LONDON'S THE SHIT!

image798
yes yes, man jobbar the capital of britain och har det fuckking bra!!!

LONDON'S CALLING!

image797
så jobbar sig isabellen mot the capital of great britain!
kommer hem igen måndag morgon, 3:e mars.
nu ska vi ha det bra ellen, jobba starbucks, second hand, after noon tea, umgänge med alvaro, fille, benke och dom andra i bounce.. och självklart annat smått och gott.

får se om jag får tag i någon data för uppdatering därbortifrån. annars får ni ha ett fortsatt trevligt lov så kommer en uppdatering om LONDON på måndag. när skiten drar igång igen, men då är det fan inte långt kvar till påsklovet. nu försöker vi leva och må bra! mot den sista fixningen på rummet och sedan lite sömn, upp 07.00 imorgonbitti. plugg har man väl inte fått så mycket gjort, men jag ska vara duktiga "plugg-isabell" när allt drar igång igen så det ska ordna sig. det bara SKA det!
-
mår inte alls bra, nej, så konstigt som jag mått idag/ikväll har jag inte gjort på mycket läng, om ens någonsin. jag har ju så mycket jag vill göra med mitt liv, har så mycket jag vill uppleva, men samtidigt har jag så mycket som jag redan uppskattar och gärna vill känna mer utav. så fan, lägg ner och låt mig må bra.

"kanske allt vi kan göra är att leva så bra som möjligt?"

MOT LONDON!

please please please let me get what i want

image796
Do not look back and grieve over the past,
for it is gone, and do not be troubled about the future,
for it has not yet come

"does it ever get easier to live like this"

jaha, kanske dags för lite packning då. i och för sig vänner nu om ca 5 min men vet inte om det hinns med ikväll. haft en hel dag med min kära mor på stan med lite småinköp, växling av lite pengar och fika, blev även en trip till myrorna.. men nu måste jag sätta fart, slöade bort en timma i soffan nyss, framför buffy och vampyrerna. haha. har ju inte tid med sånt. skulle verkligen behöva hinna plugga lite. men fan, lovet har vart alldeles för kort och när man kommer hem igen är det fullrulle igen tills det blir påsklov och då beräknar jag och ellen att hinna få in en tripp till linköping för att träffa vår häftiga fotbolls-spelande vän Caroline Seger, med i damlandslaget om ni undrar. haha
men fan, har verkligen inte tid med det här. jag åker alltså till london imorgon med ellen för att ha de jäkligt skoj bara, hänga lite med bounce och jobba second hand butiker, har inte jättemycket pengar att spendera men några fynd kommer jag nog hem med. vi flyger ca kl 10.00 imorgonbitti. så packning måste ske nu eftersom jag antagligen ska träffa några vänner för en fika ikväll.. hoppas jag kommer få må bra därborta nu då, mår jättekonstigt idag när det gäller allt! när jag kommer hem på måndag-morgon vill jag ha en förändring, när det gäller allt! en förändring i mitt liv, hårdare träning, nyttig igen, lära känna nytt folk, jobba mera, sköta skolan. ja jag behöver det. framförallt vill jag må bra och få en underbar vår som sedan ska leda till en efterlängtad sommar..

men men, packa va de ja! ha en bra kväll och ett fortsatt trevlig lov.
london here I come.

I never really cared until I met you.

image795
NICK & MISHA!
ibland saknar man er så det gör ont.
(skämt-bild.)

can't let go

så, då har en ny dag tagit sin början. ska dra på mig lite kläder nu och åka ner på stan med mor min. ska fixa lite grejer inför resan imorgon, växla lite pengar och köpa lite annat. blir nog att vi drar en lunch tillsammans på stan också.  sen vill jag hinna till ikea och olika second hand butiker också men vi får se. ska ju inte göra av med så mycket pengar nu eftersom jag åker ju som sagt till london imorgon...

ikväll ska jag hinna umgås med lite vänner också. nu har jag en del att stå i, ha en bra onsdag!

But I've noticed how you cry

146994-794
I see you sit in silence
As you face new pain each day

You don't laugh the way you used to

någonstans trodde jag ändå att det skulle bli bättre, eller iallafall en skillnad. men inget händer. dagarna, veckorna, månaderna och till och med åren går. har gått runt såhär nu, olika från dag till dag i snart fyra år. vissa säger åt mig att sluta oroa mig, att sluta va rädd. för det jag går igenom kommer ju en dag få ett slut, på vilket sätt det än sker kommer det en dag nå ett slut. men är det inte just det som skrämmer mig? det där slutet? vem jag kommer va den dagen jag står där och har nått ett slut? eller är det inte över hur det kommer sluta jag är rädd för, vart jag ska ta vägen? vart mitt slut ska nås? och på vilket sätt det ska nås? är egentligen det min räddning? att det en dag ska nå sig ett slut? eller är det egentligen exakt det som får mig att må dåligt?

It's only teenage wasteland

146994-793

JOY DIVISION


LOVE WILL TARE US APART!
kvällen går, jag ska röra mig upp mot tv:n, ska bli lite u huvudet på gynning för min del. inte gjort något speciellt ikväll, utan avnjöt ett ,som alltid, bra program av vänner samtidigt som naglarna fick bli gula denna gång.

bjussar på en av, enlig mig, världens absolut bästa låtar- någonsin! en dag ska jag tatuera in dom orden, det är verkligen sannigens ord! ja, 18 i april ju, då ska tatueringarna börja flöda! ha en bra kväll, nu ska jag jobba tv/plugg.

it takes a fool to remain sane

146994-792 146994-791
NEVER MIND THE BOLLOCKS!

HULTSFRED-08

image790
jag tror jag har bestämt mig- har funderat länge på vilken festival jag vill till i sommar, har bara råd att åka på en men jag har liksom bestämt att det är fan dags i sommar, en festival SKA det bli. och nu efter hultsfreds senaste bandsläpp tror jag banne mig att jag är säker. det ska fanimej bli HULTSFRED-08 för min del !!!
jag menar med band som JIMMY EAT WORLD (efter konserten den 5:e februari har jag bara trånat efter att få se dom livé igen!!) , Babyshambles (jag vet, räkna aldrig med dom, men ändå!), the hives, SÄKERT!, Billie The Vision & The Dancers, linkin park (inte mina favoriter men ändå grymt att se livé) så är det som sagt fan nästan säkert för mig nu att jag kommer välja hultsfred.
ge mig flera nya bandsläpp!  det här kommer kunna bli grymt!

those were the best days of my life.

146994-788  146994-787
visst att jag inte ser framemot direkt någonting just nu, eller jag själv anser iallafall att jag inte har direkt något att se framemot just nu. men ändå kan jag inte låta bli att tycka att det är allt bra skönt att våren är på ingång. visst 2:an på gymnasiet har nog vart ett av de åren som har gått snabbast. mycket på grund av att jag spenderade höst-terminen i LA! men hur skön var inte gårdagen, då var det verkligen vår, man kunde cykla ner till stan, kan kunde ha skinnjacka och man kunde bära sina efterlängtade solglasögon. inte konstigt att allt man ville göra idag var att ligga kvar i sängen eller sega i soffan då regnet öser ner därute.
visst ser man framemot att våren ska komma på allvar, då man kan ta sig på cykel ständigt, dom där första vårkvällarna i vasaparken med underbar musik på hög nivå, eller den där första grillningen nere på lögarängen som brukar äga rum någongång i april, eller varför inte hela sommardagar som man spenderar nere på lögarängen endast i bikini liggandes på en handduk lätt slumrande i solens varma strålar och då man sedan cyklar hem i solnedgången. jo det är underbart, det är kärlek och att känna, uppleva och leva för mig!

våren/sommaren-08 är på ingång.


mitt sista riktiga sommarlov är på ingång, sen är man stor,
sen är ungdomsdagarna förbi!!
det kan inte sluta skrämma mig.

