back on track

image1080
yes, ISABELLEN is back on track denna helg. och nu ska det bli rajjtan i sthlm!
-ha en grym lördag!

Help!

Att undra gör en sjuk, att vilja gör en sjuk. Allt det som borde föra en framåt i livet gör en egentligen sjuk, sjuk av åtrå. Åtrå till svar, svar till vad allt egentligen faktiskt går ut på, vad som egentligen är meningen att ske. Svaren.. men sanningen är att det finns inga svar. Det är bara livet..
ibland skulle jag faktiskt ge allt för att slippa tänka, för att slippa mina egna tankar. För att enbart kunna njuta över saker som att vädret är underbart och att sommarlovet närmar sig med stormsteg- Tankar som jag tror fyller nästan varenda tonårings liv just denna stund. Varför kan inte jag få nöja mig med dom och slippa de andra?
Slippa tänka på precis allt för mycket, slippa vilja för mycket för att sedan bli besviken, slippa bli besatt för mycket för att sedan bli besviken. Slippa bli besviken..
image1079

so kiss me and smile for me

image1078
-janis joplin
fredag, puh vad skönt. kommer bli en galet jobbig helg när det gäller pluggandet, men känner mig lite taggad inför vissa arbeten faktiskt. haha. nu ska om ca 45 min skriva prov, idag igen.. mellan 3 och 5. segt, men men.. måste göras. sen blire en sväng förbi frissan och sedan hem till sofie (plastsyrran) som FYLLAR 22 ÅR IDAG! grattis :)

en seg torsdag.

nu har jag pluggat till mina prov, i massa, massa timmar. med en paus för tacobuffé i skolan och sväng förbi tatueringsstudion för att kolla upp allt med piercingen och en sväng förbi kloak för att snacka vitt hår med emelíe, men får bli att gå tillbaka dit imorgon och kolla priser osv..  nu om en halvtimma ska jag skriva två jävla naturkunskaps-prov på två timmar!!! fan.. sen kommer mor min och hämtar mig för att skjutsa mig upp till sthlm för tre timmar balett, ser faktiskt fram emot det om det inte vore för att jag är så trött.. i helgen händer inte så mycket. imorgon skola till fem, nya naturkunskaps-prov ska skrivas, sen hem till sofie som fyller 22! barnvakt på dagen på lrödag, sedan upp till sthlm och fest hos lisa med tema:rött! kan bli riktigt kul, ska ju bli superväder också så!! sen söndag måste bli en pluggdag. få gjort två svenska arbeten, ett idrottsprojekt och ett engelska-arbete (avgörande om betyget blir MVG eller ej..) jaja. plugg vare ja.

föressten, undervärdera aldrig en människa som står i köket på donken. där stod jag för första gången igår i fyra timmar, fan så mycket svårare och stressigare än vad man hade kunnat tro!
hejhopp, dags för kaffe innan proven, så man ej somnar...

I'm still driving away and I'm sorry every day

image1077
Det är klart
att med lögnen kan man både fly och flyga
Jag ljuger
ja, jag ljuger medvetet varenda dag
för mig själv och för andra:
kalla det dikt
kalla det feghet
Jag gör det roliga roligare
och drar ifrån hälften av min smärta
jag tiger sammanbitet tyst om min sorg:
också ett sätt att ljuga
Jag är stolt och sårbar
såra mig inte med tröst eller medlidande
jag drar mig tillbaka till ensamheten
jag flyr och flyger med lögnens vingar
vilar mig från min smärta och sorg
visst känner jag till sanningen
bakom min nödlögn
men är ej tillräckligt stark
för att dra fram den i ljuset.

Hey Jude

image1076min bror är hemma, jag har haft studiedag och kunnat pluggat ute i det underbara vädret, vi har ikväll ätit en mysig middag med hela familjen, sommarlovet är på ingång, jag börjar känna att det är ok om jag inte hinner allt i skolan, den gågna helgen va superbra, den kommande helgen kommer bli superbra, musiken är bäst för tillfället, the beatles är bäst, revolution är bäst, across the universe är bäst, massa saker är bäst. ja, just nu känns allt ganska bra! -det gör mig glad!
har också målat naglarna i en galen lila färg, det gör en lite glad det med!
prov imorgon, lunch med shirin, massa plugg + första arbetsdagen för min del, yes donken here I come! -GOD NATT

Cause dancing is what I love


vet att jag har lagt upp den här filmen på mig förut (assisterar jennie på bounce summercamp, hiphop nybörjar gruppen), men den enda som direkt finns faktiskt.. iallafall närdet gäller senare dar.. och det jag ville säga var egentligen bara att fan vad jag saknar det. allt, det där liksom! att dansa, så som jag vill. träna så som jag vill. vara bra och ha galet kul! kunde inte längta mer till copenhagen i sommar.. hoppas på lite assistering på bounce camp också, som vanligt liksom :)

ALL YOU NEED IS LOVE

image1075
???
min bror är hemma! jag är hemma, har studiedag. trött som ett as! ska sätta mig i solen och plugga till mina tre prov nu, sen måste man få lite gjort på engelskan.. hoppa sthlm idag? vi får se. kanske kan dra till gymmet här hemma istället.. vi får se, vi får se.. mår inte så väldans bra faktiskt! men jaja. tja

JAAA!

image1074
inatt kommer min kära broder hem efter ett långt resande i europa med tåg och hela skiten. yes, nu har han vart ute med vänner i världen och töntat färdigt! även om han bara blir hemma några dagar då han sedan beger sig med vänner mot fotbolls-EM! men några dagar får vi ha han hemma iallafall! va mys :) har saknat den fjanten.

