Saved By Strangers


Die Mannequin- Care Failure
The way she takes a bullet always takes a bite out of her

lite sjöjungfru-snack

visste ni att man kan inte hyra den lilla sjöjungfrun? hur cp är inte det, nej, "vi har inte den filmen" nehe. va fan har ni då? jaja, som tur va hade Sofie den så åkte dit och lånade med mig den hem. Så har precis avslutat cirka 2 timmars spenderande i soffan kollandes på den absolut genialiska filmen! hade faktiskt glömt lite av handligen, hela biten med att ursula förvandlar sig till människa och lurar erik genom ariels röst! jadu, vilket äventyr!

jaja, nog om det. kvällen blev bra, inte som vi hade tänkt oss direkt, men det blir ju inte alltid de, och de kommer ju fler gånger så.. jag och oscar hade ändå en bra kväll! det har man alltid med oscar!
nu måste jag in i duschen lite fort, ska iväg och fira en vän till familjen som fyller 20 idag! sen blir det plugg-kväll för min del.. just nu ser jag väldigt mycket framemot fredag och mitt röda hår! precis som ariel vill jag se ut. :)

JE VEUX TE VOIR

 
YELLE! have a good night


spin the record babe

sitter hemma hos oscar och dricker lite vitt vin, mys! har haft mys middag hemma med familjen + vänner till familjen då. blev rosévin+lite likör på de, nicé! väntar på att lillkarln ska bli klar så vi kan dricka någon öl också innan vi beger oss mot stan för en uteservering och sen utgång..  lyssnar lite just dance- med lady gaga blandat med Yelle. yes. kvällen ska bli bra, får se vad som händer bara. i västerås hjälper de ju inte att man fyllt 18. nej de ska va typ 20 eller 23 överallt en lördagkväll.. men fan, det där brukar ju verkligen orda sig ;) nej du, nu lite mera vin. pusshej

-bild: jag och kära orre!


kortkort update.

jaha, jobbat 5 timmar. nu får familjen besök så det ska bli middag, inklusive rosévin, wow! så här blir det förfestande för min del redan nu.. sen får vi se. blir utgång ikväll, får se vad vi kan hitta på innan bara. till kläder blir det nog bara en svart klänning från monki och en brun mocka/frans väst över de.. men som sagt, vi får se när det gäller allt. blir iallafall en orre-kväll! pusshej, ha en superlördag! baletten gick bra igår by the way, tjohej

rock 'n' roll honey


jag är 17, eller 32. de är det ingen som vet..
-Agyness Deyn

bland det coolaste jag vet.
godnatt

Redan idag


Ni ger mig allt, men ni får inget tillbaka
Jag vill inte köpa och jag vill inte smaka.
Vid samma bord där allting alltid stått serverat

Varsågod och sitt så kan du se ditt liv passera

tell my love i'm leaving

jag har en alldeles rosa klänning på mig som gör mig alldeles glad, dess härliga chiffong tyg som fladdrar i vinden påminner mig om varma sommardagar.. men jag har också ett äckligt hår i mittbena vilket gör mig alldeles förtvivlad, usch och fy.
ser framemot en förändring snarast..

nu, lite mera plugg innan jag runt 12-tiden ska ta och vandra till skolan. måste förbi h&m bara men sedan ska jag nog vara fit for fight för historia b föreläsningen 12.30. sen rättskunskap och sen som sagt, sthlm.
puss-bye

Mr.Wentz

när han är som bäst, när han som han alltid har vart.
saknar honom som han va..

do it or die

 
jag är sämst, sämst, sämst, sämst! jag kan verkligen inte plugga. ska ha gjort två gamla geografi-uppgifter från A-kursen till imorgon, jo tjena! får massa annat i tankarna hela tiden och sitter mest inne på youtube och lyssnar musik. nu måste jag skärpa mig en timma, för jag känner för att måla naglarna neongröna och dricka en kopp thé framför en timmas Sex And The City innan det är sovdags...

har suttit och kommit på att jag saknar Raymond & Maria, något sådär väldigt mycket. hur bra och mysiga är deras musik egentligen? Skulle tycka det vore super om dom kom med något nytt! + att jag även kommit fram till att jag verkligen diggar Die Mannequin! varför, varför såg jag inte deras spelning på hultan? jaja, det är lätt att vara efterklok. oj, nu ropar dom där uppifrån, kvällsfika med the family. hm, men hur blir det då med den där plugg-timmen ?

hejhopp.

