reese's peanut butter cups


det absolut bästa med att bo där jag bor på söder. min ica-butik har mitt absolut favorit godis från USA!

i know it's over.


jag har hållt på såhär för länge nu. jag måste sluta lägga den bördan på alla andra. jag måste sluta lägga min glädje och lycka i andras händer. det är inte upp till andra människor att göra mig lycklig. det är inte upp till dansen, eller musiken eller va fan som helst. jag måste hitta det i mig själv. annars kommer aldrig någonting kännas bra. det blir för mycket press, för mycket förväntan. och när det då skiter sig går hela livet under. det är inte värt det, det är inte det! jag vill vara glad i mig själv....

let's do this


i can't keep up with your turning tables

jag vet inte vad jag vill. och jag tror sånt tar tid att komma underfund med. kanske att man aldrig någonsin kommer komma fram till det. men jag vill iallafall trivas på vägen. jag kan inte ha ett jobb jag hatar samtidigt som jag befinner mig i en stad jag inte vill vara i. jag måste få något, jag måste få ut någonting. vare sig det är jobbet, staden eller något utöver det som inspirerar mig. jag åker upp till sthlm imorgon. stannar en månad. ska framförallt dansa. kanske komma fram till saker. kanske till och med komma fram till vad jag vill. kanske känna att det är ju där jag vill vara, kanske känna att nej, här vill jag inte vara. oavsett så tror jag det blir bra. dock kommer jag alltid känna mig tom i hjärtat när jag inte är i barcelona. jag skulle bara vilja komma på något briljant, något seriöst att syssla med där. så man kunde få vara där och att det skulle vara lika ok som att vara i sthlm. för jag älskar den staden så himla, himla mycket. jag skulle nog önska att jag visste vad jag ville, hoppas, hoppas jag kommer dit någon dag. dit, till en dag, när allting har klarnat. när allt är uppenbart och enkelt.

i would give anything, to have you as my man

det är konstigt ändå. för en vecka sen låg jag på stranden, drack öl utomhus, dansade fötterna av mig på cupcake, sprang på människor jag tycker om fast jag knappt känner dom, kände mig hemma, bodde utanför stan med världsfin utsikt och kände mig speciell för den människa jag just då ville känna mig speciell för. och idag står jag här, bakom stugan och blickar ut över skogen med solen i ansiktet men med någon slags skillnad på gradantalet. det kommer på ett sätt alltid kännas tomt i hjärtat och av någon konstig anledning, trots allt, kommer jag alltid älska det. och, så tror jag att jag saknar.. dig, litegrann.


hands down, i'm to proud for love.

-but with eyes shut, it's you i'm thinking of.
onsdag, torsdag förra veckan va så himla himla fina. på det där sätter så det känns speciellt. i den där staden jag tycker så mycket om. himla, himla fint och jag skulle på ett sätt vilja leva om dom dagarna om och om igen.

do you mind


en dag ska jag komma tillbaka. börja om. börja på något nytt. jag lovar.
en dag.

turning tables.


min älskade pappa har fyllt 60. jag har varit hemma över en månad. åker tillbaka imorgon för några få dagar. jag gör inte vad jag vill med mitt liv just nu. jag har inga pengar. inga direkta drömmar. jag dansar knappt. jag vill inte ha något vanligt jobb. jag vill dansa. jag vill att något ska hända. jag vill göra något. men vet bara inte vad! hur kommer man fram till något sånt. vad man ska göra i livet, med livet. jag har ingen aning längre, och åren bara går. men familjen och vännerna är bäst iallafall. men jag vill något mer. klarar inte av att vara vanlig. jag vill leva min dröm, om jag ändå visste vad det var. och så vill jag har kärlek. jag vill flytta. växa upp. ta hand om mig själv. klara av det. flytta till en stad där det händer. men vill inte vara ensam. jag vill ha energi igen. energi till att skapa nya drömmar. jag vill dansa. träna. tjäna pengar. lära mig sjunga. skriva. fota. styla. blogga. vara mig själv. ta hand om mig själv. dom närmaste dagarna kan bli hur bra som helst. när jag kommer hem ska jag bli smal.