lutar åt dior längst till höger. men gillar verkligen stark dom längst till vänster också, dom detaljerna alltså! sen dom i mitten, åh, dom är ju bara supercoola och lite mer speciella än dom andra.. hm, ja vi får se. ska tänka över natten. men lutar nog mot dior-brillorna längst till vänster. liknar mina "ray-ban" lite, i en större, mer markant modell, och jag älskar ju dom så...

I can't cry hard enough

146994-905
Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna
Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller vilja mest
Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas
Att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av den
Att falla till botten, att slå sig hårt och alltid komma igen
Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast
Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit
tack Moa, JAG SAKNAR DIG!





pressure

        
DEN TIDEN VAR EN ANNAN TID
DEN TIDEN VAR ETT ANNAT JAG!

RÖSTA!

image894
det kan väl vara kul gott folk? att gå in på
outfits.se och rösta på mig.
yes, kom igen! jag ligger trea på topplistan.
tack på förhand ;)

Dagens;

Dagens humör: helt ok faktiskt. humöret.. måendet vet jag inte.
Dagens borde: vara barnvakt, vilket jag var, mellan 8-17, sen var jag på den andra arbetsintervjun på donken, den som man gick vidare. annars vare väl inga andra borden. jo plugga förstås! gjordes ej.
Dagens frisyr: äckligt! men representabelt på intervjun, haha. det rosa gömdes lite :P
Dagens klädsel: svarta cheapmonday, lila/svart randig hoodie från American Apparel
Dagens materiella vill ha: cash! till massa nya kläder, skor, småskit, rummet, håret, saker jag vill göra i sommar!
Dagens bästa köp: inte blitt några köp för min del.
Dagens irritation: hur jag mår, hur jag tänker, hur jag är nu förtiden.
Dagens individ: linnea kanske, vi hade massa mysiga timmar :P
Dagens önsketanke: må bra faktiskt, lite som vanligt alltså. även att det skulle gå bra på intervjun vilket jag tyckte det gjorde..
Dagens längtan:
samma som önsketankens första del.. längtan tillbaka till delar av mitt gamla jag,.
Dagens låt: svårt, älskar ju hela riot! albumet av paramore, smått besatt och får verkligen inte nog. men får nog bli
when it rains , älskar texten! älskar dom, åhh, vill se dom livé!!!!

Cause I burned every bridge I ever built

jag vet verkligen inte vart jag befinner mig, vem jag är nu förtiden. jag orkar ingenting längre, förut gjorde jag två saker halvdant och jag slets mellan att välja att göra en av sakerna helhjärtat, nu förtiden gör jag allt dåligt! med en trötthet som är svår att förklara. skolan orkas inte med för fem öre och jag fullkomligt bara skiter i den, alltså jag gör den dåligt. dansen har aldrig vart mer betydelselös, jag orkar bara inte den. jag orkar inte satsa, gör inget extra för att bli bra, visst åker fortfarande till sthlm minst fyra dagar i veckan för träning. men det är liksom allt. och lägger inte då in lite extra krut för att få ut så mycket som möjligt av mina möjligheter.. jag gör inget av det jag skulle kunna göra hemma för att bli bättre, jag tränar ingen styrka, jag stretchar inte, jag sover inte ens! det fanns en tid då jag utöver min träning i sthlm gjorde allt för att bli framförallt starkare, tränade styra, gick och simma och åt även väldigt nyttigt. men nu förtiden är jag bara, tom.. inte så att jag lägger tiden och energin på något annat i stället utan jag är bara tom och likgiltig. detta lovet bara går förbi och jag bara sitter antingen framför datan eller tv:n, det är inte likt mig, verkligen inte likt mitt gamla jag! vart tog den personen vägen? vad håller jag på med? VAD VILL JAG?!

Don't you know that we're all alone now?

image893
If you want to play it like a game
Well, come on, come on, let's play
Cause I'd rather waste my life pretending
Than have to forget you for one whole minute
-
SO PROGRESS REPORT: I AM MISSING YOU TO DEATH.

we are broken.

image891



what happend to us, you know.
I don't know who I am anymore
or how I got here
I miss who I used to be, I wanna have a home again you know, I miss that, I miss you

I guess I miss all of it,
does any of that make any sense?








lite röda funderingar

image890 image889  
som jag stidigare nämnt är jag ju sugen på att turn red till hösten.. ja, jag och min kära vän Linnéa pratade om det senast nu ikväll och gjorde upp en hår-färg plan för min del.. och vi kom nog fram till att rött skulle det bli till sena hösten. kanske inte fören till december. men iallafall. här visar ju Hayley Williams från PARAMORE (förvånade? haha) två olika röda nyanser.. vilken ska man jobba? jag har från början vart inne på den riktigt galet röda färgen, men hayley är iallafall stört snygg i den andra röda nyansen också.. och oj, blev man fan lite sugen på nån typ av lugg? haha, jag vet inte.. i sommar vill jag jobba långt guldblont hår "al la hippie" men sen kanske man är trött på skiten och till och med ska dra till med ett klipp? aja, vi får se. ÄLSKAR som sagt iallafall mitt rosa som jag befinner mig i just nu, hehe.

I need the ending

haft ännu en slapp dag på mitt påsk-lov. något jag egentligen inte har tid till med tanke på mitt tillstånd när det gäller skola. men får ta tag i det där imorgonkväll och sen måste även typ torsdag bli en plugg-dag!  har inte gjort ett skit idag. gick upp tidigt (11!) för att mysa med frukost framför BUFFY! sen blev det låång fika för min del på wayen's med massa vänner och det var självklart massa mys. utförde några ärenden på stan osv.
kom hem igen runt sju tiden och då blev det tv-kväll för min del, Made och Next på Mtv. lite utav mina och brors favoritprogram, vilka pang-"serier" mtv bjuder på alltså! hehe. sen blev det vänner, so you think you can dance och sen också ett till buffy program för min del..

jag bara får inte fastna framför youtube/paramore ikväll, ska ju fanimej upp runt sju tiden imorgonbitti, yes. barnvakt ska man vara! och sen ska man också iväg på arbetsintervju nr.2 runt tio-tiden. så lite utvilad vill man väl vara, även om jag aldrig känner mig det längre.. spelar ingen roll hur länge eller mycket jag sover, jag är alltid trött! jag är less på det alltså, det tär på mig. jag är trött på att vara trött! men vad gör man åt det? jag orkar inte det här längre, orkar faktiskt inte må såhär längre.

ska dra mig mot sängen nu, godnatt

ni är bra, bra, BRA!

146994-888 146994-887

JAG VILL, JAG VILL!

image886
jaha, ja två av mina favorit-band är ju riktiga bundisar, ja polare liksom och gillar varandras grejer (hayley har sjungit en hel del med Jimmy Eat World) och nu ska dom ut på turné tillsammans. favvo-banden Jimmy Eat World och Paramore liksom.. men självklart bara i USA! jag vill också ju. ta mig till landet där saker har en mening.
-
GOD NATT! (nu menar jag det..)

may angels lead me in

image883 image884 image885
Keep me safe inside

(by the way, älskar att Paramore gör några av Jimmy Eat Worlds låtar.)

we want the air ways back

image882

Scribbled out the truth with their lies

146994-881 146994-880
någon mer än jag som fastnat för modellen i JC-reklamerna som går på tv just nu? speciellt hon då, i "vitt" hår. jag tycker hon är riktigt cool, älskar hårfärgen och helarms-tatueringen. ja, en riktigt ball tjej så att säga.. så en liten girl-crush har man fått.. någon som vet vem det är? och var man kan hitta fler bilder från just JC-reklamerna? gillar hela temat under reklamen. gillar människorna, stilen. ja, JC har egentligen ett riktigt skönt koncept ;

Här hyllar vi olika personligheter och stilar. Du som är ett utropstecken på gatan eller du som inte känner dig det minsta trendig men ändå inspirerar andra. Utan att du ens vet om det.

men jag vet inte om jag tycker att dom alltid kan stå upp till deras egna ord.
men men, reklamen, människorna i den ,och då framförallt den där bruden, är coola
GOD NATT

Converse with my converse

image879
jag gillar verkligen inte hur det på alla bloggar snackas om att, ja, nu är det vår och när det är vår är Converse den perfekta skon, blablabla säger jag! jag vet inte vad andra tycker och för många så är det säkert så att converse är bara, ja ett par converse.. ett par skor liksom. men jag tycker verkligen converse är något mer, jag tycker converse står för något. jag tror jag vill stå för något när jag bär ett av mina par. jag tycker faktiskt inte converse är en sko som passar alla. sen menar inte jag att det finns vissa som är bättre än alla andra och att skorna enbart passar på just dom. men jag tycker att det finns människor som bär upp dem bättre och att man borde låta dom bära dom, eller jag vet inte. jag tycker iallafall man ska tänka till innan man drar på sig ett par converse.