Dagens:

image1073
Dagens humör: jo, bra! haft en bra dag än så länge..
Dagens borde: hålla religions redovisning med Maria och också få in själva arbetet vilket vi gjorde, så de va ju bra! sen plugga till prov som får bli att jag gör på tåget..
Dagens planer: va från början skolan vilket nu är över. ska snart bege mig till sthlm för två balettklasser.
Dagens frisyr: kammad, plattad mittbena med flätor lite här och där
Dagens klädsel: mina 70'tals jeans från acne, en cool t-shirt med en död musse pigg, hehe (inte min..), röda converse+ lite annat smått och gott. ny klocka blandannat
Dagens nagellack: "poppy red" från isadora
Dagens materiella vill ha: hm, får nog bli pengar.. som vanligt alltså..
Dagens bästa köp: har endast köpt en sallad, för skolans pengar vilket var lite kul, men är illamående så de va i slutändan ändå inte så kul...
Dagens irritation: ja du, orka illamåendet. haha
Dagens individ: maria är bra blandannat!
Dagens önsketanke: få lite sista ork till allt de sista i skolan nu, klara av dom tre prov jag har denna vecka..
Dagens längtan: till helgen typ, haha. bara för att den gågna helgen va så pass najs. och har en roliga planer inför den kommande så... sommarlovet lite kanske också..
Dagens låt:
The Beatles- Revolution (bäst, bäst, bäst!)

underbara helg!

image1072
älskade, älskade helger.
tack braiga vänner, tack skönt folk, tack familj, tack musiken, tack allt.
jag har kommit fram till att göra sig iordning på mitt rum, för en lördagkväll med vänner, svängandes till toner av RAMONES på vinyl är bland det bästa som finns!

en favorit-scen från filmen across the universe


When all the broken hearted people
Living in the world agree
There will be an answer
Let it be
For though they may be parted there is
Still a chance that they will see
There will be an answer
Let it be

LET IT BE

image1071
Across The Universe

Across the universe


blev att man sov hos emelíe inatt, fråga mig inte varför, haha. men iallafall så jobbade vi en riktig seg-dag idag, med kebab och allt sånt.. Sen kollade vi en film som hon redan hade sett som tydligen skulle va super, Across The Universe. Jag säger bara, hon hade så rätt. ja, oj så bra den va! ska bli att få hem den nu så jag kan ha några dagar nu när jag ser den om och om igen.. riktigt riktigt bra. precis min smak. uppbyggd som moulin rouge, alltså som i musikal-form med musik av the beatles. Lite samma tema som moulin rouge också då hela filmen bygger lite på; all you need is love. Så ja, en musikal film med musik av ett av världens genom tiderna bästa band, bra skådespelare (Evan Rachel Wood, Jim Sturgess blandannat.), USA och Storbritannien under tidigt 70-tal, hippielivsstilen så att det bara skriker om det, så ja, va kunde gå fel! se den.

ibland skulle man verkligen bara velat ha levt då, som dom, !

braiga lördag!

yes, hade mig en i allmänhet bra lördag.- en bra dag som spenderades på stan med först familj och sedan med braiga vänner. Kvällen blev bra den med. Jag och shirin chillade lite hemma hos mig först, sen blev det lite öl och vin på en uteservering inne i stan för min, shirins, oscars och emmas del. Sedan bar det av till å2 för lite utgång. tyvärr så är shirin en plutt och fick åka hem, hehe.. men men, en rolig utgång blev det faktiskt enligt mig, med mycket dans! sånt gillar jag. kan blev lite mycket av det goda men, ibland så.. jag var på gott humör så inget gick direkt fel, nej som sagt, en bra kväll! en bra lördag!



   

YOU CAN'T HANDLE ME

image1066



Let me tell you how it'd be
You won't get with this you see
Cuz you can't handle me
It's a simple fact that you can't seem to handle me
Don't matter how you act with them you can't handle me
You got me, feel you got my back
But you're a selfish narcissistic psycho
Freaking bootlicking Nazi creep and
You can't handle me





put on your summer shoes

146994-1065146994-1064
yes, hitills har man spenderat dagen på stan, först med min kära mor och min kära syster. blev att dom här mysiga skorna fick följa med hem. från din sko faktiskt.. just nu har dom lite sköna saker där så la undan två par ballerina som ska med hem någon annan dag, ett par neon-gröna tillexempel. like it!

blev lite andra småsaker också, sen blev det en lång fika för min och shirins del, på wayne's of course. Oscar joina på slutet och vi tre bestämde oss för att det ska bli lite ölmys ikväll på en uteservering i stan. sen kanske utgång på det... får se.. funderar på att min "lilla svarta" från monki på mig, inte direkt haft tillfälle att använda den än. men klär nog ner den med lite trashiga smycken, mycket eyeliner och ett par converse, yes så får det nog bli! kan bli bra, kan bli bra ... men får bortse från håret, haha

nu ska få lite plugg gjort, ska göra ett galet bra arbete om Sid&Nancy i engelskan, yes yes! sen blir det grillat till middag och sedan iväg mot stan.
ha en bra lördag kväll!

I can't run anymore

We're always waiting for our lifes to begin,
like figuring we'll be someone else some day.
But what are we waiting for, all we have is now.