ännu en seg dag.

sorry för dålig uppdatering under dagen (igen!) men det är inte så lätt när man har lov och bara sover och sover... trots att jag gick och la mig i någorlunda tid igår sov jag till runt två idag. sen blev det att jag låg kvar i sängen och tänkte på allt och inget. fick liksom ingen stuktur på mina tankar och framförallt inte på mitt liv. allt jag vill är ju att känna, uppleva och leva. livet är ju här och nu och snart så är mina ungdomsdagar förbi. det skrämmer mig lite...
har segat i soffan exakt hela dagen. blev först lite buffy och vampyrerna, säsong två,  till frukost. har ju dom boxarna och kom fram till att det var alldeles för längesen, yes det var mitt favoritprogram för några år sedan och idag kom jag på att jag saknade det och den tiden. det är faktiskt hur bra som helst! sen fick det bli lite dawon's creek, faktiskt ett jättebra avsnitt idag. det följdes av evigt bytande mellan 3:an=top model 4 och 5:an=OC samtidigt som man gottade i sig lite chokladbollar. ja ni hör ju hur min dag har varit, helt klart betydelse full! vet inte om jag använder lite ironi men va fan.
har er dag vart bättre?

dagen kommer fortsätta ungefär likadant, ska försöka få lite plugg gjort nu, sen blir det vänner 19.30 och i huvudet på gynning 21.00. vill hinna med något mer avsnitt av buffy också, hehe. ska försöka städa lite på rummet också och då i samband med det börja packa lite smått, åker ju till london på torsdag morgon!!! och imorgon har jag en del saker att göra. ska fara runt med min kära mor och inhandla lite grejer och sen imorgonkväll hoppas jag på att jag och några vänner jobbar lite bill&bob. det vore najs.

fan vilket långt, tråkigt och meningslöst inlägg. men men.
ha en fortsatt trevlig tisdag!

Baby won't you come and take this pain away.


iallafall ni som läst min blogg ett tag vet att dansen är en stor del av mitt liv. visst så mycket mer kanske ni inte har förstått men det är ok, för det vet jag knappt om jag själv gör.. förstår alltså! men jag vet att dansen är min passion, den är svaren på det jag vill! jag tränar det mesta för att bli en bred dansare men det är ändå hiphopen som är något extra för mig. (har kommit att bli det mycket på grund av en viss Misha) Jag tränar en hel del för dansgruppen BouncE och känner även dom privat. jag brukar därför få assistera under deras camp dom har på somrarna: Bounce Summer Camp. det här är faktiskt typ enda filmen som finns på mig, så inte så konstigt att ni läsare inte riktigt förstår va det är jag håller på med, jag bara snackat om den där jävla dansen hela tiden. haha.
en av grupperna jag assisterade i somras var jennies (jennie widegren) nybörjar grupp. efter varje vecka hålls något som kallas after camp, så då har någon filmat just jennies hiphop-nybörjare då jag assar. så ja, som ni kanske förstår är det jag i grått längst fram, så jävla ghetto! haha

K E E P H O L D I N G O N.

image786
-
maybe a few of us needs to do that...

Dagens:

Dagens humör: JÄTTEKONSTIGT!
Dagens borde: inget, jag har lov.
Dagens frisyr: kammat och fixat. skulle ju till frissan, hon hade förväntat sig ett tovigt yrväder med lite dreads, men icke-sa-nicke! nu är det finare än någonsin då det är lite nyklippt (igen) och produkter i och skit. förstår ni att "jämt-toviga-dreads-isabell" har gått till en fixad mittbena med rosa slingor. och att hon har köpt hårvårdsprodukter?! haha, min frissa va stolt över mig! (men kan ack inte lova för mycket.. veckorna kommer ju gå. fortsättning följer)
Dagens klädsel:
levi's jeans-shorts från urban outfitters, svart "joy divison" t-shirt, stor svart kofta från h&m, svarta strumpbyxor, helsvarta converse, skinnjacka från carlings (vår-väder ute idag!!) svarta second hand bågar
Dagens planer: inget. ska väl jobba mig mot sängen snart. äta något kanske..
Dagens materiella vill ha: massa olika skit, men mest har det inte handlat om matriella ting idag.!! men en matt rosa flytande eyeliner ska jag få tag på. jagat runt i veckor nu. någon som har något tips?
Dagens bästa köp: får väl bli dom där jäklans dyra hårprodukterna då! haha
Dagens irritation: jag själv får nog stå för irritationen idag. fan vilken dryg dag på något konstigt sätt.
Dagens individ: JESSICA!
Dagens önsketanke: slippa mig själv för ett tag.
Dagens längtan: kunna känna och uppleva igen! även att lära känna nytt folk. inte så att jag inte är nöjd med vänner jag har i mitt liv, men känner att lite förnyelse vore bra för mig. vill få in nya människor i mitt liv.
Dagens personer: jessica får nämnas här också, du är en av de starkaste människor jag känner, sen nämner vi linnea också och självklart ska min coola frissa få vara med här på ett hörn, och är najs!
Dagens låt: the sounds - night after night

Babe, I'm gonna leave you

image785
ta mig till 70-talet och låt mig uppleva Led Zeppelin livé.

But there are moments when I feel nothing at all

image784jag kommer alltid ha svårt att förklara mina känslor, mina tankar. men just idag är allt bara konstigt, jag mår allmänt jättekonstigt och mina känslor och tankar är annorlunda än vanligt. på ett annat sätt liksom. jag har nog aldrig känt mig mer likgiltig, jag vill inte göra något samtidigt som jag bara vill att något ska ske, jag ser inte framemot något samtidigt som jag vill få uppleva något nytt, jag är inte sugen på något samtidigt som jag är det, inget är gott men samtidigt är inget äckligt, inget är kul samtidigt som inget är tråkigt, jag är trött samtidigt som jag är det. vill sova men ser samtidigt ingen mening med det eftersom morgondagen inte kommer bli så mycket roligare. och ändå har jag haft en bra dag. vad är det för fel? jag har lov, jag har umgåtts med vänner under dagen, vart hos frissan som är så jävla rolig, jag har gjort bra saker. men har inte haft en mer tråkig, ohändelserik, obra dag på länge. och egentligen vet jag att det är helt fel av mig att tänka sådana tankar, just idag! förlåt. men kan inte rå för hur jag mår, hur jag känner. eller rättare sagt hur jag inte känner-
jag känner inte längre, jag upplever inte längre, jag "lever" inte längre.


Look for the girl with the broken smile

image783

Broder Daniel.

image781
smärta som brinner.

I dream a dream that can't come true

146994-780


Night after night you say you move on
Tomorrow, tomorrow
Now, what's holding you back?
I don't know, I don't know, I don't know
Night after night you say you move on
Tomorrow, tomorrow
Now, what's holding you back?
I don't know, I don't know, I don't know

Don't feel sorry
'Cause there's no reason for us to fight any more
Tears are coming, and years are going
I hope we'll learn something





Now it's repeating itself all over again

image779

Shoreline

sorry för dålig uppdatering. har bara segat exakt hela dagen. jessica sov kvar, sen idag runt ett-tiden när vi precis vaknat kom linnéa förbi så det blev tillslut en hel dag för oss tre. vi åt brakfrukost, slappade, kollade filmer, pratade och allmänt bara mös. det behövde vi! när vännerna dunstade vid sisodär nio-tidenblev det att jobba wallander:mörkret för mammasen och mig. jag tror banne mig inte att jag sett en enda hel wallander film men oj så bra den var som gick i ikväll på tv4. för mig hade den verkligen en mening, så ja. den vill jag se igen.  Sen så fascineras jag av Johanna Sällström . eller fascineras kanske va fel ordval men jag skulle vilja veta mer om henne, hemskt att hon tog livet av sig! (som har rollen som Linda)

har iallafall allt som allt haft en ganska najs söndag, en mysig söndag. avslutat den med det sista av morotskakan och min vanliga runda på internet= olika bloggar, bilddagboken, facebook, myspace och youtube såklart för att kolla om misha har laddat upp någon ny film vilket tyvärr inte händer allt för ofta..
ska väl dra mig mot sängen nu, mår allmänt jätte, jättekonsigt ikväll! men vill bara inte tänka på det ,jag har lov. kom igen nu! jaja, imorgon ska det bli en ganska tidig fika med en del tjejer, redan klockan tolv ska vi träffas. sen ska jag till frissan 15.00. sen får vi se vad som sker, plugg ska det bli lite iallafall. lite fest kanske inte vore fel?

image778
(jag, linnéa och jessica från i somras.)

natten är här.

jaha, kvällen blev bra, inte riktigt som jag hade tänkt mig, men fortfarande väldigt bra. kom hem för ett tag sen och har hunnit jobbat mys-snack med lange tillsammans med en halv morotskaka och lite fucking åmål! nu är det CSI innan läggdags. kvällen va bra, den va najs. det där får bli vårt ställe! yes yes. jag tycker om min kära vän Jessica Lange väldigt mycket, så massa mys att fått en dag med dig<3 saknat dig må jag säga.