i bet you would like to undress me

har haft en riktigt skön och mysig dag måste jag säga.. hade ingen skola så gick upp runt tio. tog mig en lång frukost framför tv:n och bara chillade helt enkelt. Sen har jag spenderat min dag, från cirka klockan 13-tiden på stan med goda vänner. lång fika på waynes, lite ärenden uträttade medmera. Jag funderar nu på att byta om och ta mig en promenad på cirka timman då vädret är lite sådär soligt-höst-mysigt.. (försökte ju komma upp och ta mig en morgonpromenad imorse, men det är bara att inse, JAG ÄR INGEN MORGONMÄNNISKA och kommer heller aldrig bli en, så..) Sen ska jag göra mig något att äta och sedan lite mer träning, fast här hemma då jag idag inte orkar pallra mig iväg till gymmet.. Sen får det bli en plugg-kväll för min del.. börjar 12.30 imorgon i skolan, skönt! två lektioner och sedan tåget upp till sthlm för balett.. sen lördag, jobb + utgång!

by the way, nu finns det inget återvändo, håret blir rött nästa fredag!! va inne hos min frissa idag igen (hehe!) och bestämde allt. så nu är det så det får bli. spännande tycker jag! hatar man det är det ju faktiskt bara att göra en avfärgning och klippa sig.. men fan, jag har velat det här så länge nu, det kommer nog bli great! jaja, nog snackat.

byebye.
och snälla, ta mig till Barcelona; NU!


all by myself

varför bryr jag mig? varför undrar jag? varför är jag inte tillräckligt stark att ta egna beslut? Varför behöver jag andras åsikter? varför har jag ingen egen självkänsla? ja du, det kan man fråga sig.. och det är väl också just det jag faktiskt frågar mig.. men kommer aldrig, aldrig fram till något..

varför bryr jag mig om allt det där.. om allt, allt!
jag känner mig ensam, jag vill ha någon..

hår-fråga (förlåt..)


åh, jag blir galen, vet att det är nördigt, men så är det bara.
tänker liksom fram och tillbaka:
rött hår den 5:e september?
inte rött hår den 5:e september?

några av er hade lite åsikter sist, låt oss säga att jag inte färgar håret rött, har ni några roliga förslag på vad man annars kan göra för galet och snyggt med håret?
något som skulle passa mig liksom?


hela världen är så underbar

när man är korkat tom och glad:
  
 

nya livet är igång; hej träningsnarkoman. och hej träningsverk imorgon när jag vaknar.
nu hopp i säng, skoldagen var ok! imorgon, skolfoto (!) sista gången i mitt liv man ställer upp på sånt larv, men men. ändå liksom sista gången av något som har hänt varje år i iallafall 15 års följd nu, konstigt! morgonpromenad ska det nog försökas orkas med. godnattis

coke side of life

 
- louise, jag och shirin + louise och jag
ville bara önska god natt! jag har nu gjort en inpackning, borstat ut alla dreads, druckit min sista underbara älskade cola på ett bra tag och ska nu dra mig uppåt rummet för list-skrivning, städning och the beatles på vinyl för att sedan sova.. behöver inte gå upp fören 09.30 imorgon, wow! går i skolan till 16.00, sen blir det kanske fika på stan, vill köpa mig ett par grejer jag la undan innan helgen men aldrig fick mig tid till att inhandla och sen ska det bli att gymma för min del!

men ville som sagt bara önska godnatt vilket jag gör genom två mysiga förfest-bilder från 501's balkong i Alanya. pusshej leverpastej

ät fett och socker tills du spyr


- bara för att jag saknar Paramore lite.. skärpning!
haft en bra men inte någon direkt händelserik helg. blev mys med tjejerna här hemma i fredags, satt ute på altan, åt och drack och bara pratade en massa. igårkväll blev det en lång kvällsfika nere på stan.. jobbat lördag och idag då. mamma och per har nu kommit hem från kroatien alldeles bruna och fina. skulle ju inte sitta fel, men.. imorgon är det skola igen då, nu börjas det, på allvar! men har iallafall sovmorgon till 11.00, galet skönt! nu ska jag nog dra mig in i duschen, köra en inpackning och borsta ut alla dreads, för att sedan mysa med popcorn och cola framför tv:n ett tag.. sista dagen med fett och socker. imorgon börjar liksom allvaret när det gäller allt. så efter kvällens tv-stund ska det bli att styra upp livet genom mat, träning+skol-listor! kanske en shopping och to do i höst lista! hehe. sen lite städning på rummet och sedan lite sömn. veckan kommer gå fort, mycket nytt i skolan med nya kurser och lärare. jaja. hejhopp.

by the way, tack för någras synpunkter (iallafall..) om mitt röda hår

fråga..