Don't run from this.

all i need is a bitter song

image1063
ta mig tillbaka till en tid då saker och ting kändes, då saker och ting upplevdes, då saker och ting spelade någon roll och var något mer än att bara vara. till saker som passeras utan att glömmas, till saker som faktiskt gör en förändring i ens liv.

fuckk it!

usch vilken dag, usch vilket humör. för ett tag kändes verkligen allt helt jävla, jävla, jävla, jävla värdelöst! blev lite bättre efter middag med familjen med kära syster på besök. men nej, ingen ingen bra dag för mig! kan inte sätta fingret på vad som utlöste det heller. för hela hajken va bra! yes, vi hade det supermys och humöret va bra även när man komma tillbaka till skolan idag runt 12-tiden. även under timmarna man pluggade naturkunskap med martin. men sen vi tre-tiden så blev allt fuckked up och sen dess har humöret vart skit. vilket gick till en del ut över min nära och kära, framför allt underbara jessica, så jag ber om ursäkt för det!

men fan, varför känns allt såhär? det är någon typ av frustation som ligger inom mig, som om något saknar, som om jag saknar någon.. som ett hål som gör mig illa. jag är på dåligt humör, det är helg, inte ett jävla piss händer, jag är 18 är och känner mig allmänt bitter och likgiltig... behöver något eller någon ny. supertacksam över dom och det jag har omkring mig, men gud vilket behov jag har av att träffa och lära känna nya människor. eller, nej. vet inte om det är de heller. just nu känns det som att jag faktiskt aldrig kommer komma på vad egentligen jag vill få ut av allt utan i slutändan kommer jag slösat bort all min tid på att försöka förstå det! jag blir splittrad mer än mitt itu och allt känns galet! på ett dåligt sätt dock.
nu vill jag ha uppmuntring innan sängen genom macka och thé + lite tittande på one tree hill säsong 1.

fan, fan, fan, vilken piss dag. se till att något sker imorgon, okeyy?! need it so bad.
inga planer dock, sova, PLUGGA (mvg i engelska vill man ju ha ju, men funderar på att bara skita i allt, i allt!) stan, utgång?

fuckk it! snälla, ge mig något mer.
behöver något mer.
skola, sthlm och jobb, det räcker inte för mig.

du är för jävla bra!

image1062
puzz, puzz, puzz

I've gone for too long living like I'm not alive

Allt är allt och allt är inget. Ingenting är, utan ingenting går.
Jag väntar ständigt på något mer, varje dag. Hela tiden...

dagen har vart ganska meningslös i det stora hela. träffat min kära vän shirin vilket va mycket mys. Fått en hel del gjort på religion-uppdraget med Maria. jaha. egentligen, och?
image1060

imorgon då, bär det fan ut på hajk med "klassen". Yes, här kommer kunskap. vandra, bo i tält, grilla amt över öppen eld.. isabell upp i dagen? nja, men det kan nog bli kul. jag har köpt med mig massa naturgodis och ramlösa jordgubb/lime. jag är mer stressad över det faktum att man faktiskt missar en plugg dag! ännu mer liksom, och har galet mycket kvar fram till sommarn vilket ni säkert redan vet! men fan, nu får vi göra det bästa av det här och ha kul på hajken med Sophie och Carro blandannat, ja och självklart den underbara lärartrion som hänger på; Helena, Hans och Jörgen. tappra själar!


måste sova, galen huvudvärk, godnatt
vill HA så mycket, allt från kläder till smink till nytt HÅR!! gaah, endast ytligt jävla skit som ingen bryr sig om. bitter idag? ja jo, det kan man nog säga. hade värsta morgonen på länge och kan väl säga att lite av det humöret hängde liksom i...

We've learned to run from anything uncomfortable

image1059
We've tied our pain below and no one ever has to know

What Comes After The Blues

image1058
jag hade rätt, hela avsnittet var underbart, rakt igenom! bara sådär som det kan vara med One Tre Hill! jag smågrät hela tiden, ibland för det som var gott ibland för det som va ont. ibland för det som varit, ibland för det som komma skall. ibland för deras skull, ibland för min skull.- jag älskar det!

"Darkness doesn't have any answers"
Peyton var underbar i det här avsnittet (och helt stunning!), hon har alltid vart min favorit och nu var hon verkligen sig själv, rakt igenom. det är bara hon som kan göra något sånt<3 , allt med hayley, nathan och jamie var supersött och man blev varm rakt igenom, allt med Brooke, Angie och Lucas, allt! som sagt, hela avsnittet... Dan.. ?

den långa väntan har nu börjat, efter sommarn kör vi igen.
Säsong 6, september.

There's only one Tree Hill

åhh, jag ler redan! känner på mig att det här avsnittet kommer va great!
yes, hemkommen från sthlm för en stund sedan och sitter nu med mitt thé framför säsongsavslutningen av One Tree Hill säsong 5! kunde inte vänta.. har hunnit 5 minuter in på programmet och vet redan att jag älskar just detta avsnitt.. det är de som är så underbart med one tree hill, varje avsnitt bjuder på något alldeles extra! hur söta va inte Gavin och Jamie i början!! åhhh.

jaja, nu ska jag kolla vidare och sedan sova. imorgon, ingen sthlm. men desto mera plugg, gå och simma och även träffa shirin! Pusshej

make your day count

allmänt seg dag.. hade svenska seminarium i förmiddags som enligt mig gick helt ok bra! vart på något typ av show och nu pluggat lite med Martin, ska snart bli lite mer. Tar halv fem tåget upp till sthlm för den vanliga tisdags-dosen av träning! hela denna vecka kommer fortsätta vara allmänt seg känner jag på mig. har massa att ta tag i när det gäller skolan men kommer typ inte få något gjort!  sen ska man ju antagligen med skolan ut på någon typ av hajk torsdag till fredag, har inte tid med sånt!!!! med tanke på allt skolarbete jag har kvar + mina två balettlektioner på torsdagkväll!!! men jaja, snart helg! hehe. då blir det kanske sthlm nått, kanske utgång i västerås, eller bara lite skönt ölchill.. vi får se hur things turn out to be.. men kan nog bli en skön helg om man bortser från allt plugg.. hoppas på att kunna jobba min första gång också, helt på söndag! men men, vilket skit snack. nu ska jag plugga med martin igen.

jag sörjer över att jag ej hinner se säsongsavslutningen av One Tree Hill säsong 5 idag! skäms lite gör man också.. känner mig inte som ett proffs längre, trots att man just nu njuter av säsong 1 under ledig tid, heh.

tjadå.