back to CSI och kakan. sova snart, yippeyay. det är LOV!
imorgon blir det chilldag, kanske jobba att köpa lite grejs till rummet.
jaja, ha en bra natt
image777
(jessica och jag i kön till F.O.B signeringen, mars-07)

saturday night

ja, då va lördagkvällen här. jessica är här och vi håller på att fixa oss. bussen går om ca 25 minuter. vi ska ner och kolla en spelning. najs! ska möta upp linnéa och louise också. yes, jag älskar helg och jag älskar lov. måste dra nu. ja, har saknat jessica så det här är grymt!

where is life in this town?

ever since i was eight or nine.
i've been standing on the shoreline
all my life i've been waiting for something lasting

oh this town kills you when you are young
oh this town it kills you when you are young.

i'm not the girl that i used to be
this town has got the youth of me
all the eyes turn hollow
from the work of sorrow

you die young
you die when you're young
you die when you're young

we are shadows
oh, we're shadows
just shadows in the alley

standing on the paving
by the office building
there's so much to do
never time for you

you die young
you die when you're young
you die when you're young

we are shadows
oh, we're shadows
just shadows in the alley

i've got nothing
nothing to wait for
nothing to wait for

ooh

where is life in this town?
where is life in this town?

oh that sweet 70's

image776

Dagens:

Dagens humör: fredag = lov, bra humör!
Dagens borde: var typ att skriva novellgrejen i skolan vilket jag gjorde!
Dagens frisyr: japp, jobbade någorlunda fint igen, men ska till frissan på måndag igen och klippa lite mer.
Dagens klädsel: rosa stentvättade jeans, (se ett tidigare inlägg), svart "klänning", svart stor kofta allt från h&m, helsvarta converse, olika smycken, second-hand bågar.
Dagens planer: har haft en skön fredag, men nu är det dags för sängen.
Dagens materiella vill ha: PENGAR! hemresa från london = bokad! 
Dagens bästa köp: inget särkilt, njuter av lov. ska få sova ut imorgon!!
Dagens irritation: mått ganska konstigt trots allt...
Dagens låt:
Broder Daniel - Superstar

Underground


Broder Daniel + Fucking Åmål
SANT!

FUCKING ÅMÅL

image775
bästa svenska film- någonsin?
vilket jävla masterpiece det är alltså, om man bara tänker efter. alla meningsfulla konversationer, alla utstyrslar, dialekterna, ordvalen, dialogerna, johan hult med tunghäfta, marcus med en snygg blondering och så får vi ju inte glömma camilla i den riktigt snygga korta frisyren.

är det alltså konceptet till en riktigt bra svensk film som håller än? en klassiker?

nja, lägg på sprit, lägg på sex, lägg på ungdomar, lägg på en stor mängd fila-tröjor och adidas byxor med knappar på sidorna, lägg på platå dojjor tillsammans med benvärmare, lägg på ett urtrist åmål (som egentligen är trollhättan), lägg på lesbisk kärlek mellan två tonåringar och lägg sedan på en rejäl dos av nittotalet.

DÄR HAR DU DET!
jävlar vilken bra film alltså.

"Okej, vi testar då. Abort, arbetslöshet, analsex.
 Nej, jag känner inget. Inget analsex"


you burn me you'll burn me.

kvällen blev inte riktigt som man trott, men kan nog va skönt ändå. blir en najs dag/kväll imorgon istället. fredags-fikan va bra, va inne en sväng på kloak (min frissa) , ska dit på måndag och fixa lite. imorgon hoppas jag på typ, en lång fika med jessica på wayen's eller något i den stilen, men måste spara pengar till london då jag vill SHOPPA! sen imorgonkväll blir det nog att umgås med linnea och louise, vi funderar på att gå ut och käka och sen ska vi nog kolla en spelning på sigurdsgatan. kan bli riktigt najs. helt sjukt skönt med lov, förstår ni, ingen skola fören v.10. helt underbart! gick ganska bra på novellskrivningen idag också (hoppas jag!). jaja, på torsdag bär det ju iallafall av till london, kommer bli riktigt bra!

nu ska jag dra mig mot macken som stänger om ca 30 min, supersugen på en cola så det ska det bli. kanske att jag köper mig en center också. sen hem och käka lite middag (inte gjort det än nej!), och sen blir det vaniljbullar framför: FUCKING ÅMÅL! har vart så sugen på att se den sen maria blogga om den. så har youtube:at på den i ca två veckor nu för själva filmen va hemma hos syster. men idag fick jag den så den ska nu ses alldeles strax. skulle va najs att hinna med ett bad ikväll också, eller kanske chilla lite på rummet, behöver plocka lite. sova någorlunda tidigt ska jag göra också!

ha en fortsatt trevlig fredag-kväll

Att leva och glömma att leva.

image773
Maja Ivarsson skulle kunna va en av dom coolaste brudarna på jorden.

Att vara här och vilja dit.

image772

B L O N D I E

image771
Deborah Harry kan banne mig vara vackraste kvinnan på jorden!

thank god it's friday!

(citat som lousie valde att använda idag, du inspirerar mig till så mycket älskade vän!)

sitter i skolan, dagen börjar lida mot sitt slut, har haft en ganska seg men faktikst mysig dag här. solen lyser ute och man får allt lite vårkänslor. nu om ca en halvtimma är det dags för novellskrivning. får se vad jag kan åstadkomma, känner mig inte jättetaggad.. men men, sen väntar ju iallafall fredagsfikan och LOV! nu ska jag fixa lite småsaker. packa ihop skolgrejer jag behöver få med mig hem på lovet så jag kan gå direkt sen. tänkte platta håret lite, hehe. ska ju förbi frissan idag, anna (en av dom andra frisörerna på stället) ville se hur jag blev. så kan ju inte komma och se ut som skit då.. jaja, vi får se vad som sker ikväll. känner för häng/chill med vänner..

ha en fortsatt bra fredag, får se hur det blir med uppdatering under dagen!

DON'T FORGET TO SMILE!

146994-770






Here you can be anything.

I think that scares you.









Second chances don't matter, people never change

ja, då var äntligen torsdagen över, den som skulle bli så jobbig med matte exakt hela dagen i skolan och sen tre timmars balett nu på kvällen. men ska jag vara ärlig gick allt bra! ja, jag fick en hel del matte gjord och jag orkade verkligen jobba bra genom alla tre timmar på baletten med Lazlo. så ja fan, torsdagen blev ok ändå. men nu som sagt ska jag krypa till kojs, och då blir det äntligen fredag. så jävla skönt för att uttrycka mig uppriktigt! visst, har prov = novellskrivning i skolan imorgon runt 13.30. men det ska faktiskt bli kul tycker jag, gillar ju att skriva! ja, sen runt 15.00 blir det traditionell fredags-fika på wayen's med alla bruttor utom shirin som redan jobbar london, JAG KOMMER OM EN VECKA! sen får vi simage769e vad som sker imorgonkväll, jag har ju planer jag är sugen på, ska se bara om jag får med mig någon annan.. på lördag blir det iallafall kanske att vi tjejer jobbar repris från "a la" capital i oktober. så det kan bli bra! sen är det ju liksom sportlov. jag ska bara ta det lugnt, sova ut, plugga, umgås med vänner, fixa på rummet, festa lite kanske ja, chilla helt enkelt.. fram till torsdag, då åker jag och ellen till LONDON! kommer hem igen på måndagen sen, det kommer bli fuckking grymt fan!

jaja, dagen har vart rätt så bra, det vankas helg + sportlov. men mår ändå inte kanon. mår sådär konstigt igen nu, kom efter baletten, fårse om jag lyckas sova.. tänkte testa nu iallafall, trött som ett dött djur! -god natt på er!

aldrig ska jag glömma dom dagar vi haft!

image768

Dagens:

