Best Of You

jag har haft det bra, riktigt bra! med MINA VÄNNER!! avskedsfest för johanna som åker till USA för ett år som utbytesstudent den 1:a augusti, lite fest och annat småt och gott hos Lange .. osv .
har som sagt haft det superbra.. men nu måste jag sova med tanke på allt. haha.
åker upp till sthlm med åtta tåget imorgonbitti, dags för assistering på bounce camp igen.
så tja, sov gott.


Growing Up.

I dried my eyes now I'll crust them with sleep.
I'll crust them over.

I guess I'm on my own better half..
yeah I guess I'm on my own.

I guess I'm on my own.

Let's Get This Party Started

Jag vill ha kul ikväl!!!!
image490

Linnéa, när du kommer hem tycker jag det är dags för oss att bo ihop lite igen ;) hehe

Music's the reason why I know time still exists

Elisa - Dancing
Me'Shell Ndegeocello - Bitterly
Corinne Bailey Rae - Like A Star
Leah Andreone - Lamentation

Hon valde döden.

Nancy låtsades inte längre.
För första gången slog det mig - den kväljande insikten om att Nancy skulle komma att dö före mig.Jag hade kämpat så hårt för hennes liv. Nu var hon min motståndare i den striden. Hon önskade sig döden.image489 Hon sträckte sig mot den och jag kunde inte göra något för att hindra henne. Hon var inte en liten flicka längre, ett litet barn jag kunde hålla i famnen och beskydda. Hon var femton år gammal. Hon höll på att göra sitt val. Hon valde döden.Jag kände mig tom invärtes. Det fanns ingenting inom mig. Jag skulle inte få uppleva att sitta vid brasan med min Nancy och hennes man och deras småbarn. Den naturens ordning som styr generationerna skulle inte komma att gälla för det här barnet. Hon hade en dödlig sjukdom. Hon skulle dö. Jag skulle se henne dö. Jag skulle begrava henne. Hon ville dö. Hon skulle dö. Jag var överväldigad av fruktan och fasa. Föga anade jag att inom tre år skulle jag be om att hon lyckades.. -Deborah Spungen

And I Don't Want To Live This Life

  

And I don't want to live this life.
LÄS DEN! gör det , läs den verkligen!
inte som andra döttrar (på svenska)
-
Hösten 1978 hittas Nancy Spungen, 20 år, knivhuggen till döds i rum nr 100 på Chelsea Hotel i New York. Hennes pojkvön, punkrock-stjärnan Sid Vicious i Sex Pistols, anklagas för mordet som ger stort eko i pressen. Frigiven mot borgen dör han några månader senare av en överdos. I den starka och gripande boken berättar Nancys mamma om sin dotters plågsamma liv, allt från hennes traumatiska födelse till hennes tonår med självmordsförsök och heroinmissbruk. Under tjugo ångestfyllda år söker Nancys föräldrar hjälp åt sin intelligenta men okontrollerbara dotter. Till en början säger läkarna att Nancys beteende är normalt, något hon växer ifrån. Senare är det föräldrarnas fel. Nancys raserianfall och drogmissbruk förvärras hela tiden och hotar ödelägga familjen.
Först efter dotterns död får familjen veta att hon förmodligen varit schizofren.

image488

Nancy
You were my little baby girl
And I shared all your fears.
Such joy to hold you in my arms
And kiss away your tears.
But now you're gone there's only pain.
And nothing I can do.
And I don't want to live this life
If I can't live for you.
To my beautiful baby girl.
Our love will never die.
-Sid Vicious

I'm gonna live my life.

nej, jag skiter i allt. skiter i allt som sker här.. jag bara lurar mig själv. jag vill inte vara här. orkar inte höra om alla som har fått panik och dragit till L.A , men jag, JAG, jag är kvar här ja ... !!!!!!!!!!!!!
TA MIG TILL L.A för i helvete! .. så stannar jag där.

just nu vill jag bara bli bättre, känna att jag är bra, just nu vill jag bara dansa..
TIME STILL EXISTS
nej... mår inte bra.

AND HERE IS THE DANCE!