Dagens Låt:

image1057

-
linoleum
Supports my head, gives me something to believe
That's me inside your head

I'm not over


man måste ju få "skryta" lite över sina vänner. man är ju såklart stolt över dom.
yes, underbara Carolina Liar släpper sitt första album "Coming To Terms" i
staterna imorgon!! ni är skitabra grabbar och allt kommer gå galant.
ja, de va ju dom grabbarna jag och anna lärde känna och hängde med i L.A i höstas.
dom gjorde hela resan ännu lite bättre. men lycka till med allt iallafall!
hoppas vi ses snart.

(behind the scenes, makling the video I'm Not Over)

you can't handle me

image1056

5 favoriter på iPoden just nu:

1. The Subways- Girs and Boys
2. NOFX - Linoleum
3. Kaiser Chiefs - Everyday I Love You Less And Less
4. Adele - Hometown Glory
5. Robyn - You Can't Handle me

5 stora pepp just nu:
1. sommarlov 5:e juni
2. helg om ca 3, 4 dagar- hehe
3. storparty 31 maj i sthlm
4. hultsfred!!!
5. copenhagen 20 juni!!

5 tråkiga saker just nu:
1. allt jag har kvar att göra i skolan
2. dåligt med cash..
3. tiden rinner iväg när det gäller allt.
4. avis på kompisarna som drar landet :P
5. mitt hår!! tråkigast i stan. röda/oranga slingor nu tack!



5 saknanden just nu:

1. hur allt en gång kändes med allt.
2. dansen
3. L.A
4. pappsen, liksom vår familj
5. mitt hår, mitt rosa hår! haha

5 favoriter:
1. dricka: ramlösa jordgubb/limea + KAFFE
2. mat: inga kolhydrater
3. färg: rosa, svart, vitt
4. årstid: en bra vår skulle inte sitta fel.
5. uttryck: får köra med den gamla "så går det när lousie har plattat håret" ;)

hasta la vista

image1055

jag vill också ju! orkar inte att min LA-resa i höstas fortfarande ligger och gnager på mig.
jag vill också ha tiden till att dra en någorlunda spontan resa till grekland imorgonbitti med dom där två brudisarna. fan då, dom drar alltså. och sen på torsdag drar ju linnea till spanien. oj oj, och jag får stanna hemma och försöka leva livet i västerås. haha- lycka till säger jag bara! hare så jävla bra iallafall, lite smått avundsjuk så ni vet...

den här tiden innan sommarn är fan dryg, ge mig sommarlov nu,
ge mig hultsfred, copenhagen och alanya!!!
ge mig ölchill var och varannan dag! ja, bra väder och glädje! underbart!
jag vill verkligen något mer med mitt liv än det som sker just nu.
orkar inte.

förlåt, men fan fan fan

image1054
inte nog med att man nyss vaknade och nu sitter här arg som ett bi på grund av den dåliga starten på dagen så kan inte dom här jävlarna nöja sig med att gifta sig, nej.. nu är allt bekräftat. Ashlee och Pete väntar deras första barn tillsammans vilket dom avslöjade efter vigseln i lördags eftermiddag!!!

fan, vilken toppendag det här kommer bli. ja, oj, jag känner verkligen på mig det!!!
nu blir det att tilbringa tre timmar framför datan för att få skolsaker gjorda.
fan, man vill ju ut till verkligheten, men icke sa nicke!

fårse om det hinns med sthlm och träning ikväll, vill, men vet inte!!
gaaah, hatar det här.. jaja. imorgon ska jag inte försova mig utan komma pigg och fräsh till skolan!

Ray Ban Clubmaster

image1053
jag vill, jag vill, jag vill!
jag har varannan nagel neon-grön, varannan vår-gul!
det gör mig glad! jag är kär i det. det ska bli mitt nya.
god natt.

Someday.

Life comes rushing at you
From out of the darkness
When it does
Is there someone in your life you can count on?
Someone who will watch over you when you stumble and fall
And in that moment
Give you the strength to face your fears alone..

?

Music's the reason why I know time still exists

146994-1051  146994-1050

isabellen.

image1049




VI HAR HAFT VÅRA STUNDER! <3
(cirka tre år sedan..)

jag saknar ellen lite.. yes, ska försöka ta mig en sthlm-helg nu veckan som kommer. bara umgås och ha så där kul som bara vi två kan ha tillsammans ibland.. ja, massa, massa bra minnen har vi! och nu är jag sugen på att skapa lite nya. så får nog fanimej bli att iallafall jobba sthlm fredag-lördag nästa helg..



it's you and me.

image1048
jag hade saknat dig..
(bild av ett "titanic-moment" från förra våren, hehe.)

tankar om hår.

image1043
haha, jag ber om ursäkt över alla dessa tankar om en sån patetiskt sak som hår!!
men jag saknar redan mitt hår, mitt toviga, rosa hår!
då jag hade mer dreads än väntat igår när vi skulle ta ut det rosa håret klippte vi en del också, och nu är det enligt mig, kort!! kort, tråkigt, nördigt och tydligen amerikanst enligt anna! haha. oj, det kunde ju liksom inte bli bättre!
innan de rosa håret va jag ju tjejen med de toviga, blonga långa håret, ltie "mary-kate" style enligt vissa. sen va jag tjejen med rosa hår! nu då?! åh, inte ens mitt toviga långa ruffs finns kvar. patetiskt? jag vet.. men så tråkigt! haha

ändå inte så att jag tycker det är dåligt gjort eller nått sånt, verkligen inte. känns bara inte som jag. men vet att det är för mitt eget "hår-bästa" och jag ska banne mig bli tjejen som nu tar hand om sitt tråkiga hår så det kan må bra efter sommaren och då färgas rött utan att det faller av!

kan väl va en kul utmaning, att jobba det här håret ett tag framöver nu då..
äh, skit samma..

fredag.