kom på att jag snackar ju bara om att jag vill färga mitt hår rött jämt och det ska ju nu blir av, den 5:e september.. men tänkte de kunde va kul och fråga vad ni egentligen tycker om det... så ja, tror ni på att jag ska go red? kan det bli snyggt?

och med go red menar jag go red! jätte-super-duper-rött!

fetto-bellan

förlåt, men jag och jessica hart vart på ica.. snickers-glass, kakor, cola, chili-nötter och chips! men men, sista helgen nu. Sen ska Isabell Skipper framstå! men nu ska det iallafall bli mys med tjejerna ute på altan med filtar och ljus! blir säkert lite öl och vin också..
Hoppas på lite The Beatles i bakgrunden, då blir allt bra! men men. Pussis

wsup, what's new ?

jaha. ännu en ok skoldag förbi och så va en efterlängtad helg här. haha, orka att jag gått i skolan i tre dagar och är redan trött på föreläsningar och anteckningar! hur ska det här sluta..! men hade filosofi A för första gången idag och även ny lärare, ser framemot den kursen, kan bli både kul och bra!

jag och min kära bror håller på med middag, mor min kommer hem från kroatien på söndag.. ikväll blir det mys hemma hos mig med nästan alla brudar. imorgon blir det som sagt utgång! sen får vi se. på måndag börjar allt, då ska det tas tag i skola, träning och allt vad vardagen innebär! men nu är det ju iallafall faktiskt helg, underbart, underbart.. är sugen på att ordna kräftskiva nästa helg, hm..
ha en bra fredagkväll. hejhopp!

i want you to want me

det har känts helt ok att börja skolan, haft två lugna dagar med endast en lektion.. imorgon blir det en till innan helgen, på måndag börjar det på allvar. Men schemat är chill, många kurser-mycket plugg, men inte så många tid i själva skolan, skönt! annars då, inte mycket. saknar sommaren och dagarna med vännerna. sugen på en vänner-kväll, saknar er! sugen på att färga håret rött, nu! men får vänta till den 5:e. Helgen då, verkar inte bli någon kräftis imorgon, trist! men blir nog iallafall utgång med älsklings-Oscar på lördag, yeah! jobbar också både lördag, söndag! jaja. måste sova nu, upp 07.00 imorgon (!) by the way, det var faktiskt helt jätte-superkul att dansa igår, helt jävla död, men helt jävla underbart! snälla, snälla, LA i oktober!!
och hörrni, hur fan blir det med Berlin? och ni andra, come on.. jag hajar noll!

sov sött, nu ska jag äta en twister och sen sova, isabell skipper startar på måndag!

10 things I hate about you

I hate the way you talk to me,
and the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car.
I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots,
And the way your read my mind.
I hate you so much it makes me sick!
it even makes me rhyme.
I hate the way your always right.
I hate it when you lie.
I hate it when you makes me laugh,
even worse when you make me cry.
I hate it that your not around,
and the fact that you didn't call,
but mostly I hate the way I DON'T HATE YOU
not even close, not even a little bit, not even at all..

jag älskar, älskar, älskar den här filmen!
-Heath Ledger..

sommaren som gått..

jaja, så var det bara några ynka timmar kvar på mitt allra sista riktiga sommarlov någonsin, till juni är det jag som står på ett flak och sjunger av lycka, då är det jag som är klar och som ska ut i livet och leta efter mig själv och den rätta vägen.. det här året ska jag fylla av härligheter. nu gäller det! helt sjukt, men sant!
imorgon börjar jag mitt sista år i skolan....

sommarn har vart bra.. lite mycket jobb kanske, lite dåligt med veckor i sträck när man bara sover ut och gör absolut ingenting, men i det stora hela har jag haft det bra!
mycket tack vare min familj och mina vänner..

 
-avslutningskvällen 5:e juni. de va rosé och grill som gällde.
  
 
- de va hultsfred med framförallt jennifer, även jessica och ebba! de va lycka, de va ös, de va öl, de va paramore, jimmy eat world, rage against the machine medmera. de va superbra!
 
 
- de va copenhagen och allt va de innebär! dansa, dans, dans, träning, nick, marty, misha, alla svennar, allt dans-folk, öl, party hela natten lång, and so on...
 
 
- de va sommar, sol, värme, party och vänskap i en vecka, ALANYA-08!
 