If you were the love, I'd be the desire.

146994-878känns inte som jag får ut något av bloggen längre, som att jag inte kan skriva det jag verkligen vill. det kan aldrig vara riktigt känslosama inlägg längre, på något sätt klarar jag inte av det. Utan istället slänger jag in ett inlägg då och då om ytligt skit. finns människor som läser min blogg som jag önskar inte gjorde det. men så är det väl när man väljer att skriva blogg? när man väljer att "gå ut offentligt". det är ju ändå en offentlig dagbok. men just nu gillar jag det bara inte. jag vill inte framstå som en sådan typ av tjej som jag tror jag gör i dagsläget. jag vet inte men, i'm not okey. och det är ännu mindre okej att jag är rädd för att ni ska glömma det. vet inte vad det är med mig. men jag vet att jag mår inte bra, inte bättre än någon annan gång. nej, mer sämre tror jag. den fysiska smärtan tar över.

(tack för igår, sorry för mig själv.)

BULLEN&KALVEN

image876



vilka minnen vi har tillsammans, vilken sommar vi hade tillsammans, vilka dagar vi har haft tillsammans och vilka dagar vi ska ha tillsammans. ja, du gör mig glad, man kan prata med dig! du, ja jag vet inte. du är så himla bra och jag är helt enkelt bara glad att jag har dig som vän jessica! ren vänskap, rakt igenom!







det blir vad man gör det till.

skönt med lov, ja, superskönt verkligen. har inga planer och jag gillar det! mår inte alls bra just nu så lediga dagar är vad jag behöver. har nyss slösat bort många, många timmar i soffan och inte gjort ett skit vilket kändes behövligt. nu ska det bli fixning för min del. ska umgås med mina kära vänner ikväll, vi får se vad det blir att vi hittar på, men vi brukar oftast ha det riktigt bra tillsammans, för jag mår oftast bra ihop med dom! så tack för det. skönt att liksom ha en punkt i livet som gör en glad, för oftast så blir jag faktiskt det. när jag träffar dom.

hade en riktigt bra kväll igår ändå, först bara myshäng med louise, amanda, camilla och jessica hemma hos louise, åt massa onyttigt och bara pratade. sen blev det en tjejkväll för min och jessicas del hemma hos robert. ja, kebab på saffets, efterfest med bror min, en jonas på lyset och ja, det blev riktigt bra. en kväll som inte var någonting särkilt och därför en kväll att minnas. tack för det jessica!

har nu också lite planer för lovet, veckan framöver, men en del plugg ska jag få gjort och det blir nog mest nu måndag, tisdag. sen vill jag känna mig fri igen. jaja. ska väl ta tag i mitt utseende nu, haha. sånt brukar kunna ta tid! imorgon går sockerpakten igång igen och efter lover ska jag försöka ta tag i allt det andra i mitt liv. kanske kanske en deal med min kära syster få gå igenom! kanske...

(besattheten av paramore har ej avtagit om ni undrar!)
trevlig söndagkväll.

VILL HA!

146994-875    146994-873

cool/söt skjort-aktig sak med stjärnor på från Kate Moss kollektion till topshop
sen har jag verkligen behov av ett par andra typ av "tyg-skor" än converse.
så ja, jag gillade dom, jag gillar dom starkt, supersöta. även dom från topshop!

The Ting Tings

146994-872
COOL MUSIK, FÖR COOLA MÄNNISKOR! ;)

Anyone Else But You



älskar den här låten, från filmen juno! här av huvudrollsinnehavarna i filmen.
-
GOD NATT!

Hayley Williams

image870måste bara få säga, jag bara älskar Hayley Williams (sångerska i Paramore) hår här, frisören brevid. hehe. hon ser ut såhär i crushcrushcrush videon och jag bara älskar det, super snyggt. jag är ju sugen på att go red framåt hösten (även om jag ÄLSKAR mitt rosa och är supernöjd med det!) och det här är ju inte direkt rött, men galet snyggt och coolt är det iallafall. konstigt det här att när man väl bara börjar gå till frisören vill man liksom fortsätta och göra mer galet för varje gång! hehe, japp, jag är ju liksom inte van vid besök hos frissan, va ju inte min grej förut. men things change, och jag gillart!

ville iallafall bara komma fram till att hayley är cool i håret.
kolla in hennes coola hår i videon
här.

In your head, zombie

the hardest thing in this world is to live in it
- Be Brave, LIVE

påsklov.

och allt är för tillfället allmänt segt. gårdagen va lång. man fick en del gjort i skolan faktiskt och sen under kvällen hade man massa folk hemma under "öppet hus" för att fira min kära bror. både linnéa och shirin tittade förbi vilket var himla trevligt tycker jag. shirin blev kvar sist, av alla! så då fick man en liten historia-lektion av mamma GELA också, SNELA GELA! haha, hon är bra hon! sov till två idag men är ändå helt slut i hela kroppen, aldrig vart så utpumpad på ork. vi får se vad dagen har att bjuda, än så länge har man enbart segat och blir väl att man fortsätter med det eftersom man bor i västerås och det är långfredag. så ska nog dra mig uppåt soffan nu och kolla lite buffy, det är grymt bra och jag saknar den tiden då man var lite smått besatt av det, då man sprang hem från skolan för att hinna hem tills det gick på tv:n, hehe. vilka ungdoms dagar man har haft, haha! jag håller på att kolla igenom min säsong-2 box för tillfället. yes, annars då. under lovet blir det mest att se till att hinna sova ut för att sedan kunna orka fullt ut till sommarn, ska även se till att orka få en hel del plugg gjort unde veckan, ändå inget annat häftigt som händer! men vill även va en hel del med vänner, har vart lite dåligt på den fronten på senaste tiden, så umgås med mina underbara vänner vill jag göra, festa skulle man inte heller tacka nej till, så fan louise, ta tag i det där med din 70-tals idé nu! jag är jätte taggad på det. kanske blir sthlm en dag, för fika med jennie, eventuell shopping utan pengar, träffa ellen och anna för en mysig middag kanske, varför inte?

träning ska även hinnas med, har ett uppehåll från min egna socker pakt nu under påskhelgen, men på söndag börjar hårdkörningen igen, så ska se till att gå och simma ett antal gånger under lovet, även ta långa promenader, träna styrka och framför allt STRETCHA! har ledigt från träningen i sthlm nästa vecka ja! men men, en allmänt tråkig uppdatering om mitt kommande påsklov, kunde inte bli roligare, hehe.
nu skulle det sitta fint med några glas cola.. ha en bra låååångfredag!
(jag ska äta middag hos min syster!!)

by the way, supersugen på en titanic-moulin rouge-the notebook dag/kväll <3


MOTHER FUCKING F.O.B

image868

SKULLE HA PUBLICERATS IGÅR!! (men som ni vet, blogg.se drygade sig!)
-
kan bara inte fatta att det är ett år sedan, ett år sedan man köade i sju timmar utanför bengans för signering, ett år sedan man trängde sig före en helt galet lång kö utanför arenan/sthlm och sedan kämpa sig så långt fram man bara kunde komma för att se dom, för att se dom som "make sense of everything" på riktigt, ordentligt! dom som fått mig att ÄLSKA musiken. tack för den 20/3-07, i wouldn't take it back for the world! och också tack mina underbara, älskade, bästaste vänner för att vi upplevde en dag jag kommer minnas livet ut tillsammans, vi fyra! <3

ge mig besattheten tillbaka, som det var då!