146994-767
Dagens humör:
på ovanligt bra humör.
Dagens borde: va att jobba matte mellan 09.00-14.00 vilket jag också gjorde :)
Dagens frisyr: skitigt, haha. i en tovs. imorgon ska ja va fin igen.
Dagens klädsel: neon-gul hög kjol från American Apparel, vitt långt linne, svart led zeppelin t-shirt, svarta strumpbyxor, helsvarta converse, olika smycken, vintage-bågar
Dagens planer: jadu, ska dra mig mot centralen om 10 min, tre timmars balett i sthlm. inte så supersugen. men va fan!
Dagens materiella vill ha: åh, fakiskt, precis som igår, massa kläder.
Dagens bästa köp: ej köpt nått.. kanske blir en cola på centralen ;) (BEROENDE!)
Dagens längtan: FREDAG! helg sen lov!
Dagens irritation: inte nått särkilt faktiskt. mår helt ok idag, känner mig inte överdrivet trött, matten gick bra för mig, jag har ätit två vaniljbullar och kollat vänner och har packat allt till sthlm.. saker och ting är någorlunda bra som sagt, sen ja, det är fredag imorgon, HELG! sen lov = LONDON! så va fan. ska inte klaga.. det enda då, skulle väl vara att jag inte hunnit sett det nya oth avsnittet, men men..
Dagens låt: Adele - Chasing Pavements

chasing pavements

should i give up
or should i just keep chasing pavements
even if it leads no where,
or would it be a waste
even if i knew my place should i leave it there.
should i give up
or should i just keep chasing pavements

even if it leads nowhere

måndagens inköp

146994-766yes, fick tag på mina rosa stentvättade jeans frå h&m, blev även ett läckert halsband därifrån, gillart! nu ska jag stressa ner till centralen, ta sthlms-tåget 18.23. träning med jennie ikväll, kul! hoppas magen inte cp:ar!
har kommit fram till att det finns så mycket kläder jag vill ha just nu, men jag kommer aldrig bli en sån som lägger upp bilder här på bloggen på dom sakerna, eller tipsar osv. jag tycker man ska gilla saker som faller en in, inte för att någon annan tipsar om det. gillar inte människor som följer strömmen. det är drygt när andra är mig. men framförallt konstigt! så, ja. va er själva :) ha en bra onsdagkväll. snart helg + lov

Hearts Of Glass

146994-765


Dagens:

Dagens humör: vi får se, dagen har nyss tagit sin start
Dagens borde: som vanligt, skolan. tenta kl 15.00 !!
Dagens frisyr: nu börjas det igen.. inte hunnit borstat håret! :/
Dagens klädsel: svart hög kjol från weekday, neongul t-shirrt "frankie says relax, don't do it" från Urban Outfitters, Svart killcardigan från Cheap Monday, olika smycken, helsvarta converse,
Dagens planer: börjar skolan nu, så ska på mitt basgruppsmöte. sen blir det skola fram till ca 16.30. sen sthlm runt sju tiden för träning med jennie.
Dagens materiella vill ha: massa, massa kläder!!
Dagens bästa köp: får bli måndagens köp, rosa stentvättade jeans och halsband från h&m
Dagens längtan: helg + lov
Dagens irritation: skriver när det ändrar sig, för samma som vanligt.
Dagens låt: Blondie - Heart Of Glass

time to go,

då ska man dra sig mot i huvudet på gynning då. tror att kvällens avsnitt kan bli kanon då det handlar om groupies!! det ska även bli nybakta bullar made by min underbara mamma. och sen lite litteraturhistoria-plugg på det inför tentan imorgon. annars har dagen vart riktigt jävla seg, somnar överallt! får inget gjort, men men. vänner 19.30 livar iallafall alltid upp mina tisdags-kvällar, ja och så gynning såklart!

fast självklart, superduper trevlig fika på wayen's idag efter skolan till sisodör 6-tiden med shirin (som åker till london nu på torsdag och jag hinner inte träffa henne fören jag själv kommer till london torsdag nästa vecka.), louise och amanda.. najs.

ha en trevlig tisdagkväll.

drop dead, gorgeous

image762
mk-olsen

the songs you grow to like never stick at first.


Paramore- Misery Business
egentligen kanske inte så mycket jag, ingen djup text blablabla osv.. men jag gillar den verkligen. den går om och om igen i min ipod, jag vet inte. det har något med henens röst att göra. jaja, gillar den gör jag iallafall.
plugg-time!

just breathe.

I want to change the world...
Instead I sleep
image761

And all my fingernails are painted

drar mig mot sthlm nu. mot rosa stentvättade jeans (hoppas jag!)
-
fuckk- orkar inte

Dagens:

Dagens humör: vettefan
Dagens borde: olika skolgrejer
Dagens frisyr: otroligt men kammat, plattat, rosa hår i mittbena!
Dagens klädsel: svart "klänning", svarta strumpbyxor, gråa knästrumpor, helsvarta converse, olika smycken.
Dagens planer: skola nu fram till fyra då jag tar tåger till sthlm, inhandling av rosa stentvättade jeans (hoppas jag!) och sedan tre timmars träning med Jennie och Alvaro.
Dagens materiella vill ha: inget särkilt faktiskt.
Dagens bästa köp: ej köpt nått.
Dagens längtan: lovet om en vecka, då ska jag sova och må bra!
Dagens irritation: återigen, mitt konstiga mående
Dagens låt: Paramore - Misery Business

/HA EN BRA MÅNDAG!

get me out of my mind and body

image760




cykel. grus. solen i ögonen. svart-målade naglar. rosa hår. musik. ipod. jimmy eat worl. the middle. fall out boy t-shirt. svart/vita converse. skinn-jacka. -vår











Am I Hanging On For Hope?

146994-759

No one will give a damn, And I guess that's life.

All I can do is watch the fall
Forever doesn't live here anymore
Forever took it's bags and shut the door
I will never be the same now no 
Never be the same now no
Now forever doesn't live here anymore

take me or leave me

all ia want is black-painted nails, some pink hair and just some understanding.

i like it like that

146994-758

146994-757

uppe med tuppen

yes, jag som alltid klagar på min trötthet, men nej. idg var man uppe med tuppen = klockan 10.00! för då kom lovisa och då va det barnvakts-time.. just för tillfället hjälpte mamma och per till med att ta med henne ut på en promenad då dom ändå skulle ut med jycken, ja, jag behövde skriva ut lite papper och plugga lite.. men dom är strax tillbaka då får vi se vad vi hittar på. kanske tar en sväng till lekparken! sen vid vid tre-tiden kommer hennes föräldrar och hämtar henne och då ska jag ner till dansskolan här i västerås och jobba mellan 15.30 och 19.00! så en del jobb idag, bra, need the money. men fan, behöver samtidigt VERKLIGEN plugg, städa rum och sova.. för imorgon drar ju allt igång igen.. jaja.

hade velat blogga mer under kvällen/natten igår, men blogg.se segade hemma hos mig iallafall. gör det allför ofta tycker jag. men, men, hade en trevlig kväll med mina kära syster, låtarna va väl sådär (utom kebabpizza då, den va ju bättre en bäst! haha) och ja, lite kul med melodifestivalen kanske det kan vara..

nu åter till plugg och snart barnvakt. jag gillar mitt hår!
ha en bra söndag.

goes a little pink.

146994-754




innan:

ovårdat, smutsigt, tovigt, inte klippt sen december förra året -hår
det har mått sämre än någonsin sen oktober då mina kära vän Linnéa kammade ut mina värsta "dreads" jag haft, endast pga att man sket i att borsta det.

ändringen har kommit, jag ska nu bli en som tar hand om mitt hår, hallelujah!
(tre månader framåt iallafall. haha)






146994-755




efter:

fyra timmar hos frisören! då en och en hav timma endast gick till att få mitt hår till att bli något att kunna fixa! haha. få ut tovor, tvättning, kemisk behandling i 4 steg ! ;P

men sen så, lite friskare, lite klippt, lite rosa, lite plattat. jag tror jag gillar det!!!!

och jag gillar min frissa, hon är fett cool och jag hade fyra riktigt trevliga timmar sådär på morgonkvisten. jag kommer tillbaka! ;P






Dagens:

Dagens humör: humöret är faktiskt ok!
Dagens borde: typ inget faktiskt.
Dagens frisyr: nyfrissad! otovig mittbena med rosa slingor!
Dagens klädsel: svart hög kjol från weekday, vit långt linne, svart led zeppelin t-shirt. svart killcardigan från cheap monday, svarta strumpbyxor, svart/vita låga converse, olika smycken.
Dagens planer: ska upp och käka taco med familjen nu! sen ja, svårt och tro i know, men sen jobbar jag melodifestivalen med syrran ;)
Dagens materiella vill ha: SHOPPING I MASSOR!
Dagens bästa köp: frissan. hade fyra roliga timmar!!
Dagens längtan: som vanligt, må bra fysiskt.!
Dagens irritation: mitt konstiga mående..
Dagens låt: Säkert! - Någon gång måste du bli själv.

ibland kan man tänka sig att döda för snygga glajjs.

lite ytligt jag vet, men fan, ibland måste man få va det också!
image753

the honorary title.

image752

who's to say?

vem har egentligen rätten att säga att det är här man ska vara? att det är den här världen som är den rätta? hur vet vi det? tänkt om alla bara går och oroar sig fast det som komma skall är det rätta, den rätta världen. hur vet vi? och vem har egentligen rätt att bestämma vad som är rätt? varför är just den här världen, det här livet det rätta?

ibland bara saknar du allt.

image751
ibland inte!!

jag har inte en aning.

aja, mot sängen då kanske. hela jag är trött som ett ja, jag vet inte ens vad! och upp tidigt imorgon blir det ju också... men ändå för en kul sak! yes, imorgon blir det lite rosa hår! hehe..
hade behövt fått in en svenska grej, men allt fuckkar sig som vanligt. så, det behövs plugg imorgon om ajag säger så, och jag SKA fokusera. hörrni, sov gott och ha sen en bra lördag! jag ska göra så gott jag kan.
GOD NATT!

i need you to hurry up now

146994-750
cause I can't wait much longer.
-
någon gång måste jag bli själv!

det är så logiskt.