 
 
 
 
 
- och självklart, allt det andra, underbara, bästaste myset som bara en sommar kan fixa!

jag har haft de bra, det har jag verkligen. men nu, tillbaka till verkligheten.
vi får väl se till helgen om jag va redo att redan komma tillbaka.
mot sängen, upp 07.00 imorgon (!) hejhopp

sista dagen i frihet

yes, imorgon börjar allt, imorgon börjar allvaret. och jag känner att jag kommer behöva någon timma idag till att bara fundera ut allt, hur allt ska funka, hur jag ska få den här hösten (till att börja med..) att bli så bra som möjligt när det gäller allt, men framförallt mitt mående.. så nu då, sista dagen i frihet har än så länge bestått av att sova ut och chilla, ska äta en glass nu och kolla lite mer höjdhopp innan jag drar mig neråt stan till klockan 3 för en fika med shirin, louise & camilla. mys! vill va hemma igen till 5 för att spendera några timmar åt att plugga, sedan mat med syskonen och lite chill innan sovdags.. så ja, nu ska jag väl ta tag i dagen, den sista i frihet så att säga.
imorgon; skola+träning i sthlm!

never mind the bollocks.

Nej, inte mycket har hänt dagen till ära. Segade oss (jag, linnéa och jessica) upp runt 13-tiden idag efter en ganska sen rosékväll som var supersupermysig! Kollade fucking åmål till frukost och jag har sedan njutit av broder daniels underbara musik resten av dagen. Har städat lite här hemma, ska bli mer nu då min kära bror kommer hem från berlin om ca 2 timmar. Men först ska det bli lite segande framför tv:n med en god sats chokladsbolls-smet! snart börjar mitt nya liv, ser en gnutta framemot det! skola på onsdag (!) sista dagen i frihet imorgon, ska firas med.. plugg! ah! jaja. en snabb stan-trip vill hinnas med för en fika med brudisarna och kanske piercing, än en gång, om snorskiten är borta! hehe. även träningen kör igång på onsdag, skönt! jaja. nu ska det bli chill och sedan lite städning för att sedan sova när bror min kommit hem- hejhopp!

by the way, blev mys-middag på resturang med pappa och syrran ikväll. kändes bra.

never going out of black

 
förlåt, men varför förstår inte folk att det här bara är jätte tragiskt?!

not mutch

har inte mycket att säga- myskväll med linnéa och jessica väntar. ska ta en snabbdusch nu och sedan få på mig några kläder + städa lite på rummet och i huset. kommer bli en mysig kväll, vi tre ska bara sitta och prata, prata och prata lite till, skratta lite, dricka lite rosé och bara ha det allmänt mysigt. blir nog att dom sover över också då jag ändå är ensam. fucking åmål till frukost imorgon nån?..

sen blir det nog stan, kanske piercing, kanske fika med jennifer, sen hoppas jag på någon typ av middag tillsammans med mina syskon och min pappa. hejhopp, ha en bra söndagkväll-

by the way, åt feting god middag ikväll; en chicken wrap, en cheeseburger och en mellan pommes. allt från mitt kära jobb! haha

oh summer

    
ge mig mer sommar, festivaler, musik som älskas för att den är värd att bli älskad.
Ge mig vänner som hoppar omkring och dansar av lycka (och av ite, lite öl..)
ge mig några fler veckor sommar tack. sommar, åh sommar!
haft en mysig kväll ute på altanen med mina kära vänner. blir mera mys imorgonkväll efter jobbet. min kära mor och perra drar ju till kroatien inatt och min käre broder infinner sig inte i vässan fören på måndag då han kommer hem från en partyweekend i berlin vilket jag hoppas kunna åka på i september.. så blir vänner, altan och fantarosé mys imorgonkväll. på måndag vill jag vara utan snor så jag då kan pierca mig.. nu sovdags, trött som ett as! hoppas på kräftskiva med mina kära bror, hans vänner och några av mina vänner i veckan. pusshej och godnatt

altan-chill

blir en chillkväll. limpan sitter och kollar fucking åmål här hemma hos mig, jag ska hoppa in i duschen, en akut-inpackning är vad som behövs för det här slitna, toviga hår om det någonsin ska gå att färga rött.. shirin och oscar kommer förbi lite senare också. blir nog att ta vara på denna okej-sommarkväll genom att chilla ute på min altan.

jobbar imorgon. sen blir det nog altan-mys hos mig imorgonkväll igen.
hejhopp.

mot jobbet..

 
trött/död as hell..

the winner takes it all

förlåt, men här händer det inte mycket. jobbat idag, sen blev det en myskväll med familjen, middag och bio! jadu, mys! händer inte så mycket framöver heller.. börjar ju skolan på onsdag, känns allmänt segt. har liksom inte haft dom där veckorna när man bara sover, sover och sover ännu.. men på ett litet, väldigt litet sätt känns det smått skönt och komma igång med allt! kanske, kanske kan den här hösten bli bra. jaja, helgen är det jobb som gäller + mys med vänner. vi funderar på att ha en rosékväll hos mig imorgon, annars på söndag. vi får se.

har segat framför några avsnitt av Sex And The City.. Druckit massa tea (fortfarande apförkyld) och ätit lite gottigotti. Ska dra mig uppåt sängen nu. Börjar jobba 12.00 imorgon.

by the way, ibland undrar jag bara varför...