jag har faktiskt haft en riktigt skön dag, även om jag numera är kort-hårig! enligt mig iallafall..
blev ingen skola för min del, men fick lite gjort hemifrån. sov ut och chillade för att sedan åka ner till stan runt två för en fika med några av brudisarna.. blev kvar på wayen's till strax innan fyra då jag begav mig mot kloak (min frissa) där de va najs, hade glömt att det bjuds på diverse alkoholbaserade drycker och jordgubbar på fredagar. Dj har dom också.. så jag hade det väldigt trevligt med emelíe (min frissa..hehe) blev kvar nästan till stängning, runt sju, och kom därifrån utan rosa hår och också ett ganska kort hår.. jag lovar att det kommer komma ett jävla utlägg i ett senare inlägg om mitt hår, haha, sorry för det. men jag funderar på det så mycket. hehe.
men men, som sagt, hade tre riktigt trevliga timmar hos frissan innehållande najs musik, öl och trevligt snack med folket där. jag diggar't

sen ikväll va jag och min käre mor hemma hos mina gudföräldrar då lille viktor fyllde hela 13 bast! så firade honom med god mat och trevligt prat, alltid trevligt där!
sen nu får det bli att kolla slutet på hockeyn med mor sin för att sen sova...

imorgon ska jag undervisa en lektion, sen kommer anna från sthlm så vi kan koreografera lite.. sen får vi se vad som sker.. grillning antagligen, beroende på vädret..

jaja, allt som allt, en najs dag!

bäst, bäst, bäst!

   

yes, måste bara få säga att jag har älskat att ha rosa hår, från första stunden!
så visst kommer man sakna det, imorgon försvinner det.
yes, imorgon bär det av till frissan för att kamma upp detta kråkbo
 och för att rosa håret ska bort...

men men, vi har haft det bra, håret och jag!
jag har vart tjejen med rosa hår och jag har älskat det!
men nu då, mot nya håräventyr !!!! rött väntar efter sommarn.

you ain't never going to shake this sense of sadness

image1037 image1038


Eliza Dushku

image1035
åh, jag älskar verkligen buffy! har nu kollat igenom säsong 3 och ska fortsätta in på säsong 4, sett det mesta förut men man får aldrig för mycket av det, plus att det var längesen man jobbade igenom den serien och jag älskar det! måste bara få påpeka att Eliza Dushku som spelar Faith är riktigt jävla snygg. Gillar henne som Faith också, alltså hur hon spelar sin roll. yes yes, de va väl allt!
sitter och chillar framför paramore-klipp på youtube. är nu klar med alla engelska B nationella och tror att det kan ha gått bra på allihop! upp till sthlm för balett snart, imorgon ska jag bli tjejen utan rosa hår igen.. lite ledsamt faktiskt, hehe. mycket plugg i helgen måste det bli! men nog också lite grill-chill med sofie och hennes vänner på lördagkväll.
hade.

girl-crush!

HAYLEY WILLIAMS!

god natt! imorgon väntar tre engelska-nationella prov, annat plugg och tre timmar balett i sthlm-
hade!

I'm still blue, But I finally know what to do

I must quit, I must quit... You
image1034
men snälla, gifta er på fredag? gravid, REDAN! sansa er lite...
it goes way to fast for me, kom ihåg att jag ska bearbeta sorgen också..
komma över dig liksom, love of my life.

20/3-07 , glömmer aldrig!

the subways

image1033
sitter i skolan och det är väl allmänt segt även om jag faktiskt har kommit igång med mitt naturkunskaps-uppdrag vilket känns skönt! ska på svenska föreläsning 14.15 och sedan är skoldagen över och man ska vidare på en fyra timmars lång introduktion då man efter en jävla massa intervjuer äntligen har fått jobb på donken, yes, den nya donkdrottningen har ni här! känns skönt, behöver ett extra jobb under helger..

men men, ville bara lägga in ett gott ord för gruppen the subways, började uppmärksamma deras musik för kanske högst två veckor sedan, men oj vad jag gillar det! kolla in dom vett ja!

ja just de, fick ju G på matte-nationella, så jag klarar G I MATTE B!  yes, woho!

And why put a new address on the same old lonliness?

image1032
-
No one will ever understand what i'm going through
Cause everyone's thoughts are different
and for me my own, are hard to live with
and yours seems easy.

My thoughts slowly interrupts of the feeling i've felt before.
The panic that reach me when my breathing quickly change shape.

Do I just have to learn to live with it? Am I week?
Is this good for you? Is it possible that it is?

- What a shame we all became.

Cause I'd rather waste my life pretending

Than have to forget you for one whole minute
saknar, saknar, saknar.
men nu är det inte länge kvar.
MISHA, Nick, marty- copenhagen = 20 juni


On and on

jaha, så va det ny vecka, en ny måndag och oj så mycket man bör få gjort tills på fredag..
jag ska snart ta och vandra uppåt sjukhuset då jag ska vara hos doktorn 10.30
sen blir hem och käka lunch med mor för att sedan åka till skolan för lite religion.
sthlm efter plugget, runt halv fem tiden åker jag upp. två veckor sen nu, så det ska bli kul, om det inte vore för värken i kroppen.. men men. jaja, jag ska väl ta tag i min måndag nu.. så att det för med sig att jag tar tag i hela den här veckan! för nu är det brådis så att säga...

hejdå.