Kameron och Lacey !<3

So You Think You Can Dance

ja, jag och linnéa hade ju bestämt oss för att verkligen följa sverige takt nu under tredje säsongen av vårt älskade program som vi alltid kollar tillsammans... kunde vi hålla oss? haha, såklart inte! här i sverige är det ju dags för Las Vegas avsnittet ikväll.. och självklart kunde vi inte vänta på de. Men sen kunde vi inte sluta, så nu är man i takt med USA, alltså på top-ten och det är underbart, det är genialt! jag älskar det, bara bara älskar det! det är helt underbart att titta på, särkilt med linnéa för vi råkar alltid känna samma saker för samma danser.. och det har aldrig vart en bättre top-twenty i överlag.. jag lovar er det!!! SÅ SE DET!

image484Lancey och Kameron är ju ett av paren som har kommit att bli mitt favorit-par!!! kanske inte för att dom är genialiska dansare på samma sätt som mina favorit dansare Misha, Marty och Nick.. inte på det sättet, men dom fick mig att gråta av deras första framträdande tillsammans som ett par.. dom fick mig att känna rysningar i hela kroppen.. Just den dansen är en av de danser jag känt mest av när jag har kollat... hest underbart men på samma gång så slits man i stycken av deras engagemang och äkta känslor dom visar när de dansar.. dom och hela det här programmet får mig alltid SÅ inspirerad så tack för det! det får mig att inspireras till att orka för om jag bara orkar så får jag dansa! det får mig vilja dansa massor igen, mer än bara sånt för ja då tillexempel marty. Dom får mig att vilja börja stretcha igen, bli vig igen. bli bra på sånt igen.. för jag vill, jag vill det där! exakt det där! känna det där! utföra det där!..

men hur? hur? åren går.. jag blir äldre, jag mår sämre...   
men tack iallafall, tack för att de är underbart på alla sätt och vis!
programmet med min favorit-dans med Lacey och Kameron kommer visas på tisdag nästa vecka här i Sverige. SE DET! och SE hela säsongen.. den är sjukt bra!

FAN VAD JAG SAKNAR L.A! tror faktiskt inte folk förstår...

Time still exists

Time is gonna take my mind
and carry it far away where I can fly
If I were to be alone silence would rock my tears

No need for anything but music
Music's the reason why I know time still exists
Time still exists
Time still exists

DAGENS LÅT;

Anna Ternheim-Tribute To Linn

Måste faktiskt erkänna att jag aldrig riktigt gillat hennes musik men den här låten är helt jävla fantastisk och kanske har jag inte gett henne och hennes andra låtar tillräckligt med energi och chanser? Det ska det bli ändring på nu!

image483
Waking up was kind of strange
The last two years have made a change
You were barely on my mind
Saying goodbye sure takes time

Today your should turn 25
With your best time flying by
Not knowing were your future lies and
All prepared to concour life

But we get no answers from the past
Nor how the fire spread so fast
That New Years Eve all turned black
Sometimes you're lucky, sometimes you're not




La La Lie

haft mysiga dagar med vänner i Sthlm. tyvärr missförstånd mellan mig och tillexempel Alvan, men va fan.. Får bli en till visit för hans skull då.. kanske i veckan som kommer med tanke på att jag skulle vilja hinna träffa kristin och helena innan dom åker iväg till mitt älskade L.A som väntar på mig "by the way" ..

Nu är man verkligen supertrött och sängen är väldigt inbjudande, så dags att bege sig.
Blev såklart So You Think You Can Dance nu ikväll med Linnéa, just som traditionen säger..
Även om det var väldigt trevlig att kolla det med Louise käre far Franco, hehe.

Vädret bådar gott imorgon, så jag planerar en dag på löga! -med vänner och kanske bror!
Hoppas att vädret håller i sig tills fredag, då blire förhoppningsvis grillning och bad i pool hemma hos mig på kvällen med vänner. kul! bror och vänner.. med eller?! :) hehe

nej nu måste jag sova. Godnatt, njut av dagen imorgon om den blir bra.

Summerlove.