NYBLIVEN 20 ÅRING!!

146994-867
och eftersom blogg.se skulle hålla på och dryga sig under gårdagskvällen kom jag inte in på min blogg och kunde däför inte tilldela ett inlägg till min älskade bror som fyllde 20 år igår!
SÅ DET FÅR BLI ETT GRATTIS I EFTERSKOTT!
du är bäst min älsklings-bror.

rosa converse.

maria hade nyligen denna bild på sin blogg vilket gjorde mig extremt sugen på ett par nya converse. ja, jag vet att jimage866ag minst har 7 par redan, men ett par converse för mycket kan man nog aldrig få! så ja, jag skulle nog vilja att mitt nästa converse-köp blev ett par underbart ljuvligt rosa! tänk va fint nu till våren, strosa fram i ett par rosa converse, yes det vill jag att det ska bli för mig. Då kvarstår bara frågan; låga eller höga? det är ju faktiskt en ganska svår fråga när det kommet ill converse-inköp. och jag kan inte bestämma mig vad jag har mest fallenhet för då jag har hälften hälften, höga-låga liksom. och jag älskar dom lika mycket allihopa! så vi får se. ja menar, det är ju inte ett köp som är direkt superaktuellt då jag har ZERO CASH! har andra saker jag måste prioritera med mina pengar, men åh. jag vill shoppa. shopping-abstinens! detta är ju liksom inte det enda jag vill införskaffa om man säger så, men men. life goes on! haha, ja vet. VILKA PROBLEM! jaja, jag håller tummarna för mig själv att arbetsintervjun ska gå bra på onsdag! hoppas ni gör det samma!
-
by the way ville jag blogga hela kvällen igår, men blogg.se är CP! ibland hatar man det verkligen mer än något annat, gör något åt det va fan, så det alltid funkar!

I'm in the business of misery

Somewhere weakness is our strength
And I'll die searching for it
I can't let myself regret such selfishness
My pain and all the trouble caused
No matter how long
I believe that there's hope
Buried beneath it all and
Hiding beneath it all, and
Growing beneath it all, and...

image865

ONE TREE HILL

image864
JAG ÄLSKAR DET!

Dagens:

image863Dagens humör: nja, sådär. är det annat nu förtiden?
Dagens borde: skolan, mådde piss, åkte hem tidigare.. arbetsintervju på donken, det gick kanoners! .
Dagens frisyr: först äckligt o fult, nu fint o mer rosa! :)
Dagens klädsel: se bild. (men tagen en annan dag, så tillsätt rosa strumpbyxor, svart lång kofta, mer smycken och ej håret så.. hehe)
Dagens materiella vill ha: är det kanske pengar som vanligt? fick iallafall mer rosa hår!!
Dagens bästa köp: betalningen hos frissan?..
Dagens irritation: mitt cp-mående
Dagens individ: ingen särkild tror jag, men jag gillar min frisör, hon är rolig! + min familj.
Dagens önsketanke: hm, må bra? .. även att det skulle gå bra på "arbetsintervjun" vilket det också gjorde.

Dagens längtan:
må bra även här?.. ett jobb, och då kanske ett steg närmare.. påsklov.. IMORGON! pengar..
Dagens låt: svårt.. får nog säga Paramore- Born For This

Lily Allen

image862

here comes a regular.

146994-861

i hate that i love it.

det går verkligen från dag till dag, vissa dagar vill man bara inte, andra dagar är det än självklarhet tt det är just de man vill syssla med livet ut. vissa dagar hatar man det andra älskar man det mer än något annat. det tär på mig, det gör det verkligen. att växla så himla mycket, att aldrig finna en balans mellan love-hate. Att inte hitta lugnet med vad man vill göra så att det föralltid bara kan vara underbart, underbart att utföra det man bestämt sig för att göra. det är ju ändå det som är jag, det jag gjort så länge jag kan minnas, självklart är det inte bara däför jag väljer att orka, för att jag måste.. nej! jag vill, jag vill verkligen.. men ibland tror jag folk verkligen kan glömma bort hur jobbigt det faktiskt kan vara att vilja något, att sträva efter något, att ha en dröm att jobba mot och en dag försöka nå. det tär på en, glöm inte det. det är verkligen jobbigt och vissa dagar hatar man det mer än allt annat. jag skulle bara vilja lära mig att få ett ständigt bra perspektiv på det. att alltid känna att jag orkar kämpa, att jag orkar ge allt för att bli så pass bra som jag kan bli.. men har man kanske redan nått den gränsen? är det kanske däför jag på senaste tiden enbart är trött och inte känner någon lust? men en människa kan väl egentligen alltid mer än vad man tror? det finns alltid utveckling kvar att göra. jo jag vill! bara det att ibland vill jag verkligen inte. jag hatar att jag älskar det.

Dagens:

Dagens humör: sådär... trött!! mår konstigt, tror jag har feber.
Dagens borde: ett religion-seminarium i skolan som jag har varit på, även gå till doktorn vilket jag gjorde! nu är det väl bara ett "borde" kvar.. =sthlm/träning.
Dagens frisyr: fula, äckliga flätor. tack till frisörbesök på onsdag!
Dagens klädsel: TRÅKIG!!! har inga pengar...
Dagens materiella vill ha: PENGAR!
Dagens bästa köp: inte ett skit, och så ska det förbli..
Dagens irritation: mår inge bra! skulle mycket hellre åka hem och lägga mig i soffan framför buffy än att ta tåget till sthlm för träning.. men men, ibland måste man tvinga sig till att orka.
Dagens individ: ingen speciell, hatar den frågan..
Dagens önsketanke: orka önsketankar, dom slår ändå inte in!
Dagens längtan: man ska inte längta!
Dagens låt: har itne hunnit spendera tid med ipoden än :( på tåget blire ändring!

Have you ever had the feeling that no one really knows what you?re all about?

146994-860

And when you try to show them they all have things to do tonight, tonight?

Somewhere weakness is our strength

image858
JAG VILL INTE, JAG VILL INTE, JAG VILL INTE!
jag vill faktiskt inte..
eller vågar jag inte, är jag rädd?
tänk om något är fel...
What a shame we all became such fragile, broken things

söndagkväll-

jaha, så var helgen över och absolut ingenting har hänt. men har vart ganska skönt måste jag säga. men vet ändå inte om jag är redo för ny vecka.. men det kanske är lika bra, på något konstigt sätt mår jag ändå bättre när det är full fart, när jag slipper stanna och känna efter, när jag slipper tänka och känna. men måste erkänna att det ska bli för jävla skönt med påsklov, yes redan på torsdag kan man ju säga! även om man har skola så börjar ju lovet då! och jag vill ha ett händelserikt, roligt men ändå ett chill lov.  det ska vi nog se till att ordna, eller hur mina vänner?  och så lite fest på det så är allt perfekt!

ska dra mig uppåt nu för lite sent söndagsfika med familjen, ja menar sen drar ju veckan igång igen och man hinner inte ses allt för mycket. i veckan måste jag komma på något bra att ge min kära bror som fyller hela 20 ÅR på torsdag!!.. det ska firas med ståt och skumpa! ;)

veckan annars då? nej inget särskilt. träning i sthlm som vanligt. iallafall måndag, tisdag, onsdag. en hel del att fo gjort i skolan.. doktorn imorgon med magen (!) sen blir det ju som jag nämnt ett antal gånger mer rosa hår på onsdag vilket jag ser framemot!

hoppas innerligt att jag kan sova ikväll, haft problem med det på senaste tiden. det tär på mig. natten till idag var riktigt, riktigt jobbig! -ge er själva en bra vecka!
ciao

DROP DEAD, FUCKKING GORGEOUS

146994-857146994-856146994-854146994-853

go red.