I'm good, I'm gone

haft en bra helg, det har jag verkligen. bestått av mys hela tiden. hemma i solen under dagarna och mys med vänner under kvällarna.. igår var det riktigt, riktigt mysigt. ni bjöds på fyra bilder i tidigare inlägg. vi upplevde gamla minnen genom att grilla på vår gamla skolgård! hehe, vi spelade basket, åt, njöt av bra musik och kall öl! så det va riktigt, riktigt bra! idag då, nej. hängt i solen lite, ute på tomten och faktiskt fått lite färg. hängt med Sofie lite då hon kom förbi innan jobbet, cyklade även med henne ut till jobbet (maxi) för att köpa naturgodis där vi hittade Sofies väldigt trevliga och roliga vän linda (där jag hängde ett tag i fredags..) utanför maxi, smått bakis om man säger så. haha. nej, dom där två är för sköna och blir kanske grillning med dom framåt nästa helg. Ibland är det bara så skönt och komma bort från "tonåren" lite och hänga med skönt lite äldre folk! så, jag gillart.

annars har jag inte alls mått bra idag. värken smyger sig på. yes, och den har nu smygit sig ut i hela kroppen och jag känner mig helt orkeslös. Ont exakt överallt och trött, tröttare än någonsin.. det skrämmer mig. känns inte som att det endast kan ha med mitt psyke att göra med tanke på att jag har haft ont, i fyra år nu... inte konstigt att mina år sne 14 har gått fort, tillbringat dom med att vara rädd och ha ont! då springer livet förbi, så låt mig slippa detta tack! för jag har ju så mycket som jag gillar nu! och ser framemot sommarn enormt mycket. och ja, jag är bara trött på att må såhär helt enkelt..

ny vecka imorgon då! dansen drar igång igen, så nu blir det 4 ggr i veckan upp till sthlm, för en månad framåt ungefär, sen blir det sommar även där.. ska till doktorn imorgon vilket ska bli skönt. nu ska vi ta tag i allt! har en hel del att få gjort i skolväg denna vecka, MÅSTE ORKA! sen försvinner mitt älskade rosa hår till helgen.. känns lite sorgligt, har gillat att va flickan i rosa hår. men men, på fredag bär det av med detta riktigt toviga hår till frissan..

jaja, nu ett avsnitt oth-säsong 1, sen läggdags. får sova till 08.00 imorgon!

I don't like the vibe in the vip

146994-1031 146994-1030 
146994-1029 146994-1028
Cause baby you are the greatest
Yeah yeah
The moves you've got are the latest
Yeah yeah

underbara sommarnatt!


image1027

We dance to the same groove

146994-1022
     but I got the right move

den kommande kvällens it-låtar! (haha)
*
Kid Sister- Beeper
* Electrovamp- I don't like the vibe in the VIP

försommar-natt!

image1021yes, blev tillslut en riktigt bra försommar-kväll/natt igår. Jag drog mig på cykel ner till stan runt 21.30 tiden för att först åka förbi linda där sofie befann sig. där mös dom på gården med lite öl, så då mös jag lite också.. sen kom även jessica och emma förbi. sen blev det upp till centrum för mig och mina kära, då jessica och emma såklart och även orre mötte upp oss. så blev det mer öl-mys på en uteservering. sen massa mysigt sommar-bus! like it, och bilden för verkligen tankarna tillbaka till sommarn-06 <3
love it! allt som allt, en bra/mys-kväll! nu fixning, för att sedan än en gång cykla ner mot stan.. ikväll blir det grillning för mig och brudarna inklusive lite andra människor. det kommer bli riktigt jävla najs! sen blir det nog utgång för min och iallafall orres del senare ikväll.. vi får se, sommar är det banne mig iallafall!

ha en underbar sommarkväll. I WILL!

Dagens:

Dagens humör: väldigt jävla trött, men det är helg och sol så :)
Dagens borde: har faktiskt inte haft några direkta borden idag..
Dagens planer: ja planerna va ju att åka till sthlm, men dom har ändrats, efter plugget blev det att åka hem och sova, sen har man hunnit med en fika med underbart folk, lämnat in skissen till tatueraren och nu ska man ta sig en bit mat för att sedan bege sig mot Bill&Bob's uteservering för lite öl. mys!
Dagens frisyr: min toviga snebena is back! and i like.
Dagens klädsel: svart/vit (80'tals klänning enligt min lärare hasse) från monki, jeans jacke från levis (Second hand) , rosa blomma i håret, osv..
Dagens nagellack: nått turkost-grön-blå aktigt från depend
Dagens materiella vill ha: min tatuering! + pengar till saker som att käka middag ute o annat sommarmys, ja. jävla pengar. varför ska dom alltid va ett problem!!
Dagens bästa köp: frappe från wayen's!
Dagens irritation: HUVUDVÄRK!
Dagens individ: mina vänner.
Dagens önsketanke: huvudvärk=bort!
Dagens längtan: mys på Bill&Bob ikväll med bra människor, mys imorgon genom grillning med bra människor sen kanske utgång med Orre! yes, underbart med helg.
Dagens låt:
Paramore- Love's Not A Competition (But I'm Winning) , Kaiser Chiefs cover

The world is always;

Some kind of daydream.
image1019
-     the subways

helgen!

image1018
så går man ännu en fredag till mötes och dags att uppleva ännu en helg. gud va veckorna går, visst det säger man väl jämt men denna vecka har det vart extremt! inte fått nå jätte mycket gjort i skolan heller och sommarlover närmar sig med stormsteg!!!! men men, får ta en plugg-dag på söndag, för först ska jag njuta av en fredag och av en lördag och av det som man blivit lovad i alla tidningar; UNDERBART VÄDER!!

imorgon; blir sthlm för mig runt fyra-tiden, alltså efter skolan. ska hänga med anna, koreografera lite och träna liksom.. Sen ska vi kolla premiären på sway showen som man tyvärr inte medverkar i iår då jag inte hinner pga av allt plugg jag ligger efter i och måste få klart om jag ska kunna gå ut tvåan. bilden ovan är iallafall tagen från förra årets sway show och ni hittar mig som tvåa från mitten till höger...

lördag; ta mig hem från sthlm, fika? med linnéa, grillning med massa vänner, yes alla är välkomna, hehe.. vet bara inte vart vi ska va än, lögarängen eller något liknande.. men iallafall grillning och musik som gäller då, från ca kl 17.00 kanske.. sen blir det nog utgång för min del lördagkväll, om man bara kan hitta nå najsa people att gå ut med, hehe. yes så går det när man skaffar sig en stor del yngre vänner! men har hört att KLUBBA på å2 ska va bra på lördag så skulle vilja gå.. så får se till att lösa de där imorgon..