Det här vet du inte om
Men jag väntar på dig
Någon gång måste du bli själv
Och jag väntar på dig
Jag bidar tiden och det kommer ta tid
Jag har inte sagt något än
Men jag väntar, väntar

Du är inte så fin
Men det är nåt med dig
Som att komma hem
Första gången ja, du sa hej
Det är så logiskt alla fattar utom du
Du har inte en aning
Att jag tänker på dig precis just nu

Någon gång måste du bli själv
Någon gång måste du bli själv

Hon har ett falskt leende
Jag har sett det
Hur har du undgått det alla de här åren
Och jag har sett dina pupiller växer
När du är med mig
Du vet inte om det än
Det kommer att bli du och jag
Tillslut

She Has No Time

mår lite, lite bättre idag. rent fysiskt. sömnen var olidligt kort men underbar! ikväll blir det till att sova tidigt.. ska ju infinna mig hos frissan redan kl 10.00 imorgonibtti. yes, och lär bli där ett antal timmar. rosa!
dagen då, snart efterlängtad lunch i skolan. naturkunskapsprov kl 14.00 sen traditionell fredagsfika på Wayen's. hann ju inte med att joina förra veckan så det blir som vanligt mycket trevligt. anna kommer hit från sthlm runt halv sju, vi ska försöka koreografera tänkte vi. så vi jobbar på det från cirka sju till tio ikväll. sen hem och bums i säng! men är ju riktigt sugen på titanic eller moulin rouge ikväll, men nej! det hinns inte med.. riktigt sugen på att shoppa en del grejer är man också! jaja. imorgonkväll ska faktiskt jag på melodifestivlen.. ja vet, inte alls min typ av musiksmak eller så. men deltävlingen imorgon går ju av stapeln här i västerås och min kära syster älskar sånt där så jag ställer upp! det är ju ändå alltid lite kul att få klä upp sig och komma iväg på lite större grejer, så det kan nog bli bra. måste bli en del plugg i helgen + barnvakt-söndag! (spara pengar!!! till london+sommarn)

bara en vecka kvar i skolan innan en veckas behövligt lov. grymt ju, då ska jag må bra! första delen av lovet ska spenderas hemma med vänner och plugg. sen jobbar ju ISABELLEN london från 28:e februari till 3:e mars. det kan bli riktigt lyckat tro jag! yes, mindre än två veckor kvar liksom..

ja, och för er som inte räknat ut det redan, blir alltså inget oslo för mig i helgen. de kunde tyvärr inte stå för flyg utan endast sovplats och då har jag inte råd eftersom jag ska åka till just london snart. men riktigt kul att fille fråga iallafall. vi hoppas på ett annat tillfälle senare under tävlingens gång!

nu måste jag plugga inför provet kl 14.00, LUNCH SNART!
ha en bra dag, min kommer bli ok!
(CP-MAGE!)

Like a bridge over troubled water

146994-749





jag vill bara få ork till att klara av att kämpa för att bli den person jag vill vara,
den person jag drömmer om att bli en dag,
den person jag ser i drömmarna.










With Every Heartbeat

Maybe we could make it all right
We could make it better sometime
Maybe we could make it happen
We could keep trying
but things will never change

So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
And it hurts with every heartbeat

146994-747  146994-745

you're destend for greatness

146994-744
ville bara säga tack! du är bra jennifer.

Stay Away.

image742
Jarrod Gorbel
The Honorary Title

When I need shelter from the storm i am in.

image741
(a long, long time ago. I can still remember.)
-
tack för att ni finns jonathan och ellinor.
mina kära syskon.
jag älskar er.

hiding under water.


Dagens:

Dagens humör: ok, men riktigt jävla trött!
Dagens borde: vet inte, jobba matte i skolan. balett ikväll
Dagens frisyr: lite sådär vanligt bara.
Dagens klädsel: äcklar runt i myskläder- har så ont i magen så klarar inte jeans.
Dagens planer: ska fixa mitt schema med min handledare nu. sen blir det PANNKAKSLUNCH och sedan matte med christian i två timmar. hoppas hinna se det "nya" oth avsnittet och sen sthlm/balett ikväll.
Dagens materiella vill ha: mina rosa/stentvättade jeans.
Dagens bästa köp: inte köpt något.
Dagens längtan: må bra fysiskt, få ork!
Dagens irritation: MIN MAGE!!!!
Dagens låt: Beth Hart- Hiding under water

BETH HART

image739
Heaven don't want me, Heaven dont' fool me
No-one will understand and it's alright

I never really cared until I met you.


jo jag saknar det, jo jag saknar honom.
ja, självklart saknar man även honom, han, NICK BASS!
the smoothest guy on earth! -haha
nej, men dansen betyder något annat för mig nuförtiden tack vare honom,
ser på den med ett annat perspektiv!

LIKGILTIG!

som jag tidigare nämde har verkligen så mycket jag skulle vilja skriva om, skriva ner. om inte på bloggen så iallafall för mig själv.. men jag gör det bara inte.. finner liksom inte tid till det, orkar inte och sen har jag ingen känsla för det längre-
men vet inte ens om jag bryr mig!

just ja; känslan du får när du känner att någon sakta men säkert blir mer dig själv för var dag som går, ja, den känslan är lite obehaglig faktiskt. irriterande och nästintill skrämmande. -To be yourself is all that you can do.
ikväll var det värre än någonsin. skrämmer det mig? ;lite faktiskt.
god natt. (för er andra åtminstone.)

hey hoe, let's go

dags att bege sig mot sthlm. blir liksom lite dålig uppdatering dagar som denna, när man går till skolan till halv fem, stressa hem för mat och sedan stressa ner till stationen för att ta tåget till sthlm.

imorse kände jag verkligen för att blogga, hade så mycket inom mig jag bara ville skriva ner, men finns ingen tid och nu har jag inte känsla för det längre! hoppas ni får en kanon kväll. jag ska träna för jennie vilket ska bli roligt men grymt jobbigt, ska köpa mig en cola på stationen för att kunna hålla mig vaken under tågresan då det behövs tid till att plugga!!! prov+inlämning på fredag.. vi får se hur allt blir med oslo! gah, jag vill ju.. jaja, måste ringa fille nu, inte fått tag på honom än, upptagna fan, sluta spela speciell. ;)

nej, ha en kanonkväll. jag måste dra mig.
Pusshejj
(ovärt inlägg, men varfan)

Oslo eller inte Oslo?

åh, vet inte riktigt hur jag ska göra nu till helgen.... måste ringa fille!! egentligen nu typ! men har ju ingen fungerande mobil :/ han ringde ju nämligen mig i måndags och frågade om jag ville med till oslo i helgen. de sista antagningarna till so you think you can dance scandinavia äger rum där och han ska hålla i själva hiphop-audition. och han undrade om jag kunde följa med och assistera honom då. det skulle verkligen vara superkul och även bra för min egen del med tanke på att det kommer visas på tv senare i vår och jag då skulle synas som assistent till Fille i Bounce.. så jo, kul skulle det verkligen vara.. men fan att det var just den här helgen. vet liksom inte om jag riktigt har tid till det. och skulle verkligen behöva infinna mig i skolan på fredag vilket jag tror att jag inte kommer kunna utan att jag måste åka till oslo redan fredagmorgon liksom..  jaja, vi får se hur jag gör. men skulle verklgien behöva ringa honom. NU! lite avgörande får det nog bli beroende på hur betalningen sker. liksom för flygbiljetter och sånt. har inte råd att betala resan själv och bara följa med för kul. så om det är läget får det nog bli att hoppa oslo. men är lite splittrad som ni kanske förstår. åh vad jag skulle behöva ringa fille, ge mig en mobil!