-bild på mig och linnéa från en sommarkväll


OS-update

sitter och kollar kvartsfinalen mellan sverige-tyskland i OS, ja, damfotboll alltså. har några vänner i laget så man måste ju självklart hålla sig uppdaterad, plus att jo jag är en sport-tjej. Tycker det här med OS är superkul! jag blir bara så himla besviken när det gäller sverige i just fotboll, dam- som herr. vi kan spela hur bra som helst, men vi kan ju aldrig sätta ett jävla helvetesmål, och tillslut blir man ju bara så himla less på skiten! fan fan fan, dom har spelat riktigt bra mot tyskarna faktiskt.. men nej, dom har cirka 5 minuter på sig nu att göra mål, finns inte på världskartan. tack och godnatt.

lite update.

kom hem strax efter 23-tiden med tåget från sthlm.. haft de bra, inte tränat alls så mycket, helt jävla apförkyld! men chillat, hängt med anna, shoppat lite småsaker, busat runt på bounce camp med alla snajsiga människor, hjälpt jennie med nå ryss-skit (hehe!), pratat massa, massa med jennie, blev också att man sussa där, hängt med raffe medmera. så jo, bra har de vart! kom hem lagom i tid till en stor kopp té framför sex and the city, och nu har jag precis mumsat oreo-kex med mjölk (kärlek) i sängen samtidigt som jag häckat framför dattan. måste sova nu, helt död trots knappt någon träning. måste sova bort förkylningen.. jobbar imorgon, börjar klockan 12.00. sen får vi se, blir nog en hemma kväll. plugga,plugga.. så jag istället sen kan njuta av de sista dagarna på lovet genom att fylla dom med lite roliga saker än plugg.. på onsdag sätter allt igång, och då menar jag faktiskt allt! även träningen i sthlm sätter igång igen då, men fan, efter lite snack med jennie känns allt lite bättre. hösten kanske inte blir så tokig ändå. har några få dagar till på mig att planera den. men som sagt, nu, sovdags! hoppas på bra väder i helgen.. bror min drog till berlin med vänner idag, hallå brudar, när bokar vi? Ett måste att dra dit i september!

godnatt.

it was easy when you were younger

ska jag vara ärlig så saknar jag honom, jag saknar honom! har inte träffat honom på riktigt på hela sommaren vilket är över två månader. Jag är besviken och jag känner mig bortglömd! Jag hatar att det känns som att han tycker att bollen är i mina händer och att det är jag som borde ta kontakt för att han har försökt. Men det har han inte, inte enligt mig, inte tillräckligt iallafall.. För mig räcker det inte att ses under några timmar en dag i månaden, jag vill känna honom, lära känna honom, känna att han finns där, för en "vacker" dag gör han inte längre. - i just miss him.

There will be an answer, Let it be

regnet öser ner här utanför mitt fönster, det gör mig lugn på ett konstigt sätt, tackar ändå för det, känner på mig att det kommer bli en lång natt! sitter i sängen och mår allmänt sådär ganska dåligt. Lyssnar på The Beatles vilket brukar få mig att le, ikväll gör det ingen större skillnad. Men lite trygg känner man sig väl alltid till Paul och John's röster i bakgrunden. Jag ska prata imorgon, har min andra tid imorgonbitti klockan 10.00- Känns sådär, eller känns snarare ingenting, skulle lika gärna kunna vara utan, tror jag.. men nej, jag borde verkligen gå dit med målet att saker kan bli bättre, borde ge det en chans! men vet inte vad jag ska säga, vad jag har att komma med, känns liksom inte som jag har rätten att vara där, finns väl dom som behöver det mer..

låter väl tonerna från Let It Be, Hey Jude och Strawberry Fields Forever klinka vidare medan jag tar mig an natten.. lite plock på rummet ska det bli innan jag ska försöka slockna.
blir nog 12.00 tåget till sthlm imorgon, för lite assistering på bounce camp och lite chill helt enkelt. känner för att göra lite billiga inköp. vi får se. hemma igen torsdag-kväll! får se hur saker blir till helgen, riktigt jävla cp-förkyld. framförallt måste jag orka jobba.. sen får vi se, även om det skulle va galet kul att träffa er.. tillåter vädret är jag även supersugen på lite picknick vid vattnet med lite småplock, goda vänner och varför inte lite fantarosé! -GOD NATT

klart man saknar Alanya!

bildbevis:

-alla brudar påväg på charter!!!