image852
jag är ju mitt uppe i min "rosa-period" vilket amanda storgillar, hehe, och på onsdag ska det bli mer rosa hår !! vilket jag ser framemot... men har kommit fram till att till hösten vill jag fanimej go red! då när allt blir lite mörkare igen, ja fan, jag gillart! nu fram till sommarn vill jag jobba mitt rosa, sen i sommar vill jag nog enbart ha en blond sliten mittbena, jobba ltie hippie-style liksom, kanske lite kopparfärgade slingor i för att riktigt få fram hippie:n i mig, heh. men sen till hösten skulle det vara coolt och kul med rött :)
dagen har vart ok än så länge, gick upp runt tio redan.. jobbat på dansen i repectionen mellan 12.00 och 16.00, så nu har man vart hemma ett tag. är riktigt hungrig så tänkte högga in på lite mackor och thé.. ska väl ta tag i mig själv och få lite plugg gjort också, det får bli matte och naturkunskap då jag inte behöver någon data till hjälp utan kan sitta framför buffy istället. heh. för sen är det ju veckans tv-kväll för min del!! har ju kommit att bli så nu när jag inte åker till sthlm för träning på söndagar längre, och ikväll är det så mycket att jag vet inte hur jag ska lösa det!
vilka problem, huh ? ;)

tv 3 :
19.00 -
top model
20.00 - singing bee (final, alla singing bee-mästare ska möta varann!!)
tv 4 :
20.30 -
parlamentet (äntligen ny säsong!)
tv 5 :
18.30 -
One Tree Hill (börjar sända säsong 5, visst har redan sett de men de är ju OTH!)
tv 6 :
19.00 -
LA ink

ja, vi får se hur fan jag löser detta! haha.
ha en fortsatt trevlig söndag.
SNART PÅSKLOV!!!

Sid and Nancy

image851
Nancy
You were my little baby girl
And I shared all your fears.
Such joy to hold you in my arms
And kiss away your tears.
But now you're gone there's only pain.
And nothing I can do.
And I don't want to live this life
If I can't live for you.
To my beautiful baby girl.
Our love will never die.
-Sid Vicious

sommar-08

yes, vilka grejer man har att se framemot (inte längta, enbart se framemot) men ack så mycket pengar allt kostar!!



hultsfred-08 ; blir det väl antagligen.. yes, en festival bara måste det bli och det lutar ju mot hultsfred. och tror också det lutar mor att det blir jag och linnéa som ger oss iväg för att upptäcka det goá festival-livet!!



copenhagen/midsommar -08åh åh åh, nog ändå det jag ser framemot mest! helt sjukt ju, va jag alltid har velat. världens jävla bästa dansare i danmark på en och samma gång, för att undervisa 30 klasser och fira midsommar, med mig !!!! haha. allt är bokat och fixat nu, bara flyg och sånt kvar att ordna med!!! MISHA, nick och marty <3



Alanya -08 ; yes, turkiet med brudarna i början på augusti, slutet på sommarlovet. fatta vad man då kommer ha att se framemot!! kommer bli galet. en vecka med oss i Alanya, shit liksom :)

ge mig pengar, NÅGON??? (!)

GRATTIS PERELLI!

image846
så vann lilla lotten perelli för sin andra gång då, vilken bragd!!

men själv kan jag inte bärga mig till nästa års shlager då jag bara utgår ifrån att Marie Picasso bara MÅSTE ställa upp!!! med en glitterklädd klänning som sitter snaajsigt tajt åt över hennes päronformer!  WOOOW, kan det bli bättre!!

nej, maries kropp är något tortelonin perelli borde ta efter! ;)

haha.

en helt vanligt seg lördag.

och inte är det bara jag som har vart seg under dagen, nej, man har ju inte direkt haft möjlighet att blogga på grund av att blogg.se är så otroligt segt att jag blir föbannad! det har typ inte funkat för mig på hela dagen och så är det ganska ofta tycker jag.. jaja, har itnte gjort ett skit idag för att uttrycka mig på rätt sätt. vaknade runt 13.00 tiden, det har blivit en hel del häng i soffan framför buffy och vampyrerna, även lite häng framför datan och gamla oth-avsnitt.. har jobbat lite på mitt engelska arbete men det var väl kort och gott allt! så dagen har väl inte direkt vart spännande, men rätt skönt tycker jag! ska väl ta mig igenom shlagern nu då. med familjen. sen vill jag städa och hänga på mitt rum resten av kvällen, jag gillar verkligen mitt rum, älskar att bara va där och inte göra något alls, bara lyssna på grym musik och ja, inte göra något! sen jag gjorde om det för ca ett år sedan (det gick från galet rosa till helsvart) så bara älskar jag det... men kanske ska ta tag i mig själv och få lite mer plugg gjort ikväll istället, så slipper jag göra allt för mycket imorgon.. skulle nämligen vilja hinna och orka ta mig till lögarängen (badhus i västerås) och simma i iallafall en timma. men vi får se.

ha en fortsatt trevlig lördagkväll!

That's What You Get

image845
besattheten har tagit sin början!

you're gonna need someone on your side

bless to the hearts that can be bend
they shall never be broken.
but i wonder, if there's no breaking there's no heeling
and if there's no heeling there's no learning.
If there's no learning there's no struggle,
but the struggle is a part of life
so most all hearts be broken?

one tree hill säsong 5 är inget annat än underbar!
tisdag, 5x12, can't wait!

So we don't need the headlines


Paramore - Born For This , livé
sorry för mycket Paramore, men jag går igenom det här jobbiga i-början-av-förhållandet-besatthets-beteendet! haha.

GOD SAVE THE QUEEN!

image844

Give in or just give up!

nej fan, ny dag- nya tag!
skittrött men vädret gjorde ju saken lite bättre. yes, att stå och vänta på bussen i skinnjacka, med solen i ögonen, Paramore i öronen och kornblåa jeans på sig, ja det kändes bra! dagen kunde inte fått en bättre start (även om jag var sjukt trött efter cirka 4-timmars nattsömn..) dagen har fortsatta bra förutsättningar.. vi får skitgod mat i skolan, fläskfilé och grejer(ja man måste uppskatta dom små sakerna..) sen blir det ju traditionell brudfika på wayen's.. till kvällen får man väl se, men allt som allt som tror jag fan på idag, denna fredag!

nu ska jag få lite engelska gjord innan lunch klockan 11.
ha en bra fredag!

P A R A M O R E

146994-843

My mouth is dry with words I cannot verbalize

mer eller mindre likgiltig till allt, det skrämmer mig, det är jobbigt, jag vill inte mer.
Give us life again cause we just wanna be whole
torsdagen är förbi, ska dra mig mot sängen alldeles strax, yes! nu är det helg. bara fredagen kvar i skolan, på lördag får man sova ut. har inget inbokat men ska hinna en hel del plugg, vill även gå och simma lördag eller söndag. sen får vi se, antar att det är traditionell fredags-fika som gäller imorgon efter skolan runt tre-tiden. jag är sugen på att festa faktiskt! förvånad? haha. eller åtminstone en shlager-kväll med brudarna på lördag bara för att man "måste" , har verkligen bara sett en deltävling och bryr mig inte ett skit, men drar man ihop alla brudar och kör loss lite kan det bli kul! ja fan, kan vi inte fixa det? .. annars mest lugna gatan under helgen. ska försöka att verkligen grundstäda mitt rum också! sen hoppas vi på att jag i nästa vecka får svar på från något jobb jag sökt! I STORT BEHOV AV PENGAR! jaja, just det. de var riktigt kul i sthlm ikväll, ja, kan ni tänka er de va! baletten gick bra och det är klart att det är dansa jag vill!

sen träffade man på therese och fick dela den sena tågresan hem från huvudstaden med henne, mycket trevligt! vi ses inte alls så ofta längre, inte som vi gjorde när vi var små och dansade ihop flera gånger i veckan och var i princip bästa vänner. men när vi väl ses snackar vi på som aldrig förr och har superkul ihop! jag gillar therese och saknar vår tid då&då.. hoppas det blir att vi tar oss tid till att träffas mer nu när jag fyller 18 om cirka en månad, hoppas!

jaja, jag sitter och lyssnar lite paramore (dom är bra!), har avnjutit lite käk då hungern var på topp när man kom hem runt 00.30 tiden och inte ätit sen innan man åkte upp till sthlm alltså runt fyra-snåret.  ser framemot onsdag nästa vecka! -mer rosa hår! och då är det också snart påsklov. men men, nu först ska vi njuta av helg.. ska verkligen ta mig tid till att se nya oth-avsnittet också, hinner ju aldrig före fredagarna längre. skäms på mig! by the way så alla ni som jobbar svensk takt så börjar faktiskt kanal 5 sända säsong 5 redan på söndag kl 18.30. måttligt förvånad, ja!

nej fan, bed-time om man ska lyckas se något normal ut i skolan imorgon!
helg, här kommer jag.