jaja, nu då. mot lite LP på rummet. sen sova. just ja, nationellt prov i matte B idag, tror det gick ok.
god natt!

you and me tonight

 image1017


kaiser chiefs
har nu gjort min kväll! yes, det har vart jag och dom och jag älskar det. det är genialiskt och passar mig upp i dagen. yes, deras musik är fantastiskt för dom som missat det! så tack för kvällen grabbar!
favoritlåt med dom för kvällen;
Love's Not A Competition (But I'm Winning)

musik, musik, musik <3
tack, tack, tack!
andra band som gällt ikväll; paramore, the sounds, the white stripes, led zeppelin, bright eyes

DAGENS LÅT;


The White Stripes- Seven Nation Army

Love's Not A Competition

but I'm winning

image1016
-love will tear us apart..

and all my finger-nails are painted

så, jag jag följde lindas råd; I'M BACK TO PINK!
känns mer jag. haha
+ att jag vill njuta så länge det rosa håret är kvar, yes, love pink!

The Search For Something More

maria! jag tänker på dig då & då, vet inte riktigt vad jag vill få sagt med det här.. för jag vet att kommentarer som "tänk positivt, glöm alla negativa tankar och le" inte hjälper ett jävla skit! allt jag kan säga är att jag faktsikt förstår. nog mer än vad du tror. det viktigaste är ändå att jag vill att du ska veta att jag tror på dig!
 
you're destend for greatness

way too long time ago.

image1013
how, and why-
how did we get here
why aren't things like it used to be
why did whe let this happen

Cryin' Won't Help You Now

måste få säga att jag älskade det nya oth-avsnittet! exakt vad som faktiskt fick mig rörd till tårar vet jag inte, hehe. men det händer ju jämt när det gäller just oth. riktigt bra va det iallafall och kan inte fatta att det endast är två avsnitt kvar av säsong 5, tyckte det va nyss man gick och vänta på att man äntligen skulle få se första avsnittet, se hur allt blev nu när dom va äldre.. men nej, nu ska man vänta tills man slits i stycken igen.. till hösten, för en säsong 6. hm. jobbigt värre va? huh, haha
måste också få säga att natten va den konstigaste och också jobbigaste på länge, snälla. ikväll vill jag få sova. har så mycket jag måste få gjort nu med endast en månad kvar till sommarlov, om jag vill kunna gå ut 2:an så att säga.. så sömnen behövs tack! ska faktiskt bli skönt att få komma iväg till doktorn nästa vecka, och då också se till att det blir av att prata igen, har besämt mig för att jag vill ge det ännu en chans...

annars då, stadiet jag befinner mig i när det gäller mitt liv annars då. jag vet fan inte. allt känns ganska meningslöst just nu. nästan lite värdelös. ja menar, det skämmer mig att jag är 18, har liksom kommit underfund med det nu, och jag sitter ju bara här. det får jag panik av!

sen då, visst. det ska bli jätteskönt med sommarlov och jag ska göra en del roliga saker.. men känns som hela min vår har gått till att planera sommarlovet.. och nu vet jag inte ens hur allt kommer bli.. med oss liksom? konstigt det där, att det oftast är de människor som man trodde stod en allra närmast som försvinner, att det liksom faktiskt är just dom man oftast glider ifrån. -love will tear us apart , jag tvivlar inte ens längre på varför dom orden betyder så mycket för mig.

 nu måste jag skingra mina tatuerings-tankar så det kan gå av stapeln, jobbigare än vad jag trodde att bestämma sig över sin första. hehe. måste tänka över piercingen också.. jaja.
ha en fortsatt bra kväll, själv ska jag försöka plugga lite matte, kommer ju lätt gå åt helvete på nationella på torsdag, kan absolut ingenting!

Here we go again

så känns allt som förut. mår dåligt, ja, det är faktiskt va jag gör.. mår som jag har gjort i nått år nu, men det går ständigt upp och ner.. just nu går jag igenom en av nedåtgångarna. och det är jobbigt, jobbigare än många kan förstå.. och det jobbigaste är att alltid när jag mår såhär vill jag bara att det ska sluta, att det ska bli som vanligt.. men är detta mitt vanliga? och om inte så när tar det slut? och hur? det är alltid det där slutet som ständigt skrämmer mig...
imorgon ska det bli skola för min del, det ska! helt sjukt va jag har att göra nu med endast en månad kvar till sommarlov... vilket också är sjukt. vart har det här året tagit vägen? när jag kollar tillbaka på bilder från sommaren-07 och bilder från det senaste halvåret kan jag inte förstå att det var ca ett år sedan jag upplevde det, kan knappt ens tro att jag har upplevt det. nej, allt med tiden är bara så konstigt.. visst kan året ha gått fort just för att jag spenderade två månader av höst-terminen i LA, men ändå, det va ju inte som att jag slutade existera- jag levde fortfarande.. men ändå kan jag inte minnas. eller jo jag kan minnas, men jag kan inte förstå...

jag vet inte, allt bara skrämmer mig kvällar som denna..
imorgon då, skola, idrottsprov, simma?, plugg till matte-nationella osv...
vilket liv!

that's me inside your head

image1012
två coola chicks på en cool fika i en cool stad.
haha, eller inte..