Idag åker jag och mina käre vänner Louise och Linnéa upp till sthlm för att slappa lite hos louise pappa.. Komma bort från västerås lite, det är alltid skönt! Så det blir nicé. Imorgon kommer lite fler människor från vässan upp så blire lite stadsgång och är de bra väder lite bad hos jenka och alvan!  

Börjar känna mig lite deppad över att det snart bara är en månad kvar på sommarn, lite stressad också just för att jag hade tänkt försökt hinna göra lite plugg innan skolan drar igång så man låg lite före eftersom jag åker till L.A sen.. det känner jag mig också stressad över för jag måste fixa allt det där. och jag bara måste komma iväg, överlever fan inte ens höst till i Sverige. så känner mig stressad över onödigt skit när jag egentligen borde njuta av en månad till av ledighet. Även stressad över att jag är så jävla inspirerad inom dansen just nu, men blir inte att jag ger utlopp för den inspirationen.. skulle bar vilja koreografera en massa just nu, men varför tar jag inte tag i det?!

aja.. sista tiden av sommarn blire mycket vänner och mycket sova.. hoppas på bättre väder också. hoppas även på götet för way out west den 10-11 augusti. blir sista veckan på bounce camp och lite annat smått och gott..

nu ska jag fixa min kära pod, sminka mig lite, käka glass för att sedan åka till sthlm om cirka en timma.
tjadå

DAGENS LÅT;

Foo Fighters - Best Of You

image481"I've got another confession to make, I'm your fool
Everyone's got their chains to break, holding you
Were you born to resist, or be abused?

Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?


FOO FIGHTERS IS THE SHIT!!! - haha ;)

Bulletproof loneliness

jag vet inte.. jag vet bara inte.. känner ingen lust till skrivandet just nu.. varken skrivandet här på bloggen om allt och absolut ingenting. inte heller skrivandet om musiken som alltid får mig att må bättre, inte heller känner jag för det skrivandet jag alltid brukar ägna mig åt i mitt egna block som ingen annan läser varje natt innan jag ska sova.. men jag vet inte varför..Anledningen till att jag från början skaffade en blogg var absolut inte för att få hög statistik eller för att skriva massa om mode och kändisar (även om det råkar komma in ibland och självklart har även jag intresse för sådant) , utan de berodde mer på att just den tiden , runt december, när jag skaffade min blogg mådde jag verkligen inte bra, verkligen inte! och just då kände jag att skriva av sig precis överallt om allt och inget var det som fick mig att må lite bättre (+musiken och vissa vänner).. Det var verkligen så.. och även då visst klart jag önskar och vill att folk ska läsa min blogg för att höra min åsikter, vad jag tycker om och inte, hur jag mår och så vidare.. men det var absolut inte min strävan. Men då kan man ju undra hur jag här kan skriva om praktiskt taget nästan allt, men jag klarar knappt av att prata om något utav de.. kanske hoppas jag bara på att någonstans finns det någon som känner och tänker precis likadant som mig och kanske denna person då kan må bättre av mina tankar även om inte jag gör det..

jag vet inte, jag bara vet ingenting om någonting just nu!
för inte känner jag mig direkt lycklig just nu, nej det gör jag verkligen inte..
men varför finns då inte samma behov av skrivandet kvar?
knappt ens samma behov av musiken kvar.
inte alls på samma sätt...

jag vet inte, jag vet inte alls vart jag är på väg eller vem jag är..
jag vet inte alls!

JUST LOVE IT!

jag bara älskar att kolla So You Think You Can Dance.. Himla kul att säsong 3 har kommit igång i Sverige nu äntligen!! dom ligger ju självklart en bra bit före borta i stora staterna och det är ju också den takten jag brukar följa när det kommer till olika tv-grejer.. Men just med so you think you can dance går det liksom inte.. Det är ju liksom som en tradition för mig och min käre vän Linnéa att se det tillsammans också borde de väl förbli..
Aja, härom natten kollade vi iallafall igenom hela säsong två igen och gud vilka underbara góbitar jag har därifrån.