Outfits.se

image842
vet ni vad ni skulle kunna göra! gå in på outfits.se och rösta på mig. ligger tydligen på veckans topplista.. (vilket jag tycker är lite konstigt iallafall jsut med den outfiten då den är ganska vanlig...) så det är bara att gå in på outfits.se och trycka på veckans topplista och sedan tror jag att jag just nu ligger på typ 22:a plats.. vore kul att komma lite högre upp! håller på tills på söndag. jaja, det va bara lite ytligt ondögt skit, men men. jag tycker bara att det finns så himla många som ligger före som har hu tråkiga kläder som helst! men men, nu ska jag på matte.

sen köpa scones och thé på wayen's på stationen, sen blir det sthlm 16.23 för tre timmars balett! imorgon, ÄNTLIGEN FREDAG! (snart påsklov..)


Born For This

Everybody sing
Like it's the last song you will ever sing
Tell me, tell me do you feel the pressure now?
Everybody live
Like it's the last day you will ever see
Tell me, tell me do you feel the pressure now?

Dagens:

Dagens humör: jag vet faktiskt inte..
Dagens borde: olika saker i skolan, balett tre timmar i sthlm ikväll..
Dagens frisyr: ny-duschad knut på huvudet.
Dagens klädsel: svart klänning, svart stor skjorta, rosa strumpbyxor, allt från h&m, helsvarta converse, massa olika smycken, svarta second hand bågar
Dagens materiella vill ha: oj oj, PENGAR och bara pengar!
Dagens bästa köp: inget än så länge. men ska bli en sallad från wayen's att käka på tåget senare idag..
Dagens irritation: inget speciellt än faktiskt.. skönt!
Dagens individ: ingen än så länge, fan vilken tråkig dagens :P
Dagens önsketanke: faktiskt att få pengar nånstans ifrån.. och att orka få plugg gjort nu under helgen.
Dagens längtan: att kunna dansa utan att det gör ont!
Dagens låt: än så länge så är det fan Paramore- Misery Business, älskar att lyssna på den på bussen till skolan på morgonen..

when they came for us

jaha. så var torsdagen här.. natten till den i och för sig, men ändå! skönt. helgen är snart här. men ändå hatar jag att jag bara låter veckorna går och endast längtar till helgen. just därför kanske jag inte får ut så mycket som jag skulle kunna få av mina dagar, just eftersom jag alltid väntar på något annat. jag väntar på helg för att få sova, jag vet inte. jag är bara tröttare än jag någonsin vart just nu! och det är ju inte bara den här veckan. mina veckor kommer se ut såhär när det gäller träning och skola fram till sommarlovet typ ju+ extra i sthlm framåt april, maj på grund av shower. fattar inte hur jag har orkat hållt på så här i alla dessa hår, har ju verkligen suttit och åkt till sthlm för att träna dans 5 gånger i veckan sen jag var 14 år! fyra år har gått och jag är tröttare än någonsin, mår även väldigt mycket sämre än vad jag gjorde då.. konstigt ändå. att allt har gått och blivit såhär. skulle så gärna vilja orka med, orka med skolan, orka med dansen, orka med att bry mig!

ska väl dra mig mot sängen...
godnatt

Hayley Williams

image840

PARAMORE


jag har ändå kommit underfund med att jag gillar fan Paramore.
Hayley Williams (som by the way är född -88) har en helt galen röst, även livé liksom..
fan, dom är coola. inte riktigt sån stil som jag brukar gilla just för att texterna inte direkt har något jättedjup (hehe.) men jag gillar dom !!!

don't cry out

jag har börjat fundera ändå, om dansen verkligen är något för mig. jag älskar det, jag älskar verkligen oftast varenda sekund när jag väl är inne i det. men jag skulle så gärna vilja uppleva hur det känns att få röra sig utan att ha ont, utan att det värker hela tiden i absolut hela kroppen! ibland undrar jag hur livet egentligen blev såhär? när det gäller allt.. dansen, skolan .. vad vill jag och hur kommer saker och ting gå!
just nu kan jag inte annat än längta till lördagmorgon då jag får sova ut, det är enbart onsdag än och jag är helt död! hur ska jag orka enda till fredag då träningen i sthlm är över för den här veckan.. tre timmar balett imorgon kommer vara riktigt svårt, så tungt! nu ska jag dra mig mot stationen och sthlm (som vanligt) .. tränings-dags! hoppas ni andra får en bra onsdagkväll!

Three months and I'm still breathing

146994-839 146994-838 146994-837
LOS ANGELES
23:e oktober -2:a december 2007
Three months and I'm still standing here
Three months and I still am
Three months and it's still harder now
Three months and I'm still breathing
Three months and I still remember it


It's never really over, no

shopping-abstinens

jag hatar att känna mig beronde av pengar, jag vill inte och ändå gör jag det! allt jag vill göra just nu kräver cash!!! jag är verkligen super super sugen på att shoppa mig en massa nytt, köpa massa crazy stuff och verkligen kunna klä mig på det sättet jag vill, ha min egna stil. men det är inte så jävla lätt med en ekonomi på sisodär 11 kr!! jag vill köpa massa vårnytt, ser saker hela tiden som jag vill kasta mig över. speciellt kläder, men även skor. okej jag har massa, och då menar jag massa, converse och jag älskar dom allihopa, ändå det jag använder mest liksom.. men skulle ändå vilja ha råd till att köpa nå nya högklackade pumps tillexempel, för hade jag fler skulle jag kunna börja använda det mer. jag vill köpa nå snygga ankelboots, lite rockiga liksom. sen vill jag även köpa nå andra typ av lågvår skor som inte är converse... och några skor som bara måste bli mina denna vår är ett par dr martens kängor! ett par vita med svarta snören ska jag ha! sen vill jag ju ha pengar till tatueringar och piercingar. nej men vänta lite nu, jag vill ju ha pengar till mitt hår så jag kan få det mer rosa också.. sen vill jag ju även ha pengar jag kan spara till saker jag vill göra i sommar, som att åka på hultsfred, åka till grekland med brudarna och framförallt åka till danmark och träna för misha, nick och marty!

sen ska sparandet även räcka till LA! jag vill ju kunna ta mig dit i september igen..
jag vet inte, hur får man pengar? hur gör man? jag söker jobb men ingen vill ju ha en!!
ytligt jävla skit-problem jag vet, men just nu tär det fan på mig. haha!
mot stationen och tåg till sthlm för kvällen träning!

strange, I know. But I miss him!

image833

Now it's repeating itself all over again

hela dagarna bara längtar jag, längtar tills jag ska få komma tillbaka till sängen, längtar tills jag ska få sova dom få timmars sömn jag får varje veckodag. men hur håller man en balans? för när jag sedan väl befinner mig där, när der är dags för mig att få krypa till sängs och sova sisodär högst 6 timmar för att sedan vakna tröttare än någonsin och då orka med en ny dag, då finns det inget jag fruktar mer. det var längesen jag kunde somna fort, stilla och lätt.. nätterna bara tär på mig nu förtiden. när jag sedan vaknar utmattad efter inte många timmars sömn känns den jobbiga gågna natten bara som en dröm, men ändå upplever jag den- natt efter natt!

jag behöver hitta en balans! allt jag vill är att sova, sova ut, någon gång få känna mig utvilad..
samtidigt finns det inget som skrämmer mig mer än dom där få sömntimmarna, natten!

Night after night you say you move on
Tomorrow, tomorrow
Now, what's holding you back?

Dagens låtar:

The Sounds - Night After Night
The Sounds - Hope You're Happy Now
The Who - Baba O´Riley
Shiny Toy Guns - You Are The One
Shiny Toy Guns - Don't Cry Out
Broder Daniel - Superstar
Duffy - Mercy

åh så bra! tack musiken för idag.
nu ska det värmas mat, kolla över plugg till tåget och sedan dra sig mot stationen och sthlm. yippieyay, (ironi kanske..) nej, nu fan tar jag tag i det här. träningen ska gå bra ikväll!

ciao.