-älskade Miami Beach Club!

-förfesterna på 501's balkong!

-vandra neråt stan med sina bästa vänner för en galen kväll!

-underbart jävla chill i solen!

-bara saknar, saknar, saknar allt de där! friheten..

miss shirin!


yes, så ska det bli plugg-time då, med söta lilla shirin som ställer upp för sin vän, hehe!
(bild från balkongen i Alanya.. saknar det!)

by the way

jag piercade mig inte idag, alldeles för jävla förkyld för att det skulle funka, men har bestämt mig för att det ska bli av, vill verkligen! som louise, egentligen,  "vad gör det om 100 år när allting kommer kring"? hehe.. haft en såndär ingen speciell dag. va nån timma på stan med vänner, övningskört har jag faktiskt gjort, ska bli mer imorgon, fikat med vänner på kvällsningen, myst med familjen, kollat moulin rouge med limpan och familjen nu ikväll, gråtit floder under tiden, lyssnat på soundtracket till filmen i cirka en timma nu och så vare väl tänkt att krypa till kojs nu, där jag i och för sig redan befinner mig, men nu måste det bli sömn. upp klockan 11.00 imorgon för min underbart braiga vän shirin ska infinna sig hemma hos mig 12.00 för en pluggdag. man kan väl säga att hon i princip ska "vakta" mig så jag gör vad jag ska.. snart bara en vecka kvar till skolan sätter igång, så lite småpanik!! annars inge särkilt, lite mer övningskörning och lite mer moulin rouge imorgon.. sov sött

We can't afford to love

 
On and on, does anybody know what we are living for
Whatever happens, We leave it all to chance;
Another heartache, another failed romance,
On and on, does anybody know what we are living for
jag hatar att jag älskar den och jag älskar att jag hatar den.
Moulin Rouge är helt underbar och jag vill bara se den om & om igen.
kan bara inte förklara vad jag verkligen tycker om den.
förutom att jag älskar den, jag bara älskar den. 
två dagar i rad nu, imorgon igen, kanske?..

-love will tear us apart.
THE SHOW MUST GO ON!

Va tycker ni?



har ju länge funderat och pratat om att jag vill pierca septum.. som på bilden.. tog den här bilden typ i februari med en fejkgrej för att se om jag skulle passa i de, jag själv gillade de och har velat haft de över ett halvår nu.. så va tycker ni.. ska jag slå till imorgon? lite problem med när jag kan ta det eftersom jag jobbar på donken och där får man ej ha några synliga piercingar (!) men nu vill jag!



like a pill

jag vet inte, jag vet faktiskt inte. känner mig bara allmänt ledsen. har svårt att hålla tårar tillbaka och vill inget hellre än att bara ligga i sängen och riktigt gråta ut, tills det inte finns en droppe kvar.  kan tårar någonsin ta slut? har man bara ett visst antal att förbruka under sitt liv? känns som att mina i sånna fall borde gå på reserv just nu..

sitter på mitt rum och lyssnar på The Beatles, let it be, funderar på att ta mig an lite städning. jag skjuter ju alltid annars bara upp skiten. nej, nu ska jag städa och packa upp, så jag imorgon kan koncentrera mig på pluggning + piercing (?!) blir inge sthlm iallafall.. nej, de får bli onsdag-torsdag istället, lite assistering på bounce camp, hjälpa jennie med något form av dans-jobb + kanske lite shopping, ölmys med anna medmera. jobba hela helgen på donken men hoppas hinna med kräftskiva i enköping hos maria & jennifer på fredag. jaja.

nu då, fortsatt lyssning av the beatles, städa och sedan kolla moulin rouge i sängen innan det är sovdags!

And when the night is cloudy

There is still a light that shines on me

- LET IT BE
förlåt, förlåt för massa, massa across the universe. och jag vet att jag lagt upp exakt de här klippet förut, men sitter och kollar filmen just nu och kan inte undgå att detta verkligen är en av de starkaste scenerna genom hela filmen. Får de inte er att känna er otillräckliga? det får mig att må dåligt över mig själv, att jag klagar, att jag tycker saker är jobbiga.. ni vet, sådär som man känner ibland när man verkligen kommer underfund med hur verkligheten egentligen ser ut. men va ska man göra då? ska man behöva må dåligt över att man inte har all makt i världen och kan göra något åt situationen. kan ens den människa med all makt i världen göra något? Eller är allt bara redan helt jävla försent? vi har ju själva satt oss i den här knipan...