Just Watch The Fireworks

Here you can be anything.
I think that scares you.
I've been here before but only by myself.
What giving up gives you and where giving up takes you.
I've had and I've been.
Here in center frame, there's only air.
Just enough space to fit.
I said it out loud over and over but what do I know.
I said it out loud but it did not help.
I'll stop now.
Just so I can hear you I stay up as late as it takes, as long as it takes.
I promised I'd see it again.
I promised I'd see this with you now.

Dagens:

Dagens humör: riktigt jävla dåligt faktiskt!
Dagens borde: möte i skolan, vilket jag hade. så dagens borde blev väl sedan att ta tag i mitt liv. vet inte hur det gick med det! har inte fått tag på fille..
Dagens frisyr: äcklig knut på huvudet. längtar till frissan.
Dagens klädsel: svarta stentvättade jeans från Urban Outfitters, Ramoens t-shirt, grå hoodie, olika smycken, vita/svarat converse
Dagens planer: dra mig upp mot rummet för lite städning och lite skön musik. ska slumra innan tolv!
Dagens materiella vill ha: biljett till oslo betald av tv-människorna.
Dagens bästa köp: en MUNK!!!
Dagens längtan: att må bra imorgon när jag vaknar. juni
Dagens irritation:
 lite hela dagen överlag tror jag..
Dagens låt: Kleerup feat Robyn- With every heartbeat

Until things turn brighter i'm the girl in black

Tomheten finns alltid där, saknaden finns alltid där. Men tomt efter vad? saknaden till vad? jag kommer nog aldrig kunna förstå mitt mående och jag kommer speciellt aldrig heller kunna förstå mina tankar- mina egna tankar!

i like you, that's all

146994-738 146994-736 146994-735 146994-734 146994-737 146994-733 146994-732 146994-731 

i'm not fine.

jag vet inte längre vad jag saknar, vad jag vill ha, vad jag skulle behöva ta till i mitt liv för att må bra, för att någongång igen känna en glad känsla igenom hela kroppen. vet inte om jag saknar sommarn, vet inte om jag vill bli arton, men samtidigt vet jag inte om jag vill tillbaka till tiden då man var yngre, en tid jag knappt kan minnas längre, en tid jag tror jag mådde bra men eftersom minnet sviktar kanske jag alltid har mått precis just såhär! det här kanske är mitt normala? vet inte om jag saknar dansen på det sätt den brukade betyda för mig, vet inte om jag saknar LA eller misha, vet inte om jag saknar vänner från förr, vet inte om jag saknar min familj, min ork, min lust, min motivation till träning, nyttig kost, skola, min motivation till livet i största allmänhet, vet inte om jag saknar kärlek (något jag knappt tror på!) nej, jag vet inte längre vad jag skulle behöva i mitt liv för att må bra, för att vara lycklig, för att slippa söka, för att slippa vara trött och orkeslös. allt det ovannämnda är saker jag har i mitt liv, saker jag har haft, saker jag fått vara med om. men ändå mår jag såhär? det visar bara att utomstående kanske ser mitt liv som ett riktigt roligt ett, ett liv fyllt av underbara upplevelser som många andra får vänta år på att få uppleva, om ens det räcker...

image730

Beat on the brat.

nej usch, jag har verkligen vart på superdåligt humör hela dagen och jag är så trött. slumrade till exakt hela tiden under samhällslektionen.. nu skulle jag verkligen behöva plugga fram till halv fyra då mina kära föräldrar kommer till skolan för möte med min handledare helena och självaste skolchefen Mats. så jag ska gå iväg och köpa nått att smaska på, enda sättet för mig att hålla mig vaken. yes, jag ska unna mig en munk fan! gud va gott. japp, jag och jennifer ska vandra iväg till munk och muffin och jobba yamyam!

annars är väl dagen fuck.

And it hurts with every heartbeat

146994-729
jag vill det så gärna att folk kan nog inte ens förstå. men just nu orkar jag inte, just nu orkar jag ingenting. min vardag finns inte. inte som den brukade. har inte ork till något som brukade vara mina rutiner. snälla någon, ge mig vägledning!!
juni



då åker man kanske till oslo i helgen då?


But god does it feel so good

146994-728146994-727
MISHA GABRIEL, NICK BASS, MARTY KUDELKA!
enligt mig (och många andra.. borde vara enligt alla tycker jag men..)
världens bästa jävla dansare!

DOUGHNUT ABSTINENS!

image726

Dagens:

Dagens humör: har inte känt av det än, trött!
Dagens borde: det är väl skolan nu... vill inte!
Dagens frisyr: nyduschad mittbena.
Dagens klädsel: gråa manchesterbyxor, cheap monday, svart body, american apparel, svart cardigan, cheap monday, hel svarta converse, lite olika smycken.
Dagens planer: dra mig till skolan nu, bussen går om ca 10! sen efter skola blir det sthlm för tre timmars träning.
Dagens materiella vill ha: PENGAR! as usual.
Dagens bästa köp: få se, klockan är halv nio på morgonen...
Dagens längtan: sömn. vakna och må bra!
Dagens irritation: morgonen.
Dagens låt: inte satt på min ipod än. men det kommer..

just another failure

jaha, så satt man sig för att läsa texterna i antilogin till svenska seminariet jag skulle nu klockan nio i skolan. men nej, det sket sig. jag hade ju förstås glömt hela biten med att man skulle fått papper på föreläsningen i onsdags och det var där man kunde hitta veckans texter. jag var hos doktorn i onsdags och missade därför föreläsning och därför även glömt att hämta dom där jävla papprena.. fan! så nu kan man inte ens få det gjort.. jaja, vi får se hur det löser sig. ska ju ändå skriva tenta eftersom jag redan missat ett seminaruim (!)

ja, så dagen kunde ju börjat bättre, jag är riktigt jävla trött och har riktigt jävla ont i exakt hela kroppen. men annars, jo fan. underbart.... idag måste jag bli klar med min svenskabok eftersom analysen till den ska vara inne på fredag, måste även få samhäll gjort. halv tio idag har jag seminarium på min engelska bok, men även det ska in skriftligt till nästa måndag. jaja, snart sportlov= sova ut + LONDON!

måste kila, hoppas ni får en bra måndag!
sthlm direkt efter skolan då..

I'm the dissapointment

146994-724
Lightning crashes, a new mother cries


We Are Your Friends

gårdagskvällen var lyckad, ja, riktigt lyckat till och med. jag hade super kul, jag hoppas att mina vänner hade superkul. jag tyckte vi hade superkul tillsammans. sådär som vi faktiskt oftast alltid har. så tack mina tjejer, tack för att vi är bäst är det väl gäller, bäst tillsammans!

kvällen började ju först som sagt hos louise för min och shirins del, där vi började göra oss iordning. men sen vi 18.00 infann vi oss hos SOFIA som hade fylt 18 jävla år och det skulle firas. så där fick man middag, innehållande varm och efterätt. bjöds även på champange! bra där sofia, du vet hur man "köper" mig! hehe. vi blev kvar hos henne till ca nio sen drog vi oss till lokalen sofia hade fixat och där vart de partajj till ca klockan tre.
och ja, det var riktigt lyckat! jag och mina brudar dansade bäst (såklart!) ;) , natten lång...

blev sedan hemfärd då efter tre och limpan och lange spenderade natten på golvet hos mig, det är där dom två hör hemma. haha. dagen har vart seg idag.. men så ska det vara. nu ska jag käka middag och kolla älskade oth som går på tv nu 18.30. det är säsongsavslutning av season 4 idag så jag rekomenderar att titta, det avsnitt är bland det bästa. av ALLA säsonger!!! tjadå.

it's easier to lie

People are going to dissapoint you. I get that, I kinda expect that.
But, I don't know,
what if you wake up one day and realize you're the dissapointment?