Dagens:

Dagens humör: nja, ok antar ja
Dagens borde: börja bli nyttig, och än så länge har det gått finnemang, men jag menar, klockan är 10.30, haha! skulle även lämnat in en engelska artikel men glömde ta med min extärna hårddisk där den befinner sig. fuck! ringa optikern och frissan (boka tid till mer rosa hår!)
Dagens frisyr: ny duschat, är mitt okammade busiga jag idag ;)
Dagens klädsel: tråkig! svart hög kjol från weekday, vitt linne från h&m, svart cardigan från cheap monday, svarta strumpbyxor, vita converse med svarta detaljer, bågar från second hand i new york, olika smycken.
Dagens planer: skola! tills det är dags för att ta tåget till sthlm 16.23 för träning!
Dagens materiella vill ha: mer rosa hår... och massa massa kläder.
Dagens bästa köp: inget och ska heller inte bli nått, NO CASH! spara spara.-
Dagens irritation: jag själv får väl stå för det, som vanligt!
Dagens individ: har fan inte direkt träffat på nån än!
Dagens önsketanke: orka ens rabbla upp allt....
Dagens längtan: juni = misha, nick och marty i copenhagen!!
Dagens personer: som sagt, vettefan. men olle hade klippt sig fint iallafall :P
Dagens låt: åh, jag har massa låtar att nämna, så fan, det får nog bli ett eget inlägg!

night after night

image832

time for bed.

nej. dagen har vart en av dom segaste och har knappt fått ett skit gjort! jag ska dra mig uppåt rummet nu, städa undan lite och förbereda mig för morgondagen genom att packa iordning träningskläder inför sthlm imorgonkväll redan nu. måste upp tidigt imorgon så jag hinner borsta håret, heh.  kvällen var ändå trevlig, jag och Sofie har chillat framför tv:n med massa morotskaka! men imorgon blir det ändring... mår inte så jättebra, hoppas att allt känns bättre när jag vaknar imorgon. orkar inte en vecka till, måste få saker gjort under veckan som kommer nu och måste framförallt orka åka till sthlm och träna, måndag, tisdag, onsdag och torsdag! kom igen nu, ork tack!
kommer bli lite dåligt med uppdatering under veckan säkert, just på grund av sen träning i sthlm varje dag och en jävla massa plugg. nej, fan va det känns som jag har feber.. jaja, skulle vilja hinna träffa min pappa någon dag framöver också.. ta mig till helgen fort och låt mig orka få mycket gjort veckan som kommer.
ny vecka, nya tag!

hoppas ni får en bra vecka och fortsatt trevlig söndagkväll.
godnatt folks.

LA INK

image831
dags för lite morotskaka(sista dagen som onyttig människa!!)
 framför LA Ink och coola, coola, Kat Von D!!!

Daneel Harris

image830


förlåt, men hur snygg är inte Daneel Harris, som spelar Rachel Gatina i min absoluta favoritserie ONE TREE HILL! kolla in bilden, gud vilken kropp!! jag vet tt hon var gymnast som yngre och tidigare även jobbat som modell.. men är det någon som vet om hon har fifflat med något för att få den kroppen hon idag har? eller är den normalt så? liksom har hon bara normalt jobabt sig till den? för den är iallafall to die for..

jaja, de va allt. men snygg som fan är hon allt!






Music makes me lose control

den här helgen har liksom gått och blivit jätte utvecklande för mig när det gäller musik. har fallit för massa nytt..
bland annat:

- Duffy
en brud från storbritannien som till rösten påminner lite om Amy Winehouse, check her out! jag fick upp ögonen för denna "nya" talang när var i london under sportlovet..
- Shiny Toy Guns
ett elektron/indie/rock band från mitt älskade Los Angeles, riktigt skönt sound vill jag lova! innan denna helg hade jag pinsamt nog hört en låt av dom, vilket misstag!
- The Sounds
jag har gått och blivit lite småbesatt av dom bara sådär helt plötsligt. jag har ju aldrig brytt mig på detta sätt förut, men oj så grymma dom är, och oj så stolt man ibland är över att vara svensk, maja är coolaste i världen!
- The Stooges
har alltid lyssnat lite på detta band mycket tack vare min käre bror men har denna helg kommit igång ordentligt. fanken så bra dom är, lite tack vare filmen Juno måste jag också säga. är inte Iggy Pop en av dom ballaste?..

   

tatueringar-piercingar

jag befinner mig verkligen i ett läge där jag är supersugen på att bara vara galen när det gäller mit utseende, eller galen och galen. men jag har ju liksom numera rosa hår, och nu vill jag göra det ännu mer rosa, jag vill ha mer rosa! jag vill klä mig uppseendeväckande, jag vill synas helt enkelt. jag orkar inte längre bry mig om folk glor, tycker man ser konstig ut eller inte gillar hur jag ser ut. jag har börjat känna att jag helt skiter i det! men samtidigt känner man sig lite tillbakahållen av många olika skäl. självklart är ett ytligt skäl pengar!! om man hade mer pengar byder det mer möjligheter till att verkligen kunna köpa sådant som gynnar hur man faktiskt egentligen vill klä sig och se ut.. men men. just nu ser jag framemot att fylla 18 om lite mer än en månad mest just för att man då får tatuera sig lagligt. för det är något jag vill göra på en gång. ska börja med nått av det mindre sakerna jag har på min "att tatuera" lista. så man får se om man verkligen va den där tatuera-sig-typen.. men det tror jag verkligen att jag kommer vara och jag tror jag kommer bli fast i skiten. hehe. så det är bara att spara pengar så man kan få det gjort. jag tycker att tatuera in något på sin kropp är ett underbart sätt att visa saker man verkligen står för, eller tror på, eller vill visa världen att man älskar eller kanske hatar. jag tycker verkligen det är ett jättebra sätt att uttrycka sig själv på. det enda kravet jag har för att jag ska tycka att tatueringar ska vara snygga är att det verkligen ska vara något, betyda något, stå för något i dens liv som har val att tatuera in den. har aldrig gillat tatueringar som görs bara för att dom just då är inne eller för att dom enbart är snygga.. jag tycker en tatuering man ska ha livet ut ska symbolisera något i ens liv, det ska verkligen betyda något för en, men självklart är detta bara min synpunkt på det!
jag är inte heller något jätte-fan av färg-tatueringar, sen ska man även se till att gå till någon bra så dom verkligen blir snyggt och bra gjorda, det är ju ändå för livet man gör det..

jag har även på senaste tiden vart jätteinne på att bara dra och pierca mig, ville göra det i fredags men hade inga pengar på kontot, haha! har sedan lite innan sommarn velat haft hål i vänster sida av läppen, en svart ring.. sen nur har jag blivit inne på att pierca mig i näsan, alltså mitt i, inte i vänsta eller högra "näsvingen" utan ja, så som tjurar har.. hehe- en svart ring skulle jag vilja ha även där.. sen vill jag ta tag i mitt töjande igen, ni vet när man gör sina hål i öronen större. höll på med det i somras/höstas men tappade sedan töjnings-örhänget och det växte igen, så det är något jag vill se till att ta tag i igen, även överhuvudtaget bara ta fler hål i öronen. då vill jag även ta i den här lilla saken i örat, ni vet det som ser ut som, hm.. en liten vinge eller nått. haha. vet inte om ni hänger med men där ska jag fanimej ta hål, det vill jag göra i veckan! till helgen kanske!..

jaja, nog pladdrat om enbart skit! sorry för otroligt långt inlägg..
lite tankar om stuntsaker egentligen...
image825

Vivienne Westwood

146994-824 146994-822
(bilder från hennes vår/sommar kollektion-08)
jag tycker Vivienne Westwood är en designer som sticker ut ur mängden. som säkert dom flesta vet startade ju hennes karriär genom ett förhållande med Malcom McLaren (manager till Sex Pistols) då dem gemensamt öppnade butiken SEX på Kings Road i London. Hon var den första som verklignen började designa punk-modet och gjorde det omtyckt och känt genom Sex Pistols som bar hennes kläder på deras gig och spelningar. Det jag tycker är coolast med Vivienne är att hon håller vid sin punkstil än. Man kan verkligen se den spegla sig i hennes design än idag och jag kan inte annat än älska det!