I Am The Walrus


sitter och försöker plugga, det går allmänt skit. vet verkligen inte hur det kommer bli med skolan som börjar om lite mer än vecka.. har två ämnen att plugga upp, samtidigt som jag vill ligga lite före med de ämnen som jag ska läsa i 3:an för att få åka till L.A under oktober månad + att jag måste ha gjort den här samhälls-skiten när skolan startar för att kunna läsa samhäll C vilket är ett måste på min skola när man går sam/sam. helvetes-jävla-skit! hata, hata, hata!

ge mig pengar, berlin, L.A, london, tid till att dansa, ork till att träna och ta hand om mig själv igen, tid till att hinna jobba, engagemang till skolan, bla bla bla... jag ska verkligen börja de sista året av skolan om lite mer än en vecka! helt jävla sjukt, vill inte ens tänka tanken.
nu ska jag kolla Across the Universe igen.. ut med hunden lite fort innan bara.. ska försöka plugga medans och sen fortsätta efteråt.. lite städning och upp-packning från alanya måste det bli idag också. ikväll skulle jag vilja ha en lång-fika nere på stan med brudarna eller bio med syrran. imorgon är det nog sthlm och bounce summer camp som gäller..

skulle vilja pierca mig imorgon.. + vet exakt vad jag vill göra som min nästa tatuering!!

love is old, love is new


förlåt om jag blir tjatig, men nej ni kan inte säga emot, speciellt inte om ni inte ens tagit er tid till att se denna underbara film, har faktiskt svårt att förklara hur bra jag tycker across the universe är, det är bara allt, allt! om man får fanimej ge allt cred till emelíe som fick mig att se den här filmen, skäms över att jag inte ens hade hört talas om den innan de..

självklart är ju all The Beatles musik en av de största anledningarna till att filmen blir så makalöst bra, men om inte skådespelarna framförde låtarna bra eller spelade bra skulle de ändå suga, med eller utan The Beatles. men dom gör en grym insats allihopa, och bara hur hela filmen är gjord, vad den verkligen handlar om, alla underbart vackra scener, alla underbart hemska scener, alla underbart trippade scener som nog många har svårt att förstå sig på och uppskatta. åh, jag bara älskar det. Max härligt konstiga personlighet, Jude's sexigt brittiska accent, Sadie's helt jävla galna röst- allt!

ska fanimej bli att se den imorgon igen, till frukost.
nu sovdags. ingen klocka ställd, ska sova absolut så länge jag vill.
blir nog en chill seg hemma dag.. men kanske ska passa på att träffa far min?..

Nothing's gonna change my world


ja! det ska bli filmkväll med linnéa och shirin. och självklart ska min älskade across the universe ses då ingen av dom ännu sett den trots all min goda reklam! haha. så om cirka timmen kommer dom och då blir det att vandra iväg för att hyra film då jag bara har den på dattan.. åh va jag ser framemot att se just den, bara sådär supersugen på just den filmen ikväll! så de lär bli mys antar ja.. ha en trevlig kväll!

go red


känner mig lite småbitter.. passade på att springa förbi kloak (min frisör) idag när jag va nere på stan för att snacka lite rött hår med Emelíe (ja, min frisör då..) har ju snackat om de himla länge nu och vill verkligen go red! jag vill att mitt hår ska synas och vara galet liksom! men usch va dyrt, FAN! första gången man gör det kostar det en hel del! sen vill man ju vara snyggt rödhårig och sköta det och man måste därför färga om de typ en gång i månaden.. förstår ni vilka summor pengar vi snackar! gaah! hur ska man ha råd att göra lite roliga saker med typ sitt hår? då måste man ju hinna jobba galet mycket, sen ska ju skolan hinnas med, och framförallt ska dansen hinnas med.. sen vill man ha råd med roliga resor och sånt också. gah! aja. pengar är liksom något som skulle få ramla in tack! jaja. har bokat tid till färgning till den 5:e september iallafall.. sen får vi se vad som sker denna månad. haha, ifall jag blir rädd! hehe..