NÅGRA AV FAVORITERNA:
 
Nathalie Fotopoulos! - hon var verkligen en av mina favoriter under andra säsongen. Stört snygg är hon också. Just de här solot fick mig att känna nått alldeles extra. och låten också, den underbara låten!!!


Allison Holker! - Min andra absoluta favorit under andra säsongen. Det här solot är verkligen ett av de absolut oslagbara.. Den musikalitet hon visar, oohh!! Och låten, åh låten. den bästa!

Sleep don't weep

image480MY ONLY HOPE!







So do what you must do
To fill that hole
Wear another shoe
To comfort the soul












Don't You Get It Now?

jaha, man har sommarlov och dagarna går. Jag har de bra måste jag säga, ja fan!
Hade riktigt roliga dagar hos Ellen i Motala där man kom hem ifrån igår..
ja, oj vilka dagar.. haha.. Mer pratar vi inte om det ;)
 


Blev en BULLEN&LIMPAN dag igår och idag!

hon är verkligen en av mina bästa vänner. Hon har kommit att betyda så mycket för mig och där jag befinner mig i livet just nu skulle jag inte kunna se för långa stunder utan henne. Jag är så himla glad att vi har klarat av det, att bli så nära vänner under ändå en ganska kort tid. Visst, vi har kännt varandra en hel del år nu, men absolut inte på samma sätt. För det har aldrig riktigt vart VI! men det känner jag nu och jag hoppas att de är så de ska förbli.


ÄLSKAR DIG , BEHÖVER DIG<3

Linnéa "Glenda,Limpan,Limpie,Lelle" Isacson-I
sabell "Sessan,Star,Bullen,BabyBell" Eklund


Best Friends , Ex-Friends to the end

   


The Blower's Daughter


Damien Rice - The Blower's Daughter
Jag fick bara lov att lägga in det här live framträdandet med just den här låten av honom.
För just nu är den det bästa för mig!
den är allt!


nu tar jag tåget till motala och ellen. tjadå

That way , again.

jag saknar min pappa, jag saknar verkligen min pappa.
Jag saknar allt som har att göra med att vara liten, då när allt var så himla bra.
När man somnade på sin pappas axel i soffan och sedan lugnt blev uppburen till sitt rum, sing säng.
man var så trygg. man visste att alla ens problem kunde bli lösta av sin pappas trygga, starka axel.

I'm feeling so hopeless, so afraid without that. I need to be young again,
I need him on that way again.

It's easier to cry and harder to laugh

image473I hurt myself today
to see if i still feel.
I focus on the pain,
the only thing thats real.

what have I become,
my sweetest friend?


If I could start again,
a million miles away,
I will keep myself,
I would find a way.






I'M SORRY!

Back in reality

yes. natten till i måndags kom man med flyget från Grekland/Kreta. Man hade ju 30 till 35 grader och klarblå himmel varje dag så nog har det vart lite chockerande att komma hem till det här.
Hela gårdagen spenderades med kära vänner man saknat och inte sett på länge.
Samma sak idag och nu ska jag ner på stan för en fika med vänner igen ..

Jag hade iallafall en bra vecka på kreta, verkligen. Avkopplande och mysigt var väl vad det var.. Med tanke på att de bara var jag och min mamma som åkte kunde de ju inte bli så mycket mer, men det var bra, det var det!
Jag tog det bara lugnt, sov, åt, solade, badade.. och visst blev man lite brun. Ja, man hade en sån där bra semester bara helt enkelt. en sån där när egentligen inte händer så mycket, men man har det bra....
   

Men känns som att jag hade kunnat njutit mer och kopplat av ännu mer om jag bara hade haft huvudet på plats på kreta också.. för det var ju "all over the place" men oftast inte i grekland.
För det första tänkte jag en del på bounce camp som hade sin andra vecka medan jag vart borta och de var lite konstigt med tanke på att jag alltid brukar vara med där och assistera och andra saker... plus att de också skulle vart kul att vart där just den veckan för mycket folk man kände gick just då..