what's up with all the pink hair?

image820

hörrni kändisarna. kom på något eget och sluta härma mig.. haha-

ska jag va ärlig vet jag inte om jag tyckte någon klädde upp det så himla bra..

men lily allen är söt i rosa:
image821

expectations is a lie.

nej, det är fan tid för mig att lägga ner, bara lägga av med skiten. jag gör ju exakt samme fel varenda gång, va det än gäller, samma fel och alltid blir jag exakt lika besviken. det håller inte längre, jag måste lära mig att inte hoppas, att inte bygga upp några förväntningar, att inte måla upp några bilder över hur saker skulle kunna bli, för det blir faktiskt aldrig som man tänkt sig, aldrig som man hade velat.

jag vet bara inte när isabell ska lära sig det. eller framförallt HUR man lär sig det? lär sig att träna bort att hoppas.. ja menar, är inte det en del av livet, är inte det en av förmågorna som får oss framåt, som ger oss styrka att kämpa för att då nå dit våra förväntningar har lett oss... men varför får det då mig att enbart må dåligt? mig hjälper det då inte för fem öre. jag blir jämt bara besviken.

Shiny Toy Guns

image819

face it.

gårdagskvällen var helt ok, eller nej, den var bra. mycket bra. bra tjejer, bra kväll!
idag har jag bara vart helt utan ork. mamma väckte mig strax efter tre på eftermiddagen, men ändå var jag fortfarande död. låg kvar och bara kände ingenting för ett tag, sen fick det bli frukost framför min kära vän buffy, hah. resten av dagen har rullat på segt. legat i soffan och degat, framför reprisen av så ska det låta, ja ni hör ju vilken hejar-dag man haft. måste få poängtera att är det fanimej inte dags att amy diamond växer upp? ja men helt seriöst, visst hon har en bra sångröst, men flickebarnet är INGET barn längre, hon ska ju fanken börja på gymnasiet till hösten, ja hör ni det. hon blir SEXTON ÅR IÅR! dags att ta av sig den turkosa glitterklänningen och mogna lite kanske.. ursäkta mitt påhopp men kom verkligen på det när jag satt där och kollade så ska det låta som hon så snälla, OCH BLYGT, medverkade i, hon vågade inte ta någon direkt plats, hon vågade inte sjunga ut ordentligt, hon hade fula, fula kläder på sig (som visst säket inte hon själv har bestämt, men kan inte folket som betsämmer det låta bruden växa upp) jaja, jag vet inte. hon blir ju iallafall 16 och jag kan inte göra annat än att tröttna...

sen har jag tjurat över att sanna skulle gå och skada sig lagom till semifinalen. vilken dryg kväll jag haft alltså. haha. har iallafall fått i mig god taco made by me actually. yes, men nu är man själv hemma och har inget att göra, för nej, melodifestivalen är inget för mig. jessica och linnéa ska komma förbi iallafall. får se vad vi hittar på, dom är lika sega som mig så blir nog att kolla massa vänner och dricka massa cola, snacka en del skit kanske också. sen ska iallafall jag sova i tid så jag kan få ut något av min söndag. yes, plugg måste det bli en hel del. sen nästa vecka gäller det, yes. här ska det mås bra, och oj vad jag ska orka! yes, funderar på att börja ett nyttigt liv då också. sen får jag inte va sjuk mer, nej nu måste jag orka. måndag, tisdag, onsdag, torsdag. -8 klasser i sthlm härdanefter- med karl & knut! ge mig ork.

jaja, nu ska jag dra mig mot macken och köpa cola (behöver hjälp, har ett beroende!) sen får vi se vad kvällen har att ge.. har även kommit i underfund med under kvällen att Shiny Toy Guns har mer att erbjuda än låten Le Disko, dom är ju stört jävla bra och ett riktigt riktigt coolt band! jag har en girl-crush på bruden i bandet!

yes, det var allt för mig. ha en trevlig lördag-kväll.

30 seconds to mars

image817
gud, idag kom jag verkligen fram till hur mycket jag har saknat dom.
det ska bli ändring, från och med nu!

middag med tjejerna.

yes, blev en långis på stan idag, fixa med alla paketen. det kommer bli roligt. jaja, haha! fick tyvärr inte mina andra bestyr gjorda då detta tog lång tid. plus att frissan min va sjuk. vill boka tid till att göra mer rosa hår. yes, vill att en större del av håret ska vara rosa. men men, det får jag ringa om på måndag, nu är det helg och det är SUPERSKÖNT! så ikväll då, ja om ca 40min kommer mina kära vänner Jessica & Shirin hit för gemensam åkning till Emma. där blir det middag med fruktsalladen (vi brudar alltså..) och det kommer bli najs. yes, tre-rätters med alla tillbehör ;) hoppas dom blir nöja över sina överbra paket också. hah. så nu har man en del att stå i, ska upp och finna nått i garderoben jag känner för att på mig, vilket jag vet kommer resultera i INGET! men men, ge mig pengar+ shopping. har 11 kronor på mitt konto, hörde ni? 11!!! aja,. finns värre saker i livet.
sen måste jag även se till att hinna fixa det sista med louise present. därför har jag ej tid med detta någe mer. ladda kameran måste jag komma ihåg att göra också.. oj oj . hoppas ni får en riktigt trevlig fredagkväll!!
imorgon blir det slö-dag med en hel del plugg! (suck)

ciao så länge,

Nicole Richie and baby Harlow.

image816
måste få erkänna; supersött

redan fredag

veckan har gått, och den gick lika snabbt som vanligt, om inte ännu lite snabbare just för att man segat bort två dagar hemma. tillbaka i skolan idag, men fan inte pigg för den delen.. nej, mår fortfarande som jag gör och natten till idag va inte rolig. trött som ett helvete, vill snabbt ner på stan idag efter skolan och få köpt presenterna till mina kära vänner som fyllt i veckan så att jag sedan kan hinna hem och få minst en timmas sömn innan ikväll. då vi nämligen ska fira Linnéa, Louise och Emma som alla har fyllt 17 år denna vecka. yes, det firas med middag hemma hos emma med bara oss brudar. kan bli riktigt trevligt. hoppas jag mår bättre till kvällen bara, får kanske knappra i mig några alvedon..
helgen annars då? nej jag vet inte, inget särkilt tror jag,. vill nog mest bara ta det lugnt hemma så jag kan få må bättre till nästa vecka, har inte tid att missa så mycket dans i sthlm mer.. och har inte heller tid att missa mer skola, ligger ju redan efter så det räcker. så en del plugg måste det bli i helgen, men även mycket sömn!
har så mycket att ta tag i när det gäller skolan att jag inte ens vet var jag ska börja, därför får jag aldrig något gjort.. ska väl kolla över mitt liv nu, kanske få till en planering så jag har någon typ av koll.. sedan vill jag äta, yes sen får det bli lunch! just ja, vem blev bjuden på en munk av en viss söt jennifer idag då? JO DE VA JAG! wow. jaja. lite plugg-time kanske, ha en bra fredag! jag själv ska göra mitt bästa..

please, don't give up on me

det är bara en sådan tid där jag behöver er som mest, men ni verkar bara inte förstå det. eller så kanske det är en sådan tid då jag behöver något nytt, någon ny.

life happened, i guess ..

146994-815

DROP DEAD, FUCKKING GORGEOUS

146994-814
lite ytligt, jag vet, men kan faniemej inte låta bli att bli lite smått kär i unika, egna, coola, riktigt snygga människor. ta mig till dom, vill chilla med dom, ha pengar och få inspiration!