nu, fixa sig! hem till amanda om ca en timma. va fan ska man ha på sig?
bye bye

allt bara rullar på


ville bara säga att jag saknar Alanya, jag saknar charter med mina bästa vänner, saknar att äta frukost tillsammans, sola, bada och chilla på stranden tillsammans, göra sig iordning tillsammans, äta pasta på balkongen tillsammans, sova middag för att orka ännu en utekväll tillsammans, förfesta på rum 501's balkong, festa natten lång tillsammans, dansa natten lång tillsammans, stupa i säng tillsammans, ja, saknar verkligen att ha det bra tillsammans med er!  för bra är verkligen ordet, vi hade det så jävla bra!
haft ett dygn i sthlm, mycket mys! assisterade alvaro en klass på bounce camp och umgåtts med framförallt anna. nu, tillbaka i vässan. ska snabbt få på mig nå kläder och dra lite eyeliner över ögonlocken. sen ner till stan och äntligen träffa fruktsalladen igen, fika! yes och sedan inköp av present till våran Amanda som fyller 18 feta imorgon! så ikväll blir det middag, förfest, fest hemma hos henne, sedan utgång för oss över 18! så de så, jobba imorgon, puh! hejdå

more than anyone

jag har tänkt på om jag helt enkelt helt desperat ständigt försöker och också fyller mitt liv med för mycket för att jag någonsin ska kunna uppskatta något riktigt, riktgt mycket..

-sista kvällen i Alanya

Belief makes things real

blandade känslor över att vara tillbaka. vi hade en jättebra, verkligen jättebra vecka med en massa, massa skratt och bra, bra vänskap! + sol, bad, party och en massa dans! men nu är man hemma och då har man ju liksom på något sätt ändå "gått miste" om en vecka. fast jag menar det verkligen inte så, så lika bra att jag slutar försöka få ner saker och ting i ord. jag vet inte, man va bara så fri därborta och direkt när jag kom hem föll allting bara över mig igen, även fast jag inte ens kan sätta ord på det där "allting". för vet inte vad, utan bara att det får mig så ledsen och förvirrad.

tid gör mig ledsen och förvirrad, det får mig att känna press. vissa människor gör mig ledsen, vissa gör jag ledsna och besvikna, vissa vill jag visa hur mycket jag älskar dem dagligen men jag klarar bara inte av de, vissa vill jag våga stå upp mot och berätta att dom sårar mig, vissa vill jag berätta för att jag saknar dom.. att tänka framåt skrämmer mig, för man åldras.. inte bara jag utan folk jag behöver i mitt liv, folk jag inte kommer klara av om dom lämnar min sida, jag vill klara av att visa uppsakttning, utifall att! man vet ju ändå aldrig.. och det sliter mig i stycken. jag vet inte, tror bara att det är just tid som är den största delen just nu. bara för att jag verkligen inte vet någonting om vad jag ska göra med mig själv, mitt liv, min framtid.

på vissa sätt ser jag framemot hösten och ja, det här nya året som startar efter lovet. Jag ser framemot hur jag känner för att uttrycka mig detta år, framförallt genom hur jag vill se ut och klä mig, tatuera mig medmera.. ser framemot saker jag vill fylla min höst med, skolåret kommer nog även de bli ganska kul med tanke på att jag nu ska börja 3:an, med alla fester, baler och sen då student.. men allt de där skrämmer även mig.. jag kommer inte klara av att fylla 19! jag vill inte att ännu ett år ska gå och jag kommer sitta och skriva på exakt samma sätt, jag vill ha något nytt, komma någon vart, utvecklas på alla sätt och vis..

jag vill till berlin i september med vänner, jag vill till L.A under oktober-månad för dansen och jag vill fira nyår i london med vänner... jag vill fylla min höst med saker som ska få mig att må bra.. för de krävs pengar och då självklart tid att hinna jobba.. sen ska skolan hinnas med, och sen då! för framförallt måste dansen hinnas med. det är verkligen dags att prioritera den igen, den, min träning, min hälsa, min kost! allt som hör där till. jag vill det! jag får panik av att inte vet hur bara.. behöver verkligen prata med jennie..

åh fan i helvete, förlåt för enbart en jävla massa onödigt skitbabbel! vet inte vad jag håller på med.. vi åkte från hotellet i alanya mot flygplatsen i antalya klockan 2 inatt, landade i sverige nio imorse, inte sovit en blund under dagen och haft gäster över på kräftskiva hela kvällen. alltså inte sovit på bra mer än ett dygn. så kanske dags för de nu!! dom här tankarna och det här skrivandet för mig ändå bara mer förvirrad, jag varnar er, läs inte!

blir nog sthlm imorgon för träning på bounce camp och mysigt häng med folk där bara, sugen på det! nu orkar jag inte mer. fan! hejhopp

hela världen är så underbar

när man är korkat tom och glad!

FRUKTSALLADEN PÅ CHARTER! <3
vi har haft det galet galant jävla bra..