One Tree Hill, säsong 1

image1011
jag har de senaste dagarna börjat kolla om på hela one tree hill, från the pilot liksom! det är helt underbart. hur många gånger man än ser det så tröttnar man aldrig. och nu va det ett bra tag sen jag jobbade mig igenom säsong 1, så kände att det var dags.. och det är underbart! säsong 1 är underbar! peyton är underbar i säsong 1 och jag har kommit fram till att avsnittet Where I End And You Begin (All That You Can't Leave Behind) verkligen är ett av dom bästa avsnitten, genom hela serien!


en lördagkväll

    
           
hade allt som allt en bra lördagkväll.. även om man ibland ångrar sina val, hehe ;)
idag då, nej. en långpromenad, lite plugg. men annars mest tv- riktigt slappt.
har klarat mig utan cola i exakt 4 dagar nu, och härmed ska ramlösa jordgubb/lime ta över som last. haha. jo, det går bra nu.. hehe. jävligt ovärt inlägg så jag ska nog bege mig mot sängen.

imorgon måste jag plugga matte som satan, även plugg till idrottsprovet på tisdag. jag och shirin funderar också på att hinna med en fika efter skoldagen.. vi får se. mår sådär allmänt jättekonsigt. men det gör jag väl oftast?

mindre än två veckor kvar med rosa hår..
GODNATT!

you're one of the best!

image1003
tack för allt du gör för mig!

the night is calling.

så har halva lördagen gått, blev att man sov till tolv, chillade med protein-drink-frukost (yes, det är hårdkörning för min del nu..) framför tv:n och sen blev det en långpromenad i rask takt på ca en timma med ipoden som bästa vän! så dagen har än så länge vart skön.. tänkte hoppa in i duschen nu och sedan jobba matte en timma. nationellt prov på tordag i matte B så har liksom inget val.. sen ikväll, jag är själv hemma så har bjudit över brudarna bara, så det blir lite mys.. jag är sugen på att sitta på ett tak och äta jordgubbar iallafall, hehe! men vi får se vad som sker, mys lär det väl bli iallafall, en massa prat och så.. inte nå jätte sugen på nå rajjtantajjtan jag inte, men men. man vet aldrig!

föressten hade jag en helbra dag med syster i sthlm igår. tack för allt! blev en hel del shooping! lite smått och gott från bland annat monki, h&m, topshop och beyond retro. sen drog man en ensam-hemma-hemmakväll/oth-första-säsongen-kväll. det va najs, nötblandning och vatten blev det till de, hehe.

ha en bra lördag-kväll!

underbara bror

146994-1002 146994-1001
min bror är iallafall lätt sötast när han är just nu befinner sig ute i europa på tågluff för att upptäcka världens alla härligheter. man får väl erkänna att man saknar honom, lite..

I've gone to far to come back from here

146994-1000
firts of all: you dont know me,
second of all: you dont know me!

When it rains.



Min, Min, MIN Paramore låt!

LOVE-HATE

fick en kommentar av en anonym idag, en kommentar som faktiskt fick mig att tänka.. lyssnar folk verkligen? för visst, dom säger att dom försöker förstå, kanske till och med att dom förstår.. men hur kan folk ändå göra vissa saker eller slänga ur sig vissa saker.. jag slutar aldrig bli besviken över alla "överraskningar" som ständigt dyker upp.. så egentligen kanske inte en enda lyssnar? då kanske dom skulle vara här..
nej, just nu är bara allt för mycket för mig.. förstår inte hur folk som kan vara lika gamla som jag eller till och med yngre och redan har uppnåt det dom vill med sina liv, uppnåt sina mål, sina drömmar.. när inte ens jag kan klara av att orka med andra året på gymnasiet, när inte ens jag kan klara av att hålla något typ av kontroll.. när inte ens jag kan klara av ett enda piss! vet varken in eller ut med mina viljor just nu, mina tankar, mina drömmar. allt är bara borta, som om de aldrig har funnits. istället slösar jag min energi på att irritera mig och på att vara arg, på att tänka för mycket.. tankar som jag gör mig mer ont än gott. ja, energin läggs verkligen på fel saker och framför allt skräms jag över tanken på att jag är 18 år..

I can feel the pressure
It's getting closer now
You're better off without me

I NEED YOU TO NEED ME BACK!

image998

I've got my heart set on anywhere but here

I'm staring down myself, counting up the years
I know that everyone gets scared
But I've become what I can't be.


valborg var allt som allt bra. denna torsdag har vart bra, vaknade efter tre-tiden. chillade nån timma. sen blev det middag hemma hos mina gudföräldrar. mycket mycket trevligt! sen har man hängt vid datan sen 23.00-tiden typ, kollat gamla avsnitt av Full House på youtube, haha, målat naglarna orange:a och tänkt i allmänhet lite för mycket.. imorgon ska jag upp till sthlm första gången på typ en vecka, minst.. ska upp med min kära syster för lite shopping, mys!

så mot sängen och lite vinyl-lyssning.
DAGENS LÅT FAN, by the way liksom..

I cry when angels deserve to die

146994-997146994-996146994-995

There are many things I would like to say to you

But I don't know how
image994

nej, jag måste prata igen. jag måste. vet att det finns många människor där för mig, många att prata med. men det funkar inte längre. jag uppskattar verkligen min familj och mina vänner för att dom försöker, för att dom finns där men när man pratar med sånna man känner får man alltid gensvar eller blir alltid "avbruten" (missförstå mig inte..) nej, jag behöver få sitta i timmar, timmar och bara prata, prata, prata och att någon lyssnar, utan att försöka komma med förslag till en lösning, utan att sätta en stämpel på mig, utan att försöka med något! utan bara lyssna.. det kan låta egoistiskt och det är det sista jag vill. men det sista jag vill är också att slippa min egen hjärna för en stund, mina egna tankar.. och kanske behöver jag hjälp på traven för att klara av det...? jag har för mycket tankar just nu, har känt hela dagen att jag bara vill skriva ner dom, få ner dom, svart på vitt. kanske för min egen skull, kanske här på bloggen.. men det har inte gått! just nu kan jag inte få ur mig nått, för det är för mycket. för mycket för mig att ta hand om! det gör mig galen!  allt, allt, allt!!!! -
you're a selfish narcissistic psycho freaking bootlicking Nazi creep

jag är 18 år..