Dagens:

Dagens humör: fan, humöret är tvingat till topp!
Dagens borde: har inga borden idag..
Dagens frisyr: min mammas ka hjälpa mig att göra en rosett på huvudet!
Dagens klädsel: just nu morgonrock pga nyligen duschat.. ikväll ska jag jobba ett par guldiga tights från American Apparel, resten är inte bestämt än...
Dagens planer: ska ta mig hemåt louise nu till fyra, sen blir det middag hos sofia vid sextiden och sen blir det party natten lång!
Dagens materiella vill ha: lika always, PENGAR! eller typ, sienna millers garderob
Dagens bästa köp: köper fan aldrig nått längre
Dagens längtan: en kropp som mår bra.
Dagens irritation: mitt jävla fysiska mående
Dagens låt: Jimmy Eat World - Just watch the fireworks
146994-723

lie lie better next time

sorry för dålig uppdatering under gårdagen. först vare skola som gällde, sen jobbade jag mellan 13.00-19.00. Sen blev det mys middag med mor och syster.. sen skulle dom kolla "let's dance" och jag själv somnade framför det.. sen drog jag mig till sängen redan innan 22.00 och sov sedan till efter tolv idag. helt underbart, så där hade ni min gårdag, bloggning fanns det alltså inte tid för. trött som aldrig förr, ont i kroppen som aldrig förr. så va väldans skönt att sova ut riktigt ordentlig och ska jag  vara ärlig så känner jag mig lite utvilad när det gäller själv tröttheten. men kroppen, huvudet, tankarna är lika trötta som vanligt. särkilt kroppen spelar mig spratt idag. men fan, det är bara att bita ihop, jag ska må bra, jag ska ha det bra ikväll. en av mina nära tjej-vänner fyllde nämligen 18 år i torsdags så idag ska det bli att fira henne utav bara fan! med middag fört med bara oss "närmast sörjande.." sen blir det party hela natten lång, yes, fest ska det bli!!! kna bli riktigt lyckat tror jag. vet inte riktigt min klädsel för kvällen än men det löser sig väl. vi som ska på middagen till 18.00 ska träffas hos louise först redan runt fyra för att kirra kläder och smink och sånt tillsammans... vi behöver liksom stödet från varandra, hehe.

så nu ska det bli att måla naglarna svarta (typ som vanligt då!), hoppa in i duschen, bränna några skivor, packa ihop mina grejer och sen få hjälp av mammsen med håret. yes, jag ska faktiskt jobba ordentlig frilla ikväll, uppsättning och allt. lite skillnad mot mitt toviga yrväder ska det bli, haha! så måste sätta fart nu! imorgon blir det en lång jävla pluggdag för min del. ha en bra lördag!


vill bara ägna en tanke åt min "vän" Maria.
jag förstår hur du mår mer än du tror. men du måste våga tycka att det är ok att ibland må bra, fortsätt skriv om dina "vanliga" dagar också- allt behöver inte vara dåligt. det kan göra mer än du tror att ibland för en stund "glömma bort" hur dåligt du mår.... jag tror på dig!

"Maria is gonna change the world someday and she dosen't even kow it yet."

What happened to the love we both knew?


JIMMY EAT WORLD- Disintegration
album: Stay On My Side Tonigth (EP) -2005
-
min absoluta favorit-låt just nu.
och har även börjat fundera på om det enligt mig är den bästa "JEM" låten av alla? alltså inte en av deras nya låtar utan EP:n kom ut under 2005. men ska jag vara ärlig hade jag inte hört den innan spelningen i tisdags och jag fastnade för den på en gång, självklart texten, men framförallt den instrumentala delen i låten. sen självklart Jim Adkins röst, han har en riktigt råhet över sig i just denna låt. jag tycker den låter lite som en blandning mellan the cure och placebo.. aja, den är bäst ju nu iallafall!!


Dagens:

Dagens humör: förutom trött som fan, ont i kroppen på alla sätt och vis, så jo, ok!
Dagens borde: det är väl som vanligt, pluggat
Dagens frisyr: tänker sluta skriva det. haha, men snart ska man ju till frissan..
Dagens klädsel: svarta strumpbyxor, svart hög kjol från weekday, helsvarta converse, jimmy eat world t-shirt, lite olika smycken.
Dagens planer: hade väl tänkt sätta på Everything'll be alright  med Joshua Radin och försöka sova
Dagens materiella vill ha: PENGAR! iphone (som antagligen kommer bli min!) något snyggt att ha på sig på 18-års festen på lördag (ser resultatet framför mig) lite olika konsertbiljetter
Dagens bästa köp: har jag köpt något... tror fan inte det..
Dagens längtan: längtar faktiskt inte jobbigt mycket tillbaka till Jimmy Eat World utan uppskattar mer bara att jag fått vara med om det. men får väl säga Misha lite sådär som vanligt, satt nämligen nyss inne på youtube..
Dagens personer: min mamma som hade ordnat kvällsfika till mig när jag kom hem från sthlm vid halv ett nu inatt.
Dagens irritation: vet inte, lite allt faktiskt. mig själv, skolan, tröttheten. att träningen inte gick så bra..Dagens låt:
Dagens låt: Jimmy Eat World - Disintegration (min absoluta favorit-låt med dom just nu!)

femte februari 2008

    

vet inte hur jag ska kunna beskriva de känslor kvällen innehöll, men snälla. låt mig så se jimmy eat world livé igen. I wouldn't take yesterday back for the world. jag hoppas innerligt att alla människor har något dom kan ta till när de mår sämre, något som kan få dom att känna något slags hopp, någon typ av känsla av att allt kommer att bli bra, så som musiken är för mig. även om det ibland bara varar för fem minuter.... kändes helt overkligt att höra låter som; 23, PAIN, WORK, THE MIDDLE, HERE YOU ME (bland annat) livé. det är något jag endast drömt om att göra, och nu är det "gjort." finns nog inget som hade kunnat gjort kvällen så mycket bättre. så tack jimmy, tack linnéa, TACK MUSIKEN!

Hear You Me



jimmy eat world livé på debaser i stockholm.
helt jävla underbart!

Don't Dream It's Over

image717
måste ju bara få nämna att jag såg avsnitt 5x06 av One Tree Hill igår och det var fantastiskt. många, många underbara scener, som när Peyton pratar med Mia om vad hon vill uppnå med sin musik och Mia då verkligen förklarar exakt det som man borde känna för musiken om det är de man vill syssla med, passion! eller som när Peyton och Lucas har sitt "bråk" på Peytons kontor. hur bra va inte det? åh, jag älskar det. jag älskar det verkligen, på riktigt!


Heath dog av pillercocktail

image715

Heath Ledgers död var en olycka. Resultaten från obduktionen av skådespelarens kropp offentliggjordes under onsdagen, och enligt rapporten var hans bortgång en följd av en extremt olycklig pillercocktail.  

- Mr Heath Ledger dog av allvarlig förgiftning genom en blandning av oxycodone, hydrocone, diazepam, temazepam, alprazolam och doxylamine, hälsar rättsläkaren Ellen Borakove i ett uttalande.  

Oxycodone är ett smärstillande medel. Hydrocodone är hostmedicin. Diazepam och temazepam används mot ångest och sömnsvårigheter, precis som alprazolam. Även doxylamine skrivs ut till patienter som lider av sömnsvårigheter.  

- Vi har fastställt att hans död var en olycka som orsakades av missbruk av receptbelagda läkemedel, fastslår man i uttalandet.  

Heath Ledger hittades död i sin lägenhet i Manhattan den 22 januari. Han blev bara 28 år gammal.


it's times like these you learn to love again-

image714
JIMMY EAT WORLD, 5/2-08
aldrig ska jag glömma det.

May angels lead you in

image713
JIMMY EAT WORLD!
insläpp kl 19.00 ikväll.
tar tåget runt 17.00 mot sthlm tillsammans med linnéa.
kan kvällen bli annat än underbar?!
-
DET HÄR ÄR VERKLIGEN NÅGOT MAN HAR VÄNTAT PÅ!
något man har önskat och hoppats på att det ska ske.

I'm still driving away and I'm sorry every day

146994-712










No one else will know these lonely dreams
No one else will know that part of me

And my love for you is still unknown


Misha är helt perfekt, dansmässigt. finns inget som kan få mig att ändra mig. jag tycker att han är bäst, jag tycker att han dansar bäst i världen. så titta noga på honom, vit keps. försök också bortse från Anze (nörd!) som så drygt måste stå så man knappt ser misha i vissa lägen. iallafall Mishas koreografi till "Do What It Do".
jag saknar honom och hans klasser. snälla kom hit snart! eller snälla ta mig till LA!
I never really cared until I met you

Dagens:


146994-711
Dagens borde: pluggat, som vanligt..
Dagens frisyr: plattat, mittbena
Dagens klädsel: svarta stuprör- cheap monday, vitt linne- weekday, svart killcardigan- cheap monday, svarta bågar- second hand i LA, svart väska- Myrorna, Svart-vit-röda vans, skinnjacka från carlings, stor svart stickad halsduk
Dagens planer: var på stan strax innan ett, var inne med mitt CV på carlings och befann mig sedan hos min frisör kl 13.00. allt är bokat och klart och nästa lördag får jag rosa hår! sen nu ska jag drar mig mot stationen och sthlm.
Dagens materiella vill ha:PENGAR!!!! till allt jag vill göra nu under våren.
Dagens bästa köp: köpte mig inte ett skit på stan, men ska bli en latte på wayen's till tåget hade jag tänkt. 
Dagens längtan: jimmy eat world imorgon!, rosa hår snart!
Dagens personer: ingen speciell.. fast jag gillar min frisör, hon är cool! men måste få nämna att jag hade sånna himla bra snack med både Carro & Jennifer igår. tack!
Dagens låt: Foo Fighters- Times like these

"God Morgon"

jag ångrar mig alltid såhär dagen efter, när man har kommit i säng alldeles för sent ni vet., men aldrig lär jag mig av mina misstag utan fortsätter att lägga mig väldigt sent! man tror ju att man är helt död på när man vaknar på morgonen, men va fan. det ska bli ändring! någon gång i livet iallafall...