ännu en slö dag

jaha, nog vill man annat än att sitta inne idag, vädret är ju strålande.. men men, är man sjuk så är man. måste iallafall erkänna att jag mår bättre än igår. inte lika kraftig huvudvärk och inte lika ont i halsen. men mår fortfarande konstigt och det kryper i händerna på mig.. men men, har bara segat än så länge, sov till tolv ungefär. börjar bli lite hungrig så ska väl ta mig en titt i kylen om det finns något man kan stoppa i sig. ska nog även ta en kortis promenix bort till macken och köpa mig en cola! sen ska det nog bli att kolla lite buffy och vampyrerna.. men har faktiskt även saker som måste hinnas med under dagen.

- att plugga är ett måste, få minst engelska grejen gjord.
- packa upp från london / städa rum
- duscha håret och kamma upp dom jävla tovorna
- kolla dom två senaste avsnitten av oth säsong 5

jaja, måste väl sätta fart med mitt segande om jag ska hinna med mina måsten sen..
blir nog lite chokladbolls-smet idag också!
ciao.

mirror-pics from london!

146994-813146994-812146994-811

ISABELLEN!

I fell in love.

146994-810146994-809146994-808

with someothers shoes..

please just make it go away.

den konstiga känslan i kroppen, den tunga andningen, snurrandet i huvudet, tankarna som jobbar i upp till 100 % dygnet runt, känslan av att inte vara här, inte på riktigt- snälla få det att försvinna, känslan av att sakta bli svagare..  ge mig en balans mellan att inte känna alls och att känna alldeles för mycket- en balans att känna det bra och det rätta istället för det som är jobbigt, det som gör ont, det som jag vill slippa..

ge mig ork och känslan av att allt löser sig en dag, då lovar jag att orka.

I don't see what anyone can see, in anyone else

image807ellen page, är underbar!
kan väl inte direkt säga att jag mår bättre, nej, men en ganska så skön dag ändå. slappat framför film och tv-serier tillsammans med bror och glass med choklad-sås. finns inte ork till något annat. blir att dra sig mot tv:n igen nu för lite vänner, det piggar alltid upp en. jag har kommit på att jag väldigt ofta tar upp här i bloggen att jag mår dåligt osv, har tänkt på att det kanske låter som att jag tjatar om det och att alla egentligen inte alltid mår så bra, så liksom va är grejen? saken är bara så att jag orkar inte ta upp det mer utförligt, så jag ber om ursäkt att jag kanske blir tjatig, men jag behöver det.
nu mot tv:n, kanske lite chokladbolls-bakning?
beach-08 snart, borde betyda= träning, ej äta skit osv. men jag har slutat bry mig, jag orkar inte längre...

skulle verkligen behöva plugga!!!

Juno

146994-806
så fick man äntligen tid till att se Juno, och måste säga att den var underbar!

sjuk.

mår inte alls bra, nej, hemma och sjuk idag. somnade med feber igår och har världens huvudvärk, trött och helt slut i hela kroppen. finns inte längre någon ork i mig! ska jobba film med bror min nu, ska nog bli juno eller försoning. ska jobba lite glass med chokladsås också. skulle verkligen behöva få plugg gjort, orkar inte! får se om det blir skola imorgon. inte mått såhär konstigt på länge, om ens någonsin..

Leif Loket Olsson

   
the best of the best jobbar 17 från och med idag och ett år framåt då!
grattis min älskade leif.
one of my best homies in the whole world!!

and i don't wanna miss a thing

mår inte bra, nej, inte för fem öre.
-
ska dra mig från skolan uppåt stan nu, ska bli fika med iallafall linnéa och jessica, men blir säkert att flera kommer förbi. alltså ingen sthlm för mig ikväll. nej, ska till optikern kl 16.00, sen får vi se. behöver verkligen få plugg gjort ikväll, sen vill jag packa upp från london, sen skulle jag också vilja hinna lägga in bilderna från london på bilddagboken. självklart vill man också hinna se säsongsavslutningen av: i huvudet på gynning och sen även få in på schemat att sova absolut senast tolv!

mitt huvud!
ciao.

when the world caves in what you going to do

when the world caves in what you going to do for me?
in a blanket of fear that i've been wrapped in for years

Dagens:

Dagens humör: nja, ok antar ja.
Dagens borde: va att åka hem från london mitt i natten till idag (måndag) och sedan dra sig till skolan till föreläsningen klockan elva som inte ens blev av. fett drygt!
Dagens frisyr: oj oj , KAOS efter london-tripen.
image800Dagens klädsel: du menar söndag/måndag-kläder. yes jobbat samma eftersom jag nu har vart vaken sen 11.30 SÖNDAG! stentvättade ljus-rosa jeans, svart body från american apparel, svart t-shirt från weekday, second-hand bågar, smycken i massor, helsvarta converse, skinnjacka och svart stickad halsduk
Dagens planer: ska verkligen jobba mig mot sängen nu, blir att gå upp ca 07.00 imorgon.
Dagens materiella vill ha: åh, bara massa massa snyggt som skulle liva upp mig, min stil, min garderob
Dagens bästa köp: hm, har jag köpt nått.. äh ja drar till med frukosten på londons flygplats. mat var i det tillståndet efterlängtat!!
Dagens irritation: hur jag mår.
Dagens bästa: vet inte, men riktigt kul vare iallafall att dansa för karl och knut nu ikväll, trodde jag aldrig skulle orka efter alldeles för lite sömn och jävla london-resa, haha, men det gick riktigt bra och det var underbart att dansa!
Dagens önsketanke: vakna imorgon och må bra. faktiskt.
Dagens längtan: vet inte, till nått nytt bara, eller till att känna, eller till påsklovet kanske..
Dagens personer: tror ellen får stå för den. vi hade det riktigt jävla bra!
Dagens låt: jimmy eat world - the middle

back in place.

image799
london va grymt, ja det var det verkligen. fan va najs att vi bara bestämde oss för att dra för några veckor sedan, och sen just att det faktiskt då också blev av, blev inget vi bara sa. vi gjorde det: ISABELLEN!

hemresan gick bra ändå, vet inte hur jag mår, vill inte tänka efter. vill få in nytt folk i mitt liv, behöver det! jaja, blev en kortis onödig dag i skolan idag. nu ska jag dra mig mot centralen och sthlm om cirka en kvart, packa ihop träningskläder bara.. hur fan ska man orka? har vart vaken i över ett dygn nu, längtar till sängen och natt, 01.00 blir det väl att man kanske får somna... skola imorgon då, men sen blir det inget sthlm på kvällen, nej ska plugga, packa upp och sova i tid. nu måste jet-set tjejen stressa vidare ;)

back to reality

så, då va praktiskt taget allt ihop-packat för hemresa. vi ska dra runt tre-tiden nu mot tåg till flygplatsen.. flyget går strax innan sju imorgonbitti, gäller att vara i tid. så då ska man tillbaka till allt då! ikväll har jag verkligen velat åka hem, mår verkligen inte alls bra. men jag har haft riktigt grymma dagar här i london, RIKTGIGT GRYMMA! tack vare en galen stad som utgångspunkt, ellen, bounce-gänget, brudarna medmera. japp, det har vart grymt-
nu ska man tillbaka till allt och jag vettefan hur det kommer gå. men detta har iallafall vart en skön paus från livet. levt på konstiga moln under dom här dagarna, känns det som. men nu lämnar vi fille ensam på rummet. yes, isabellen jobbar sig hemåt.

skola+träning i sthlm imorgon.. oj oj, mår verkligen inte bra. kanske dags att prata igen? vi får se, men kvällen har vart jobbig, flygresan kommer nog bli jobbig, ska försöka sova mig igenom den. aja, tack london iallafall.
påsklov- JA TACK!
nu gäller det då, skola, dans, äta nyttigt? vaddå, vare nu det gällde eller? vi får se, försöka må bra ska jag iallafall göra, PRIO 1 nu..

kommer sakna jennie nu, saknat henne så det har vart najs att få träffa henne en del. kommer sakna grymt bästa fille. och alla andra störda nötter i bounce , dom är underbara, tack för allt!
kommer sakna camden, där ska man fanimej bo! haha. men men, nu ska jag sluta pladdra på om skit.
isabell ska jobba sig mot pendeln med tovigt hår!! fan, då va man tillbaka där man började.  ett samtal till kloak/emelie.. ja! haha.

london is telling me: GOODBYE, see you very soon!