För det andra var mitt huvud på justinkonsert och framförallt på workshop för marty och nick. Jag var i London typ hela tiden. justin spelade ju sin sista konsert där nu i helgen och dom hade den sista workshopen där, iallafall inom europa.. nu har dom åkt tillbaka. åh, och jag var inte där!!!! men mitt huvud var som sagt där, VÄLDIGT ofta!

men framförallt var mitt huvud i L.A , jag drömde verkligen om det varje natt, jag kunde ibland liksom känna dofter som påminde mig om L.A , ja, allt mitt huvud var med om var så levande. gud va jag saknar det! hela tiden..
I lördags åkte ju också massa kompisar från sthlm till L.A, till mitt älskade L.A!!!!
nej då, jag är inte avundsjuk ! :/

Imorgon åker jag iallafall iväg till Motala i några dagar för att umgås med älsklings-ellen så vi kan sörja L.A och nick och allt de där tillsammans, hehe.
har haft bra dagar här i vässan nu. umgåtts typ alla timmar på dygnet sen jag kom hem med linnea<3.
sa även hejdå till shirin idag, som åker hem till släkten i Iran i EN MÅNAD!!!!! kommer sakna henne så, älskar nämligen henne förstår ni- min bästa vän!

aja, jag hade iallafall som sagt en bra vecka med mamma i Grekland, det hade jag verkligen!
nu hoppas vi bara på lite bra väder i puckade sverige så man får visa upp sin bruna mage :)

I'm off to greece

och allt cp.ar sig såklart i sista minutet. iPoden vägrar funka, har inte packat klart och så vidare ...
hade så bra här i Sverige, ses om en vecka!

MISS IT

image445

I can't take my eyes off of you
I can't take my mind off of you
My mind...my mind...

'Til I find somebody else

live like it's heaven on earth

En dag ska jag göra det, en dag ska jag bryta mig loss, kliva ur skalet fullt av ångest, frågor och värk och börja leva. Jag ska springa så långt bort som möjligt från mitt "gamla-jag" och leva det liv jag alltid kan finna i drömmen.

image467

Belief makes things real
Makes things feel
Feel alright

With a knife in the shape of your mouth
In the form of your body
With the wrath of a God


I'll stand by my belief





Jag vet att det bara är jag själv som kan se till att göra något åt det, men skulle vara så skönt att få lite hjälp på traven någon gång, att någon kunde gå..

Varför är det alltid "jag ska" eller sen?
ALLT ÄR ALLTID SEN!
Vad väntar jag på? att må bättre? att vara piggare? att vara gladare? att få uppleva mer än vad jag redan gör?
Ja, kanske det, men är det inte bara jag själv som kan ändra på det, på allt? Det är jag själv, mitt huvud, min egna kropp som gör att jag mår dåligt, kan inte då mitt huvud, min egna kropp, jag själv ändra på det- på allt!
till det bättre ...

INTE SEN, NU!

You could have it all.

Ni vet hur det är, sommarlov, och man har mycket att stå i..
Därför blir det liksom inte så mycket bloggande. Först var det ju allt med justin och hans dansare, sen när det var över började ju bounce camp i måndags. Så man har ju hållt till i sthlm hela veckan och assisterat jennie och joe där. Bott och umgåtts med älsklings Ellen, hängt på danshögskolan med alla underbara människor, blivit riktigt trött och sjuk på köpet ...

och imorgon åker jag och min kära mor till Grekland / Kreta
  
vi blir borta en vecka.. Ska bli skönt att bara sova, sola, bada- slappa helt enkelt.
Men samtidigt som jag redan nämnt tycker jag det är svårt att åka bort, för det första när det händer andra saker man så gärna skulle vilja vara med på (andra veckan på bounce camp + workshop och konsert i london) men för det andra också för att jag de senaste året mådde så dåligt när jag åkte iväg och fick det lugnt.. och det skrämmer mig, ganska mycket faktiskt.. men men, hoppas på att allt kommer gå bra därborta. Vädret är iallafall strålande så lite färg får man nog..

älskar er; ellinor, jonathan & pappa<3

Do I Still Feel ?

             

Älskade, älskade ni- Älskade, älskade allt!
<3