Ska ner på stan till lite innan ett.. ska ha ett litet "möte" med min frisör då klockan ett, om hur jag vill ha den rosa färgen, exakt vilken rosa nyans jag vill ha, osv.. dom måste nämligen beställa hem färg så idag är det som sagt bara ett litet "före-möte". ska även springa in på Carlings med ett CV. hoppas(!)
efter det måste jag hem på en gång. skulle behöva va hemma igen senast halv tre så jag hinner plugga en timma innan jag måste dra mig mot stationen strax efter fyra. ska ta 16.24 tåget upp till sthlm för tre timmars dans-träning ute på sway. kommer bli kul, har alvaro och jennie ikväll!! hoppas bara att jag orkar, snälla kroppen, GE DIG!

jaja, nu har jag lite att stå i. hoppas ni får en bra måndag. och ja bara så ni vet... jag har liksom studiedag idag.. å nej, inge sjuk eller skolk här inte...
hejhopp.

Is it times like these you learn to live again?

146994-710I am a new day rising
I'm a brand new sky
To hang the stars upon tonight
but I
I am a little divided
Do I stay or run away
And leave it all behind?


It's times like these time and time again

jag vet inte längre vart jag ska ta vägen.
hur jag ska komma bort,

-bort få min egen kropp.



LONDON'S CALLING

image709
då va flygbiljetterna bokade.
ISABELLEN jobbar London 28:a februari- 2:a mars

Mexico Night!

image707
vi hade det bra. we did! gillar er brudar. bara för att vi funkar så himla bra ihop!
på bild: Camilla, Linnéa, Amanda, Ellen, Rebecca, Shirin, Emma, Jag
fattas på bilden: Louise, Jessica, Korken, Sofia, Michaela

VI ÄR BRA!!! åh ja.

10 things i hate about you


<3

sometimes everything you want is to go back.

har vart på 18-års firande idag. hos agnes. min barndomsvän. min familj och hennes familj har liksom en historia ihop. vi barn har växt upp tillsammans och det är med agnes jag delar de flesta utav mina barndomsminnen. Och när jag satt där under middagen och agnes föräldrar/mor-farföräldrar höll sina tal kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. jag vet men ibland kan jag bara sakna den tiden, då hon var mina absolut bästa vän och hennes familj kändes som min och tvärtom. när dom höll sina tal kom jag på att den familjen har vart en himla stor del av mitt liv men det finns inte längre. vi ses inte på det sättet längre och jag hatar det! jag vet, man har bara sig själv att skylla. man kan inte skylla på att tiden inte finns där eller något annat dumt som man så lätt tar till, vi har glidit isär för att ingen av oss tar oss tiden.. och jag vill bara säga att jag tycker det är synd. för jag mådde bra då. den tiden!

och jag ville också bara säga att jag älskar er, jag älskar dig Agnes. min kära barndomsvän. jag önskar dig all lycka, det är du värd!

image706
(agnes & jag för ca 12 år sedan.)

night "a la" mexico.

yes. har haft en runda runt på olia second-hand butiker idag för att kolla möbler till rummet, blev även en sväng på ikea.. måste bara få nämna, FY FAN vilket jävla väder vi har.. jaja, har precis duschat. Ellen kommer snart, sen väntar vi bara in Linnéa innan vi drar oss mot pappsen.. ikväll ska det bli a night "a la" mexico för mig och mina kära tjejers del!! kommer bli nicé. hattar, dukning, mat, musik- ja allt ska gå i mexico-anda! hah.

yes yes, kvällen ska bli bra. nu måste jag fixa massa grejer. ha en bra fortsatt lördag!

Nothing picks us up when we are down

Summer sun protects us
Winter rain affects us
Now it seems to me we can't be free

Common sense protect us
Everything affects us
To the outside light its paradise
dagen har inte vart bra, nej inte alls. haft för mig bra saker, men har inte mått bra och på något sätt så känns det som att jag inte kommer göra det imorgon heller.. men hoppas verkligen på annorlunda, för ser framemot imorgon, ser framemot en skön lördag som kommer bestå av först lite skönt umgänge med min käre mor då vi ska åka runt och leta lite coola möbler på olika second hand butiker, skulle behöva ner en snabbis på stan till skivbörsen medmera. sen ska jag försöka hinna med lite plugg, iallafall lite läsning i svenska boken. sen imorgon-kväll blir det mexico-night för mig och mina brudars del. yes yes, jag tror på det, japp, ser framemot det och vet att det kan bli riktigt lyckat.. så vill ha ork till att må bra och vara glad imorgon!

dagen var bra om man bortser från mitt cp-samvete, min orklöshet och mitt mående, träffade alla vänner jag inte sett på mer än en vecka, blev en fika på wayen's, blev en liten stadsrunda, kanske fixat jobb på carlings (!), får vänta och se... ja, sen blev det en hemma/mys-kväll för min del, med familjen, i soffan, ätandes.. men inte måendes så bra... men ibland får man bara lov att koppla bort sånt. för nu fan vill jag må bra. har mycket som sker i veckan. Jag blev så glatt påmind av jennifer idag att vi har ju studiedag på måndag!!!! bästa nyheten på länge, hehe.. sen väntar ju JIMMY EAT WORLD på tisdag!!!! ja, medmera. som sagt, vill få en bra vecka.. just ja, har bokat tid hos frissan nu, till fredag nästa vecka, för färgning- ROSA!:)

jaja, låt morgondagen bli bra, låt mig vakna utvilad och på bra humör, för isånnafall lovar jag att leva utifrån det.
vill kunna se min framtid igen!
GODNATT.

Dagens:

146994-705


Dagens klädsel:
se bild
Dagens värsta: hur jag mår, både psykist och fysiskt. mitt samvete. min ork som inte finns. att jag inte längre byrr mig. ja, dagen har som ni kanske ser inte vart den bästa!
Dagens filurer: va kul att träffa alla brudar över en fika.
Dagens längtan: bort, till något annat. något annat än detta mående. kommer det någonsin slå in? ser även framemot morgondagen, hoppas man får må bra!
Dagens låt: the show must gon on- från moulin rouge




the show must go on

nej. det är fan inte lätt att leva med mitt samvete. jag gör så gott jag kan. men just nu klarar jag det bara inte, nej det går bara inte. orkar inte. orken finns inte.  dags för lite hjälp kanske?!

On and on, does anybody know what we are living for

nej det är inte bra, inte alls bra. och natten var den jobbigaste på länge...
My make-up may be flaking
But my smile.. still stays on

It's what I am, it's what I've been, what I've become


What I have is a weakness. When the hell am I going to start fighting it?
I really don't know because, to tell you the truth, I'm scared.
I'm scared of living, I'm scared of where life will take me.
I'm scared of what I might be able to feel,
and then not have the possibility to live it.
- I'm scared of myself
Out there, alone, I'm not sure I can trust myself

SLEEP DON'T WEEP

146994-703   146994-702
will all this ever come to end.. ?

i need my best friend, that's all

146994-699


konstigt.. jag och linnea har verkligen inte setts sen tisdag förra veckan.. för oss är det väldigt lång tid och jag kan inte minnas att vi "vart utan varandra" så länge sen LA! men jag vet inte, tror jag har behövt det.. tror jag har behövt lite tid för mig själv.. men imorgon ses vi!! yes, först över en lunch på wayen's och sen får vi se.. men kommer iallafall bli att vi spenderar en hel del tid med varandra denna helg vilket ska mysigt tycker jag!

ja jag behöver dig.



calendar girl who's in love with the world

stay alive!

ibland känns det verkligen som allt bara går åt ett håll. att man enbart mår sämre och sämre, blir tröttare och tröttare, orkar mindre och mindre, får mer och mer ont. som att allt sakta bara blir mer och mer grått för varje dag som går.
jag har nog bara ljugit för mig själv den senaste tiden ...